Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2009 12:44
makca

XXX.XXX.144.219

Ráda zde přivítám fotky Vašich miláčků, ať se jedná o QH nebo painta či jiné americké plemeno....Klidně i miniapku

4.7.2009 12:46
makca

XXX.XXX.144.219

makca napsal(a):
Ráda zde přivítám fotky Vašich miláčků, ať se jedná o QH nebo painta či jiné americké plemeno....Klidně i miniapku

Kámoš má tohohle hřebce APH. Mr Super Domino ;-) Je to hodný, trpělivý a krásný koník

4.7.2009 12:47
wendinkah

XXX.XXX.79.90

makca napsal(a):
Kámoš má tohohle hřebce APH. Mr Super Domino ;-) Je to hodný, trpělivý a krásný koník

Na ranči kde mám ustájeného koníka se to američanama jen hemží ..par foto přidám
Jacs Cro bar

4.7.2009 12:49
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
Na ranči kde mám ustájeného koníka se to američanama jen hemží ..par foto přidám
Jacs Cro bar

Play Whith me Playboy

4.7.2009 12:49
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
Play Whith me Playboy

Black Magic ....a mnoho dalších :D

5.7.2009 10:14
sheril

XXX.XXX.88.21

makca napsal(a):

5.7.2009 11:01
ladys

XXX.XXX.45.106

sheril napsal(a):

To je něco pro mě

Wayne QH

5.7.2009 11:02
ladys

XXX.XXX.45.106

ladys napsal(a):
To je něco pro mě

Wayne QH

Jeho maminka Docs Mary Rock (tatínek je výš Jacs Cro Bar)

5.7.2009 11:03
ladys

XXX.XXX.45.106

ladys napsal(a):
Jeho maminka Docs Mary Rock (tatínek je výš Jacs Cro Bar)

A Mister To Impress appa x A1/1

5.7.2009 19:15
jackie

XXX.XXX.205.109

makca napsal(a):

Letošní QH po Docs O´Nulley Chex.

5.7.2009 19:16
jackie

XXX.XXX.205.109

makca napsal(a):

QH po Jacs Golden Time

5.7.2009 19:18
jackie

XXX.XXX.205.109

makca napsal(a):

PH

5.7.2009 19:19
jackie

XXX.XXX.205.109

makca napsal(a):

Syn té černé PH po Billy Skip Bars, letos dvouletý

5.7.2009 19:19
jackie

XXX.XXX.205.109

jackie napsal(a):
Syn té černé PH po Billy Skip Bars, letos dvouletý

a z druhé strany...

5.7.2009 19:22
jackie

XXX.XXX.205.109

makca napsal(a):

A příští rok se snad dočkáme hříbátka po tomto krasavci

5.7.2009 19:32
ampinka

XXX.XXX.43.2

jackie napsal(a):
A příští rok se snad dočkáme hříbátka po tomto krasavci

Mno sice to není QH, PH ani nic podobnýho, ale Američanka je to taky Gramina z Gracie po Rocket Force, Americký klusák

6.7.2009 18:32
pizneta

XXX.XXX.210.3

rozi : Tak to je teda kočka.
Tady můj Powerfull Danny po Invest in a Power z plnokrevné matky.
Ve westernu...

6.7.2009 18:33
pizneta

XXX.XXX.210.3

pizneta napsal(a):
rozi : Tak to je teda kočka.
Tady můj Powerfull Danny po Invest in a Power z plnokrevné matky.
Ve westernu...

a v angli...

6.7.2009 22:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

pizneta napsal(a):
a v angli...

roček z plnokrevné kobči po Pure Dunnit P. - PR Rocky Way

6.7.2009 22:14
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
roček z plnokrevné kobči po Pure Dunnit P. - PR Rocky Way

jeho sestra Honey - 4 roky

7.7.2009 11:45
dolinka

XXX.XXX.220.85

tak tohle je 7letá QH z německa

7.7.2009 11:46
dolinka

XXX.XXX.220.85

dolinka napsal(a):
tak tohle je 7letá QH z německa

a tohle 2 letá QH taky z německa

7.7.2009 11:46
dolinka

XXX.XXX.220.85

dolinka napsal(a):
a tohle 2 letá QH taky z německa

tady měla podruhé sedlo

7.7.2009 11:47
dolinka

XXX.XXX.220.85

dolinka napsal(a):
tady měla podruhé sedlo

a poslední

7.7.2009 14:28
pizneta

XXX.XXX.210.3

Rozi-nemáš více foteček toho po Investovi prosím?ten je snad jediný,který je trochu podobný Denýsovi

7.7.2009 14:44
spiritka

XXX.XXX.231.129

pizneta napsal(a):
Rozi-nemáš více foteček toho po Investovi prosím?ten je snad jediný,který je trochu podobný Denýsovi

Silver Bueno W Chex :o)

7.7.2009 15:06
barusinek

XXX.XXX.212.163

spiritka napsal(a):
Silver Bueno W Chex :o)

Ve stáji kde mám ustájeného koníka jsou taky američánci.
Maminka a dcera,Dara Power Dunnit a Skippie Star Hollywood.Obě Quarter Horse.

7.7.2009 15:08
barusinek

XXX.XXX.212.163

barusinek napsal(a):
Ve stáji kde mám ustájeného koníka jsou taky američánci.
Maminka a dcera,Dara Power Dunnit a Skippie Star Hollywood.Obě Quarter Horse.

a ještě Skippie

7.7.2009 22:43
kviddo

XXX.XXX.94.249

barusinek napsal(a):
a ještě Skippie

Chelsea Kinley Keen
m: Kinley Keen
o: Blue Eye Jane Valley

7.7.2009 22:47
kviddo

XXX.XXX.94.249

kviddo napsal(a):
Chelsea Kinley Keen
m: Kinley Keen
o: Blue Eye Jane Valley

Jsme povyrostli

7.7.2009 22:49
kviddo

XXX.XXX.94.249

kviddo napsal(a):
Jsme povyrostli

Daymoon Royal Jess : 2,5 letý
jen pulka QH
o: Kathy´s Royal Jess
m: ruský chl.

7.7.2009 23:26
kviddo

XXX.XXX.94.249

kviddo napsal(a):
Daymoon Royal Jess : 2,5 letý
jen pulka QH
o: Kathy´s Royal Jess
m: ruský chl.

2,5

8.7.2009 10:12

makca napsal(a):

Opravdu krása krása a nic než krása :) miluju tahle plemena, já mám 2letého hřebečka appy, upřimně né koupeného kvůli tomu, že bych chtěla dalšího koníka.. (mám už jednu 50% QH).. Jela jsem se podívat na vyhublého hřebečka, pěkně zbarveného, teď už je to lehce \"plesnivý\" red roan. Hlavu má parádní, ale tělíčko? Stále malé, ikdyž roste, a hubené.. Ale je neskutečně hodný i k malým dětem, teď se má už dobře, je na pastvě, krmí se 2x denně a čistí, koupe... :) nic mu nechybí :) posílám i jeho fotečku... a ptám se, myslíte, že z něj může být i mohutný američan? Je to tedy 75% appa (matka je po A1/1, ale oba rodiče pěkně narostlí a prarodiče též-i ten A1/1).. Díky díky, Lucka

8.7.2009 11:02
sajma

XXX.XXX.200.139

Samuel Gadda
M:Sameera Bint Sameer
O:Count Jess

10.7.2009 09:02

Děkuji, pořád se ptám a je fakt, že má na svoji postavu krásně vyvinutou hlavu(přesně jako pořádnž QH) tak ještě to tělíčko, aby dorostlo.. Nechám ho teď aspoň rok a půl na pastvě, kde ma 24/7 trávu, vodu a ještě dostává 2x denně energy standart a oves. šlupky+olej+vitamíny apod... takže se nemá špatně, je to flegmouš, přes horké dny je zavírán do menšího výběhu, kde není Slunce, kvůli jeho spálené kůži a nosí tzv. župan :-D Nic mu nevadí, na 2,3 letého hřebečka je moc hodný, nehřebčí, miluje děti a je na všechno velmi opatrný, takže se povaha američana ukázala v tom nejlepším světle :) mám z něj radost, celkově, že roste, uklidnil se (zkoušel skákat, hřebčit, štípat asi měsíc)... teď je ve společnosti asi 10ti dalších hřebců a jedné staré koňské dámy, je to taková jejich maminka, nejstarší hřebeček má 4 roky :) je prostě v ráji pro koně :) tak snad bude v úpohodě a co... kdyžtak budu mít miniappu :) i tak ho máme rádi :)

11.7.2009 09:53
007nikita

XXX.XXX.181.178

makca napsal(a):

2 letá QH Lady Roan Spanish

11.7.2009 10:26
proxima

XXX.XXX.104.193

nowera napsal(a):
Děkuji, pořád se ptám a je fakt, že má na svoji postavu krásně vyvinutou hlavu(přesně jako pořádnž QH) tak ještě to tělíčko, aby dorostlo.. Nechám ho teď aspoň rok a půl na pastvě, kde ma 24/7 trávu, vodu a ještě dostává 2x denně energy standart a oves. šlupky+olej+vitamíny apod... takže se nemá špatně, je to flegmouš, přes horké dny je zavírán do menšího výběhu, kde není Slunce, kvůli jeho spálené kůži a nosí tzv. župan :-D Nic mu nevadí, na 2,3 letého hřebečka je moc hodný, nehřebčí, miluje děti a je na všechno velmi opatrný, takže se povaha američana ukázala v tom nejlepším světle :) mám z něj radost, celkově, že roste, uklidnil se (zkoušel skákat, hřebčit, štípat asi měsíc)... teď je ve společnosti asi 10ti dalších hřebců a jedné staré koňské dámy, je to taková jejich maminka, nejstarší hřebeček má 4 roky :) je prostě v ráji pro koně :) tak snad bude v úpohodě a co... kdyžtak budu mít miniappu :) i tak ho máme rádi :)

Ahojky lucko,
já bych se toho vůbec neobávala.Appaloosy nejsou jako QH a jsou hodně pozdní.Pár jsme jich odchovali a ve dvou letech jsou to ještě taková hříbátka a až tak ve 4letech jsou pěkně nasvalené a oplácané.Takže dej hříbkovi čas a myslím že v takových super podmínkách ti z něj vyroste fajn pěkný kulatý koník.
A můžu se zeptat jakého má tatíka??

11.7.2009 10:30
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
Ahojky lucko,
já bych se toho vůbec neobávala.Appaloosy nejsou jako QH a jsou hodně pozdní.Pár jsme jich odchovali a ve dvou letech jsou to ještě taková hříbátka a až tak ve 4letech jsou pěkně nasvalené a oplácané.Takže dej hříbkovi čas a myslím že v takových super podmínkách ti z něj vyroste fajn pěkný kulatý koník.

Jukni sem-tu naše kobylka 2,5letá

11.7.2009 10:31
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
Jukni sem-tu naše kobylka 2,5letá

...tu tři a půl letá

11.7.2009 10:39
proxima

XXX.XXX.104.193

proxima napsal(a):
...tu tři a půl letá

...a tady 4,5 letý před hříbátkem..tady je teprve myslím hotová...

11.7.2009 12:45
nowera

XXX.XXX.183.187

proxima napsal(a):
Ahojky lucko,

Stále v to doufám, protože jeho bývalá majitelka nejspíš sama neví, jestli podražený je, nebo není, jeho otec je STAR ART, maminka SAMS IMPRESSIVE STAR, takže oba pořádní, tak v to stále doufám :) čas mu určitě dám, zaslouží si to mrnousek jeden :) a jaké jste měli vy appy? :)

11.7.2009 14:29
proxima

XXX.XXX.104.193

nowera napsal(a):
Stále v to doufám, protože jeho bývalá majitelka nejspíš sama neví, jestli podražený je, nebo není, jeho otec je STAR ART, maminka SAMS IMPRESSIVE STAR, takže oba pořádní, tak v to stále doufám :) čas mu určitě dám, zaslouží si to mrnousek jeden :) a jaké jste měli vy appy? :)

Star Art je macek a mamina podle jména asi bude mít něco společného s Drest To Impress předpokládám,což je taky haltrový hřebčák-takže mohutný by měl dorůst.myslím že se toho dočkáš a bude krásný.S výškou nevím,ale oba hřebci jsou menší-ale zase jestli je tam nějaká plňaska,tak ta to zvedne.
No my máme appaloos různě-máme kazdý rok tak jedno dvě appa hříbátka,takže dle toho.Nyní máme tu Vanesu jak je na fotkách-taky po Drestovi a jejího syna -hřebečka po QH Jacs Cro bar.A jednu QH kobču březí po appa hřebci na příští rok..

Vanesa s malým..

12.7.2009 08:19
kvicalka

XXX.XXX.176.230

wendinkah napsal(a):
Jacs Cro bar

Jeeee, mi máme u nás ve stáji hřebečka po Jacs Cro Bar , jmenuje se Just Cisko of Jacs ... tak to je tyjo náhoda, že je tady v diskuzy ... Můžu se zeptat z jaké jste stáje ?Moc by mě zajímalo, kde má náš Ciskoušek taťuldu ... tady jsem sním na fotce

12.7.2009 20:26
danpie

XXX.XXX.220.76

nowera napsal(a):

NOWERA: Tak jste si nakonec hřebečka nechala a neprodala ho? Však mu dejte čas a bude to určitě v poho. Zaplať pán bůh, že bývalá majitelka nemá už dávno ani jeho maminu a už žádného koně!
Klisna Sams Impressive Star! Naše zlatíčko!

12.7.2009 22:25
marky88

XXX.XXX.28.3

007nikita napsal(a):

Taky přidám pár westernových koní od nás :)

12.7.2009 22:26
marky88

XXX.XXX.28.3

marky88 napsal(a):
Taky přidám pár westernových koní od nás :)

13.7.2009 13:30

danpie napsal(a):
NOWERA: Tak jste si nakonec hřebečka nechala a neprodala ho? Však mu dejte čas a bude to určitě v poho. Zaplať pán bůh, že bývalá majitelka nemá už dávno ani jeho maminu a už žádného koně!
Klisna Sams Impressive Star! Naše zlatíčko!

neprodala, 2 lidi ho chtěli koupit s tím, že ho už obsednout a to jsem řekla prostě ne a hlavně mi to výborně vyšlo na pastvě, takže paráda :) a i celkově s odjezdem do zahraničí je vše jinak Kobylka vypadá překrásně a jsem ráda, že jste se zajímala takhle o malého :) teď už se má dobře :)

13.7.2009 15:30
danpie

XXX.XXX.220.76

nowera napsal(a):
neprodala, 2 lidi ho chtěli koupit s tím, že ho už obsednout a to jsem řekla prostě ne a hlavně mi to výborně vyšlo na pastvě, takže paráda :) a i celkově s odjezdem do zahraničí je vše jinak Kobylka vypadá překrásně a jsem ráda, že jste se zajímala takhle o malého :) teď už se má dobře :)

Některý lidi nemají opravdu rozum, jsem ráda, že jste se takhle rozhodla a že nešel opět do špatných rukou. Doufám, že se brzy kluk dá dohromady a když by jste chtěla, tak by jsme se mohly spolu vidět někdy na appashow, kde ho můžete ukázat v plné jeho kráse. Ale upřímně, kdyby jste někdy viděla jeho maminu, jak vypadala příšerně jako hříbě, tak by jste si ještě řekla, že máte krásného koně a i přesto z ní vyrostla krásná klisna a stala se z ní na appashow Grandchampionka, všechny tam porazila. Takže víte jak se říká "s ošklivého káčátka ..."

29.7.2009 13:20

danpie napsal(a):
Některý lidi nemají opravdu rozum, jsem ráda, že jste se takhle rozhodla a že nešel opět do špatných rukou. Doufám, že se brzy kluk dá dohromady a když by jste chtěla, tak by jsme se mohly spolu vidět někdy na appashow, kde ho můžete ukázat v plné jeho kráse. Ale upřímně, kdyby jste někdy viděla jeho maminu, jak vypadala příšerně jako hříbě, tak by jste si ještě řekla, že máte krásného koně a i přesto z ní vyrostla krásná klisna a stala se z ní na appashow Grandchampionka, všechny tam porazila. Takže víte jak se říká "s ošklivého káčátka ..."

Tak jsem se byla po měsíci konečně podívat na koníky a málem jsem upadla, protože jsem svého koně málem nepoznala... Jdu a předemnou něco tmavého-kouřového, s hlavou pěknou, širokou a viditelně širšíma plecema, než můj koník... No a on to byl můj koník! Za +-2,5 měsíce na trávě, s příkrmem a kvalitní péčí se z Silverka stal jiný koník, posílám fotečku :-)) PS: Jen tak dál Artíku :-)

1.4.2011 10:22
nowera

XXX.XXX.134.131

A takhle vypadá Artík teď (Silver Star Art m: Sams Impresive Star o: Star Art)
Začíná se konečně líhnout v pěkného koně, povahově dokonalý, jen je znát to, že jako malý mu toho hodně chybělo, tak mu tak nějak pořád něco je, ale je silný a ze všeho se vždy prokouše :-) Můj malý bojovník :-)

1.4.2011 16:43
donty

XXX.XXX.53.60

Taky se přidám...Naše klisny PH. Bay overo Neons Ivy Jill (Neon Go Man - Ivy Jill Rucker) a sorrel overo Zippos Dirty Lily (Dirty Rocki - Sensational Sadie)

1.4.2011 22:06
janovotna

XXX.XXX.205.246

2.4.2011 10:25
dolinka

XXX.XXX.220.85

loňský hřebeček QH po Docs O´Nulley Chex.

2.4.2011 10:29
dolinka

XXX.XXX.220.85

2.4.2011 21:35
lerry

XXX.XXX.217.215

Jak jsou na tom vaši američani zdravotně? Zvládají rekre i sport bez problémů nebo jsou náchylnější na nohy kvůli výraznějšímu osvalení?

3.4.2011 20:19
nowera

XXX.XXX.130.10

:-) Američani jsou velice odolní koníci, byli na to vyšlechtěni, aby zvládali těžkou práci i s lehkýma nohama, jaké mají :) Já mám třeba takového malého chcípáčka, ale je to šílený bojovník, že všeho se vylíže, nic ho nerozhází, i když to měl v mládí velmi těžké.... Ale lidi si za kvalitu musejí připlatit. :-)

4.4.2011 18:06
hovawart

XXX.XXX.31.3

nowera napsal(a):
:-) Američani jsou velice odolní koníci, byli na to vyšlechtěni, aby zvládali těžkou práci i s lehkýma nohama, jaké mají :) Já mám třeba takového malého chcípáčka, ale je to šílený bojovník, že všeho se vylíže, nic ho nerozhází, i když to měl v mládí velmi těžké.... Ale lidi si za kvalitu musejí připlatit. :-)

Nase skoro dvouleta ČT po otci Jack De Sanbars :-) Zlato......

1.7.2011 09:59
sande

XXX.XXX.210.3

1.7.2011 10:02
sande

XXX.XXX.210.3

007nikita napsal(a):

skvělá barvička,pro tuhle mám slabost ,moc jich asi není :)

1.7.2011 12:11
katerina1

XXX.XXX.112.187

Taky se pochlubim.
Muj valach kříženec APH x APPA

Přidejte reakci

Přidat smajlík