Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2009 15:54
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
.

tohle ja Hanšík když byl malej

30.5.2009 15:56
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
tohle ja Hanšík když byl malej

a první nasednutí

30.5.2009 16:17
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
a první nasednutí

nojo Káto, ty tvoje jsou i jakýsi vyšší. NO mě se děsně líbily...tak nevím zda našít další sucháč...a zapínat dál...nebo prostě prodat...Já je koupila jen zkusený a taky sem je jen zkusila.... ale i tak stály 1200,- Líbilo se mi to coffe cáro...a te'd teda nevim, no :-(

Jojo, ty tvoje jsou úžasný

30.5.2009 16:19
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
nojo Káto, ty tvoje jsou i jakýsi vyšší. NO mě se děsně líbily...tak nevím zda našít další sucháč...a zapínat dál...nebo prostě prodat...Já je koupila jen zkusený a taky sem je jen zkusila.... ale i tak stály 1200,- Líbilo se mi to coffe cáro...a te'd teda nevim, no :-(

Jojo, ty tvoje jsou úžasný

hlavně jsou takový podstatně užší..jakoby mají míň materiálu...nevím jak to popsat...

Máš to COB? Nebo PONNY? tohle jsou cobky...a kdybych kupovala ponny tak mám strach, že mu budou jako na víšku ke kloubům krátký...takže sem v rozpacích

30.5.2009 16:21
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
hlavně jsou takový podstatně užší..jakoby mají míň materiálu...nevím jak to popsat...

Máš to COB? Nebo PONNY? tohle jsou cobky...a kdybych kupovala ponny tak mám strach, že mu budou jako na víšku ke kloubům krátký...takže sem v rozpacích

Já fakt nevim,...no :-(

30.5.2009 16:23
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Já fakt nevim,...no :-(

A mám novinu..včera se Amir pásl vedle toho šílence hřebce, co ječel a ječel z boxu...a Amir se na něj mrknul...a jen tak si křoupal s výrazem...ty seš ale vůl...

Sem si říkala...ty hajzle...nedávno si tudma ani nemohl projít..jak byl v tranzu..a dneska na něj háže bobek..a žere mu provokativně pod palicí trávu

30.5.2009 16:25
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
A mám novinu..včera se Amir pásl vedle toho šílence hřebce, co ječel a ječel z boxu...a Amir se na něj mrknul...a jen tak si křoupal s výrazem...ty seš ale vůl...

Sem si říkala...ty hajzle...nedávno si tudma ani nemohl projít..jak byl v tranzu..a dneska na něj háže bobek..a žere mu provokativně pod palicí trávu

Sem přemýšlela, jestli je třeba neprodám majitelce stáje...Má stejně nelkýho koně..jen je to něco s hucul fjord...tak třeba by mu sedly líp...jen nevím který mám teda kopupit ty kamaše

30.5.2009 16:27
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):

no to bude asi aj tim,že mam menšího koně..tak mu jsou delší ale podle toho co můžu posoudit,je to cob. Jsou dobrý,že se skvěle ohnou a přilnou k nohám a zároveň jsou zateplený.Ale jinak už se dole taky trhaj,jak si po nich občas šlápne,když dělá blbosti..Takže kvalita nic moc..na netu jsou teď suprácký modrý s beránkem,ale pony..To bych se bála dát aj Hanýsovi...

30.5.2009 16:28
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):

Tak to je super...škoda,že to nešlo takhle dřív..

30.5.2009 16:29
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
no to bude asi aj tim,že mam menšího koně..tak mu jsou delší ale podle toho co můžu posoudit,je to cob. Jsou dobrý,že se skvěle ohnou a přilnou k nohám a zároveň jsou zateplený.Ale jinak už se dole taky trhaj,jak si po nich občas šlápne,když dělá blbosti..Takže kvalita nic moc..na netu jsou teď suprácký modrý s beránkem,ale pony..To bych se bála dát aj Hanýsovi...

2letek:-)

30.5.2009 16:30
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):

já našla tyhle...ty jsou asi podobným stylem jako tvoje.... a ani nejsou drahý...jinak viděla jsem špičku s tím hodně zapínáním...za 2 500 tak to asi neeeeee

30.5.2009 16:30
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
já našla tyhle...ty jsou asi podobným stylem jako tvoje.... a ani nejsou drahý...jinak viděla jsem špičku s tím hodně zapínáním...za 2 500 tak to asi neeeeee

Právě no...asi je zkusím teda prodat... :-( ale fakt mě to mrzí...chlap, když se na mě podíval...prej ty snad budeš brečet
Sem se na ně fakt těšila...

30.5.2009 16:31
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):

jj to je pomalu to samé,akorát budou z jinýho matroše..Já mu časem koupim nějaký lepší,ale to až přestane dělat kraviny když ho vedu do vozejku...
Ale tyhle vypadaj dobře,ty bych bejt tebou zkusila..

30.5.2009 16:32
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
Právě no...asi je zkusím teda prodat... :-( ale fakt mě to mrzí...chlap, když se na mě podíval...prej ty snad budeš brečet

jo to ti věřim..já z nich měla radost jak malý dítě...ještě že mu sedly...

30.5.2009 16:32
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

Káto ještě dotaz, neměly by ty přední tvoje kamaše být právě naopak na těch nochách? Aby mu zapínání nevadilo ve vnitř..ale bylo z venku? jen se ptám?

30.5.2009 16:34
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
Káto ještě dotaz, neměly by ty přední tvoje kamaše být právě naopak na těch nochách? Aby mu zapínání nevadilo ve vnitř..ale bylo z venku? jen se ptám?

ono by to mělo bejt myslim dopředu..já mu na těch fotkách teprv zkoušela,tak sem byla ráda,že si je nechal nadat..jakkoliv..
Teďka to těma dírama dáváme jakoby dopředu a ty pásky aby měl ven..

30.5.2009 16:35
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

naše překonání strachu srpen minulé léto

30.5.2009 16:35
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

Ajo..tak to jo, já sem se v tom úplně ztratila právě

30.5.2009 16:37
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
Ajo..tak to jo, já sem se v tom úplně ztratila právě

Já na ně taky nedostala návod,tak nevim,ale logickou úvahou jsem mu je začla dávat páskama do stran,aby si je nemohl druhou nohou nějak odepnout.

30.5.2009 16:39
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
Já na ně taky nedostala návod,tak nevim,ale logickou úvahou jsem mu je začla dávat páskama do stran,aby si je nemohl druhou nohou nějak odepnout.

právě o to my šlo..tak sme nato došli obě

30.5.2009 16:39
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):

To Hansík se poprvé naložil,když sem si ho koupila,celých 40km sem s nim jela ve vozejku a od té doby jezdí jak profík:-)

30.5.2009 16:40
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
právě o to my šlo..tak sme nato došli obě

Tak to sem ráda,že bys je nandavala stejně

30.5.2009 16:42
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
jj to je pomalu to samé,akorát budou z jinýho matroše..Já mu časem koupim nějaký lepší,ale to až přestane dělat kraviny když ho vedu do vozejku...
Ale tyhle vypadaj dobře,ty bych bejt tebou zkusila..

To je hrozný počasí..bych zrovna něco šla dělat a nemůžu...páč prší

sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
Tak to sem ráda,že bys je nandavala stejně

my nakládali dlouho, no :-( nakonec se sedalinem...a já nemohla do vozejku..chlap zatrhl...že nebude platit pokutu.. navíc sme jely 800km né 40 a přijely v 11 v noci

sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
my nakládali dlouho, no :-( nakonec se sedalinem...a já nemohla do vozejku..chlap zatrhl...že nebude platit pokutu.. navíc sme jely 800km né 40 a přijely v 11 v noci

tady už je krásné azuro a teplo..zničeho nic se to roztrhalo a jde to...máme dnes u koní šašlik...tak se těším

30.5.2009 16:45
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
tady už je krásné azuro a teplo..zničeho nic se to roztrhalo a jde to...máme dnes u koní šašlik...tak se těším

ono to určitě papá malé rezavé koníčky.... to sme trénovali už měsíc doma na paletě...a ten den se odvážila ho vzít do vozíku a vyšlo to

30.5.2009 16:58
lucky

XXX.XXX.133.26

bonzelka napsal(a):
To je hrozný počasí..bych zrovna něco šla dělat a nemůžu...páč prší

Usa a nová kamarádka..čestvě tříletá hafloška Linette...ta měla s Usy vítr..chuděra bílého koně neviděla

30.5.2009 16:59
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Usa a nová kamarádka..čestvě tříletá hafloška Linette...ta měla s Usy vítr..chuděra bílého koně neviděla

jůů tak už se vám stádo rozrostlo...no paráda..

30.5.2009 16:59
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

bohužel je tady hnusně, ale nyní vysvitlo i sluníčko na chvíli

30.5.2009 17:01
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
bohužel je tady hnusně, ale nyní vysvitlo i sluníčko na chvíli

JJ..Usa a Čipo drží spolu a z mladé jsou na prášky, ale zkoumají..hlavně Linettka je na prášky z nich..před Usou zdrhá...jinak Usa vypadá, že bude šéfovat

30.5.2009 17:02
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
JJ..Usa a Čipo drží spolu a z mladé jsou na prášky, ale zkoumají..hlavně Linettka je na prášky z nich..před Usou zdrhá...jinak Usa vypadá, že bude šéfovat

tady juklo i slunko na pár sekund

jsou tam dnes celý den a mají čas se seznamovat ..tři koně a tři kozy

30.5.2009 17:08
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
tady juklo i slunko na pár sekund

jsou tam dnes celý den a mají čas se seznamovat ..tři koně a tři kozy

Super vypadají dobře...

Já našla tady na pc fotky z obsedání

30.5.2009 17:35
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
Super vypadají dobře...

No jo.teď tam budou 3 a když je vezmeme pak k Betty, tak mohou být 4 na velké pastvině.Teda Betty bohužel oddělená ohradníkem na menším vypaseném, kvůli tomu schvácení

30.5.2009 17:43
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
No jo.teď tam budou 3 a když je vezmeme pak k Betty, tak mohou být 4 na velké pastvině.Teda Betty bohužel oddělená ohradníkem na menším vypaseném, kvůli tomu schvácení

to se budou mít...teda A Betty se snad dá nějak do kupy...nojo, není to sranda, co:-(

30.5.2009 18:21
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
to se budou mít...teda A Betty se snad dá nějak do kupy...nojo, není to sranda, co:-(

No jo, ta na tom moc dobře není....boužel. prostě se musí čekat, až se z toho vylíže. Pravidelně má korekce, naštěstí má slušnou rohovinu, ale potřebovala by řádně zhubnout a bez pohybu i s dietou se to daří jen pomalu
Ale Linettka se krásně předváděla..jak měla vítr z těch dvou. Ale naštěstí jsou všichni v pohodě. Kobyly na sebe jednou hrábly a pískly, Čipo ji občas napráská kopance..on si chrání i Usu a snaží se nějak udržet zřejmě své místečko... Já bych řekla, že šéfík bude Usa, i když je taky v rozpacích...první co bylo, když jsem ji pustila ke koním, že šla se juknout na kobylu, ta se panicky rozběhla..haaaa bílý kůň a Usa ocas na záda a běžela ke mě, vytřeštěné oči a výraz "mamí pomóc, tam je nějaký cizí úň!" Pak lítali s Čipem spoulu a drželi se u nás a Linettka chudák pobíhala a nevěděla co dělat..ale postupně se kamarádí a myslím, že budou v pohodě. žádný mezi nimi neí nějaký agresor, vysloveně jsou na sebe zvědaví, občas někdo pískne nebo vyhodí, ale jinak se pasou a dělají, že je vše OK. Ale jak jde Usa, tak Linette se klidí, to jo

30.5.2009 18:22
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
No jo, ta na tom moc dobře není....boužel. prostě se musí čekat, až se z toho vylíže. Pravidelně má korekce, naštěstí má slušnou rohovinu, ale potřebovala by řádně zhubnout a bez pohybu i s dietou se to daří jen pomalu
Ale Linettka se krásně předváděla..jak měla vítr z těch dvou. Ale naštěstí jsou všichni v pohodě. Kobyly na sebe jednou hrábly a pískly, Čipo ji občas napráská kopance..on si chrání i Usu a snaží se nějak udržet zřejmě své místečko... Já bych řekla, že šéfík bude Usa, i když je taky v rozpacích...první co bylo, když jsem ji pustila ke koním, že šla se juknout na kobylu, ta se panicky rozběhla..haaaa bílý kůň a Usa ocas na záda a běžela ke mě, vytřeštěné oči a výraz "mamí pomóc, tam je nějaký cizí úň!" Pak lítali s Čipem spoulu a drželi se u nás a Linettka chudák pobíhala a nevěděla co dělat..ale postupně se kamarádí a myslím, že budou v pohodě. žádný mezi nimi neí nějaký agresor, vysloveně jsou na sebe zvědaví, občas někdo pískne nebo vyhodí, ale jinak se pasou a dělají, že je vše OK. Ale jak jde Usa, tak Linette se klidí, to jo

30.5.2009 18:22
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

se předváděla

31.5.2009 10:57
kathey

XXX.XXX.53.69

sabina napsal(a):

Hele, Sabi, to mi pripomina....dorazila mi nova uzdecka a podsedlovka....ja se na to tesila jak maly decko...prijela jsem domu, uzdecku vytahla ze sacku....ze to hezky rozlozim, namazu....a koukam....jedna licnice chybi....v prvni chvili jsem fakt myslela, ze me rani, nacez jsem uzdecku vzteky mrskla na druhej konec pokoje a nadavala na odesilatele.....kdyz me videl pritel, tak hned druhej den rano me posadil do auta a jeli jsme do brna jen kvuli jedne me pitome licnici

Koukam na ty fotky, ty prepravaky vypadaji docela volne...My mame dvoje....jedny cislo 1 (predpokladam ze pony), ty byly dobre tak akorat monci minulej rok (rocka), zkouseli jsme je i samire, padly ji krasne az na to, ze byly holt moc kratky :-( Pak dalsi, cislo 2 (asi teda COB)....konim je dobre na vysku ale presne...pada...samire to nepadalo pri chuzi ale nez jsme dojeli na vystavu tak mela zadni napul sundany (coz taky jaksi ztraci svuj smysl).

Tak fakt sehnat nejaky s co nejdelsim zipem aby to slo dotahnout co nejdal, nebo usit na miru.

31.5.2009 11:00
kathey

XXX.XXX.53.69

lucky napsal(a):
se předváděla

Luci ta haflosa je uplne uzasna, to uz jo musi byt, aby se mi nejakej blondak libil, ale tohle je fakt krasny zvire, tak hezky fot

31.5.2009 11:48
lucky

XXX.XXX.133.26

kathey napsal(a):
Luci ta haflosa je uplne uzasna, to uz jo musi byt, aby se mi nejakej blondak libil, ale tohle je fakt krasny zvire, tak hezky fot

JJ, já hafloše moc extra nemusím...hlavěn jich je tady v okolí v každé dědině několik. Ale tahle kobylka se mi moc líbila už jak jsme tam poprvé jeli se na ni podívat. Její máma je taková ta origoš krásná kobča tmavá před 13-ti lety dovezena z Rakouska jako hříbě. Takt hodně tmavá. A tahle kobuška zdědila slušně barvu po matce, možná ještě ztmavne jako ona časem, kdo ví. Má krásné chody, je velice hodná a vypadá, že bude dobrý koník

Tady ještě jedno foto v akci

31.5.2009 11:51
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
JJ, já hafloše moc extra nemusím...hlavěn jich je tady v okolí v každé dědině několik. Ale tahle kobylka se mi moc líbila už jak jsme tam poprvé jeli se na ni podívat. Její máma je taková ta origoš krásná kobča tmavá před 13-ti lety dovezena z Rakouska jako hříbě. Takt hodně tmavá. A tahle kobuška zdědila slušně barvu po matce, možná ještě ztmavne jako ona časem, kdo ví. Má krásné chody, je velice hodná a vypadá, že bude dobrý koník

U nás haflošové moc nejsou...ale tahle ta je fakt krásná...taky se mi líbí, lehčí typ,,., a je taková tmavá

31.5.2009 11:57
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

Sranda byla, jak jsem večer přišla pro Usu. Byli na druhé straně pod lesem všichni. Usa vedle Linettky v pohodě, Čipo trochu nervní, pořád se ji snaží dostat od Usy.
No a já přišla k vratům a volám "Usíí". Usule vyvalila oči, zvedla ocas a valila tryskem ke mě s vítáním. Tak otvírám vrata a Usa přiběhla a strká mi hlavu do hlávky. V tom momentě běželi za ní i Čipo s Linettkou. No a jak jsem začala hladit Usu a Čipa, tak vše ok, ale jak jsem chtěla jít k haflošce, tak Čipo se na ni rozbíhá, otáčí prdelí a kope. Normálně pořád za mnou chodili jak hlídači, že jsem si ji nemohla málem ani pohladit. Hlavně Čipo ji normálně vystrnadí ode mě a Usy. Podle mě se to ustálí tak, že šéfík je Usa..je nejstarší a Čipa dost vychovala..ten je za ní jak ocásek. No a Čipo má nyní doma kobylku, která je z nich nejmladší a i když je větší než on, tak se bude snažit si udržet své místo aspoň jako druhý. Linettka se chudáček musí klidit. Ale s Usou už vypaday v pohodě...bude s nimi sranda ještě

31.5.2009 12:00
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Sranda byla, jak jsem večer přišla pro Usu. Byli na druhé straně pod lesem všichni. Usa vedle Linettky v pohodě, Čipo trochu nervní, pořád se ji snaží dostat od Usy.
No a já přišla k vratům a volám "Usíí". Usule vyvalila oči, zvedla ocas a valila tryskem ke mě s vítáním. Tak otvírám vrata a Usa přiběhla a strká mi hlavu do hlávky. V tom momentě běželi za ní i Čipo s Linettkou. No a jak jsem začala hladit Usu a Čipa, tak vše ok, ale jak jsem chtěla jít k haflošce, tak Čipo se na ni rozbíhá, otáčí prdelí a kope. Normálně pořád za mnou chodili jak hlídači, že jsem si ji nemohla málem ani pohladit. Hlavně Čipo ji normálně vystrnadí ode mě a Usy. Podle mě se to ustálí tak, že šéfík je Usa..je nejstarší a Čipa dost vychovala..ten je za ní jak ocásek. No a Čipo má nyní doma kobylku, která je z nich nejmladší a i když je větší než on, tak se bude snažit si udržet své místo aspoň jako druhý. Linettka se chudáček musí klidit. Ale s Usou už vypaday v pohodě...bude s nimi sranda ještě

Ona podle mě ještě zmohutní a zesílí. Její matka je docela tank. Nyní má hříbě pod sebou a její bráška je taky kus koně. Linette je čerstvě tříletá, takže myslím, že za rok, dva bude mohutnější.

31.5.2009 12:04
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Ona podle mě ještě zmohutní a zesílí. Její matka je docela tank. Nyní má hříbě pod sebou a její bráška je taky kus koně. Linette je čerstvě tříletá, takže myslím, že za rok, dva bude mohutnější.

tojo, ale i tak to není přímo ten tlustej typ...mě přijde...a ikdyby je hezůnká, je taková tmavší..není to ten žlutej kůň

31.5.2009 12:05
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):

Tyjo a odkaď až si ho vezla?Já s nim zůstala a on za to byl očividně rád.Pak sme to takhle ještě párkrát udělali s taťkou,že když sme ho vezli někam,tak sem kousíček ca.2km byla ve vozíku a on už to pak bral v pohodě..Teď už ve vozejku i chrní:-)

31.5.2009 12:06
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):

co to je ten šašlik?U nás se večer taky udělalo pěkně,tak dneska asi půjdem ven..na chvilinku:-)

31.5.2009 12:07
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
Super vypadají dobře...

taky si stejnej blázen jak já..obsedáš bez helmy:-)
ale teďka když s nim jedu ven tak už si jí beru..

31.5.2009 12:08
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lucky napsal(a):

Luci je fakt nádherná...Já poslední dobou viděla samé ty beganské hafloše,prostě šílení buřtíci,ale takhle je fakt perfektní...

31.5.2009 12:09
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
tojo, ale i tak to není přímo ten tlustej typ...mě přijde...a ikdyby je hezůnká, je taková tmavší..není to ten žlutej kůň

jJ..schálně vám pak tady dám foto její mámy..jestli neva, že to nenji arabáš..ale je fakt krásná..zadek oni mívají dost světly..mezi stehny atd. Ale tady je tmavý šedo čokoládový..fakt pěkné Mě se ti tmaví hafloši vždycky líbili, nevím, proč už je jich tak málo. Kdysi jsem viděla úplně čokoládovou kobylu. Dneska je to vše žluté, vyplajchované o ničem

31.5.2009 12:10
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
taky si stejnej blázen jak já..obsedáš bez helmy:-)
ale teďka když s nim jedu ven tak už si jí beru..

taky si jí musím koupit
Jinak jezdila sem vždy bez helmy...no
Je z německých Hranic....tak jako Nadík....z Aše - kůň jel vlastně jen 400km, polovinu.

šašlik? - Maso (telecí, jehněnčí) je naložený speciální takovou majdou...maso je celý v bílím...pak se to griluje...výborný,.... Taky sem se pěkně napila seděli sme popíjely..bylo nás dost...a Amir lítal vedle nás ve výběhu...a Lumen se nám neustále sápal na zeleninu

nakonec sme ani na žádný ohňostroje nejely

31.5.2009 12:11
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
taky si jí musím koupit
Je z německých Hranic....tak jako Nadík....z Aše - kůň jel vlastně jen 400km, polovinu.

šašlik? - Maso (telecí, jehněnčí) je naložený speciální takovou majdou...maso je celý v bílím...pak se to griluje...výborný,.... Taky sem se pěkně napila seděli sme popíjely..bylo nás dost...a Amir lítal vedle nás ve výběhu...a Lumen se nám neustále sápal na zeleninu

Jasně, vlož...my taky uvažovali nad haflošem k Amirovi kdyby byl doma..tak pro chlapa...mě se líbí právě takovýhle

31.5.2009 12:13
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
taky si jí musím koupit

Já si jí koupila zrovinka minulý týden,do té doby jsem jezdila jen bez helmy,ale už se o sebe taky docela začínám bát..takže sem do toho šla...je to teda sice pálka,ale zdraví mam jen jedno
aha takže tam prostě budete mít pěknou bodovou dietku,co uvidíte zbodnete

31.5.2009 12:17
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
Já si jí koupila zrovinka minulý týden,do té doby jsem jezdila jen bez helmy,ale už se o sebe taky docela začínám bát..takže sem do toho šla...je to teda sice pálka,ale zdraví mam jen jedno
aha takže tam prostě budete mít pěknou bodovou dietku,co uvidíte zbodnete

no už sme zbodli

31.5.2009 12:18
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lucky napsal(a):
jJ..schálně vám pak tady dám foto její mámy..jestli neva, že to nenji arabáš..ale je fakt krásná..zadek oni mívají dost světly..mezi stehny atd. Ale tady je tmavý šedo čokoládový..fakt pěkné Mě se ti tmaví hafloši vždycky líbili, nevím, proč už je jich tak málo. Kdysi jsem viděla úplně čokoládovou kobylu. Dneska je to vše žluté, vyplajchované o ničem

já vám sem šupnu taky fotečky haflošů pro porovnání:-)

31.5.2009 12:20
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):
no už sme zbodli

aha..no to se někdo měl což?
Sabči kdy že je ta výstava?Možná bych se jela podívat alespoň bez koně...

31.5.2009 12:22
lucky

XXX.XXX.133.26

bonzelka napsal(a):
aha..no to se někdo měl což?
Sabči kdy že je ta výstava?Možná bych se jela podívat alespoň bez koně...

tak to je ta její tmavá matka..import Rakousko. Mooc hrásná a hodná kobyla..tady je trochu buřtíková, taky má pod sebou hříbě a moc nejezdí

31.5.2009 12:24
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
tak to je ta její tmavá matka..import Rakousko. Mooc hrásná a hodná kobyla..tady je trochu buřtíková, taky má pod sebou hříbě a moc nejezdí

ještě s mimi...známému se nyní narodil hřebeček hhafling a je světlunký dost. Ale tahle malá kobuška už nyní je dost tmavá..akorát má velkou skoro lucernu

31.5.2009 12:56
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
ještě s mimi...známému se nyní narodil hřebeček hhafling a je světlunký dost. Ale tahle malá kobuška už nyní je dost tmavá..akorát má velkou skoro lucernu

No myslíme si, že to bude zase v červenci myslím to bylo 27? už nevím...

Mělo by to být časem na ACHPAKU....nebo Marina možná vědět bude.

31.5.2009 12:58
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

Ta kobyla je bomba... jasně, že když má hříbě...tak nebude v kondici..s tím se počítá...

mě právě tihle líbí, mají i takové groše na sobě..fakt paráda

31.5.2009 13:01
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
Ta kobyla je bomba... jasně, že když má hříbě...tak nebude v kondici..s tím se počítá...

mě právě tihle líbí, mají i takové groše na sobě..fakt paráda

31.5.2009 15:50
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):

Na achpaku už to je :)

Národní šampionát plnokrevných arabských koní by měl v letošním roce proběhnout v sobotu 18.července v Liberci. Více informací zveřejníme obratem. Budeme se těšit na setkání s vámi všemi.

Jinak holky, zkusím příští víkend nafotit moje přepraváky, mám pony, ale sednou mu fakt jako hrnec na prdel, nikde nepřečuhují...délka akorát...a jsou velikosti pony!

31.5.2009 17:10
sabina

XXX.XXX.64.178

lesterka napsal(a):
Na achpaku už to je :)

Národní šampionát plnokrevných arabských koní by měl v letošním roce proběhnout v sobotu 18.července v Liberci. Více informací zveřejníme obratem. Budeme se těšit na setkání s vámi všemi.

Jinak holky, zkusím příští víkend nafotit moje přepraváky, mám pony, ale sednou mu fakt jako hrnec na prdel, nikde nepřečuhují...délka akorát...a jsou velikosti pony!

Zkus Mě přijde, že kdyby měl ponny tak mu to nedosáhne na klouby,....tak jak by mělo...a na zadkách by to dělalo asi zle

31.5.2009 19:56
lesterka

XXX.XXX.106.108

sabina napsal(a):
Zkus Mě přijde, že kdyby měl ponny tak mu to nedosáhne na klouby,....tak jak by mělo...a na zadkách by to dělalo asi zle

Sabi nevím...Nadymu sedí úplně přesně chce to prostě buď zkusit, nebo aspoň změřit délku nohy a porovnat s délkou přepraváku.

JInak pokud se chceš prásknout přes kapsu, tak doporučuji tyhle. Kámoška je má a jsou opravdu dost dobré...jsou to primárně dělané chrániče do kamionu, takže ochrana nohy je opravdu hodně velká. ikdyž nevím, jestli se dělá menší velikost, než full...

http://www.equiservis.cz/cz/eshop/detail/ 1063-transportni-kamase-bucas-max-sada/3505- transportni-kamase-bucas -max-sada-full-cerna-popis.html

31.5.2009 20:16
bonzelka

XXX.XXX.173.185

sabina napsal(a):

Ono asi záleží jak jsou zrovna ušitý...

31.5.2009 20:18
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
Ono asi záleží jak jsou zrovna ušitý...

Jinak jsem byla dneska nacvičovat chození před kobylama na vyjížďce,z toho bohužel nemam žádnou fotečku,ale pak mě kamarád fotil,když jsem Hanýse ještě trochu proháněla..tak sem něco zase dám:-)
Nečekam žádnou chválu,vim že kritika se dostaví dřív

31.5.2009 20:19
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
Jinak jsem byla dneska nacvičovat chození před kobylama na vyjížďce,z toho bohužel nemam žádnou fotečku,ale pak mě kamarád fotil,když jsem Hanýse ještě trochu proháněla..tak sem něco zase dám:-)

..

31.5.2009 20:19
bonzelka

XXX.XXX.173.185

31.5.2009 20:20
bonzelka

XXX.XXX.173.185

31.5.2009 20:25
lesterka

XXX.XXX.106.108

bonzelka napsal(a):
..

:)) tak já přidám taky něco...od dnešního dne má Nady oficiálně výkonnost ZM (90 cm) v parkuru

31.5.2009 20:26
lesterka

XXX.XXX.106.108

lesterka napsal(a):
:)) tak já přidám taky něco...od dnešního dne má Nady oficiálně výkonnost ZM (90 cm) v parkuru

Občas je koně třeba lehce prohnat...já zase nemohla zabrzdit po parkuru :)

31.5.2009 20:30
lucky

XXX.XXX.133.26

lesterka napsal(a):

Tak to gratuluji. A jak jste dopadli?

No jo..o prohánění někdy taky vím své... je třeba jim někdy protáhnout kousek faldíky. A taky většinou u toho člověk vypadá jako blb

31.5.2009 20:31
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lucky napsal(a):
Tak to gratuluji. A jak jste dopadli?

No jo..o prohánění někdy taky vím své... je třeba jim někdy protáhnout kousek faldíky. A taky většinou u toho člověk vypadá jako blb

..

31.5.2009 20:35
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
..

couvání

31.5.2009 20:35
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
couvání

odměna

31.5.2009 20:36
bonzelka

XXX.XXX.173.185

31.5.2009 20:37
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
..

odchod z louky...vodičku teda moc nemusíme:-)

31.5.2009 20:37
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
odchod z louky...vodičku teda moc nemusíme:-)

a poslední,taková malá terénní jízda na konec...

31.5.2009 20:39
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lesterka napsal(a):

Hezky Leni..to je dobrý...já s Hanýsem si odskáčem taky časem něco do 1m,ale i to už bude na mě dost

31.5.2009 20:46
lesterka

XXX.XXX.106.108

bonzelka napsal(a):
Hezky Leni..to je dobrý...já s Hanýsem si odskáčem taky časem něco do 1m,ale i to už bude na mě dost

Katy, asi většina arabů nerada vodičku :-) Já mám doma to stejné :))

Jinak jsme skončili třetí. A já jsem maximálně spokojená :) Jak jsem čekala, že vyštycujeme jedničku a pojedeme domů, tak nad ničím nespekuloval, že by mě vyvezl, šel slušně :) Takže mě hodně mile překvapil :-)

Katy, to že metr na tebe bude až až...počkej časem, já se před půl rokem bála skákat 40 cm (a to fakt nekecám) a teď už mi metr nedělá problém. Chce to jenom trénink a do ničeho se nenutit...ono to přijde časem samo. Někdy od února jsme začali trénovat a to nikdo, kdo nás viděl netipoval, že někdy něco přejdeme, dokonce parkurový trenér prohlásil, že z toho parkurák opravdu nebude...a už se těším, až ho někdy potkám na závodech. Sice je to blbé ZM, ale i to je pro mně úspěch :-)

31.5.2009 20:50
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lesterka napsal(a):
Katy, asi většina arabů nerada vodičku :-) Já mám doma to stejné :))

Jinak jsme skončili třetí. A já jsem maximálně spokojená :) Jak jsem čekala, že vyštycujeme jedničku a pojedeme domů, tak nad ničím nespekuloval, že by mě vyvezl, šel slušně :) Takže mě hodně mile překvapil :-)

Katy, to že metr na tebe bude až až...počkej časem, já se před půl rokem bála skákat 40 cm (a to fakt nekecám) a teď už mi metr nedělá problém. Chce to jenom trénink a do ničeho se nenutit...ono to přijde časem samo. Někdy od února jsme začali trénovat a to nikdo, kdo nás viděl netipoval, že někdy něco přejdeme, dokonce parkurový trenér prohlásil, že z toho parkurák opravdu nebude...a už se těším, až ho někdy potkám na závodech. Sice je to blbé ZM, ale i to je pro mně úspěch :-)

Tak to sem ráda,že to nemám doma sama,ale jinak rybník mu neva,ale bahýnko to je opatrnej
No asi jo,je fakt,že teďka ty 40tky taky vidim hrozně vysoký a dřív když sem byla menší tak sem s poncelm skákala metr v klídku..
jj něco si odskáčem,aby byl Hanšík všestrannej,ale jinak to naše parketa nebude...My se chystáme pak přejít na ten westernek...

31.5.2009 20:52
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
Tak to sem ráda,že to nemám doma sama,ale jinak rybník mu neva,ale bahýnko to je opatrnej
No asi jo,je fakt,že teďka ty 40tky taky vidim hrozně vysoký a dřív když sem byla menší tak sem s poncelm skákala metr v klídku..
jj něco si odskáčem,aby byl Hanšík všestrannej,ale jinak to naše parketa nebude...My se chystáme pak přejít na ten westernek...

Ale gratuluju ti k 3tímu místu,fakt bezva...Určo jim ukážete že arabi taky dobře skáčou:-)

31.5.2009 21:00
lucky

XXX.XXX.133.26

bonzelka napsal(a):
Ale gratuluju ti k 3tímu místu,fakt bezva...Určo jim ukážete že arabi taky dobře skáčou:-)

Tak Usa blátíčko a vodičku neší..nesnáší..blééé

31.5.2009 21:16
lesterka

XXX.XXX.106.108

lucky napsal(a):
Tak Usa blátíčko a vodičku neší..nesnáší..blééé

Já si říkám, že všestrannost nadevše :) hlavně ze začátku, nejde vše dělat na vrcholové úrovni, ale od všeho by základ mohl mít. Btw...kámoška mě tahá na military...ale zatím jsem ještě normální a odolávám :-) Stačilo mi jednou kouknout na skoky, které chodí a bylo mi zle :-)

31.5.2009 21:28
lucky

XXX.XXX.133.26

lesterka napsal(a):
Já si říkám, že všestrannost nadevše :) hlavně ze začátku, nejde vše dělat na vrcholové úrovni, ale od všeho by základ mohl mít. Btw...kámoška mě tahá na military...ale zatím jsem ještě normální a odolávám :-) Stačilo mi jednou kouknout na skoky, které chodí a bylo mi zle :-)

Leni..upřímně...já jsem si už nějakou dobu říkala, že by jsi skončila u military---jak jsi pořád říkala, že ho všechno baví a že zkoušíš...tak když může dělat vytrvalost, drezurčit i skákat..tak proč ne militarčit

31.5.2009 21:55
lesterka

XXX.XXX.106.108

lucky napsal(a):
Leni..upřímně...já jsem si už nějakou dobu říkala, že by jsi skončila u military---jak jsi pořád říkala, že ho všechno baví a že zkoušíš...tak když může dělat vytrvalost, drezurčit i skákat..tak proč ne militarčit

Lucky asi proto, že si myslím, že já na to nebudu mít psychicky...to už je na mně opravdu moc velká tvrďárna...jako neříkám, že to jezdit nikdy nebudu (nikdy neříkej nikdy), ale zatím to fakt neplánuji...a navíc nevím, jestli on by na military byl zrovna ideální prototyp :-))

31.5.2009 22:27
luckai

XXX.XXX.160.251

bonzelka napsal(a):
.

Ste zase nějaké akční .

Marino, co to tu šíříš o prodeji, já dokud to nemám podepsáno černé na bílém, tak to radši ani nevyslovuju .

A co se týče toho mého rozhodnutí, tak tak nějak jsem si to Jani fakt říkala :-)). I když na druhou stranu, kdyby člověk věděl, že tu Ghazal ještě nějaký ten měsíc zůstáne, tak by si ušetřil: 1/ blbé pohledy v supermarketu, když chci koupit v zimě 20 kilo mrkve 2/ nechápavé pohledy, proč vezu kobylu ke hřebci v lednu 3/ mírně řečeno "zajímavou" cestu v šíleném počasí , kdy jsme na dálnici neustále poslouchali z rádia, hlavně nikam nevyjíždějte, obzvláště ne na dálnici a spoustu dalších drobností, které Sněhule završila svou nechutí zabřeznout.
Ale pravda, krátký časový úsek, kdy byl hřebec k dispozici mé rozhodnutí dosti urychlil.

A co se týče výběru hřebce, tak já to beru tak, že ani tak nepřemýšlím, za kolik malocha prodám a kolik vydělám, ale spíš abych vůbec prodala nebo a by byl vůbec zajímavý. Takže se člověk snaží vybírat co nejkvalitněj, s tím, že do toho dá více prachů, ale má šanci, že to bude zajímavé. Než připustit co nejblíž za co nejnižší náklady a teoreticky vyšší výdělek, ale prakticky skoro neprodejné.

31.5.2009 22:37
luckai

XXX.XXX.160.251

luckai napsal(a):
Ste zase nějaké akční .

Marino, co to tu šíříš o prodeji, já dokud to nemám podepsáno černé na bílém, tak to radši ani nevyslovuju .

A co se týče toho mého rozhodnutí, tak tak nějak jsem si to Jani fakt říkala :-)). I když na druhou stranu, kdyby člověk věděl, že tu Ghazal ještě nějaký ten měsíc zůstáne, tak by si ušetřil: 1/ blbé pohledy v supermarketu, když chci koupit v zimě 20 kilo mrkve 2/ nechápavé pohledy, proč vezu kobylu ke hřebci v lednu 3/ mírně řečeno "zajímavou" cestu v šíleném počasí , kdy jsme na dálnici neustále poslouchali z rádia, hlavně nikam nevyjíždějte, obzvláště ne na dálnici a spoustu dalších drobností, které Sněhule završila svou nechutí zabřeznout.
Ale pravda, krátký časový úsek, kdy byl hřebec k dispozici mé rozhodnutí dosti urychlil.

A co se týče výběru hřebce, tak já to beru tak, že ani tak nepřemýšlím, za kolik malocha prodám a kolik vydělám, ale spíš abych vůbec prodala nebo a by byl vůbec zajímavý. Takže se člověk snaží vybírat co nejkvalitněj, s tím, že do toho dá více prachů, ale má šanci, že to bude zajímavé. Než připustit co nejblíž za co nejnižší náklady a teoreticky vyšší výdělek, ale prakticky skoro neprodejné.

jo Leni, se budu zase opakovat, ale teda vám to sluúúúúšííííí.

A taky jsem se chtěla ještě podělit o zážitel , jak se tu pořád bavíme o těch hřebcích a jestli kastrovat nebo ne. Sice je to z trochu z jiného soudku, ale jak nám hárá Ája, tak tak jak to do teď bylo relativně v pohodě, tak tento víkend posloucháme od Ringa neustálé srdceryvné kňučení, bezduché chození dokola, ležení u dveří s výrazem naprostého utrpení, no děs. Jestli se tak cítí i ti hřebci, tak to je teda potěš. No život je tvrdý .

1.6.2009 09:32
ms

XXX.XXX.46.252

luckai napsal(a):
Ste zase nějaké akční .

Čus baby, tak já včera skoro po roce seděla na koni :)
Potřebuju Bahísu nějak hodit trochu do kondice kvůli výstavě, je tlustá jako prasátko, a lonžovat se mi ji ve dvou letech opravdu nechce, nehodlám jí kvůli jedné výstavě (na které stejně žádné terno neudělá..) zrušit nohy. Tak jsem vymyslela, že ji budu brát vedle koně na ruku. Takže včera, když Míša dojezdila Šínu, jsem na ní hopsla a vzala Bahísu na ruku. Bahísa kupodovu rychle pochopila, co se po ní chce, takže po pár kolečkách na jízdárně v kroku jsme zkusily naklusat, což prošlo taky. Jen valila oči, co dělá panička tak vysoko. Takže příště vyrážíme na chvíli ven. Jen to hlídání...

Leni super :)
Jinak s military.. já chtěla jít s kobylou, co jsem tenkrát měla a co šla do všeho a skákala moc ráda (malá ČT, chodila vytrvalost), ZK tady u nás v Přeštěnicích, ale měsíc před tím na mě spadla Ubajlah a jak jsem dopadla, víte.. no, takže se žádné military nekonalo a popravdě už asi ani konat nebude. Ale stejně bych byla věčnej Zkař, na to, co se skáče v L, už nemám morálku.. ale hezky se na to kouká

1.6.2009 09:42
lucky

XXX.XXX.133.26

ms napsal(a):
Potřebuju Bahísu nějak hodit trochu do kondice kvůli výstavě, je tlustá jako prasátko, a lonžovat se mi ji ve dvou letech opravdu nechce, nehodlám jí kvůli jedné výstavě (na které stejně žádné terno neudělá..) zrušit nohy. Tak jsem vymyslela, že ji budu brát vedle koně na ruku. Takže včera, když Míša dojezdila Šínu, jsem na ní hopsla a vzala Bahísu na ruku. Bahísa kupodovu rychle pochopila, co se po ní chce, takže po pár kolečkách na jízdárně v kroku jsme zkusily naklusat, což prošlo taky. Jen valila oči, co dělá panička tak vysoko. Takže příště vyrážíme na chvíli ven. Jen to hlídání...

Jinak s military.. já chtěla jít s kobylou, co jsem tenkrát měla a co šla do všeho a skákala moc ráda (malá ČT, chodila vytrvalost), ZK tady u nás v Přeštěnicích, ale měsíc před tím na mě spadla Ubajlah a jak jsem dopadla, víte.. no, takže se žádné military nekonalo a popravdě už asi ani konat nebude. Ale stejně bych byla věčnej Zkař, na to, co se skáče v L, už nemám morálku.. ale hezky se na to kouká

No..mě osobně se na military větší už ani dobře nekouká...jen trnu při každé škobrtnutí koně a čekám, kdy se zabije...

O kondici ani nemluv. Navíc já teda nevím, jestli s Usou pojedu. V zimě se ji v kožichu na bříšku udělaly nějaké sarkoidy..jeden pidi má v uchu, ten jsme podvázali, takový nehezký na bříšku tadky je podvázaný, vypadá, že brzy upadne a menší se mi podařilo Duofilmem ještě zmenšit. Ale jen je nějaký nepodvázatelný...nevím, jestli s tímhle jet.....ach jo..

1.6.2009 09:43
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
No..mě osobně se na military větší už ani dobře nekouká...jen trnu při každé škobrtnutí koně a čekám, kdy se zabije...

O kondici ani nemluv. Navíc já teda nevím, jestli s Usou pojedu. V zimě se ji v kožichu na bříšku udělaly nějaké sarkoidy..jeden pidi má v uchu, ten jsme podvázali, takový nehezký na bříšku tadky je podvázaný, vypadá, že brzy upadne a menší se mi podařilo Duofilmem ještě zmenšit. Ale jen je nějaký nepodvázatelný...nevím, jestli s tímhle jet.....ach jo..

jinak byla by zajímavá fotečka Bahísky u koně v krajině. Už více vybělela?

1.6.2009 09:57
ms

XXX.XXX.46.252

lucky napsal(a):
jinak byla by zajímavá fotečka Bahísky u koně v krajině. Už více vybělela?

ha, ha.. mi nemá ani kdo hlídat, natož fotit.. fotka je čirá utopie
já ji vidím každý den, tak nevím. ale včera tu byla holčina, co ji viděla po delší době a prý ano. jinak má po sobě takové ty bílé fleky - místa, kde vyběluje rychleji

1.6.2009 10:09
lucky

XXX.XXX.133.26

ms napsal(a):
ha, ha.. mi nemá ani kdo hlídat, natož fotit.. fotka je čirá utopie
já ji vidím každý den, tak nevím. ale včera tu byla holčina, co ji viděla po delší době a prý ano. jinak má po sobě takové ty bílé fleky - místa, kde vyběluje rychleji

Jéé..appaloosa

1.6.2009 11:43
janele

XXX.XXX.9.3

bonzelka napsal(a):

Ty jo, holky, nějak nestíhám :)

Katko, když už jste u těch přileb, pořiď si ještě jezdecké boty Ne že bych ti chtěla radit... Klidně westernové ;) Ale o ježdění v teniskách by mohla třeba Kathey vyprávět... Já jezdila v zimě v děsných botách, i při vysedání se blbě vyndávaly ze třmenů. Jsem ráda, že jsem těch pár stovek investovala do perek...

1.6.2009 11:45
janele

XXX.XXX.9.3

lesterka napsal(a):

Leni, super fotky, i ty u Jany na webu. Jste borci, těším se příští rok, pojedu vám dělat wranglera na tu všestrannost
Jen si oprav na webu, ve fotogalerii máš "Náš první VT dopadl nad očekávání dobře. " A je to u prvních ofiko závodů

1.6.2009 11:47
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lucky napsal(a):

Lucy ty sarkoidy to jsou jakoby ty bradavice ne?Já ten sarkoid teda slyšim po prvé,ale Hanýs ho má asi taky mezi předníma nohama a vet říkal že mu tu bradavičku vyřízne,ale ještě na to nějak neměl čas...

Holky a poraďte mi,teďkon se Hanýsovi začly v hřívě,takže na hřbetu krku dělat takový stroupky,netušim co to je,ale hrozně ho to svědí,protože za mnou furt chodí a musim ho tam furt drbat.Já to na koni nikdy neměla,tak sem z toho celá paf,tak nevim co s tim,zas kvůli tomu volat veta až z Třeboně to se mi moc nechce,nebo jestli mu jen umejt hřívu já nevim...Jo a ocásek ho taky svědí,ale tam stroupky nemá.A odčervenej byl v únoru(na konci)

1.6.2009 11:48
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lesterka napsal(a):
Lucky asi proto, že si myslím, že já na to nebudu mít psychicky...to už je na mně opravdu moc velká tvrďárna...jako neříkám, že to jezdit nikdy nebudu (nikdy neříkej nikdy), ale zatím to fakt neplánuji...a navíc nevím, jestli on by na military byl zrovna ideální prototyp :-))

Leni na military bych nejela ani náhodou...Je to sice pěkná podívaná,když to ten koník odjede bez problémů,ale některý ty pády...ouvej..bojim bojim

1.6.2009 11:50
janele

XXX.XXX.9.3

ms napsal(a):

Marino, díky za to povídání k připouštění. To už jsou věci, které jdou trochu mimo mne. Mezery ve vzdělání :(
Kobylce se dělaly teď stěry, tak se čeká na výsledek. Uvidíme.

Jinak u sousedů se prvničce plňasce narodila dvojčata :( Pan majitel nemá rád našeho inseminátora, takže sono se dělalo jen u hřebce, pak už ne. No, takže jedno hříbě narozeno mrtvé, druhé nemohlo natáhnout nohy :( Ach jo :( Odložit trochu ješitnosti, dát pět stovek... a mohli mít zdravé hříbě...

1.6.2009 11:55
janele

XXX.XXX.9.3

bonzelka napsal(a):
Lucy ty sarkoidy to jsou jakoby ty bradavice ne?Já ten sarkoid teda slyšim po prvé,ale Hanýs ho má asi taky mezi předníma nohama a vet říkal že mu tu bradavičku vyřízne,ale ještě na to nějak neměl čas...

Holky a poraďte mi,teďkon se Hanýsovi začly v hřívě,takže na hřbetu krku dělat takový stroupky,netušim co to je,ale hrozně ho to svědí,protože za mnou furt chodí a musim ho tam furt drbat.Já to na koni nikdy neměla,tak sem z toho celá paf,tak nevim co s tim,zas kvůli tomu volat veta až z Třeboně to se mi moc nechce,nebo jestli mu jen umejt hřívu já nevim...Jo a ocásek ho taky svědí,ale tam stroupky nemá.A odčervenej byl v únoru(na konci)

Jen jakoby bradavice. Ale mnohem nebezpečnější. Lenka o tom ví víc...

Stroupky jsme měli na podzim, předpokládám proto, že je žraly mušky a oni se drbali jak šílení (já taky :( ). Tak jsem koupila od Leovetu nějakou vodičku, menuje se to nějak jako "manliquid". Kombinuju s Endurem, a zatím funguje... Poradily mi to tady holky :)

1.6.2009 11:58
ukulemba

XXX.XXX.23.239

janele napsal(a):
Marino, díky za to povídání k připouštění. To už jsou věci, které jdou trochu mimo mne. Mezery ve vzdělání :(
Kobylce se dělaly teď stěry, tak se čeká na výsledek. Uvidíme.

Jinak u sousedů se prvničce plňasce narodila dvojčata :( Pan majitel nemá rád našeho inseminátora, takže sono se dělalo jen u hřebce, pak už ne. No, takže jedno hříbě narozeno mrtvé, druhé nemohlo natáhnout nohy :( Ach jo :( Odložit trochu ješitnosti, dát pět stovek... a mohli mít zdravé hříbě...

Ja vam sem zase strcim myho anglickyho araba :D
Jezis ty arabci sou tak krasny ze jestli jeste nekdy bude dalsi konik,arabek to jisti...

1.6.2009 12:03
janele

XXX.XXX.9.3

lucky napsal(a):

Já hafloše taky nikdy moc nemusela. Než jsem poznala, že nemusej být tupí, líní, bačkoidní... že jsou to i fajnoví sportovní koníčci, když si člověk dobře vybere ;-)
foto Katka Kunstová

1.6.2009 12:04
kacabi

XXX.XXX.13.17

janele napsal(a):

Stroupky jsme měli na podzim, předpokládám proto, že je žraly mušky a oni se drbali jak šílení (já taky :( ). Tak jsem koupila od Leovetu nějakou vodičku, menuje se to nějak jako "manliquid". Kombinuju s Endurem, a zatím funguje... Poradily mi to tady holky :)

čau Jani, je to Mähnenliquid od Leovetu (mahnen je tuším německy hříva). Je to přípravek s močovinou a když se používá pravidelně, tak opravdu funguje. Akorát v tom mém počtu koní je to trošku finančně náročné...

1.6.2009 12:08
janele

XXX.XXX.9.3

kacabi napsal(a):
čau Jani, je to Mähnenliquid od Leovetu (mahnen je tuším německy hříva). Je to přípravek s močovinou a když se používá pravidelně, tak opravdu funguje. Akorát v tom mém počtu koní je to trošku finančně náročné...

Zdarec Kači :)
no, já věděla, že je to nějaký úchylný název. Já a němčina
Je fakt, že to teď celkem používám, a Beník se nedrbe. A na Sirečka se vrhnu o víkendu
Jinak z Beníka asi bude taky hafloš, němu odrůstá úplně bílá hříva :))

1.6.2009 12:10
janele

XXX.XXX.9.3

janele napsal(a):
Já hafloše taky nikdy moc nemusela. Než jsem poznala, že nemusej být tupí, líní, bačkoidní... že jsou to i fajnoví sportovní koníčci, když si člověk dobře vybere ;-)
foto Katka Kunstová

K sežrání
Foto zase Katka (http://www.ranc-kolocava.cz/)

1.6.2009 12:14
bonzelka

XXX.XXX.173.185

janele napsal(a):
Ty jo, holky, nějak nestíhám :)

Katko, když už jste u těch přileb, pořiď si ještě jezdecké boty Ne že bych ti chtěla radit... Klidně westernové ;) Ale o ježdění v teniskách by mohla třeba Kathey vyprávět... Já jezdila v zimě v děsných botách, i při vysedání se blbě vyndávaly ze třmenů. Jsem ráda, že jsem těch pár stovek investovala do perek...

jj Jani neboj to už mám zařízené,poveze mi známej nové sedlo,tak mi k tomu přiveze i perka..ty botasky jsou na prd to vim sama...

1.6.2009 12:16
bonzelka

XXX.XXX.173.185

janele napsal(a):

a kdepak se to dá objednat?Nebo myslíte,že to bude mít i vet?Je to hrozný,chudinka malej...

1.6.2009 12:31
janele

XXX.XXX.9.3

bonzelka napsal(a):
a kdepak se to dá objednat?Nebo myslíte,že to bude mít i vet?Je to hrozný,chudinka malej...

Spíš v jezdeckých potřebách, nebo to hoď do vyhledávače, najde ti to v eshopech...

1.6.2009 12:39
sabina

XXX.XXX.64.178

janele napsal(a):
Spíš v jezdeckých potřebách, nebo to hoď do vyhledávače, najde ti to v eshopech...

Ahoj holky...

Leni nádhera...a říkali sme, že to půjde dobřegratulujeme k 3mu místu.

Marině, že seděla po roce na koni

Protáhnout koně je občas potřeba....u nás byla v sobotu ta šašliková grilovačka....a já pustila Amira s Lumenem do jízdárny...takže se na nás koukali jak si cpem banděra....a Amira chytl amok....a ten dostihák se v něm nezapře jaký mety si nasazoval podél dlouhé strany...pak si obklusával - ležela tam kavaleta...a Amouš si musel skákat...že....a Lumen zhnile za nim

Tak prej by z něj byl parádní militarista...prej skáče jakoby nic...takovej menší mrštnej..
tak sem řekla..že to snad ne když vidím občas ty skoky...tak něco malého možná..ale ty mega díry po doskoku a podobněble

1.6.2009 12:39
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Ahoj holky...

Leni nádhera...a říkali sme, že to půjde dobřegratulujeme k 3mu místu.

Marině, že seděla po roce na koni

Protáhnout koně je občas potřeba....u nás byla v sobotu ta šašliková grilovačka....a já pustila Amira s Lumenem do jízdárny...takže se na nás koukali jak si cpem banděra....a Amira chytl amok....a ten dostihák se v něm nezapře jaký mety si nasazoval podél dlouhé strany...pak si obklusával - ležela tam kavaleta...a Amouš si musel skákat...že....a Lumen zhnile za nim

Tak prej by z něj byl parádní militarista...prej skáče jakoby nic...takovej menší mrštnej..
tak sem řekla..že to snad ne když vidím občas ty skoky...tak něco malého možná..ale ty mega díry po doskoku a podobněble

Leni ty bucasi jsou krásný...já na ně už koukala...ale ta cena

1.6.2009 13:26
klarusa

XXX.XXX.75.162

sabina napsal(a):
Leni ty bucasi jsou krásný...já na ně už koukala...ale ta cena

no vidis Leni jak jsi vsem natrhla prdel

hezky Marino, no musis rict Mise, aby vezla kocarek na prochazku a vyfotila neco a mas zabite dve mouchy jednou ranou

hele Kato hlavne ho umej, kdyz na nej budes patlat dalsi a dalsi veci, tak je to horsi, dostanes z nej prach a pot, to ho taky muze dost svedit.... a dej do toho nejakou desinfekci, se ti vydezinfikujou ty ranky co tam jsou a tak...no hele my kdyz se neco objevi na kuzi tak kone umejem VIRKONem ono to totiz pusobi na ruzne breberky a plisne, proste to je to zlikviduje, a i vydezinfikuje uz rozdrbana mista.... takze doporucuju neco takoveho najit i v Cr, zavolej vetovi, nebo treba budou mit holky neco ve staji...nevim jetli se to da koupit prodejne u nas v lekarne, tady ve Skandinavii jo no a pak klidne na nej patlej ruzne veci jetli je to od muchnicek nebo tak, ale nejdriv umejt aby jsi z nej dostala to co ho svedi - prach a pot

1.6.2009 13:37
sabina

XXX.XXX.64.178

klarusa napsal(a):
no vidis Leni jak jsi vsem natrhla prdel

hezky Marino, no musis rict Mise, aby vezla kocarek na prochazku a vyfotila neco a mas zabite dve mouchy jednou ranou

hele Kato hlavne ho umej, kdyz na nej budes patlat dalsi a dalsi veci, tak je to horsi, dostanes z nej prach a pot, to ho taky muze dost svedit.... a dej do toho nejakou desinfekci, se ti vydezinfikujou ty ranky co tam jsou a tak...no hele my kdyz se neco objevi na kuzi tak kone umejem VIRKONem ono to totiz pusobi na ruzne breberky a plisne, proste to je to zlikviduje, a i vydezinfikuje uz rozdrbana mista.... takze doporucuju neco takoveho najit i v Cr, zavolej vetovi, nebo treba budou mit holky neco ve staji...nevim jetli se to da koupit prodejne u nas v lekarne, tady ve Skandinavii jo no a pak klidne na nej patlej ruzne veci jetli je to od muchnicek nebo tak, ale nejdriv umejt aby jsi z nej dostala to co ho svedi - prach a pot

Katy, pokud se drbe...tak nám se osvědčilo....koupat....ve roztoku třeba betadiny....jak ocas...tak hřívu...prostě pořádně vydrbat...vyčistit...a já to promastila vždycky potom dětským hřemánkovým olejem Johnson.
Nebo pak něco proti muchám...atd...repelent...atd
prej je dobré taky koupat koně v kopřivovém, nebo břizovém šamponě...tady koupou, a muchy se moc nedrží.

1.6.2009 13:49
lucky

XXX.XXX.133.26

ukulemba napsal(a):
Ja vam sem zase strcim myho anglickyho araba :D
Jezis ty arabci sou tak krasny ze jestli jeste nekdy bude dalsi konik,arabek to jisti...

Je hezounký! Určitě si jednou arábka koupíš...je to láska na celý život

Jinak hlásím, že tu bradavičku na uchu máme z krku..právě upadla i s podvázáním A na bříšku jeden už vypadá kaput, že brzy padne taky za vlast Myslíte, že to může být i přenosné? On to má ten poník, co s ním chodí Usa...v uchu to má už delší dobu a Use se to udělalo přes zimu...tři na bříšku a to ucho. Na tom mě to ale dost štve

1.6.2009 20:35
sabina

XXX.XXX.64.178

lucky napsal(a):
Je hezounký! Určitě si jednou arábka koupíš...je to láska na celý život

Jinak hlásím, že tu bradavičku na uchu máme z krku..právě upadla i s podvázáním A na bříšku jeden už vypadá kaput, že brzy padne taky za vlast Myslíte, že to může být i přenosné? On to má ten poník, co s ním chodí Usa...v uchu to má už delší dobu a Use se to udělalo přes zimu...tři na bříšku a to ucho. Na tom mě to ale dost štve

spíte? nebo co?

1.6.2009 20:50
kathey

XXX.XXX.227.79

sabina napsal(a):
spíte? nebo co?

nespime, sprtame

1.6.2009 21:07
sabina

XXX.XXX.64.178

kathey napsal(a):
nespime, sprtame

joooo šprtáááááte, joooo?

1.6.2009 21:14
kathey

XXX.XXX.227.79

sabina napsal(a):
joooo šprtáááááte, joooo?

tak...nahrubo

1.6.2009 22:04
bonzelka

XXX.XXX.173.185

kathey napsal(a):
tak...nahrubo

Holky mam jako echt ftipnou fotku,Hanýs mě o víkendu ňuchal vlásky a takhle to vypadalo

1.6.2009 22:05
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
Holky mam jako echt ftipnou fotku,Hanýs mě o víkendu ňuchal vlásky a takhle to vypadalo

tak doufam,že se ozve nějakej ochránce zvířar a vytkne mi že mam něco s e svym koněm

1.6.2009 22:32
lucky

XXX.XXX.133.26

bonzelka napsal(a):
tak doufam,že se ozve nějakej ochránce zvířar a vytkne mi že mam něco s e svym koněm

..takhle mě ňuchá holčí..naštěstí vypadá jinak

1.6.2009 22:57
bonzelka

XXX.XXX.173.185

lucky napsal(a):
..takhle mě ňuchá holčí..naštěstí vypadá jinak

No on už to dělal dřív,ale já si bohužel nevšimla toho ve spod.Až o víkendu,jak nás tam byla parta,tak sem se šla před odjezdem pomazlinkovat a bylo to..holky to musely hned nafotit

1.6.2009 23:22
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
No on už to dělal dřív,ale já si bohužel nevšimla toho ve spod.Až o víkendu,jak nás tam byla parta,tak sem se šla před odjezdem pomazlinkovat a bylo to..holky to musely hned nafotit

http://www.rababstud.com/HOME.HTML

1.6.2009 23:23
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
http://www.rababstud.com/HOME.HTML

http://www.la-fame-arabians.de/stallions.html

tady ten The Verdict HG je Hanýsovo děda z tátovi strany

1.6.2009 23:24
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
http://www.la-fame-arabians.de/stallions.html

tady ten The Verdict HG je Hanýsovo děda z tátovi strany

http://www.gestuet-hardyna.de/

1.6.2009 23:25
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
http://www.gestuet-hardyna.de/

http://www.blue-nobility-arabians.de/

1.6.2009 23:28
bonzelka

XXX.XXX.173.185

bonzelka napsal(a):
http://www.blue-nobility-arabians.de/

a teďka se po tátovi Hanýse a po jeho bábě narodil černej hřebeček..to je bomba..

2.6.2009 11:59
sabina

XXX.XXX.64.178

bonzelka napsal(a):
a teďka se po tátovi Hanýse a po jeho bábě narodil černej hřebeček..to je bomba..

aby z toho rozvíšnění jednodo dne neudělal hups a budeš ho mít na zádech...

2.6.2009 12:22
cindyum

XXX.XXX.1.104

sabina napsal(a):
aby z toho rozvíšnění jednodo dne neudělal hups a budeš ho mít na zádech...

Ahoj dievčatá už dlho som sa na tomto fóre neukázala aj ked rozhovory sledujem častejšie pridávam vám pár fotiek z výstavy arabských koní z Kalamenovej musím sa vám trosku pochváliť že môj žrebec vyhral svoju kategóriu a stal sa celkovým šampiónom výstavy

2.6.2009 12:23
cindyum

XXX.XXX.1.104

cindyum napsal(a):
Ahoj dievčatá už dlho som sa na tomto fóre neukázala aj ked rozhovory sledujem častejšie pridávam vám pár fotiek z výstavy arabských koní z Kalamenovej musím sa vám trosku pochváliť že môj žrebec vyhral svoju kategóriu a stal sa celkovým šampiónom výstavy

2.6.2009 12:23
sabina

XXX.XXX.64.178

cindyum napsal(a):

gratulujem

2.6.2009 12:28
janele

XXX.XXX.9.3

cindyum napsal(a):

Gratulace ! ! !
Nepotkali jste se s Nikolou a Dahirem? Měli tam jet vytrvalost

2.6.2009 12:29
lesterka

XXX.XXX.18.28

cindyum napsal(a):

Peti, moc gratuluji, nemáš celkové výsledky?

2.6.2009 12:29
cindyum

XXX.XXX.1.104

cindyum napsal(a):

Chcela by som prist aj do ČR na výstavu ale tento rok mi to asi nevijde lebo chcem ist este do Trenčina Kôň 2009 ale na budúci rok sa mozno ukazem aj u vas foto je aj na našej stranke www.cindyum.wbl.sk

2.6.2009 12:38
cindyum

XXX.XXX.1.104

cindyum napsal(a):
Chcela by som prist aj do ČR na výstavu ale tento rok mi to asi nevijde lebo chcem ist este do Trenčina Kôň 2009 ale na budúci rok sa mozno ukazem aj u vas foto je aj na našej stranke www.cindyum.wbl.sk

Myslíš výhercov jednotlivých kategórií na našej stránke sú aj fotky výhercov jednotlivých kategórií valaši : Grifis kríženec, mladý žrebci : Orkán Shagya , Mladé kobyli :Celebrita Or 1/1, Staršie kobyli :Ubara Or 1/1 a starší žrebci : Urgraf Or 1/1

2.6.2009 12:39
ukulemba

XXX.XXX.23.239

sabina napsal(a):
gratulujem

Holky na inzerci je fantastickej tusim dvouletej hnedej arabskej hrebecek..
Ja se do nej zblaznila,proc nejsem prachata panicka:D hned bych pro nej jela.. 45 tisic neni zas tak moc sakra,ale uzivit dva kone a na oba mit dostatek casu..to uz je taky horsi..:(

2.6.2009 12:43
cindyum

XXX.XXX.1.104

lesterka napsal(a):
Peti, moc gratuluji, nemáš celkové výsledky?

Nemala si príst náhodou aj ty alebo sa nieco stalo lebo Jozef nieco spomínal

2.6.2009 12:45
sabina

XXX.XXX.64.178

ukulemba napsal(a):
Holky na inzerci je fantastickej tusim dvouletej hnedej arabskej hrebecek..
Ja se do nej zblaznila,proc nejsem prachata panicka:D hned bych pro nej jela.. 45 tisic neni zas tak moc sakra,ale uzivit dva kone a na oba mit dostatek casu..to uz je taky horsi..:(

to je myslím delorto? není?

Sajma - jana ho má...a vlastní - proč ho prodává těžko říct....taky byl úžasný....

2.6.2009 12:55
cindyum

XXX.XXX.1.104

janele napsal(a):
Gratulace ! ! !
Nepotkali jste se s Nikolou a Dahirem? Měli tam jet vytrvalost

Ale ano boli tam ale my sme museli ist domou v sobotu po výstave tak som nemala vela casu kecat

2.6.2009 13:07
lesterka

XXX.XXX.18.28

cindyum napsal(a):
Ale ano boli tam ale my sme museli ist domou v sobotu po výstave tak som nemala vela casu kecat

A nebyl tam Hassan B? :) Jsem zvědavá...

Měla jsem přijít, ale finanční krize mě donutila změnit rozhodnutí a jela jsem jenom kousek od nás na parkurové závody, vyšlo mě to na pár stovek, výstava by mě vyšla na několik tisíc...bohužel finanční krize si nevybírá...

JInak k nám na výstavu letos nemůžeš, pokud ho nemáš zapsaného pod achpak ČR (předpokládám, že nemáš), u nás se koná pouze národní výstava...tj pro koně zapsané v ČR. Příští rok se uvažuje o pořádání i mezinárodní výstavy...tam by mohl každý.

2.6.2009 17:08
cindyum

XXX.XXX.123.155

lesterka napsal(a):
A nebyl tam Hassan B? :) Jsem zvědavá...

Měla jsem přijít, ale finanční krize mě donutila změnit rozhodnutí a jela jsem jenom kousek od nás na parkurové závody, vyšlo mě to na pár stovek, výstava by mě vyšla na několik tisíc...bohužel finanční krize si nevybírá...

JInak k nám na výstavu letos nemůžeš, pokud ho nemáš zapsaného pod achpak ČR (předpokládám, že nemáš), u nás se koná pouze národní výstava...tj pro koně zapsané v ČR. Příští rok se uvažuje o pořádání i mezinárodní výstavy...tam by mohl každý.

Nie Hassan B tam nebol !!!!

To poznám nie vzdy sú peniaze na to na co by sme chceli.

Ano viem že nemôžem a ani mne by sa kvôli peniazom nedalo ale budem rada ak to bude po budúce roky medzinárodné pretože rada by som isla aj za hranice zoznámit sa s inými chovatelmi

Přidejte reakci

Přidat smajlík