Jen jsem tak dnes přemýšlela.je zde v republice několik profi fotgrafů,ale jsou zde i šikovní amateří.co dát šanci i těm amaterům aby se ukazaly co vnich je.Myslitě někdo na to samé co já.pojdě mi si popvídat o focení zvířat a v jaké lokalitě české republiky fotíte?Já například lokalila jih čech od Hranic s rakouskem po tábor.třeboň.prachatice a pernek.
woldemortik
napsal(a):
Jen jsem tak dnes přemýšlela.je zde v republice několik profi fotgrafů,ale jsou zde i šikovní amateří.co dát šanci i těm amaterům aby se ukazaly co vnich je.Myslitě někdo na to samé co já.pojdě mi si popvídat o focení zvířat a v jaké lokalitě české republiky fotíte?Já například lokalila jih čech od Hranic s rakouskem po tábor.třeboň.prachatice a pernek.
Ahojík tak se přidám ..já ýchodní čechy ,,,Dvůr Králové :D Trutnov ...Kladruby :)
woldemortik
napsal(a):
Ahoj patřím nezi amatéry fotím pro radost. Jezdím ku koníkům ke kamarádce a vždy když jedeme na závody tak dělám ,,fotodokumentaci,,fotky následně hážu na rajče. A když se fotky líbí tak si i lidi o fotky napíšou. Nijak focení nenabízím prostě fotim všechny
.
efendi
napsal(a):
Ahoj patřím nezi amatéry fotím pro radost. Jezdím ku koníkům ke kamarádce a vždy když jedeme na závody tak dělám ,,fotodokumentaci,,fotky následně hážu na rajče. A když se fotky líbí tak si i lidi o fotky napíšou. Nijak focení nenabízím prostě fotim všechny
.
Nu jinak sem od Olomouce
dominika
napsal(a):
Marti a kdy zajedeš zas k nám?
Domčo ahoj.tedka jsem zrovna přemýšlela,že bych zajela na focenou.má 14dní dovču tak bych se mohla stavit a konout na tvoji bandu.už jsem tam dlouho nebila to je pravda určitš se domluvíme .
woldemortik
napsal(a):
Domčo ahoj.tedka jsem zrovna přemýšlela,že bych zajela na focenou.má 14dní dovču tak bych se mohla stavit a konout na tvoji bandu.už jsem tam dlouho nebila to je pravda určitš se domluvíme .
domčo tak jsem mluvila státou veme mě do buděj teto týden,ale to ti dám ještě přesně vědet kdy tam pojedu abys byla doma .
efendi
napsal(a):
Nu jinak sem od Olomouce
Ahojky,ja se pridam..(Vysocina-Jihlava)
Focení miluju,fotim teda jen pro sebe nebo kamosky,foceni nenabizim - nemam fotak..Nebo teda mam,ale takovej,celkem k prdu..Pujcuju si cas od casu fotak od pritele nebo segry kdyz vim ze bude nejaka akce.Bohuzel nejsou penize na fotak,ale doufam ze si brzo nejakej poridim.A pokud to pujde rada bych se foceni venovala naplno prozatim jako amater pro sebe a pak mozna i pro nekoho kdo by mel zajem.. prikladam jedno svoje foto myho orika ktere sem vytvorila pujcenym starsim fotakem olympus.
woldemortik
napsal(a):
Ano, myslím si to samé Amatéři by měli taky dostat šanci se ukázat
Určitě se mezi námi najdou moc dobří fotografové, co se můžou srovnávat s profíky, jen do toho zatím nejdou naplno.. Dávejte sem kdyžtak i odkazy na svoje stránky s fotkama, alba na rajčatech a tak, rádi se pokocháme, pochválíme a zkritizujeme navzájem
Já zatím stránky nemám, teprve budu objíždět stáje a syslit materiál
Lokalita Královéhradecký a Jihočeský kraj. Do budoucna bych ráda objížděla klidně celou ČR formou fotících rodinných výletů
Ale jelikož je dcerka ještě malá a delší cesty problinká, počkáme :-) No a taky na béňo neni no.... Znáte to
(Foto: Pája + Sirda)
efendi
napsal(a):
Nu jinak sem od Olomouce
nu odkaz www.babuna.rajce.net
moninka
napsal(a):
Ano, myslím si to samé Amatéři by měli taky dostat šanci se ukázat
Určitě se mezi námi najdou moc dobří fotografové, co se můžou srovnávat s profíky, jen do toho zatím nejdou naplno.. Dávejte sem kdyžtak i odkazy na svoje stránky s fotkama, alba na rajčatech a tak, rádi se pokocháme, pochválíme a zkritizujeme navzájem
Já zatím stránky nemám, teprve budu objíždět stáje a syslit materiál
Lokalita Královéhradecký a Jihočeský kraj. Do budoucna bych ráda objížděla klidně celou ČR formou fotících rodinných výletů
Ale jelikož je dcerka ještě malá a delší cesty problinká, počkáme :-) No a taky na béňo neni no.... Znáte to
(Foto: Pája + Sirda)
KOukám nejsem jediná kdo má stejný nároz ukažme že v nás amateréch něco je co má do sebe.když někdy koukám na rajče někdy tam jsou tak užasné fotky že jen sedím a koukám že to nebil profi fotograf. tady link na mé album www.woldemortik.rajce.net
woldemortik
napsal(a):
KOukám nejsem jediná kdo má stejný nároz ukažme že v nás amateréch něco je co má do sebe.když někdy koukám na rajče někdy tam jsou tak užasné fotky že jen sedím a koukám že to nebil profi fotograf. tady link na mé album www.woldemortik.rajce.net
nadaří se mi vložit odpověď, tak to zkouším znovu a bez fotky. Napsala jsem delší text, ale už na to potřetí nemám sílu :)
Hledáme nějakého fotografa amatéra, který by nafotil ty naše koníky případně kozeny i psíky. Jsme z Příbramska kousek od Orlické přehrady. Přesná adresa na www.passerovna.estranky.cz
Děkuji moc za odpovědi. Nabízím pobyt u nás, jízdu na koních či dle dohody.
woldemortik
napsal(a):
Ahoj,tak já se s dovolením také vetřu...Focení mě hrozně baví,jsem jak maniak,co se focení týče
Mým kamarádem je Nikon D 40,taková nejrozšířenější,nejdostupnější a nejlevnější kvalitní zrcadlovka.Je to základ,ale umění fotit se nenahoní technikou
markemic
napsal(a):
Ahoj,tak já se s dovolením také vetřu...Focení mě hrozně baví,jsem jak maniak,co se focení týče
Mým kamarádem je Nikon D 40,taková nejrozšířenější,nejdostupnější a nejlevnější kvalitní zrcadlovka.Je to základ,ale umění fotit se nenahoní technikou
Focení jsem tedy nikdy nikomu nenabízela,jen jsem měla pár fotek v knížce o morčatech,ale i to mě moc potěšilo,že má někdo zájem o mé fotky a dokonce do knihy
markemic
napsal(a):
ahoj márkéto vitám tě v clubu nikonu také mám d40 a jsem spokojená
markemic
napsal(a):
Teď jsem byla v sobotu na výstavě Arabských koní v Liberci a mám spoustu fotek,ale mám hroznej absťák,páč nám nešel internet a já to nemohla naházet na rajceTakže se šíleně těším domu až si to zase prohlídnu a protřídím
woldemortik
napsal(a):
ahoj márkéto vitám tě v clubu nikonu také mám d40 a jsem spokojená
TAk jak Vás tu tak čtu tak vidím, že jste opravdu nadšenci. Já sice focení nenabízím, jsem úplnej začátečník a ještě k tomu amatér. TAkže pouze ofocuju vlastní zvířenu a zvířenu známejch - někdy jsou z toho na nervy... teda nevím kdo víc jestli zvířena nebo známí
Ale když čtu jak jste nadšení, tak se s Vámi podělím. Jsem narazila na netu na fotosoutěž, třeba jim tam taky někdo něco pošlete a třeba se stanete slavými http://www.koniny.ic.cz/soutezoceny /index_Page320.htm (mezera)
Přeji všem hodně štěstí jak v soutěžení tak hlavně v tom focení.
PS pro woldemortik : doufám, že se někdy zase vydáš na Moravu a taky mi přijedeš ofotit zvířenu
markemic
napsal(a):
Teď jsem byla v sobotu na výstavě Arabských koní v Liberci a mám spoustu fotek,ale mám hroznej absťák,páč nám nešel internet a já to nemohla naházet na rajceTakže se šíleně těším domu až si to zase prohlídnu a protřídím
jj to znám.minulý rok jsem byla na dni koni v pardubkách a už jsem chtěla být doma ajuknout na fotky.skouknout protřídit.
woldemortik
napsal(a):
jj to znám.minulý rok jsem byla na dni koni v pardubkách a už jsem chtěla být doma ajuknout na fotky.skouknout protřídit.
pro ambru-někdy určitě zajedu mám tam kousek konika ana tu střeštěnou mendy se musím zajet juknout jak se má.ale jak tak koukám musela bych na celý víkend než bych vás tam všechny objela.
woldemortik
napsal(a):
pro ambru-někdy určitě zajedu mám tam kousek konika ana tu střeštěnou mendy se musím zajet juknout jak se má.ale jak tak koukám musela bych na celý víkend než bych vás tam všechny objela.
woldemortik já vím, že tu máš Mendy tak doufám, že někdy dorazíš. No osobně bych to ale viděla tak na celý týden Protože pokud všude potkáš takovou mazlení chtivou zvířenu (bacha oni to fingujou a chcou jenom nějakej dlabanec navíc)jakou mám já doma, tak potěš koště.
ambra
napsal(a):
woldemortik já vím, že tu máš Mendy tak doufám, že někdy dorazíš. No osobně bych to ale viděla tak na celý týden Protože pokud všude potkáš takovou mazlení chtivou zvířenu (bacha oni to fingujou a chcou jenom nějakej dlabanec navíc)jakou mám já doma, tak potěš koště.
to máš prvadu .taky jsem si říkala jestly ten vikend bude stačit.
woldemortik
napsal(a):
Tak já se taky hlásím k nadšeným amatérům, lokalita Olomoucký kraj, brzo i Zlínský, na fotky se můžete podívat na www.zirawka.rajce.net, výběry jsou na stránkách www.zirawka.wz.cz
zirawka
napsal(a):
Tak já se taky hlásím k nadšeným amatérům, lokalita Olomoucký kraj, brzo i Zlínský, na fotky se můžete podívat na www.zirawka.rajce.net, výběry jsou na stránkách www.zirawka.wz.cz
Nejčastěji mě uvidíte na parkurech :-)
dominika
napsal(a):
Marti telefon na me mas,tak se ozvi.Ja sice chodim o berlich ale tak nejak to zvladnem.
Mě teda nikdy nenapadlo nabízet fo cení ..on asi moc zájem není :D
moninka
napsal(a):
Mě to napadlo, páč jinak nevim kde bych sehnala fotky pro portfolio A taky ta možnost se někam podívat
moninka (Monika)
já hlavně na to nemám foták
moninka
napsal(a):
A čim teda fotíš? Dyť to vypadá jak ze zrcadlovky?
neni to zrcadlovka je to Lumix :d takovy obyč:D
wendinkah
napsal(a):
neni to zrcadlovka je to Lumix :d takovy obyč:D
ale fotí celkem pěkně :D jen bych chtrěla pořádný stroj :D
wendinkah
napsal(a):
Vypadá to že jo :-D
jj lumixy jsou super..ale koukám že to enní jen o foták, ale taky o člověku, světle...no paráda...wedi nad tvými fotkami taky vždy skládám slovo udivu a ty přitom fotíš menším bráškou, tak to musím zamakat na sobě
klawdie
napsal(a):
jj lumixy jsou super..ale koukám že to enní jen o foták, ale taky o člověku, světle...no paráda...wedi nad tvými fotkami taky vždy skládám slovo udivu a ty přitom fotíš menším bráškou, tak to musím zamakat na sobě
klawdie
napsal(a):
: klawdie (Klára):Jo tak takovej jako máš ty by mi stačil Mladší bráška fotí velmi dobře ...ale občas se nemůžem spolu domluvit :D
Focení je můj velkej koníček ..:D poslední dobou som začala fotit i lidi :D jen ten foták by to chtělo lepší :D
wendinkah
napsal(a):
: klawdie (Klára):Jo tak takovej jako máš ty by mi stačil Mladší bráška fotí velmi dobře ...ale občas se nemůžem spolu domluvit :D
Focení je můj velkej koníček ..:D poslední dobou som začala fotit i lidi :D jen ten foták by to chtělo lepší :D
markemic (Markéta Mičková) jj koupila jsem to s dve objetivy jeden jeden krtáký 18-55mm a jenden dlouhý 55-200mm,radeji jsem je koupila hned jak se znam pořád bych to odkládala a nakonec bych nic nekoupila.převážně používám ten vetší jen málokdy menší ten vetčinou na svadby nebo na makro
wendinkah
napsal(a):
dle mého ale není o tolik dražší než ten tvůj, chtěla jsem fotyho do desítky a mám, tvrděj že je to přechodovka mezi kompaktem a zrcadlem, jsem velice nadšená, jen bych potřebovala ab ymě s tím někdo naučil...
když je dobré počasí tak čaruje, horší je to pod mrakem...to bojuju
ale tohle to už je jiná třída
klawdie
napsal(a):
dle mého ale není o tolik dražší než ten tvůj, chtěla jsem fotyho do desítky a mám, tvrděj že je to přechodovka mezi kompaktem a zrcadlem, jsem velice nadšená, jen bych potřebovala ab ymě s tím někdo naučil...
ještě měš holky fotografky řekněte v čem hažete podpisxy na své fotky?
makro zbožňuju
klawdie
napsal(a):
ještě měš holky fotografky řekněte v čem hažete podpisxy na své fotky?
makro zbožňuju
já podepisuji v zoneru.
klawdie
napsal(a):
Ale rodiče říkaj že tenhle mi stačí :D to je dobrý:D ...všichni fotěj když je pěkný počasí :D já to dělám přesně obráceně :D
wendinkah
napsal(a):
Ale rodiče říkaj že tenhle mi stačí :D to je dobrý:D ...všichni fotěj když je pěkný počasí :D já to dělám přesně obráceně :D
Já v Photoshopu
woldemortik
napsal(a):
já podepisuji v zoneru.
a jednu fotku po druhý...hm...to je mazec, no nejdřív na to potřebuju pořádnej comp...takže až pak začnu trochu třídit...
woldemortik
napsal(a):
woldemortik(Martina):jo jo moje řeč,s krátkým jsem musela fotit pořád,ale jak to šlo tak jsem si koupila můj vysněný "universál" 18-200 a to je paráda,nemusím měnit objektiv na makro a zároveň můžu fotit i závody a výstavy a prostě vzdálenější věci
Tady fotky z té výstavy arabů
markemic
napsal(a):
woldemortik(Martina):jo jo moje řeč,s krátkým jsem musela fotit pořád,ale jak to šlo tak jsem si koupila můj vysněný "universál" 18-200 a to je paráda,nemusím měnit objektiv na makro a zároveň můžu fotit i závody a výstavy a prostě vzdálenější věci
markemic
napsal(a):
markemic
napsal(a):
markemic
napsal(a):
markemic
napsal(a):
markemic
napsal(a):
simishek
napsal(a):
jéé Gaborek nepletuli-se?:) Krásný fotky...:)
ajo Gabor:)
simishek
napsal(a):
jéé Gaborek nepletuli-se?:) Krásný fotky...:)
Jo je to GaborDěkuju
markemic
napsal(a):
markét jj taky jsem se nejdřím nemohla nabazit krátkého,ale paj jsem prisla na chut na dílku až moc nemením jen fakt mimorádně.navíc tedka mám foták nakej zasvinenej takl musim do tábora ho nechat vičistit moc se mi tam teda dvakrát nechce,ale budu muset.
Kláro ja v zoneru dam podpis a pak aplikovat na vše aje to.jen škoda že už to nejde vrátit
woldemortik
napsal(a):
markét jj taky jsem se nejdřím nemohla nabazit krátkého,ale paj jsem prisla na chut na dílku až moc nemením jen fakt mimorádně.navíc tedka mám foták nakej zasvinenej takl musim do tábora ho nechat vičistit moc se mi tam teda dvakrát nechce,ale budu muset.
Kláro ja v zoneru dam podpis a pak aplikovat na vše aje to.jen škoda že už to nejde vrátit
Ahoj lidičky, tak já se k vám taky přidám...teda jestli můžu
Hrozně ráda fotím....cokoli, mám Panasonic Lumix DMC-TZ4, jsem s ním spokojená moc , ale určitě budu časem přemýšlet o něčem lepším.....jinak já podepisuju v JPEG Resampler
A teď vás trochu zahltím Fotim opravdu všechno......
psíci
vargo
napsal(a):
Ahoj lidičky, tak já se k vám taky přidám...teda jestli můžu
Hrozně ráda fotím....cokoli, mám Panasonic Lumix DMC-TZ4, jsem s ním spokojená moc , ale určitě budu časem přemýšlet o něčem lepším.....jinak já podepisuju v JPEG Resampler
A teď vás trochu zahltím Fotim opravdu všechno......
psíci
vargo
napsal(a):
doufám, že tam to house budete vidět......fauna ty fotky opravdu kazí
vargo
napsal(a):
doufám, že tam to house budete vidět......fauna ty fotky opravdu kazí
....a velké divoké house
vargo
napsal(a):
už poslední
haloooo, halooo. Nenajde se nikdo, kdo by nám ty naše potvůrky nafotil? Klidně si někam k městu přijedem a fotografa vyzvednem :) Tak se prosím někdo ozvěte. Budu moc ráda.
techeska
napsal(a):
haloooo, halooo. Nenajde se nikdo, kdo by nám ty naše potvůrky nafotil? Klidně si někam k městu přijedem a fotografa vyzvednem :) Tak se prosím někdo ozvěte. Budu moc ráda.
Téda tam je krajinka, to by byly fotky jedna radost, když je nekazí pozadí a koníci taky fešní Proč jen jste tak zdaleka
Máme to k vám 100km
Kdyby ta naše popelnice aspoň tolik nežrala
vargo
napsal(a):
No Moni, tak to je trochu z lruky, leda, že by jsme mohly jet spolu autem jednim, taky možnost.......jenom takový nápad to byl..
No mě to napadlo taky Jenže já jsem matka šílená a nesednu s malou do auta kde nesedí za volantem muj muž
A toho překecat - nevim nevim, ale můžu to zkusit
Jo a taky - jsem hrozná nemluva, nikdy nevim co kde říct, tak většinou vládne pěkné trapné ticho
moninka
napsal(a):
No mě to napadlo taky Jenže já jsem matka šílená a nesednu s malou do auta kde nesedí za volantem muj muž
A toho překecat - nevim nevim, ale můžu to zkusit
Jo a taky - jsem hrozná nemluva, nikdy nevim co kde říct, tak většinou vládne pěkné trapné ticho
a to by malá nemohla zůstat doma asi , co???
vargo
napsal(a):
Tak já když to vezmu přímo z domova, tak to mám k techesce 85km
Tak že by jsme se domluvili????
kato tak ti preji at ti to tam vyjde apreji krásné počasí a výbornou spolupráci ja zejtra jedu fotit do budějk
woldemortik
napsal(a):
vše je jednou porvé já když jsem byla pře dvam roky porvé fotit tam kde jsem nikdy nebila nikoho jsem tam neznala tak jsemmělašílenou trému,ale tedka je to super jezdím tam pořád aje tam svělěj kolektiv lidí.
woldemortik
napsal(a):
Tak malá by opravdu doma zůstat nemohla Je to muj malinkej mazlíček na mlíčku stále závislý
Odkud jsi ty? Že to máš jen 85km? Když bych teda překecala muže, že bychom tě nabrali a jeli
Jo a manža je taky takovej nemluva když je v autě někdo cizí, takže to bude fakt zážitek ta cesta
A já jak sedim vzadu, tak je mi ještě ke všemu blbě, tak mam o důvod víc nekecat
Jo a taky jsem ještě nefotila nikde u "cizích", tak jsem zvědavá, to bude trémička panečku až někam dorazim, budou všechny fotky rozklepaný
moninka
napsal(a):
Tak malá by opravdu doma zůstat nemohla Je to muj malinkej mazlíček na mlíčku stále závislý
Odkud jsi ty? Že to máš jen 85km? Když bych teda překecala muže, že bychom tě nabrali a jeli
Jo a manža je taky takovej nemluva když je v autě někdo cizí, takže to bude fakt zážitek ta cesta
A já jak sedim vzadu, tak je mi ještě ke všemu blbě, tak mam o důvod víc nekecat
Jo a taky jsem ještě nefotila nikde u "cizích", tak jsem zvědavá, to bude trémička panečku až někam dorazim, budou všechny fotky rozklepaný
tak malinká je ještě mlíčná, no tááák to je jiná.......no tak já taky nemůžu na delší cesty sedět v zádu, páč je mi tam špatně, takže se ti ani nedivím....nebo spíš se vám nedivím, teď si nejsem jistá s tím tykáním......¨
Já bydlím ve Zbudově, z Budějic směr Vodňany Písek, po 20-ti km odbočka na Plástovice a za Plástovice 4km je Zbudov
vargo
napsal(a):
tak malinká je ještě mlíčná, no tááák to je jiná.......no tak já taky nemůžu na delší cesty sedět v zádu, páč je mi tam špatně, takže se ti ani nedivím....nebo spíš se vám nedivím, teď si nejsem jistá s tím tykáním......¨
Já bydlím ve Zbudově, z Budějic směr Vodňany Písek, po 20-ti km odbočka na Plástovice a za Plástovice 4km je Zbudov
No další kdo by mi chtěl snad vykat, snad nejsem taková větev ne Seděla bys vepředu a můžu nabídnout ještě homeopatický kuličky "antiblitka"
Napsala jsem Tachosce mailík, jestli by tedy měli zájem, protože je to přeci jen dálka a nemůžu si zatím dovolit jen tak koupit toliko nafty
moninka
napsal(a):
No další kdo by mi chtěl snad vykat, snad nejsem taková větev ne Seděla bys vepředu a můžu nabídnout ještě homeopatický kuličky "antiblitka"
Napsala jsem Tachosce mailík, jestli by tedy měli zájem, protože je to přeci jen dálka a nemůžu si zatím dovolit jen tak koupit toliko nafty
to jsem ovšem neřekla......když vepředu, tak to je dobré, tam mi ještě naštěstí špatně není, ale jen se zeptám, co se s těmi kuličkami dělá, když jim říkáš " antiblitka" Jinak na naftu samozřejmě přispěju
vargo
napsal(a):
to jsem ovšem neřekla......když vepředu, tak to je dobré, tam mi ještě naštěstí špatně není, ale jen se zeptám, co se s těmi kuličkami dělá, když jim říkáš " antiblitka" Jinak na naftu samozřejmě přispěju
pro woldemortik:
Marti dneska sem zapomela ze musim na rehabko a nemam v telefonu tvuj tel. Takze tu od trictvrte na dvanact do jedne nebudu,jinak jo...
Takze uz se na tebe tesim.
vargo
napsal(a):
No vezmeš si před jízdou kuličku (stejná jak antiperle, ale sladká), vycucáš a kdyby i přesto bylo nevolno, vycucáš další a přejde to Vyzkoušeno, dcerka poprvé neblila při delší jízdě
A je to přírodní, žádná chemická blitka typu Kinedril... No za každou přispěnou kačku budu ráda
A manža teda souhlasí, uděláme si pak menší skůček třeba na Orlík (mimochodem dneska je to přesně 10let, co jsme spolu a začlo se to vážnějc zrovna na Orlíku
) Teda ještě ale musíme počkat, co na to Techeska, my si tady plánujem o ní, bez ní
moninka
napsal(a):
No vezmeš si před jízdou kuličku (stejná jak antiperle, ale sladká), vycucáš a kdyby i přesto bylo nevolno, vycucáš další a přejde to Vyzkoušeno, dcerka poprvé neblila při delší jízdě
A je to přírodní, žádná chemická blitka typu Kinedril... No za každou přispěnou kačku budu ráda
A manža teda souhlasí, uděláme si pak menší skůček třeba na Orlík (mimochodem dneska je to přesně 10let, co jsme spolu a začlo se to vážnějc zrovna na Orlíku
) Teda ještě ale musíme počkat, co na to Techeska, my si tady plánujem o ní, bez ní
Kačka určitě přispěje nějakou kačku Takže takovýhle kuličky, no já jsem si jednou vzala kinedril, když jsme jeli busem na výstavu do Welsu a chtělo se mi spát ještě když jsme jeli večer zpátky a to jsem si vzala jen půlku...celý den jsem byla k ničemu
připadala jsem si jak omámená po kinedrilu.
A na kdy by jsme to kdyžtak naplánovali, já tenhle víkend nemůžu a přes týden taky ne, takže by byl pro mě ideální příští víkend, jak je to u tebe????
vargo
napsal(a):
Kačka určitě přispěje nějakou kačku Takže takovýhle kuličky, no já jsem si jednou vzala kinedril, když jsme jeli busem na výstavu do Welsu a chtělo se mi spát ještě když jsme jeli večer zpátky a to jsem si vzala jen půlku...celý den jsem byla k ničemu
A na kdy by jsme to kdyžtak naplánovali, já tenhle víkend nemůžu a přes týden taky ne, takže by byl pro mě ideální příští víkend, jak je to u tebe????
No však, Kinedril nepůsobí jenom na nevolnost, zblbne tě prostě celou Stejně jako Ibalgin "nenajde chytře" místečko kde tě to bolí, ale opět tě omámí celou.... No s náma je to těžký, ty naše odjezdy, několikrát do toho něco vleze, pak zas nejsou peníze... Takže odjíždíme až přístí víkend až se vrátí ze závodů nebo co
Můžeš ve všední den? Protože manža tam se mnou asi až do dalšího víkendu nebude... Ale jak říkam, musíme počkat co Teches
vargo
napsal(a):
Jo a přiznávam se bez mučení, ten komentářík na rajčeti je ode mě
moninka
napsal(a):
Jo a přiznávam se bez mučení, ten komentářík na rajčeti je ode mě
nevadí, nevadí, klidně komentuj dále, já se ráda poučím, rad není nikdy dost Jinak pár fotek tam je ze zálehu, ale mě právě hodně líbilo, tak koukal na míček, který držela kámoška, tak proto tolik fotek ze zhora
Tak až se ozve techeska, tak napiš a ještě se na podrobnějším termínu dohodnem, především záleží na ní, kdy bude mít čas......
woldemortik
napsal(a):
Tak já se taky teda přidám. Je to dost obtížný se prosadit. Na podzim plánuju koupit zrcadlovku s lepším objektiverm, tak jsem zvědavá jak to půjde dál
monchess
napsal(a):
Tak já se taky teda přidám. Je to dost obtížný se prosadit. Na podzim plánuju koupit zrcadlovku s lepším objektiverm, tak jsem zvědavá jak to půjde dál
Další
monchess
napsal(a):
Další
www.bauerova.rajce.net a nebo www.mondano.wbs.cz
najdete mě jak na parkuru
monchess
napsal(a):
najdete mě jak na parkuru
Tak na drezuře
monchess
napsal(a):
Tak na drezuře
Tak na westernu
monchess
napsal(a):
Tak na westernu
ale i v lese a je toho mnoho ještě :)
Takže pokud by měl někdo zájem - tak působím v okrese Olomouc
woldemortik
napsal(a):
Ahojky,
tak já se tedy také přidám ,,,
www.blankasatranova.blog.cz
http://blanchee.rajce.idnes.cz/
Praha, Mělnicko ,,, okolí
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak já se tedy také přidám ,,,
www.blankasatranova.blog.cz
http://blanchee.rajce.idnes.cz/
Praha, Mělnicko ,,, okolí
Ahoj Blanko! Máš nádherné fotky! Ale to jsem Ti už kdysi psala.
Dříve jsem si myslela, že prostě profi fotograf vyfotí koně krásně, ale po té, co u mne byla fotit Věrka Marková, Zuzka Buráňová a ještě Luděk ze Zlína, tak mohu říct, že každý fotí jinak každý dá do toho kousek sebe a ty fotky vypadají od každého jinak, byt´koně zůstávají stejní.
monikafris
napsal(a):
Ahoj Blanko! Máš nádherné fotky! Ale to jsem Ti už kdysi psala.
Dříve jsem si myslela, že prostě profi fotograf vyfotí koně krásně, ale po té, co u mne byla fotit Věrka Marková, Zuzka Buráňová a ještě Luděk ze Zlína, tak mohu říct, že každý fotí jinak každý dá do toho kousek sebe a ty fotky vypadají od každého jinak, byt´koně zůstávají stejní.
Ahoj, jůůů, děkuji moc To potěší
JJ, každý fotí trochu jinak, je to znát
woldemortik
napsal(a):
Tak já se teda taky přidám...Nedá mi to ... Focení mě hrozně baví, ale nějak na to není čas:-( Mnozí to asi taky znáte
Jinak budu vděčná za každý názor na fotky, který sem hodim....
frenchik
napsal(a):
Tak já se teda taky přidám...Nedá mi to ... Focení mě hrozně baví, ale nějak na to není čas:-( Mnozí to asi taky znáte
Jinak budu vděčná za každý názor na fotky, který sem hodim....
frenchik
napsal(a):
Jo a zapomněla jsem napsat kraj...tak je to Královéhradecký...ale focení stejně nikde radši nenabízim
frenchik
napsal(a):
Jo a zapomněla jsem napsat kraj...tak je to Královéhradecký...ale focení stejně nikde radši nenabízim
woldemortik
napsal(a):
mija
napsal(a):
www.jancovamija.xf.cz
AHOJ VŠICHNI FOTOGRAFOVÉ. MÁM PRO VÁS NABÍDKU A CHTĚLA BYCH DÁT NĚKOMU Z VÁS ŠANCI, ALE ASI JEN TĚM CO JSOU Z OKOLÍ BRUNTÁLSKA A KRNOVSKA ČI JSOU OCHOTNI DOJET I Z VĚTŠÍ DÁLKY.
MÁM DOMA ARABSKÉHO PLNOKREVNÍKA A CHTĚLA BYCH HO NAFOTIT JAK POD SEDLEM TAK VE VOLNOSTI ČI VÝSTAVNĚ. DÁM ŠANCI KOMUKOLIV KDO UMÍ FOTIT, VÍ CO OD FOTEK OČEKÁVÁ, MÁ ZÁJEM A NÁPADY, v případě velkého zájmu možno nás nafotit i na závodech vytrvalosti.
Koho to zaujalo a má zájem napiště na muj mail greenday.fany@centrum.cz odepíši všem. vaše inspirace vypadá takto www.dahir.estranky.cz
mija
napsal(a):
www.jancovamija.xf.cz
ahoj, hezky Mijo fotis..ale na tvych strankach jsem nenasla odkud jsi...
ja mam konika v Mnisku pod Brdy...tak kdyby nekdo mel zajem
je to arabsky plnokrevnik, jedno a pul leta slecna, je ve stade s dalsimi arabskymi slecnami
www.satiiah.estranky.cz
klarusa
napsal(a):
ahoj, hezky Mijo fotis..ale na tvych strankach jsem nenasla odkud jsi...
ja mam konika v Mnisku pod Brdy...tak kdyby nekdo mel zajem
je to arabsky plnokrevnik, jedno a pul leta slecna, je ve stade s dalsimi arabskymi slecnami
www.satiiah.estranky.cz
Děkuju, pod odkazem kdo je Mija najdeš, že bydlím v Ostravě ;) Jinak máš moc pěkného koníka :) v srpnu jedu na pár dní do Prahy, tak uvidím, jestli by to něak šlo udělat :) a jinak myslím, že z Tvojí strany republiky je fotografů taky dost :)