Tak se pochlubte jak momentálně vypadáte a jak Vám to spolu jde
Honzík
termit
napsal(a):
Honzík
Honzík ve cvalu
termit
napsal(a):
Honzík
Kubíno
termit
napsal(a):
A Gábinka
Ahojky, přihodím jednoho Luciana, valach, 10 let.
ellanor
napsal(a):
Ahojky, přihodím jednoho Luciana, valach, 10 let.
A ještě se mnou
ellanor
napsal(a):
A ještě se mnou
více fotek na www.ladinn.cz
termit
napsal(a):
Honzík
Tak tady nemůžeme chybět Naše malá Aminka s přítelem
ampinka
napsal(a):
Tak tady nemůžeme chybět Naše malá Aminka s přítelem
Děláme parkur a tady s mašličkou za poctivě vybojovaný druhý místo v Z
ampinka
napsal(a):
Děláme parkur a tady s mašličkou za poctivě vybojovaný druhý místo v Z
Jéé,zabalenej Honzíček je suuuper!!!!!
Ivčí,nechceš Pierota půjčit do kruhovky???
Klusáci jsou hezcí,já sice žádnýho nemám,ale kámoška Míša vlastní tuhle kobču,Harmonie.
jaruska
napsal(a):
Jéé,zabalenej Honzíček je suuuper!!!!!
Ivčí,nechceš Pierota půjčit do kruhovky???
Klusáci jsou hezcí,já sice žádnýho nemám,ale kámoška Míša vlastní tuhle kobču,Harmonie.
nekecej znáš honzu a kubu
a harmošku
jaruska
napsal(a):
Znám,ale nemáááám!!!!!
Jéé, klusák parkurák. Super :o). Klusáci jsou na skákání prý hodně šikovní. Ten náš je ale asi výjimka, na nozky si vubec nedává pozor.
Tady je fotka, jak vypadal, když jsme ho koupili (v šesti a půl letech po dostihové kariéře)
ellanor
napsal(a):
Jéé, klusák parkurák. Super :o). Klusáci jsou na skákání prý hodně šikovní. Ten náš je ale asi výjimka, na nozky si vubec nedává pozor.
Tady je fotka, jak vypadal, když jsme ho koupili (v šesti a půl letech po dostihové kariéře)
né \"prý\" !!! jsou strejda aminy skákal v zimě v hale líp než leckerej parkurák a v létě běhal dostihy
klárko co děláte 18.7.???
bospor
napsal(a):
né \"prý\" !!! jsou strejda aminy skákal v zimě v hale líp než leckerej parkurák a v létě běhal dostihy
klárko co děláte 18.7.???
tak to byl fakt dobrej já se v parkuru moc neorientuju (jsem westerňák), ale už jsem slyšela i viděla, že klusáci dobře skáčou
akorát to moje nemohlo se přizabije i na křížku, ale třeba to je jen tím, že to netrenujem...
ellanor
napsal(a):
tak to byl fakt dobrej já se v parkuru moc neorientuju (jsem westerňák), ale už jsem slyšela i viděla, že klusáci dobře skáčou
akorát to moje nemohlo se přizabije i na křížku, ale třeba to je jen tím, že to netrenujem...
no víš můj honza slušně skáče, ale mě už se nechce. taky koketuju s westernem
sice skáče ale musí to respektovat. o klacek položenej na zemi je schopnej se přerazit nebo brknout o vlastní nohu
bospor
napsal(a):
no víš můj honza slušně skáče, ale mě už se nechce. taky koketuju s westernem
sice skáče ale musí to respektovat. o klacek položenej na zemi je schopnej se přerazit nebo brknout o vlastní nohu
To já se skákat bojím. Úplně mi stačilo, když jsem Lukyna učila chodit přes potoky - co šlo, to skočil,než aby si namočil nozky. Tak jsem se vždycky chytla hrušky, zavřela oči a hup a byli jsme na druhé straně. A když to náhodou bylo tak široký, že nedoskočil, tak zbytek ještě rychle proběhl, aby se snad neutopil.
Zajímavý je, že skákání přes potoky mu docela šlo narozdíl od křížku, kavaletky nebo ležícího klacku.
ellanor
napsal(a):
Ivča: Zatím nic, v neděli nám zrušili závody, takže jsme doma :) pročpak?
Ellanor: Aminka si dávala pozor už od začátku, skákání jí vyloženě baví. Tohle je jeden vůbec z prvních skoků co absolvovala po obsednutí, no uznej sama
ampinka
napsal(a):
Ivča: Zatím nic, v neděli nám zrušili závody, takže jsme doma :) pročpak?
Ellanor: Aminka si dávala pozor už od začátku, skákání jí vyloženě baví. Tohle je jeden vůbec z prvních skoků co absolvovala po obsednutí, no uznej sama
A teď už pérujeme takhle
termit
napsal(a):
Honzík
Tak ja teda přidávám moji Brigu:)
briga
napsal(a):
na závodech, loni na ZL parkuru
briga
napsal(a):
na závodech, loni na ZL parkuru
další.. kobyla skáče krásně a málo kdy udělá chybu:) (většinou moje chyba)
briga
napsal(a):
další
briga
napsal(a):
a poslední kočičky mojí krásné:)
briga
napsal(a):
briga: Jakpak je tvoje kobuška vysoká? Zdá se mi, že proti všem klusákům co jsou tu jsme děsný drobci
briga
napsal(a):
zdáá:), ona je prcek:D, akorát ona není typický klusák, je taková..trochu jiná.. měří cca 165cm
taky 110cm, ale nikdo si prosím nevšímejte mojeho extra hrozného sedu:D
termit
napsal(a):
Honzík
Vaneska - Pay Osteo
briga
napsal(a):
zdáá:), ona je prcek:D, akorát ona není typický klusák, je taková..trochu jiná.. měří cca 165cm
Prý prcek, to máte ještě docela obra Ta moje pinďula má v kohoutku 154cm
ampinka
napsal(a):
Prý prcek, to máte ještě docela obra Ta moje pinďula má v kohoutku 154cm
nádherná fotka:)
(couváme:D )
soulofhorse
napsal(a):
A ještě mučeníčko :-)
Ahoj, známý prodává 5letou černou klisnu Amerického klusáka. Temperametní, cca 157cm KVH, umí v sulce (ale neběhala dostihy), zkoušeli ji i pod sedlem, není zlá. Je ustájena kousek od Brna. Kdyby měl někdo zájem, tak mi napište - předám kontakt na majitele.
sheilaaa
napsal(a):
Ahoj, známý prodává 5letou černou klisnu Amerického klusáka. Temperametní, cca 157cm KVH, umí v sulce (ale neběhala dostihy), zkoušeli ji i pod sedlem, není zlá. Je ustájena kousek od Brna. Kdyby měl někdo zájem, tak mi napište - předám kontakt na majitele.
am. klusacka Miša
termit
napsal(a):
Honzík
klárko v sobotu odpoledne od 3 máme zas kurzík
bospor
napsal(a):
klárko v sobotu odpoledne od 3 máme zas kurzík
sem se sekla a dala jsem to jinam tak ještě jednou
dá to ale práci