Obsedání v 5- ti letech

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2009 14:20
sdracice

XXX.XXX.60.140

Ahojík, do stáje nám dovezli valacha, je mu čerstvých pět let, super původ, ale do této doby byl jen na pastvině, základní návyky má, ale to je tak vše. Jak by jste v tomto případě postupovali? Zajímají mi Vaše názory, díky.

14.6.2009 15:07
vargo

XXX.XXX.225.240

sdracice napsal(a):
Ahojík, do stáje nám dovezli valacha, je mu čerstvých pět let, super původ, ale do této doby byl jen na pastvině, základní návyky má, ale to je tak vše. Jak by jste v tomto případě postupovali? Zajímají mi Vaše názory, díky.

Ahoj,
tak já jsem si koupila kobylku, která byla taky do svých 5ti let na pastvě. Prostě jsem jí nejdřív chvíli lonžovala a pak se šlo na věc, brala bych to úplně stejně, jako když se obsedá 3letý nebo 4letý kůň

14.6.2009 21:02
zirawka

XXX.XXX.225.174

sdracice napsal(a):

Ahoj, taky se trochu bavím focením a kdyby měl někdo zájem, tak po domluvě není problém přijet i za vámi :-) Nejlépe Olomoucký kraj. ukázky na www.zirawka.rajce.net

Přidejte reakci

Přidat smajlík