Nevíte o nějakém takovém koni k prodeji .. ??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2009 09:43
red and white

XXX.XXX.125.26

Ahoj, projížděla jsem inzerci ale nějak jsem nemohla najít to, co hledám..

Do agroturistické stáje scháníme koníka, vhodného pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce na vyjížďky, a pro děti na vodění. Mohutnější stavby, schopného unést i kolem 100kg, zdravého, mladého, klidného a nelekavého.

Nejlépe ústecko, liberecko, střední čechy....

Kdyby jste náhodou o nějakém takovém koníkovy věděli, budu ráda. Díky

22.6.2009 10:08
marketka

XXX.XXX.28.105

red and white napsal(a):
Ahoj, projížděla jsem inzerci ale nějak jsem nemohla najít to, co hledám..

Do agroturistické stáje scháníme koníka, vhodného pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce na vyjížďky, a pro děti na vodění. Mohutnější stavby, schopného unést i kolem 100kg, zdravého, mladého, klidného a nelekavého.

Nejlépe ústecko, liberecko, střední čechy....

Kdyby jste náhodou o nějakém takovém koníkovy věděli, budu ráda. Díky

Záleží také na tom, jaký máte fin. limit.Na bazoši nic není?

22.6.2009 10:13
red and white

XXX.XXX.125.26

marketka napsal(a):
Záleží také na tom, jaký máte fin. limit.Na bazoši nic není?

Cenu jsem zapoměla doplnit.. asi do 40.000,-
Na bazoši jsou skoro jen A1/1 nebo poníci, huculové, kříženci kolem 150KHV...
Potřebujeme mohutnějšího koníka alespoň 160KHV
Sem tam se kvalitní koník za dobrou cenu najde, ale moravskoslezký kraj, vysočina... až takhle daleko se majitelce stáje bohužel nechce - jsme z Liberecka

22.6.2009 11:06
evush2010

XXX.XXX.132.236

red and white napsal(a):
Cenu jsem zapoměla doplnit.. asi do 40.000,-
Na bazoši jsou skoro jen A1/1 nebo poníci, huculové, kříženci kolem 150KHV...
Potřebujeme mohutnějšího koníka alespoň 160KHV
Sem tam se kvalitní koník za dobrou cenu najde, ale moravskoslezký kraj, vysočina... až takhle daleko se majitelce stáje bohužel nechce - jsme z Liberecka

mám takovou klisnicku na prodej, ale je to ročka. Pokud by nevadilo, tak více na www.kone-ricany.estranky.cz nebo meranet@seznam.cz

22.6.2009 11:10
kessi

XXX.XXX.22.24

evush2010 napsal(a):
mám takovou klisnicku na prodej, ale je to ročka. Pokud by nevadilo, tak více na www.kone-ricany.estranky.cz nebo meranet@seznam.cz

Ročka asi těžko bude nosit 100kylové turysty

22.6.2009 11:11
evush2010

XXX.XXX.132.236

kessi napsal(a):
Ročka asi těžko bude nosit 100kylové turysty

tak nevím, nic takového sem nepsala, jen že má předpoklad. Bože, ifauna....

22.6.2009 11:13
kessi

XXX.XXX.22.24

evush2010 napsal(a):
tak nevím, nic takového sem nepsala, jen že má předpoklad. Bože, ifauna....

shání toto Do agroturistické stáje scháníme koníka, vhodného pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce na vyjížďky, a pro děti na vodění. Mohutnější stavby, schopného unést i kolem 100kg, zdravého, mladého, klidného a nelekavého.
A ty jí nabídneš ročka.

jahůdka

22.6.2009 11:18
jahůdka

XXX.XXX.59.140

kessi napsal(a):
shání toto Do agroturistické stáje scháníme koníka, vhodného pro mírně pokročilé a pokročilé jezdce na vyjížďky, a pro děti na vodění. Mohutnější stavby, schopného unést i kolem 100kg, zdravého, mladého, klidného a nelekavého.
A ty jí nabídneš ročka.

zdárek mohu se přidat?

kamarád shání koníka pro sebe, v KVH od 145cm, věk nehraje roli od 4-20let, může mít i nějakou vadu, na občasnou rekreaci a jako společníka, jediný problém jsou finance - cena kolem 10tis. a aby nabídka byla ze Středočeského kraje.....

je reálné nějakého koně sehnat?? já se dost obávám

22.6.2009 11:18
evush2010

XXX.XXX.132.236

kessi napsal(a):
A ty jí nabídneš ročka.

lepší nabídnout mladé kvalitní zvíře, než pouze kritiku, ne? A ty víš, zda chtějí vyloženě hotového koně, nebo i mladého, kterého si jsou ochotni připravit až doroste ? POkud neznáš poměry, zdrž se komentářů. Někdo poptává, někdo nabízí. A ty, myslím, nenabízíš ani jedno.

buggyna

22.6.2009 11:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

kessi napsal(a):
A ty jí nabídneš ročka.

no a? Mě na tom nepříjde nic divného.Někdo si rád zajezdí koně sám, Nerčí nepsala jak nutně na koně pospíchají,a Ewush nepsala,že ročka je obsedlá,jen,že až vyroste,má předpoklad toho,co Nerčí hledá

22.6.2009 11:23
kessi

XXX.XXX.22.24

buggyna napsal(a):
no a? Mě na tom nepříjde nic divného.Někdo si rád zajezdí koně sám, Nerčí nepsala jak nutně na koně pospíchají,a Ewush nepsala,že ročka je obsedlá,jen,že až vyroste,má předpoklad toho,co Nerčí hledá

achjoo

buggyna

22.6.2009 11:27
buggyna

XXX.XXX.81.124

kessi napsal(a):
achjoo

nechala bych to na nich

22.6.2009 11:58
red and white

XXX.XXX.125.26

buggyna napsal(a):
nechala bych to na nich

Omlouvám se za nedorozumnění, upřesním požadavky

Na koupi koníka docela pospícháme, na léto nám chybí koník na vyjížďky, tudíž potřebujeme koně již zaježděného, cca 6-9let starého, hlavní požadavek je klidná povaha a zdraví. Mohutnější stavba těla - sem tam se přijede projet i zdatný chlap. S koníkem by si měl v terénu poradit i mírně pokročilý jezdec, takový ten flegmatický tip koně co půjde za koňma a neuteče s jezdcem do maštale

Mimochodem je u nás na prodej koník pro lehkého jezdce jen na občasné rekreační ježdění - při větší zátěži kulhá. Vysoký, tmavý hnědák, se zlatou povahou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík