Podsedlovka-barva jakou na palominu..poradte JANA

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2006 14:32

bordeaux napsal(a):
bud cerna....

nebo modra....nebo treba uplne jina???Poradte

26.4.2006 14:42

bordeaux napsal(a):

Mě se na žlutých líbí zelená.

26.4.2006 14:50

bordeaux napsal(a):

Mě se hrozně líbí ostrý konstrast s černou.
Ale jinak i hnědá by nemusela být špatná.

26.4.2006 14:51

bordeaux napsal(a):
bud cerna....

Budeš možná překvapená ale ani pěkně žlutá není škaredá,segra má taky koníka barvy palomino,stale jsme mu také vybírali nějakou barvu,samozřejmě modrou i černou jsme taky zkoušeli,ale pak se ségře do ruky dostala sytě žlutá ohlávka a vypadá v ní perfektně,když najdu fotku tak ti ji sem hadím.Takže na žlutýho žlutou,říkám Já. :)

26.4.2006 14:53

klawdie napsal(a):
Budeš možná překvapená ale ani pěkně žlutá není škaredá,segra má taky koníka barvy palomino,stale jsme mu také vybírali nějakou barvu,samozřejmě modrou i černou jsme taky zkoušeli,ale pak se ségře do ruky dostala sytě žlutá ohlávka a vypadá v ní perfektně,když najdu fotku tak ti ji sem hadím.Takže na žlutýho žlutou,říkám Já. :)

A co bílá? Případně vínová?

26.4.2006 16:18

bordeaux napsal(a):
bud cerna....

já bych dala nějakou méně výraznou, takovou, aby moc nekřičela a mohla vyniknout krása koníka, ta žlutá by mohla být zajímavá

26.4.2006 18:52

bordeaux napsal(a):
bud cerna....

Mě osobně se líbí ta černá a navíc si myslím že když bude nějaká světlá,bude se dost špinit a vše na ní bude vidět.Nechci tím urazit Vás ostatní co navrhujete světlé barvyvyjadřuji jen své názory.A vůbec ti to vybírání nezávidím

26.4.2006 20:04

mela napsal(a):
Mě osobně se líbí ta černá a navíc si myslím že když bude nějaká světlá,bude se dost špinit a vše na ní bude vidět.Nechci tím urazit Vás ostatní co navrhujete světlé barvyvyjadřuji jen své názory.A vůbec ti to vybírání nezávidím

Mi se nejvíce líbí ta černáale vínová by taky nebyla škaredá

5.5.2006 06:34

bordeaux napsal(a):

Tak jakou podsedlovku jsi vybrala?

5.5.2006 13:42

janak napsal(a):
Mi se nejvíce líbí ta černáale vínová by taky nebyla škaredá

Myslím si, že na tvého koníka by se hodila FIALOVÁ, protože když se to veme z výtvarného hlediska žlutá kontrastuje s fialovou.Tak přeji úspěšný výběr.

Přidejte reakci

Přidat smajlík