Parelliho metoda přirozené komunikace s koněm

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2006 11:50

ahojík, potřebuju poradit od někoho kdo se vyzná v přirozené komunikaci člověka a koně, potřebuji si vybudovat důvěru a přátelství s koněm který je slepý na jedno oko. kdo víte třeba webový stránky nebo něco podrobnějšího o tomto způsobu prosím nechte mi tady odkaz, moc díííky

1.5.2006 12:22

johary napsal(a):
ahojík, potřebuju poradit od někoho kdo se vyzná v přirozené komunikaci člověka a koně, potřebuji si vybudovat důvěru a přátelství s koněm který je slepý na jedno oko. kdo víte třeba webový stránky nebo něco podrobnějšího o tomto způsobu prosím nechte mi tady odkaz, moc díííky

no já tuto metodu s koníkama dělám, pokud chceš, písni mi na mail kkonarka@centrum.cz klidne zkusim poradit. ale nejsem zadny prebornik...

1.5.2006 14:03

ettelwen napsal(a):
no já tuto metodu s koníkama dělám, pokud chceš, písni mi na mail kkonarka@centrum.cz klidne zkusim poradit. ale nejsem zadny prebornik...

díky, ozvu se, ještě mám jeden dotaz, jak se lyší metoda Pata Parelliho a Montyho Robertse? já se v tom vůbec nevyznám, hledám jenom nejlepší způsob pro koně, přizpůsobim se.

1.5.2006 15:01

johary napsal(a):
díky, ozvu se, ještě mám jeden dotaz, jak se lyší metoda Pata Parelliho a Montyho Robertse? já se v tom vůbec nevyznám, hledám jenom nejlepší způsob pro koně, přizpůsobim se.

Ahojda, mam kobylku slepou na jedno oko a delame parelliho a je to uplne super.......musis to delat prvne vse na oko co vidi a pak pomale na ocko co nevidi...napis mi na meil a poradim ti paaaaaaaacek

1.5.2006 15:20

neffka napsal(a):
Ahojda, mam kobylku slepou na jedno oko a delame parelliho a je to uplne super.......musis to delat prvne vse na oko co vidi a pak pomale na ocko co nevidi...napis mi na meil a poradim ti paaaaaaaacek

Neffi - ale jakej máš mail?

1.5.2006 15:33

johary napsal(a):
Neffi - ale jakej máš mail?

Neffinka@centrum.cz

1.5.2006 15:33

johary napsal(a):

každá metoda má trošku jiné principy, já dělám obě spojené dohromady, z každého něco. Jestli chceš, tak mi napiš, určitě se ti ozvu. odkud jsi?

2.5.2006 09:32

johary napsal(a):

tady je pár článků co by tě mohly zajímat... www.rancloucka.cz bv sekci NHS jinak můj mail tu je pod jménem

3.5.2006 15:02

zuza napsal(a):
tady je pár článků co by tě mohly zajímat... www.rancloucka.cz bv sekci NHS jinak můj mail tu je pod jménem

prosím já bych se taky chtela zeptat máte nejaké podklady jako nějaké ty cvik??

15.9.2006 10:46

johary napsal(a):

Ahoj, zvu vás ke členství, k práci i zábavě na www.parelliczech.com.

16.9.2006 08:30

johary napsal(a):

můžeš se juknout na www.konejinak.zaluzi.cz .

Přidejte reakci

Přidat smajlík