Vyjížďky na fríských koních - Pecínov

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2009 14:48
moninka

XXX.XXX.241.234

Ahoj, byli jste tam někdo na vyjížďce? Jaké máte dojmy? A jak probíhala vyjížďka, šlo se krokem, nebo se normálně i cválalo? Taky jsem nikde na jejich stránkách nenašla, kolik za to chtěji, to bude asi pálka co... No kdyžtak písněte cokoliv vás napadne, kdo jste tam byli Zn. Foto potěší

11.7.2009 14:55
etnies

XXX.XXX.216.220

moninka napsal(a):
Ahoj, byli jste tam někdo na vyjížďce? Jaké máte dojmy? A jak probíhala vyjížďka, šlo se krokem, nebo se normálně i cválalo? Taky jsem nikde na jejich stránkách nenašla, kolik za to chtěji, to bude asi pálka co... No kdyžtak písněte cokoliv vás napadne, kdo jste tam byli Zn. Foto potěší

našla jsem,že vyjížďka stojí 350kč (hodina) + 100kč průvodce ...to je celkem dobrý

11.7.2009 15:00
moninka

XXX.XXX.241.234

etnies napsal(a):
našla jsem,že vyjížďka stojí 350kč (hodina) + 100kč průvodce ...to je celkem dobrý

Týý jo, 450,- to si dám teda Nemá kdo jít se mnou totiž... Nuže díky Ještě kdyby měl někdo osobní zkušenost tam, budu ráda... Nebo nevíte někdo o možnosti vyjížďky na fríském koni v královéhradeckém kraji? Nebo ještě jihočeském. Nebo taky na Vysočině. Hi ale jinde už ne Prostě trasa Trutnov - České Budějovice

11.7.2009 15:08
etnies

XXX.XXX.216.220

moninka napsal(a):
Týý jo, 450,- to si dám teda Nemá kdo jít se mnou totiž... Nuže díky Ještě kdyby měl někdo osobní zkušenost tam, budu ráda... Nebo nevíte někdo o možnosti vyjížďky na fríském koni v královéhradeckém kraji? Nebo ještě jihočeském. Nebo taky na Vysočině. Hi ale jinde už ne Prostě trasa Trutnov - České Budějovice

no ale zase to neni tolik,kdyz tady v Radonicích to maji za 500kč na obyč ČT

11.7.2009 15:09
moninka

XXX.XXX.241.234

etnies napsal(a):

Bože a to jim tam někdo chodí?

11.7.2009 15:15
etnies

XXX.XXX.216.220

moninka napsal(a):
Bože a to jim tam někdo chodí?

no...nevim :D...ale koukám,že už zlevnily...lonž 30 minut 300kč ,výcviková hodina 420kč a individuální (výcvik probíhá že si tam jen ty,kůň a trener) za 600kč...

11.7.2009 19:10
basko

XXX.XXX.150.40

etnies napsal(a):
no...nevim :D...ale koukám,že už zlevnily...lonž 30 minut 300kč ,výcviková hodina 420kč a individuální (výcvik probíhá že si tam jen ty,kůň a trener) za 600kč...

Jo v Radonicich jsem se byla podivat asi pred rokem a je fakt ze tam to maji super...ale ty ceny :-( chtela jsem si tam nechat ustajit konika....noo jen ze horsi jak najem na baraku
Ted mam ustajeni za 2500 se vsim a i kruhovku mame

11.7.2009 19:17
basko

XXX.XXX.150.40

basko napsal(a):
Jo v Radonicich jsem se byla podivat asi pred rokem a je fakt ze tam to maji super...ale ty ceny :-( chtela jsem si tam nechat ustajit konika....noo jen ze horsi jak najem na baraku
Ted mam ustajeni za 2500 se vsim a i kruhovku mame

Jinak skoda ze nejsi z usteckyho kraje...mela bych pro tebe bomba povozeni na frisech a po domluve zadarmo.
Kamarad ma 2 frise z anglie dovezeny a na nich je to opravdu luxus.
No a i kocarem by ses mohla projet.
No a kdyby se ti to nelibilo u nej tak o par kilometru primo frise chovaji a felske poniky.
K nim docela casto jezdim na kukandu a taky se snima da vyjizdka v pohode.
Tady se muzes mrknout na stranky www.fellpony.cz stoji to za to
Ale preju ti at neco sezenes a poradne si vyjizdku uzijes

11.7.2009 19:49
etnies

XXX.XXX.216.220

basko napsal(a):
Jinak skoda ze nejsi z usteckyho kraje...mela bych pro tebe bomba povozeni na frisech a po domluve zadarmo.
No a kdyby se ti to nelibilo u nej tak o par kilometru primo frise chovaji a felske poniky.

a kde máš koně teď?ustájení je myslim za 6000,hrozné

11.7.2009 19:59
moninka

XXX.XXX.241.234

basko napsal(a):

Týýý jo tak to zní parááádně Že bychom si udělali vejletek Felský poníci se mi vždycky strašně moc líbili, ale nikdy jsem neviděla naživo. To už by stálo za to stavit se i tam Teda tak to musim popřemejšlet a nahlodat mužskýho... Kdyžtak se ti ozvu ju?

12.7.2009 13:21
bubo

XXX.XXX.233.108

moninka napsal(a):

No já se tam byla svézt tak před 4 roky a byla jsem dost zklamaná přišlo mi to stejné jak na naší chlaďasce. Měla jsem teda obrovskou kobylu a kamarádka zas o hodně menší, ale dojem měla stejný prostě se to tak valilo Přišlo mi, že to je i tím, že jsou to prostě provozáci i když frísové Jinak jsme klusali i cválali, když viděli, že jsme přišli v jezdeckém tak nebyl problém mohli jsme si říct jakým tempem chceme jet. Doprovod byl taky příjemný, takže jinak dojmy dobré jen od svezení na frísovi jsem asi čekala něco jiného

12.7.2009 14:25
moninka

XXX.XXX.241.234

bubo napsal(a):
No já se tam byla svézt tak před 4 roky a byla jsem dost zklamaná přišlo mi to stejné jak na naší chlaďasce. Měla jsem teda obrovskou kobylu a kamarádka zas o hodně menší, ale dojem měla stejný prostě se to tak valilo Přišlo mi, že to je i tím, že jsou to prostě provozáci i když frísové Jinak jsme klusali i cválali, když viděli, že jsme přišli v jezdeckém tak nebyl problém mohli jsme si říct jakým tempem chceme jet. Doprovod byl taky příjemný, takže jinak dojmy dobré jen od svezení na frísovi jsem asi čekala něco jiného

Moc díky za report Ony i ty kobyly z fotek vypadaji jak obyčejný - byť fríský - provozáci. Ale co bychom taky chtěli že jo, aby nám půjčili třeba Jelleho No já osobně jednou jela na fríským hřebci u kamarádky, ale jen klusem, kousínek nacválal - na takové menší jízdárničce. Kámulka se nějak nehlásí, tak jí tam budu muset jet asi přepadnout a zkusit vyjížďku, ale taky je dost z ruky...
Jestli máte někdo fotku na frísulovi - sem s ní Přidám onu kamarádku, snad se nebude zlobiti

12.7.2009 14:28
moninka

XXX.XXX.241.234

bubo napsal(a):

12.7.2009 14:57
basko

XXX.XXX.150.40

moninka napsal(a):

pro etnies...pred rokem chteli za ustajeni nam rikali nejak 7 500 kč.
Nooo ted mam ustajeni v Žatci(driv jsem bydela v Praze a tak jsem schanela ustajeni pobliz)
Ale ono co jsem koukala po Praze nikde nesezenes levne ustajeni(mozna u soukromnika).
Tady v Žatci se ustajeni pohybuje okolo 3 tis.(se vsim)

12.7.2009 15:00
basko

XXX.XXX.150.40

basko napsal(a):
pro etnies...pred rokem chteli za ustajeni nam rikali nejak 7 500 kč.
Nooo ted mam ustajeni v Žatci(driv jsem bydela v Praze a tak jsem schanela ustajeni pobliz)
Ale ono co jsem koukala po Praze nikde nesezenes levne ustajeni(mozna u soukromnika).
Tady v Žatci se ustajeni pohybuje okolo 3 tis.(se vsim)

pro moninka..No a odkud jste??Fellove jsou nadherni vypadaji jako mali frisove,dokonce tu maji nadherneho plemeneho hrebce-je bílí :-)
Hodne koniky nabizeji i v inzerci equimarketu atd...
Opravdu to stoji za to se prijet mrknout

12.7.2009 15:33
moninka

XXX.XXX.241.234

moninka napsal(a):

Jsme ze Dvora Králové v podkrkonoší. Ale vejlet si uděláme určitě - ukazovala jsem manžovi fotky na jejich stránkách a taky se rozplýval jsou jsou krásní - hlavně ten bílý Teď pojedu do Budějc asi na měsíc, až se vrátíme, tak bychom nějakej víkend vyrazili A jak to tak vypadá, na Pecínov prdíme, je to daleko a blíž můžou sídlit i větší skvosty

12.7.2009 18:10
evush2010

XXX.XXX.132.236

moninka napsal(a):
Jsme ze Dvora Králové v podkrkonoší. Ale vejlet si uděláme určitě - ukazovala jsem manžovi fotky na jejich stránkách a taky se rozplýval jsou jsou krásní - hlavně ten bílý Teď pojedu do Budějc asi na měsíc, až se vrátíme, tak bychom nějakej víkend vyrazili A jak to tak vypadá, na Pecínov prdíme, je to daleko a blíž můžou sídlit i větší skvosty

Tak co Verčo, už si sehnala koně ?

13.7.2009 22:25
basko

XXX.XXX.150.40

evush2010 napsal(a):
Tak co Verčo, už si sehnala koně ?

pro evush2010
Dobry den
no sehnali...zatim chodim tady kousek od Žatce ke konikum(super ustajeni je tam a docela levne)
Konika mame zamluveneho(ale s tou moji smulou nevim nevim) od znamích za docela peknou cenu,jen ze je to jeste mimco 3,5 mesicni tak ze se ceka do odstavu.
No nevim,nastesti teda uz jsem sehnala opravdu super ustajeni.
Ted akorat jeste schanim brigadu a jak to vypada asi budu dojizdet do prace do Prahy tady v Žatci neni nic :-(
A jak jste na tom Vy s koniky?

13.7.2009 22:31
basko

XXX.XXX.150.40

moninka napsal(a):

Opravdu to sem stoji za to.Ano bílí hrebec Joe je opravdu uzasny a ma suprovy charakter jinak je mozne ho vydet na vystave v Lise.
Nevim jaky to bylo rok cca pred 3 lety tam byl jako jednorozec a mel tam opravdu nadherne vystoupeni.
Na netu jsou i fotky.
Jinak myslim ze neni problem se pres meil domluvit rovnou s p. Jašurkovou na navsteve.

13.7.2009 22:37
sheril

XXX.XXX.88.21

etnies napsal(a):

To tam máte ceny ,u nás běžně stojí hodina 200,- jen Malevil je za 470,- ale to je luxus,ten je směrem od nás na Liberec

13.7.2009 22:40
sheril

XXX.XXX.88.21

basko napsal(a):

A kdeže to je u nás v ústeckém?Já vim akorát o hřebci ve Varnsdorfu a kobyle a hřebečkovi v Oldřichově

13.7.2009 23:25
basko

XXX.XXX.150.40

sheril napsal(a):
To tam máte ceny ,u nás běžně stojí hodina 200,- jen Malevil je za 470,- ale to je luxus,ten je směrem od nás na Liberec

ja se asi trochu spletla(bydlela jsem v Decine tak si trochu pletu kraje) ale je to hned vedle,Lounsko a konici jsou ze Žatce a z Brezna u Chomutova

14.7.2009 09:54
evush2010

XXX.XXX.132.236

basko napsal(a):
pro evush2010
Dobry den
no sehnali...zatim chodim tady kousek od Žatce ke konikum(super ustajeni je tam a docela levne)
Konika mame zamluveneho(ale s tou moji smulou nevim nevim) od znamích za docela peknou cenu,jen ze je to jeste mimco 3,5 mesicni tak ze se ceka do odstavu.
No nevim,nastesti teda uz jsem sehnala opravdu super ustajeni.
Ted akorat jeste schanim brigadu a jak to vypada asi budu dojizdet do prace do Prahy tady v Žatci neni nic :-(
A jak jste na tom Vy s koniky?

V říčanech dobré, Ebony prodána do Loun, ted je k prodeji ještě tří letá albinka Mija a odstávče Shanti (arabxappa). Které je třeba do zimy prodat. Jinak tu máme novou kinskou kobylku a celkově pohoda. tak at ti to s konmi jde !

14.7.2009 10:01
cheyenne

XXX.XXX.159.239

moninka napsal(a):

V Pecínově jsme byli na výletě před dvěma lety, chtěli jsme se povozit na jízdárně, bylo to na jaře, koníci po zimě neježdění, takže zatuhliny nepřiježděný... jen jsme si chtěli vyzkoušet jaký to je a upřímně, moc mě to nenadchlo, ale asi je to věc názoru...

14.7.2009 10:03
cheyenne

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):
V Pecínově jsme byli na výletě před dvěma lety, chtěli jsme se povozit na jízdárně, bylo to na jaře, koníci po zimě neježdění, takže zatuhliny nepřiježděný... jen jsme si chtěli vyzkoušet jaký to je a upřímně, moc mě to nenadchlo, ale asi je to věc názoru...

Já jsem vyfasovala moc hezkou kobylku, ale všechny tři byly provozandy jak vyšitý

14.7.2009 10:06
moninka

XXX.XXX.241.234

cheyenne napsal(a):
Já jsem vyfasovala moc hezkou kobylku, ale všechny tři byly provozandy jak vyšitý

Díky, tak to fakt vypadá, že není moc o co stát Ještě že jsem nevážila tu cestu

14.7.2009 22:07
sheril

XXX.XXX.88.21

basko napsal(a):
ja se asi trochu spletla(bydlela jsem v Decine tak si trochu pletu kraje) ale je to hned vedle,Lounsko a konici jsou ze Žatce a z Brezna u Chomutova

Ne nespletla ses,je to kraj ústecký a okres Děčín,já jsem v okrese Děčín.

14.7.2009 22:08
sheril

XXX.XXX.88.21

moninka napsal(a):
Moc díky za report Ony i ty kobyly z fotek vypadaji jak obyčejný - byť fríský - provozáci. Ale co bychom taky chtěli že jo, aby nám půjčili třeba Jelleho No já osobně jednou jela na fríským hřebci u kamarádky, ale jen klusem, kousínek nacválal - na takové menší jízdárničce. Kámulka se nějak nehlásí, tak jí tam budu muset jet asi přepadnout a zkusit vyjížďku, ale taky je dost z ruky...
Jestli máte někdo fotku na frísulovi - sem s ní Přidám onu kamarádku, snad se nebude zlobiti

ale hřebec fakt nádherný,jako z časopisu

17.7.2009 12:32
monikafris

XXX.XXX.141.166

moninka napsal(a):
Díky, tak to fakt vypadá, že není moc o co stát Ještě že jsem nevážila tu cestu

Pro Moniku : Ahoj, četla jsem všechny příspěvky a když jsem se dočetla, že jsi z Hradce, tak mi to nedá a poradím Ti bezva typ. U Náchodu v Šonově je stáj plná frísů. Pořádají vyjížd´ky i svatby v kočáře. Mrkni na jejich stránky, je tam i na ně kontakt.
www.konesonov.estranky.cz
Sama se zabývám již více jako 5let frískými koňmi a jsem majitelkou fr. klisny a myslím si, že jsou to koně, kteří velmi lehce přirostou k srdci! Neměnila bych.

17.7.2009 12:53
moninka

XXX.XXX.241.234

monikafris napsal(a):
Pro Moniku : Ahoj, četla jsem všechny příspěvky a když jsem se dočetla, že jsi z Hradce, tak mi to nedá a poradím Ti bezva typ. U Náchodu v Šonově je stáj plná frísů. Pořádají vyjížd´ky i svatby v kočáře. Mrkni na jejich stránky, je tam i na ně kontakt.
www.konesonov.estranky.cz
Sama se zabývám již více jako 5let frískými koňmi a jsem majitelkou fr. klisny a myslím si, že jsou to koně, kteří velmi lehce přirostou k srdci! Neměnila bych.

Ahoj! Moc a moc díky Jdu na to mrknout

Dallmatinka

14.7.2011 18:02
Dallmatinka

XXX.XXX.216.29

Můžu se zeptat kde jsou ti Frísáci ??? Teda v jakém městě ?? Nebo přibližně u jakého města ?? A kolik to tam stojí ?? :-)

14.7.2011 19:43
roxy live

XXX.XXX.108.32

Už je to pár let co jsem v pecínově brigádničila a jezdila se zákazníky na vyjíždky. Myslím, že je to asi nejlepší pro začátečníky a zažitek , že člověk jede na černé perle. Mají příjemné chody, koníci jsou tlačivější ale zlatíčka. Nevím jak je to tam ted, po tom co mě za 3. léto co jsem tam dělala nezaplatili jsem se tam už neukázala což mě do ted mrzí pač to byla nejlepší brigáda v mém životě, ale zrovna nedávno jsem si říkala, že by jsem to tam po letech zas vyzkoušela. Dříve to byli opravdu provozáci, pouze tak 2 koně chodili pod trenára s dcerou majitele jinak ostatní na couračky do lesa. Po dohodě se dá zacválat, zaklusat ale moc toho ti koníci nehrnou.

14.7.2011 21:26
bongani

XXX.XXX.4.69

My jsme tam byly s kamarádkou před rokem a měli tam poslední dvě provozandy, takže nám je půjčili bez doprovodu, docela jsem zírala, ukázali nám, kudy se jede k lesu a že se máme za hodinu vrátit...Kobylky byly trocho líné, ale aspoň jsme se nemusely bát, že s náma zdrhnou, ale klusaly jsme i cválaly, chody vážně moc pohodlné, byla jsem spokojená (taky proto, že jsme nemusely platit za doprovod, protože jinak bychom připlácely stovku).
Teď jsme jeli kolem asi před měsícem a v ohradách všeho všudy 4 frísáci a pár dalších koní, hotel i restaurace opuštěný, četla jsem, že se to tam snad bude prodávat, takže vyjížďka už nebude :-(

15.7.2011 08:20
lesterka

XXX.XXX.146.52

Já jsem od podzimu ve stáji s frísy. V úterý jsem si na jednoho hřebce (poprvé v životě) sedla a jezdecký orgasmus, se nekonal. Na mě mají moc tvrdé chody. Jsem zvyklá na houpačku...Tohle když se rozklusalo, tak to nebylo špatné, člověk stíhá vysedat ikdyž klus rozpálí, což se mi u araba nestane, když to natáhne, už nějak není kam vysedat, takže je lepší si stoupnout do třmenů...u fríse jsem mohla vysedat pořád...když jsme je pustili do trysku (no trysk v podobě fríse) :)) Tak jsem měla pocit, že ten kůň se mnou spadne. Opravdu zvláštní tvrdé chody. Ale asi je to o zvyku...zkušenost dobrá, ale domů bych si ho na ježdění nepořídila :))

15.7.2011 14:15
marketka

XXX.XXX.179.3

Já taky ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík