Jaké čtete koňské časopisy?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2006 18:45

Jaké čtete koňské časopisy?Já čtu někdy Jezdectví,ale předplácím si Já mám koně...
A vy?

30.4.2006 20:36

ponysek napsal(a):
Jaké čtete koňské časopisy?Já čtu někdy Jezdectví,ale předplácím si Já mám koně...
A vy?

Momentálně kupuju Jezdectví, Já mám koně..., Svět koní.
Dříve Equito a Hobby Horse, Českýho reinera

30.4.2006 22:08

ponysek napsal(a):
A vy?

Já mám předplacený Jezdectví a Svět koní jinak sem tam koupím Já mám koně. Ještě když seženu tak Padock revue

2.5.2006 15:37

skippka napsal(a):
Já mám předplacený Jezdectví a Svět koní jinak sem tam koupím Já mám koně. Ještě když seženu tak Padock revue

Jo a jinak,nevíte nějaký fajn název pro časopis český???Hoďte sem nějaký,který Vás napadne....Děkujuuuuuu....

2.5.2006 16:34

ponysek napsal(a):
Jo a jinak,nevíte nějaký fajn název pro časopis český???Hoďte sem nějaký,který Vás napadne....Děkujuuuuuu....

Jezdectví

Faunu ( jestli se dá považovat )

2.5.2006 18:16

alisa napsal(a):
Jezdectví

Faunu ( jestli se dá považovat )

Já myslela jako vlastní nějaký název a ne který už někde je...No...Tak lidičky máte nějaký???Vlastní,který ještě neexistuje v podobě časáku...

2.5.2006 18:25

ponysek napsal(a):
Já myslela jako vlastní nějaký název a ne který už někde je...No...Tak lidičky máte nějaký???Vlastní,který ještě neexistuje v podobě časáku...

Jinak víte něco o asopisu Hobby-Horse???

2.5.2006 19:29

ponysek napsal(a):
Jinak víte něco o asopisu Hobby-Horse???

Jo už neexistuje

3.5.2006 14:01

ponysek napsal(a):
A vy?

Název časopisu mě napadá, Ingáci (takhle říkal koním mojí kamarádky 3 letý brácha) Jak se Vám líbí

3.5.2006 15:51

ida napsal(a):
Název časopisu mě napadá, Ingáci (takhle říkal koním mojí kamarádky 3 letý brácha) Jak se Vám líbí

No jenže to tak nevyzný koňsky....Nevím...Řekněte mi ještě něco o tom časáčku Hobby-Horse prosím!

Laila1358

18.2.2015 11:36
Laila1358

XXX.XXX.54.254

ponysek napsal(a):

Co by si říkala názvu Lovely Horse.V překladu z Angličtiny to znamená roztomilý kůň.
Nebo by si chtěla třeba Sweet Horsess.To znamená Sladcí koně.Nebo něco z češtiny jako třeba Kůň, můj kamarád?

PS:Skus se inspirovat různými koňskými hrami.Možná to pomůže .

Přidejte reakci

Přidat smajlík