kokinka
napsal(a):
Hlásí se "skoroOstrava"
Jak se máme při středě? Počasí se nám konečně trochu umoudřilo, a včera nám vyšlo krásné počasí na procházku.
ditule28
napsal(a):
Jak se máme při středě? Počasí se nám konečně trochu umoudřilo, a včera nám vyšlo krásné počasí na procházku.
zdravím,tak snad konečně začne léto,to počasí stojí fakt za houby.Jedna fotka mokrá výběhová
ditule28
napsal(a):
Jak jinak, než pracovně .....včera to opravdu vyšlo moc fajn, s malou jsme absolvovaly naši první sólovou vyjížďku bez koní, která proběhla naprosto v klidu
Foto z naší asi třetí vyjížďky
pedruna
napsal(a):
zdravím,tak snad konečně začne léto,to počasí stojí fakt za houby.Jedna fotka mokrá výběhová
My pořád pracujem a zařizujem tak po různu a zvěř se pase a pase a pak musí odpočívat po náročném dni
kokinka
napsal(a):
Jak jinak, než pracovně .....včera to opravdu vyšlo moc fajn, s malou jsme absolvovaly naši první sólovou vyjížďku bez koní, která proběhla naprosto v klidu
Foto z naší asi třetí vyjížďky
Jo včera bylo nádherně
ditule28
napsal(a):
Jo včera bylo nádherně
A koukám, že snad bude i dnes...klube se Oskárek
strelish
napsal(a):
Jo Dituš jak se vám vyvedl dětský den při tom počasí?
No myslím, že teď se ani nic nedělo, protože je Lucka nemocná. Nemluvila jsem s ní o tom, vím, že mělo něco být. Já jsem totiž už 3 týden s koňmi u přítele. Mám je na zahradě, mají ji velkou a potřebovali spást trávu, tak měli takovou dovolenou, ale už se o víkendu vrací zpátky. Šiml dostal přiděleného malého Gaspera, a ten pořád do něj rýpe a štenkruje ho, ať si jde hrát.
kokinka
napsal(a):
A koukám, že snad bude i dnes...klube se Oskárek
Ahojek.Holky teda nevím jak u vás,ale u nás od rána prší,sice chvílemi,ale zato pokaždé slejvák,oskar se sice snaží prodrat,ale moc mu to nejdeA to jsem se těšila,jak pojezdím.Ale tak třeba se to počasí napraví odpoledne stejně jako včera
causinka2
napsal(a):
Ahojek.Holky teda nevím jak u vás,ale u nás od rána prší,sice chvílemi,ale zato pokaždé slejvák,oskar se sice snaží prodrat,ale moc mu to nejdeA to jsem se těšila,jak pojezdím.Ale tak třeba se to počasí napraví odpoledne stejně jako včera
jo a barušce dneska držím hrozně moc pěsti,at jí ta matura dobře dopadne
pedruna
napsal(a):
Dáji neříkej,že tohole je Clasula...teda jestli jo,tak je z něj pěkný buřtík
nn není
dyt je zlatíčko moje akorát
Šari nemáš fotku Jerryho víc zblízka?je vidět,že taky hodně nabral,ale je to dost zdálky focené.
causinka2
napsal(a):
nn není
dyt je zlatíčko moje akorát
Šari nemáš fotku Jerryho víc zblízka?je vidět,že taky hodně nabral,ale je to dost zdálky focené.
teda Dáji,Aleš vypadá taky dost vypaseně,ty jim teda dopřávášjj Jerry se hodně spravil,konečně vypadá dobře.
pedruna
napsal(a):
teda Dáji,Aleš vypadá taky dost vypaseně,ty jim teda dopřávášjj Jerry se hodně spravil,konečně vypadá dobře.
a jedna prdelatá
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
aa, zdravím všechny, Baruli přeju, aby to dneska vyšlo, tak snad to fakt klaplo..Šárce děkuju za dopravu slaďákem..
Šari, nejmse moc daleko, tož bysme mohly spáchat nějakou vyjížďku, kdybys chtěla..:)
černá věc i když jenom seká, tak vypadá luxusně..:)
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
a s ryzcem začínáme hopsat:)
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
No jo taky sem řikala že Clasula vypada spiš už jak chladasJen aby se se mnou potom převalil přes nejakou překažku
ne sranda ja vim že je to dobře.. Tak děkuju za držení pěstí nakonec to mám za 9
sice by to mohlo být lepší ale i tak sem mooooc rada že sem to dala
A Šaruli musime v letě něco spáchat doufám že nebudeš pořád jen pracovat... Mohli sme všichni i tam s Kukinou a třeba i s Dájou jestli bude chtít
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Ďouchy, víte, že já jsem pro každou špatnost, ryzečka se v terénku větrá moc ráda..my trénujem jenom dvakrát týdně, abysme jí to nějak neznechutitli, páč zatím se mi herečka jedna snaží:)) a já též, ale než to bude vypadat nějak korektně, to ještě bude let...:)
Šari, co krev, už máte...? Já ti když tak napíšu smskou tel a můžeme se domluvit, klidně o weekendu a jezdím i skoro denně přes týden, akorát den má ryzec volno..
kukinatost
napsal(a):
Ďouchy, víte, že já jsem pro každou špatnost, ryzečka se v terénku větrá moc ráda..my trénujem jenom dvakrát týdně, abysme jí to nějak neznechutitli, páč zatím se mi herečka jedna snaží:)) a já též, ale než to bude vypadat nějak korektně, to ještě bude let...:)
Šari, co krev, už máte...? Já ti když tak napíšu smskou tel a můžeme se domluvit, klidně o weekendu a jezdím i skoro denně přes týden, akorát den má ryzec volno..
Teda Dájo, já taky nevěrim vlastnim očím...vzdyt Class uz vypada skoro jak Grétka :D maj se dobře konulata jedny!!! jak sa vede pri tom hnusnem dni?vcera kupodivu na chvili vylezl oskar, tak jsem se trosku provetrala na jizdarne a teren byl super, coz jsem cumela
hattatitla
napsal(a):
Teda Dájo, já taky nevěrim vlastnim očím...vzdyt Class uz vypada skoro jak Grétka :D maj se dobře konulata jedny!!! jak sa vede pri tom hnusnem dni?vcera kupodivu na chvili vylezl oskar, tak jsem se trosku provetrala na jizdarne a teren byl super, coz jsem cumela
hattatitla
napsal(a):
BARUŠ: velká gratulace,jsi šikulkano a přes prázdniny určo něco spácháme,se musíme jen domluvit.Jinak tu teď tak často nejsem furt moc práce,takže spíš na icku večer.JANI:na vyjížďku se domluvíme asi fakt nejlíp přes mobil,nebo jestli chceš přes icq č.586451087,tento týden už sice nestíhám ani víkend,ale příští jo,má být i lepší počasí.No a na krev se chystáme co nevidět,domluvím se s Hlubkem Luca říkala,že je fajn a zvládá i divočejší typy
pedruna
napsal(a):
BARUŠ: velká gratulace,jsi šikulkano a přes prázdniny určo něco spácháme,se musíme jen domluvit.Jinak tu teď tak často nejsem furt moc práce,takže spíš na icku večer.JANI:na vyjížďku se domluvíme asi fakt nejlíp přes mobil,nebo jestli chceš přes icq č.586451087,tento týden už sice nestíhám ani víkend,ale příští jo,má být i lepší počasí.No a na krev se chystáme co nevidět,domluvím se s Hlubkem Luca říkala,že je fajn a zvládá i divočejší typy
Jeee Barculik taky gratulace z moji strany :)
Jinak jak se dari Jerrymu Sari? i ja dekuji za dopravu sladaku :)) priste bereme zase kobyle to moc chutna a davame to z rozumem takze problemy by nemeli nastat , navic jsem to konzultovala i s krmivarem takze by to melo byt umerne s tim co davame .... jinak s tou vyjizdkou pokud se neco bude planovat a pojede se rozumne taky bychom se pridali
djpepe2
napsal(a):
Jeee Barculik taky gratulace z moji strany :)
Jinak jak se dari Jerrymu Sari? i ja dekuji za dopravu sladaku :)) priste bereme zase kobyle to moc chutna a davame to z rozumem takze problemy by nemeli nastat , navic jsem to konzultovala i s krmivarem takze by to melo byt umerne s tim co davame .... jinak s tou vyjizdkou pokud se neco bude planovat a pojede se rozumne taky bychom se pridali
Baruš obrovská gratulace,jsem věděla,že to dáš,doufám,že si u té matury moc neškytala,protože jsem na tebe fakt fest myslela
Jinak bych taky určo někam jela,mě to jen prospěje,potřebuju si trošku odpočinout od těch mých lajdáku,takže budem teda s clasulou pilně trénovat,abychom pak mohly tedy vyjet
A co se týče té fotky,on vážně není takovej buřt jak to tady vypadá až se přesvalí,tak bude vypadat uplně jinak
causinka2
napsal(a):
Baruš obrovská gratulace,jsem věděla,že to dáš,doufám,že si u té matury moc neškytala,protože jsem na tebe fakt fest myslela
Jinak bych taky určo někam jela,mě to jen prospěje,potřebuju si trošku odpočinout od těch mých lajdáku,takže budem teda s clasulou pilně trénovat,abychom pak mohly tedy vyjet
A co se týče té fotky,on vážně není takovej buřt jak to tady vypadá až se přesvalí,tak bude vypadat uplně jinak
tak sem schvalne dej jeste nejakou fotecku causi :) jsem na burtiky zvedava :)
hattatitla
napsal(a):
tak sem schvalne dej jeste nejakou fotecku causi :) jsem na burtiky zvedava :)
Moni oni jsou na všech stejní,ale ve skutečnosti jsou akorát,vážně
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Tak mě napadá - o víkendu (patrně v neděli to zatím vypadá) se chystáme za Jaňuší - kukinatost, takže kdyby chtěl někdo něco dovézt, není problém
causinka2
napsal(a):
Moni oni jsou na všech stejní,ale ve skutečnosti jsou akorát,vážně
Asi ty fotky musíš fotit na výšku a ne na šířku
strelish
napsal(a):
A my taky
strelish
napsal(a):
nj Kači,když oni by se mu na výšku moc nevešly
causinka2
napsal(a):
nj Kači,když oni by se mu na výšku moc nevešly
čimpak je vsim krmis ze jsou tak krasne kulatoucci? ja pridavam kobči do zradla ke granulim a ovsu kvasnice a sladak..ale v primerenem mnozstvi, pač ona ma sklony k tloustnuti velike..jo a este cesnekove tablety..muzu rict, ze letos jsme jeste nebyli ani jednou podrbaní (hrivu nebo ocas)
mozna jsem to podchytila včas a budeme letos vypadat aspon trosku k svetu :)
hattatitla
napsal(a):
čimpak je vsim krmis ze jsou tak krasne kulatoucci? ja pridavam kobči do zradla ke granulim a ovsu kvasnice a sladak..ale v primerenem mnozstvi, pač ona ma sklony k tloustnuti velike..jo a este cesnekove tablety..muzu rict, ze letos jsme jeste nebyli ani jednou podrbaní (hrivu nebo ocas)
mozna jsem to podchytila včas a budeme letos vypadat aspon trosku k svetu :)
moc jim toho nedávám,půl kila sladu na den a clasovy 2 kg kuk.šrotu.předtím ještě dostávaly granule od Karly Gabrielové,ale ted jsou jen na tomhle,vlastně plus sušenej chleba a hrnek ovesných vloček.Aleš dostává toho šrotu jen kilo,protože nic nedělá,tak at mu to nejde do nožek.Takže moc toho nedostávají,ale očividně i tak jim to prospívá
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
tož v neděli povídáš..:))
No, takže Kaťuch dorazí v neděli, akorát odpoledne při normálním počasí ybch měla mít trénink, ale není problém to nějak skloubit dohromady, víš jak já jsem ten tvůrčí typ..:))
Jinak já bych třeba byla fest opatrná ať už s krmením kukuřice, šrotů, otrub a jiných věcí u plňasů a i takových polotěžkých koníků..pokud nedělají zbytečně se jim to tlačí do noh..
Myslím Moni, že být tebou, dotlačím kobylu spíše ovsem než něčím objemovým, Lucka zase to samé ale naopak, méně energetického, raději objemové...ale vím, že jste ďouchy rozumné a umíte to adekvátně nakombinovat:)
ryzec dostává hlavně oves, kombinace s schaumannama W1, na ochucení hrstičku slaďáku, potřebuju pohyb, energii jít dopředu a ne z ní zrobit kouli..to stíhá díky pastvě víc jak 12 hodin a navíc denně dvojkolák trávy na noc:))
a Keruška oves nevidí, ale aby byl pěkný tuček, kombuinuju granule, ječný šrot a slaďák...a na to že nic nedělá je hezky nasvalený, nejenom pupkatý strejda..
btw to počasí mě víc enž irituje, jeslti mi zas odpadne trénink kvůli pršení...
kukinatost
napsal(a):
No, takže Kaťuch dorazí v neděli, akorát odpoledne při normálním počasí ybch měla mít trénink, ale není problém to nějak skloubit dohromady, víš jak já jsem ten tvůrčí typ..:))
Jinak já bych třeba byla fest opatrná ať už s krmením kukuřice, šrotů, otrub a jiných věcí u plňasů a i takových polotěžkých koníků..pokud nedělají zbytečně se jim to tlačí do noh..
Myslím Moni, že být tebou, dotlačím kobylu spíše ovsem než něčím objemovým, Lucka zase to samé ale naopak, méně energetického, raději objemové...ale vím, že jste ďouchy rozumné a umíte to adekvátně nakombinovat:)
ryzec dostává hlavně oves, kombinace s schaumannama W1, na ochucení hrstičku slaďáku, potřebuju pohyb, energii jít dopředu a ne z ní zrobit kouli..to stíhá díky pastvě víc jak 12 hodin a navíc denně dvojkolák trávy na noc:))
a Keruška oves nevidí, ale aby byl pěkný tuček, kombuinuju granule, ječný šrot a slaďák...a na to že nic nedělá je hezky nasvalený, nejenom pupkatý strejda..
jo teta to mi davno jiz tak nakombinovali tu zmenu managmentu .... ale vis moc dobre jake tam jsou podminky a doma je neco jineho mit doma kona, jeto rozdil a vis co konovi davas , kdezto ustajeni je jedna vec , ale domluvit se se zodpovednym clovekem nejlepe krmivarem aby ti to futroval dle tych pozadavku je jak se zda byt nadlidsky ukol, takze v ramci moznosti si to sefuju sama ....
btw : citace : ale vím, že jste ďouchy rozumné a umíte to adekvátně nakombinovat:) citim z toho textu ironii nebo se pletu ?? teta me se zda ! jo a herecko toz tez mi odpis nekdy na vzkaz na lidech
kukinatost
napsal(a):
Jaňuško ještě dám vědět kdy, bo na neděli by mělo být k dispozici pohodlnější auto Ale kliďánko tě omrknem i v tréningu
djpepe2
napsal(a):
jo teta to mi davno jiz tak nakombinovali tu zmenu managmentu .... ale vis moc dobre jake tam jsou podminky a doma je neco jineho mit doma kona, jeto rozdil a vis co konovi davas , kdezto ustajeni je jedna vec , ale domluvit se se zodpovednym clovekem nejlepe krmivarem aby ti to futroval dle tych pozadavku je jak se zda byt nadlidsky ukol, takze v ramci moznosti si to sefuju sama ....
btw : citace : ale vím, že jste ďouchy rozumné a umíte to adekvátně nakombinovat:) citim z toho textu ironii nebo se pletu ?? teta me se zda ! jo a herecko toz tez mi odpis nekdy na vzkaz na lidech
ale kaj, já a herečka...:)))
však vím, že jsi co se koní týče rozumná....tož jakápak ironie...
chápu, že možu machrovat, bo si všechno zrobím sama, děda jim dá akorát ranní část krmné dávky, kteoru mu večer předtím nachystám...
kdybys viděla, jaké ma ryzec prsiska a konečně nemáme střechu, ale tvoříme nějakou prdelku hodnou koňa...
a už jsem ti odepsala...
baby, mě fakt odvezou z toho počasí...
tady mazáme replentem...
strelish
napsal(a):
Jaňuško ještě dám vědět kdy, bo na neděli by mělo být k dispozici pohodlnější auto Ale kliďánko tě omrknem i v tréningu
no zapomeň, sotva se stihnu přestat stydět před sparing partnerkoua trenérem a bude mi tam někdo oxidovat.-..vole, zvracím, když jedu někam skákat křížky:DDD
jasne, však telefony nám fungujou, ozvi se a nebude problém to nějak vymyslet..
na sedlo zatím zájemci dva, ale nijak vášniví, chcou vyzkoušet....
djpepe2
napsal(a):
jani, abych pravdu rekla, tak vim ze takove kvasnice moje kobyla nepotrebuje, jenze ja ji je davam z toho duvodu, ze jsou dobre pro kone kteri maji problemy s letni vyrazkou, a nevim sice jestli diky ním ale taky diky tomu ze jsem vse podchytila docela včas, a začla ji i patlat vším možným, úspech dorazil a neodirame se a vypadame normalně a ne jak nějaká vydřena štětka..pridavam ji ty kvasnice jednou denně a to jednu malou odmerku, a toho sladaku takovou hrstku,jinak dostava taky schaumanny W1 a oves..myslim ze nic neprehanime..venku jsme minimalne x3krat tydne pod sedlem...
kukinatost
napsal(a):
no zapomeň, sotva se stihnu přestat stydět před sparing partnerkoua trenérem a bude mi tam někdo oxidovat.-..vole, zvracím, když jedu někam skákat křížky:DDD
jasne, však telefony nám fungujou, ozvi se a nebude problém to nějak vymyslet..
na sedlo zatím zájemci dva, ale nijak vášniví, chcou vyzkoušet....
My se nebudem dívat
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Jasne Kaťuch, budete stát na jízdárně se zavřenýma očima....:)))
Moňa, však jasne, je to tvůj kůň a ty přece musíš vědět nejlíp, co je pro něho nejlepší..určitě je důležité, aby příjem energie odpovídal výdeji...a pokud je muchařka, tak tam je nejdůležitější podchytit to právě včas, jak se jednou začne škrábat, tak je to víš kde..:)
kukinatost
napsal(a):
Jasne Kaťuch, budete stát na jízdárně se zavřenýma očima....:)))
Moňa, však jasne, je to tvůj kůň a ty přece musíš vědět nejlíp, co je pro něho nejlepší..určitě je důležité, aby příjem energie odpovídal výdeji...a pokud je muchařka, tak tam je nejdůležitější podchytit to právě včas, jak se jednou začne škrábat, tak je to víš kde..:)
Dáme si brýle
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Kateřino, okamžitě si ze mě přestaň dělat legraci...:))
Kurnik, já mám zas psát zprávy a zcela nečekaně se mi zas nechce..:(ale jakože fest...
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
ale jasně že to přežiju, já se pak začnu tak bestyajálně soustředit, že absolutně nevnímám nikoho jiného krom sebe, koně a trenéra,...navíc jsem se ztrapňovala už i veřejně a hodlám v tom pokračovat..no co, aspoň mám snahu a uvědomění, a chci se naučit dělat něco, co zatím neumím....:))
ale mis strelishovská vyloženě rype
pak ty fotky stojí za to - otevřená huba, jazyk naboku, na xichty zcela famózní...:)
kukinatost
napsal(a):
ale jasně že to přežiju, já se pak začnu tak bestyajálně soustředit, že absolutně nevnímám nikoho jiného krom sebe, koně a trenéra,...navíc jsem se ztrapňovala už i veřejně a hodlám v tom pokračovat..no co, aspoň mám snahu a uvědomění, a chci se naučit dělat něco, co zatím neumím....:))
ale mis strelishovská vyloženě rype
pak ty fotky stojí za to - otevřená huba, jazyk naboku, na xichty zcela famózní...:)
si o to vyloženě říkáš ty myss jedna
až my natrénujem, též se pak můžeš (na stará kolena) přijít na nás podívat
strelish
napsal(a):
si o to vyloženě říkáš ty myss jedna
až my natrénujem, též se pak můžeš (na stará kolena) přijít na nás podívat
Jani, prave zhe vim kde :D to pak je ! ale s klidem si ted muzu rict, ze zatim jsme ani neskrabnute:) sice hlavní éra hmyzu jeste neudeřila, ale kdyz se dívám na fota zpět z loňska, už v dubnu měla kořen ocasu rozedřený i hřívu..každý rok je to ale lepsi a lepsi,takze spokojenost, opravdu si myslim ,ze na tento rok jsme se "vybavily" docela dobre ruznymi prostredky :D
hattatitla
napsal(a):
Jani, prave zhe vim kde :D to pak je ! ale s klidem si ted muzu rict, ze zatim jsme ani neskrabnute:) sice hlavní éra hmyzu jeste neudeřila, ale kdyz se dívám na fota zpět z loňska, už v dubnu měla kořen ocasu rozedřený i hřívu..každý rok je to ale lepsi a lepsi,takze spokojenost, opravdu si myslim ,ze na tento rok jsme se "vybavily" docela dobre ruznymi prostredky :D
Holky z těchhle míst, nevíte některá o nějaké větší asfaltové ploše kam by se vešlo když to nadsadím cca 50 aut a daly by se tam uděla sprinty, slalom atd? Stará runway na Mošnově se má předělávat a tím nemáme plochu na sraz, který má být za týden. Prostě i něco k pronájmu, mělo by to být jen na sobotu 13.6.
thesis
napsal(a):
Holky z těchhle míst, nevíte některá o nějaké větší asfaltové ploše kam by se vešlo když to nadsadím cca 50 aut a daly by se tam uděla sprinty, slalom atd? Stará runway na Mošnově se má předělávat a tím nemáme plochu na sraz, který má být za týden. Prostě i něco k pronájmu, mělo by to být jen na sobotu 13.6.
http://www.lkza.cz/ tady se občas konají srazy různých "autíčkářů"...
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
trošku posouvám :) pidi strakatý poník (snad se Strelish nebude zlobit)
ab
napsal(a):
trošku posouvám :) pidi strakatý poník (snad se Strelish nebude zlobit)
ještě jedna :-D
ab
napsal(a):
ještě jedna :-D
Jak se daří při úterku? Já ještě pracovně a vůbec se mi nechce. A za Šimlatým až o víkendu. chjo, nestíhám.
ditule28
napsal(a):
Jak se daří při úterku? Já ještě pracovně a vůbec se mi nechce. A za Šimlatým až o víkendu. chjo, nestíhám.
Já taktéž válčím v práci....a že ten KOPR dneska je...už se vidím doma u koní
kokinka
napsal(a):
Já taktéž válčím v práci....a že ten KOPR dneska je...už se vidím doma u koní
Je tu nějak mrtvo. Tak já pádím domů.
ditule28
napsal(a):
Je tu nějak mrtvo. Tak já pádím domů.
Holky možná to budete vědět dá se v lékárně koupit odčervovací pasta pro koně? A ještě SPOTON nebo někde na netu, nemůžu to nikde najít. Hlavně ten spoton, nevím zda to píši správně - je to na odpuzování hmyzu, sice na dobytek, ale na koně to dobře působí a pak byl Šimlík méně dokousaný a neměl ani jedno klíště. Vždy jsem to kupovala od veterináře.
ditule28
napsal(a):
Holky možná to budete vědět dá se v lékárně koupit odčervovací pasta pro koně? A ještě SPOTON nebo někde na netu, nemůžu to nikde najít. Hlavně ten spoton, nevím zda to píši správně - je to na odpuzování hmyzu, sice na dobytek, ale na koně to dobře působí a pak byl Šimlík méně dokousaný a neměl ani jedno klíště. Vždy jsem to kupovala od veterináře.
Asi tě zklamu, sice je lékárna schopná bez problémů to objednat, ale na oboje potřebuješ recept od veta.
strelish
napsal(a):
Asi tě zklamu, sice je lékárna schopná bez problémů to objednat, ale na oboje potřebuješ recept od veta.
Kači,ale já kupuju bez receptu odčervovací pastu a to jakoukoliv si objednám.Není s tím žádný problém,teda aspoň u nás v lékárně.Jinak slaďák je super,Jerry má ve žlabu vymeteno.
pedruna
napsal(a):
Kači,ale já kupuju bez receptu odčervovací pastu a to jakoukoliv si objednám.Není s tím žádný problém,teda aspoň u nás v lékárně.Jinak slaďák je super,Jerry má ve žlabu vymeteno.
Jasně, dá se, ale být lékárnou nechlubila bych se tím.
A ono až jim tam přijde na návštěvu veterinární SÚKL, budou se hooodně divit a horko těžko to obhajovat a vysvětlovat (a ono se to opravdu děje, takže to už je pak na každého vědomí a svědomí, jestli bude riskovat pokutu a další problémy nebo bude vydávat to co je na předpis jen na předpis).
To jsem ráda, že šmakuje :))) (i když teda nevím, co jim na tom tak chutná)
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Konečně je víkend za dveřmi...škoda jen, že počasí asi nebude dvakrát ideální...
A dotaz...chodí někomu z vás strouhat nebo kout Zdenek Nevařil?
kokinka
napsal(a):
Konečně je víkend za dveřmi...škoda jen, že počasí asi nebude dvakrát ideální...
A dotaz...chodí někomu z vás strouhat nebo kout Zdenek Nevařil?
Já teda slyšela že má být pěkně .... no uvidíme. Já jedu bohužel do brnavůbec se mi tam nechce já chci raději jít na koníky
Ale už by mohlo být pořád pěkně ten déšt mě už štve ani pořádně jezdit se nedá
pilgrisek
napsal(a):
Já teda slyšela že má být pěkně .... no uvidíme. Já jedu bohužel do brnavůbec se mi tam nechce já chci raději jít na koníky
Ale už by mohlo být pořád pěkně ten déšt mě už štve ani pořádně jezdit se nedá
Nj, počasí si z nás dělá vyloženě srandu...ale my máme asi štěstí, všude okolo leje a nás to obejde. Mrkla jsem na aktualizovanou předpověď a fakt hlásí aspoň na zítra pěkně, tak jsem teda zvědavá, čeká nás opékačka a k té se déšť vážně nehodí.
A taky už bych chtěla mít v ohradě koně a ne blátivé koule.
kokinka
napsal(a):
Nj, počasí si z nás dělá vyloženě srandu...ale my máme asi štěstí, všude okolo leje a nás to obejde. Mrkla jsem na aktualizovanou předpověď a fakt hlásí aspoň na zítra pěkně, tak jsem teda zvědavá, čeká nás opékačka a k té se déšť vážně nehodí.
A taky už bych chtěla mít v ohradě koně a ne blátivé koule.
No, tak u nás též je furt mokro, ale naštěstí, i když se ti koně vyválí, tak jak prasata nejsou :) výhoda velké pastvy a hlavně trávy, bahna jsme si užily dost
ab
napsal(a):
No, tak u nás též je furt mokro, ale naštěstí, i když se ti koně vyválí, tak jak prasata nejsou :) výhoda velké pastvy a hlavně trávy, bahna jsme si užily dost
Njn, pořádná pastva je pořádná pastva...ale snad i u nás bude brzo lépe
ab
napsal(a):
Tak to mi máme taky velkou pastvinu ale u vchodu je velká louže do které si samozřejmě všichni hned jak je pustíš lehnouale tak to čištění není tak hrozné spíš jde o ježdění že je všude bahno tak se nedá pořádně ani zaklusat po cestičkách
kokinka
napsal(a):
Njn, pořádná pastva je pořádná pastva...ale snad i u nás bude brzo lépe
Ale obávám se, že i při dostatku prostoru si ta huculská obluda najde jediné, aspoň trochu blátivé místečko a tam se vyválí...je to maniak
pilgrisek
napsal(a):
Tak to mi máme taky velkou pastvinu ale u vchodu je velká louže do které si samozřejmě všichni hned jak je pustíš lehnouale tak to čištění není tak hrozné spíš jde o ježdění že je všude bahno tak se nedá pořádně ani zaklusat po cestičkách
Njn, rozblácené terény jsou pěkně blbé...tady je naštěstí kde jezdit...kdyby nebylo, malá by se asi ukousala nudou a zase vymýšlela blbosti
kokinka
napsal(a):
Njn, rozblácené terény jsou pěkně blbé...tady je naštěstí kde jezdit...kdyby nebylo, malá by se asi ukousala nudou a zase vymýšlela blbosti
¨jo u nás sou též šilené ale dostat se tam tak musím kolem pár polí a to je největší humus ... však určitě všichni znáteA co plánujete na prázdniny ? jak tak poslouchám tka se hodně lidí chystá někam do hor nebo tak. Co vy?
pilgrisek
napsal(a):
¨jo u nás sou též šilené ale dostat se tam tak musím kolem pár polí a to je největší humus ... však určitě všichni znáteA co plánujete na prázdniny ? jak tak poslouchám tka se hodně lidí chystá někam do hor nebo tak. Co vy?
Prázdniny? Ty budou jak jinak, než pracovní...ale vezmu si aspoň týden volna. A pokud se zadaří, v novém školním roce se opět přidám do řad studentů
kokinka
napsal(a):
Prázdniny? Ty budou jak jinak, než pracovní...ale vezmu si aspoň týden volna. A pokud se zadaří, v novém školním roce se opět přidám do řad studentů
aaale, a co budeš studovat?
ab
napsal(a):
aaale, a co budeš studovat?
No, tzv. únikovku..veřejnou správu, ale jestli jsem přijatá se dozvím až v průběhu července...Tohle bych měla v pohodě zvládnout při zaměstnání a ještě to skloubit s koňmi. Jinak, koukám, že Bonča se pěkně spravila...kdeže je ta bezsvalová obludka s povislým břichem?
A doufám, že na nás nejsi naštvaná.....
kokinka
napsal(a):
No, tzv. únikovku..veřejnou správu, ale jestli jsem přijatá se dozvím až v průběhu července...Tohle bych měla v pohodě zvládnout při zaměstnání a ještě to skloubit s koňmi. Jinak, koukám, že Bonča se pěkně spravila...kdeže je ta bezsvalová obludka s povislým břichem?
A doufám, že na nás nejsi naštvaná.....
Naštvaná nejsem, nemám důvod....Bonnie se má hodně dobře, a to je hlavní navíc se jí teď může vrátit její hříbě, takže jsem spokojená i já
ab
napsal(a):
Naštvaná nejsem, nemám důvod....Bonnie se má hodně dobře, a to je hlavní navíc se jí teď může vrátit její hříbě, takže jsem spokojená i já
To je fajn..nerada dělám někomu zle a celá ta situace mi nedělala dobře...ale to je už pryč, naštěstí...
Super, že se prcek vrací, už musí být pěkně velký, co? Naposledy jsem ho viděla někdy v srpnu, to byl ještě miminko. Takže za pár let tě čeká obsedání
.
Ještěže tohle mám už za sebou a víceméně v klidu...jen taková trubka jako já si koupí 4-letou kobylu, která se celý život chodila jen pást Ale nelituju, malá se projevuje jako koník do nepohody
Jinak Ernika by se měla zanedlouho ohřebit, tak drž palce....
kokinka
napsal(a):
To je fajn..nerada dělám někomu zle a celá ta situace mi nedělala dobře...ale to je už pryč, naštěstí...
Super, že se prcek vrací, už musí být pěkně velký, co? Naposledy jsem ho viděla někdy v srpnu, to byl ještě miminko. Takže za pár let tě čeká obsedání
.
Ještěže tohle mám už za sebou a víceméně v klidu...jen taková trubka jako já si koupí 4-letou kobylu, která se celý život chodila jen pást Ale nelituju, malá se projevuje jako koník do nepohody
Jinak Ernika by se měla zanedlouho ohřebit, tak drž palce....
Tak to ani nevím, že jsi tam v srpnu byla.
A prcek teda povyrostl hezky, aspoň podle fotek. Už se na něho těším, lumpa malého..a do obsedání času dost...Ale taky jsme musely doučit Bonnie pár věcí, byla totiž ježděna jen na ohlávce, takže něco jako obraty a tak jí vůbec nešlo..ale už se to lepší.
A Ernika vypadá, že už to má za pár, tak hlavně aby to malé bylo zdravé.
ab
napsal(a):
Tak to ani nevím, že jsi tam v srpnu byla.
A prcek teda povyrostl hezky, aspoň podle fotek. Už se na něho těším, lumpa malého..a do obsedání času dost...Ale taky jsme musely doučit Bonnie pár věcí, byla totiž ježděna jen na ohlávce, takže něco jako obraty a tak jí vůbec nešlo..ale už se to lepší.
A Ernika vypadá, že už to má za pár, tak hlavně aby to malé bylo zdravé.
No, co jsem slyšela, tak Bonča prý taky byla nějakým výcvikem nedotčená...to taky musí být radost učit dospělého koně vše od začátku..já mám aspoň tu výhodu, že Šiška nikdy nic nedělala, tak aspoň není zkažená a je docela tvárná, ikdyž vztekat se občas umí pěkně.
Jj, jen aby bylo Erničátko zdravé a kobylka k tomu...jen Pepa pořád provokuje, kdyže se nám ten hřebeček narodí
hroznej člověk teda
No, doufám, že ohřebení proběhne v klidu..
kokinka
napsal(a):
No, co jsem slyšela, tak Bonča prý taky byla nějakým výcvikem nedotčená...to taky musí být radost učit dospělého koně vše od začátku..já mám aspoň tu výhodu, že Šiška nikdy nic nedělala, tak aspoň není zkažená a je docela tvárná, ikdyž vztekat se občas umí pěkně.
Jj, jen aby bylo Erničátko zdravé a kobylka k tomu...jen Pepa pořád provokuje, kdyže se nám ten hřebeček narodí
hroznej člověk teda
No, doufám, že ohřebení proběhne v klidu..
Bonnie se naštěstí rychle učí..jenom to ohýbání krku jí moc nejde, takže otočky na levou stranu stále ještě klopíme...jinak jsem ji naučila na slovní povely, na které reaguje hodně dobře..dokonce ji i lonžuju bez použití lonžky :-D
A taky jsem si loni přála kobylku a bum - byl to hřebeček...tak jsem zvědavá, co vyleze z Ernuše.
ab
napsal(a):
Bonnie se naštěstí rychle učí..jenom to ohýbání krku jí moc nejde, takže otočky na levou stranu stále ještě klopíme...jinak jsem ji naučila na slovní povely, na které reaguje hodně dobře..dokonce ji i lonžuju bez použití lonžky :-D
A taky jsem si loni přála kobylku a bum - byl to hřebeček...tak jsem zvědavá, co vyleze z Ernuše.
To je nás zvědavých více...ale aspoň v barvě mám jasno
kokinka
napsal(a):
Zatím ne, vemínko sice pomalu nabývá, ale jinak se kobyla netváří, že by něco mělo být...pořád spoléhám na to, že snad nějaké příznaky budou. Ale už se vidím, jak budu pomalu nocovat ve stodole a pak ráno půjdu do práce
Pořád Erniku přemlouvám, ať se ohřebí na termín a dá mi před tím vědět, že se bude něco dít Jsem teda zvědavá, jestli mě poslechne
kokinka
napsal(a):
Zatím ne, vemínko sice pomalu nabývá, ale jinak se kobyla netváří, že by něco mělo být...pořád spoléhám na to, že snad nějaké příznaky budou. Ale už se vidím, jak budu pomalu nocovat ve stodole a pak ráno půjdu do práce
jooo, to jsme si taky mysleli, že musí být příznaky...a prd, ani mlíko neteklo, vemínko bylo nateklé, ale ne nějak moc...a ráno hříbě na světě
ab
napsal(a):
jooo, to jsme si taky mysleli, že musí být příznaky...a prd, ani mlíko neteklo, vemínko bylo nateklé, ale ne nějak moc...a ráno hříbě na světě
No moc mě nestraš ....ale je fakt, že poslední kobyla, kterou jsem měla možnost hřebit taky nic nic, pak najednou začala potit a do 15 minut bylo na světě hříbě
. Doufám, že na Ernice to poznat půjde, nerada bych něco zapinkala...ale pořád se uklidňuju tím, že se hřebila několikrát a to v podstatně horších podmínkách..na řetězu a ve štontu
Jeden kvaltiní řízek
kokinka
napsal(a):
No moc mě nestraš ....ale je fakt, že poslední kobyla, kterou jsem měla možnost hřebit taky nic nic, pak najednou začala potit a do 15 minut bylo na světě hříbě
. Doufám, že na Ernice to poznat půjde, nerada bych něco zapinkala...ale pořád se uklidňuju tím, že se hřebila několikrát a to v podstatně horších podmínkách..na řetězu a ve štontu
Jeden kvaltiní řízek
Ernika to určo zvládne...Bonnie už taky nebyla prvorodička, když měla prcka, ale stejně jsme ji musely trošku pomoct, prcek byl fakt obr ale zmakla to na jedničku
monikafris
napsal(a):
Co je to za pěkné hříbátko? Je kudrnaté jako malé frísátko.
Je to loňský hřebeček. Otec je hafling a matka je takový menší kříženec (matka huculka, otec Pretoria Pegas)...snad sem to napsala srozumitelně :)
kokinka
napsal(a):
Jeden kvaltiní řízek
No moc bych se těma vašima podmínkama nechválila, a Ernika se nikdy nehřebila na řetězu, tak tu kobylu nepomlouvej ona si to nezaslouží.A k bývalým majitelům se vyjadřžovat nemusíš.
kessidis
napsal(a):
No moc bych se těma vašima podmínkama nechválila, a Ernika se nikdy nehřebila na řetězu, tak tu kobylu nepomlouvej ona si to nezaslouží.A k bývalým majitelům se vyjadřžovat nemusíš.
Probůh, o Ernice nepadlo nic špatného! Kobylu znám od jejích 9 let a docela dobře si pamatuju, kde byla...A ještě mi ušlo, kde se čím chválím? Pokud máš nějaký osobní problém, mám ICQ.
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Dajinko kde si že vobec nejsi na icq
verca1
napsal(a):
Dajinko kde si že vobec nejsi na icq
Daja ma pokaženy net nebo neco takeho mi řikala a bůh ví kdy ho bude mit opraveny bo už to má nějak dlouho nefunkční
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Tak co, jaký byl víkend? U nás byla sobota pracovní, dělaly se kopejtka a neděle byla taková pohodička
ab
napsal(a):
Tak co, jaký byl víkend? U nás byla sobota pracovní, dělaly se kopejtka a neděle byla taková pohodička
a ještě jednu
ab
napsal(a):
a ještě jednu
jo Barčo dík moc za informace,jestli s ní budeš tak jí pozdravuj a řekni jí že si tereza kupuje poncla.Zítra pro něho jedem.
verca1
napsal(a):
jo Barčo dík moc za informace,jestli s ní budeš tak jí pozdravuj a řekni jí že si tereza kupuje poncla.Zítra pro něho jedem.
Tak ho teda berete, jo? Osobně si myslím, že se dá vybrat i líp...no ale každý svého štěstí strůjcem
verca1
napsal(a):
Jeee sileny .. Ja chcu taky poncla furt přesvědčuju tatku at koupime (říkám že pro malou že bude jezdit na ponclovi a když nebude tak ho budu jezdit ja:) ale chtěla bych ho nejradši jen pro sebe
no jo ponici sou nej ... Pokud sni budu tak určitě řeknu
pilgrisek
napsal(a):
Jeee sileny .. Ja chcu taky poncla furt přesvědčuju tatku at koupime (říkám že pro malou že bude jezdit na ponclovi a když nebude tak ho budu jezdit ja:) ale chtěla bych ho nejradši jen pro sebe
no jo ponici sou nej ... Pokud sni budu tak určitě řeknu
Všichni jsou tady http://www.rajkoni.cz
ripcurl
napsal(a):
Všichni jsou tady http://www.rajkoni.cz
Ahojte,jj berem ho, za ty peníze se to dá a pan Klos co registruje koně říkal že se mu papíry dají vyřídit,že to stojí 1000kč.Na hřebce je to opravdu klidas,je s kobylama v ohradě uplně bez problemu,nekope nekouše a jde i od ostatních koní.
verca1
napsal(a):
Ahojte,jj berem ho, za ty peníze se to dá a pan Klos co registruje koně říkal že se mu papíry dají vyřídit,že to stojí 1000kč.Na hřebce je to opravdu klidas,je s kobylama v ohradě uplně bez problemu,nekope nekouše a jde i od ostatních koní.
Takže za rok se můžem těšit na poňo-chlaďasy?
strelish
napsal(a):
Takže za rok se můžem těšit na poňo-chlaďasy?
čaute baby, jak jde life?
hattatitla
napsal(a):
čaute baby, jak jde life?
Pracovně, jak jinak Ale krásné seno je doma
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Kateřino, okamžitě přestaň prudit s těma balíkama, kor když jsou tka krásné a kulaté...já se včera honím jak nadmutá koza, abych to stihla a před 7 mi kámoš sdělí, že to dovézt nestihnou..tož jsem aspoň nějak nachystaná..a dneska potřebuju rezatou bestyju provětrat...snad nebude venku chcát..
kukinatost
napsal(a):
Kateřino, okamžitě přestaň prudit s těma balíkama, kor když jsou tka krásné a kulaté...já se včera honím jak nadmutá koza, abych to stihla a před 7 mi kámoš sdělí, že to dovézt nestihnou..tož jsem aspoň nějak nachystaná..a dneska potřebuju rezatou bestyju provětrat...snad nebude venku chcát..
Hele a jak voněly
Taky doufám, že nebude pršet....teď se to fakt moc nehodí
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
http://forum.lide.cz/ forum.fcgi?akce= forum_data&auth=&forum_ID=46464 ???? je to pravda???? :-(
strelish
napsal(a):
Vskutku zvláštní dotaz. Proč se nezeptáš přímo v Heřmanicích, když máš pochyby? Nikdo to nebude vědět líp jak oni.
Aha takže tam jako zavolám a zeptám se "hele, ona je to s tou Dášou pravda"??? To se raději poptám tady kde jsou lidi, kteří jsou s nimi v kontaktu. Jako blud to bohužel nevypadá ale tohle si radši ověřit. lidi si dnes vymyslí kdeco.
zezule
napsal(a):
Aha takže tam jako zavolám a zeptám se "hele, ona je to s tou Dášou pravda"??? To se raději poptám tady kde jsou lidi, kteří jsou s nimi v kontaktu. Jako blud to bohužel nevypadá ale tohle si radši ověřit. lidi si dnes vymyslí kdeco.
A na lidech nejsou? Dášu zná a je s ní v kontaktu mraky lidí.
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
pro kokinku: tak co ernika, pořád nic?
ab
napsal(a):
pro kokinku: tak co ernika, pořád nic?
Ale jo...kluk jako buk
ab
napsal(a):
teeeda, takže hřebeček jo? a kdy se narodil?
no, hřebeček, ale krásný a hlavně zdravý Narodil se ve čtvrtek 18.6., čili přesně 11 měsíců po posledním připuštění. A Ernika mě pěkně vypekla, hlídala jsem myslím od neděle, protože jí začlo kapat mlíko....co hodinu jsem chodila koukat, jestli se něco neděje, poslední kontrola proběhla přesně o půlnoci a v jednu byl prcek na světě. Takže jsem přišla k hotovému
Ale zvládla to perfektně
ab
napsal(a):
teeeda, takže hřebeček jo? a kdy se narodil?
Je to malý ďáblík ...bojuje s kyblíkem
ditule28
napsal(a):
Nějak to tu zaostává.
Jeee to je ale krasavec... ... A budeš si ho nechávat nebo půjde až vyroste pryč?
ab
napsal(a):
je pěkný, tak gratuluju :) a jméno už má? a ernika je šikula, že to tak zvládla..
No, Ernika je šikula, ale taky pěkná hysterka trpí utkvělou představou, že jí všichni chtějí prcka sežrat..no, však ji znáš a víš, jaká je
Ale už se uklidnila a nechá nás, ať na malého saháme..jen chudák malá kobyla, ta by se chtěla s malým kamarádit a ernika jí za to skalpovala zadek...
Jinak jméno ještě nemá, pošlou nám ho ze Slatiňan, ale jelikož je to hřebeček, tak bude Sacramoso Ernika a nějaké číslo k tomu. No děs běs
pilgrisek
napsal(a):
Jeee to je ale krasavec... ... A budeš si ho nechávat nebo půjde až vyroste pryč?
No, to nezáleží jen na mě, na tohle rozhodování jsme dva....ale pryč půjde určitě, buď prodat nebo na pastviny, hřebeček mezi kobylama není to pravé ořechové
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
ab
napsal(a):
už je z něj valášek :) a fakt se vytáhl, a vůbec v něm nevidím jeho otce (hafling)
for kokinka : můžu se zeptat po kom je malej hřebčáček ?