ilisek
napsal(a):
Máte někdo takové sedlo?
Já ne,ale koukal jsem na www.grandhawk.de a kvalita sedla nic moc,slabá kůže,nespojený přední kruh řemenu k zadnímu a tak třmenový řemen narazí o přední kruh hranou při pohybu nohy vpřed atd a sedlová kostra nekvalitní laminace.To už Natowa vypadá líp než tohle
saddlery
napsal(a):
Já ne,ale koukal jsem na www.grandhawk.de a kvalita sedla nic moc,slabá kůže,nespojený přední kruh řemenu k zadnímu a tak třmenový řemen narazí o přední kruh hranou při pohybu nohy vpřed atd a sedlová kostra nekvalitní laminace.To už Natowa vypadá líp než tohle
AHOJ . HOĎTE SEM NĚJAKÉ FOTKY .
blondy1
napsal(a):
AHOJ . HOĎTE SEM NĚJAKÉ FOTKY .
fotky těch sedel najdeš na www.grandhawk.de a je to děsný,ale natowa je něco podobného,v té se jdu hrabat odpoledne.
saddlery
napsal(a):
fotky těch sedel najdeš na www.grandhawk.de a je to děsný,ale natowa je něco podobného,v té se jdu hrabat odpoledne.
Můžu vás ještě využít jako odborníka a zeptat se na sedla typu Lakota.....mám na jednom koni dělané sedlo od pana Hakena a na druhého jsme chtěla něco v niží cenové relaci.....ale asi to nemá smysl, že?
ilisek
napsal(a):
Můžu vás ještě využít jako odborníka a zeptat se na sedla typu Lakota.....mám na jednom koni dělané sedlo od pana Hakena a na druhého jsme chtěla něco v niží cenové relaci.....ale asi to nemá smysl, že?
nejlépe si sedlo od Lakoty někde odzkoušejte,sedněte si do toho,zkuzte kam vás to posadí,co vám to dělá se sedem,jak je kontaktní a jak bude sedět vašemu koni,určitě je to lepší varianta než třeba natowa,colorado springs atd....
Uživatel s deaktivovaným účtem

saddlery
napsal(a):
Páni, oni nabízejí "dvojsedadlové" sedlo - to jsem ještě neviděla !
Uživatel s deaktivovaným účtem

saddlery
napsal(a):
často se prodávají takové připínací posedlí přídavně za sedlo,a tady to máš rovnou.
Jo, ty připínací jsem už viděla, ale na tohle nestačím valit oči .