anik

XXX.XXX.73.247
Hojdatak cim ste co letos pripustili(budete pripoustet?)
kachnicka

XXX.XXX.185.7
anik
napsal(a):
Budeme připouštěn 644 Napoleon (hafling)
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
My sme letos pripousteli nasi Odetu(Typ pony) hrebcem Klootwijkhoeve'S Vidar
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
My sme letos pripousteli nasi Odetu(Typ pony) hrebcem Klootwijkhoeve'S Vidar
a tady Klootwijkhoewe's Vidar
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
a tady Klootwijkhoewe's Vidar
a tady este jednou Vidar
anik
napsal(a):
ahojky, tak já svojí kobylku Rozárku připouštěla hřebcem 960 Streimír
Rozárka
anik
napsal(a):
a 960 Streimír
madow
napsal(a):
a 960 Streimír
jejda koukám že jsem právě založila téměř totožné téma
Letos jsme připouštěli APH Charlie Jane Valley ( viz foto )
Dnes nám vet potvrdil březost
red and white
napsal(a):
jejda koukám že jsem právě založila téměř totožné téma
Letos jsme připouštěli APH Charlie Jane Valley ( viz foto )
Dnes nám vet potvrdil březost
Ještě jednou
anik
napsal(a):
tak já letos pouštěla Pepino San Bar,
2 kobči už jsou zjištěné březí a třetí byla na druhý pokus a uvidím na konci týdne.
anik

XXX.XXX.73.247
microfon
napsal(a):
tak já letos pouštěla Pepino San Bar,
2 kobči už jsou zjištěné březí a třetí byla na druhý pokus a uvidím na konci týdne.
nikdo jiny letos nepripoustel??
anik
napsal(a):
nikdo jiny letos nepripoustel??
Ahoj u nás se připouštělo Catalinem...
pastelka
napsal(a):
Ahoj u nás se připouštělo Catalinem...
A Mineralem....
anik

XXX.XXX.73.247
pastelka
napsal(a):
A Mineralem....
Tak co,pripoustel tu nekdo dalsi kobylku?
anik
napsal(a):
Tak co,pripoustel tu nekdo dalsi kobylku?
u nás na ranči připoštěli hřebci.. Jacs Cro Bar,Black Magic
Na 1 fotce Black Magic
wendinkah
napsal(a):
u nás na ranči připoštěli hřebci.. Jacs Cro Bar,Black Magic
Na 1 fotce Black Magic
Jacs Cro Bar
strelish
napsal(a):
Tak na to Vidarátko jsem zvědavá Původně jsem ho měla v plánu loni taky, pak jsem ale dala přednost přirozené plemenitbě a mám prcka po Pretoria Pegas
my se na něj taky chystáme...hřebec je to krásnej...
klawdie
napsal(a):
QH Juniorem
Jojo, my připouštěli klasicky Jacs Cro Barem, ikdyž by se na černou hodil spíš Black Magic , ale ona chce jenom Jacse a tohle bude její 6té hříbátko s ním
anik
napsal(a):
Já připouštěla shagya arabem Saklavi II - El Džinni.
davieska
napsal(a):
Já připouštěla shagya arabem Saklavi II - El Džinni.
Máme zapuštěné dvě klisny Ballastem ...
sonet
napsal(a):
Máme zapuštěné dvě klisny Ballastem ...
Budoucí maminky.
happylinda
napsal(a):
Tak my připouštěli plemenným hřebcem Marco
ještě jedna..drště palečky ať to výjde
anik
napsal(a):
Tak máme konečně taky připuštěno... Předevčírem kontrola říje, včera vlastní inseminace, dneska bude kontrola a do 14 dní budem vědět jestli se mímo chytlo Tak nám držte palečky
Maminka je achal Elista
ampinka
napsal(a):
Tak máme konečně taky připuštěno... Předevčírem kontrola říje, včera vlastní inseminace, dneska bude kontrola a do 14 dní budem vědět jestli se mímo chytlo Tak nám držte palečky
Maminka je achal Elista
A tatínek samozřejmě taky achal 1185 Džasman
ampinka
napsal(a):
A tatínek samozřejmě taky achal 1185 Džasman
Zdravím všechny budoucí konske maminky a jejich majitele. Jak se mají těhulky? My už jsme pozorovali prcka na sonografu..sice je to jen rozmazany flek ale dojemné ze uz tam tlučou dvě srdíčka. . . Kobylka je pěkně náladová a občas dost protivná, valachovi dava pekneho couda..a on ji chudak tak miluje..jinak posilam pozdrav z prace, konecne jsem si totiz zaridila internet do telefonu. :-) mejte se krasne
red and white
napsal(a):
Zdravím všechny budoucí konske maminky a jejich majitele. Jak se mají těhulky? My už jsme pozorovali prcka na sonografu..sice je to jen rozmazany flek ale dojemné ze uz tam tlučou dvě srdíčka. . . Kobylka je pěkně náladová a občas dost protivná, valachovi dava pekneho couda..a on ji chudak tak miluje..jinak posilam pozdrav z prace, konecne jsem si totiz zaridila internet do telefonu. :-) mejte se krasne
Zdar, moje kobylka Secret Star Toosie (appaloosa) je v tom se Star Artem už dva měsíce a něco... V srpnu jí nechám udělat další sono, jestli nevstřebala. Shodou okolností je tu teď syn Star Arta, taky plemeník. Moc pěkný koník.
canis lupus
napsal(a):
Zdar, moje kobylka Secret Star Toosie (appaloosa) je v tom se Star Artem už dva měsíce a něco... V srpnu jí nechám udělat další sono, jestli nevstřebala. Shodou okolností je tu teď syn Star Arta, taky plemeník. Moc pěkný koník.
Mi jsme v pátek připouštěli hřebcem Colato R tak se modlim at to vyjde a všechno dobře dopadne. A všem ostatním přeju hodně štěstí a hlavně kobylkám maminkám i těm které to ještě nemají 100%, tak at to všechno dobře dopadne.
medi
napsal(a):
Mi jsme v pátek připouštěli hřebcem Colato R tak se modlim at to vyjde a všechno dobře dopadne. A všem ostatním přeju hodně štěstí a hlavně kobylkám maminkám i těm které to ještě nemají 100%, tak at to všechno dobře dopadne.
Tak se taky hlásíme do klubu, už máme potvrzeno a zaděláno na dva prdolky v příštím roce.
Jeden bude po Aloisovi a druhý po Beethovenovi oba od Mullera
shantal88
napsal(a):
Tak se taky hlásíme do klubu, už máme potvrzeno a zaděláno na dva prdolky v příštím roce.
Jeden bude po Aloisovi a druhý po Beethovenovi oba od Mullera
Alois
haisovad
napsal(a):
Čekáme snad 4 pohrobky (tři jsou jasné, čtvrté se bude p=řešetřovat za 14 dní) po Federweiserovi...
tak jsem zvědavá jak budou vypadat...poslední kobyla se připouštěla naposledy těsně před jeho uhynutím...
Je ho škoda...
Musím se přidat do party máme 24 denní březost, tatík je nakonec Cry for me, ačkoliv vůbec nebyl v užším výběru:-) Danny, pohrobky strašně závidím, taky jsem ho měla vybraného, i bychom ho stihli, kdyby ovšem nebyl okamžik "O" zcela nečekaně v pátek večer, kdy byly dostupné jen Mnětice, kam jsme si pro dávku dojeli sami autem. A ještěže tak, zůstala po té jedné jediné dávce, za což jsem samozřejmě moc ráda.