Kočkaři poradte,zvrací krev

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2009 17:43
sheril

XXX.XXX.88.21

Dnes příjdu domů a ne zemi je vyzvracená krev,kočku mám 13 let,je chována v bytě.Známé kocour začal taky z ničeho nic zvracet a do tří dnů zemřel.Jenže byl celý špatný,ta moje ještě včera honila provázek po zemi,lítala z kuchyně do obýváku a naspátek.Dnes jsem přišla a chovala se normálně,ocásek vzhůru,povídala a žádný náznak nevolnosti.Stává se to tak vašim kočkám?Už je to nějakou dobu co přestala žrát granule a chce jen konzervu,ale zuby má dobré.

9.7.2009 17:45
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Dnes příjdu domů a ne zemi je vyzvracená krev,kočku mám 13 let,je chována v bytě.Známé kocour začal taky z ničeho nic zvracet a do tří dnů zemřel.Jenže byl celý špatný,ta moje ještě včera honila provázek po zemi,lítala z kuchyně do obýváku a naspátek.Dnes jsem přišla a chovala se normálně,ocásek vzhůru,povídala a žádný náznak nevolnosti.Stává se to tak vašim kočkám?Už je to nějakou dobu co přestala žrát granule a chce jen konzervu,ale zuby má dobré.

Na kočičí moderce nikdo není

9.7.2009 18:10
hannah

XXX.XXX.6.102

sheril napsal(a):

To vypadá na otravu, mazala bych s ní k vetovi, určitě nekrmit, hladovku a zkusit zjistit, jestli si nemohla líznout něčeho jedovatého (různé chemikálie, rozpouštědla, autobaterie aj.). držím palce

Přidejte reakci

Přidat smajlík