happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tak a pokračujeme dál !
Tak co dneska budete podnikat?? Mi si půjdem něco málo skočit :o)
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tak a pokračujeme dál !
PS : fotila Simčas2
anik

XXX.XXX.73.247
happyhvezda
napsal(a):
PS : fotila Simčas2
my mame v planu poflakovani se po vybehu a prudeni kolegu
anik
napsal(a):
my mame v planu poflakovani se po vybehu a prudeni kolegu
Mě se Cipísek zválel dneska v tom největším bahně a to jsem tvrdila, že je to celkem čistotné zvířátko =D Zítra už zkusíme začít pomalu klusat, dneska už vypadal docela zdravě a nabitě
P.S.: ta fotka je od Klárky - Klawdie
gabineska
napsal(a):
Mě se Cipísek zválel dneska v tom největším bahně a to jsem tvrdila, že je to celkem čistotné zvířátko =D Zítra už zkusíme začít pomalu klusat, dneska už vypadal docela zdravě a nabitě
P.S.: ta fotka je od Klárky - Klawdie
Gabi, Čerťulka mi udělal to sami .. Ale u něj jsem na to už zvylká to je takoví malí prasátko :o)
konikulka
napsal(a):
Gabi, Čerťulka mi udělal to sami .. Ale u něj jsem na to už zvylká to je takoví malí prasátko :o)
My jsme dneska šli jen na procházku páč Henrouš kulhá
barusinek
napsal(a):
My jsme dneska šli jen na procházku páč Henrouš kulhá
My nakonec trénovali dostihy :D No Čertík měl hodně energie, tak jsem ho nechala po takovém velkém výběhu vycválat a on si hrál na velkého dostiháka :D
konikulka
napsal(a):
My nakonec trénovali dostihy :D No Čertík měl hodně energie, tak jsem ho nechala po takovém velkém výběhu vycválat a on si hrál na velkého dostiháka :D
Jeee. Holky... jsem ráda že se tahle rubrika tak rozjíždí .. když jsem zakládala první "Náctiletý" nevěřila jsem, že by mohlo být pokračování
.... Tak třeba ještě doženem ty dospělí, kteří se vyškrabali už i za 50tku ... mi jsme sice u 2... ale doženem jeeeeee
... jojojojojojojo, mi na to máme
.... Tak pište pište.... Já zase přidávám foto Bářenky... pořát se nej flákáme...nožka se pomalinku zpravuje, patka dorůstá, ale ještě to aspoň měsíc bude trvat, než na nic sednu
... ale i tak si užíváme... ale nejhorší je, že každej den, co ji koupu, odpoledne prší, a když ji nevykoupu, tak nepadne ani kapka
... jak na sviňu
kvicalka
napsal(a):
Jeee. Holky... jsem ráda že se tahle rubrika tak rozjíždí .. když jsem zakládala první "Náctiletý" nevěřila jsem, že by mohlo být pokračování
.... Tak třeba ještě doženem ty dospělí, kteří se vyškrabali už i za 50tku ... mi jsme sice u 2... ale doženem jeeeeee
.... Tak pište pište.... Já zase přidávám foto Bářenky... pořát se nej flákáme...nožka se pomalinku zpravuje, patka dorůstá, ale ještě to aspoň měsíc bude trvat, než na nic sednu
... ale i tak si užíváme... ale nejhorší je, že každej den, co ji koupu, odpoledne prší, a když ji nevykoupu, tak nepadne ani kapka
... jak na sviňu
Hele, když máknem tak je určo doženem Tak držím pěstíčky, at se nožka co nejdřív uzdaví.. No my to máme nějak podobně, ale s ježděním
Dopoledne je trenérka v práci a to je pěkně a když příjde a má se jít jezdit tak začne pršet a je bouřka :D Ale jako fakt vždycky a když má Čerťula volno tak celej den nazaprší
Postě zákon schválnosti
anik

XXX.XXX.73.247
kvicalka
napsal(a):
... jak na sviňu
jeje copak se kobylce stalo??No my snad zejtra konecne po sto letech zase vyjedeme venpocasi je des
tady je vedro na chcipnuti,a dyz se odpoledne trosku zprijemni,pride dest a bourky
anik
napsal(a):
jeje copak se kobylce stalo??No my snad zejtra konecne po sto letech zase vyjedeme venpocasi je des
tady je vedro na chcipnuti,a dyz se odpoledne trosku zprijemni,pride dest a bourky
For anik: Hele stím počasím to máme stejné
konikulka
napsal(a):
Ahoj,
tak u nás je počasí obdobné, tudíž jsem zvolila ježdění hned ráno, dokud není vedro a něštípou mouchy, jinak se kobča může vzteknout. Dnes to bylo fajn, ale pak mouchy začaly otravovat, takže jsem zvolila návrat. Však nám ta hodina stačila. Akorát vstávání po čtvrté ranní nebylo nějak zvlášť v pohodě. Je to ale o zvyku
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
nj,ty mas aspon valaskaale my cekame miminko
a potrebovali sme jeste tak par kilicek schodit
abysme moc nenarostli do sirky
maldex
napsal(a):
Ahoj,
tak u nás je počasí obdobné, tudíž jsem zvolila ježdění hned ráno, dokud není vedro a něštípou mouchy, jinak se kobča může vzteknout. Dnes to bylo fajn, ale pak mouchy začaly otravovat, takže jsem zvolila návrat. Však nám ta hodina stačila. Akorát vstávání po čtvrté ranní nebylo nějak zvlášť v pohodě. Je to ale o zvyku
Jj to máš pravdu dnes to bylo fajn, ale jako na potvoru, když jsem šla jezdit, tak vylezlo sluníčko a začli otravovat mouchy a hovada
anik
napsal(a):
nj,ty mas aspon valaskaale my cekame miminko
a potrebovali sme jeste tak par kilicek schodit
abysme moc nenarostli do sirky
for anik: jestli to bylo na mě, tak nemám valáška, ale hřebečka, ale to je jen takovej detail Jééé vy budete mít miminko? Tak to se těším až sem pak hodíš nějakou fotečku.. V kolikátém jste měsíci :o)?
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
for anik: jestli to bylo na mě, tak nemám valáška, ale hřebečka, ale to je jen takovej detail Jééé vy budete mít miminko? Tak to se těším až sem pak hodíš nějakou fotečku.. V kolikátém jste měsíci :o)?
pro Zandu:jee tak to se omlouvaaam,!!no za 3 dny budeme mit za sebou prvni mesic
ta toho valacha se omlouvam fakt
nejsem moc zvykla na hrebce
vsichni v okoli tu maj jen valasky
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
pro Zandu:jee tak to se omlouvaaam,!!no za 3 dny budeme mit za sebou prvni mesic
jinak co mas za konika?
anik
napsal(a):
anik: To neřeš, to je vpoho.. přece jsi nemohla vědět, že je to hřebeček Hele, ale jako hřebec se nechová
je to prostě takovej melej ňůňa
Tak držím palečky at se hříbátko vyvede
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
anik: To neřeš, to je vpoho.. přece jsi nemohla vědět, že je to hřebeček Hele, ale jako hřebec se nechová
je to prostě takovej melej ňůňa
Tak držím palečky at se hříbátko vyvede
Zanda:kolik pak je rarachovi?a jak je velkej?
No..u Odysky je to trosku slozitejsi
je vedena jako typ pony(zapsana v PPK CSP)
jeji maminka ma byt arab×welsh,a tatinek rusak
ale to nikdo nevi na 100%
nicmene pan posuzovatel mi rekl,ze tam arab bude,tak me potesil
a pristi rok budeme poustet arabem
tak se uz nemuzu dockat
anik
napsal(a):
Zanda:kolik pak je rarachovi?a jak je velkej?
No..u Odysky je to trosku slozitejsi
je vedena jako typ pony(zapsana v PPK CSP)
jeji maminka ma byt arab×welsh,a tatinek rusak
ale to nikdo nevi na 100%
nicmene pan posuzovatel mi rekl,ze tam arab bude,tak me potesil
a pristi rok budeme poustet arabem
tak se uz nemuzu dockat
anik: Je mu 16, ale vůbec na to nevypadá a ani se na to nechová.. Má přibližně 125cm, ale musíme ho přemeřit.. Hele jak teď koukám, tak bych taky řekla, že araba v sobě mít bude.
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
anik: Je mu 16, ale vůbec na to nevypadá a ani se na to nechová.. Má přibližně 125cm, ale musíme ho přemeřit.. Hele jak teď koukám, tak bych taky řekla, že araba v sobě mít bude.
Zanda:jeejee ten je roztomilouckej jak je takhle pekne zblizkatakovej cumacek
jakejpak je povahove?
bude to asi trosku nerad ne?
jak tak pekne kouka
anik
napsal(a):
Zanda:jeejee ten je roztomilouckej jak je takhle pekne zblizkatakovej cumacek
jakejpak je povahove?
bude to asi trosku nerad ne?
jak tak pekne kouka
anik: Hele jako povaha fakt super.. Moc hodnej, má rád děti a prostě uplně užasne, jen občas kousne no, ale to se mu odpustí .. No a pod sedle má hodně energie, ale ne že by dál bordel prostě mi dává najevo, že ho to baví
Když vidí skok tak je nezastavitelnej
Ale jinak je prostě moooooc hodnej
Však ta tvoje je taky užasnááá
konikulka
napsal(a):
anik: Hele jako povaha fakt super.. Moc hodnej, má rád děti a prostě uplně užasne, jen občas kousne no, ale to se mu odpustí .. No a pod sedle má hodně energie, ale ne že by dál bordel prostě mi dává najevo, že ho to baví
Když vidí skok tak je nezastavitelnej
Ale jinak je prostě moooooc hodnej
Však ta tvoje je taky užasnááá
anik: hledám fotky zblizka, ale jaksi je nemůžu najít, tak až najdu tak je sem hodím
konikulka
napsal(a):
anik: hledám fotky zblizka, ale jaksi je nemůžu najít, tak až najdu tak je sem hodím
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
Zanda:jjje fakt uzasnej
sportujete?
jak dlouho ho uz mas?to je tvuj prvni konik?
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Zanda:jjje fakt uzasnej
sportujete?
jak dlouho ho uz mas?to je tvuj prvni konik?
Zanda:moje?a uzasna?to bych ani nereklaje to pekna potvora
anik
napsal(a):
Zanda:moje?a uzasna?to bych ani nereklaje to pekna potvora
anik: mám ho od 31.5.2009.. byli jsme zatím jednou na hobbýkách, ale už trénujeme na další . Jj je to muj první koník.. A co ty jak jí máš dlouho? A sportujete?
Jo je mooc pěkná
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
anik: mám ho od 31.5.2009.. byli jsme zatím jednou na hobbýkách, ale už trénujeme na další . Jj je to muj první koník.. A co ty jak jí máš dlouho? A sportujete?
Jo je mooc pěkná
Zanda:ja ji mam 3 rokya nejak aktivne nesportujem
byli sme akorat jednou na dvouch zavodech,hobby,a to bylo totalni fiasko...obe poprve na zavodech..hruza...
jinak je to kobyla docela sikovna,pekne skace,rada a s dobrym jezdcem by skakala i vysoko
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
byli sme akorat jednou na dvouch zavodech,hobby,a to bylo totalni fiasko...obe poprve na zavodech..hruza...
jinak je to kobyla docela sikovna,pekne skace,rada a s dobrym jezdcem by skakala i vysoko
..
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
anik: hele máš icq? kolik sní máš nejvíc skočeno?
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
Zanda:icq mamcislo je:371008271
nejvic?na zavodech jela 60 a 70-80 parkury,a v treninku skocila urcite metr bez vahani..myslim ze mohla skocit tak tech 110..mozna+5cm i s rezervou
ale skace fakt pekne
konikulka
napsal(a):
Tak teďka Čertík v akci na hobbíčkách jinak z treninku zatím nad skokem ještě nic nemam
konikulka
napsal(a):
Tak teďka Čertík v akci na hobbíčkách jinak z treninku zatím nad skokem ještě nic nemam
No a ostatní mi sem nejdou dám
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
jo tak tady je ovsem krasnej
konikulka
napsal(a):
Holkýýý jedete teďka někdo na nějaké závody?
anik

XXX.XXX.73.247
misicka01
napsal(a):
Holkýýý jedete teďka někdo na nějaké závody?
Misa:ja urcite nekobyla ceka miminko,a prvni 3 mesice se ma trosku prisetrit
navic na to nemam sedlo
v tamtom co sem jela na zavodech byl des...mam totiz nejaky drezurni univerzal
ale co..sedlo je pohodlne,tak si nestezuju
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
To máš pravdu, je moooc pěknej :o) A kolik ti je?
Me?Me je 18ja sem uz vlastne skoro nepatrim
jeste rok a neco a budu se muset s vama rozloucit
anik
napsal(a):
Misa:ja urcite nekobyla ceka miminko,a prvni 3 mesice se ma trosku prisetrit
navic na to nemam sedlo
v tamtom co sem jela na zavodech byl des...mam totiz nejaky drezurni univerzal
ale co..sedlo je pohodlne,tak si nestezuju
My máme Všestrané semišové daslo,,,,a je skvělé drží hezky nohy a je příjemné,,,,ale byla by lepší nějaká ta skočka ,,,,ale nejsou penízky
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
Jo nevišel nám odvoz a né odvaz překlik
Holky..timto se s vami loucim,pujdu koukat na pana filma co jde po Harrym Potterovitak brou noc,at na vas konici ve staji mysli celou noc
anik
napsal(a):
Holky..timto se s vami loucim,pujdu koukat na pana filma co jde po Harrym Potterovitak brou noc,at na vas konici ve staji mysli celou noc
Tak se měj pěkně a já přeji to samé
konikulka
napsal(a):
Jo nevišel nám odvoz a né odvaz překlik
teď v neděli jedeme do Brozan po dlouhé době jet 60cm jinak jezdíme tak 80,,,,a další výkend na chlum,,, 70/80 a 90/100 tak sem zvědavá na našeho bobana
misicka01
napsal(a):
teď v neděli jedeme do Brozan po dlouhé době jet 60cm jinak jezdíme tak 80,,,,a další výkend na chlum,,, 70/80 a 90/100 tak sem zvědavá na našeho bobana
Je na chlum by jsme se taky mohli vypravit.. No uvidím, jak to domluvím s trenérkou jestli nejede ona nějakam na závodíky.. Hele na chlumu to jsou hobbíčka nebo VT?? Jestli jsou to ofi, tak by jsme nemohli
misicka01
napsal(a):
Míšo docela podoba koníků viď??
konikulka
napsal(a):
Míšo docela podoba koníků viď??
heleď chlum je půl napůl jukni na http://www.vco-cjf.cz/races/703/ tam to máš do metru hobíky a pak oficka,,,,,a žanet to je focené na hvězdě ne?
misicka01
napsal(a):
heleď chlum je půl napůl jukni na http://www.vco-cjf.cz/races/703/ tam to máš do metru hobíky a pak oficka,,,,,a žanet to je focené na hvězdě ne?
Jj je to na Hvězdě.. Vy jste tam byli taky viď?
konikulka
napsal(a):
Jj je to na Hvězdě.. Vy jste tam byli taky viď?
jj mají myslim stejné sedlo jako my ty jsi tam fotila?
misicka01
napsal(a):
jj mají myslim stejné sedlo jako my ty jsi tam fotila?
Nn to na tom koníkoj jsem já..
misicka01
napsal(a):
Daslo
tak to bude stejné, Terka, to je majitelka toho koníka na kterém jsem jela má taky Daslo
anik
napsal(a):
For anik : No kopytář na kobyl špatně strouhal...moc strouhal patky, takže kobču začali bolet a tak začala kulhat... a protože je na půl chlaďaska, má dost velký kopyta, a on jí strouhal jen patky a celý kopyto nechal, takže si představte, jako by vám někdo dál podpatek na špičky a vy museli chodit po patách... taly by vás potom boleli ... grrrrrrrrrrrr... nojono, ale už to snad bude v pohodě
.. ještě měsíc počkám, a snad budem moci pomalu něco dělat
kvicalka
napsal(a):
For anik : No kopytář na kobyl špatně strouhal...moc strouhal patky, takže kobču začali bolet a tak začala kulhat... a protože je na půl chlaďaska, má dost velký kopyta, a on jí strouhal jen patky a celý kopyto nechal, takže si představte, jako by vám někdo dál podpatek na špičky a vy museli chodit po patách... taly by vás potom boleli ... grrrrrrrrrrrr... nojono, ale už to snad bude v pohodě
.. ještě měsíc počkám, a snad budem moci pomalu něco dělat
No nic já jdu spinka, tak se tu mějte a dobrou noc...
konikulka
napsal(a):
No nic já jdu spinka, tak se tu mějte a dobrou noc...
Dobrou,,,,
misicka01
napsal(a):
Dobrou,,,,
Holkýýý stávat a cvičit jedete teďkon někdo na Vochtánku se juknout?
misicka01
napsal(a):
Holkýýý stávat a cvičit jedete teďkon někdo na Vochtánku se juknout?
Jasnýýý , stávat a cvičit ...já zaspala, a už to nestihnu za Baruškou , protože odpoledne jedem pryč
... tak budu celý dopoledne sedět tady a psát
.... na Vochtánku nejedu, mám to hrozně dalo
... jsem Brno
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Jasnýýý , stávat a cvičit ...já zaspala, a už to nestihnu za Baruškou , protože odpoledne jedem pryč
... tak budu celý dopoledne sedět tady a psát
.... na Vochtánku nejedu, mám to hrozně dalo
... jsem Brno
Dobré ráno , jste se tu nějak rozjeli beze mě !
happyhvezda
napsal(a):
Dobré ráno , jste se tu nějak rozjeli beze mě !
nojono
,, ale tak... já jsem doma sama
, ale s postele mě před 45 minutama vyhnal taťka telefonem
... foto já a hříbo na Ranči Loučka
kvicalka
napsal(a):
nojono
,, ale tak... já jsem doma sama
, ale s postele mě před 45 minutama vyhnal taťka telefonem
... foto já a hříbo na Ranči Loučka
Holky tak jak jste se včera měli ? Já teda nic moc nedobrovolně jsem opustila poprvé Orionuv hřbet :D Ale kdybyste ho videly jak mu to pak bylo líto :D
wendinkah
napsal(a):
Holky tak jak jste se včera měli ? Já teda nic moc nedobrovolně jsem opustila poprvé Orionuv hřbet :D Ale kdybyste ho videly jak mu to pak bylo líto :D
Já včera byla dopoledne na Ranči Loučka
, a potom jsem teprv jela za Baruškou, no jako v polovině cesty za Barčou se rozlilo a já tam jela v dešti
... dala jsem vodu, vyházela barče hovňajzy z víběhu, pokud nevyházím hrozně kašle
.. no a pak jsem krmila.... no Baruška je teď hromádka neštěstí, nebo spíš , nemocí... kulhá a kašle (takže máčet seno a vyhazovat bobky)
... nojono...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Já včera byla dopoledne na Ranči Loučka
, a potom jsem teprv jela za Baruškou, no jako v polovině cesty za Barčou se rozlilo a já tam jela v dešti
... dala jsem vodu, vyházela barče hovňajzy z víběhu, pokud nevyházím hrozně kašle
.. no a pak jsem krmila.... no Baruška je teď hromádka neštěstí, nebo spíš , nemocí... kulhá a kašle (takže máčet seno a vyhazovat bobky)
... nojono...
Tak my byli na vyjížďce do hospůdky u Háby, bylo skvěle Jeden kuchař ukradl tomu druhému housky a donesl je koním
Koníky jsme u hospůdky odsedlali, dali si pivečko
a vyrazili domů
Můj povoz
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
Tak my byli na vyjížďce do hospůdky u Háby, bylo skvěle Jeden kuchař ukradl tomu druhému housky a donesl je koním
Koníky jsme u hospůdky odsedlali, dali si pivečko
a vyrazili domů
Můj povoz
A náš společník
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Teda, tak u vás absi bylo pěkně
... závist
, u nás jen leje....bleeee
jj bylo pěkně a dneska to vypadá už od rána na pěkný hyc
happyhvezda
napsal(a):
jj bylo pěkně a dneska to vypadá už od rána na pěkný hyc
Jojo , dneska u nás taky... ale já jak na sviňu jedu na 3 dny pryč
... a vydím že máte provázkovou uzdečku
... mi také... od koho ji máte ? mi kupovali u toricona
...nedám na jeho výrobky dopustit
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
Jojo , dneska u nás taky... ale já jak na sviňu jedu na 3 dny pryč
... a vydím že máte provázkovou uzdečku
... mi také... od koho ji máte ? mi kupovali u toricona
...nedám na jeho výrobky dopustit
Taktéž Toricon máme provazovou výbavu do westernu
a do anglije má svoji koženou uzdečku
happyhvezda
napsal(a):
jé já taky nakupuju některé věci u toriconu.. vlastně, vděčím jeho dnes už valáškovi za svého koně, tak jsem poprvé zjistila že pan Panuška existuje až podle mailu který jsem obdržela,když jsem hledala fotky otce svého koníka no tady to moje mimino přidám tež at mu není líto..hííí on je tak sladkej že bych ho spapala
happyhvezda
napsal(a):
j ... jj ... no já jsem ji koupila tak nějak, protože se mi hrozně líbí
.... pokud jezdíme
(což kvůli noze už delší dobu nejezdíme
) tak jezdíme anglii, ale dávám tuhle uzdečku... už jezdíme ale i na parellce, zatím kroku klus, jak v terénu, tak na jízdárně
... parellka samozdřejmě taky od toricona
...
stalonek
napsal(a):
jé já taky nakupuju některé věci u toriconu.. vlastně, vděčím jeho dnes už valáškovi za svého koně, tak jsem poprvé zjistila že pan Panuška existuje až podle mailu který jsem obdržela,když jsem hledala fotky otce svého koníka no tady to moje mimino přidám tež at mu není líto..hííí on je tak sladkej že bych ho spapala
tím samozřejmě myslím svého koníka že bych ho spapala
stalonek
napsal(a):
For stalonek : koník moc hezkej
.. já se o toriconovi dozvěděla tak, že jsem šla do equisboyu , koupila parelku, a řekli mi , že je od toricona, kterej u nich má věci... od té doby provazové věci jen od toricona...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
stalonek
napsal(a):
tím samozřejmě myslím svého koníka že bych ho spapala
Baruš ja už myslela že ty naše nebo i mě ?
kvicalka
napsal(a):
j ... jj ... no já jsem ji koupila tak nějak, protože se mi hrozně líbí
.... pokud jezdíme
(což kvůli noze už delší dobu nejezdíme
) tak jezdíme anglii, ale dávám tuhle uzdečku... už jezdíme ale i na parellce, zatím kroku klus, jak v terénu, tak na jízdárně
... parellka samozdřejmě taky od toricona
...
tojo,my jezdíme jak kdy,převážně bezudidlově, nedělá nám to problém,máme jezdeckou ohlávku s opleteným nánosníkem, působí to velice dobře.. i když je pravda že včera jsme šli jezdit s dvěma kobylkami které jsou trošku hyper a i stelčovi z nich hrabe tak kromě naší stájové kolegyně jely, no tk sem brala raději uzdečku prtoože jezdíme ted bez sedla (kvůli takové odřenině,původně od much,a pak to ještě dodělal podbřišník když se na to dostal , sice to bylo víc vpředu ale sjelo mu to kvůli břicha až tak..) tak jsem měla trochu strach co bude dělat.. jinak občas na uzdu taky nezanevřu, ale spokojenost pro obě strany s tou ohlávkou
.. bez ničeho se nám zatím moc nedaří,na jízdárně občas zkouším nějaké ty blbosti,ale to terénu bych nešla bez té ohlávky.. parelku sme taky brali, ale nejednou měl z ní takové zlámané chlupy na nose, i když jsem za ni vůbec třeba nervala, stačilo že se chtěl ohnout k větvi proti mé vůli a bylo to.. ta ohlávka to trošku vyřešila.. ale jinak zlatíško.. fotky moc z vyjížděk nemám, spíš na placu..nebo jednu vlastně jo..ze zimy.
stalonek
napsal(a):
tojo,my jezdíme jak kdy,převážně bezudidlově, nedělá nám to problém,máme jezdeckou ohlávku s opleteným nánosníkem, působí to velice dobře.. i když je pravda že včera jsme šli jezdit s dvěma kobylkami které jsou trošku hyper a i stelčovi z nich hrabe tak kromě naší stájové kolegyně jely, no tk sem brala raději uzdečku prtoože jezdíme ted bez sedla (kvůli takové odřenině,původně od much,a pak to ještě dodělal podbřišník když se na to dostal , sice to bylo víc vpředu ale sjelo mu to kvůli břicha až tak..) tak jsem měla trochu strach co bude dělat.. jinak občas na uzdu taky nezanevřu, ale spokojenost pro obě strany s tou ohlávkou
.. bez ničeho se nám zatím moc nedaří,na jízdárně občas zkouším nějaké ty blbosti,ale to terénu bych nešla bez té ohlávky.. parelku sme taky brali, ale nejednou měl z ní takové zlámané chlupy na nose, i když jsem za ni vůbec třeba nervala, stačilo že se chtěl ohnout k větvi proti mé vůli a bylo to.. ta ohlávka to trošku vyřešila.. ale jinak zlatíško.. fotky moc z vyjížděk nemám, spíš na placu..nebo jednu vlastně jo..ze zimy.
koukám že ty příspěvky nějak nestíhám jak se to tu hází :D
happyhvezda
napsal(a):
Tak a pokračujeme dál !
Tak teď jsem četla diskuzy "nabízím ježdění"...nebo nějak tak se jmenuje . A jistá slečna, nebo paní lapata , tam veřejně prohlašuje, že mi náctiletí, jsme totálně na nic, a nic neumíme, a koně máme jenna chlubění se.... to ěm dokáže tak vytočit... grrrrrrrrr.... ... paní si asi neuvědomuje, že hodně znás, nejsme takoví, a pro naše koníky by jsme se rozdali
....však tam jukněte, a taky něco připište, ať je nás proti ní víc
...
kvicalka
napsal(a):
Tak teď jsem četla diskuzy "nabízím ježdění"...nebo nějak tak se jmenuje . A jistá slečna, nebo paní lapata , tam veřejně prohlašuje, že mi náctiletí, jsme totálně na nic, a nic neumíme, a koně máme jenna chlubění se.... to ěm dokáže tak vytočit... grrrrrrrrr.... ... paní si asi neuvědomuje, že hodně znás, nejsme takoví, a pro naše koníky by jsme se rozdali
...
víšco,dyky se na nás budou takhle čumětsme prostě "mladší a blbější".. to už asi nezměníme,názor jim brát nebudu, i když je to nefér
stalonek
napsal(a):
koukám že ty příspěvky nějak nestíhám jak se to tu hází :D
jojo , taky někdy nestíhám
...ale neva, piš piš
však mi si rádi počtem
...no mi si s baruškou bez ničeho faaakt netroufnem
to jako fakt ne... ani na parellce venku zatím nemám odvahu cválat...ale teřba to příjde někdy časem
...
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
kvicalka
napsal(a):
...
To nemá cenu ... ja se tomuto pouze směju Je jedno zda ma člověk 15 nebo 50 let. Neustále úplně každý děla chyby a záleží už pouze na tom člověku zda se chce změnit a učit se dál v oboru koňařiny.Každý se učí cely život a kdo nechce a stoji si za svým tak je to hlupák
končím radši
kvicalka
napsal(a):
...
for kvicalka: a jak dlouho baruš máš? já stelču 2 roky a ted to budou dva měsíce navíc ..časem přijde neboj, pokud máš hodného koně,důvěru v něj proč ne.. já se taky zpočátku bála,ale šlo to nějak samo,nejdřív krok,že k vodě.pak cválali, no klusu sem se nebála,cvalu také jo,ale nějak to šlo..nebyla jsem sama.. pak sme jezdili na parelce i na jízdárně, na jízdárně jsem už skákala i na nákrčáku,je to sranda, ale pak bez nákrčáku už to tak skvělé nebylo,koník mi po pár skocích vypověděl poslušnost takže jsem dobrovolně neelegantně seskočila..
.. ale to už bylo dávno..
happyhvezda
napsal(a):
To nemá cenu ... ja se tomuto pouze směju Je jedno zda ma člověk 15 nebo 50 let. Neustále úplně každý děla chyby a záleží už pouze na tom člověku zda se chce změnit a učit se dál v oboru koňařiny.Každý se učí cely život a kdo nechce a stoji si za svým tak je to hlupák
končím radši
happyhvezda: naprostý souhlas..
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
stalonek
napsal(a):
happyhvezda: naprostý souhlas..
No můj názor k ježděni na ohlavce ? Ráchel je převelice spokojena, s ohlávkou přestala zdrhat na polích, začla si všímat mého sedu a spokojenost na obou stranach , jízdarna uprostřed pole , velky maly kruh,změna směru supr , ale i tak radši pracuji s tym koněm na udidle
anik

XXX.XXX.73.247
stalonek
napsal(a):
for kvicalka: a jak dlouho baruš máš? já stelču 2 roky a ted to budou dva měsíce navíc ..časem přijde neboj, pokud máš hodného koně,důvěru v něj proč ne.. já se taky zpočátku bála,ale šlo to nějak samo,nejdřív krok,že k vodě.pak cválali, no klusu sem se nebála,cvalu také jo,ale nějak to šlo..nebyla jsem sama.. pak sme jezdili na parelce i na jízdárně, na jízdárně jsem už skákala i na nákrčáku,je to sranda, ale pak bez nákrčáku už to tak skvělé nebylo,koník mi po pár skocích vypověděl poslušnost takže jsem dobrovolně neelegantně seskočila..
jee koukam ze se to tu pekne rozjelo
happyhvezda
napsal(a):
No můj názor k ježděni na ohlavce ? Ráchel je převelice spokojena, s ohlávkou přestala zdrhat na polích, začla si všímat mého sedu a spokojenost na obou stranach , jízdarna uprostřed pole , velky maly kruh,změna směru supr , ale i tak radši pracuji s tym koněm na udidle
No jako, asi máte pravdu...ale mě to někdy tak vitáčí...prostě většinou nad tím mávnu rukou...ale když do sliším už po 150tý... fakt jako... štve mě to
anik

XXX.XXX.73.247
stalonek
napsal(a):
stalonek:kolik te stala ta pekna ohlavka?
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
stalonek
napsal(a):
anik: 280 + 350 otěže.. ale nelituju těch peněz
Já bych na parelce u Ráchel jezdit nemohla asi ... jelikoš má citlivý nos a mě by to přišlo na ni moc ostré.Nám stačí podložěná stájovka .Foto Simčas2
stalonek
napsal(a):
Baruška není úplně moje , ale mám ji v pronájmu (nebo spíš adopci) starám se o ni, jezdím si ji... prostě pohodička... snažíme se dělat pokroky, ale ve svých letech se mám ještě co učit... v hodně věcech mám nedostatky, a nerada bych si kobču kazila, tak se ještě učím...jak ze země, tak ježdění... Jako na jízdárně jí hodně věřím, tam jsme i cválali...ale venku je trošičku jiná... když se ve cvalu rozjede, tak není k zastavení
...ale tak snad se to zlepší... věřím jí
a přeju všem ostatním pokroky s koníkama
anik

XXX.XXX.73.247
stalonek
napsal(a):
anik: 280 + 350 otěže.. ale nelituju těch peněz
no a jak se ti na tom jezdi?ja na kobce jezdila s parelkou i na hackamore..a pohoda
jen musela kobylka chodit pravidelne pod sedlem
tedy na parelce zastavila vzdy...horsi to bylo s hackem
kvicalka
napsal(a):
Baruška není úplně moje , ale mám ji v pronájmu (nebo spíš adopci) starám se o ni, jezdím si ji... prostě pohodička... snažíme se dělat pokroky, ale ve svých letech se mám ještě co učit... v hodně věcech mám nedostatky, a nerada bych si kobču kazila, tak se ještě učím...jak ze země, tak ježdění... Jako na jízdárně jí hodně věřím, tam jsme i cválali...ale venku je trošičku jiná... když se ve cvalu rozjede, tak není k zastavení
...ale tak snad se to zlepší... věřím jí
a přeju všem ostatním pokroky s koníkama
Tak ač nejsem náctiletá a velmi dobře znám kvíčalku,tak musím říct moje zjištění, bez náctiletých to u koní nejde,ač je to někdy víc škody než užitku, tak si to už bez nich a jejich pomoci nedokážu představit.samozřejmě jsou jedni pomáhající a ochotní a druzí jen mluvící,chytří a chlubící se.Ale i ti jednou dospějí a vyučí se. Chce to hlavně nelhat, říkat pravdu a snažit se a dospělí Vás budou brát jako sobě rovní.že Dančo? jak si píšete s holkama MTR zdraví majitelka ranče u sila
smoulinka
napsal(a):
Tak ač nejsem náctiletá a velmi dobře znám kvíčalku,tak musím říct moje zjištění, bez náctiletých to u koní nejde,ač je to někdy víc škody než užitku, tak si to už bez nich a jejich pomoci nedokážu představit.samozřejmě jsou jedni pomáhající a ochotní a druzí jen mluvící,chytří a chlubící se.Ale i ti jednou dospějí a vyučí se. Chce to hlavně nelhat, říkat pravdu a snažit se a dospělí Vás budou brát jako sobě rovní.že Dančo? jak si píšete s holkama MTR zdraví majitelka ranče u sila
Tak co jak pak jdou iháčci?? Čertík už má prodnešek volnísko Odježděno už máme, tak teďka užívá zasloužený výběh.. A pak ho asík vykoupu pokud se nezkazí počasíčko
a co máte v plánu vy?
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
Tak co jak pak jdou iháčci?? Čertík už má prodnešek volnísko Odježděno už máme, tak teďka užívá zasloužený výběh.. A pak ho asík vykoupu pokud se nezkazí počasíčko
a co máte v plánu vy?
tak ja doufam,ze dneska konecne vyjedeme venale az k veceru,az se ochladi
konikulka
napsal(a):
anik: tak držím palečky at vám to víjde
kvicalka (Daniela Vavříková) |
Já jsme take te slecne odpovedela vubec se mi nelibi co tam o nactiletych rika ...
wendinkah
napsal(a):
kvicalka (Daniela Vavříková) |
Já jsme take te slecne odpovedela vubec se mi nelibi co tam o nactiletych rika ...
Dobrý nápad co se tématu ýká. Doufám, že se můžu přidat.
smoulinka
napsal(a):
For smoulinka : Jeee, ahoji Edi ... nj, někdy dělám blbosti
... a vím to
..děkujeme za příspěvek, i když nejsi náctiletá
..aspoň někdo, kdo si o nás náctiletých nemyslí, že jsme úplně k ničemu
..... však kdybych neměla tebe
nemám barušku
.... :-*
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
Vítej tu!!
zanda:jeee tak nakonec z vyjizdky seslonejak sem usnula a probudila sem se v 6
tak zitra
anik
napsal(a):
zanda:jeee tak nakonec z vyjizdky seslonejak sem usnula a probudila sem se v 6
tak zitra
anet: Jééé Tak snad to zítra víjde
No Čertíka jsem nakonec taky nekoupala, protože jsem přišla s oběda a že ho půjdu teda vykoupat a ono začlo pršet
kvicalka
napsal(a):
Ahoj, taky tě vítám !!!
Děkuji za přivítání
Jak se máte a co koníci a plány na zítřek? Ještě taková jedna malá otázka odkud kdo jste? Aby měl jeden představu z ajkých koutů světa se tu stekáváme.
Já jsem z Brna kobylka z Bystřice n.Pern. a plán na zítřek? Hlavní je převoz kobylek k hřebci, ale do té doby pokud moje noha dovolí (předevčírem jsem blbě stoupnula a bolí to na došlap jak čert jak kdyby to bylo naštíple) tak budu fotit, flákat se a hrát si hlavně s madam Anginkou (ta na přiložené fotce).
Foto: Pavlína Trkanová
konikulka
napsal(a):
No Čertíka jsem nakonec taky nekoupala, protože jsem přišla s oběda a že ho půjdu teda vykoupat a ono začlo pršet
hihi, taky mám takoví štěstí
... každý dopoledne, co kobylu koupu, začne odpoledne pršet, a když¨nekoupu, nespadne ani kapka
...fakt na prd totok
...
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
zanda:no ale u nas tedy prselo poradnea takova hnusna bourka co byla
se nam pri bource uplne splasily kocky
no des...a bourka byla primo nad nama
to bylo snad poprve,co sem zazila takovou bourku
berusenka
napsal(a):
Děkuji za přivítání
Jak se máte a co koníci a plány na zítřek? Ještě taková jedna malá otázka odkud kdo jste? Aby měl jeden představu z ajkých koutů světa se tu stekáváme.
Já jsem z Brna kobylka z Bystřice n.Pern. a plán na zítřek? Hlavní je převoz kobylek k hřebci, ale do té doby pokud moje noha dovolí (předevčírem jsem blbě stoupnula a bolí to na došlap jak čert jak kdyby to bylo naštíple) tak budu fotit, flákat se a hrát si hlavně s madam Anginkou (ta na přiložené fotce).
Veru: Já jsem z Lázní Bělohradu, to je kousek od Hradce Králové... A plán na zítřek?? No Čerťula bude mít flákando ve výběhu, takže asi tak no :o)
berusenka
napsal(a):
Děkuji za přivítání
Ahoj, tak já jsem z Brna, a kobču mám v Drásově u Tišnova... byla jsi tam, a mi se známe, jak osobně, tak přes e-mail a icq.... a plány na zítřek ? ehmm, no, nejsem doma, ale u známých, takže dopol jedem na vílet na nějakej zámek, a odpoledne jedu na tréning do nedalekého Lískovce u Koryčan. Trénovat budu upevňování sedu a skákání něčeho menšího... ježdění na jízdárně pěkně zanedbávám...
anik
napsal(a):
zanda:no ale u nas tedy prselo poradnea takova hnusna bourka co byla
se nam pri bource uplne splasily kocky
no des...a bourka byla primo nad nama
to bylo snad poprve,co sem zazila takovou bourku
anet a já vtom nejvetším lijáku a bouřce šla pro koně do výběhu no a jako na potvoru se jim domu nechtělo
Naštěstí byla bouřka dál od nás
anik

XXX.XXX.73.247
konikulka
napsal(a):
anet a já vtom nejvetším lijáku a bouřce šla pro koně do výběhu no a jako na potvoru se jim domu nechtělo
zanda:jeje a to ses nebala?ja bych asi zalezla do prvniho krovi co bych cestou potkala
konikulka
napsal(a):
taky nedávno jsem byla u koníku a byl strašný slejváka bouřka pak přestalo tak sem vyběhla vzala kobylku a šla se porjít po vesnici, aby jsme kdyžtak byli blízko, tak jsem kroužila kolem domova, když najednou koukám nebe modrý, dlouho neprší tak se vydám dál a v momentě kdy jsem nejdál ve vesnici tak začne lít, ale to vůbec není zákon schválnosti
anik
napsal(a):
zanda:jeje a to ses nebala?ja bych asi zalezla do prvniho krovi co bych cestou potkala
anet: ani ne, ale bouřky se bojím .. No ale bouřka byla jen malá(naštěstí).. no křoví by jsem tam nikde pocestě nanešla
.. Ale co by jsem pro koníky neuďála vid'?? Ale promáchaná jsem byla dost jsem byla taková zmoklá slepička
berusenka
napsal(a):
taky nedávno jsem byla u koníku a byl strašný slejváka bouřka pak přestalo tak sem vyběhla vzala kobylku a šla se porjít po vesnici, aby jsme kdyžtak byli blízko, tak jsem kroužila kolem domova, když najednou koukám nebe modrý, dlouho neprší tak se vydám dál a v momentě kdy jsem nejdál ve vesnici tak začne lít, ale to vůbec není zákon schválnosti
tak to naštve