Tak sukně s pozicí závěsu in skirt,aneb cesta do hlubin sedel wade,pro Míšu -už čeká na vaši testaci
saddlery
napsal(a):
Tak sukně s pozicí závěsu in skirt,aneb cesta do hlubin sedel wade,pro Míšu -už čeká na vaši testaci
já sem tvůj věrnej fanda akorát nemám tažáka co by to nosil
Mrkni jak mi prcek porost, má už jenom 150:-)
kdy dojedeš kurnik
saddlery
napsal(a):
Nazdar věrná fanynko,nevím- řeší se aféra Honeš a Jenny a tak ještě nevím,mám toho vela víš na to nemusíš mít tažáka
Fendry s řemenem vedeným venkem,ty vlastně znásobí pevnost proti vytáhnutí bočnice,třmeny bell bottom 5" a natočení twist,tak Michaelo jedna fotečka pro vás
kachnicka

XXX.XXX.221.243
saddlery
napsal(a):
Fendry s řemenem vedeným venkem,ty vlastně znásobí pevnost proti vytáhnutí bočnice,třmeny bell bottom 5" a natočení twist,tak Michaelo jedna fotečka pro vás
tak koukám a slintám do klávesnice
saddlery
napsal(a):
do středy ůterý v dílně makat nebude nikdo a tak wade moc neporoste,a tak máte aktuálně ke koukání jen tuhle fotku no
Já osel to foto neotočil,tentokrát to je prce,15" verze s 11" širokým cantlem,pokud má jezdec korektní sed,tak by v krátkém posedlí se širším cantlem měl rohy cantlu přímo zatlačené do stehen,s ůzkým cantlem to nehrozí,včera v něm majitelka seděla na zkoušku a prý její tep přístroje nezměří a drátek co prý spojuje uši je prý z toho v havarijním stavu
saddlery
napsal(a):
Já osel to foto neotočil,tentokrát to je prce,15" verze s 11" širokým cantlem,pokud má jezdec korektní sed,tak by v krátkém posedlí se širším cantlem měl rohy cantlu přímo zatlačené do stehen,s ůzkým cantlem to nehrozí,včera v něm majitelka seděla na zkoušku a prý její tep přístroje nezměří a drátek co prý spojuje uši je prý z toho v havarijním stavu
Dobrý den,
nemohu si pomoci, ale myslí že se někdo chlubí cizím peřím.. Mýlím se? koukněte na stránky farmy Turov- Nový Rokytník do sekce naše výrobky z kůže..sekce sedla
saddlery
napsal(a):
Jo,koukal jsem tam už dávno a je to nabídka Frinta sedel,vrátil jsem se z cest po Liberecku a tak jdu makat na wade dál,at je vidět jak roste.....
a na tuhle HUHULU se toto wade rodí,je extra široká s posazením lopatek skoro hafling a tak jí klasické rozměry pro qh neseděli,nyní bude na světě i model koster stejný jako tento,ale varianta s klasickou malou hruškou pro ty lidi co nechtějí mít na sedle wade wood post horn,aneb jak často neznale slýchám \" plechovku lunchmeatu\".
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
a na tuhle HUHULU se toto wade rodí,je extra široká s posazením lopatek skoro hafling a tak jí klasické rozměry pro qh neseděli,nyní bude na světě i model koster stejný jako tento,ale varianta s klasickou malou hruškou pro ty lidi co nechtějí mít na sedle wade wood post horn,aneb jak často neznale slýchám \" plechovku lunchmeatu\".
"plechovka lunchmeatu" je jedna z věcí, která se mi na Wade líbí
kachnicka
napsal(a):
"plechovka lunchmeatu" je jedna z věcí, která se mi na Wade líbí
hruška v typu post horn není na wade sedlech jentak pro srandu,ti kovbojové na jihozápadě tzv. " buckaroos" mají lasa na chytání dobytka tzv.- RIATAS a takové lasa jsou pletená ze surové kůže rawhide,jedna taková riata je mnohdy záležitostí desítek tisíc,třeba www.natewald.com a pokud při chytání telat by kovboj omotával riatu okolo slabé hrušky s malým obvodem krku,tak drahou riatu zničí a ze svého platu si nedovolí jich koupit víc měsíčně,takže vše na wade sedle má své opodstatnění,akorát táhnu nové foto z fotáku jak to roste,klučina jeden 15",za moment bude na co koukat,je to tak v 50% výroby,musím makat na ohradách a tak to zas vázne,
saddlery
napsal(a):
hruška v typu post horn není na wade sedlech jentak pro srandu,ti kovbojové na jihozápadě tzv. " buckaroos" mají lasa na chytání dobytka tzv.- RIATAS a takové lasa jsou pletená ze surové kůže rawhide,jedna taková riata je mnohdy záležitostí desítek tisíc,třeba www.natewald.com a pokud při chytání telat by kovboj omotával riatu okolo slabé hrušky s malým obvodem krku,tak drahou riatu zničí a ze svého platu si nedovolí jich koupit víc měsíčně,takže vše na wade sedle má své opodstatnění,akorát táhnu nové foto z fotáku jak to roste,klučina jeden 15",za moment bude na co koukat,je to tak v 50% výroby,musím makat na ohradách a tak to zas vázne,
tak to jsme na tom stejne,ja ted ohradu dodelala ,ted mi jeste zbyva ta kruhova, ach ten povrch,ten me asi znici
...jinak sedylko je prekrasne,šikovnej
lala54
napsal(a):
tak to jsme na tom stejne,ja ted ohradu dodelala ,ted mi jeste zbyva ta kruhova, ach ten povrch,ten me asi znici
...jinak sedylko je prekrasne,šikovnej
tak tady pár fotek z dnešní roboty
saddlery
napsal(a):
tak tady pár fotek z dnešní roboty
opěrky bucking rolls,uvnitř vrstvená sedlová kůže potažená neoprenem a pošitá kůží aby se člověk při opoře stehnem neprobořil skrz opěrku.
thesis
napsal(a):
Sakryš ale už mě štvete s těma sedlama, mě se to nějak začíná líbit a ono mě to pak finančně zruinuje.
ale no tak, třeba www.cowboysaddlery.com to by tě teprv zruinovalo
saddlery
napsal(a):
ale no tak, třeba www.cowboysaddlery.com to by tě teprv zruinovalo
Radši se nedívám. Ceny sedel tady v čr nejsou drahé, vzhledem k tomu co za ty prachy je. Jen prostě někteří na to nemají. Aź si nějaký sedlář zřídí splátkový prodej tak budou konečně nakupovat i lidi jako já
thesis
napsal(a):
Radši se nedívám. Ceny sedel tady v čr nejsou drahé, vzhledem k tomu co za ty prachy je. Jen prostě někteří na to nemají. Aź si nějaký sedlář zřídí splátkový prodej tak budou konečně nakupovat i lidi jako já
Však třeba Frinta,Zajac atd,mají splátkové kalendáře taky ne ? Já to taky kdysi poskytoval,ale přes leasingovku
kachnicka

XXX.XXX.185.7
saddlery
napsal(a):
to jo,to koukej,mé táhne na dva roky a materiál mám pěkně na své v regále
Tak jak vypadá nová pohovka na pozadí :-) . Budete o víkendu doma, kdyby nám to vyšlo tak se zajedeme mrknout
saddlery
napsal(a):
Budu v dílně jen zítra dopoledne
Jo a dnes byl u mě Ivo Rára- Ranch Na Zarach a sedl si do wade miminka a že prý dost dobrý.... u něj si pochvaly člověk váží,jezdí džigitovku,dnes si odvezl sedlo pro Markétu,hledí na pečlivost,pevnost atd,tak mě to potěšilo a Jenny vyfasovala silná a široká prkna do ohrady a lanko,já jí dám výlety
saddlery
napsal(a):
Jo a dnes byl u mě Ivo Rára- Ranch Na Zarach a sedl si do wade miminka a že prý dost dobrý.... u něj si pochvaly člověk váží,jezdí džigitovku,dnes si odvezl sedlo pro Markétu,hledí na pečlivost,pevnost atd,tak mě to potěšilo a Jenny vyfasovala silná a široká prkna do ohrady a lanko,já jí dám výlety
Ivo ještě není doma...ale už brzy si zkusím trikovku, pošlu pak nějaké fotky z prvního tréninku v novém
saddlery
napsal(a):
no a jak Jenny? Co říká na novou ohradu? Jestli to má slabé místo tak ho zaručeně najde - jako u nás Jessa - nedávno volala sousedka, že se jim koně pasou na zahradě