Páč řeším nákup nové černé uzdečky a potřebuju nějakou s mosazným kování, tož jsem vás chtěla poprosit o typ na nějaký e-shop, kde mají něco za přijatelnou cenu, třeba uzdečka od Kieffera se mi líbí, ale za uzdečku se mi nechce dávat přes 3000 Kč, když si za 2 roky koupím novou...
je to na hlavu rezátora:)
kukinatost
napsal(a):
Páč řeším nákup nové černé uzdečky a potřebuju nějakou s mosazným kování, tož jsem vás chtěla poprosit o typ na nějaký e-shop, kde mají něco za přijatelnou cenu, třeba uzdečka od Kieffera se mi líbí, ale za uzdečku se mi nechce dávat přes 3000 Kč, když si za 2 roky koupím novou...
Jani co sem měla já tak byla od däsla..za litr nebo tak nějak podobně..http://www.zooprodukt. com/index.php?zbozi_detail=40856
kukinatost
napsal(a):
Já pořád trpím na tuhle...je z německa...ale třeba u Obluka v brně jde objednat..mají katalog.... a objednají, co chcu...ten obchod v něm..je super...
http://www.loesdau.de/
ohlávka je to tahle - https://images.loesdau.de/img/ph.gif
klawdie
napsal(a):
Jani co sem měla já tak byla od däsla..za litr nebo tak nějak podobně..http://www.zooprodukt. com/index.php?zbozi_detail=40856
Klaruško, a je to fakt mosaz, není to jenom ten žlutý pozlátko, pokovování? Bo to se mi na martingalu hned ošolichalo, ale včil mám poprsák s mosazným , tož jsem chtěla i uzdečku s mosazným kováním..
Jo, měla by být v černé barvě, v hnědé je sehnatelnější..
sabina
napsal(a):
Já pořád trpím na tuhle...je z německa...ale třeba u Obluka v brně jde objednat..mají katalog.... a objednají, co chcu...ten obchod v něm..je super...
http://www.loesdau.de/
ohlávka je to tahle - https://images.loesdau.de/img/ph.gif
tak sem zjistila, že se neobjevuje..tak je to uzdečka... s názvem
Reittrense 'Horse-Friends Aachen'.
sabina
napsal(a):
tak sem zjistila, že se neobjevuje..tak je to uzdečka... s názvem
Reittrense 'Horse-Friends Aachen'.
Sabi, díkes, ale chtěla bych něco rychleji sehnatelného, tak budu muset kontaktovat Obluka, což si myslím, že by to snad mohlo jít zařídit i u nás v Heřmankách...ale zase je to čekání, než jim to dojde z toho Německa, radši bych už něco tuzemsky dostupného:)
kukinatost
napsal(a):
Sabi, díkes, ale chtěla bych něco rychleji sehnatelného, tak budu muset kontaktovat Obluka, což si myslím, že by to snad mohlo jít zařídit i u nás v Heřmankách...ale zase je to čekání, než jim to dojde z toho Německa, radši bych už něco tuzemsky dostupného:)
a navíc tahle je se žlutým kováním, ne s mosazným...což je to, co nechci...chci fakt mosaz, ne pozlacený nerez nebo co to je...
kukinatost
napsal(a):
a navíc tahle je se žlutým kováním, ne s mosazným...což je to, co nechci...chci fakt mosaz, ne pozlacený nerez nebo co to je...
já si myslím že to bude klasická nerez..jelikož fotka je dost nasvícená...ale těžko říct...
taky bych něco co bude zlaté..a zůstane to tak..tuzemsky sem opravdu černou se zlatým viděla málokdy..a to teda fakt divnou..nebo né naši velikost...
když seženeš někdo dobře..tak řekni..mrknut tam taky
sabina
napsal(a):
já si myslím že to bude klasická nerez..jelikož fotka je dost nasvícená...ale těžko říct...
taky bych něco co bude zlaté..a zůstane to tak..tuzemsky sem opravdu černou se zlatým viděla málokdy..a to teda fakt divnou..nebo né naši velikost...
když seženeš někdo dobře..tak řekni..mrknut tam taky
http://www.obluk.cz/zbozi_detail.php?sid= 26&skz=1&zid=89779
tahle se mi líbí...ale není to, co hledáš ale jen pro inspiraci
kukinatost
napsal(a):
tak tuhle třebaa tež Obluk inzeruje i s mosazným kováním..
ale je už za dvojku....
kukinatost
napsal(a):
tak tuhle třebaa tež Obluk inzeruje i s mosazným kováním..
ale je už za dvojku....
nojo..no
Mě se 2 nezdá moc.... Já mám takovou obyč za litr..kdybych tehdy měla víc peněz..taky beru jinou - bohužel dražší....
Ale takovej keifer..joo to by bylo..ale 4 litry teda už je moc
sabina
napsal(a):
nojo..no
Mě se 2 nezdá moc.... Já mám takovou obyč za litr..kdybych tehdy měla víc peněz..taky beru jinou - bohužel dražší....
Ale takovej keifer..joo to by bylo..ale 4 litry teda už je moc
a Gabi, to mi se přes dvojku investovat nechce, to by mě musela jakože jo uchvátit..:)
Normálně jezdíme totiž ve všem hnědém, a to je jenom takový bonus navíc, kdyby se třeba někdy v budoucnu dal i valach dokupy, tak jsem přikoupila ještě i černé sedlo...takže prostě neuvalím zbytečně peníze za uzdečky,když můžu koupit podstatně potřebnější věci...
kukinatost
napsal(a):
a Gabi, to mi se přes dvojku investovat nechce, to by mě musela jakože jo uchvátit..:)
Normálně jezdíme totiž ve všem hnědém, a to je jenom takový bonus navíc, kdyby se třeba někdy v budoucnu dal i valach dokupy, tak jsem přikoupila ještě i černé sedlo...takže prostě neuvalím zbytečně peníze za uzdečky,když můžu koupit podstatně potřebnější věci...
tak to je jasné..já myslela...že je to nutnost...hele
sabina
napsal(a):
tak to je jasné..já myslela...že je to nutnost...hele
ne, právě že nee...mám uzdečku, kvalitní equiservisáckou, ale má stříbrné zdobení, to sjem chtěla jenom k poprsáku..ještě jsem objevila tuhle, vypadá vcelku přijatelně...
kukinatost
napsal(a):
i tahle není marná, ale nikdy nevím jistě, jestli je jenom žlutá, nebo mosazná...se na to asi vykašlu a koupím nějakou i žlutou.:)
kukinatost
napsal(a):
i tahle není marná, ale nikdy nevím jistě, jestli je jenom žlutá, nebo mosazná...se na to asi vykašlu a koupím nějakou i žlutou.:)
taky se mi líbí ty mosazné..asi to dýl vydrží...ale tak asi budeš muset nějak zajet..no..já taky radši omakat...a vidět na živo...ještě že sem v brně za 10 minut když potřebuju
kukinatost
napsal(a):
Jeee, zrovinka takovou uzdečku mám, ale je starší a zatím si ji chci teda nechat
kukinatost
napsal(a):
ne, právě že nee...mám uzdečku, kvalitní equiservisáckou, ale má stříbrné zdobení, to sjem chtěla jenom k poprsáku..ještě jsem objevila tuhle, vypadá vcelku přijatelně...
Ahoj, já jsem nedávno objednávala uzdečku pro naši sponzorovanou slečnu a byla z katalogu EKKIA. stála něco kolem 1500.- a fakt nádherná, černá, bílé prošití, dělený nýtylník a otěže na takové háčky. Podobná zn. Kieffer, ale levnější. Podobnou má i Equiservis za 1080.- tuším a taky moc pěkná, ale má stříbrné kování. Ta uzdečka na tom tvým prvním obrázku, tak tu nedoporučuju, vypadá pěkně, ale pak ta skutečnost je jiná....
marketka
napsal(a):
Pěkné šijí sedláři Libichovi. Máme od nich černé uzdečky 12 let a pořád pěkně slouží. Na přání ti jí vypletou a nebo narazí cvočky dle přání
já mám perfektní krásnou uzdečku za pár korun od Mitase.Nemáte někdo na prodej od něj sedlo?
Jinak uzdečka stála pár korun, je kvalitní a navíc pořád vypadá jako nová.Myslím že ty ušité od sedlářů bývají mnohem levnější a kvalitnější i když asi jak od kterých že :)
navíc jako uzdečka za čtyři litry mi v ničem jiná nepřišla