hanulinka95
napsal(a):
ahojky schámim poníka....do 10tisíc....aby mohl bejt mezi konmi...hodny...a aby na nem mohli jezdit i deti treba moje sestra..je ji 10 a ucí se jezdit..tak aby byl vhodny i pro ni...dekuji vsem za odpovedi...doufam ze se odvete
Hodný poník je v dnešní době hodně vzácný artikl... Těžko se bude hledat do 10 tis.
hanulinka95
napsal(a):
jj..uvedomuji si to ale kamoska si ted kupovala poníka a dala za nej 7tisíc..tak si mylislim ze do tech 10tisic naky ho sezenu...:-D
Hančo, prostě jsem měla štěstí .. Jinak držím palecky ať něco seženeš..
hanulinka95
napsal(a):
jj..to musis....mno ja doufam ze kdyz na nakyho narazís tak ze reknes....
No vím o ročkoj.. Čertíkovím kamošoj :-D Jenomže je to hřebeček, ale to by nebyl problém to je čertík taky, ale je to pěknej zmetek.. By se musel vykastrovat, třeba by se sklidnil :o) Jo a je za 6 000, ale je fakt božskej..
hanulinka95
napsal(a):
jj..ale obsedat ho?
No musela bys si sním pohrát :)
kessi
napsal(a):
no jo ale ještě tak 3 roky počkat když je roční,myslím s tím obsedánímjak starýho poníka sháníš?
mno janevim...3roky se mi cekta nechce....nechci bejt nak jako hruba nebo neco tak..ale na ty kobylce co jezdíme..tak uz dlouho nebude..a co pak..3roky cekat..? to asi ne -...tak aby mu bylo tak nejmin 6let...
hanulinka95
napsal(a):
to vys ze 3roky cekat nebudu...myslim na Perlu
no právě poníci huculové a vpodstatě všechna chladnokrevná plemena v kostře dozrávají až okolo pátého roku takže se nevyplatí kupovat hříbě pokud pospícháš jinak s koníka uděláš mrzáka ,lepší je si koupit klidně 10ti letého s tím že se dozvíš kdy ho obsedli .já mám dva staré poníky a jsou naprosto v poho.Tak štastnou ruku