Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2009 21:24
misus

XXX.XXX.166.144

Zdravím Vás všechny a prosím o nápady. Jak řešíte po domácku vyráběné stojany na skákání? Pneumatiky vylité betonem jsou podle mě moc těžké, potřebujeme často a snadno manipulovat. děkuju za rady a fotky

alco

20.7.2009 09:06
alco

XXX.XXX.129.132

misus napsal(a):
Zdravím Vás všechny a prosím o nápady. Jak řešíte po domácku vyráběné stojany na skákání? Pneumatiky vylité betonem jsou podle mě moc těžké, potřebujeme často a snadno manipulovat. děkuju za rady a fotky

Taky by mě to zajímalo. Ozve se někdo?

20.7.2009 09:27
nikootin

XXX.XXX.22.233

alco napsal(a):
Taky by mě to zajímalo. Ozve se někdo?

u nás je vyráběly ze starých trámů ze střechy, natřené se břibily do předem stlučeného křížku taky z dvou trámů, které se do sebe zaklesly pomocí vyřezaných zámků, pak už se jen do stojen navrtaly dírky a svařil se žlábek na držení překážky, hotovo :)

20.7.2009 09:28
nikootin

XXX.XXX.22.233

nikootin napsal(a):
u nás je vyráběly ze starých trámů ze střechy, natřené se břibily do předem stlučeného křížku taky z dvou trámů, které se do sebe zaklesly pomocí vyřezaných zámků, pak už se jen do stojen navrtaly dírky a svařil se žlábek na držení překážky, hotovo :)

tady pro někoho kdo nepochopil zámky v trámu :)

20.7.2009 11:31
honey

XXX.XXX.138.182

nikootin napsal(a):
tady pro někoho kdo nepochopil zámky v trámu :)

My máme stojany železné - spodky jsou z poklic náklaďáku a pak žel. tyče ve kterých jsou vyvrtané díry od zámečníka, na ty jsou udělané držáky. Manipulace je celkem snadná, moc těžké to není a vypadá to celkem slušně :)
Dělal to majitel, díry dělali nějací známí zámečníci...

Foto bližší nemám, jen takovéto

20.7.2009 12:44
kybosek

XXX.XXX.74.54

honey napsal(a):
My máme stojany železné - spodky jsou z poklic náklaďáku a pak žel. tyče ve kterých jsou vyvrtané díry od zámečníka, na ty jsou udělané držáky. Manipulace je celkem snadná, moc těžké to není a vypadá to celkem slušně :)
Dělal to majitel, díry dělali nějací známí zámečníci...

Foto bližší nemám, jen takovéto

Na jízdárně kam chodím já, máme takovéto stojany. Jsou celkem jednoduché na vyrobení.. Jen je potřeba dostatek dřeva..

Přidejte reakci

Přidat smajlík