freestyle
napsal(a):
Malá anketka:-) co byste si přáli mít v jezdeckých potřebách aby byly podle vašich představ?
Já většinou chodím s různými vychytávkami, které mi musí objednávat ze zahraničí...třeba dvakrát lomený roubík tloušťky 18, je u nás nemožné sehnat...tak mi ho objednali a ejhle...teď ho už mají jako stálý artikl...asi jde na odbyt :) Nebo třeba v Brně se špatně shání kamaše polovina fleece polovina pružné...v Praze to není problém, v Brně moc velká nabídka není...jsou to takové blbosti, drobnosti....já jsem holt náročná :)
lesterka
napsal(a):
Já většinou chodím s různými vychytávkami, které mi musí objednávat ze zahraničí...třeba dvakrát lomený roubík tloušťky 18, je u nás nemožné sehnat...tak mi ho objednali a ejhle...teď ho už mají jako stálý artikl...asi jde na odbyt :) Nebo třeba v Brně se špatně shání kamaše polovina fleece polovina pružné...v Praze to není problém, v Brně moc velká nabídka není...jsou to takové blbosti, drobnosti....já jsem holt náročná :)
V Brne je to dost krize neda se tady sehnat skoro nic....Tak se tak zajimam co lidi postradaji:-)
freestyle
napsal(a):
V Brne je to dost krize neda se tady sehnat skoro nic....Tak se tak zajimam co lidi postradaji:-)
ale dá...zajdu si do obchodu, prohrabu katalogy, zapíchnu prst a oni to objednají :-) Ale většinou jsou to opravdu takové drobnosti...popř. by to chtělo obchod s dobrými sedly...něco jako equiservis...ikdyž nevím, jestli by o ně byl v Brně zájem...
freestyle
napsal(a):
Malá anketka:-) co byste si přáli mít v jezdeckých potřebách aby byly podle vašich představ?
Já mám děsny problém sehnat hnědou drezurní uzdu.. sháním už druhý rok.. a nic..:-/
Jedna by se dala sehnat z Německa myslím, ale cena - necelých 6 tis.
.. nechci něco nekvalitního, ale 6tis. + poštovné, to je pro mě opravdu moc..
Pokud jste někde viděli.. tak prosím napiš kde. . :-) díky moc
lesterka
napsal(a):
ale dá...zajdu si do obchodu, prohrabu katalogy, zapíchnu prst a oni to objednají :-) Ale většinou jsou to opravdu takové drobnosti...popř. by to chtělo obchod s dobrými sedly...něco jako equiservis...ikdyž nevím, jestli by o ně byl v Brně zájem...
Jen takový dotaz - co si představuješ pod pojmem "dobré sedlo"?
Mám pocit, že v Brně je dost značkových sedel na výběr - Smékal má celou kolekci KenTaur, Kalenda Hauzra, Wintec, Prestige a Nortona, ne Veslařské od všeho trochu... nemám pocit, že by byl problém tu sehnat "dobré sedlo"
janulka
napsal(a):
Jen takový dotaz - co si představuješ pod pojmem "dobré sedlo"?
Mám pocit, že v Brně je dost značkových sedel na výběr - Smékal má celou kolekci KenTaur, Kalenda Hauzra, Wintec, Prestige a Nortona, ne Veslařské od všeho trochu... nemám pocit, že by byl problém tu sehnat "dobré sedlo"
Špatně jsem se vyjádřila, myslím sedla vyšších cenových relací i kvalit. Ne, že by mi česká sedla a wintecy nevyhovovaly...Norton za kvalitní sedlo nepovažuji, ale přecejenom Kieffer, Passier, Stubben, Prestige atd. jsou sedla kvalitou většinou trošku někde jinde. A větší nabídku těchto sedel žádná z Brněnských prodejen nenabízí. V tomto mi vyhovuje nabídka Equiservisu, kde si člověk může opravdu vybrat.
Plus samozřejmě člověk, který sedlům rozumí a přijede sedlo napasovat. Ale tohle jsou bohužel služby náročnější a sedla dražší, tak si nejsem jistá, jestli by se to v Brně vyplatilo...
jarca
napsal(a):
Já mám děsny problém sehnat hnědou drezurní uzdu.. sháním už druhý rok.. a nic..:-/
Jedna by se dala sehnat z Německa myslím, ale cena - necelých 6 tis.
.. nechci něco nekvalitního, ale 6tis. + poštovné, to je pro mě opravdu moc..
Pokud jste někde viděli.. tak prosím napiš kde. . :-) díky moc
http://sperl-zepo.cz/index.php ?p=zbozi&pol=1542&S=2
hned první řádek co mi vyplivnul google (mezera před ? )
tauria
napsal(a):
Já hodně zastávám značku KenTaur, sedla jsou pro ideálně šitá.Posadím se v každém sedle co jsem od něj měla nebo ve kterém jsem seděla
Já si na kentaury taky nestěžuji...obě moje sedla jsou KT, ale časem plánuji koupit něco jiného, není to úplně značka ideál, ale taková zlatá střední cesta poměr kvalita - cena.
lesterka
napsal(a):
Já si na kentaury taky nestěžuji...obě moje sedla jsou KT, ale časem plánuji koupit něco jiného, není to úplně značka ideál, ale taková zlatá střední cesta poměr kvalita - cena.
ještě i Stubeny mi sedly ale jinak v těch "levnější" jsem bohužel nenašla vhodný sed...:-(