cookie
napsal(a):
nějak nam tohle plemeno upada,pochlubte se se svymi milacky.
pred vystavou
cookie
napsal(a):
nějak nam tohle plemeno upada,pochlubte se se svymi milacky.
Krásný koník - kam jste jeli na výstavu?
Tak naše huculína po Goral Janovský
Jo my jsme na tom pořád stejně jen naše huculí kobča už má pod sebou mimčo (nen není opravdu adoptované
- je její)
Jo to bych sem neměla psát, nebo zas propukne nějaká peprná diskuze
Ale tak jako tak by to nic nezměnilo na tom, že malá má neuvěřitelně přátelskou povahua jako hybrid také nevypadá. Zkrátka zatím vše vypadá přesně na to, co jsem od tohoto spojení očekávala
Její otec je PH Pepino San Bar
microfon
napsal(a):
Jo to bych sem neměla psát, nebo zas propukne nějaká peprná diskuze
Ale tak jako tak by to nic nezměnilo na tom, že malá má neuvěřitelně přátelskou povahua jako hybrid také nevypadá. Zkrátka zatím vše vypadá přesně na to, co jsem od tohoto spojení očekávala
Její otec je PH Pepino San Bar
Tak já jsem jedna z těch které je putna co je s čím mixlé pac mam jen samé "mixáky" a strakáčka bych taky chtěla a toto mimi je suprové
tak Gal je po 2737 Goral pedro s.v.,z matky po oušorI-15no ale je nam to stejne k nicemu kdyz je valach.Kamaradka shání nejakou starsí chovnou kobylu v gz,a hpk. nevíte o necem.?musí mít v predcích samé huculy ne fjordy.V levo kobca Lady,ktera uz bohuzel není mezi nami.
Tady se nam focení trosku vymklo,Dole gal nahoře Lord ktery nam skocil ohradu a mel ohromnou chut připoustet.Taky huculík rok a 3 mesíce.
TAké se pochlubím naším huculíkem. Byl nám "vnucen" :) přes útulek, nejprve jen na chvilku, než se někdo najde, pak jsme se našli my :) jelikož po telefonátech, kdy chtěli ročního koníka zapřáhnout či na něj posadit aspoň dětičky, moje povaha nevydržela a od útulku jsme ho nakonec odkoupili. Z ročního mustanga jsme vychovali největšího mazlíka. Bohužel ho letos musíme nabídnout k prodeji. Tak pokud byste věděli o nějakém milovníkovi huculíků.... Více info na emailu. passerovna@seznam.cz
Všichni huculíci jsou krásňoučcí a co, jak jsou na tom povahově?
pro cookie: moc pěkných foteček nemame tak hodim apson něco
matka Gracie, otec Jack D Sambars
zdravím, u huculků se pohybuji od malička, a i když sem poznala spousty jiných plemen, oni pro mě budou vždycky nej!
Pro toho kdo se ptal na kobču na prodej: zkuste Dubovou horu (p. Peter) mají špičkové koně.
a ještě jeden dotaz, hledám 4 huculky, na kterých jsem kdysi jezdila (před cca 8 roky). Byli ustájeni ve Voltuši (u Strakonic).
byl to Tarzan (z Diana, světlý hnědák, teď by mu bylo 19) Samson ( z Belatrix, tmavý hnědák, 18 let) Persé (z Belatrix, 21, myšák) a Tom (tady bohužel matku ani věk nevím, hnědák s odznaky). Všechno valaši. Moc by mě zajímalo, jaký byl jejich další osud a komu byli prodáni..
Tak já se přidám s naší huculkou, bohužel otec neznámý, takže bez PP. Charakterově je suprová, občas tvrdohlavá, ale dá si říct. Miluje nejen malé děti, občas k nám zavítá známý s tříletou holčičkou, která se jí doslova motá pod nohama a kobylka stojí jak přikovaná, neuhne, neožene se ocasem, dává pozor, aby ji nepřišlápla, nechá se od malé vodit. Celkově má radši lidskou společnost, hlavně dětí. Nyní má pod sebou 2 měsíční klisničku, která po ní sdědila její charakter.
Tož my se též opět přidáváme :) ....se strakatým huculíkem původně z Ranche M z Věrnířovic po 185 Goral XIII s.v a Rawa....onehda sme našli maminu na druhém konci republiky :) ..najdem ještě nekoho? http://www.konicci.cz/profily/detail/36743/ ...jinač je mu 9 a je strašně šikovnééj :)))....btw máte krásný koniska všichni
Zdravím příznivce huculů. Máme doma 70/462 Golden Grace z SM 3643 Gracie po 2658 Oušor Míša, valacha Samsona z 2771 Hroby VIII-2 po 3512 Gurgul VIII, 71/554 Zuzanu a jejího syna Alberta Neratovského po 2658 Oušor Míša a dceru Blackberry po hřebci appaloosa King of Luck. Super koníci. Plánujeme vybudovat kvalitní chov huculských koní. Zlínský kraj je na posledním místě v počtu chovaných huculů v rámci republiky. Je třeba s tím něco udělat:)
Budu ráda, když se mi ozvou chovatelé ze zlínska či moravskoslezska.
Radka
www.huculove.cz
Zdravím, hledám informace o klisně jménem Cora, měla by to být čistokrevná huculka, po několika hříbatech. Je to matka této klisny - Evangelína po Oušor Míša, nar. 2002
Za veškeré informace děkuji!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.198.168
taky přidávám, není sice můj, jen mé známé, ale krasavec. 8letý papírový hřebec po Gurgul Zmrzlík
Jeee, tak koukám že můj huculík je jeho polobratr po stejném otci a navíc stejný ročník (viz výše), taky po Gurgul Zmrzlík, 8 let
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.198.168
karwen
napsal(a):
Jeee, tak koukám že můj huculík je jeho polobratr po stejném otci a navíc stejný ročník (viz výše), taky po Gurgul Zmrzlík, 8 let
No ten co je na foto je z Dubový Hory, jmenuje se Bukeš, mamka myslím nějak od H....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.198.168
:-) NaDubový hoře maj kvalitní huclíky... když bych někdy měla kupovat hucla tak jedině tam.......... znám jich odtamtud víc a všechno perfektní koníci......
Tak tady se snad mohu pochlubit svým prckem,když v jiném tématu jim připadá že není na co koukat,včera jsem měla chvíli čas tak jsem vyjela na poničce do ohrady a vzala malýho sebou,lítal tam kolem nás jak frajer.Prdítko.Otec je Surmacz z Dubové hory a matka Barma,z matky Bára po: Hroby VI-7 TOP.
Dostala jsem ho k Vánocům,i když jsem ho měla doma už od října a jmenuje se Baron