kachnicka

XXX.XXX.185.7
makca
napsal(a):
S dovolením jsem založila nové téma. Myslím si že by sem mělo patřit všem kolem jezdeckých potřeb. Snad nam to pomůže s našim obchodováním
Tak se hned přidám, scháním anglické sedlo na haflinga, potřebuju prozatím než nechám ušít western
kachnicka
napsal(a):
Tak se hned přidám, scháním anglické sedlo na haflinga, potřebuju prozatím než nechám ušít western
Prodám anglický poprsák gumový s kůží.Mosazné kování. Velikost: full. (nastavitelná velikost) Poprsák byl 3 x použitý. Nabízím ho i s martingal. vidlicemi. Barva: černá.Původní cena : 1580,- - nyní : 1350,- + poštovné.
makca
napsal(a):
S dovolením jsem založila nové téma. Myslím si že by sem mělo patřit všem kolem jezdeckých potřeb. Snad nam to pomůže s našim obchodováním
Prodám třmeny.Cena: 250,- + poštovné. V dobrém stavu. i s bílími gumami. 733 356 523 (masvab@seznam.cz)
makca
napsal(a):
Prodám mexický nánosník. Barva: tmavě hnědá. Vhodné pro jakéhokoliv koně(poník, chlaďas, nebo teplokrevník) velikost si můžete sami nastavit. Na nose vypodložem fleecem. Cena:240,- + poštovné . masvab@seznam.cz (733 356 523)
sheiter
napsal(a):
Taky se přidám, koupím staré postroje v nepoužitelném stavu s alpakovými, mosaznými či jinými přezkami ozdobami ap.. I jen jednotlivé přezky i ve velmi špatném stavu.
pRODÁM STARÝ CHOMOUT V NEPOUŽITELNÉM STAVU,BIOHATĚ ZDOBENÝ,DO REKVIZITÁŘE-500,-PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA AŽ 100,-
makca
napsal(a):
Prodám mexický nánosník. Barva: tmavě hnědá. Vhodné pro jakéhokoliv koně(poník, chlaďas, nebo teplokrevník) velikost si můžete sami nastavit. Na nose vypodložem fleecem. Cena:240,- + poštovné . masvab@seznam.cz (733 356 523)
Prodám provazovou ohlávku,červeno-černou,úplně nová,cena je 80kč,důvod prodeje-byl to dárek pro mě,ale já provazovou ohlávku již mám.Pište na icq 249-455-879 nebo na mail nikesnb@seznam.cz
etnies
napsal(a):
Prodám provazovou ohlávku,červeno-černou,úplně nová,cena je 80kč,důvod prodeje-byl to dárek pro mě,ale já provazovou ohlávku již mám.Pište na icq 249-455-879 nebo na mail nikesnb@seznam.cz
Prodám klasickou ohlávku,modrou s černým vypodložením na nánosníku a nátylníku,používána 2 dny,velikost 1-skvěle sedí velškému ponymu B,cena je 80kč,důvod prodeje-tuto velikost již nevyužiji.Pište na icq 249-455-879 nebo na mail nikesnb@seznam.cz.
etnies
napsal(a):
Prodám klasickou ohlávku,modrou s černým vypodložením na nánosníku a nátylníku,používána 2 dny,velikost 1-skvěle sedí velškému ponymu B,cena je 80kč,důvod prodeje-tuto velikost již nevyužiji.Pište na icq 249-455-879 nebo na mail nikesnb@seznam.cz.
Prodám nové mazání na kopýtka,černé,nepoužité!Nemám pro něj využití Cena 150kč,zdarma štěteček (pův.cena 39kč)...Pište na viz výše
etnies
napsal(a):
Prodám nové mazání na kopýtka,černé,nepoužité!Nemám pro něj využití Cena 150kč,zdarma štěteček (pův.cena 39kč)...Pište na viz výše
Štěteček
alenkacz

XXX.XXX.93.78
makca
napsal(a):
Prodám černé anglické školní sedlo. Komora 3, posedlí 18. Pohodlné, nemá funkční vady, pouze estetické. 2500 Kč. Více info a foto na mejlu a_hoskova@post.cz.
kessi
napsal(a):
alenkacz:
ahoj sháním sedlo na chladase písni mi na mail ,když ti píšu hlásí mi to chybu díky moc
Prodám červenou vykrojenou dečku+červenou čabraku
misicka01
napsal(a):
Prodám červenou vykrojenou dečku+červenou čabraku
prodávám Elt závodní tričko XXL,,je mi velké,
jennyamy
napsal(a):
prodám úplně novou lonž 8,5m ještě v obalu s cenou190kč Jennyamy@seznam.cz
Koupím westernové sedlo na chladase- cena do 20000.-
makca
napsal(a):
Malý seznámek ;-).
podsedlové dečky :
- černá - vel. FULL - nevykrojená
- zelená - zn.Tattiny - vykrojená
ohlávky:
vel. 2 : fialová,červená ; modrá - nastavitelný nánosník a nátylník
ohlávka + vodítko - černé,nastavitelná vel. nánosníku a nátylníku´
uzdečka : hnědá ,zn. Daslo , vel. COB komplet
zelená čabraka
udidlo :vel. 10,5 (pony)
2x boty vel. 41-42 ,zn.Pfiff a druhé HKM- zimní-kotníčkové
kamaše - zadní ,vel.2,zn.Kentaur
gumové boty vel. 40
podbřišníky - Kentaur - vel. 70, 130 (používané) a 120 nový pouze vyzkoušený
Pište i na e-mail : jkstarnov@seznam.cz
makca
napsal(a):
Kdyby někdo levě prodal použité vodítko cca 4m a třeba i použitou mrkvovku za rozumnou cenu, tak písněte na dalmatinka2004@seznam.cz - děkuji
dalmatinka2004
napsal(a):
Kdyby někdo levě prodal použité vodítko cca 4m a třeba i použitou mrkvovku za rozumnou cenu, tak písněte na dalmatinka2004@seznam.cz - děkuji
Můžu se tě Dalmatinko zeptat - nebyla jsi náhodou na kurzu Bořánka??? Sháním totiž úplně ty samý věci, teda ještě sháním nějaký praporek hehe
makca
napsal(a):
Prodám:
Chambon negumový, nový 600 kč.
Otěže používané, dobrý stav, černé, plátěné, zlaté přezky, velikost cob 300 kč.
Řemínek k nánosníku, černý, nepoužitý, zlatá přezka, velikost cob 100kč.
Podbřišník provázkový, nový, černý, délka 98cm 200 kč.
ziki
napsal(a):
Prodám:
Chambon negumový, nový 600 kč.
Otěže používané, dobrý stav, černé, plátěné, zlaté přezky, velikost cob 300 kč.
Řemínek k nánosníku, černý, nepoužitý, zlatá přezka, velikost cob 100kč.
Podbřišník provázkový, nový, černý, délka 98cm 200 kč.
Dále:
Gelová podložka Jump tech, vykrojená, krátce používaná (už ji nepotřebujeme) výborný stav 600 kč.
Podložka pod sedlo Ego Praha, používaná, ale v dobrém stavu, červená, kapsa na gelovku, vypraná, našitá kapsička která lze bez problému odpárat 300 kč
ziki
napsal(a):
Dále:
Gelová podložka Jump tech, vykrojená, krátce používaná (už ji nepotřebujeme) výborný stav 600 kč.
Podložka pod sedlo Ego Praha, používaná, ale v dobrém stavu, červená, kapsa na gelovku, vypraná, našitá kapsička která lze bez problému odpárat 300 kč
Měla bych zájem o tu gelovku,ozvěte se mi prosím na mail.Domluvíme zaslání atd.Děkuji Milsimrová
makca
napsal(a):
Prodám pony uzdečku a podbřišník:
Uzdečka je černá, kožená, zn. Cheval, nová - na koni dvakrát, pěkná, měkce podložená, opravdu hezky sedí. Včetně udidla a pogumovaných otěží - cena 1000,- včetně poštovného!
Podbřišník zn. KenTaur, 80 cm, dotahovací gumy na jedné straně. Starší, používaný, ale bez vad a 100% funkční - 250,- včetně poštovného!
V případě zájmu mail snajberkova.peta@seznam.cz
Při odběru obojeho podbřišník zdarma!
petapeta
napsal(a):
Prodám pony uzdečku a podbřišník:
Uzdečka je černá, kožená, zn. Cheval, nová - na koni dvakrát, pěkná, měkce podložená, opravdu hezky sedí. Včetně udidla a pogumovaných otěží - cena 1000,- včetně poštovného!
Podbřišník zn. KenTaur, 80 cm, dotahovací gumy na jedné straně. Starší, používaný, ale bez vad a 100% funkční - 250,- včetně poštovného!
V případě zájmu mail snajberkova.peta@seznam.cz
Při odběru obojeho podbřišník zdarma!
Prodám bezkostrové sedlo Barefood Arizona ježděné 1 sezonu, včetně podložky Barefood, westernových třemenů a dvou provázkových podbřišníků. Cena komplet 12000,- Kč. Dále poprsák na koně typu QH - přírodní kůže 600,- Kč, přilbu 500,- Kč, klasické kožené chapsy - přírodní kůže 600,- Kč, 2 westernové uzdečky á 400,- a několik skoro nepoužívaných udidel - stihla i páky. sirius@zaluzi.cz
makca
napsal(a):
Pozor, prodám levně!!!! Třmeny s bílíma gumama (12,5 cm). Ve velm dobrém stavu! Koupila jsem si kloubové,proto tyhle už nevyužiju!Cena: 150,- + poštovné!!!
Dále potom mexický nánosník, můžete si velikost nastavit, popřípadně všechno upravit.Já ho měla na čt.Tmavě hnědá barva, velmi dobrý stav,vypodložen fleecem na nose(dá se odstranit).Cena:170,- + poštovné na cenách se můžeme ještě domluvit! Není to žádný problém.. 733 356 523 masvab@seznam.cz
makca
napsal(a):
nánosník
jarca
napsal(a):
Malý seznámek ;-).
podsedlové dečky :
- černá - vel. FULL - nevykrojená
- zelená - zn.Tattiny - vykrojená
ohlávky:
vel. 2 : fialová,červená ; modrá - nastavitelný nánosník a nátylník
ohlávka + vodítko - černé,nastavitelná vel. nánosníku a nátylníku´
uzdečka : hnědá ,zn. Daslo , vel. COB komplet
zelená čabraka
udidlo :vel. 10,5 (pony)
2x boty vel. 41-42 ,zn.Pfiff a druhé HKM- zimní-kotníčkové
kamaše - zadní ,vel.2,zn.Kentaur
gumové boty vel. 40
podbřišníky - Kentaur - vel. 70, 130 (používané) a 120 nový pouze vyzkoušený
Pište i na e-mail : jkstarnov@seznam.cz
čauky,za kolik ty kamaše zadní?a jak vypadaj?
makca
napsal(a):
Dečka Bonidos, černá, s kombinací bílého písma v lemu .. tlumící s neoprenem, nevykrojená, velmi silná, s polstrováním podél zad, vhodná na dlouhé trasy, pro koně s méně výraznými svaly podél kohoutku .. dečka Bonidos vyztužená s kapsami, s logem koně, praktická, na dečce očka k uchycení bagáže .. Cena za jednotku (kus): 1 220,00 Kč P.c. nabízím k prodeji, málo užívaná, cena 600 Kč cerridwen@seznam.cz
cerridwen
napsal(a):
Dečka Bonidos, černá, s kombinací bílého písma v lemu .. tlumící s neoprenem, nevykrojená, velmi silná, s polstrováním podél zad, vhodná na dlouhé trasy, pro koně s méně výraznými svaly podél kohoutku .. dečka Bonidos vyztužená s kapsami, s logem koně, praktická, na dečce očka k uchycení bagáže .. Cena za jednotku (kus): 1 220,00 Kč P.c. nabízím k prodeji, málo užívaná, cena 600 Kč cerridwen@seznam.cz
Prodám sedlo Stubben, komora 1-2, vhodné na A1/1, A1/2 a hubenější ČT .. krásné losí kůže, starší, plně funkční, stehenní opěrky, velmi pohodlné, příjemně vyježděné .. vhodné buď na skákání, military, cross, endurance a dlouhé trasy anebo jízdárenské práce, na sedle očka k přichycení různé bagáže .. prodávám z důvodu pořízení nového sedla, nabízím za supr cenu 5900 Kč, mnohonásobně převyšuje kvalitou :)
foto na vyžádání, zajistím co nejdříve, info cerridwen@seznam.cz
cerridwen
napsal(a):
Prodám sedlo Stubben, komora 1-2, vhodné na A1/1, A1/2 a hubenější ČT .. krásné losí kůže, starší, plně funkční, stehenní opěrky, velmi pohodlné, příjemně vyježděné .. vhodné buď na skákání, military, cross, endurance a dlouhé trasy anebo jízdárenské práce, na sedle očka k přichycení různé bagáže .. prodávám z důvodu pořízení nového sedla, nabízím za supr cenu 5900 Kč, mnohonásobně převyšuje kvalitou :)
Nabízím nějaká čísla časopů Your Horse a Horse and Rider(v angličtině).Jsou jako nové,neponičené.A časopisy Svět koní.Prodám je kdyžtak za cenu poštovného.
Více na mailu:1977.008@seznam.cz.
Nemám pro ně využití.
Pavla
makca
napsal(a):
Nabízím k prodeji anglickou uzdečku. Mám jí asi 3 roky, pravidelně udržovaná, mazaná. Poslední rok nevyužitá, jezdíme na ohlávce, proto nabízím k prodeji. Včetně udidla a otěží.
makca
napsal(a):
Prodám bezpečnostní třmeny se 4-kloubovým pojistným mechanizmem. Třmeny jsou úplně nové, ani jednou nepoužity!!!! Šířka:12cm prodám i s gumami. Původní cena:3660,- Nyní:3300,- pište sem nebo na masvab@seznam.cz , 733 356 523 (volat můžete kdykoliv)
makca
napsal(a):
Prodám bezpečnostní třmeny se 4-kloubovým pojistným mechanizmem. Třmeny jsou úplně nové, ani jednou nepoužity!!!! Šířka:12cm prodám i s gumami. Původní cena:3660,- Nyní:3300,- pište sem nebo na masvab@seznam.cz , 733 356 523 (volat můžete kdykoliv)
pozor sleva na 3100,- !!!!
makca
napsal(a):
Prodám: Ohlávku velikost full
čepičku pro koníka od pony clubu
jezdeckou přilbu... starší tip..
Časopis jezdectví od roku 1998 do 2005
Koupím: pony pelham, ale nepoužívaný... pište velikost a já pak písnu jestli by nám byl nebo ne..
přepraváky na pony.
pony kamaše
no a prostě piště co kdo tu máte na pony a já si třeba něco vyberu.
makca
napsal(a):
Prodám uzdečku velikosti full, černá barva, bílí podklad a bílé prošití. Používáná měsíc jako náhradní, když se nám roztrhla westernová.Nyní už nepoužiji. Bez otěží. Cena:590,- 733 356 523 (masvab@seznam.cz)
makca
napsal(a):
Prodám uzdečku velikosti full, černá barva, bílí podklad a bílé prošití. Používáná měsíc jako náhradní, když se nám roztrhla westernová.Nyní už nepoužiji. Bez otěží. Cena:590,- 733 356 523 (masvab@seznam.cz)
Prodám jezdecké holinky zn.Toggi,Pc 970,- nyní za 300,-+ poštovné ,jedna bota má trhlinu,dá se spravit záplatami na duši kola,na ježdění to nevadí,vnitřní výpln zelená,velikost 40,při rychlém jednání slevím 10%
makca
napsal(a):
PRODÁM PROVAZOVOU BEZUDIDLOVOU UZDEČKU,DŮVOD PRODEJE-MÉ KOBYLE VELKÁ,NA PONY OD 120-145 CM V kvH-ZA 70,-
sheril
napsal(a):
PRODÁM PROVAZOVOU BEZUDIDLOVOU UZDEČKU,DŮVOD PRODEJE-MÉ KOBYLE VELKÁ,NA PONY OD 120-145 CM V kvH-ZA 70,-
Prodám německy psanou knížku VOLLBLUT,vydanou v Berlíně v roce 1959,jedná se o starožinost ze světa dostihového sportu.Formát A4,vazaqná vazba,desky jsou potažené plátnem.Cenu nabídněte
sheril
napsal(a):
Prodám německy psanou knížku VOLLBLUT,vydanou v Berlíně v roce 1959,jedná se o starožinost ze světa dostihového sportu.Formát A4,vazaqná vazba,desky jsou potažené plátnem.Cenu nabídněte
PROD8M VELICE LEVNĚ Houpacího koníka,zrekonstuovaný-600,- při rychlém jednání za 500,-
sheril
napsal(a):
ZA SYMBOLICKOU CENU PRODÁM VELKÉ MNOŽSTVÍ ČASOPISU PLANETA ZVÁÍŘAT(V KAŽDYM PLEMENO KONĚ)13 ČÍSEL ZA 60,-
vYMĚNÍM PROVAZOVÝ PODBŘIŠNÍK BÍLÍ 110 CM PC 370,- ZA JEŠTĚ KRATŠÍ.pROSÍM NABÍDNĚTE,JAKÝKOLIV
makca
napsal(a):
Dečku pod sedlo,měkká,"vycpaná" cena 500,- maji@quick.cz 776256443
ykiv
napsal(a):
Dečku pod sedlo,měkká,"vycpaná" cena 500,- maji@quick.cz 776256443
čelenku s udidlem uprostřed, cena 200,- maji@quick.cz 776256443
ykiv
napsal(a):
čelenku s udidlem uprostřed, cena 200,- maji@quick.cz 776256443
Ahoj, rada bych vymenila dlouhe cerne chaps s trasnemi(zn. Kentaur) vel. M, za velikost S. Chapsy jsou pouzivane, ale udrzovane, v perfektnim stavu, neznicene, nikde neroztrzene. Ve velikosti S vezmu chaps klidne bez trasni, jakekoliv barvy(uprednostnim cerne, hnede, nebo vinove). Diky za nabidky na email.
benett8
napsal(a):
Ahoj, rada bych vymenila dlouhe cerne chaps s trasnemi(zn. Kentaur) vel. M, za velikost S. Chapsy jsou pouzivane, ale udrzovane, v perfektnim stavu, neznicene, nikde neroztrzene. Ve velikosti S vezmu chaps klidne bez trasni, jakekoliv barvy(uprednostnim cerne, hnede, nebo vinove). Diky za nabidky na email.
koupím síťovou deku proti mouchám klidně i domací výroba hlavně ať plní svůj účel...velikost tak na hucula
makca
napsal(a):
Prodám bezpečnostní třmeny se 4-kloubovým s pojistným mechanizmem. Třmeny jsou úplně nové, ani jednou nepoužity!!!!Značka:Sprenger, z ušlechtilé oceli Šířka:12cm prodám i s gumami (cena včetně poštovného!)2650,-(původní cena:3700,-) 733356523
makca
napsal(a):
Prodám bezpečnostní třmeny se 4-kloubovým s pojistným mechanizmem. Třmeny jsou úplně nové, ani jednou nepoužity!!!!Značka:Sprenger, z ušlechtilé oceli Šířka:12cm prodám i s gumami (cena včetně poštovného!)2650,-(původní cena:3700,-) 733356523
BARU:v hauzrovi mají slevy na sítované deky, koupila jsem tak za 350 kč ne velké čt, hezkou černou s modrým lemem
cerridwen
napsal(a):
http://cerridwen.rajce.idnes.cz/sedlo_stubben/
cerridwen@seznam.cz 5.900 Kč
makca
napsal(a):
Prodám starší, ale zachovalé westernové sedlo. Velikost posedlí 14,5", šířka přední komory 6,5". Na třmenech jsou tapaderos
Cena 8000.
Více informací a fotek na emailu Adelicka1@seznam.cz
makca
napsal(a):
Prodám černou uzdečku vel. full, kvalitní silná kůže (ne indie!) s vínovým podložením, jediná vada - narezlé přezky na lícnicích, jinak velmi dobrý stav. Cena i s lomeným stihlem 14,5 cm 400 Kč.
aprilbonnie@seznam.cz
ab
napsal(a):
Prodám černou uzdečku vel. full, kvalitní silná kůže (ne indie!) s vínovým podložením, jediná vada - narezlé přezky na lícnicích, jinak velmi dobrý stav. Cena i s lomeným stihlem 14,5 cm 400 Kč.
aprilbonnie@seznam.cz
Prodám hnědou uzdečku s vínovou čelenkou bez nánosníku, vel. full, kvalitní silná kůže, starší - už není na parádu, ale ještě dobře a dlouho poslouží. Cena 170 Kč.
aprilbonnie@seznam.cz
ab
napsal(a):
Prodám hnědou uzdečku s vínovou čelenkou bez nánosníku, vel. full, kvalitní silná kůže, starší - už není na parádu, ale ještě dobře a dlouho poslouží. Cena 170 Kč.
aprilbonnie@seznam.cz
Daruji koťátka ke koním.... Maminka i tatínek k vidění, oba lovci. Koťátka zatím nejsou zvyklá na lidi, ale dají se chytit, zvyknou si.
2 koucouři mourovatí, jedna kočička mourovato bílá.
Více na mailu.
makca
napsal(a):
All Around, posedlí 15"
více info zde mardza.h@seznam.cz
makca
napsal(a):
Prodám sedlo Norton Rexine všestranné sedlo spíše pro skokové ježdění z vysoce odolného neklouzavého vinylu. Bezproblémová údržba, pružná kostra, otevřená komora pro lepší pasování na kohoutek - sedí i na koně s výraznějším kohoutkem. Polštáře vycpané synt. vlnou, potažené polyesterem. Odnímatelné přední opěrky na suchý zip. Velmi nízká hmotnost. Nejprodávanější osvědčený model.
Komora střední/medium/2, posedlí 17". Zakoupeno za 7 000,- Kč!Nyní 6000,-
nicynka
napsal(a):
Prodám sedlo Norton Rexine všestranné sedlo spíše pro skokové ježdění z vysoce odolného neklouzavého vinylu. Bezproblémová údržba, pružná kostra, otevřená komora pro lepší pasování na kohoutek - sedí i na koně s výraznějším kohoutkem. Polštáře vycpané synt. vlnou, potažené polyesterem. Odnímatelné přední opěrky na suchý zip. Velmi nízká hmotnost. Nejprodávanější osvědčený model.
Komora střední/medium/2, posedlí 17". Zakoupeno za 7 000,- Kč!Nyní 6000,-
Prodám za 100 Kč,sihlo 9,5 za 70,- a nebo vozové se 4 kroužky 11,5 za 100,-
sheril
napsal(a):
Prodám za 100 Kč,sihlo 9,5 za 70,- a nebo vozové se 4 kroužky 11,5 za 100,-
Prodám a velice slevuji,sedlo anglické na pony na foto na 110 cm, poníkovi,holé za 3.000 Kč a podbřišníkem provazovým za 200,-třmenové řemeny za 220 Kč.Třmeny neprodávám
sheril
napsal(a):
Prodám a velice slevuji,sedlo anglické na pony na foto na 110 cm, poníkovi,holé za 3.000 Kč a podbřišníkem provazovým za 200,-třmenové řemeny za 220 Kč.Třmeny neprodávám
komora
sheril
napsal(a):
komora
A nebo vyměním i seč třmey za komplet sedlo takzvanou placku,kožené,s doplatkem.Může být na zakázku,lehké dostihové,či poutové
sheril
napsal(a):
A nebo vyměním i seč třmey za komplet sedlo takzvanou placku,kožené,s doplatkem.Může být na zakázku,lehké dostihové,či poutové
také se přidám : modrá ohlávka cob-full 2krát použitá 100,- / červená ohlávka pony nikdy na koni ! 200,- / černé bandáže pony cob full používané 100,- / prošívaná čelenka pony-cob(skoro nová) 50,- / martingal hnědý pony - full používaný kdysi za 530,- nyní pouze 200,-
bazarvecinakone@seznam.cz (fota též emailem)
kerry
napsal(a):
také se přidám : modrá ohlávka cob-full 2krát použitá 100,- / červená ohlávka pony nikdy na koni ! 200,- / černé bandáže pony cob full používané 100,- / prošívaná čelenka pony-cob(skoro nová) 50,- / martingal hnědý pony - full používaný kdysi za 530,- nyní pouze 200,-
bazarvecinakone@seznam.cz (fota též emailem)
Prodám nikdy nepužité jen jednou vyzkoušené elastické bandáže. Barva tmavě zelená, na suchý zip. PC 450Kč nyní 300Kč + poštovné.
email: wiki5@volny.cz
janna
napsal(a):
Prodám nikdy nepužité jen jednou vyzkoušené elastické bandáže. Barva tmavě zelená, na suchý zip. PC 450Kč nyní 300Kč + poštovné.
email: wiki5@volny.cz
Shanim kvalitni klidne hodne jete ale neposkozene drezurni sedlo..
Jedine pozadavky ktere na nej mam je opravdu kvalita od vyrobce (moc se v drezurkach nevyznam,tak rada prokonzultuji a poradim se) komora 2 a posedli max 17,5. A uvitam moznost vyzkouseni ci vraceni po domluve.
A dal jen predbezne bych rada zjistila zda by byl zajem o moje skokove sedlo Prestige Venezia.Komora 1(moznost roztazeni sedla-ma termokostru) posedli 17.Ve skvelem stavu,pravidelne osetrovane,pripadnym zajemcum nafotim.
Chci prodat prave z duvodu vymeny skocky za drezurku,protoze vubec neskacu a rada bych se pozdeji venovala spise drezure.
Pokud by mel nekdo zajem o koupi ci nabizel drezurku ozvete se nejlepe na email protoze tady se bojim ze to prehlednu.
Budu rada i za rady a nazory na ruzne typy sedel. Rada bych koupila sedlo tak cca do 15ti tisic..
Diky predem :)
ukulemba
napsal(a):
Shanim kvalitni klidne hodne jete ale neposkozene drezurni sedlo..
Jedine pozadavky ktere na nej mam je opravdu kvalita od vyrobce (moc se v drezurkach nevyznam,tak rada prokonzultuji a poradim se) komora 2 a posedli max 17,5. A uvitam moznost vyzkouseni ci vraceni po domluve.
A dal jen predbezne bych rada zjistila zda by byl zajem o moje skokove sedlo Prestige Venezia.Komora 1(moznost roztazeni sedla-ma termokostru) posedli 17.Ve skvelem stavu,pravidelne osetrovane,pripadnym zajemcum nafotim.
Chci prodat prave z duvodu vymeny skocky za drezurku,protoze vubec neskacu a rada bych se pozdeji venovala spise drezure.
Pokud by mel nekdo zajem o koupi ci nabizel drezurku ozvete se nejlepe na email protoze tady se bojim ze to prehlednu.
Budu rada i za rady a nazory na ruzne typy sedel. Rada bych koupila sedlo tak cca do 15ti tisic..
Diky predem :)
KOUPÍM WESTERNOVÉ SEDLO NA CHLADNOKREVNÍKA..
blondy1
napsal(a):
KOUPÍM WESTERNOVÉ SEDLO NA CHLADNOKREVNÍKA..
Prodám kvalitní skokové sedlo Waldhausen Model HANS- GUNTHER WINKLER “CLOSE CONTACT LIGHT“ Komora 30, posedlí 17,5-18". Barva havana. Výborný stav.Pc 1000euro Mohu odprodat i kožený podbřišník Stüben 145cm ve stejné barvě a ve výborném stavu-700kč, Případně sedlo prodat jako vybavené.
sheiter
napsal(a):
Prodám kvalitní skokové sedlo Waldhausen Model HANS- GUNTHER WINKLER “CLOSE CONTACT LIGHT“ Komora 30, posedlí 17,5-18". Barva havana. Výborný stav.Pc 1000euro Mohu odprodat i kožený podbřišník Stüben 145cm ve stejné barvě a ve výborném stavu-700kč, Případně sedlo prodat jako vybavené.
Výměna - vyměním potah na podbřišník z pravého beránka za 2 ohlávky nylonové podložené vel.3 nebo full ( fialové nebo modré barvy) jen nové.Solidní jednání.
Potah byl použit cca 3 x v době rekonvalescence po zranění.
kontakt: alda1984@seznam.cz
alda
napsal(a):
Výměna - vyměním potah na podbřišník z pravého beránka za 2 ohlávky nylonové podložené vel.3 nebo full ( fialové nebo modré barvy) jen nové.Solidní jednání.
Prodám dečku pro shetland pony, světle modrá, nová, nepoužitá, bavlněná, cena: 390kč + dobírka.
alda
napsal(a):
Prodám pelhem pro shetland pony, nerez,vel.9cm, délka ramene 10,5cm, s řetízkem, je nový, nepoužitý. Cena: 600kč+dobírka.
alda
napsal(a):
Prodám ohlávku na shetland pony, nastavitelné zapínání nátylníku a nánosníku, zapínání na přezku, nylon, barva: král.modrá, nová, nepoužitá. Cena: 170kč+dobírka
makca
napsal(a):
Prodám anglické sedlo Beauty, komora 2, posedlí 17,5, používané nepravidelně, pěkné, mému koni nesedí, cena 4000,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz
blondy1
napsal(a):
Koupím westernové sedlo na chladase- cena do 20000.-
Nabízím toto sedlo,třikrát použité,zánovní,dobře drží sed. Jen za 6 tis.,vůbec se mi nehodí a zabírá místo....
makca
napsal(a):
Nenabízíte někdo uzdečku na haflinga ? Myslím takovou tu jak dřív bývala na pohledech s haflingy, kompletní a v dobrém stavu. Za nabídky s fotem a cenou dík CTNV@seznam.cz
makca
napsal(a):
prodám dostihové sedlo. 1,5kg používané. nabidněte cenu
makca
napsal(a):
prodám westernové sedlo na lehčího koníka. používané jen 3 měsíce.
cena 8000
bospor
napsal(a):
prodám westernové sedlo na lehčího koníka. používané jen 3 měsíce.
cena 8000
ještě jedna fotka
makca
napsal(a):
prodám pelhem 14,5cm používaný...jemnější...400+poštovné
makca
napsal(a):
Prodám dlouhé chapsy v perfektním stavu.Původně tmavě modré nyní již v podstatě černé ale vypadájí jako by tak byly již koupeny.V pase hodně nastavitelné.Rozměry: stehno - 48 cm lýtko - 40 cm celková délka 103 cm.Velikost S.
lluccikk
napsal(a):
Prodám dlouhé chapsy v perfektním stavu.Původně tmavě modré nyní již v podstatě černé ale vypadájí jako by tak byly již koupeny.V pase hodně nastavitelné.Rozměry: stehno - 48 cm lýtko - 40 cm celková délka 103 cm.Velikost S.
A asi by se sikla i cena a nejaky kontakt ze?Takže cena je 1000 kc a kontakt lluccikk@seznam.cz
Dobrý den,
prodám sedlo komora č.3 posedlí č.17,2 cm.na koně tipu hafling,hucul,a prostě kulatější koně.nejlépe bezkohoutkové nebo s hodně malým kohoutkem.
K sedlu dávám dečku, třmeny a dva podbřišníky (110 a 150 cm).
Při rychlém jednání sleva z původních 4900 Kč na 3900 Kč.
Dále mohu nabídnout uzdečku s bezskluzovými otěžemi a s udidlem-stihlo 2x lomené.
Koupená před měsícem za 790 Kč nyní 490 Kč.
Foto v případě zájmu zašlu na e-mail .
Kontakt:702 417 474 ,terezkapeniskakrizova@seznam.cz
Děkuji Křížová
Koupím poníka, nejlépe klisnu, do 15 let v super zdravotním stavu vhodnou na ježdění pro děti. Cena do 10 000,- Do rodinné stáje a společnosti dvou koní. Jen Vysočina.
Dobrý den,
prodám sedlo všestranné komplet :)
na koně tipu:hucul,hafling,fjord atd..
Komora č.3-4(spíše ta trojka) posedlí č.17,2.
Zachovalé!staré asi rok:)
lehké na údržbu..jen otřete vlhkým hadříkem a je jako nové :)
žádné vady!:)
k tomu dodám:pod.dečku,tř.řemeny,třmeny,podbřišník-150cm a 110cm.
foto mohu poslat na e-mail..napište mi na:terezkapeniskakrizova@seznam.cz :-D
Děkuji Křížová
Prodám jezdeckou helmu ZN: Horka Airstream Jednou použitá není nikde porupaná ani nikdy nespadla...cena 450 + pošta