sheril
napsal(a):
chudák v těžkym dvujkoláku
Mulu příliš zatěžujeme,mamka 48 kilo
sheril
napsal(a):
Kočky musej spát venku na dešti
sheril
napsal(a):
Hele neber to osobně...Ono nejde o to, jestli máš utrápené koně...tohle je o principu, že mula nejezdila...a vy na ní te´d všichni trajdáte..jak se zlíbí....že pomlouváš koně, co vypadá že umře....a ty na něj sedneš...aby ses mohla vyfotit a ještě zato 50 korun zaplatíš....jde o princip...né o to jak to vypadá... Měj si koně jaké chceš....ale neskákej si po jazyku...vypadá to divně
sheril
napsal(a):
Kočky musej spát venku na dešti
na koně dávám jen příliž těžká sedla
sabina
napsal(a):
Hele neber to osobně...Ono nejde o to, jestli máš utrápené koně...tohle je o principu, že mula nejezdila...a vy na ní te´d všichni trajdáte..jak se zlíbí....že pomlouváš koně, co vypadá že umře....a ty na něj sedneš...aby ses mohla vyfotit a ještě zato 50 korun zaplatíš....jde o princip...né o to jak to vypadá... Měj si koně jaké chceš....ale neskákej si po jazyku...vypadá to divně
Proto to něketré lidi asi zarazí...chápeš?
sabina
napsal(a):
Je to focený pře dvěmi ley ta foto na něm a stále vypadá stejně
sheril
napsal(a):
Je to focený pře dvěmi ley ta foto na něm a stále vypadá stejně
Psi hladový ,řže už žerou sllepice
sheril
napsal(a):
Psi hladový ,řže už žerou sllepice
Psi jsou u nás opravdu neštastní
sheril
napsal(a):
Psi jsou u nás opravdu neštastní
Slepice jsou zavírany v malýych klecích
sheril
napsal(a):
Slepice jsou zavírany v malýych klecích
Kozu jsme sežrali
sheril
napsal(a):
Kočky jsou fakt chudáci
Potkan mám v malé skleničce a vůbec nechodí ven
sheril
napsal(a):
Potkan mám v malé skleničce a vůbec nechodí ven
páv je věčně ve stresu
sheril
napsal(a):
páv je věčně ve stresu
Šeril nepřeháněj, nikdo neřekl, že týráš svá zvířata. Nevím jak v jiných diskuzích, ale nikde sem neviděla že by někdo napsal že máš hubený koně, zavíráš slepice bo strádají psy... Nevím o čem má být tahle diskuze, akorát si hraješ na ukřivděnou když ti nikdo za nic nenařkl. Mě se prostě jen nelíbilo v minulý diskuzi, že lezeš na tak zuboženého koně... Promiň, ale na takhle podvyživeného koně s takovými zřetelnými problémy bych nevlezla ani kdyby mi za to platili, natož abych za to platila ještě já. Nevidim v tom jedinej důvod... Proč lézt na takovýho chudáčka kvůli fotce, když by si se v klidu mohla vyfotit i vedle něho? Vim že díky tobě takhle ten kůň nevypadá, to snad ani nikdo netvrdí. Všichni chápeme, že to je kůň sousedů a s tím většinou cizý člověk nic neudělá, taky pár takových koní znám, i když jsou na tom asi lépe než tenhle. Ale proč na něj sedat? Chudák vypadá rád, že stojí...
sheril
napsal(a):
páv je věčně ve stresu
Upřímně, nezlobte se, ale přijde mi to trochu uhozený jak sem házíte komentáře..myslim, že Vám nikdo zas nic tak hrozného neřekl a nenapsal...a jste prostě na ifauně tak nevim co jste čekala
Já tady měl jednou založenou diskuzi že prodávám kobylku ČT,bylo ji tenkrát před 3 rokem a napsal jsem tam, že je zvyklá na sedlo...no a to byste viděla ten rámus tady kolem toho a taky žiju já i kobyla, která má již nové majitele
Já bych to takhle nehrotil,toť můj názor..
sheril
napsal(a):
chudák v těžkym dvujkoláku
Nic jiného než to že jsi pěkně trapná, zde nejde říct. Pokud míníš dělat ze sebe chudinku,jdi někam jinam.Nechápu o co ti jde, jiní lidé zde mají lepší věci na řešení než jen tebe. Myslíš si že jsi sama na světě? Pořád si zde řešíš nějaké problémy. Jednou zde pláčeš že máš nemocnýho koně a nemáš na léčbu prachy a rozprodáváš věci,podruhé zase nějaké pindy o jakémsi sedle, já už to nechápu. Pokud tě serou řeči ostatních a to že ti někdo povída o tom že máž zubožené zvířata, tak se na ty lidi vyprdni,takhle jsi ještě o tobě víc lidí pomyslí že jsi divná. Jako malá holčička. Pokud se o své zvířata staráš s rozumem a víš že se mají dobře, tak co řešíš? Místo toho¨,abys seděla na netu a ukazovala lidem že není pravda to že se zvířata mají špatně,tak radši jdi někam se psem na vycházku nebo tak, nechápu proč jiným dokazuješ to, co je asi pravda.Pokud máš nebo nemáš zubožená,týraná zvířata,to je čistě tvoje věc. Zvířata,která vlastníš vždy budou tvoji vizitkou.Jsou v pohodě a zdravá? Jestli ano, tak fakt nechápu co tu řešíš.
makca
napsal(a):
Nic jiného než to že jsi pěkně trapná, zde nejde říct. Pokud míníš dělat ze sebe chudinku,jdi někam jinam.Nechápu o co ti jde, jiní lidé zde mají lepší věci na řešení než jen tebe. Myslíš si že jsi sama na světě? Pořád si zde řešíš nějaké problémy. Jednou zde pláčeš že máš nemocnýho koně a nemáš na léčbu prachy a rozprodáváš věci,podruhé zase nějaké pindy o jakémsi sedle, já už to nechápu. Pokud tě serou řeči ostatních a to že ti někdo povída o tom že máž zubožené zvířata, tak se na ty lidi vyprdni,takhle jsi ještě o tobě víc lidí pomyslí že jsi divná. Jako malá holčička. Pokud se o své zvířata staráš s rozumem a víš že se mají dobře, tak co řešíš? Místo toho¨,abys seděla na netu a ukazovala lidem že není pravda to že se zvířata mají špatně,tak radši jdi někam se psem na vycházku nebo tak, nechápu proč jiným dokazuješ to, co je asi pravda.Pokud máš nebo nemáš zubožená,týraná zvířata,to je čistě tvoje věc. Zvířata,která vlastníš vždy budou tvoji vizitkou.Jsou v pohodě a zdravá? Jestli ano, tak fakt nechápu co tu řešíš.
není trapná,jen chce dokázat,že se o svá zvířata stará a mají se u ní dobře!!
etnies
napsal(a):
není trapná,jen chce dokázat,že se o svá zvířata stará a mají se u ní dobře!!
fakt asi v dnešní době je in, když ukazuješ jak se tvoje zvířata maj dobře. Tak víš co, já vám taky dokážu že moje zvíře se má dobře !A víš proč?Protože mi jedna paní na závodech řekla, že mého psa týrám, když ho vozím na závody a on může mít z toho špatné klouby! A myslím že by se měli všichni takhle ,,poškození" jako já a šeril přidat! Nemyslíš si že je to trochu zvláštní? Tady tohle doopravdy neslouží k tomu aby jsme ostatním něco dokazovali. Já sem chodím proto abych třeba veděla že je na trhu nějaký nový blbý repelent nebo něco takovýho,chápeš.Takové ,, problémy" jako má šeril si myslím že by měla řešit někde jinde než tady. Jinak na fotce je můj chudák pes.Čekám ode všech že mi budou říkat, že to vůbec není pravda,že ho týrám ....
makca
napsal(a):
fakt asi v dnešní době je in, když ukazuješ jak se tvoje zvířata maj dobře. Tak víš co, já vám taky dokážu že moje zvíře se má dobře !A víš proč?Protože mi jedna paní na závodech řekla, že mého psa týrám, když ho vozím na závody a on může mít z toho špatné klouby! A myslím že by se měli všichni takhle ,,poškození" jako já a šeril přidat! Nemyslíš si že je to trochu zvláštní? Tady tohle doopravdy neslouží k tomu aby jsme ostatním něco dokazovali. Já sem chodím proto abych třeba veděla že je na trhu nějaký nový blbý repelent nebo něco takovýho,chápeš.Takové ,, problémy" jako má šeril si myslím že by měla řešit někde jinde než tady. Jinak na fotce je můj chudák pes.Čekám ode všech že mi budou říkat, že to vůbec není pravda,že ho týrám ....
Milé dámy,myslím, že je zbytečné to řešit, kdo to tu sleduje od počátku již má dávno obrázek...holt slečna má jednoduší přístup k věci....pokud to neodnáší jejich zdravotní stav, at si jedzí klidně pozpátku..ať si dělá každej co chce, ale pokud to někde hodlá zvěřejnovat bude se muset smířit s tím, že tady se neplácá po zádech jen tak...