Prosím všechny co bydlí v okolí Olomouce,napište sem jméno a tel. kováře kterého máte!Do teď jsem měla p. Černého ale ten je až z Lipníka nad Bečvou a nechce se mu tak daleko jezdit.A jednou jsem si zavolala Přihnila nebo Přehnila?Ten je z Olomoucka ale toho už nikdy!!!Hledám teda dál,prosím napište koho máte!
horallka
napsal(a):
Prosím všechny co bydlí v okolí Olomouce,napište sem jméno a tel. kováře kterého máte!Do teď jsem měla p. Černého ale ten je až z Lipníka nad Bečvou a nechce se mu tak daleko jezdit.A jednou jsem si zavolala Přihnila nebo Přehnila?Ten je z Olomoucka ale toho už nikdy!!!Hledám teda dál,prosím napište koho máte!
a odkud si? já mám kováře bývalého mistra ze školy,a sem spokojena,dam ti tel :603702424,už toho ma hodně ale uvidiš
horallka
napsal(a):
Zadej si to na nemoderce, tam je toho plno
eviicka
napsal(a):
Také jsem měla pana Černého a teď jezdí Jirka Spurný. Je ze Smržic.Pan Černý Ti na něj dá určitě číslo, já ho tady nechci psat...
603735786 je od Olomouce zavolej nebo napiš sms,jezdí k nám i na Rýmařovsko a je levný a za 3roky nebyl sebemenší problém.Máme víc koní,nohy si drží sám!