Když tady tak projíždím diskuze, snad nikde není diskuze o dětech a náctiletých u koní... tak snad nikoho neurazím tím, když založím diskuzy věnovanou nám náctiletým ... popřípadě rodičům, jejichž děti se o koně starají
...
Přidávám fotku mě a kobylky, kterou mám adoptovanou, a je to moje všechno ...
kvicalka
napsal(a):
Když tady tak projíždím diskuze, snad nikde není diskuze o dětech a náctiletých u koní... tak snad nikoho neurazím tím, když založím diskuzy věnovanou nám náctiletým ... popřípadě rodičům, jejichž děti se o koně starají
...
omlouvám se za chybu v názvu
... překlep... samozdřejmě jsem chtěla napsat náctiletí..
alco

XXX.XXX.129.132
kvicalka
napsal(a):
omlouvám se za chybu v názvu
... překlep... samozdřejmě jsem chtěla napsat náctiletí..
Tak to jsi asi moc pečliv+ě neprohlížela, stejné téma jsem založila před nedávnem.
alco
napsal(a):
Tak to jsi asi moc pečliv+ě neprohlížela, stejné téma jsem založila před nedávnem.
hezká kobyla
kvicalka
napsal(a):
...
Tak já se tedy přidávám ...
etnies
napsal(a):
hezká kobyla
Děkujeme , tak moc pěkná ponička
, nebo je to poníček ?
teryneczka
napsal(a):
Tak já se tedy přidávám ...
... jak vidím, tak černá barva letí
to mi jsme tmavě hnědí
, ale já si jí černou snad nedokážu představit
...
Přidávám fotku z "plavení", no procházeli jsme potokem, kde vždycky blbnem, no ale voda byla děěěsně ledová, bylo to někdy na konci května
kvicalka
napsal(a):
Děkujeme , tak moc pěkná ponička
, nebo je to poníček ?
hřebeček
ale dá se
kvicalka
napsal(a):
to mi jsme tmavě hnědí
...
Přidávám fotku z "plavení", no procházeli jsme potokem, kde vždycky blbnem, no ale voda byla děěěsně ledová, bylo to někdy na konci května
Tak já se taky přidávám,tentokrát za ryzáky :) ale tvářím se tam hrozně :D
stalonek
napsal(a):
Tak já se taky přidávám,tentokrát za ryzáky :) ale tvářím se tam hrozně :D
ahojky,to je super téma přidávám sebe a svého ryzáčka minulý rok v létě po plavení :-*
kvicalka
napsal(a):
to mi jsme tmavě hnědí
...
Ještě přidám fotku z dnešní vyjížďky
alco

XXX.XXX.129.132
teryneczka
napsal(a):
Ještě přidám fotku z dnešní vyjížďky
Tery, na vás se strašně hezky kouká, jste šikulky
alco
napsal(a):
Tery, na vás se strašně hezky kouká, jste šikulky
Jéé, tak děkujeme za pochvalu ... jen jestli si ji vůbec zasloužíme ...
teryneczka
napsal(a):
Jéé, tak děkujeme za pochvalu ... jen jestli si ji vůbec zasloužíme ...
Také se přidávám
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
s Ody
Taky se tedy přidám.
na fotce já a kobylka Vigia
viginka1
napsal(a):
Taky se tedy přidám.
na fotce já a kobylka Vigia
je to A1/1
Na vyjíždkách i na svuj věk 20 roků stále divoká jak za mlada
tady na fotce jezdíme s ohlávkou po velkých pranicich na jizdarně jsme se domluvily a jezdily jsme na ohlávce
viginka1
napsal(a):
je to A1/1
Na vyjíždkách i na svuj věk 20 roků stále divoká jak za mlada
tady na fotce jezdíme s ohlávkou po velkých pranicich na jizdarně jsme se domluvily a jezdily jsme na ohlávce
Ahojík tak já se taky přidám ...se svým tříletkem Orionem
wendinkah
napsal(a):
Ahojík tak já se taky přidám ...se svým tříletkem Orionem
barusinek
napsal(a):
A jáza tmavé hnědáky s mým také tříletým Henrym
Jů ten je božíí
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
wendinkah
napsal(a):
Jů ten je božíí
wendinkah :No asi ho budu chválit už po 2, ale Orionek je prostě frajer ... maš nějake www stránky ? Ráda bych se podívala na více foteček
A já se taky přidám , sice né s mými koníky ... ale jsou jako moji
FOTO poničky Sindy
barusinek
napsal(a):
wendinkah: kdo??
Ten tvůj ....:D
Jak dlouho je obsedlí ?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
wendinkah :No asi ho budu chválit už po 2, ale Orionek je prostě frajer ... maš nějake www stránky ? Ráda bych se podívala na více foteček
FOTO poničky Sindy
A Ráchel s Remontem
happyhvezda
napsal(a):
FOTO poničky Sindy
happyhvezda (Jana)
Je dekuju :D mno nemam ..ale na libku mam naky fotky ..myslim ...:D
wendinkah
napsal(a):
Ten tvůj ....:D
Jak dlouho je obsedlí ?
Díky...rok už jezdí no teď v létě to bude rok a Orionek je taky krasavec,kolik mu je??
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
wendinkah
napsal(a):
happyhvezda (Jana)
Juuu krásny hribatko
wendinkah : děkuji
kvicalka
napsal(a):
...
Tak s k vám přidám s naší koňskou rodinkou. Máme doma tři koně. Resta, nejstarší, tříletka. Zatím nic nedělá, seděla jsem na ní asi tak dohromady pětkrát za celou dobu. Je skvělá reakce na holeň skvělá, vezme člověka hned na hřbet, skvělá je. :o) Zatím jsem seděla jen v kroku na pár minut, ale přesto skvělý pocit. Není kam spěchat, na zkoušky nepůjde, ještě roste a chci ji na jaře pustit, takže mám času dost. :o) Tady fotka...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
wendinkah : děkuji
A v kolika se obsedal Orion ?
cizluc
napsal(a):
Tak s k vám přidám s naší koňskou rodinkou. Máme doma tři koně. Resta, nejstarší, tříletka. Zatím nic nedělá, seděla jsem na ní asi tak dohromady pětkrát za celou dobu. Je skvělá reakce na holeň skvělá, vezme člověka hned na hřbet, skvělá je. :o) Zatím jsem seděla jen v kroku na pár minut, ale přesto skvělý pocit. Není kam spěchat, na zkoušky nepůjde, ještě roste a chci ji na jaře pustit, takže mám času dost. :o) Tady fotka...
Pak máme dvouletého křížence z maminky ČMB a tatínka ČT po Lopez. Zatím nic nedělá a roste jako z vody. Ve třech a půl měsících přišel o matku a musel se trochu dát dohromady, ale dělá jen a jen radost. Do budoucna bude snad chodit nějakou drezúru a bude tahat. :o) Tak se příští rok uvidí, co a jak... má perfektní chody.
cizluc
napsal(a):
Obsedal se nejak v 2,9
cizluc
napsal(a):
Pak máme dvouletého křížence z maminky ČMB a tatínka ČT po Lopez. Zatím nic nedělá a roste jako z vody. Ve třech a půl měsících přišel o matku a musel se trochu dát dohromady, ale dělá jen a jen radost. Do budoucna bude snad chodit nějakou drezúru a bude tahat. :o) Tak se příští rok uvidí, co a jak... má perfektní chody.
A poslední, který přibyl do naší koňské rodiny dnes. Poník. Má tak asi 98 cm KVH. Je hodný, milý, s pěknými chody, není to lenoch a bude pro děti. Tak snad se mu u nás bude líbit.
cizluc
napsal(a):
A poslední, který přibyl do naší koňské rodiny dnes. Poník. Má tak asi 98 cm KVH. Je hodný, milý, s pěknými chody, není to lenoch a bude pro děti. Tak snad se mu u nás bude líbit.
A celá rodinka dohromady... :o)
cizluc
napsal(a):
Děkujeme. :o)
Luci? mám jen takovou otázku... po kom je ten tvůj poničí krasavec?? znala jsem jednoho velmi podobného tomu Tvému...Gaston se jmenoval...
přikládám fotečku
dajanka
napsal(a):
Luci? mám jen takovou otázku... po kom je ten tvůj poničí krasavec?? znala jsem jednoho velmi podobného tomu Tvému...Gaston se jmenoval...
přikládám fotečku
Jejda, tak to opravdu netuším. :o) Dnes jsme ho dostali. Dělali jsme mu dříve kopýtka a nakonec u nás skončil. :o)
dajanka
napsal(a):
jo takhle tak ať Vám dělá jen radost
Jee tak já tady chvíli nejsem, a diskuze se takhle pěkně rozjede
... to si zaslouží šupnout jízase nahoru
... koníky máte všichni moc pěkný... to mi s Barunkou jsme dnes po dlouhé době, kdy musela jen stát, zkoušeli něco ze země
... Baruška měla blbě strouhaný kopyta, tak bolí patky.
... ale už se to lepší, vyšlo to tak blbě na prázdniny, tak už to snad bude lepší
...
tak pokračujte v diskuzy, ať to tady neumře
kvicalka
napsal(a):
Jee tak já tady chvíli nejsem, a diskuze se takhle pěkně rozjede
... to si zaslouží šupnout jízase nahoru
... koníky máte všichni moc pěkný... to mi s Barunkou jsme dnes po dlouhé době, kdy musela jen stát, zkoušeli něco ze země
... Baruška měla blbě strouhaný kopyta, tak bolí patky.
... ale už se to lepší, vyšlo to tak blbě na prázdniny, tak už to snad bude lepší
...
tak pokračujte v diskuzy, ať to tady neumře
tak a ja se zase přis*ru ...našla jsem hezkou fotku,ale nejsem to já,kamarádka,co u mě "jezdí"
kvicalka
napsal(a):
...
Tak náctiletí, co výzo? (já si pro něj akorát letím a šup za kobou
)
teryneczka
napsal(a):
Tak náctiletí, co výzo? (já si pro něj akorát letím a šup za kobou
)
Ahojky, taky Vám představím naše hrdiny Tak 1. můj miláček Cipísek, letos bdue 5 letý
gabineska
napsal(a):
Ahojky, taky Vám představím naše hrdiny Tak 1. můj miláček Cipísek, letos bdue 5 letý
Další je Tennessee, ponička kterou jsem obsedala a teď jí jezdím..je to ten nejšikovnější tvoreček, je radost s ní pracovat Bohužel majitelka už nemá tolik peněz a tak je na prodej
gabineska
napsal(a):
Další je Tennessee, ponička kterou jsem obsedala a teď jí jezdím..je to ten nejšikovnější tvoreček, je radost s ní pracovat Bohužel majitelka už nemá tolik peněz a tak je na prodej
tak jsem měla v pulce 1 trojku a ted jsem měla 2 trojky a ješě sem četla závěrečnej proslov na rozloučení se zakaldkou...
viginka1
napsal(a):
tak jsem měla v pulce 1 trojku a ted jsem měla 2 trojky a ješě sem četla závěrečnej proslov na rozloučení se zakaldkou...
To já měla v pololetí dvojek 6 a teďka jsem t uhrála na čtyři
teryneczka
napsal(a):
To já měla v pololetí dvojek 6 a teďka jsem t uhrála na čtyři
Tyjo... já být tak dobrá...jsem šťastná... ... já měla trojku a asi 9 dvojek.
... Pokud se neučím... kobyla mi zabírá veškerej volnej čas
... jsem u ní skoro pořát, a na to, že se jí skoro deno denně věnuju, mám myslím známky dobrý
... jen rodiče na to pořát nějak nepřichází
... nojono...tak pište dál
kvicalka
napsal(a):
Tyjo... já být tak dobrá...jsem šťastná... ... já měla trojku a asi 9 dvojek.
... Pokud se neučím... kobyla mi zabírá veškerej volnej čas
... jsem u ní skoro pořát, a na to, že se jí skoro deno denně věnuju, mám myslím známky dobrý
... jen rodiče na to pořát nějak nepřichází
... nojono...tak pište dál
Tak já se taky přidám...
Mám 16. letého hřebečka Čerta
konikulka
napsal(a):
Tak já se taky přidám...
Mám 16. letého hřebečka Čerta
tak my se s dovolením taky vetřem ...s Otárkem...8letý strakatý hucul
..toťto současný úžasný koňouch který oblíže všechny a všechno odshora dolů
sany
napsal(a):
tak my se s dovolením taky vetřem ...s Otárkem...8letý strakatý hucul
..toťto současný úžasný koňouch který oblíže všechny a všechno odshora dolů
For konikulka : jejda ... čertík je krasavec... a sluší vám to boum dohromady ... taky bych ráda, kdyby baruška byla moje
ale bohužel není
.... opravdu vám to moc sluší
For sany : Otárek taky krasavec ... Baruška taky líže, ale jen když se nudí :-D nebo když si myslí, že něco mám v ruce
.. nojono, huculci
to je kapitola sama o sobě... ale mám je moc ráda... Kdyžtak hoď ještě fotečku z boku, pokud máš
kvicalka
napsal(a):
For konikulka : jejda ... čertík je krasavec... a sluší vám to boum dohromady ... taky bych ráda, kdyby baruška byla moje
ale bohužel není
For sany : Otárek taky krasavec ... Baruška taky líže, ale jen když se nudí :-D nebo když si myslí, že něco mám v ruce
.. nojono, huculci
to je kapitola sama o sobě... ale mám je moc ráda... Kdyžtak hoď ještě fotečku z boku, pokud máš
jistě jistě fotek spousta a děkuji...taky máš krásnýho koňoucha ...no to k němu se stači přiblížit a už jede prevít...že pak sem jak hovádko ho fakt neštve
...s tou kapitolou maš teda pravdu
sany
napsal(a):
jistě jistě fotek spousta a děkuji...taky máš krásnýho koňoucha ...no to k němu se stači přiblížit a už jede prevít...že pak sem jak hovádko ho fakt neštve
...s tou kapitolou maš teda pravdu
Týjo sany, to je vážně krasavec
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
gabineska
napsal(a):
Týjo sany, to je vážně krasavec
Sany taktéž musím pochválit koňouska, je krásný
happyhvezda
napsal(a):
Sany taktéž musím pochválit koňouska, je krásný
To počasí mě pomalu začíná vadit jednou je hezkya najednou se rozleje :D si fakt ze mě děla prču :D a jak je u Vás taky takový aprílový nebo u Vás je hezky ?
wendinkah
napsal(a):
To počasí mě pomalu začíná vadit jednou je hezkya najednou se rozleje :D si fakt ze mě děla prču :D a jak je u Vás taky takový aprílový nebo u Vás je hezky ?
tyyy. u nás to je taky..celej den krásně..sviti slunko..vedro a najenou se zatáhne a hodinu prší a pak je zas krásně. Fotečka z proslovu
viginka1
napsal(a):
tyyy. u nás to je taky..celej den krásně..sviti slunko..vedro a najenou se zatáhne a hodinu prší a pak je zas krásně. Fotečka z proslovu
Já sem si vcera jela na ranc tak u nas bylo krasne vedro ..prijedu tam vystoupim z autobusu a som zmokla jak myš:D Přijdu na ranc kone ve vybezich veliky kaluze ve kterych se valí :D(dokonce i ta moje potvora ktera mi na voditku neslapne ani do louze :D)proste pocasi fakt na zabiti :D
wendinkah
napsal(a):
Já sem si vcera jela na ranc tak u nas bylo krasne vedro ..prijedu tam vystoupim z autobusu a som zmokla jak myš:D Přijdu na ranc kone ve vybezich veliky kaluze ve kterych se valí :D(dokonce i ta moje potvora ktera mi na voditku neslapne ani do louze :D)proste pocasi fakt na zabiti :D
děkujém děkujém všemjinak máte taky krásný koníky samozřejmě
a tak to je pro mě každý zdravý
.....co se týče počasí...máme tu tak nějak všelijak tak su zvědavá co se z toho jako vyvine.....jinak Sindy už teda pěkně porostla....viděla sem fotky ještě jak byla malinká a teď je z ní krásný konisko
...kolik že ji vubec momentálně je?.....jinak je to ta po Hvězdě která je po Žarce žejo
sany
napsal(a):
.....co se týče počasí...máme tu tak nějak všelijak tak su zvědavá co se z toho jako vyvine.....jinak Sindy už teda pěkně porostla....viděla sem fotky ještě jak byla malinká a teď je z ní krásný konisko
...kolik že ji vubec momentálně je?.....jinak je to ta po Hvězdě která je po Žarce žejo
Co se týče Výza dopadlo suprově .. Jen odborák s emi nevyved a byla jsem z nej uvolnena tak si musí zopáknout ročník ..nj co se dá dělat
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
sany
napsal(a):
Sindy má 2 roky a je to ta po Hvězdě Je zní krasavice a dokonce už vyrostla i z těch hříběcích roupů a je zni rozmazleny poník
sany
napsal(a):
hehe ttjto ano je to krásná slečna......jinak máte tady někdo nějaké zajímavé plány na prázdniny?
Jéé, no plánů by bylo ... stavíme s taťuldou pro bobuli novej boxík - budeme si ji dávat blíž na pastviny, tak doufám, že do konce července už to bude hotové a kobuše si padne do oka s tamějšíma koňouchama
Jináč moc dopředu radši neplánuju - člověk míní, čas a koně mění no ... Od pátku do neděle se akorát jedu podívat na kurz školy lehkosti s Claudií Benedelou, co je pořádaný tady poblíž, ale dál to prozatím fakt neřeším...
teryneczka
napsal(a):
Jéé, no plánů by bylo ... stavíme s taťuldou pro bobuli novej boxík - budeme si ji dávat blíž na pastviny, tak doufám, že do konce července už to bude hotové a kobuše si padne do oka s tamějšíma koňouchama
Jináč moc dopředu radši neplánuju - člověk míní, čas a koně mění no ... Od pátku do neděle se akorát jedu podívat na kurz školy lehkosti s Claudií Benedelou, co je pořádaný tady poblíž, ale dál to prozatím fakt neřeším...
Ja se chystám mít tři dny Aera u nás doma ,a pak asi týden jet ke kamosce ale sou to vsechno jen plany jeste nevim jestli bude pocasi abychom mohli totok podniknout ,...jinak zadne plany nemam :D
wendinkah
napsal(a):
Ja se chystám mít tři dny Aera u nás doma ,a pak asi týden jet ke kamosce ale sou to vsechno jen plany jeste nevim jestli bude pocasi abychom mohli totok podniknout ,...jinak zadne plany nemam :D
tj :) a tak to máte dobrý..aspoň něco..to já žiju ze dne na den a plány jsou spontánní takže nvm co vše mě čeká
sany
napsal(a):
tj :) a tak to máte dobrý..aspoň něco..to já žiju ze dne na den a plány jsou spontánní takže nvm co vše mě čeká
Tak nějakýmu tomu překvápku se nevyhne stejně nikdo ...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
teryneczka
napsal(a):
Tak nějakýmu tomu překvápku se nevyhne stejně nikdo ...
Já si nemůžu plánovat nic, jelikož sem si pořídila menší závazek
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
sany
napsal(a):
no to jo no..........happy jejda to je ale roztomilé
...a když to vidím tak mi to připomíná že musím zajít s tím naším telátkem
...fotka mi tu nejde dát bo je mám šecky z mobu a sou moc velké
chceš ja ti ho pujčim na pulroku Sany
happyhvezda
napsal(a):
chceš ja ti ho pujčim na pulroku Sany
no..kdybych ho vzala k babce jakože k otárkovi tak by to nedopadlo dobře tam už je zvěřinec...5 šíleně uštěkaných psisek ..a domů...no..to naše má teprv rok a přidat k ní dalšího bláznivé štěně tak z toho bytu asi moc nezůstane
sany
napsal(a):
no..kdybych ho vzala k babce jakože k otárkovi tak by to nedopadlo dobře tam už je zvěřinec...5 šíleně uštěkaných psisek ..a domů...no..to naše má teprv rok a přidat k ní dalšího bláznivé štěně tak z toho bytu asi moc nezůstane
jinak tohle je ona..Kimberly
http://www.hafici.cz/profily/detail/36741/
sany
napsal(a):
jinak tohle je ona..Kimberly
http://www.hafici.cz/profily/detail/36741/
jéje z těch poníkůa koníků co tu máte mi až oči přecházejí.. no já už mám prázdniny třetí týden, a na léto to u nás vypadá poprvé za tu dobu,pořád lilo tak dneska už se počasí trochu umoudřilo snad.. ale je až moc velký vedro.. na vysvědčení jsem měla jednu trojku a šest dvojek, tak sem se o trojku a jedenu dvojku shoršila,jinak ještě mám pořád jeden rok na základce takaspon nemám depky z novýho prostředí .. furt při starém.. tady dávám ještě jednu fotešku stelouše, at mu není líto
stalonek
napsal(a):
jéje z těch poníkůa koníků co tu máte mi až oči přecházejí.. no já už mám prázdniny třetí týden, a na léto to u nás vypadá poprvé za tu dobu,pořád lilo tak dneska už se počasí trochu umoudřilo snad.. ale je až moc velký vedro.. na vysvědčení jsem měla jednu trojku a šest dvojek, tak sem se o trojku a jedenu dvojku shoršila,jinak ještě mám pořád jeden rok na základce takaspon nemám depky z novýho prostředí .. furt při starém.. tady dávám ještě jednu fotešku stelouše, at mu není líto
ä ještě jednu poslední..
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
stalonek
napsal(a):
ä ještě jednu poslední..
pěkné psisko no ja frčím dostavět boudu,na Veterinu a hurá za Ráchel
stalonek
napsal(a):
ä ještě jednu poslední..
happyhvězdo...roztomila Shiba... Mít psa není nijaký závazek...mám taky...a jaksi je semnou všude..takže jako závazek to nějak nevnínám..je to samozřejmost...a tak to taky funguje....Máte krásné poníky a koníky holky...jen já už nejsem náct :-)
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
sabina
napsal(a):
happyhvězdo...roztomila Shiba... Mít psa není nijaký závazek...mám taky...a jaksi je semnou všude..takže jako závazek to nějak nevnínám..je to samozřejmost...a tak to taky funguje....Máte krásné poníky a koníky holky...jen já už nejsem náct :-)
Sabina : není to Shiba ale Akita a děkuji za chválu a jako malé štěňátko , které se nemá zatěžovat ji nemůžu brát ke koním a už vůbec ne k velkým cizím psům od koní.A mala by asi semnou neuběhla vedle kola k poníkum 6 kiláku.
Takže se nemůžu věnovat konim tak jak bych chtěla , ale musím se doma věnovat i pejskovi
sabina
napsal(a):
Jani krásný pejsánek, my máme doma jezevčíka, ale poněkud už staršího
.,.závazek to není,pořídili jsme mu okýnko pro kočku,takže si běhá jak chce domů a ven, ale shiba inu nebo jak se to jmenuje bude asi dost velký pes,co?
. tj.. no večerní procházky, ted to má lepší,celý dens ním doma někdo je, předtím když nebyly prázky je doma s číčou a ostatníma zvířatama, večer někdo přijde, vyvětrá ho a tak to šlo no..
můj jezevčí krasavec čenda
stalonek
napsal(a):
Jani krásný pejsánek, my máme doma jezevčíka, ale poněkud už staršího
.,.závazek to není,pořídili jsme mu okýnko pro kočku,takže si běhá jak chce domů a ven, ale shiba inu nebo jak se to jmenuje bude asi dost velký pes,co?
. tj.. no večerní procházky, ted to má lepší,celý dens ním doma někdo je, předtím když nebyly prázky je doma s číčou a ostatníma zvířatama, večer někdo přijde, vyvětrá ho a tak to šlo no..
můj jezevčí krasavec čenda
No vypadala jako Shiba...malušká..ale tak podle fotek..tojo...
No já bych ti doporučovala mezi psy ji právě brát co nejvíce..tihle psi bývají dooosti ostří..takže je nejlepší se socializací začít v útlem věku....jen ji chránit od toho aby ji nikdo nenapadl..což stěněti udělá málokdo....
Jasně..no...nejude tolik...ale hodně spí...ale tak do budoucna...není problém
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
sabina
napsal(a):
No vypadala jako Shiba...malušká..ale tak podle fotek..tojo...
No já bych ti doporučovala mezi psy ji právě brát co nejvíce..tihle psi bývají dooosti ostří..takže je nejlepší se socializací začít v útlem věku....jen ji chránit od toho aby ji nikdo nenapadl..což stěněti udělá málokdo....
Jasně..no...nejude tolik...ale hodně spí...ale tak do budoucna...není problém
Jak vyroste tak to už bude pohoda je to pejsek co potřebuje pohyb v dospělosti a už bude bydlet i v boudě a ne u mě v pokoji
Závazek to je pro mě jen teď když je tak malinká
No my máme u poníku 2 velké psy a ti zakousli od souseda jezevčíka a jsou mladí. Takže tam bych neryskovala ji brát tak malou a mam tam dost práce s těma dvěma kobylkama natož hlídat ještě tu potvůrku.
happyhvezda
napsal(a):
Jak vyroste tak to už bude pohoda je to pejsek co potřebuje pohyb v dospělosti a už bude bydlet i v boudě a ne u mě v pokoji
No my máme u poníku 2 velké psy a ti zakousli od souseda jezevčíka a jsou mladí. Takže tam bych neryskovala ji brát tak malou a mam tam dost práce s těma dvěma kobylkama natož hlídat ještě tu potvůrku.
...no a když už jste tu mluvili o těch známkách..tak moje to je škoda mluvit jako ..tak koukám že řada z vás je zatím na základkách...a kdepak je ten zbytek?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Střední , příští rok poslední A znamky ? no dvě jedničky z chovani a OV ... inak sem žehlila nějaké ty pětečky
happyhvezda
napsal(a):
Střední , příští rok poslední A znamky ? no dvě jedničky z chovani a OV ... inak sem žehlila nějaké ty pětečky
jo tak bacha ja měla 3 jedničky(chování, tělocvik, IVT :D) jinak teda pudu do druháku...gympl Orlová ;) takovej ten velký skleník kdo zná
....ale je to hrozný v létě nehorázný teplo....ještě že tam je klima jenže to nam v prvaku nikdo neřek že tam je a že si ji musíme sami zapnout a my na to prisli az v zime zejo
no a v zimě je tam zas docela zima teda
sany
napsal(a):
jo tak bacha ja měla 3 jedničky(chování, tělocvik, IVT :D) jinak teda pudu do druháku...gympl Orlová ;) takovej ten velký skleník kdo zná
....ale je to hrozný v létě nehorázný teplo....ještě že tam je klima jenže to nam v prvaku nikdo neřek že tam je a že si ji musíme sami zapnout a my na to prisli az v zime zejo
no a v zimě je tam zas docela zima teda
Já sjem taky na gymplu akorát v Nový Pace a teď jdu taktéž do druháku, akorát už jsem tam od 5. třídy..Jinak jsem se taky o trojku zlepšila a o dvojku zlepšila..takže nakonec 2 troječky..A jak užíváte prázdniny?
Sany, u vás to aspoň vypadá moderně, to ten náš gympl nám skoro padá na hlavu =D
gabineska
napsal(a):
Já sjem taky na gymplu akorát v Nový Pace a teď jdu taktéž do druháku, akorát už jsem tam od 5. třídy..Jinak jsem se taky o trojku zlepšila a o dvojku zlepšila..takže nakonec 2 troječky..A jak užíváte prázdniny?
Sany, u vás to aspoň vypadá moderně, to ten náš gympl nám skoro padá na hlavu =D
hehe...no nam padala omítka na hlavu
tak snad s tim něco udělaj jako..jinak je to tam pěkne no...vevnitř to je sama kytka..páni ale s tím vizem dobře ty
...jinak prazdniny uživam tak obyčejně..když sem u koně tak cely den s ním...nebo s ostnatnima na společne vyjiždce..a no kdyz sem doma tak se flákám tak různě s přáteli
sany
napsal(a):
hehe...no nam padala omítka na hlavu
tak snad s tim něco udělaj jako..jinak je to tam pěkne no...vevnitř to je sama kytka..páni ale s tím vizem dobře ty
...jinak prazdniny uživam tak obyčejně..když sem u koně tak cely den s ním...nebo s ostnatnima na společne vyjiždce..a no kdyz sem doma tak se flákám tak různě s přáteli
Já to mám uplně stejné..ale večer se docela nudím, čekala sjem že bude furt nějaká akce a zatím nic.. Momentálně mi koník nemocní, takže chodíme furt jen na vyjíždky(v kroku), ještě že ponička je v pohodě =o) A ještě mi nemocní trenér tak jezdím jeho 4 letýho hřebčouna, takže práce je dost
gabineska
napsal(a):
Já to mám uplně stejné..ale večer se docela nudím, čekala sjem že bude furt nějaká akce a zatím nic.. Momentálně mi koník nemocní, takže chodíme furt jen na vyjíždky(v kroku), ještě že ponička je v pohodě =o) A ještě mi nemocní trenér tak jezdím jeho 4 letýho hřebčouna, takže práce je dost
tyjo no mladyho hřebce to musí být záhul....tuž to ať se ti všichni co nejdřív uzdraví
gabineska
napsal(a):
hojky:)) můžu se zeptat nemá ten tvůj Cipísek na břiše bílou takovou čárku či skvrnu?:) strejda jednoho Cipíska měl, byl to tmavej hnědák s lysinou, z matky myslím Sára a po otci nevím. Díky:))
kvicalka
napsal(a):
...
Taky se přidám, zatím jsem taky náctiletá, ale ne na dlouho (19) Na fotce s mým huculíkem Ajdou
kvicalka
napsal(a):
ale bohužel není
.. nojono, huculci
for kvicalka: je moc děkujeme, každá pochvala potěší Vám to spolu taky sluší
karwen
napsal(a):
Taky se přidám, zatím jsem taky náctiletá, ale ne na dlouho (19) Na fotce s mým huculíkem Ajdou
tuž vítám spoluplemenáře hoď více fot jestli máš
vypadá pěkně
sany
napsal(a):
...no a když už jste tu mluvili o těch známkách..tak moje to je škoda mluvit jako ..tak koukám že řada z vás je zatím na základkách...a kdepak je ten zbytek?
Já jsem na gymplu taky (v prváku) ... jsem z toho celá kyselá, ale nechtěla jsem dojíždět a nic jiného mi moc nezbývalo ... Ještě že za bobulí to teďka až si ji přestěhujeme budu mít kousek ...
sany
napsal(a):
tuž vítám spoluplemenáře hoď více fot jestli máš
vypadá pěkně
happyhvezda (Jana)
Ježíííš ten je božíííí ....Já si plánuju pořídit Border Kolii a nebo Australského honáckého psa :D
Ps:Kdyby jste měli zájem o stene tak za nekolik mesicu budou stenatka k odberu :)
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
wendinkah
napsal(a):
happyhvezda (Jana)
Ježíííš ten je božíííí ....Já si plánuju pořídit Border Kolii a nebo Australského honáckého psa :D
Ps:Kdyby jste měli zájem o stene tak za nekolik mesicu budou stenatka k odberu :)
wendinkach : ona se tváři převelice roztomile, ale je to malý ďábel. Už nikdo z rodiny mi ho nechce hlídat když chci ke konim
happyhvezda
napsal(a):
wendinkach : ona se tváři převelice roztomile, ale je to malý ďábel. Už nikdo z rodiny mi ho nechce hlídat když chci ke konim
happyhvezda (Jana)
HHHH...ale je úpo božíííí :D
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
wendinkah
napsal(a):
happyhvezda (Jana)
HHHH...ale je úpo božíííí :D
Co vy dneska plánujete ? Já teď frčím vystouhat Ráchel a odpoledne na pivo s Hafloškou a Sindy
Mého hára si nevšímejte Foto Simčas2
happyhvezda
napsal(a):
Co vy dneska plánujete ? Já teď frčím vystouhat Ráchel a odpoledne na pivo s Hafloškou a Sindy
nu..jelikož u otarka je segra,,,tak ja si budu žít svůj městský život ..takže odpoledne dem s holkama ven...dame dymu a pak uvidime co koho naberem a kam pudem......takže takovy eště ne moc naplanovany plan ale tak snad se z toho vyvine něco záživněho
happyhvezda
napsal(a):
Dneska to vidim jako vcera a predevcirem ze pojedu a zase zmoknu :D jeste driv nez dojdu k Aeroj .. :D
happyhvezda
napsal(a):
Akorát jsem se probudila ... jsem jak přejetá (asi to je tím vedrem-je hrozné dusno), bych nejradši prochrněla celej den
... ale musím se začít chystat, ještě pojedu za Lucky a od pěti mi začíná ten kurz ...
teryneczka
napsal(a):
Akorát jsem se probudila ... jsem jak přejetá (asi to je tím vedrem-je hrozné dusno), bych nejradši prochrněla celej den
... ale musím se začít chystat, ještě pojedu za Lucky a od pěti mi začíná ten kurz ...
Holky nevedeli byste o nejakym konikovy ...ČT 2-4 roky ...mohl by byt i krizenec ....nejak za 20 000-25 000 tis ?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
wendinkah
napsal(a):
Dneska to vidim jako vcera a predevcirem ze pojedu a zase zmoknu :D jeste driv nez dojdu k Aeroj .. :D
No ja si po dlouhé době zase sednu do westernu dneska ( Nesmějte se mi, vím že jsem vysoká na ty poníky ale v té stáji trávím už nějaký ten rok a tak nějak se mi od tam tuď nechce a váhu mam zatím dobrou na poníky )
teryneczka
napsal(a):
no ale to počasí včera bylo teda masné no...nejdřiv bylo zataženo..pak šilenej pařák..a pak bouřka jak prase přičemž stále vypadával proud....jak si pak má člověk něco plánovat safra
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
wendinkah
napsal(a):
happyhvezda (Jana)
ja zas po dlouhý době do anglie :D som na sebe zvedava
wendy : tak já sem odchovaná na anglii, ale western se mi moc páči a ráda si do něj sednu ( bohužel já i koníci ovládáme pouze anglii, takže se o westernovém ježdění nedá mluvit, ikdyž bych ráda ) .
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
wendy : tak já sem odchovaná na anglii, ale western se mi moc páči a ráda si do něj sednu ( bohužel já i koníci ovládáme pouze anglii, takže se o westernovém ježdění nedá mluvit, ikdyž bych ráda ) .
Já už musím jít strouhat černoušce kopýtka, kapánek jsme ji zanedbali to strouháni , tak to musíme napravit Zatím děvčata
sany
napsal(a):
jééé western..tak v tom sem ještě neseděla
Já se ještě před půl rokem rozhodovala jestli Aero pod west bo pod anglii ...a ted vidim že sem se rozhodla dobre protoze to vyhovuje nam oboum :) A mozna casem by jsme zkusily i nejakou juniorskou soutez pokud nam bude prat stesti
wendinkah
napsal(a):
Já se ještě před půl rokem rozhodovala jestli Aero pod west bo pod anglii ...a ted vidim že sem se rozhodla dobre protoze to vyhovuje nam oboum :) A mozna casem by jsme zkusily i nejakou juniorskou soutez pokud nam bude prat stesti
no to dobře vytak at vám to štěstí teda přeje
to ja žadne sportvni ambice tedy nemám..není na to kůň...Oty je skvělý ale nemá sportovního ducha
jo to předtim sem měla kobu...a to už byl kůň z te by ještě něco mohlo být..jenže když jsem si ji obsedla tak než bych s ní stihla začít něco dělat tak už byla fuč no
sany
napsal(a):
no to dobře vytak at vám to štěstí teda přeje
to ja žadne sportvni ambice tedy nemám..není na to kůň...Oty je skvělý ale nemá sportovního ducha
jo to předtim sem měla kobu...a to už byl kůň z te by ještě něco mohlo být..jenže když jsem si ji obsedla tak než bych s ní stihla začít něco dělat tak už byla fuč no
Z toho si nic nedělej ... Já a sport ... to taky vůbec nejde dohromady
Jsem absolutně neambiciozní a nesoutěživý typ ... někdy mi je to možná až na škodu
... Pár let jsem taky objížděla veřejňáčky a sbírala stužky... Dělalo to okolí, tak jsem se držela davu
... pak jsem ale přišla na to, že to není nic pro mě. Celková atmosféra, lidi okolo ... navíc, přijde mi, že právě na té atmosféře má ČR oproti zahraničí obrovské mezery ... Samé nervy, nemá to s koňařinou co dělat
teryneczka
napsal(a):
Z toho si nic nedělej ... Já a sport ... to taky vůbec nejde dohromady
Jsem absolutně neambiciozní a nesoutěživý typ ... někdy mi je to možná až na škodu
... Pár let jsem taky objížděla veřejňáčky a sbírala stužky... Dělalo to okolí, tak jsem se držela davu
... pak jsem ale přišla na to, že to není nic pro mě. Celková atmosféra, lidi okolo ... navíc, přijde mi, že právě na té atmosféře má ČR oproti zahraničí obrovské mezery ... Samé nervy, nemá to s koňařinou co dělat
Já o to nějako nestojím ale zkusit bych t ochtěla :D Uvidíme za pár let
wendinkah
napsal(a):
Však jo ... zkusíš, uvidíš ...
wendinkah
napsal(a):
ahatak to je fajne no...tak to my tu ani ten dav v podstatě nemáme
wendinkah
napsal(a):
teryneczka (Terynka)
a co Terku jak pokracuje box ?
wendinka: Ohooo Máme konstrukci - mýma vlastníma ručičkama natřenou
... podlahu, první vrstvu střechy a tři stěny
Do čtrnácti dnů už by to snad doufám mohlo být ready
(ta fotka už už asi ejden stará ...)
teryneczka
napsal(a):
wendinka: Ohooo Máme konstrukci - mýma vlastníma ručičkama natřenou
... podlahu, první vrstvu střechy a tři stěny
Do čtrnácti dnů už by to snad doufám mohlo být ready
(ta fotka už už asi ejden stará ...)
Tý jo parada:D to budes mit aspon bliz vid ...;) a dela e tam misto rovnou i pro hribo az pripustis Lucky teda pokud ji pripustis :D
wendinkah
napsal(a):
Tý jo parada:D to budes mit aspon bliz vid ...;) a dela e tam misto rovnou i pro hribo az pripustis Lucky teda pokud ji pripustis :D
Si piš
wendinkah
napsal(a):
Už máš přehled čím ?
NN ještě ne ... nejlepčí by bylo kdyby si bobule mohla vybrat sama
teryneczka
napsal(a):
Stejně ... to bude, bože ... si bdu připadat jak dohazovačka (v lepším případě
)
To by se asi meli cejtit vseci co pripoustej :D Já mám prostě smůlu mno :(
wendinkah
napsal(a):
To by se asi meli cejtit vseci co pripoustej :D Já mám prostě smůlu mno :(
Tak ty už si si jedno hříbě vychovala ... na další nemáš nárok (zatím)
teryneczka
napsal(a):
Tak ty už si si jedno hříbě vychovala ... na další nemáš nárok (zatím)
To je bordel :D ale
teryneczka
napsal(a):
Ježiš jsem chtěla napsat co to je za osobu,která se dovoluje foti s mým koněm!
To ses ty ty trupko :D
teryneczka
napsal(a):
Já vim, ale nebejt toho svetru, asi by mi to nedošlo
Vona se ani nepozná nene :D
teryneczka
napsal(a):
njn ... za to nemůžu
jsem úplně zapoměla jak sem měla krátký vlasy ... a ta čelenka ... bože
PRO - wendy Hanušová
slečno, proč tu máte fotku mého koně ?
sice to má podobnej znak na hlavě, ale chlubit se cizím peřím .. :)
spiritka
napsal(a):
PRO - wendy Hanušová
slečno, proč tu máte fotku mého koně ?
sice to má podobnej znak na hlavě, ale chlubit se cizím peřím .. :)
ahojky executive, nn, to není jeho strýček on je po Carismo z maminky Comedia - K po Comero
gabineska
napsal(a):
ahojky executive, nn, to není jeho strýček on je po Carismo z maminky Comedia - K po Comero
Já se jím nechlubím nikde jsem nerekla ze je to Orion :D ale moc se mi ten obrazek libil jak je koník ostříhaný ;) Pokud jste si nevsimla nedavala som sem jen fotky sveho koně ;)