rimisek
napsal(a):
Máte někdo potomky po tomto hřebci??? sem s nimi
Syriel, 7 let
Je to perfektní všestranná kobyla, chodí drezury, skáče stylově, umí tahat, skvělá jezditelnost a ochota k práci. Během 2 let , co jí mám, nemarodila ani den.
bibina
napsal(a):
Syriel, 7 let
Je to perfektní všestranná kobyla, chodí drezury, skáče stylově, umí tahat, skvělá jezditelnost a ochota k práci. Během 2 let , co jí mám, nemarodila ani den.
Syriel
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
bibina
napsal(a):
Syriel
Taky jsem o tomto hřebci přemýšlela, ale četla jsem na Vašich stránkách, že je jako klasický němec, potřebuje makat a makat, je to tak
sadzi saj
napsal(a):
Taky jsem o tomto hřebci přemýšlela, ale četla jsem na Vašich stránkách, že je jako klasický němec, potřebuje makat a makat, je to tak
Je to klasická němka, pracuje a nediskutuje o tom. Je "zahřívací", to znamená, že čím víc dělá, tím víc jde dopředu. Přes zimu měla 2 měsíce úplný pohov, byla jen ve výběhu. Po 2 měsících jsem na ní nasedla a mohla jsem pokračovat, kde jsem přestala, žádný protest, zlobení atd... Nic nezapomněla.
Dantese všem vřele doporučuju, jestli je jen polovina potomků taková, jako je ta moje, tak je to pro chov velký přínos.
bibina
napsal(a):
Je to klasická němka, pracuje a nediskutuje o tom. Je "zahřívací", to znamená, že čím víc dělá, tím víc jde dopředu. Přes zimu měla 2 měsíce úplný pohov, byla jen ve výběhu. Po 2 měsících jsem na ní nasedla a mohla jsem pokračovat, kde jsem přestala, žádný protest, zlobení atd... Nic nezapomněla.
Dantese všem vřele doporučuju, jestli je jen polovina potomků taková, jako je ta moje, tak je to pro chov velký přínos.
rimisek: ta fotka je od pana Jiráska z Meziříčí, že?!
rimisek
napsal(a):
Minulý rok se mé klisně narodil syn po Dantes.
Klisna je maličká, měří cca 155cm KVh, ale syn byl famozní. Na předvýběru hřebců do testu byl druhý největší z 23 hřebců. Je zařazen do testu.
Fotografie, když měl maličký cca 5 a půl měsíce.
Delar ś Boy.
rimisek
napsal(a):
Maminka maličkého je po faraday.
arankafourroses
napsal(a):
Měla jsem tu čest si tatínka vykoušet pod sedlem a je to zlatíčko!!
rimisek
napsal(a):
Mám podezření,že je po něm Bára o kterou se starám(Barby)její 5 let.