Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2009 17:26
kessi

XXX.XXX.22.24

zdravím,mám dotaz co by stálo opravit,respektive vyměnit řemínky na sedle ,jak se připíná podbřišník.Všech 6.Máte někdo zkušenost,nebo jestli sem zabloudí sedlářDěkuju moc

13.6.2009 23:55
blondy1

XXX.XXX.22.71

kessi napsal(a):
zdravím,mám dotaz co by stálo opravit,respektive vyměnit řemínky na sedle ,jak se připíná podbřišník.Všech 6.Máte někdo zkušenost,nebo jestli sem zabloudí sedlářDěkuju moc

Ahoj kessi. Jeden šikovný sedlář je v Plzni . Občas mívá inzerát v infotipu

14.6.2009 08:41
sheiter

XXX.XXX.6.15

blondy1 napsal(a):
Ahoj kessi. Jeden šikovný sedlář je v Plzni . Občas mívá inzerát v infotipu

Zdravím, tuto opravu počítám cca 100kč řemen, včetně práce.Někdy je potřeba rozdělat celé sedlo, protože jsou často řemeny nepřístupné.

14.6.2009 09:15
saddlery

XXX.XXX.60.63

sheiter napsal(a):
Zdravím, tuto opravu počítám cca 100kč řemen, včetně práce.Někdy je potřeba rozdělat celé sedlo, protože jsou často řemeny nepřístupné.

stačí staré odříznout z popruhu který je na sedlové kostře a našít nové,nejlépe chromočiněné,pokud jsou šité na delším ppruhu,tak se sedlo ani otevírat nemusí.

14.6.2009 09:22
kessi

XXX.XXX.22.24

sheiter napsal(a):

mě je opravila známá ale neví kolik si má říct tak se ptám,ona je moc šikovná ale neživí se tím opravuje věci pro své koně a občas ušije něco na obědnávku .řemeny jsou perfetně opravený,tedy vyměněný chci jí to zaplatit ale nevím kolik jí mám dát aby nebyla škodná a ona neví kolik si říct aby to nebylo mocto je tak když jsou kšefty se známími,člověk je nechce urazit,když si řekne moc ale rozhodně bych nechtěla aby byla škodná,kdyby si řekla málo
Děkuji moc

14.6.2009 09:24
kessi

XXX.XXX.22.24

saddlery napsal(a):
stačí staré odříznout z popruhu který je na sedlové kostře a našít nové,nejlépe chromočiněné,pokud jsou šité na delším ppruhu,tak se sedlo ani otevírat nemusí.

Sedlo celé myslím nebylo třeba otevírat,kolik si za to počítáte vy ,Karle

14.6.2009 09:26
vargo

XXX.XXX.225.240

sheiter napsal(a):

Ahojky, už jsem taky jednou dělala nové zápinky na podbřišák a vyšlo mi to na cca 350kč za všechny i s prací A to jsem dělala zrovna ty, co byly přidělané v sedle, samozřejmě jsem kvůli tomu nerozebírala sedlo,ale jakoby jsem je nastavila, pod konec starým a začátek nových zápinek jsem dala kus něčeho, už vlastně ani nevím co to bylo, a přišila jsem to

14.6.2009 10:35
saddlery

XXX.XXX.60.63

kessi napsal(a):
Sedlo celé myslím nebylo třeba otevírat,kolik si za to počítáte vy ,Karle

nevím,asi od stovky za řemen,bud klasický nebo dlouhý drezurní,chromočiněné nebo podšité nylonem proti vytahování.

Přidejte reakci

Přidat smajlík