* Rezouch a Hnědouch po 7. *

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

22.6.2009 10:18
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka

22.6.2009 10:21
jahůdka

XXX.XXX.59.140

buggyna napsal(a):
tak si zasejc založím já

tak to tedy nevím, ale v 80 to bylo jen do 5. místa já ani nevím kolikátá jsem nakonec byla...... ryzců tam bylo hodně....

buggyna

22.6.2009 10:22
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):
tak to tedy nevím, ale v 80 to bylo jen do 5. místa já ani nevím kolikátá jsem nakonec byla...... ryzců tam bylo hodně....

tak jela asi 90,fakt nevim,akorát se četla status na FB že má radost ze 6. místa

jahůdka

22.6.2009 10:24
jahůdka

XXX.XXX.59.140

buggyna napsal(a):
tak jela asi 90,fakt nevim,akorát se četla status na FB že má radost ze 6. místa

no pak už tam bylo 100cm,ale tak to je jedno no....

sadzi saj

22.6.2009 10:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahůdka napsal(a):
no pak už tam bylo 100cm,ale tak to je jedno no....

Ty brďo no hustý, tichá závist, takže by si mohla i trénovat na jejích koních a skákat?? Takže tam má i jízdárnu a jaké to tam je, výběhy a tak, asi super co

buggyna

22.6.2009 10:40
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ty brďo no hustý, tichá závist, takže by si mohla i trénovat na jejích koních a skákat?? Takže tam má i jízdárnu a jaké to tam je, výběhy a tak, asi super co

jojo, se strarýma jezdí 130/140, jízdárnu má písek+textílie, žádnou velkou, ale takovou akorát... 3 koně najednou by se tam vešli.
Výběhy má asi 4 se stromama a v jednom i přístřešek, ale koniny chodí každý zvlášť aby na sobě nebyly pak tak závislí.
Je to tam paráda...vypadá to tak jak někde v kempu všude by krásný borovice(?) a klídeček...z jízdárny výhled na město.

Fakt by mě to tam mocinky bavilo...jak v kanclu,tak u koní

sadzi saj

22.6.2009 10:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jojo, se strarýma jezdí 130/140, jízdárnu má písek+textílie, žádnou velkou, ale takovou akorát... 3 koně najednou by se tam vešli.
Výběhy má asi 4 se stromama a v jednom i přístřešek, ale koniny chodí každý zvlášť aby na sobě nebyly pak tak závislí.
Je to tam paráda...vypadá to tak jak někde v kempu všude by krásný borovice(?) a klídeček...z jízdárny výhled na město.

Fakt by mě to tam mocinky bavilo...jak v kanclu,tak u koní

No, tož musí to tam mít pěkný, takhle zařízený u domu, to bych si taky nechala líbit

buggyna

22.6.2009 11:04
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No, tož musí to tam mít pěkný, takhle zařízený u domu, to bych si taky nechala líbit

no ale práce asi nemálo...co řikali,tak několik let jeli nejméně 3 životy v jednommakačka od rána do noci každičký den.
Ale fakt pěkný,útulný.
Tak sem zvědavá, nejen v té kanceláři,ale i u těch koní si myslím,že by mi to zase hodně dalo. trénuje nějaký bývalý reprezentant

buggyna

22.6.2009 11:16
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
tak si zasejc založím já

jinak sem teď jela s kobylou přes Meče, a mají tam pískovou jízdárnu... dlouhou jako šířka fotbalového hřiště,a širokou tak 20m. Ale nevím tedy čí je

sadzi saj

22.6.2009 11:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jinak sem teď jela s kobylou přes Meče, a mají tam pískovou jízdárnu... dlouhou jako šířka fotbalového hřiště,a širokou tak 20m. Ale nevím tedy čí je

No to věřím, že je to stálo dost úsilí

To se teda budeš mít co otáčet a nudit se nebudeš co, škola, práce, kobyla a tréninky a další tréninky u ní

Jj, jo jo, ta je Králových ale

buggyna

22.6.2009 11:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No to věřím, že je to stálo dost úsilí

To se teda budeš mít co otáčet a nudit se nebudeš co, škola, práce, kobyla a tréninky a další tréninky u ní

Jj, jo jo, ta je Králových ale

a tak oni kdyby mě vzali, tak se přispůsobí škole,takže já pak práci kobyle. A jestli mám koně vylonžovat,vzít na vyjížďku nebo na jízdárnu,je to jedno.Nejezdila bych všechny,ale každý den třeba jednoho.
Spíš jako problém vidím to, že nebudu mít žádný volný čas na sebe a kámoše občasné víkendy by sme byly na závodech a na různých výstavách
Ale kdyby jo,šlo do tuhejch,přinejhorším bych kobylu dala tam.Ale zatím je toto naprosté tabu... v Koch se má nejlíp jak se kde může mít

buggyna

22.6.2009 11:36
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
tak si zasejc založím já

??? kdo to jel na Dollyně licenci???

sadzi saj

22.6.2009 13:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
??? kdo to jel na Dollyně licenci???

Jsou někde fotky??? Nějaká holka co ji neudělala na podzim, pač jeli Z2 Proč??

buggyna

22.6.2009 13:07
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jsou někde fotky??? Nějaká holka co ji neudělala na podzim, pač jeli Z2 Proč??

no jsou na stránkách mělníku... tak mě to překvapilo,viď. Koukám,koukám,a najednou Dollyna s někym neznámim
a teď to dala,jo? Sem se chtěla jít i kouknout,ale měla sem zkoušky

22.6.2009 14:07

buggyna napsal(a):
tak si zasejc založím já

Chojte děfčata! Máte se?

22.6.2009 14:08
jahudka

XXX.XXX.141.11

chypi napsal(a):
Chojte děfčata! Máte se?

ahojky ty taky ještě žiješ? jak se daří?? co Malej??

sadzi saj

22.6.2009 14:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no jsou na stránkách mělníku... tak mě to překvapilo,viď. Koukám,koukám,a najednou Dollyna s někym neznámim
a teď to dala,jo? Sem se chtěla jít i kouknout,ale měla sem zkoušky

Jo jo, už to dali a maj to a prý tam byl Moudrý a Kuškovi tam nebyli, tak jsem zvědavá, koho tam chytneme my

22.6.2009 14:10

jahudka napsal(a):

mno přežívám, ale jo, daří se... Malej supr - dělá mi radost.. A copak vy? Už máte ty licence? Nestíhám to tu pročítat

sadzi saj

22.6.2009 14:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):

No nazdár, konečně si k nám taky zavítala a ještě v akci s Malým

22.6.2009 14:12

sadzi saj napsal(a):
No nazdár, konečně si k nám taky zavítala a ještě v akci s Malým

mno, mega akce asi 50cm

sadzi saj

22.6.2009 14:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):
mno, mega akce asi 50cm

A co sedýlko už máš??

Holky, jde Vám seznam?? Mě to nefachá sakra

My se teprve chystáme, tak uvidíme uvidíme, jak pořídíme

buggyna

22.6.2009 14:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, už to dali a maj to a prý tam byl Moudrý a Kuškovi tam nebyli, tak jsem zvědavá, koho tam chytneme my

a už víš kdy teda jedeš? už si někde registrovaná a poslanou přihlášku? Já sem doteď nebyla schopná se dojít vyfotit.Ale tenhle týden si zajdu,a to konečně na ten sekret pošlu,a mm vystavenou licenci.

A kdo tam byl s Moudrým? Je, to by byla sranda kdybych ho tam měla i jáby si s dědou pokecali

22.6.2009 14:22

sadzi saj napsal(a):
A co sedýlko už máš??

Holky, jde Vám seznam?? Mě to nefachá sakra

My se teprve chystáme, tak uvidíme uvidíme, jak pořídíme

právěže nemam... dneska si jedu pro provizorak, tak uvidíme a pak v klidu můžu čekat na nějaký pořádný.. Zatím moc nejezdím, tak mi to sejří a malej vlčí

Pořídíte dobře, dyt ste holky šikulky!!!!

........@..............

sadzi saj

22.6.2009 14:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
a už víš kdy teda jedeš? už si někde registrovaná a poslanou přihlášku? Já sem doteď nebyla schopná se dojít vyfotit.Ale tenhle týden si zajdu,a to konečně na ten sekret pošlu,a mm vystavenou licenci.

A kdo tam byl s Moudrým? Je, to by byla sranda kdybych ho tam měla i jáby si s dědou pokecali

Jj, zatím nevím, je to naplánovaný na srpen, ale jak říkala Katka, záleží na Elí, jak jí to půjde, takže uvidíme

To netuším, říkala, že Moudrý, na drezuru ten, co tam byl s tebou.

buggyna

22.6.2009 14:25
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
Chojte děfčata! Máte se?

tě pic skokanko! By sme to tady měli rozšírit na hnědouch,rezouch a barevnouch

Jo,já už mám,ale nejsem schopna si jí nechat vystavitale což,stejně ofika budem jezdit až od příštího roku,za koně startujícím prvním rokem.Pak nás(Bramboru) čeká snad úspěšně mateřská povinnost a pak zase šupky dupky na kolbiště

buggyna

22.6.2009 14:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, zatím nevím, je to naplánovaný na srpen, ale jak říkala Katka, záleží na Elí, jak jí to půjde, takže uvidíme

To netuším, říkala, že Moudrý, na drezuru ten, co tam byl s tebou.

tak hlavně abys to kolem stačila vyřídit a na termínu bylo volno

sadzi saj

22.6.2009 14:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):
právěže nemam... dneska si jedu pro provizorak, tak uvidíme a pak v klidu můžu čekat na nějaký pořádný.. Zatím moc nejezdím, tak mi to sejří a malej vlčí

........@..............

Oj, jak to, já myslela, že už drandítě v novém

Dík, snad jo teď v sobotu to zase byla stará dobrá Elí v s raketou v zadnici, měla jsem radost, i ty svý debilní ruce se mi dařilo kočírovat

Já vím, já vím, ale nejde mi seznam, net mi jde, ale seznam prostě ne, krám, takže se nedostanu na net.........

22.6.2009 14:28

buggyna napsal(a):
tě pic skokanko! By sme to tady měli rozšírit na hnědouch,rezouch a barevnouch

Jo,já už mám,ale nejsem schopna si jí nechat vystavitale což,stejně ofika budem jezdit až od příštího roku,za koně startujícím prvním rokem.Pak nás(Bramboru) čeká snad úspěšně mateřská povinnost a pak zase šupky dupky na kolbiště

barevnouch

Tak to gratuluji! Teda máš to naplánovaný, ale abyses nakonec nedivila s tou mateřskou povinností, ono je ot raz dva, a budete obě

sadzi saj

22.6.2009 14:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak hlavně abys to kolem stačila vyřídit a na termínu bylo volno

No problemo, stačí měsíc dopředu nebo dokud je volno, tak tě zapíšou, mluvila jsem s Kuškovou , takže stačí, až se rozhodneme, že určo ten a ten termín zaslat přihlášku a snad jo, teď jich tam bylo jenom 12

buggyna

22.6.2009 14:32
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):

........@..............

a máš o nějakém představu? Já mám teď vyhlídlího Dabbse,ale nikdo mi ho nechce koupitrespktive doma sem se jen zmínila,a u prarodičů už snad ani nemůžu,protože kdyby mi ho koupili,musela bych sekat moc velkou dobrotu a to ke mě nesedí

tak snad my ho pani neprodá,a já na něj do konce prázdnin někde vydělám

22.6.2009 14:33

sadzi saj napsal(a):
Oj, jak to, já myslela, že už drandítě v novém

Dík, snad jo teď v sobotu to zase byla stará dobrá Elí v s raketou v zadnici, měla jsem radost, i ty svý debilní ruce se mi dařilo kočírovat

Já vím, já vím, ale nejde mi seznam, net mi jde, ale seznam prostě ne, krám, takže se nedostanu na net.........

sedláře nemůžu dohonit... Kdepak to jsou starý fota, ještě v plasťáku, ale dostala jsem nabídku od holčiny co jsem u ní dřív jezdila a to sedlo si brala a pak mi ho pučovala na začátku na Malýho, že ho prodá.. Tak ho ozkouším a kdyby aspoň trochu pasovalo, tak ho beru.. Ono se jednou bude hodit a jezdilo se mi v něm dobře, je to sice noname, ale když bude k světu, tak to neřeším....

Tady jedno historické foto s tím sedlem, ale nebude to vidělt

22.6.2009 14:36

buggyna napsal(a):
a máš o nějakém představu? Já mám teď vyhlídlího Dabbse,ale nikdo mi ho nechce koupitrespktive doma sem se jen zmínila,a u prarodičů už snad ani nemůžu,protože kdyby mi ho koupili,musela bych sekat moc velkou dobrotu a to ke mě nesedí

tak snad my ho pani neprodá,a já na něj do konce prázdnin někde vydělám

představy mám, ale realita je horší.. Ale ono mi to docela pomáhá že to dlouho trvá, páč už sem úplně tu původní představu přehodnotila..

S financema u mě problém není, ale o to je horší si vybrat.. Budu ho mít na lízink

buggyna

22.6.2009 14:37
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
barevnouch

Tak to gratuluji! Teda máš to naplánovaný, ale abyses nakonec nedivila s tou mateřskou povinností, ono je ot raz dva, a budete obě

jojo,já holt musím plánovat.Ráda dělám věci i spontálně,ale tohle prostě musím.
Božínku nestraš!
I když je pravda, že minulý týden se dostala na starost rok a půl starou holčičku,která byla naprosto úžasná...taková by mi snad ani nevadila. Jen by to ještě ale chtělo spolehlivýho tatínka...ty už se hledají hůř

sadzi saj

22.6.2009 14:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

chypi napsal(a):
představy mám, ale realita je horší.. Ale ono mi to docela pomáhá že to dlouho trvá, páč už sem úplně tu původní představu přehodnotila..

S financema u mě problém není, ale o to je horší si vybrat.. Budu ho mít na lízink

Jé, já chci taky na lízink drezurku, ale to by mi asi neprošlo

buggyna

22.6.2009 14:39
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):

to kecáš! Tak to bych hned šla do sedel Equipe

22.6.2009 14:40

sadzi saj napsal(a):
Jé, já chci taky na lízink drezurku, ale to by mi asi neprošlo

tož nějakou tu záložku u homekreditu a máš ho doma hned

22.6.2009 14:42

buggyna napsal(a):
to kecáš! Tak to bych hned šla do sedel Equipe

ehm, ehm, bavíme se o sedlech do 20 000... abychom si rozuměli

buggyna

22.6.2009 14:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
tož nějakou tu záložku u homekreditu a máš ho doma hned

do toho bych nešla,protože pokud nemáš sedlo nad 50 tisíc,řekla, bych,že se ti to vůbec nevyplatí. Sedlo přeplatíš, a za 2 - 5 let ti půjde cena strašně dolu

buggyna

22.6.2009 14:44
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
ehm, ehm, bavíme se o sedlech do 20 000... abychom si rozuměli

aha, a nebylo by tedy lepší si ty peníze od někoho půjčit a platit to jemu,než na leasing?

22.6.2009 14:44

buggyna napsal(a):
do toho bych nešla,protože pokud nemáš sedlo nad 50 tisíc,řekla, bych,že se ti to vůbec nevyplatí. Sedlo přeplatíš, a za 2 - 5 let ti půjde cena strašně dolu

proto to byl ftip!!!

22.6.2009 14:45
jahudka

XXX.XXX.141.11

buggyna napsal(a):
aha, a nebylo by tedy lepší si ty peníze od někoho půjčit a platit to jemu,než na leasing?

no vidíte a já jsem to přehodnotila a prodloužila třmeny a hned je to lepší a už si nestěžuji
a zůstávám u své Novičky

22.6.2009 14:45

buggyna napsal(a):

mno dyť jo, přplácnu to k lízingu co mam na mylýho, takže budu splácet o rok dýl

22.6.2009 14:47

jahudka napsal(a):
no vidíte a já jsem to přehodnotila a prodloužila třmeny a hned je to lepší a už si nestěžuji
a zůstávám u své Novičky

mě se líbí excelent top.. ale nechci dělat závěry dokud to neuvidim naživo...

buggyna

22.6.2009 14:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
mno dyť jo, přplácnu to k lízingu co mam na mylýho, takže budu splácet o rok dýl

aha!já myslela že si budeš fakt brát leasing,ne že to bude přes známého tak to je jiná

22.6.2009 14:53

buggyna napsal(a):
aha!já myslela že si budeš fakt brát leasing,ne že to bude přes známého tak to je jiná

já bych do takový lichvy nešla nikdy, i kdybych měsíc měla jen pít vodu a jíst chleba..

Víš co já si dala hranici těch 15000, ale na 20000 sem ještě ochotná jít.. Dražší prostě nepotřebuju, závodit nikdy nebudu, chci jen ať to sedí malýmu a mě se v tom dobře jezdí nic víc, nic míň..

sadzi saj

22.6.2009 14:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Hm, to já bych i měla kam šáhnout, ale doma se na to moc netváří, původně mělo být k vánocům, ale nakonec byl vybrán jiný dárek, tak uvidíme po zkouškách no, ale teď tam zrovna byli dvě sedýlka za pár kaček chjo

buggyna

22.6.2009 15:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Hm, to já bych i měla kam šáhnout, ale doma se na to moc netváří, původně mělo být k vánocům, ale nakonec byl vybrán jiný dárek, tak uvidíme po zkouškách no, ale teď tam zrovna byli dvě sedýlka za pár kaček chjo

já chci taky toho Dabbse... řikala sem, že pak už bude pokoj... 3. sedlo nechcia hlavně je levnější než ten Luxor od Míši,který by se mi taky móc líbil a hodil

z druhý ruky se dají sehnat super sedla za super peníze.Jen mít na ty daný lidi kontakty

22.6.2009 15:04

buggyna napsal(a):
já chci taky toho Dabbse... řikala sem, že pak už bude pokoj... 3. sedlo nechcia hlavně je levnější než ten Luxor od Míši,který by se mi taky móc líbil a hodil

z druhý ruky se dají sehnat super sedla za super peníze.Jen mít na ty daný lidi kontakty

jak vypadaj? Máš odkaz?

buggyna

22.6.2009 15:09
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
jak vypadaj? Máš odkaz?

co jak vypadá? Ten Dabbs?

22.6.2009 15:10

buggyna napsal(a):
co jak vypadá? Ten Dabbs?

jo ten.. já se v tom vůbez nevyznám, tak jen pro představu..

buggyna

22.6.2009 15:16
buggyna

XXX.XXX.81.124

chypi napsal(a):
jo ten.. já se v tom vůbez nevyznám, tak jen pro představu..

to je anglická značka sedel, vyrábí od drezur přes skočky i normál uzdečky.Si zadej na ebay.com do vyhledávače Harry Dabbs a vyjedou ti krasavci

buggyna

23.6.2009 09:52
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
tak si zasejc založím já

od 13:00 my držte všechno co můžete,ať dostanu známku,a nemusím na zkoušku znova v září

sadzi saj

24.6.2009 12:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
od 13:00 my držte všechno co můžete,ať dostanu známku,a nemusím na zkoušku znova v září

Adi, tak zítra musím být bohužel do půl páté v kolbence, takže to nedávám

Jinak prosim tě, ten podbřišák, co si prodávala ještě máš nebo už ho někdo koupil?? Dík

A co jinak kočeny, jak se máte s koňouchama?? Tady už dva dny skoro pořád leje a leje a leje.............

buggyna

24.6.2009 13:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Adi, tak zítra musím být bohužel do půl páté v kolbence, takže to nedávám

Jinak prosim tě, ten podbřišák, co si prodávala ještě máš nebo už ho někdo koupil?? Dík

A co jinak kočeny, jak se máte s koňouchama?? Tady už dva dny skoro pořád leje a leje a leje.............

myslíš ten 110? Mám... já mám vlastně i koženej 130

já se teď přemlouvám, kdy se oblíknu a pojedu za můrou...už 4 dny sem tam nebyla

sadzi saj

24.6.2009 13:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
myslíš ten 110? Mám... já mám vlastně i koženej 130

já se teď přemlouvám, kdy se oblíknu a pojedu za můrou...už 4 dny sem tam nebyla

Jj, 110, máme teda 120 cm, ale myslím, že by nám mohl být 130 je moc velký

Já se chystám na kopýtka a pak uvidíme podle počasí, jestli se to udrží nebo bude zase slejvoň.

Přidejte reakci

Přidat smajlík