Prázdninová brigáda?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2009 19:35
donda

XXX.XXX.60.236

Ahojte, chtěla bych se touto cestou zeptat, zda by někdo napotřeboval ma prázdniny brigádníka ke koním nebo na jezdecký tábor atd. Je mi 17, jsem z Trutnova, u koní jsem přes 4 roky a ráda vypomůžu za nějakou symbolickou částku, popřípadě za stravu a střechu nad hlavou.

7.6.2009 19:47
marketka

XXX.XXX.179.23

donda napsal(a):
Ahojte, chtěla bych se touto cestou zeptat, zda by někdo napotřeboval ma prázdniny brigádníka ke koním nebo na jezdecký tábor atd. Je mi 17, jsem z Trutnova, u koní jsem přes 4 roky a ráda vypomůžu za nějakou symbolickou částku, popřípadě za stravu a střechu nad hlavou.

A co třeba u Mladé Boleslavi? Vím, že je to daleko, ale na nedaleké farmě před lety brali sem tam nějakého brigádníka.

7.6.2009 20:03
donda

XXX.XXX.60.236

marketka napsal(a):
A co třeba u Mladé Boleslavi? Vím, že je to daleko, ale na nedaleké farmě před lety brali sem tam nějakého brigádníka.

Pokud by to bylo s ubytováním tak proč ne. Nemáš nějak kontakt? Ale jinak dík za typ

olga visnakova

8.6.2009 09:24
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

donda napsal(a):
Pokud by to bylo s ubytováním tak proč ne. Nemáš nějak kontakt? Ale jinak dík za typ

Pokud chceš, s ubytováním, tak se stav, ju- www.utulek-bianka.cz Žireč u Dvora Králové n.L-604162035 jen s ježděním to tu není až tak kloudné, pokud nevadí...........

8.6.2009 12:10
kessi

XXX.XXX.22.24

donda napsal(a):

písla jsem ti mailík doufám že je aktuální

6.2.2010 15:22
holkaodkoni

XXX.XXX.1.13

kessi napsal(a):
písla jsem ti mailík doufám že je aktuální

Sháním brigádu na léto 2010

Jsem 18. letá studenka střední zeměděslké školy. Vlastním řidičské průkazy typu A1,B,T.
Mám zájem především o brigádu u koní. Jsem spolehlivá, samostatná, pracovitá, flexibilní a ráda se učím novým věcem.

Zkušenosti :
práce s mladými koňmi (lonžování, práce na 2 lonžích, kavalety...), přirozená komunikace s koňmi, metoda join-up od Montyho R. , učení dětí na ponny, popřípadě dospělých.
Mám zkušenosti s prací pokojské a recepční. Jsem velmi komunikativní.

Požaduji :
ubytování pro mě a ustájení pro mou kobylku (3 letá arabka - velmi hodná jak na koně tak na lidi)

Děkuji za jakékoli nabídky. Odpovím do 24 h. Na lokalitě nezáleží.

Kontakt : holkaodkoni@centrum.cz

8.2.2010 18:47
honey

XXX.XXX.138.182

holkaodkoni napsal(a):
Sháním brigádu na léto 2010

Jsem 18. letá studenka střední zeměděslké školy. Vlastním řidičské průkazy typu A1,B,T.
Mám zájem především o brigádu u koní. Jsem spolehlivá, samostatná, pracovitá, flexibilní a ráda se učím novým věcem.

Zkušenosti :
práce s mladými koňmi (lonžování, práce na 2 lonžích, kavalety...), přirozená komunikace s koňmi, metoda join-up od Montyho R. , učení dětí na ponny, popřípadě dospělých.
Mám zkušenosti s prací pokojské a recepční. Jsem velmi komunikativní.

Požaduji :
ubytování pro mě a ustájení pro mou kobylku (3 letá arabka - velmi hodná jak na koně tak na lidi)

Děkuji za jakékoli nabídky. Odpovím do 24 h. Na lokalitě nezáleží.

Kontakt : holkaodkoni@centrum.cz

Také budu ráda za jakoukoliv brigádu (červenec, srpen 2010) u koní/ psů v anglicky nebo německy mluvící zemi.
Info prosím na hanka@zlamals.eu, děkuji za všechny nabídky...nebo kdyby znal někdo i nějaký odkaz na nějakou stáj klidně i v ČR

Přidejte reakci

Přidat smajlík