kovbojicek
napsal(a):
tak co byli jste take v Plasích?
někteří rodiče byli vic ambiciozni nez deti a slo jen o to, aby se caparti udrželi... jini byli rozumni a jeli hlavne "na styl"
kovbojicek
napsal(a):
někteří poníci byli jedineční ať už barvou a choddy, nebo povahou jako třebo malý černý cheero (na fotce níž)
cheero s pětiletým hošíkem na slalomu
kovbojicek
napsal(a):
tak co byli jste take v Plasích?
i parkur mohl byt s vodičem (všimněte si te akce nohou tatínka:-D
škoda že nemám vyfocenou zápřež, ale myslím, že pořadatelům všechna čest. tyto závody by měly být častěji a v celé republice.. otrkají se jak děti, tak koně...
Problém pro mě nastal při vyšším parkuru (70 a výš, kdy byli přihlášení i velcí koně) jednání některých "jezdců" bylo otřesné.. jízda před dětmi v přilbách a vestách (což v tom vedru asi nebylo nejpříjemnější) bez jakýchkoli ochraných pomůcek, zběsilé rycání koňovi v hubě a trestání za chybu dotyčné slečny, která prostě nedokázala navézt na střed a konik se očividně bál a nedokázal se utočit... no... jinak prckové byli skvělí VŠICHNI
kovbojicek
napsal(a):
i parkur mohl byt s vodičem (všimněte si te akce nohou tatínka:-D
škoda že nemám vyfocenou zápřež, ale myslím, že pořadatelům všechna čest. tyto závody by měly být častěji a v celé republice.. otrkají se jak děti, tak koně...
Problém pro mě nastal při vyšším parkuru (70 a výš, kdy byli přihlášení i velcí koně) jednání některých "jezdců" bylo otřesné.. jízda před dětmi v přilbách a vestách (což v tom vedru asi nebylo nejpříjemnější) bez jakýchkoli ochraných pomůcek, zběsilé rycání koňovi v hubě a trestání za chybu dotyčné slečny, která prostě nedokázala navézt na střed a konik se očividně bál a nedokázal se utočit... no... jinak prckové byli skvělí VŠICHNI
Akce nohou tatínka. Jinak čest všem malým jezdcům
.
azo
napsal(a):
Akce nohou tatínka. Jinak čest všem malým jezdcům
.
můj favorit DEW