mimik
napsal(a):
koupím starší sedlo posedli 16,5-17.Nejlíp značku Kentaur skokové.do 5 tisíc kraj:Moravsko slezký.
Prodám závodní vybavení na dívku - vel. 40. (košile, tričko, rajtky). Dále boty - vysoké kožené 42, boty vysoké guumové - 40.
strelish
napsal(a):
No, nechci ti kazit iluze, ale Kentaura do pěti tisíc seženeš horko těžko, tam se vejdeš leda tak s Indií nebo podobnou "kvalitou". Kentaury se prodávají okolo 10 tisíc.
Dá se sehnat, myslím že zrovna předevčírem tu někdo inzeroval Kentaura Senecu za 8tis. Nedávno jsem viděla inzerát na Jupitera za 7tis, takže musíš jenom shánět.
anobbona
napsal(a):
Dá se sehnat, myslím že zrovna předevčírem tu někdo inzeroval Kentaura Senecu za 8tis. Nedávno jsem viděla inzerát na Jupitera za 7tis, takže musíš jenom shánět.
westernovou uzdečku,hnědá s uzlíkem rok používaná,(mazaná) bez vad 450,- pokud i s otěžemi tak za 500,-
reflexní kamaše, nové jen ozkoušené.dle mě odpovídají velikosti cob-full nebo-li 2-3, vhodné pro A1/1 a velké koně. Jsou na tři suché zipy- velikost do jisté míry regulovatelná.
nám jsou malé (norik lehčí noha)cena 450,-
černé semišové chapsy(anglické ježdění) na suchý zip XXL uplně nové jen ozkoušené mě jsou velké výška 50cm, šířka 46cm 400,-
platovou misku na čištění červená barva..používaná...čistá....120,-
udi dl o pelhem 14.5cm jemnější používané 400,-
anobbona
napsal(a):
no, já myslím, že sehnat skokového kentaura ještě s tak malým posedlím v té ceně do 5 000 Kč je fakt nereálné...já takové sedlo sháněla, klidně i za víc peněz, a nic.. :( teda pokud člověk nechce shánět sedlo celý rok :-D to by se pak možná nějaká světlá výjimka našla...nemyslím to nějak špatně, ale je to holý fakt.
hannah
napsal(a):
nabízím skokový univerzál 17", 5000 komplet, se vším všudy (třmeny, řemeny,podbřišník), kdyžtak napiš na hana71@seznam.cz
Prodám westernové sedlo za 6600 Kč,PC byla 9000 Kč. Natowa, kožené, měla jsem ho na čt, který má jinak kentaur seneca komory 2. Sedlo prodávám, protože jsem ho měla asi pětkrát na koni a jsem j ezdec odchovaný na anglii a western prostě jezdit neumím :) pište na juL.i@email.cz
mimik
napsal(a):
koupím starší sedlo posedli 16,5-17.Nejlíp značku Kentaur skokové.do 5 tisíc kraj:Moravsko slezký.
Mám tu na prodej pár věcí, které nevyužiji....
1. Starší podbřišník KenTaur ve výborném stavu, kožený, dotahovací gumy, velikost 130cm. Cena 500Kč.
2. Pelham nerezový, nikdy nebyl na koni, úplně nový, 13.5cm. PC:680,- nyní prodám za 600Kč.
Plastové napaječky 2ks, modrá barva, plně funkční. U jedné vylomený kus zadní části, pouze estetická vada, na funkčnost to nemá vliv. Prodávám, ptz si mi na ní valach sedal - musela jsem koupit železné. Prodávám pouze v páru za 600Kč.
V případě zájmu mě prosím kontaktujte na jezdeni@gmail.com
Podbřišník foto:
ampinka
napsal(a):
1. Starší podbřišník KenTaur ve výborném stavu, kožený, dotahovací gumy, velikost 130cm. Cena 500Kč.
2. Pelham nerezový, nikdy nebyl na koni, úplně nový, 13.5cm. PC:680,- nyní prodám za 600Kč.
Plastové napaječky 2ks, modrá barva, plně funkční. U jedné vylomený kus zadní části, pouze estetická vada, na funkčnost to nemá vliv. Prodávám, ptz si mi na ní valach sedal - musela jsem koupit železné. Prodávám pouze v páru za 600Kč.
Podbřišník foto:
podbřišník je značky Kentaur
ampinka
napsal(a):
Podbřišník foto:
pelham, nebyl nikdy na koni (ani nebyl ozkoušený!)
ampinka
napsal(a):
Podbřišník foto:
napaječky 2ks, plastové
ampinka
napsal(a):
Podbřišník foto:
estetická vada, jinak plně funkční
ampinka
napsal(a):
estetická vada, jinak plně funkční
Prodám drezurní univerzal Kentaur Pilot, 1 komora, na užšího koně s vysokým kohoutkem. Sedlo je ve výborném stavu, málo ježděné. Cena 10500kč, popřípadě i s poštovným.
Prodám dámskou jezdeckou košily z velmi příjemného prodyšného materiálu,značka HKM,krátký rukáv,velikost S,modro bílá kostka,pouze 1x na sobě,+ náhradní stojáček. Cena 400.- rejmanka@centrum.cz
rejmanka
napsal(a):
Prodám dámskou jezdeckou košily z velmi příjemného prodyšného materiálu,značka HKM,krátký rukáv,velikost S,modro bílá kostka,pouze 1x na sobě,+ náhradní stojáček. Cena 400.- rejmanka@centrum.cz
Prodám 2x lomené stihlo,velikost 12,5, velmi zachovalé + průhledné gumové kroužky,cena 200,. rejmanka@centrum.cz
rejmanka
napsal(a):
Prodám 2x lomené stihlo,velikost 12,5, velmi zachovalé + průhledné gumové kroužky,cena 200,. rejmanka@centrum.cz
Prodám provazovou uzdečku na ponyho,černo-bílá.zachovalá cena 150.- rejmanka@centrum.cz
rejmanka
napsal(a):
Prodám provazovou uzdečku na ponyho,černo-bílá.zachovalá cena 150.- rejmanka@centrum.cz
Prodám ohlávky ,tmavě modrá podložená velikost pony 100.-, růžová začky ELT 200.-velikost pony ,modrá ohlávka velikost hříběcí 100.- rejmanka@centrum.cz
rejmanka
napsal(a):
Prodám ohlávky ,tmavě modrá podložená velikost pony 100.-, růžová začky ELT 200.-velikost pony ,modrá ohlávka velikost hříběcí 100.- rejmanka@centrum.cz
Prodám koženou hříběcí ohlávku,černá se zlatým dekorem,nepoužitá,cena 300.- rejmanka@centrum.cz
rejmanka
napsal(a):
Prodám koženou hříběcí ohlávku,černá se zlatým dekorem,nepoužitá,cena 300.- rejmanka@centrum.cz
Prodám starší podsedlovou dečku, která ještě dobře poslouží,zančka Kentaur,tmavě zelená se zeleno žlutým lemem. Cena dohodou rejmanka@centrum.cz
rejmanka
napsal(a):
Prodám starší podsedlovou dečku, která ještě dobře poslouží,zančka Kentaur,tmavě zelená se zeleno žlutým lemem. Cena dohodou rejmanka@centrum.cz
Prodám2dvě tmavě modré prošívané vesty,velikost 146,rozparek na patent,velmi zachovalé.Cena 300.-.rejmanka@centrum.cz
rejmanka
napsal(a):
Prodám2dvě tmavě modré prošívané vesty,velikost 146,rozparek na patent,velmi zachovalé.Cena 300.-.rejmanka@centrum.cz
Prodám starší zachovalé chapsy,hladké značka Kentaur velikost S,kožené dětské velikost xs,westernové chapsy velikost s, značka Kentaur,bez třásní.Vše zachovalé.Ceny dohodou.rejmanka@centrum.
mimik
napsal(a):
Prodám novou světlemodrou dečku s cípem.Cena 450kč+ poštovné
andrea00
napsal(a):
Prodám novou světlemodrou dečku s cípem.Cena 450kč+ poštovné
prodam sedlo Lord, na sirsiho kone bez kohoutku, cena 5 500 + postovne
blizsi info popr foto na:
hrdinovaji@centrum.cz
usajka
napsal(a):
prodam sedlo Lord, na sirsiho kone bez kohoutku, cena 5 500 + postovne
blizsi info popr foto na:
hrdinovaji@centrum.cz
Ahojky prodám komisní věci podrobnosti + fota na www.stajrehlovicee-shop.mypage.cz, např. přední chrániče, west. dečku, otěže, čabraky atd.
jurinek
napsal(a):
Ahojky prodám komisní věci podrobnosti + fota na www.stajrehlovicee-shop.mypage.cz, např. přední chrániče, west. dečku, otěže, čabraky atd.
Prodám westernové otěže, hnědé, nové!!!, dělené, délka jedné cca 170 cm, šířka 1,5 cm, původní cena 500,- nyní jen 300,- + poštovné
avelanc
napsal(a):
Prodám westernové otěže, hnědé, nové!!!, dělené, délka jedné cca 170 cm, šířka 1,5 cm, původní cena 500,- nyní jen 300,- + poštovné
Uzdečka PONY, ručně šitá českým sedlářem, černá, VELMI KVALITNÍ, jak do vozu, tak k sedlu-univerzál, minimálně používaná, původní cena 1000,- nyní 500,-
Uzdečka PONY, starší, opět univerzál, i s udidlem, hnědá, má své za sebou, ale plně použitelná, cena 200,-
Uzdečka anglie, velikost COB, černá bíle podložená, starší, plně v pořádku, původní cena 650,- nyní 400,-
avelanc
napsal(a):
Uzdečka PONY, ručně šitá českým sedlářem, černá, VELMI KVALITNÍ, jak do vozu, tak k sedlu-univerzál, minimálně používaná, původní cena 1000,- nyní 500,-
Uzdečka PONY, starší, opět univerzál, i s udidlem, hnědá, má své za sebou, ale plně použitelná, cena 200,-
Uzdečka anglie, velikost COB, černá bíle podložená, starší, plně v pořádku, původní cena 650,- nyní 400,-
westernový podbřišník, provazový, půl roku starý, uprostřed široká kožená výztuž se dvěma očky na poprsák a druhý podbřišník, bílý, původní cena 550,- nyní 400,-
Náhradní řemeny k zadnímu podbřišáku westernového sedla, hnědé, cena dohodou
avelanc
napsal(a):
westernový podbřišník, provazový, půl roku starý, uprostřed široká kožená výztuž se dvěma očky na poprsák a druhý podbřišník, bílý, původní cena 550,- nyní 400,-
Náhradní řemeny k zadnímu podbřišáku westernového sedla, hnědé, cena dohodou
Prodám starší porušenou na levé straně odpáraná ochranná kůže west.dečku, tmavě modrá,ale pně funkční cena 400Kč foto + další komisní zboží ( anglické sedlo,čabraky,přední chrániče,zvony atd) na www.stajrehlovicee-shop.mypage.cz, email stajrehlovice@seznam.cz,tel. 720185489
jurinek
napsal(a):
Prodám starší porušenou na levé straně odpáraná ochranná kůže west.dečku, tmavě modrá,ale pně funkční cena 400Kč foto + další komisní zboží ( anglické sedlo,čabraky,přední chrániče,zvony atd) na www.stajrehlovicee-shop.mypage.cz, email stajrehlovice@seznam.cz,tel. 720185489
prodám tmavě hnědé sedlo kentaur seneca málop oužíváno super stav.cena dohodou.
benett8
napsal(a):
Je ta Seneca stale na prodej? Mohla by si napsat miry sedla, odkud jsi a za kolik sedlo prodavas? Diky moc.
ahojky,ano sedlo je stále k prodeji ..
komora 2 posedlí 17,5''
super stav-nepoškozené cena dohodou nebo nabídni
možno prodat holé nebo komplet.
je staré 2 a půl roku
buggyna

XXX.XXX.81.124
mimik
napsal(a):
Prodám gelový podbřišník velikosti 110, na jedné straně dotahovací gumy. Vhodný pro citlivější koně - neodírá. Je používaný 2 roky,ale v dobrém stavu.
Prodej z důvodu nevyužitý - přechod na drezurní sedlo.
Cena - 300,-
ty-fanny@seznam.cz
buggyna

XXX.XXX.81.124
buggyna
napsal(a):
Prodám gelový podbřišník velikosti 110, na jedné straně dotahovací gumy. Vhodný pro citlivější koně - neodírá. Je používaný 2 roky,ale v dobrém stavu.
Prodej z důvodu nevyužitý - přechod na drezurní sedlo.
Cena - 300,-
ty-fanny@seznam.cz
dotahovací gumy
madow
napsal(a):
westernovou uzdečku,hnědá s uzlíkem rok používaná,(mazaná) bez vad 450,- pokud i s otěžemi tak za 500,-
reflexní kamaše, nové jen ozkoušené.dle mě odpovídají velikosti cob-full nebo-li 2-3, vhodné pro A1/1 a velké koně. Jsou na tři suché zipy- velikost do jisté míry regulovatelná.
nám jsou malé (norik lehčí noha)cena 450,-
černé semišové chapsy(anglické ježdění) na suchý zip XXL uplně nové jen ozkoušené mě jsou velké výška 50cm, šířka 46cm 400,-
platovou misku na čištění červená barva..používaná...čistá....120,-
udi dl o pelhem 14.5cm jemnější používané 400,-
reflexní kamaše už jsou pryč