Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2009 16:35
ambra

XXX.XXX.12.143

Tak jsem si dovolila založit nové

17.6.2009 18:11
saborka

XXX.XXX.76.116

ambra napsal(a):

to jsme ráda, mě se do toho nechtělo. Teď se vrátil manžel z veteriny, byl tam naším minipsem Fíkem, no a představte si, má angínu........ to jsem snad nikdy neslyšela, aby měl pes angínu?!

18.6.2009 09:00
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

tý jo pejsek a angínu tak to taky slyším poprvé...taky na mě něco zase leze.....za to můžouo určitě ty dva dny v nemocnici mezi marodama

včera jsem byla s rodiči na koncertě alexandrovců a fakt super zážitek.....

18.6.2009 12:14
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

jj chudinka pejsanek...snad bude skoro OKmne vzdy babicka spominala, ze jej macky mavali anginu, ze strasne mali radi nanuky a potom chrapteli az hroza

18.6.2009 12:16
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

inak ten kupel Cipiska a jeho brasku nema chybu, skoda preskoda, ze my tu nic take nemame az teda hodne konmo dalekonas zrebec sa strasne rad caka ako kacena vo vode, keby mohol, tak si lahne aj do kybla, ale vzhladom k jeho proporciam, to akosik nie je mozne

18.6.2009 12:17
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

No parada Alexandrovci, a kde mali tentoraz vystupenie? Ja ich tiez mam velmi rada, a ked ich nahodou davaju v telke, tak som doslova prilepena na obrazovke

18.6.2009 12:25
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

tu slubene fotky z tyracky

18.6.2009 12:28
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

18.6.2009 12:51
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

18.6.2009 12:54
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):

No tak to pejskovi vůbec nezávidím, že je nemocnej snad se z toho brzo dostane.
madow vím, že jsi kdysi psala že jeden ze stájových kolegů tvojí kobylky je po Brekonovi. MOhla bys mi (klidně i soukromě) napsat jejich jména a čísla výžehů, ráda bych se podívala na jejich původ, jestli by to bylo možné.
Ráda bych jenom tak pro zajímavost dohledala jedno hříbě co se u nás narodilo taky po Brekonovi.

18.6.2009 12:55
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):

hokly, to už jsem musela nafotit, z dnešní vyjížďky. Naštěstí jsem si zapoměla doma podsedlovku vypranou. Nacpala jsem teda Cípovi pod sedlo flísovej obal a pak jsem ho využila jako pytel na houby a táhla je pěšky domu. Bolely mě ruce, jak byly těžký

18.6.2009 12:56
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
hokly, to už jsem musela nafotit, z dnešní vyjížďky. Naštěstí jsem si zapoměla doma podsedlovku vypranou. Nacpala jsem teda Cípovi pod sedlo flísovej obal a pak jsem ho využila jako pytel na houby a táhla je pěšky domu. Bolely mě ruce, jak byly těžký

18.6.2009 12:59
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):

Saborka, pejsek se určitě brzi uzdraví, taky jsem měla jednou nemocnou fenku voříška, co jsem měla ještě před jezevčicema. Strašně hyperaktivní pejsek, lítala jak blázen, honila srny,najednou nechtěla na procházku, čumáček teplej a suchej , špatně žrala, a taky byla nastydlá.

18.6.2009 13:01
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

no panecku, to je mi nadielkaale mne po prejedni sa hlivami=taky cemer som dostala, ze som myslela, ze umrem, tak hriby sami pacia zatial iba na obrazku, konzumovat ich v blizkej dobe veru nebudem

18.6.2009 13:01
lenoska

XXX.XXX.53.237

bonita napsal(a):
inak ten kupel Cipiska a jeho brasku nema chybu, skoda preskoda, ze my tu nic take nemame az teda hodne konmo dalekonas zrebec sa strasne rad caka ako kacena vo vode, keby mohol, tak si lahne aj do kybla, ale vzhladom k jeho proporciam, to akosik nie je mozne

Já byla včera s přítelem, Shakem a Cípou na borůvkách a vzali jsme to kolem rybníka, tak jsem je tam zase šoupla a cachtali se tam asi půl hodiny. Já seděla na lavičce pod stromem a kochala se, pak jsem ještě sebrala pár hříbků a šli jsme na ty borůvky

18.6.2009 13:12
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
No tak to pejskovi vůbec nezávidím, že je nemocnej snad se z toho brzo dostane.
madow vím, že jsi kdysi psala že jeden ze stájových kolegů tvojí kobylky je po Brekonovi. MOhla bys mi (klidně i soukromě) napsat jejich jména a čísla výžehů, ráda bych se podívala na jejich původ, jestli by to bylo možné.
Ráda bych jenom tak pro zajímavost dohledala jedno hříbě co se u nás narodilo taky po Brekonovi.

ambra: nee není po Brekonovi je po Bretovi.....po brekonovi co jsem psala byli koníci z náchodské přehlídky kde jsem se byla kouknout a fotit...

18.6.2009 13:16
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
ambra: nee není po Brekonovi je po Bretovi.....po brekonovi co jsem psala byli koníci z náchodské přehlídky kde jsem se byla kouknout a fotit...

vlastně Bretův tata je Brekon....a náš bret je po Bretovi

18.6.2009 13:21
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
vlastně Bretův tata je Brekon....a náš bret je po Bretovi

Aha tak to jsem tě blbě pochopila, díky. No já vím, že Bret je v čr jedinej plemeník pro Brekonovi.

18.6.2009 15:38
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

jj, no a co, kde ste vsetci?

18.6.2009 15:39
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
jj, no a co, kde ste vsetci?

No já jsem se slunila v záhonku. A ješět si musím namíchat postřik na mšice.

18.6.2009 15:40
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

akurat vam chcem povedat, ze kto chce vidiet shirov na zivo, tak tento rok na Propete v Brne budu kobylky z Vyskova, my nie, lebo zrebec ma ine povinnosti akurat a nechceme ho vlacit sem a tam, on ma naplanovane akcie az na koniec sezony, ked sa bude moct naplno venovat inym cinnostiam ako robenie deticiek

18.6.2009 15:41
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
akurat vam chcem povedat, ze kto chce vidiet shirov na zivo, tak tento rok na Propete v Brne budu kobylky z Vyskova, my nie, lebo zrebec ma ine povinnosti akurat a nechceme ho vlacit sem a tam, on ma naplanovane akcie az na koniec sezony, ked sa bude moct naplno venovat inym cinnostiam ako robenie deticiek

bonita už zase robíte dětičky, ten je chlapec teda vytíženej

18.6.2009 15:41
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

jj zahradka, aj mna caka este jedna polovice v predzahradke, ta zelina tam rastie, ako keby som ju hnojilaale cakam, az ked tam bude chladok, lebo to by som sa tam uskvracila

18.6.2009 15:42
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

já jsem ještě v práci a trpím. není mi zas nějak ok....nesnáším kllimatizaci v autech zvlást když na to nejsem zvyklá, hnus kartáč v krku

18.6.2009 15:43
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

jj ano ano, teraz tu je taka vranka, chl x tepl, velmi pekna a mohutna, chcu mat partbreda doma po nej

18.6.2009 15:43
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
jj ano ano, teraz tu je taka vranka, chl x tepl, velmi pekna a mohutna, chcu mat partbreda doma po nej

a na PROPET se moc těším

18.6.2009 15:45
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

ja nielebo keby som sa tesila( joooj, ako sialena), tak by sa mi to urcite pos.alo, a nikam by som nesla, uz sa natolko poznam....

18.6.2009 15:47
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):

bonita jestli jsem správně pochopila tak si hříbátko od týhle kobči plánuješ pro sebe ano?

m i s i c k a

18.6.2009 16:00
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
ja nielebo keby som sa tesila( joooj, ako sialena), tak by sa mi to urcite pos.alo, a nikam by som nesla, uz sa natolko poznam....

Ahojte. Přidám fotky z dneška. Slavíme 3 měsíce

m i s i c k a

m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Ahojte. Přidám fotky z dneška. Slavíme 3 měsíce

m i s i c k a

m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):

A fotka ze sobotní svatby

18.6.2009 19:57
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

Ambricko, ee, to nie je pre nas, nemame kapacitu pre viacej koni, co je z jednej strany dobre, ale z druhej strany aj nie, no...

18.6.2009 19:58
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

Misicka, teda mimisek je uz riadny konisko, a ako pekne vysnorovane ste ich na tej svadbe mali A kobylky stale predavas?

19.6.2009 08:35
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
Misicka, teda mimisek je uz riadny konisko, a ako pekne vysnorovane ste ich na tej svadbe mali A kobylky stale predavas?

Hříbek je opravdu úžasný....a jak hezky přelínává

teda včera jsem byla po dni absence opět za Rozárkou a ptala jsem se co za ten jeden den nového.....nestačila sjem koukat ani zavírat pusu....jednomu známýmu někdo v noci z úterý na středu ukradl z výběhu koně...měl tam dva mladinkou kobylku a 19letého valacha na dožití...měl sloní nohu a už mu nožky pořádně nesloužily.....a víte koho právě odvezli.....to valacha.....prostě běs....ted docela vypukla panika...protože ted zrovna se všude opravovali ohrady k větší stájím a výběhum jsem chodila pomáhat i já....a dejte si ted koně na noc ven....opravdu hrůza....a to jsem si říkala že v našem malém městě se nic takového nemůže stát.....a policie...no coment....kun prostě utekl.....asi mu narostly křídla a koník co má nemocné nožky jen tak přeskočil 160cm vysokou ohradu a svoji věrnou kamarádku tam nechal....policajti prostě nemohli pochopit to že kdyby utekl, tak je pryč i ta kobylka co byla s ním v ohradě a hlavně ohada byla netknutá..nikde roztrhlá nebo spadlá.....prostě at žije PČR.....za koníka se ted všichni modlíme, ale jelikož je to nemocný koník a blízko máme polské hranice....moc nadějí není

19.6.2009 09:10
bonita

XXX.XXX.27.130

ambra napsal(a):

tak to je strasnePrisamPanu Bohu, ja takych zverov prichytit pri cine, asi by ma odsudili na dozivotie, lebo taky amok by som chytila, ze by som za svoje ciny nebola zodpovedna, urcire by som ich zavrazdila s prvou vecou, co by som chytila do ruky

19.6.2009 09:31
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

asi bych taky byla uplně smyslů zbavená.....nejhorší je ted ta beznaděj a opravdu tu ted mezi konákama vládne docela strach.......tohle jsem ještě vážně nikdy nezažila

19.6.2009 09:39
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
asi bych taky byla uplně smyslů zbavená.....nejhorší je ted ta beznaděj a opravdu tu ted mezi konákama vládne docela strach.......tohle jsem ještě vážně nikdy nezažila

ale Markét, to je hrozný, naši kluci taky bydlí venku, ostatní chodí na noc do maštale. A je to na konci vsi. Pak už je jenom louka a les. Tak snad se u nás nic nestane. Asi bych to nepřežila. Jsem na Cipískovi závislá. Už mi umřela 3,5 letá kobylka na koliku, kterou jsem měla od třičvrtě roku a o to víc visím na Cipískovi.

19.6.2009 09:41
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
ale Markét, to je hrozný, naši kluci taky bydlí venku, ostatní chodí na noc do maštale. A je to na konci vsi. Pak už je jenom louka a les. Tak snad se u nás nic nestane. Asi bych to nepřežila. Jsem na Cipískovi závislá. Už mi umřela 3,5 letá kobylka na koliku, kterou jsem měla od třičvrtě roku a o to víc visím na Cipískovi.

Míšo, prcek krásnej, a bude tmavá, až přelíná. Musím taky někdy dojet nafotit Cipískovo loňskou polosestru ryzkou s dekou, jak se od loňska vybarvila

19.6.2009 13:00
m i s i c k a

XXX.XXX.221.38

aluska napsal(a):
Míšo, prcek krásnej, a bude tmavá, až přelíná. Musím taky někdy dojet nafotit Cipískovo loňskou polosestru ryzkou s dekou, jak se od loňska vybarvila

Na kobylu mám kupce, ale naskytla se mi práce v lese, a známá mi nabídla, že mi kobylu ustájí, takže je to takové zajímavé. Kobylku odstavím ve 4 měsících a matka půjde pryč, aby malá od ní nepochytala tu její povahu..

19.6.2009 13:42
ambra

XXX.XXX.12.143

m i s i c k a napsal(a):
Na kobylu mám kupce, ale naskytla se mi práce v lese, a známá mi nabídla, že mi kobylu ustájí, takže je to takové zajímavé. Kobylku odstavím ve 4 měsících a matka půjde pryč, aby malá od ní nepochytala tu její povahu..

Míšo hříbě je opravdu hezké, krásně roste. Ale s tou povahou vůbec nesouhlasím! My jsme měli hříbě matka mu po třech měsících uhynula. My ji pak jako 8mi měsíční prodaly na Rýmařovsko a tam jsme ji při koupi kravky a mojí první ovečky znovu objevily. A protože ji tehdy paní prodávala a my uvažovaly o její koupi zpět, tak jsme ji tam zkoušely a povahově i se všemi vadami a chybami celá matka přes kopírák. A to s ní byla v kontaktu jenom 3 měsíce. Takže pokud z ní má bejt mrcha fiksovaná na jednoho pána, je to v ní už teď a můžeš se postavit klidně i na hlavu, ale z malé to nedotaneš. A osobně si myslím, že pokud to má osudem dané, že bude jako matka tak už je to v ní a nikdy se toho nezbaví aji kdybys ju odstavila už teď. Toť můj názor.

19.6.2009 14:04
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
Míšo hříbě je opravdu hezké, krásně roste. Ale s tou povahou vůbec nesouhlasím! My jsme měli hříbě matka mu po třech měsících uhynula. My ji pak jako 8mi měsíční prodaly na Rýmařovsko a tam jsme ji při koupi kravky a mojí první ovečky znovu objevily. A protože ji tehdy paní prodávala a my uvažovaly o její koupi zpět, tak jsme ji tam zkoušely a povahově i se všemi vadami a chybami celá matka přes kopírák. A to s ní byla v kontaktu jenom 3 měsíce. Takže pokud z ní má bejt mrcha fiksovaná na jednoho pána, je to v ní už teď a můžeš se postavit klidně i na hlavu, ale z malé to nedotaneš. A osobně si myslím, že pokud to má osudem dané, že bude jako matka tak už je to v ní a nikdy se toho nezbaví aji kdybys ju odstavila už teď. Toť můj názor.

tak dámy, kamarádka mi konečně donesla flasku s mými fotkami z formanského dne, tak pokud budete mít zájem mohu sem opět hodit fotky při klání v těžkém tahu

19.6.2009 14:50
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
tak dámy, kamarádka mi konečně donesla flasku s mými fotkami z formanského dne, tak pokud budete mít zájem mohu sem opět hodit fotky při klání v těžkém tahu

madow no že váháš šup sem s nima

19.6.2009 14:50
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
madow no že váháš šup sem s nima

Nebon ahraj na www.rajce.idnes.cz

19.6.2009 14:56
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

to je dobrý nápad...alespon nebudu muset přebírat fotky ok...píchnu je na rajče

19.6.2009 15:20
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
to je dobrý nápad...alespon nebudu muset přebírat fotky ok...píchnu je na rajče

http://madow.rajce.idnes.cz/Martany_Formansky_den
tak se kochejte i když foto nic moc

19.6.2009 15:28
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
http://madow.rajce.idnes.cz/Martany_Formansky_den
tak se kochejte i když foto nic moc

madow vůbec jsem netušila, že i těhule můžou závodit http://madow.rajce.idnes.cz/ Martany_Formansky_den/#IMG_0490.JPG

20.6.2009 23:15
madow

XXX.XXX.130.92

ambra napsal(a):

hurá jde mi pustit diskuze...byla jsem jediná za cvoka nebo i vám to nešlo....

Ambra...taky jsem si říkala....ale to víš..p.Koštál je p. Koštál.....a tto paní má 24.6.termím....no jo no....je fakt že chodila jen za koněm...vše zapřehal a vypřahl její manžel

21.6.2009 00:57
bonita

XXX.XXX.113.4

ambra napsal(a):

jj, ja som uz cvokatila, normalne abstinencne priznakykonecne to fachci

21.6.2009 09:24
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

ambra napsal(a):

No dobře. Asi jsem to napsala špatně. nemyslela jsem povahu ale ty její zlozvyky. myslím si, že trochu se tomu pomoct dá, ikdyby to měla vrozené, tak se to od začátku dá vypilovat. Sice se to může projevit až v pozdějším věku, ale budu se snait s ní vychovat slušného koně ke všem lidem. A když to nepůjde, tak půjde pryč

21.6.2009 23:18
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
hurá jde mi pustit diskuze...byla jsem jediná za cvoka nebo i vám to nešlo....

Ambra...taky jsem si říkala....ale to víš..p.Koštál je p. Koštál.....a tto paní má 24.6.termím....no jo no....je fakt že chodila jen za koněm...vše zapřehal a vypřahl její manžel

madow no někdy jde o to udělat machra vždyť prestiž je prestiž A raději nebudu uveřejňovat komentář mého otce k oním fotkám, protože by mohl být cenzurován a půlka zůčastněných by se mohla počůrat smíchy.
JInak mi diskuze taky nešla sputit, ale to asi nikomu.
A jak tu saborka psala o angýně u pejska o které jsem taky nikdy neslyšela, stejně tak jsem ani nešlyšela o psu kterého by bodla vosa/včela do oka Až do dnešních 21hod. kdy se mi Dudla vrátíl z vycházky po zahradě s oteklým okem a lítal jak šílnec než jsem ho odchytila s zpacifikovala a zjistila, že dostal píchanec a rovnou do oka. Tak jsem zvědavá jestli mu to do rána splaskne, protože o ošetřování nemohla bejt ani řeč jelikož se nenechal, a pokud ne tak mažeme 6km k veterinářovi. K mé velké radosti.

22.6.2009 07:34
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
madow no někdy jde o to udělat machra vždyť prestiž je prestiž A raději nebudu uveřejňovat komentář mého otce k oním fotkám, protože by mohl být cenzurován a půlka zůčastněných by se mohla počůrat smíchy.
JInak mi diskuze taky nešla sputit, ale to asi nikomu.
A jak tu saborka psala o angýně u pejska o které jsem taky nikdy neslyšela, stejně tak jsem ani nešlyšela o psu kterého by bodla vosa/včela do oka Až do dnešních 21hod. kdy se mi Dudla vrátíl z vycházky po zahradě s oteklým okem a lítal jak šílnec než jsem ho odchytila s zpacifikovala a zjistila, že dostal píchanec a rovnou do oka. Tak jsem zvědavá jestli mu to do rána splaskne, protože o ošetřování nemohla bejt ani řeč jelikož se nenechal, a pokud ne tak mažeme 6km k veterinářovi. K mé velké radosti.

Tak očko do ráno splasklo a teď jsem ze spodního víčka z okraje těsně u oka vytáhla žihadlo, takže se milostpán potkal se včelou. Ale jinak je absolutně okej a už s Amantem zase vymešlej blbosti.
Jinak u nás ale pěkně prší a snad mi dneska konečně dovezou opravený foťák, teda doufám, že opravený!

22.6.2009 07:54
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

ahojky, tak tu máme zase pondělí
ambra....chudák fakt do oka jo??? tak to jsem taky nikdy nezažila...hlavně at se pejsákovi brzo uleví...

22.6.2009 09:19
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

Ambra, no to mas ale dobrodruha doma, chudinek, ale aspon si po druhykrat da pozor...k tym fotkam z tej sutaze, zda sa to iba mne alebo ten Hiszpan ma naozaj otekleho pipika? Dajte sem vas nazzor...

22.6.2009 09:38
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
Ambra, no to mas ale dobrodruha doma, chudinek, ale aspon si po druhykrat da pozor...k tym fotkam z tej sutaze, zda sa to iba mne alebo ten Hiszpan ma naozaj otekleho pipika? Dajte sem vas nazzor...

nevím zda ho má natekhlého, ale co si pamatuji tak takhle "velkého" ho měl i náchodské přehlídce...tak nevím

22.6.2009 09:57
tecos

XXX.XXX.26.56

madow napsal(a):
nevím zda ho má natekhlého, ale co si pamatuji tak takhle "velkého" ho měl i náchodské přehlídce...tak nevím

Tak abych to vzal po pořadě - p. Košťál nejen, že je současným majitelem 2844 Breta, ale pan Košťál je i ten kdo ho do ČR ze Slovenska dovezl (pravda, za pomoci známých tudíž ne osobně) a v jehož vlastnictví hřebec je od začátku.
Těhotné a sport - nikde v pravidlech není zakázáno start těhotným. Nedávno si manželka prohlížela na netu jakési výseldky drezur z Prahy a tam byla slečna, tuším že Zeusová, s notně velkým pupíkem a startovala. To nikdo neřeší - ale Košťál musí machrovat a usilovat o prestiž... nemusí, nemá to za potřebí. nevím co je špatného na tom, že se žena pouze držela za oprať. Je v dobré kondici, nic ji nebolí, pohybovat se je zvyklá. A navíc - v září v pardubiích už pupík mít nebude.
Komentář otce? Proč ne, každý názor si rádi poslechneme a těší nás, že o nás má starost široká koňácká veřejnost a ještě víc nás těší, že je pro ni důležitá i velikost Hiszpanovi předkožky.

22.6.2009 10:16
madow

XXX.XXX.121.112

tecos napsal(a):
Tak abych to vzal po pořadě - p. Košťál nejen, že je současným majitelem 2844 Breta, ale pan Košťál je i ten kdo ho do ČR ze Slovenska dovezl (pravda, za pomoci známých tudíž ne osobně) a v jehož vlastnictví hřebec je od začátku.
Těhotné a sport - nikde v pravidlech není zakázáno start těhotným. Nedávno si manželka prohlížela na netu jakési výseldky drezur z Prahy a tam byla slečna, tuším že Zeusová, s notně velkým pupíkem a startovala. To nikdo neřeší - ale Košťál musí machrovat a usilovat o prestiž... nemusí, nemá to za potřebí. nevím co je špatného na tom, že se žena pouze držela za oprať. Je v dobré kondici, nic ji nebolí, pohybovat se je zvyklá. A navíc - v září v pardubiích už pupík mít nebude.
Komentář otce? Proč ne, každý názor si rádi poslechneme a těší nás, že o nás má starost široká koňácká veřejnost a ještě víc nás těší, že je pro ni důležitá i velikost Hiszpanovi předkožky.

for tecos: nikdo zde neřekl že je špatný aby těhulky závodili..jen je to neobvyklé....
co se týče toho machrování...o tom tu taky nepadlo jediné slovo....je fakt že jsem bylasvědkem toho.kdy koníka p. Košťála v těžkém tahu o pár metrů přetáhla kobylka...naložil koně a skoro bez rozloučí odjel (mě je potom tak nějak prd...já na těchto akcích bývám jako divák)..ale když už se o tom povídá i mezi pořadeteli a rozhodčími....
jinak musím přiznat.....smekám před p. KOšťálem a jeho koníky a jejich výkony
at koně jdou

22.6.2009 10:32
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

ajajaaaj zasa to bere niekto prilis osobne...tak za prve, ja som tehotna momentalne tiez, pri konoch makam stale a kazdeho vec, co si v pozehnanom stave robi...ked je zena fit, moze ist aj grand prix v drezure, a za druhe, nikto nepopiera ze kone dotycneho pana su krasne, no a za tretie k tomu pipikovi, zaujima ma to, lebo i na shirskych valachoch som to videla a nikto si z toho velku hlavu nerobil, no podla mna by sa to najprv malo preliecit a az potom s konom chodit sutazit, ale tos iba moj nazor a druhy nech si robia co chcu

22.6.2009 10:56
tecos

XXX.XXX.26.56

bonita napsal(a):
ajajaaaj zasa to bere niekto prilis osobne...tak za prve, ja som tehotna momentalne tiez, pri konoch makam stale a kazdeho vec, co si v pozehnanom stave robi...ked je zena fit, moze ist aj grand prix v drezure, a za druhe, nikto nepopiera ze kone dotycneho pana su krasne, no a za tretie k tomu pipikovi, zaujima ma to, lebo i na shirskych valachoch som to videla a nikto si z toho velku hlavu nerobil, no podla mna by sa to najprv malo preliecit a az potom s konom chodit sutazit, ale tos iba moj nazor a druhy nech si robia co chcu

Ambra...taky jsem si říkala....ale to víš..p.Koštál je p. Koštál.....a tto paní má 24.6.termím

S tím kdo naložil koně a odjel bez rozloučení nějak nechápu - myslím, že jste nás osobně viděla sedět po soutěži v Martínkovicích s rozhodčími i pořadateli... Za to, že se pan Jurásek neúčastní hromadných diskuzí, tak za to my opravdu nemůžeme a nutit ho k tomu nikdo nemůže. Rozloučení? Tak to už je opravdu trochu přehnané. Nemá cenu se tady obhajovat nebo někomu dokazovat zda jsme se loučili nebo ne.....
Osobně? Ono jsou určité meze....
Nemocný Hiszpan? není nemocný, tohle je normální a běžný stav

22.6.2009 11:17
ambra

XXX.XXX.12.143

tecos napsal(a):
Ambra...taky jsem si říkala....ale to víš..p.Koštál je p. Koštál.....a tto paní má 24.6.termím

S tím kdo naložil koně a odjel bez rozloučení nějak nechápu - myslím, že jste nás osobně viděla sedět po soutěži v Martínkovicích s rozhodčími i pořadateli... Za to, že se pan Jurásek neúčastní hromadných diskuzí, tak za to my opravdu nemůžeme a nutit ho k tomu nikdo nemůže. Rozloučení? Tak to už je opravdu trochu přehnané. Nemá cenu se tady obhajovat nebo někomu dokazovat zda jsme se loučili nebo ne.....

tecos ale na toto může mít spousta lidí různý názor. Můj otec není z těch, kteří by zastávaly, že by se v těchto disciplínách měly učastnit ženy navíc těhotné. Stejně tak není zastáncem toho, aby se podobných soutěží, leckdy až nadoraz, učastnily koně mladší 5ti let a březí klisny(jak bylo vidět na ME 2007).Pokud vím učastnily jste se též a neměli jste daleko mohli jste vyhrát snad jenom trochu toho štěstí chybělo.
Pokud se cítíte být natolik fit tak je to vaše volba, já to beru jako prestiž asi stejně tak jako to bylo bráno, když si zavolant automobilu sedla první žena! Pravidla tím neporušujete, protože pravidla tak nějak logicky s ženami v těchto soutěžích nepočítají s těhotnými vůbec. To už pak je na rozhodnutí konkrétní soutěžící viz. třeba MČR v jízdě v dámském sedle, kde se několik dam neučastnilo kvůli těhotenství.
A divit se zde můžeme, když se s něčím podobným nesetkáváme běžně tak i na to můžeme mít svůj názor.
A to zda-li je Hispán nemocný či není my můžeme jenom spekulovat to musí posoudit veterinář a tím si dovolím aspoň za sebe tvrdit já rozhodně nejsem!
Takže opravdu ubrat na vztahovačnosti, ikdyž asi mezi "koňáky " je běžná nebo nevím ale setkávám se s ní často.
Ještě, že já se za "koňáka" nepovažuju, uf - ironie pro ty kteří by zase chtěli bejt vztahovační.

22.6.2009 11:27
madow

XXX.XXX.121.112

tecos napsal(a):

jak jsem psala byla jsem jako divák...ano letos jsem vás viděla sedět a bavit se jak s rozhodčími i pořadateli...tohle byla akce myslím dva roky zpátky 2007 kdy majka vyhrála...loni i letos jste vítězili Vy.....
ale co bylo,bylo...nikdo Vás zde neodsuzuje.....nikdo to tu nebere ve zlém úmyslu...je to diskuze

22.6.2009 11:28
tecos

XXX.XXX.26.56

ambra napsal(a):
tecos ale na toto může mít spousta lidí různý názor. Můj otec není z těch, kteří by zastávaly, že by se v těchto disciplínách měly učastnit ženy navíc těhotné. Stejně tak není zastáncem toho, aby se podobných soutěží, leckdy až nadoraz, učastnily koně mladší 5ti let a březí klisny(jak bylo vidět na ME 2007).Pokud vím učastnily jste se též a neměli jste daleko mohli jste vyhrát snad jenom trochu toho štěstí chybělo.
Pokud se cítíte být natolik fit tak je to vaše volba, já to beru jako prestiž asi stejně tak jako to bylo bráno, když si zavolant automobilu sedla první žena! Pravidla tím neporušujete, protože pravidla tak nějak logicky s ženami v těchto soutěžích nepočítají s těhotnými vůbec. To už pak je na rozhodnutí konkrétní soutěžící viz. třeba MČR v jízdě v dámském sedle, kde se několik dam neučastnilo kvůli těhotenství.
A divit se zde můžeme, když se s něčím podobným nesetkáváme běžně tak i na to můžeme mít svůj názor.
A to zda-li je Hispán nemocný či není my můžeme jenom spekulovat to musí posoudit veterinář a tím si dovolím aspoň za sebe tvrdit já rozhodně nejsem!
Takže opravdu ubrat na vztahovačnosti, ikdyž asi mezi "koňáky " je běžná nebo nevím ale setkávám se s ní často.
Ještě, že já se za "koňáka" nepovažuju, uf - ironie pro ty kteří by zase chtěli bejt vztahovační.

asi jsem se měl podepsat. Košťál
Ono je těžké stále někde číst a poslouchat podobné názory od zaručeně zasvěcených. někdy je prostě ta poslední kapka tou poslední.
Ani by mě nenapadlo reagovat pokud by jste dál rozebírali a divili se co je a není běžné, slušné nebo já nevím co. ale narážky typu - to víš, pan koš´tál je pan košťál a podobné jsou už opravdu nad moje chápání. pravidla jsou pro všechny stejná. ať jste košťál, košťálová nebo mařenka z nemanic....

22.6.2009 11:29
tecos

XXX.XXX.26.56

madow napsal(a):
jak jsem psala byla jsem jako divák...ano letos jsem vás viděla sedět a bavit se jak s rozhodčími i pořadateli...tohle byla akce myslím dva roky zpátky 2007 kdy majka vyhrála...loni i letos jste vítězili Vy.....
ale co bylo,bylo...nikdo Vás zde neodsuzuje.....nikdo to tu nebere ve zlém úmyslu...je to diskuze

tak to si asi pletete, protože Majka, mě neporazila nikdy - ani s Bretem ani s Hiszpanem

22.6.2009 11:35
tecos

XXX.XXX.26.56

tecos napsal(a):
tak to si asi pletete, protože Majka, mě neporazila nikdy - ani s Bretem ani s Hiszpanem

a kdyby žena chtěla dělat machra nebo kdyby ji šlo o prestiž, těžko si vezme mladého, nezkušeného hřebce když ji doma stojí další dva kteří by to odchodili bez mrknutí

22.6.2009 11:36
ambra

XXX.XXX.12.143

tecos napsal(a):
Ono je těžké stále někde číst a poslouchat podobné názory od zaručeně zasvěcených. někdy je prostě ta poslední kapka tou poslední.
Ani by mě nenapadlo reagovat pokud by jste dál rozebírali a divili se co je a není běžné, slušné nebo já nevím co. ale narážky typu - to víš, pan koš´tál je pan košťál a podobné jsou už opravdu nad moje chápání. pravidla jsou pro všechny stejná. ať jste košťál, košťálová nebo mařenka z nemanic....

TAk pardon, že tedy vyřizuju Vaší manželce pane Košťál, to co bylo mířeno na ni.
Prekérní situace tahle diskuze
A to musíte brát s rezervou, jak jinak si tu máme zanačit, že každej jsme nějakej? Jestli víte nějaké obecné přirovnání sem s ním!

22.6.2009 11:37
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
TAk pardon, že tedy vyřizuju Vaší manželce pane Košťál, to co bylo mířeno na ni.
A to musíte brát s rezervou, jak jinak si tu máme zanačit, že každej jsme nějakej? Jestli víte nějaké obecné přirovnání sem s ním!

opravuji *naznačit

22.6.2009 11:38
madow

XXX.XXX.121.112

tecos napsal(a):

A tím že jsem psala ..... pan košťál je pan košťál ..... taky nebylo bráno, jako to že zrovna Vy máte navrch a můžete si dovolit vše .......může to tak vyznít (v tomto případě vypadat)....neznám Vás osobně....ale mám sjesté skoro všechny akce na kterých jste závodil se svými koníky....všude vše super připravené...chování ke koníkům taky dá se napsat "předpisové" ..... nemůžu na Vás říct špatné slovo (až na tu jednu akci 2007)

Paní i Vám přeji zdravého potomka a ať Vám koně jdou

22.6.2009 11:43
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

Byli to Martínkovice 2007 a tahal jste tenkrát ještě s Haraklitem
http://www.chladnokrevnici.info/ readarticle.php?article_id=11 (jedna mezera)

22.6.2009 11:53
tecos

XXX.XXX.26.56

madow napsal(a):
Byli to Martínkovice 2007 a tahal jste tenkrát ještě s Haraklitem
http://www.chladnokrevnici.info/ readarticle.php?article_id=11 (jedna mezera)

Tak to se asi někdo dost spletl - Hiszpan vyhrál MČR v těžkém tahu v roce 07 i 08, tudíž musel vyhrát i kvalifikace, protože postupoval pouze první s nutností účasti na obouch kvalifikacích. Navís s Heraklitem jsem se kvalifikace nikdy neúčastnil.

22.6.2009 13:40
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

Ano máte pravdu mají tam chybu ve jménu byl to Hiszpan...ne Heraklit.....

22.6.2009 17:42
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

jej aka diskusiato je prave na nete zle, ze clovek nepocuje intonaciu, a tym padom si hodne veci domysla...tak ako ani ja netvrdim, ze kon je chory ci co, len mi to na tych fotkach udrelo do oci, tak som sa slusne spytala, ci to je tak OK, zasa nic viac

23.6.2009 08:12
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
jej aka diskusiato je prave na nete zle, ze clovek nepocuje intonaciu, a tym padom si hodne veci domysla...tak ako ani ja netvrdim, ze kon je chory ci co, len mi to na tych fotkach udrelo do oci, tak som sa slusne spytala, ci to je tak OK, zasa nic viac

Nezaprší a nezaprší tý jo leje až hrůza ráno jsem nechala deštník doma a navlíkla jsem se do pláštěnky jinak bych do práce nešla ale letěla

23.6.2009 09:17
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

to tam mate taky povichr?U nas iba zamracene, ale vcera lejak ako z konvy, hruuuza

23.6.2009 09:28
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

docela i foukalo, ale deštník by mi fakt nepomohl...pršelo snad ze všech stran
u nás zase včera docela fajn...zataženo, ale bez deště...až k večeru mrholilo

23.6.2009 09:58
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
docela i foukalo, ale deštník by mi fakt nepomohl...pršelo snad ze všech stran
u nás zase včera docela fajn...zataženo, ale bez deště...až k večeru mrholilo

Tak u nás naštěstí neprší, ale včera pršelo celý den.
A vrátil se mi opravený foťák, takže novej nebude jenom doufám, že se tady tomu zase nic nestane. Mám totiž fotografické resty, ale mohlo by se to počasí nejdřív nějak přepočasit do lepšího a slunečnějšího.

23.6.2009 10:18
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

ja teda nechcem strasit, ale zevraj taketo ma byt vcelku cele leto, tak to potes koste

23.6.2009 11:04
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
ja teda nechcem strasit, ale zevraj taketo ma byt vcelku cele leto, tak to potes koste

bonita taky jsem slyšela, ale tak nemůže pořád jenom pršet to by jsme se asi utopily

23.6.2009 11:18
sccary

XXX.XXX.71.2

ambra napsal(a):
bonita taky jsem slyšela, ale tak nemůže pořád jenom pršet to by jsme se asi utopily

Ahojky hodim vam sem fota miminek z nasi staje

23.6.2009 11:18
sccary

XXX.XXX.71.2

sccary napsal(a):
Ahojky hodim vam sem fota miminek z nasi staje

23.6.2009 11:23
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

můžete kouknout znovu na http://madow.rajce.idnes.cz/
přidal jsem nějaké další fotky a stále přidávám

23.6.2009 11:24
madow

XXX.XXX.121.112

sccary napsal(a):

já už chci taky hříbátko

23.6.2009 13:18
sally

XXX.XXX.70.138

madow napsal(a):
můžete kouknout znovu na http://madow.rajce.idnes.cz/
přidal jsem nějaké další fotky a stále přidávám

Madow, pěkné fotky na rajčeti .
Přidám našeho letos posledního hříboše:

23.6.2009 13:22
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Madow, pěkné fotky na rajčeti .
Přidám našeho letos posledního hříboše:

Je to dareba nefotitelný, furt člověku leze do foťáku... tady s maminou

23.6.2009 13:24
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):

Sally: děkuji...musím taky pochválit...pěkné fotečky hříbka

a jak ted řekla moje kolegyne v práci " přestalo pršet, začalo chcát "
fakt hrozný počasí

23.6.2009 13:25
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):

Ještě jedna kamzíkoidní fotka

23.6.2009 13:33
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Ještě jedna kamzíkoidní fotka

Tady neprší - a to hlásili spoustu vody ze severovýchodu.
Fouká. Ale jak a kdy se v tomto počasí usuší seno, by mě zajímalo. Vloni už bylo svezeno v seníku..

23.6.2009 13:35
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Tady neprší - a to hlásili spoustu vody ze severovýchodu.
Fouká. Ale jak a kdy se v tomto počasí usuší seno, by mě zajímalo. Vloni už bylo svezeno v seníku..

s tím senem to máš pravdu...my teda jednu fůru už stihli, ale ted co je druhá louka, tak to ještě nemáme ani posekaný...nemá to cenu

23.6.2009 13:39
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):

Taky matka

23.6.2009 13:41
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

AAA Salinecka nasa draha najdrahsiaTy mas ale hriboska potvornika

23.6.2009 13:43
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

Sccary, asi som sa zamilovala, do toho plesnivackaSally, cica tiez dobra

23.6.2009 13:48
sally

XXX.XXX.70.138

madow napsal(a):
s tím senem to máš pravdu...my teda jednu fůru už stihli, ale ted co je druhá louka, tak to ještě nemáme ani posekaný...nemá to cenu

Je to bída - kdo má teď posekáno, doveze domů místo sena akorát slámu kříženou s hnojem. My stihli jen senáž, seno na stojáka stojí na poli a loukách.

23.6.2009 13:55
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
AAA Salinecka nasa draha najdrahsiaTy mas ale hriboska potvornika

Joo bonitka, hříbata jsou rok od roku horší, nefotitelnější, do foťáku lezoucí a mne pronásledující; za chvíli to budou asi spíš psi než koně.
Žádné: člověk = mizím nebo člověk = ať mi vleze na hrb; ale člověk = hurá na něj... důvěra někdy až na nervy lezoucí

23.6.2009 13:59
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
Sccary, asi som sa zamilovala, do toho plesnivackaSally, cica tiez dobra

sally jsem ráda že nejsem jediná na koho se zvířena vrhá až s labužnickými ksichtíky a nejlíp když drží foťák v ruce

23.6.2009 14:09
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
sally jsem ráda že nejsem jediná na koho se zvířena vrhá až s labužnickými ksichtíky a nejlíp když drží foťák v ruce

Jo, naprosto nechápu, čím je foťák tak fascinuje.
Tedy kartáč nebo hřbílko vedou - s těmihle aparáty se zjevit v ohradě znamená být okamžitě středem pozornosti; pak jednou rukou někoho drhnout a druhou bušit a ječet na ty kolem; co dávají ostatním najevo, že oni jsou nadřazenější:na drhnutí stojí až první v řadě a cpou se člověku pod ruce, jak to jen jde.
To jsou bitky o čistící služby, že by jeden nevěřil

23.6.2009 14:12
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Jo, naprosto nechápu, čím je foťák tak fascinuje.
Tedy kartáč nebo hřbílko vedou - s těmihle aparáty se zjevit v ohradě znamená být okamžitě středem pozornosti; pak jednou rukou někoho drhnout a druhou bušit a ječet na ty kolem; co dávají ostatním najevo, že oni jsou nadřazenější:na drhnutí stojí až první v řadě a cpou se člověku pod ruce, jak to jen jde.
To jsou bitky o čistící služby, že by jeden nevěřil

Máš ot těžký to chce ulovit dotyčného špindíru a odvést mimo vyčistit a tak dál postupně.
To já mám opačnej problém pejskové viděj kartáč a já už je pak nevidím, kromě toho nejstaršího.

23.6.2009 14:27
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
Máš ot těžký to chce ulovit dotyčného špindíru a odvést mimo vyčistit a tak dál postupně.
To já mám opačnej problém pejskové viděj kartáč a já už je pak nevidím, kromě toho nejstaršího.

To musím zaklepat, že bernardýn je první pes co mám, který kartáč fakt miluje. Má z něj záchvaty radosti, doslova.
Koniska mají vodu, písek, blátivý nátěr, dřeviny ve výběhu a kolegy na vykusování kožichu. Moje služby jsou jen sporadické - v období línání, hříbata aby si zvykla ( hlavně drbat všude; není větší otrava než kopající kůň, co si nedá všude sáhnout).
Pravidelné čištění a mytí mají jen ti, co se na nich zrovna jezdí.

23.6.2009 15:23
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

tak, u nas hlasim burinu, dosla od Bratislavy a smeruje do Rakus, bola som v zahradke a musela som utiect

23.6.2009 15:53
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

Hurá klušu za chvili za koníkama a přestalo pršet.....mám teda radost jak nikdy

23.6.2009 15:56
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

no u nas to riedne tiez, ale kone budu ako vodnici, cize sa s nimi nebude dat nic robit=medzi nami, neznasam mokre kone

23.6.2009 15:58
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
no u nas to riedne tiez, ale kone budu ako vodnici, cize sa s nimi nebude dat nic robit=medzi nami, neznasam mokre kone

tako to nás je víc....ještě lepší je mokrý čerstvě vyválený kůň

23.6.2009 16:02
bonita

XXX.XXX.194.248

ambra napsal(a):

tak to teda hej

24.6.2009 08:22
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
tak to teda hej

zdravím, byla jsem na školení. U nás pršelo od neděle nepřetržitě do včerejšího odpoledne, když jsem jela z kanclu, tak zrovna přestalo, vzala jsem Cipíska aspoň na procházku na ruce a našli jsme nějaký hřiby. V noci zase lilo a teď zrovna taky prší. S psinama ani nemůžu jít ven, na louce stojí tolik vody, že by musely plavat

24.6.2009 13:42
sccary

XXX.XXX.71.2

aluska napsal(a):
zdravím, byla jsem na školení. U nás pršelo od neděle nepřetržitě do včerejšího odpoledne, když jsem jela z kanclu, tak zrovna přestalo, vzala jsem Cipíska aspoň na procházku na ruce a našli jsme nějaký hřiby. V noci zase lilo a teď zrovna taky prší. S psinama ani nemůžu jít ven, na louce stojí tolik vody, že by musely plavat

Bonita: jj je skvěla ...... občas mi připomíná malou žirafku

24.6.2009 17:00
ambra

XXX.XXX.12.143

sccary napsal(a):
Bonita: jj je skvěla ...... občas mi připomíná malou žirafku

Tak jak jsem tak dneska koukala ani česká televize na nás nezapomněla a nachystaly pořad o koníkách http://www.ceskatelevize.cz/program /10242609936-03.07.2009-11:00-2.html
A na foto nejhodnější spáč na světě.... Amant

24.6.2009 20:20
madow

XXX.XXX.130.92

ambra napsal(a):

ach joto nebudu vidět ani jeden díl...blbý čas pro mě....bůůůůůů....a zrovna to vypadá tak pěkně

24.6.2009 20:56
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
ach joto nebudu vidět ani jeden díl...blbý čas pro mě....bůůůůůů....a zrovna to vypadá tak pěkně

madow myslím, že budou záznamy na netu, pro mě taky nic moc čas, ale tak nějak spoléhám na ty záznamy.

24.6.2009 21:07
madow

XXX.XXX.130.92

ambra napsal(a):

tak to bych jím teda radila

pokud máte zájem nové fotky na rajčeti

24.6.2009 21:22
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
tak to bych jím teda radila

pokud máte zájem nové fotky na rajčeti

madow ty teda jedeš!

24.6.2009 21:25
madow

XXX.XXX.130.92

ambra napsal(a):

a budou přibývat mám jich plný počítač.... a to nemluvím o CD

24.6.2009 21:33
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
a budou přibývat mám jich plný počítač.... a to nemluvím o CD

No jo taky bych měla uklidit pc, paměťovku achjo se mi to toho vůbec nechce je to vždycky na dlouho
navíc mám pocit, že dneska je den blbec!

24.6.2009 21:57
madow

XXX.XXX.130.92

ambra napsal(a):

taky se mi do toho původně nechtělo, ale pak jsem si řekla že to budu mít konečně alespon trochu přehledný
copak je to za pejsáčka

24.6.2009 22:15
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
taky se mi do toho původně nechtělo, ale pak jsem si řekla že to budu mít konečně alespon trochu přehledný
copak je to za pejsáčka

Toje malej spáč z předchozích fotek... no prostě můj mimišek Amantík
A tady ještě nejstarší pejsek Teryk

24.6.2009 22:25
madow

XXX.XXX.130.92

ambra napsal(a):

tak ty jsou kouzelný...já pro dnešek taky končím ajdu si hrát na spáče....dobrou noc

25.6.2009 09:06
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

ahojky chladomilky...copak je s vámi??? snad vás neodnesla velká voda

25.6.2009 14:12
bonita

XXX.XXX.248.113

ambra napsal(a):

nene, neodniesla, i ked vcera sa vsetci certi zenili u nas...dnes rano uz o tristvrte na sedem u doktora na krv-fuuj to neznasam a potom neskor na gyndu a hned bol obed. Teraz zasa idem gratulovat krstnatu a kedy pridem, je vo hviezdach

26.6.2009 10:45
bonita

XXX.XXX.248.113

ambra napsal(a):

halo halo, co sa stalo? tak ja hlasim obarenu trubicu, idem si dusu vykaslat, hruuuuza, a este k tomu mi vcera nesla nacitat ifauna, tak som bola mimo, no, boli sme na tej navsteve a tam sedeli na pizze pod horami, krasne slnecno a pozeram smerom k nam do niziny a tam tma a hovorim ej tam musi liat, a pravdaze, prideme domov, vsade bariny ako svet, kone zmoknute, v kupelni naprsane, lebo sa tam nechalo otvorene okno, no parada...

26.6.2009 11:19
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
halo halo, co sa stalo? tak ja hlasim obarenu trubicu, idem si dusu vykaslat, hruuuuza, a este k tomu mi vcera nesla nacitat ifauna, tak som bola mimo, no, boli sme na tej navsteve a tam sedeli na pizze pod horami, krasne slnecno a pozeram smerom k nam do niziny a tam tma a hovorim ej tam musi liat, a pravdaze, prideme domov, vsade bariny ako svet, kone zmoknute, v kupelni naprsane, lebo sa tam nechalo otvorene okno, no parada...

ahojky.....tak se hlásím taky...dnes mám práce nad hlavu a to je prosím pátek
ale zítra volno a ráno hurá směr brno
na neděli ráno jsem ukecala maminu a půjdeme na houby...prý rostou jak nikdy...tak at alespon letos nějaké houbičky nasušíme...loni moc(teda u nás ) nerostli jak žijeme z předlonských zásob a ty už docházejí...možná už i došli

26.6.2009 11:22
bonita

XXX.XXX.248.113

ambra napsal(a):

Marketko, ale den koni je NEDELA, nie sobota, ja idem v nedelu, tak to sa asi nepotkame

26.6.2009 11:23
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
Marketko, ale den koni je NEDELA, nie sobota, ja idem v nedelu, tak to sa asi nepotkame

mě to bohužel v neděli nevýjde...tatka musí do práce

26.6.2009 11:30
bonita

XXX.XXX.248.113

ambra napsal(a):

a jj, no nevadi, po druhykrat

26.6.2009 11:32
bonita

XXX.XXX.248.113

ambra napsal(a):

tak ja zasa idem do postele, lebo nepojdem ani do Brna...uz nevladzem ani kaslat

26.6.2009 13:20
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

to jo pořádně se vypotit.....

26.6.2009 13:25
bonita

XXX.XXX.248.113

ambra napsal(a):

tak som zasa tu, no, vypotit, potila som celu noc, bola som mokra ako mys, som zvedava, ake krvne vysledky mi zasa pridu, na konci minuleho roka mi vysli zle pecenove(jatrove) testy, ja taky velky alkoholik, co pijem kade chodim...

26.6.2009 13:41
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak som zasa tu, no, vypotit, potila som celu noc, bola som mokra ako mys, som zvedava, ake krvne vysledky mi zasa pridu, na konci minuleho roka mi vysli zle pecenove(jatrove) testy, ja taky velky alkoholik, co pijem kade chodim...

alkoholik, jo
nezávidím ti to...na mě taky nějaký bacil vlezl, kašel až hrůza a první dva dny jsem se bála uplně polknout...bolest mi šla hrozně do uší...už týden se lečím na jitrocelovém sirupu a je to fakt mnohem lepší...

26.6.2009 14:30
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
alkoholik, jo
nezávidím ti to...na mě taky nějaký bacil vlezl, kašel až hrůza a první dva dny jsem se bála uplně polknout...bolest mi šla hrozně do uší...už týden se lečím na jitrocelovém sirupu a je to fakt mnohem lepší...

Tak mě taky naštěstí voda nikde neodnesla, ale musím Vám říct dámy, aby už tohoto tejdne byl konec bylo by více než záhodno!
Je to jedna velká katastrofa začalo to žihadlem Dudlovi do spodního víčka pokračovalo to kutím, kdy kobča má od rašple rozseklej pysk a rašplu řádně otisknutou na hubě nemluvím o sprdnutejch podkovách a včera začal pajdat na přední packu nejstarší pejsek, ale nikde jsem nic v ní bodnutého nebo nějak poraněnou nenašla a projistotu pomíjím fakt těch povodních co řádily na Novojičnínsku..... a už vůbec nechcu vědět tak tento týden skončí!

26.6.2009 15:47
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):

páni ty máš teda tento týden opravdu blbec...co kobča dělala???rašple se jí zachtělo???

26.6.2009 16:26
ambra

XXX.XXX.12.143

madow napsal(a):
páni ty máš teda tento týden opravdu blbec...co kobča dělala???rašple se jí zachtělo???

madow ne bohužel jsme jenom kuly a kovář jak se zdá se začíná víc než řemesla držet chlastu takže kul u nás naposledy!

27.6.2009 09:33
bonita

XXX.XXX.248.113

ambra napsal(a):

Ambra Ambra, tak to si mala teda tyzden...a to jej kovar vrazil rasplou cez hubu???

Přidejte reakci

Přidat smajlík