Náctiletí s koňmi 9 :0)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

happyhvezda

14.7.2009 06:24
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

A jedeme dál. Hele vy už zase spíte ? Hele kdo to je na fotce ?

happyhvezda

14.7.2009 06:31
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

Že by tento koník ?

14.7.2009 09:36
misicka01

XXX.XXX.94.33

happyhvezda napsal(a):
Že by tento koník ?

z takovýho prďoly??taky mám Jerrynka maličkatého

14.7.2009 09:37
misicka01

XXX.XXX.94.33

misicka01 napsal(a):
z takovýho prďoly??taky mám Jerrynka maličkatého

a Teď ,,,,,to není možný že z takových mrňat vyrostou takový koňuchové

14.7.2009 09:39
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Ahoj, je nádhernej ten tvůj koník, fakt moc se mi líbí Takovej by se nám taky líbil To je focený po 2letech?

14.7.2009 09:40
moninka

XXX.XXX.241.234

moninka napsal(a):
Ahoj, je nádhernej ten tvůj koník, fakt moc se mi líbí Takovej by se nám taky líbil To je focený po 2letech?

To bylo pro Janču - ale z Jerryho vyrostl taky pěknej chlapák

happyhvezda

14.7.2009 09:41
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

misicka01 napsal(a):
a Teď ,,,,,to není možný že z takových mrňat vyrostou takový koňuchové

no jo no a strašně rychle vyrostla Sindy v roce byla velká jak mamina a v roce a pul už byla větší .

happyhvezda

14.7.2009 09:43
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

moninka napsal(a):
To bylo pro Janču - ale z Jerryho vyrostl taky pěknej chlapák

Ta 2 fotka je focena 3 měsíce před oslavenim 2 let.

14.7.2009 09:47
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):
Ta 2 fotka je focena 3 měsíce před oslavenim 2 let.

Týý jo tak to bude koňouch co, když ještě pořád roste

14.7.2009 09:51
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Hele a nevadí že vám sem furt lezu Já nějak pořád nevim kam se zařadit

happyhvezda

14.7.2009 09:51
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

moninka napsal(a):
Týý jo tak to bude koňouch co, když ještě pořád roste

je to taky vepřik tlustý , jenže co byli koně u nás tak všichni byli kulatí.Hold se majtel stara až moc dobře Nyní vypadá skoro stejně

happyhvezda

14.7.2009 09:56
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

moninka napsal(a):
Hele a nevadí že vám sem furt lezu Já nějak pořád nevim kam se zařadit

Nevadi a co to máš za konika ?

14.7.2009 10:01
teryneczka

XXX.XXX.6.15

happyhvezda napsal(a):

Tak já se teda taky přidám ... Můžete si tipnout která z nich je maminka a která Lucky

14.7.2009 10:05
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):
Nevadi a co to máš za konika ?

A kolik je teda Sindy teď? Se v tom nějak motam No já už nemam koníka... Měla jsem hříbošku kříženku hucula, ale jen asi rok a moc jsem si s ní neužila. Nepohodli jsme se s majitelem stáje kde jsem jí měla, tak pak šla do Krkonoš na pastviny (nejlepší místo pro odchov hříbat!) a pak jelikož už jí tam nemohl mít, jela ke kámošce na Karlštejn a tam už zůstala, koupila si jí ode mě. Páč jsem mezitim čekala mimčo, nebylo tu kobču kam dát, byla jsem na rizikáči, nezvládala jsem to a finančně jsme se z toho div nepicli No štve mě to, co budu povídat, jela bych se na ní podívat, ale asi bych tam bulela jak malá holka... Jmenuje se Laguna a ten rádoby \"koňák\" (chlap v letech, všechno ví nejlíp) tak když jsem jí přivezla, že mě prej pěkně napálili, že je to mula A jakej krásnej kůň z ní vyrostl z káčátka Jej to jsem se rozepsala (na fotce vypadam jak pako - nekoukat )

happyhvezda

14.7.2009 10:06
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

teryneczka napsal(a):
Tak já se teda taky přidám ... Můžete si tipnout která z nich je maminka a která Lucky

Ti co sou vice dopředu ?

14.7.2009 10:08
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):

Lucky bude asi to miminko co Ten odkaz jsem dneska ani nedokoukala, hnus to železářství v hubě, bych to narvala tomu chlapovi a makej!

happyhvezda

14.7.2009 10:09
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Ti co sou vice dopředu ?

Pěkná kobuška Sindy jsou 2 roky a 2 měsíce

14.7.2009 10:17
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Takhle krásnou pastvinu tam maji, véélikou a nádhernej terén, no a ten vzdoušek

teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):
Lucky bude asi to miminko co Ten odkaz jsem dneska ani nedokoukala, hnus to železářství v hubě, bych to narvala tomu chlapovi a makej!

Jojo ... miminko větší než maminka
JInak snad ani nejde jenom o ty páky adt. ... ale lavně is tím vším je ten kůň celý ztuhlý - v týlu, zádech ... celý krk má jako jednu velikou fošnu ... při všem vztekle mává osasem, občas je dost za otěží a stejně se celou dobu valí po předku a všechen nápor jde na přední nohy ... je to vidět jak kvůli tomu ten chudák poskakuje místo aby "plaval" ... při piafje mu nezbývá ani nic jinýho než si jen šlapat za sebe. (a na konci z toho radostnýho "obětí" jezdce taky nevypadá nadšeně ...) To jen takový postřehy okem laika Tady jen příklad, kde to aspoň mně přijde, že vypadá jinak (a když to porovnáš tam s tím videem ... všimneš si tý změny pohybu - tenhle kůň vypadá jak kdyby "plaval" ...) http://www.youtube.com/ watch?v=WShT2aLPFHc&feature= channel_page (2mezery)

moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Kukůček

14.7.2009 10:19
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):
Jojo ... miminko větší než maminka
JInak snad ani nejde jenom o ty páky adt. ... ale lavně is tím vším je ten kůň celý ztuhlý - v týlu, zádech ... celý krk má jako jednu velikou fošnu ... při všem vztekle mává osasem, občas je dost za otěží a stejně se celou dobu valí po předku a všechen nápor jde na přední nohy ... je to vidět jak kvůli tomu ten chudák poskakuje místo aby "plaval" ... při piafje mu nezbývá ani nic jinýho než si jen šlapat za sebe. (a na konci z toho radostnýho "obětí" jezdce taky nevypadá nadšeně ...) To jen takový postřehy okem laika Tady jen příklad, kde to aspoň mně přijde, že vypadá jinak (a když to porovnáš tam s tím videem ... všimneš si tý změny pohybu - tenhle kůň vypadá jak kdyby "plaval" ...) http://www.youtube.com/ watch?v=WShT2aLPFHc&feature= channel_page (2mezery)

Prej okem laika! Laický oko je to mý, protože nic z toho nevidim, dokud na to neupozorníš. Mam mezery že bych do nich spadla

14.7.2009 10:20
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

14.7.2009 10:21
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Takhle krásnou pastvinu tam maji, véélikou a nádhernej terén, no a ten vzdoušek

Vždyť já vím, na nějakých těch kurzíkách jsem byla..Jsem si jistá, že s poničkou to půjde výborně a že jí to bude bavit, ale Cipísek..ani nevím, jak zrovna sním začít a tak radši půjdu přiježďovat abych ho měla skvěle poslušného pod sedlem..

14.7.2009 10:23
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Kukůček

Týjo Mončo, naprosto krásná umělecká fotka =)

14.7.2009 10:25
moninka

XXX.XXX.241.234

gabineska napsal(a):
Týjo Mončo, naprosto krásná umělecká fotka =)

Dík Se manža zas jednou vyšvih A už je mi tam i vidět kus pupku

14.7.2009 10:28
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Tahle se mi taky moc líbí, jedna z našich posledních... Chybí mi tu smutnej smajlík

happyhvezda

14.7.2009 10:30
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

moninka napsal(a):

Třeba se zabalit a vyrazit těch krásných 7 kiláku na kole k Sindy Cestu z5 mam alespoň více z kopečka Foto z letošní zimy ještě s maminkou

14.7.2009 10:34
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):
Třeba se zabalit a vyrazit těch krásných 7 kiláku na kole k Sindy Cestu z5 mam alespoň více z kopečka Foto z letošní zimy ještě s maminkou

Tý jo to by mě piclo táhnout se 7kiláků na kole.. Já jezdila za kobčou 8km autem a přišlo mi to jako doba a strašná dálka! Na kole jsem to jela jednou a nikdy víc Klobouk dolu teda!!!

14.7.2009 10:35
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
Vždyť já vím, na nějakých těch kurzíkách jsem byla..Jsem si jistá, že s poničkou to půjde výborně a že jí to bude bavit, ale Cipísek..ani nevím, jak zrovna sním začít a tak radši půjdu přiježďovat abych ho měla skvěle poslušného pod sedlem..

Jojooo ... přesně tohle samý mi pořád předhazovala Verča, co u nás ve stáji měla Liona \"Lucky je hodná a na \"tohle\" se hodní ... ale Lion - je to strašný prdlouš\" ... potom jí to přes ziu nedalo, když jsme společně jezdily ven, ona celá nacajkovaná a Lucky na sobě max. ohlávku ... tak jsem jí cosi trošku vysvětlila, možná i trochu něco \"naučila\" ... s Lionem jsme si mákly společně a jaký byl z naprostého poprkavce kliďásek, který v terénu šlapal bez sedla na ohlávce mnohem líp než kdy jindy i s cajky ... Díky tomuhle si vybudovali tak krásnej vztah, že ikdyž mu potom kvůli problémům se šlachami veterináři řekli, že skákat už nikdy nebude (...a Verča si ho pořizovala na skákání) neprodala ho a užívali si i tak co jen to šlo Tady je ještě takové staré video, co jsem jim kdysi dělala z takových jejich úplných začátků http://www.youtube.com/ watch?v=XdLAylVjLIc&feature= channel_page

happyhvezda

14.7.2009 10:36
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

moninka napsal(a):
Tý jo to by mě piclo táhnout se 7kiláků na kole.. Já jezdila za kobčou 8km autem a přišlo mi to jako doba a strašná dálka! Na kole jsem to jela jednou a nikdy víc Klobouk dolu teda!!!

Teš tu pod horama Beskyd to je samý kopec ... ale tak kámoška jezdi se mnou tak aspoň proženeme špeky

14.7.2009 10:37
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Jojooo ... přesně tohle samý mi pořád předhazovala Verča, co u nás ve stáji měla Liona \"Lucky je hodná a na \"tohle\" se hodní ... ale Lion - je to strašný prdlouš\" ... potom jí to přes ziu nedalo, když jsme společně jezdily ven, ona celá nacajkovaná a Lucky na sobě max. ohlávku ... tak jsem jí cosi trošku vysvětlila, možná i trochu něco \"naučila\" ... s Lionem jsme si mákly společně a jaký byl z naprostého poprkavce kliďásek, který v terénu šlapal bez sedla na ohlávce mnohem líp než kdy jindy i s cajky ... Díky tomuhle si vybudovali tak krásnej vztah, že ikdyž mu potom kvůli problémům se šlachami veterináři řekli, že skákat už nikdy nebude (...a Verča si ho pořizovala na skákání) neprodala ho a užívali si i tak co jen to šlo Tady je ještě takové staré video, co jsem jim kdysi dělala z takových jejich úplných začátků http://www.youtube.com/ watch?v=XdLAylVjLIc&feature= channel_page

Navíc, nemyslím si, že by nějakého koně nebavilo s člověkem komunikovat ...

happyhvezda

14.7.2009 10:42
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

teryneczka napsal(a):
Navíc, nemyslím si, že by nějakého koně nebavilo s člověkem komunikovat ...

V tom maš pravdu Teri ... např Sindyna je naprostý tvrdohlavec, vychcaná nerespektujíci potvůrka a teš s ní nejdu pod sedlo a " ze země neposloucháš tak budeš makat pod sedlem " pořád si opakujeme základy jako je ustoupení na tlak ( v budoucnu holeň ) atd. a přece jen strašně pomalinku ale přece jen se lepší

14.7.2009 10:55
teryneczka

XXX.XXX.6.15

happyhvezda napsal(a):
V tom maš pravdu Teri ... např Sindyna je naprostý tvrdohlavec, vychcaná nerespektujíci potvůrka a teš s ní nejdu pod sedlo a " ze země neposloucháš tak budeš makat pod sedlem " pořád si opakujeme základy jako je ustoupení na tlak ( v budoucnu holeň ) atd. a přece jen strašně pomalinku ale přece jen se lepší

Jojo Navíc já nechápu, proč pro koně neudělat každodení výcvik - klidně i parkurový, drezurní ... to je fuk ... proč ho pro něj neudělat zkrátka čitelnější, snažší ... Postavený tak aby všemu rozuměl. Navíc základní práce ze země u už obsedlého koně není ani na týden (většinou - ze země se řeší hl. důvěra, respekt a podvolování se tlaku)... podle těch samých principů se ale potom pracuje i ze sedla. To,že já si tady s kobuší hraju a i po já nevím kolika letech makáme i ze země ... ... to je o něčem jiném. Baví to ji, baví to mě, tak proč si život nespestřit ... Obě nesnášíme stereotipy a věci které nás nudí ... a já mít znuděného koně nechci Tak mi holt nezbývá než vymýšlet kdejaké chujovinky ... Navíc, upřímě ... je už strašně dlouho známo, že pokud se naskytne nějaký problém při práci ze sedla, znamená to, že mezera bude nejspíš už v té přípravě ze země ... a ten problém může být - pokud se člověk na chvíli na tu zem opravdu vrát - za chvíli vyřešen, v opačném případě se s tím člověk zabývá dlouho dlouho ... ale výsledek pořád žádný ...

14.7.2009 11:05
gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Jojo Navíc já nechápu, proč pro koně neudělat každodení výcvik - klidně i parkurový, drezurní ... to je fuk ... proč ho pro něj neudělat zkrátka čitelnější, snažší ... Postavený tak aby všemu rozuměl. Navíc základní práce ze země u už obsedlého koně není ani na týden (většinou - ze země se řeší hl. důvěra, respekt a podvolování se tlaku)... podle těch samých principů se ale potom pracuje i ze sedla. To,že já si tady s kobuší hraju a i po já nevím kolika letech makáme i ze země ... ... to je o něčem jiném. Baví to ji, baví to mě, tak proč si život nespestřit ... Obě nesnášíme stereotipy a věci které nás nudí ... a já mít znuděného koně nechci Tak mi holt nezbývá než vymýšlet kdejaké chujovinky ... Navíc, upřímě ... je už strašně dlouho známo, že pokud se naskytne nějaký problém při práci ze sedla, znamená to, že mezera bude nejspíš už v té přípravě ze země ... a ten problém může být - pokud se člověk na chvíli na tu zem opravdu vrát - za chvíli vyřešen, v opačném případě se s tím člověk zabývá dlouho dlouho ... ale výsledek pořád žádný ...

U nás zatím problém nenastal, snažím se jezdit jemně a moji koníci jsou pod sedlem uvolnění.. Možná bych chtěla zkusit s Cipem přirozenou komunikaci, ale bez pomoci by to asi nešlo a tak se radši věnuji tomu co snad alespoň trošku umím...

14.7.2009 11:07
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
U nás zatím problém nenastal, snažím se jezdit jemně a moji koníci jsou pod sedlem uvolnění.. Možná bych chtěla zkusit s Cipem přirozenou komunikaci, ale bez pomoci by to asi nešlo a tak se radši věnuji tomu co snad alespoň trošku umím...

Jak myslíš tvůj kůň, tvoje věc ... navíc pro každého je problém asi něco jiného ...

14.7.2009 11:09
gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Jak myslíš tvůj kůň, tvoje věc ... navíc pro každého je problém asi něco jiného ...

Asi jo....

14.7.2009 11:12
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):

Ještě jsem kdysi koukala na fotky Lag od Zuzky Buráňový u ní v galerii ... se musim pochválit že jsem to teďka našla http://zuzule.com/ galerie/62-staj-poucnik-karlstejn-srpen- 2008 (2mezery) ... ale je tam jenom párkrát

happyhvezda

14.7.2009 11:16
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

gabineska napsal(a):
Asi jo....

Loučím se ... máme v plánu koníkům nějak zajímavě vyměnit program ,tak kdkyžta opol nebo večer hodim nějaké foto Nevím zda to půjde vidět, ale na fotce jdou kobuše útočit na pet. flašku co leží před nimi na zemi

14.7.2009 11:18
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):
Ještě jsem kdysi koukala na fotky Lag od Zuzky Buráňový u ní v galerii ... se musim pochválit že jsem to teďka našla http://zuzule.com/ galerie/62-staj-poucnik-karlstejn-srpen- 2008 (2mezery) ... ale je tam jenom párkrát

Si zasloužíš medaili čoveče, tydle nějak unikly i mě

14.7.2009 11:20
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Gabi odkud že ty jsi?

14.7.2009 11:23
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Gabi odkud že ty jsi?

z Východočeského kraje - od Hořic...

14.7.2009 11:27
moninka

XXX.XXX.241.234

gabineska napsal(a):
z Východočeského kraje - od Hořic...

No vidíš, to by mohla Terka skočit na návštěvu a zkusit, jak to Cipíska "nebude bavit"

14.7.2009 11:31
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
No vidíš, to by mohla Terka skočit na návštěvu a zkusit, jak to Cipíska "nebude bavit"

Myslím, že Terezka má své práce dost...Já jsem to nezkoušela - netvrdím, že ho to nebaví - pouze říkám, že jeho nejvíc baví pracovat pod sedlem..

14.7.2009 11:34
moninka

XXX.XXX.241.234

gabineska napsal(a):
Myslím, že Terezka má své práce dost...Já jsem to nezkoušela - netvrdím, že ho to nebaví - pouze říkám, že jeho nejvíc baví pracovat pod sedlem..

Přece když jsi to nezkoušela, tak nemůžeš vědět, že ho to nejvíc baví pod sedlem Ale už mlčim Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod

14.7.2009 11:44
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Přece když jsi to nezkoušela, tak nemůžeš vědět, že ho to nejvíc baví pod sedlem Ale už mlčim Kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod

Prostě on rád pracuje - na lonži i pod sedlem...Nemusíš do mě rýpat

14.7.2009 11:46
moninka

XXX.XXX.241.234

gabineska napsal(a):
Prostě on rád pracuje - na lonži i pod sedlem...Nemusíš do mě rýpat

Nerýpu, jen nechápu

14.7.2009 11:47
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Nerýpu, jen nechápu

zajímalo by mě čeho hledá důvod jak jsi tam psala? =)

14.7.2009 11:51
moninka

XXX.XXX.241.234

gabineska napsal(a):
zajímalo by mě čeho hledá důvod jak jsi tam psala? =)

Hledá důvod proč ne

14.7.2009 11:54
gabineska

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Hledá důvod proč ne

Co proč ne? Už sem tu několikrát psala, že přirozenou komunikaci jsem dělala se svojí kobylkou, neustále jsme siužívali procházky a vyjížďky bez sedla...S tímto koněm jsem to ještě nezkoušela, možná zkusím a uvídím...běžně používám ustupování na pohled či vysílání na kruh při lonžování, moji koně jsou vnímavý a tohle mi práci s nimi ulehčuje...

14.7.2009 11:55
konikulka

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):

Mončo, uplně užasnej koník

14.7.2009 11:59
moninka

XXX.XXX.241.234

gabineska napsal(a):
Co proč ne? Už sem tu několikrát psala, že přirozenou komunikaci jsem dělala se svojí kobylkou, neustále jsme siužívali procházky a vyjížďky bez sedla...S tímto koněm jsem to ještě nezkoušela, možná zkusím a uvídím...běžně používám ustupování na pohled či vysílání na kruh při lonžování, moji koně jsou vnímavý a tohle mi práci s nimi ulehčuje...

Tak to jsem nečetla. Z toho co píšeš tady jsem pochopila jen, že Cip asi na to není a že ho baví dělat pod sedlem. No ale jak už psala Tery - tvůj kůň - tvoje věc Jen jsem nechápala, proč to nechceš aspoň zkusit a taky jsem nechápala, že na to neni čas.

14.7.2009 12:00
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):
Hledá důvod proč ne

Já myslím, že tohle nemá cenu tu dál rozpitvávat ... stejně se tu nic nevyřeší Gabi to prostě vidí hl. ve cvikách a jako možný doplněk jejího tréninku, na který zatím nemá čas a možnosti... Já mám zkrátka jinčí názor, ale asi nemá cenu kazit si diskusi ... Takovýchle rozepří mezi "sporťáky" a ... "nesporťáky" už bylo dost, pojďte se bavit snad radši o počasí ...

14.7.2009 12:00
moninka

XXX.XXX.241.234

konikulka napsal(a):
Mončo, uplně užasnej koník

Joo úžasná to ona je... Má se dobře, což o to, v tom jsem klidná, jenom mě mrzí, že ji chtěji obsedat už teď, na 3.roce. Já bych na ní sedla až tak ve 4. v 5. Ale co nadělam...

14.7.2009 12:01
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):
Já myslím, že tohle nemá cenu tu dál rozpitvávat ... stejně se tu nic nevyřeší Gabi to prostě vidí hl. ve cvikách a jako možný doplněk jejího tréninku, na který zatím nemá čas a možnosti... Já mám zkrátka jinčí názor, ale asi nemá cenu kazit si diskusi ... Takovýchle rozepří mezi "sporťáky" a ... "nesporťáky" už bylo dost, pojďte se bavit snad radši o počasí ...

To je dneska krááásně! Zrovna mi zmoklo prádlo

14.7.2009 12:02
konikulka

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Joo úžasná to ona je... Má se dobře, což o to, v tom jsem klidná, jenom mě mrzí, že ji chtěji obsedat už teď, na 3.roce. Já bych na ní sedla až tak ve 4. v 5. Ale co nadělam...

A ta není tvoje?

14.7.2009 12:04
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):
To je dneska krááásně! Zrovna mi zmoklo prádlo

Hehe .... u nás je sucho, dusno a vedro ... ve čtyři má přijet odvoz, tak doufám že už bude líp ...

14.7.2009 12:06
moninka

XXX.XXX.241.234

konikulka napsal(a):
A ta není tvoje?

Už ne bohužel - píšu výš

gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):

Jojo, beru to jako doplňek v práci s koníkem a určitě to zkusím i s CIipíkem, jen není čas a tohle se nedá uspěchat... Jinak teď se konečně udělal pěkně a tak asi půjdu se všema na procházku =)

konikulka

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Hehe .... u nás je sucho, dusno a vedro ... ve čtyři má přijet odvoz, tak doufám že už bude líp ...

U nás asi tak ňak podobně.. Ale chvilkama poprchávalo

14.7.2009 12:07
konikulka

XXX.XXX.177.38

moninka napsal(a):
Už ne bohužel - píšu výš

Tak to je škoda ale je fakt božská

14.7.2009 12:12
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
Jojo, beru to jako doplňek v práci s koníkem a určitě to zkusím i s CIipíkem, jen není čas a tohle se nedá uspěchat... Jinak teď se konečně udělal pěkně a tak asi půjdu se všema na procházku =)

Nejspíš musím posilovat svoji vůli, protože na tohle mi prostě nedá odepsat ... to je ten rozdíl názorů ... Podle mě je to základ, na kterém se má stavět ... jak můžu po koni chtít nějaké složitější cviky a např. i ty skoky, když chybí ten základ ... Je pravda to co píšeš, že tohle se nedá uspěchat ... ale pak nechápu, když si si tohohle vědoma ... skákání atd. se tedy uspěchat dá?

14.7.2009 12:26
gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Nejspíš musím posilovat svoji vůli, protože na tohle mi prostě nedá odepsat ... to je ten rozdíl názorů ... Podle mě je to základ, na kterém se má stavět ... jak můžu po koni chtít nějaké složitější cviky a např. i ty skoky, když chybí ten základ ... Je pravda to co píšeš, že tohle se nedá uspěchat ... ale pak nechápu, když si si tohohle vědoma ... skákání atd. se tedy uspěchat dá?

Tohle je podle mě otázka práce od mala, obsedání atd...jeho třeba například skákání baví a nijak na něho nespěcháme...Přesvědčila jsi mě a přirozenou komunikaci zkusíme a pokusím se jí zařadit mezi běžnou práci (ikdyž s trenérem to bude taky těžké)...

14.7.2009 12:34
teryneczka

XXX.XXX.6.15

gabineska napsal(a):
Tohle je podle mě otázka práce od mala, obsedání atd...jeho třeba například skákání baví a nijak na něho nespěcháme...Přesvědčila jsi mě a přirozenou komunikaci zkusíme a pokusím se jí zařadit mezi běžnou práci (ikdyž s trenérem to bude taky těžké)...

Joo, s trenérem je to těžký vždycky ... bože, jak já sem ráda že mám toho svojeho

14.7.2009 12:37
gabineska

XXX.XXX.177.38

teryneczka napsal(a):
Joo, s trenérem je to těžký vždycky ... bože, jak já sem ráda že mám toho svojeho

Njn, je to tak.. =D Kdyby u nás neměl ustájeného koně... Chci začít až tam nebude =D

14.7.2009 13:02
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Tak to je škoda ale je fakt božská

No nic tak já letím ke koníkům, tak se mějte...

14.7.2009 13:25
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Když jsem měla s kobuškou období "blbec" a začla jsem být líná (což bylo teda hlavně s přibývajícím pupíkem ), pustila jsem si tohle nebo už zmiňovaného Bláhu a hned se bylo na co těšit Krásná podívaná http://www.youtube.com/ watch?v=xcXcbXA9oVk&feature= related

14.7.2009 13:32
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):
Když jsem měla s kobuškou období "blbec" a začla jsem být líná (což bylo teda hlavně s přibývajícím pupíkem ), pustila jsem si tohle nebo už zmiňovaného Bláhu a hned se bylo na co těšit Krásná podívaná http://www.youtube.com/ watch?v=xcXcbXA9oVk&feature= related

Jojo ... Bláha to je klasika ... já taky ráda čumákuju na tyhle ...
http://www.youtube.com/ watch?v=sTzDprlRO9g&feature= channel_page

http://www.youtube.com/ watch?v=6N1ZiA8SUyk&feature= channel_page

http://www.youtube.com/ watch?v=4dVWf-i7qpo

14.7.2009 13:39
pilgrisek

XXX.XXX.149.34

happyhvezda napsal(a):

Zdravím, můžu se k vám taky přidat? Pořád tu tak okukuje a nikde nemám co bych napsala tak snad tady se o něčem povídá co? Jinak pro představení jsem z Ostravy a mám koníka polovičního klusáka

14.7.2009 13:46
teryneczka

XXX.XXX.6.15

pilgrisek napsal(a):
Zdravím, můžu se k vám taky přidat? Pořád tu tak okukuje a nikde nemám co bych napsala tak snad tady se o něčem povídá co? Jinak pro představení jsem z Ostravy a mám koníka polovičního klusáka

No tady se určitě povídá ... třeba o počasí - to my děsně rády ... jinak tě tu určitě vítáme

14.7.2009 13:54
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):
No tady se určitě povídá ... třeba o počasí - to my děsně rády ... jinak tě tu určitě vítáme

Tery krásný odkazy Baru vítej, já jsem se sem taky přifařila, páč jsem neměla kde co klevetit

14.7.2009 14:01
moninka

XXX.XXX.241.234

pilgrisek napsal(a):

A kolik je tvýmu koňouchovi a čemu se věnujete? Jeeežiš mě to zase bere... Tak moc bych už chtěla mít vlastní domek, pár hektárků kolem a svoje 2 koňdy s jedním ponďou Nemuset bejt závislá na někom jiným...

14.7.2009 14:01
pilgrisek

XXX.XXX.149.34

moninka napsal(a):
Tery krásný odkazy Baru vítej, já jsem se sem taky přifařila, páč jsem neměla kde co klevetit

Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama A co tak dělátě o prázdninách?? Já ted makám jak šroub a vůbec mě to nebaví snad se v září podaří jen do egypta jo a co se týče počasí tak ani nemluvte ani trenovat jsme zatim nemohly takže závody letos pěkně na houby A co vy jak je to u vás?

14.7.2009 14:05
pilgrisek

XXX.XXX.149.34

moninka napsal(a):
A kolik je tvýmu koňouchovi a čemu se věnujete? Jeeežiš mě to zase bere... Tak moc bych už chtěla mít vlastní domek, pár hektárků kolem a svoje 2 koňdy s jedním ponďou Nemuset bejt závislá na někom jiným...

Tak se svojím koníkem jezdím western ale jen tak rekre, má tedkom pět let. Potom jezdím ještě od kamarádky konoucha a s tím skáčeme A o tom baráčku uplně jako by si mi mluvila z duše Taky bych brala nějaký baráček s velkým pozemkem svojeho koníka hříbouše appy a ponclíka nějakého no prostě nádhera

14.7.2009 14:11
moninka

XXX.XXX.241.234

pilgrisek napsal(a):
Tak se svojím koníkem jezdím western ale jen tak rekre, má tedkom pět let. Potom jezdím ještě od kamarádky konoucha a s tím skáčeme A o tom baráčku uplně jako by si mi mluvila z duše Taky bych brala nějaký baráček s velkým pozemkem svojeho koníka hříbouše appy a ponclíka nějakého no prostě nádhera

Moc vám to sluší na fotkách - jsem vizitýrovala na rajčeti No my už o domečku s pozemky a koníky sníme s manželem už pár let... A ještě asi pár let snít budem Taky by se mi líbila appa, no ale myslim že budu vděčná za každýho koníka Momentálně vede shagya-arab Frísové zůstanou mojí velkou láskou, ale nechce se mi dávat toliko peněz za koně, když milionář nejsu a přeci jen - něco se stane a nemam ani peníze ani koně... Kde máš koně teď ustájenýho?

14.7.2009 14:16
pilgrisek

XXX.XXX.149.34

moninka napsal(a):
Moc vám to sluší na fotkách - jsem vizitýrovala na rajčeti No my už o domečku s pozemky a koníky sníme s manželem už pár let... A ještě asi pár let snít budem Taky by se mi líbila appa, no ale myslim že budu vděčná za každýho koníka Momentálně vede shagya-arab Frísové zůstanou mojí velkou láskou, ale nechce se mi dávat toliko peněz za koně, když milionář nejsu a přeci jen - něco se stane a nemam ani peníze ani koně... Kde máš koně teď ustájenýho?

Tak to já jsem spíš na takové ty malé mohutné koníky jako jsou američani. Ale třeba frís se mi zas tak moc nelíbí Tak to já bych toho svojeho na barák s koněm asi nepřesvědčila ale tak zatím mám eště tři roky čas než dodělám výšku pokud teda dodělám pokud neskončím za dva měsíce Ale tak snad se jednou baráček podaří aji mě aji tobě Sice možná za dlouho ale přece.

14.7.2009 14:18
pilgrisek

XXX.XXX.149.34

pilgrisek napsal(a):
Tak to já jsem spíš na takové ty malé mohutné koníky jako jsou američani. Ale třeba frís se mi zas tak moc nelíbí Tak to já bych toho svojeho na barák s koněm asi nepřesvědčila ale tak zatím mám eště tři roky čas než dodělám výšku pokud teda dodělám pokud neskončím za dva měsíce Ale tak snad se jednou baráček podaří aji mě aji tobě Sice možná za dlouho ale přece.

ete sem zapoměla kde mám koně tak kousek za ostravou v Klimkovicích jestli víš. V jedné nájemní stáji tam sou taky samí westernáci(rekreační) ale spíš plno starách chlapů co jezdí na takové ty bitvy s konma (třeba slavkov nebo tak)

14.7.2009 14:39
teryneczka

XXX.XXX.6.15

pilgrisek napsal(a):
ete sem zapoměla kde mám koně tak kousek za ostravou v Klimkovicích jestli víš. V jedné nájemní stáji tam sou taky samí westernáci(rekreační) ale spíš plno starách chlapů co jezdí na takové ty bitvy s konma (třeba slavkov nebo tak)

No nic ... já razím za bobulkou ... tak nám držte palce, ať to dneska všechno klapne jak má ...

14.7.2009 21:40
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Tak co Tery, nenapínej! Jak to dopadlo? Nebo tam fakt spíte

14.7.2009 22:00
kvicalka

XXX.XXX.226.188

moninka napsal(a):

Já už dnes nemám sílu to všechno číst, takže vůbec nevím, o čem jste se bavili

14.7.2009 22:08
gabrielle

XXX.XXX.43.209

kvicalka napsal(a):
Já už dnes nemám sílu to všechno číst, takže vůbec nevím, o čem jste se bavili

Nazdárek Dany, prosímtě, až budeš mít nahraný ty fotky, poslala bys mi smskou heslo? Už se na ně těším Já mám tak úžasnýho koně!

happyhvezda

15.7.2009 10:15
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

gabrielle napsal(a):
Nazdárek Dany, prosímtě, až budeš mít nahraný ty fotky, poslala bys mi smskou heslo? Už se na ně těším Já mám tak úžasnýho koně!

Vztááávat lenoší !!! No co pak jste včera podnikali , my šli plavit poníky a poněkud nas celé ohlodali Ovada Ale tak aspoň koníci si to užili

happyhvezda

15.7.2009 10:33
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Vztááávat lenoší !!! No co pak jste včera podnikali , my šli plavit poníky a poněkud nas celé ohlodali Ovada Ale tak aspoň koníci si to užili

Vam sem hodím foto z plaveni Linda

happyhvezda

15.7.2009 10:34
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Vam sem hodím foto z plaveni Linda

Já a Sindyška taky ksycht

15.7.2009 11:24
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Ty jo máte překrásný místečko pro plavení Jestli to tam neni moc kamenitý, tak to nemá chybu! Sakra tam by se mi fotilo jedna radost Já zas nevim - odkud že jsi ty ?

happyhvezda

15.7.2009 11:32
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

Třinecko ... ( Český těšín, Frydek Místek sou větši města okolo ) no akorát nemůžem s koňma slés přímo do vody a musíme do řeky slézt těch 20 níž a dojít do splavu, jelikoš kryje sou vybetonovane Ale některým to je jedno a lezou s koňma po tom

happyhvezda

15.7.2009 11:36
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Třinecko ... ( Český těšín, Frydek Místek sou větši města okolo ) no akorát nemůžem s koňma slés přímo do vody a musíme do řeky slézt těch 20 níž a dojít do splavu, jelikoš kryje sou vybetonovane Ale některým to je jedno a lezou s koňma po tom

neumím psát "20 metru níž "

15.7.2009 11:41
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):
neumím psát "20 metru níž "

Ty jo bych se bála že si koňda po betoně do vody rozbije hubu 20m je přece kousek... Hmm, tak ve Frýdku mam tak akorát sestřenku Fakt dálka Tak prd, Sindy je skvěle fotogenická a to místo, no nádhera

happyhvezda

15.7.2009 11:55
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

moninka napsal(a):
Ty jo bych se bála že si koňda po betoně do vody rozbije hubu 20m je přece kousek... Hmm, tak ve Frýdku mam tak akorát sestřenku Fakt dálka Tak prd, Sindy je skvěle fotogenická a to místo, no nádhera

Ono se blbě fotí když jsme museli držet každá jednoho koně a Sindy chtěla furt trajdat po vodě tak nepostála.

happyhvezda

15.7.2009 12:01
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Ono se blbě fotí když jsme museli držet každá jednoho koně a Sindy chtěla furt trajdat po vodě tak nepostála.

Hele dvojčata

happyhvezda

15.7.2009 12:02
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Hele dvojčata

15.7.2009 12:37
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):

Tak jsem na skok doma ... na dnešek jsme tam vážně spali ... css - to máte za to, že mě neberete vážně No jinak ... snad to bude dobré ... Byl to takový fofr, skoro jsem se s teď už bývalou stájí nestihla ani pořádně rozloučit ... Nejhorší byla asi ta cesta ... ona bobule do přepravníku nalezla v pohodě, bez přemýšlení ... ale, když jsme dorazily, byla úplně zplavená ... jinak se s ostatními koňouši očmuchala nejdřív přes pásku a pak jsme jí tam "natvrdo" vpustili. Chvíli bylo vzrůšo a běhání ... pak to ale pominulo a vypadá to všechno ok ... teda, nervou se a nikdo nikoho nepronásleduje ... jenže tu moji chudinku zatím nechtějí vůbec pustit mezi sebe ... Se jí tam snažím zytečně nekřenit, ale někdy mi to nedá ... když už na mě řehtá a hledá mě tak jí jdu dělat utěšitelku,no ... nevím jestli je to dobře nebo ne ...

15.7.2009 12:39
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Tak jsem na skok doma ... na dnešek jsme tam vážně spali ... css - to máte za to, že mě neberete vážně No jinak ... snad to bude dobré ... Byl to takový fofr, skoro jsem se s teď už bývalou stájí nestihla ani pořádně rozloučit ... Nejhorší byla asi ta cesta ... ona bobule do přepravníku nalezla v pohodě, bez přemýšlení ... ale, když jsme dorazily, byla úplně zplavená ... jinak se s ostatními koňouši očmuchala nejdřív přes pásku a pak jsme jí tam "natvrdo" vpustili. Chvíli bylo vzrůšo a běhání ... pak to ale pominulo a vypadá to všechno ok ... teda, nervou se a nikdo nikoho nepronásleduje ... jenže tu moji chudinku zatím nechtějí vůbec pustit mezi sebe ... Se jí tam snažím zytečně nekřenit, ale někdy mi to nedá ... když už na mě řehtá a hledá mě tak jí jdu dělat utěšitelku,no ... nevím jestli je to dobře nebo ne ...

Tady na fotce stádečko a moje přičumící se vyhoštěnkyně

15.7.2009 12:40
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Tady na fotce stádečko a moje přičumící se vyhoštěnkyně

"Samotinká" ve výběhu ...

15.7.2009 12:40
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
"Samotinká" ve výběhu ...

Snad už se trochu zabydluje ...

15.7.2009 12:41
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
Snad už se trochu zabydluje ...

A v prozatimním boxíku ...

15.7.2009 12:47
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
A v prozatimním boxíku ...

S Heneskou

15.7.2009 12:47
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
S Heneskou

A teďka trošku akčnější

15.7.2009 12:48
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
A teďka trošku akčnější

...

15.7.2009 12:50
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
...

Tady jenom malá ukázka toho, jak jsou na ni "zlí" ...

15.7.2009 13:10
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):

NO, myslím si, že report jsem podala ... a mizím zkontrolovat bobulku ... tak zatím hojte

15.7.2009 13:13
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):

Já si to myslela že jste tam fakt zůstali přes noc Tak hlavně že cesta dobrý - když na to neni zvyklá, tak se holt z toho vypotí, buď ráda, nezůstane v ní žádná negativní emoce Však oni jí přijmou, jen ať se snaží holka Ona jim pak ukáže zač je toho loket Hezký fotky, hezkej prostor, to bude lahůdka A kde tam budeš "trénovat"? Normálně tam na tý jejich jízdárně? Je tam vůbec ještě někdo kdo jde na přirozeno? Co si pamatuju, tak to tam bylo spíš naopak

15.7.2009 14:22
barusinek

XXX.XXX.212.163

moninka napsal(a):
Já si to myslela že jste tam fakt zůstali přes noc Tak hlavně že cesta dobrý - když na to neni zvyklá, tak se holt z toho vypotí, buď ráda, nezůstane v ní žádná negativní emoce Však oni jí přijmou, jen ať se snaží holka Ona jim pak ukáže zač je toho loket Hezký fotky, hezkej prostor, to bude lahůdka A kde tam budeš "trénovat"? Normálně tam na tý jejich jízdárně? Je tam vůbec ještě někdo kdo jde na přirozeno? Co si pamatuju, tak to tam bylo spíš naopak

Ty mouchy,ovada a tak - zabít.Koníci jsou celí nervlí a jezdit se dá buď brzo ráno nebo pozdě večer Bobíci koníci =(

15.7.2009 22:32
kvicalka

XXX.XXX.108.224

barusinek napsal(a):
Ty mouchy,ovada a tak - zabít.Koníci jsou celí nervlí a jezdit se dá buď brzo ráno nebo pozdě večer Bobíci koníci =(

No holky, vy to tady flákáte

15.7.2009 23:03
sheril

XXX.XXX.88.21

happyhvezda napsal(a):

jEDNA NÁCTILETÁ DNES K VEČERU U MĚ NA JÍZDÁRNĚ

15.7.2009 23:04
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
jEDNA NÁCTILETÁ DNES K VEČERU U MĚ NA JÍZDÁRNĚ

KONÍK nYK ZE PŘEDU PŘIM ODSKOKU

15.7.2009 23:06
kvicalka

XXX.XXX.108.224

sheril napsal(a):
KONÍK nYK ZE PŘEDU PŘIM ODSKOKU

Pěkný ... tak já jdu do hajan...jsem hrozněu navená, a zítra mě čeká den u Barušky

16.7.2009 00:27
teryneczka

XXX.XXX.6.15

moninka napsal(a):

Trénovat .. Hehe, tak já toho moc nenatrénuju, ale kdyby to na mě čirou náhodou někdy přišlo, tak jojo, na jízdárně A lidi ... no, upřímě je ještě všechny ani pořádně neznám ... ale vesměs bych to neviděla zase až tak kriticky ... Jinak před chvilkou jsem dala akorát Luckynce dobrou noc ... tak doufám, že už pěkně chrupe a nabírá síly na zítřek

happyhvezda

16.7.2009 06:15
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

teryneczka napsal(a):
Trénovat .. Hehe, tak já toho moc nenatrénuju, ale kdyby to na mě čirou náhodou někdy přišlo, tak jojo, na jízdárně A lidi ... no, upřímě je ještě všechny ani pořádně neznám ... ale vesměs bych to neviděla zase až tak kriticky ... Jinak před chvilkou jsem dala akorát Luckynce dobrou noc ... tak doufám, že už pěkně chrupe a nabírá síly na zítřek

Dobré ráno lenoši !!! Já mam konečně vystrouhanou kobču Sice to bude chtít ještě tak 3 měsíce korektůry a kopýtka budou vypadat jako nová. Měli jste nás vidět ... to byla akce ja a majitelka při strouhání Malej hřebec

16.7.2009 08:37
kvicalka

XXX.XXX.108.224

kvicalka napsal(a):
Pěkný ... tak já jdu do hajan...jsem hrozněu navená, a zítra mě čeká den u Barušky

Tak holky... běžná otázka ... Co budete dneska dělat ?

happyhvezda

16.7.2009 08:43
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

kvicalka napsal(a):
Tak holky... běžná otázka ... Co budete dneska dělat ?

Válet šunky na gauči ?

16.7.2009 09:09
stalonek

XXX.XXX.163.66

happyhvezda napsal(a):
Válet šunky na gauči ?

ahoj holky, tuš já to svoje šídlo teď pár dnů neuvidím,jedu s mamkou rekreovat na chatu.. včera sme jezdili na jízdošce ale to počasí a mouchy a vůbec.. štvalo mě to teď poslední týden to stojí ta jízdárna za dvě věci..kůň navíc přes ty vedra stávkuje, takže dvojnásob.. ale pak jsem se naštvala a šla na vyjdu, což mi trochu zpravilo náladu než mi ji dorazil někdo jiný.. ale to už tu rozebírat nebudu.. no co jinak plánujete s koníkama dneska? já jsem Steliše přenechala na těch pár dní kamarádce která se na svém koni střídá se ségrou a zrovna ted neměla koně..tak sjem ráda že aspoň nebude pořád stát.. tahle fotka se mi hrozně líbí ani nevím proč

16.7.2009 10:19
moninka

XXX.XXX.241.234

teryneczka napsal(a):

No však, proto jsem dala to trénovat do uvozovek Mam na mysli hraní a tak. Nebo já nevim vlastně ani co s bobulkou děláte, hrajete a pilujete třeba 7her? Nechceš si třeba složit level1 Já vim že je to vlastně k ničemu, ale tak pro zábavu.... cooo Moje malá divoženka čapla tašku a že prej dem do krámu... No tak teda dem no Hoď sem ještě nějaký fotky, nebo na rajče, tam už dlouho nic novýho neni

16.7.2009 10:19
moninka

XXX.XXX.241.234

stalonek napsal(a):
ahoj holky, tuš já to svoje šídlo teď pár dnů neuvidím,jedu s mamkou rekreovat na chatu.. včera sme jezdili na jízdošce ale to počasí a mouchy a vůbec.. štvalo mě to teď poslední týden to stojí ta jízdárna za dvě věci..kůň navíc přes ty vedra stávkuje, takže dvojnásob.. ale pak jsem se naštvala a šla na vyjdu, což mi trochu zpravilo náladu než mi ji dorazil někdo jiný.. ale to už tu rozebírat nebudu.. no co jinak plánujete s koníkama dneska? já jsem Steliše přenechala na těch pár dní kamarádce která se na svém koni střídá se ségrou a zrovna ted neměla koně..tak sjem ráda že aspoň nebude pořád stát.. tahle fotka se mi hrozně líbí ani nevím proč

Asi proto, že má ten koník uplně boží zuby

16.7.2009 11:08
kvicalka

XXX.XXX.108.224

moninka napsal(a):
Asi proto, že má ten koník uplně boží zuby

16.7.2009 19:15
moninka

XXX.XXX.241.234

happyhvezda napsal(a):

Koukam ženský, že užíváte krásnýho počáska s kůňatama, tak doufam že přibydou fotečky Já jdu s malou na hřiště, no nepopíram že bych radši nejela na vyjížďku, ale jednou se snad taky dočkam

16.7.2009 22:36
kvicalka

XXX.XXX.108.224

moninka napsal(a):
Koukam ženský, že užíváte krásnýho počáska s kůňatama, tak doufam že přibydou fotečky Já jdu s malou na hřiště, no nepopíram že bych radši nejela na vyjížďku, ale jednou se snad taky dočkam

Ťuk ťuk ... je tady někdo ???

17.7.2009 07:31
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Ťuk ťuk ... je tady někdo ???

Tak jsem po dlouhé době tu Nějako mi nefungovala ifauna Tak co máte dneska v plánu??

17.7.2009 08:08
kvicalka

XXX.XXX.108.224

konikulka napsal(a):
Tak jsem po dlouhé době tu Nějako mi nefungovala ifauna Tak co máte dneska v plánu??

Achoooj ... no já jsem ráda že je konečně někdo tady ... no já dneska valím dopol za Baruškou, a odpol na ranč ... jdem s Dannouškem brodiiiit ... přikládám fotku z toho brodu , kam dnes jdeme... byla jsem tam před včerejškem s Gabčou a Kvíčalkou (na fotce) a s Kájou a Vendulkou... bylo to fakt supr, jen já neměla koně, a dnes jdu s Danny boyem , už se strašně těším ;-) ...jo, a normálně jsem si musela začít podepisovat fotky ... ale mám k tomu vážný důvod... Včera jsem brouzdrala po internetu, a narazila jsem na stránky jakési holčiny, která měla na stránkách fotky koní, a že jako to všechno fotí... tak jsem prohlížela a prohlížela... přišla mi divná kvalita různých fotek, jedna krásná, jakoby focená kvalitní zrcadlovkou, a druhá v hrozné kvalitě, jako by byla focena mobilem... a tak jsem brouzdala dál, a co nevidím... v jedné složce pojmenované ranč Loučka , jsou snad všechny moje fotky co jsem fotila a ještě ktomu tam nebyli jen moje, ale i fotky Peti, která opravdu zrcadlovku má, fotí hodně dobře, a nezaslouží si, aby její fotky nějaká malá holčička kradla...a tak jsem to okamžitě hlásila a napsala jsem i milé malé slečně... ta mi ani neodepsala , a během 10ti minut to bylo smazáno... to byl fofr...ale upevnilo mě to v názoru, že si fotky budu alespoň podepisovat a rámeček fotkám taky neublíží... ale strašně mě to štve ...

17.7.2009 08:19
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Achoooj ... no já jsem ráda že je konečně někdo tady ... no já dneska valím dopol za Baruškou, a odpol na ranč ... jdem s Dannouškem brodiiiit ... přikládám fotku z toho brodu , kam dnes jdeme... byla jsem tam před včerejškem s Gabčou a Kvíčalkou (na fotce) a s Kájou a Vendulkou... bylo to fakt supr, jen já neměla koně, a dnes jdu s Danny boyem , už se strašně těším ;-) ...jo, a normálně jsem si musela začít podepisovat fotky ... ale mám k tomu vážný důvod... Včera jsem brouzdrala po internetu, a narazila jsem na stránky jakési holčiny, která měla na stránkách fotky koní, a že jako to všechno fotí... tak jsem prohlížela a prohlížela... přišla mi divná kvalita různých fotek, jedna krásná, jakoby focená kvalitní zrcadlovkou, a druhá v hrozné kvalitě, jako by byla focena mobilem... a tak jsem brouzdala dál, a co nevidím... v jedné složce pojmenované ranč Loučka , jsou snad všechny moje fotky co jsem fotila a ještě ktomu tam nebyli jen moje, ale i fotky Peti, která opravdu zrcadlovku má, fotí hodně dobře, a nezaslouží si, aby její fotky nějaká malá holčička kradla...a tak jsem to okamžitě hlásila a napsala jsem i milé malé slečně... ta mi ani neodepsala , a během 10ti minut to bylo smazáno... to byl fofr...ale upevnilo mě to v názoru, že si fotky budu alespoň podepisovat a rámeček fotkám taky neublíží... ale strašně mě to štve ...

No já by jsem taky chtěla chodit někam plavit, ale tady není kde no nebo o ničem aspon nevím Tak apon sprchujeme .. No to je teda, ale drzost.. Taky jsem si jednu chvíli fotky podepisovala, ale pak mě to přestalo bavit

17.7.2009 08:28
kvicalka

XXX.XXX.108.224

konikulka napsal(a):
No já by jsem taky chtěla chodit někam plavit, ale tady není kde no nebo o ničem aspon nevím Tak apon sprchujeme .. No to je teda, ale drzost.. Taky jsem si jednu chvíli fotky podepisovala, ale pak mě to přestalo bavit

Tak za mě to naštěstí udělá program ... No a ktomu plavení... mi jsme dřív chodili jen do rybníku ... ani ten u vás není ? ten je někdy pro koně ještě lepší, protože se nebojí o nohy, kam šlápne a tak

17.7.2009 08:33
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
Tak za mě to naštěstí udělá program ... No a ktomu plavení... mi jsme dřív chodili jen do rybníku ... ani ten u vás není ? ten je někdy pro koně ještě lepší, protože se nebojí o nohy, kam šlápne a tak

No rybníky tady jsou, ale tam se choděj koupat lidi, takže by nás hneska vyhodily A na ostatní choděj chytat ryby, takže tam by nám to taky neprošlo

17.7.2009 08:34
remonek

XXX.XXX.162.107

kvicalka napsal(a):

Ahojky holky můžu se taky připojit do hovoru?

17.7.2009 08:37
kvicalka

XXX.XXX.108.224

konikulka napsal(a):
No rybníky tady jsou, ale tam se choděj koupat lidi, takže by nás hneska vyhodily A na ostatní choděj chytat ryby, takže tam by nám to taky neprošlo

No mi jsme sice chodili na svůj, ale dvakrát jsme byli na normálním jak se choděj koupat lidi... jednou jsme šli brzo ráno, koupali jsme se, a přišli tam nakonec lidi s děckama a ještě se chtěli povozit, tak jsme je povozili, a oni říkali že tam ještě chvilu můžem být jestli chcem, že jim to nevadí, a pak přišli další, taky se svezli... všichni úplně vpoho...a potom jsme šli jednou později večer až lidi odcházeli, a taky pohodička... taky se pár lidí a dětí svezlo, a ještě se dívali jak plavíme s koňma a jak plavou... sem říkala, ještě ať si donesou popkorn a maj to jak v kině

17.7.2009 08:37
kvicalka

XXX.XXX.108.224

remonek napsal(a):
Ahojky holky můžu se taky připojit do hovoru?

Jasný

happyhvezda

17.7.2009 08:38
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):

Asi nic je moc teplo na jízdarnu a samotnou v terénu ... to mě nebaví

17.7.2009 08:39
konikulka

XXX.XXX.177.38

kvicalka napsal(a):
No mi jsme sice chodili na svůj, ale dvakrát jsme byli na normálním jak se choděj koupat lidi... jednou jsme šli brzo ráno, koupali jsme se, a přišli tam nakonec lidi s děckama a ještě se chtěli povozit, tak jsme je povozili, a oni říkali že tam ještě chvilu můžem být jestli chcem, že jim to nevadí, a pak přišli další, taky se svezli... všichni úplně vpoho...a potom jsme šli jednou později večer až lidi odcházeli, a taky pohodička... taky se pár lidí a dětí svezlo, a ještě se dívali jak plavíme s koňma a jak plavou... sem říkala, ještě ať si donesou popkorn a maj to jak v kině

No to u nás maj přiblblý řeči, jako kdo se vtom má koupat, když tam choděj koně atd. no takové kino by jsem brala

17.7.2009 08:41
konikulka

XXX.XXX.177.38

happyhvezda napsal(a):
Asi nic je moc teplo na jízdarnu a samotnou v terénu ... to mě nebaví

No my chodíme na jízdátnu až okolo 6 hodiny, to už se vcelku dá

17.7.2009 08:41
remonek

XXX.XXX.162.107

kvicalka napsal(a):
Jasný

oki, tak něco o mě :-). Doma mám skoro 3,5 letýho puberťáka, je to kříženec všeho možnýho- takový koňský oříšek. Na jaře jsme pomalu obsedli, teď jsme měli docela od ježdění pauzu, nějako nebyl čas no a teď se pomalu začínáme vydávat na špacíry venku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík