Má cenu nabízet focení?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2009 11:42
woldemortik

XXX.XXX.199.200

Jen jsem tak dnes přemýšlela.je zde v republice několik profi fotgrafů,ale jsou zde i šikovní amateří.co dát šanci i těm amaterům aby se ukazaly co vnich je.Myslitě někdo na to samé co já.pojdě mi si popvídat o focení zvířat a v jaké lokalitě české republiky fotíte?Já například lokalila jih čech od Hranic s rakouskem po tábor.třeboň.prachatice a pernek.

20.7.2009 11:47
wendinkah

XXX.XXX.79.90

woldemortik napsal(a):
Jen jsem tak dnes přemýšlela.je zde v republice několik profi fotgrafů,ale jsou zde i šikovní amateří.co dát šanci i těm amaterům aby se ukazaly co vnich je.Myslitě někdo na to samé co já.pojdě mi si popvídat o focení zvířat a v jaké lokalitě české republiky fotíte?Já například lokalila jih čech od Hranic s rakouskem po tábor.třeboň.prachatice a pernek.

Ahojík tak se přidám ..já ýchodní čechy ,,,Dvůr Králové :D Trutnov ...Kladruby :)

20.7.2009 11:52
dominika

XXX.XXX.224.8

wendinkah napsal(a):
Ahojík tak se přidám ..já ýchodní čechy ,,,Dvůr Králové :D Trutnov ...Kladruby :)

Marti a kdy zajedeš zas k nám?

20.7.2009 11:55
efendi

XXX.XXX.196.167

woldemortik napsal(a):

Ahoj patřím nezi amatéry fotím pro radost. Jezdím ku koníkům ke kamarádce a vždy když jedeme na závody tak dělám ,,fotodokumentaci,,fotky následně hážu na rajče. A když se fotky líbí tak si i lidi o fotky napíšou. Nijak focení nenabízím prostě fotim všechny.

20.7.2009 11:55
efendi

XXX.XXX.196.167

efendi napsal(a):
Ahoj patřím nezi amatéry fotím pro radost. Jezdím ku koníkům ke kamarádce a vždy když jedeme na závody tak dělám ,,fotodokumentaci,,fotky následně hážu na rajče. A když se fotky líbí tak si i lidi o fotky napíšou. Nijak focení nenabízím prostě fotim všechny.

Nu jinak sem od Olomouce

20.7.2009 12:01
woldemortik

XXX.XXX.199.200

dominika napsal(a):
Marti a kdy zajedeš zas k nám?

Domčo ahoj.tedka jsem zrovna přemýšlela,že bych zajela na focenou.má 14dní dovču tak bych se mohla stavit a konout na tvoji bandu.už jsem tam dlouho nebila to je pravda určitš se domluvíme .

20.7.2009 12:53
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
Domčo ahoj.tedka jsem zrovna přemýšlela,že bych zajela na focenou.má 14dní dovču tak bych se mohla stavit a konout na tvoji bandu.už jsem tam dlouho nebila to je pravda určitš se domluvíme .

domčo tak jsem mluvila státou veme mě do buděj teto týden,ale to ti dám ještě přesně vědet kdy tam pojedu abys byla doma .

20.7.2009 13:32
ukulemba

XXX.XXX.23.239

efendi napsal(a):
Nu jinak sem od Olomouce

Ahojky,ja se pridam..(Vysocina-Jihlava)

Focení miluju,fotim teda jen pro sebe nebo kamosky,foceni nenabizim - nemam fotak..Nebo teda mam,ale takovej,celkem k prdu..Pujcuju si cas od casu fotak od pritele nebo segry kdyz vim ze bude nejaka akce.Bohuzel nejsou penize na fotak,ale doufam ze si brzo nejakej poridim.A pokud to pujde rada bych se foceni venovala naplno prozatim jako amater pro sebe a pak mozna i pro nekoho kdo by mel zajem.. prikladam jedno svoje foto myho orika ktere sem vytvorila pujcenym starsim fotakem olympus.

20.7.2009 13:37
moninka

XXX.XXX.241.234

woldemortik napsal(a):

Ano, myslím si to samé Amatéři by měli taky dostat šanci se ukázat Určitě se mezi námi najdou moc dobří fotografové, co se můžou srovnávat s profíky, jen do toho zatím nejdou naplno.. Dávejte sem kdyžtak i odkazy na svoje stránky s fotkama, alba na rajčatech a tak, rádi se pokocháme, pochválíme a zkritizujeme navzájem Já zatím stránky nemám, teprve budu objíždět stáje a syslit materiál Lokalita Královéhradecký a Jihočeský kraj. Do budoucna bych ráda objížděla klidně celou ČR formou fotících rodinných výletů Ale jelikož je dcerka ještě malá a delší cesty problinká, počkáme :-) No a taky na béňo neni no.... Znáte to (Foto: Pája + Sirda)

20.7.2009 13:39
efendi

XXX.XXX.196.167

efendi napsal(a):
Nu jinak sem od Olomouce

nu odkaz www.babuna.rajce.net

20.7.2009 15:44
woldemortik

XXX.XXX.199.200

moninka napsal(a):
Ano, myslím si to samé Amatéři by měli taky dostat šanci se ukázat Určitě se mezi námi najdou moc dobří fotografové, co se můžou srovnávat s profíky, jen do toho zatím nejdou naplno.. Dávejte sem kdyžtak i odkazy na svoje stránky s fotkama, alba na rajčatech a tak, rádi se pokocháme, pochválíme a zkritizujeme navzájem Já zatím stránky nemám, teprve budu objíždět stáje a syslit materiál Lokalita Královéhradecký a Jihočeský kraj. Do budoucna bych ráda objížděla klidně celou ČR formou fotících rodinných výletů Ale jelikož je dcerka ještě malá a delší cesty problinká, počkáme :-) No a taky na béňo neni no.... Znáte to (Foto: Pája + Sirda)

KOukám nejsem jediná kdo má stejný nároz ukažme že v nás amateréch něco je co má do sebe.když někdy koukám na rajče někdy tam jsou tak užasné fotky že jen sedím a koukám že to nebil profi fotograf. tady link na mé album www.woldemortik.rajce.net

20.7.2009 15:52
techeska

XXX.XXX.50.28

woldemortik napsal(a):
KOukám nejsem jediná kdo má stejný nároz ukažme že v nás amateréch něco je co má do sebe.když někdy koukám na rajče někdy tam jsou tak užasné fotky že jen sedím a koukám že to nebil profi fotograf. tady link na mé album www.woldemortik.rajce.net

nadaří se mi vložit odpověď, tak to zkouším znovu a bez fotky. Napsala jsem delší text, ale už na to potřetí nemám sílu :)
Hledáme nějakého fotografa amatéra, který by nafotil ty naše koníky případně kozeny i psíky. Jsme z Příbramska kousek od Orlické přehrady. Přesná adresa na www.passerovna.estranky.cz
Děkuji moc za odpovědi. Nabízím pobyt u nás, jízdu na koních či dle dohody.

20.7.2009 15:59
markemic

XXX.XXX.122.70

woldemortik napsal(a):

Ahoj,tak já se s dovolením také vetřu...Focení mě hrozně baví,jsem jak maniak,co se focení týčeMým kamarádem je Nikon D 40,taková nejrozšířenější,nejdostupnější a nejlevnější kvalitní zrcadlovka.Je to základ,ale umění fotit se nenahoní technikou

20.7.2009 16:04
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):
Ahoj,tak já se s dovolením také vetřu...Focení mě hrozně baví,jsem jak maniak,co se focení týčeMým kamarádem je Nikon D 40,taková nejrozšířenější,nejdostupnější a nejlevnější kvalitní zrcadlovka.Je to základ,ale umění fotit se nenahoní technikou

Focení jsem tedy nikdy nikomu nenabízela,jen jsem měla pár fotek v knížce o morčatech,ale i to mě moc potěšilo,že má někdo zájem o mé fotky a dokonce do knihy

20.7.2009 16:04
woldemortik

XXX.XXX.199.200

markemic napsal(a):

ahoj márkéto vitám tě v clubu nikonu také mám d40 a jsem spokojená

20.7.2009 16:07
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):

Teď jsem byla v sobotu na výstavě Arabských koní v Liberci a mám spoustu fotek,ale mám hroznej absťák,páč nám nešel internet a já to nemohla naházet na rajceTakže se šíleně těším domu až si to zase prohlídnu a protřídím

20.7.2009 16:09
markemic

XXX.XXX.122.70

woldemortik napsal(a):

Já taky a to velice.Ty jsi měla při koupi oba objektivy?dlouhý i krátký?Já kupovala jen s krátkým a ten už mi jaksi nestačil,tak jsem teď kupovala pořádný delší objektiv a je to paráda!

20.7.2009 16:11
ambra

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):

TAk jak Vás tu tak čtu tak vidím, že jste opravdu nadšenci. Já sice focení nenabízím, jsem úplnej začátečník a ještě k tomu amatér. TAkže pouze ofocuju vlastní zvířenu a zvířenu známejch - někdy jsou z toho na nervy... teda nevím kdo víc jestli zvířena nebo známí
Ale když čtu jak jste nadšení, tak se s Vámi podělím. Jsem narazila na netu na fotosoutěž, třeba jim tam taky někdo něco pošlete a třeba se stanete slavými http://www.koniny.ic.cz/soutezoceny /index_Page320.htm (mezera)
Přeji všem hodně štěstí jak v soutěžení tak hlavně v tom focení.

PS pro woldemortik : doufám, že se někdy zase vydáš na Moravu a taky mi přijedeš ofotit zvířenu

20.7.2009 16:12
woldemortik

XXX.XXX.199.200

markemic napsal(a):
Teď jsem byla v sobotu na výstavě Arabských koní v Liberci a mám spoustu fotek,ale mám hroznej absťák,páč nám nešel internet a já to nemohla naházet na rajceTakže se šíleně těším domu až si to zase prohlídnu a protřídím

jj to znám.minulý rok jsem byla na dni koni v pardubkách a už jsem chtěla být doma ajuknout na fotky.skouknout protřídit.

20.7.2009 16:14
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):
jj to znám.minulý rok jsem byla na dni koni v pardubkách a už jsem chtěla být doma ajuknout na fotky.skouknout protřídit.

pro ambru-někdy určitě zajedu mám tam kousek konika ana tu střeštěnou mendy se musím zajet juknout jak se má.ale jak tak koukám musela bych na celý víkend než bych vás tam všechny objela.

20.7.2009 16:19
ambra

XXX.XXX.12.143

woldemortik napsal(a):
pro ambru-někdy určitě zajedu mám tam kousek konika ana tu střeštěnou mendy se musím zajet juknout jak se má.ale jak tak koukám musela bych na celý víkend než bych vás tam všechny objela.

woldemortik já vím, že tu máš Mendy tak doufám, že někdy dorazíš. No osobně bych to ale viděla tak na celý týden Protože pokud všude potkáš takovou mazlení chtivou zvířenu (bacha oni to fingujou a chcou jenom nějakej dlabanec navíc)jakou mám já doma, tak potěš koště.

20.7.2009 16:26
woldemortik

XXX.XXX.199.200

ambra napsal(a):
woldemortik já vím, že tu máš Mendy tak doufám, že někdy dorazíš. No osobně bych to ale viděla tak na celý týden Protože pokud všude potkáš takovou mazlení chtivou zvířenu (bacha oni to fingujou a chcou jenom nějakej dlabanec navíc)jakou mám já doma, tak potěš koště.

to máš prvadu .taky jsem si říkala jestly ten vikend bude stačit.

20.7.2009 17:32
zirawka

XXX.XXX.225.174

woldemortik napsal(a):

Tak já se taky hlásím k nadšeným amatérům, lokalita Olomoucký kraj, brzo i Zlínský, na fotky se můžete podívat na www.zirawka.rajce.net, výběry jsou na stránkách www.zirawka.wz.cz

20.7.2009 17:34
zirawka

XXX.XXX.225.174

zirawka napsal(a):
Tak já se taky hlásím k nadšeným amatérům, lokalita Olomoucký kraj, brzo i Zlínský, na fotky se můžete podívat na www.zirawka.rajce.net, výběry jsou na stránkách www.zirawka.wz.cz

Nejčastěji mě uvidíte na parkurech :-)

20.7.2009 17:35
zirawka

XXX.XXX.225.174

zirawka napsal(a):
Nejčastěji mě uvidíte na parkurech :-)

20.7.2009 17:36
zirawka

XXX.XXX.225.174

zirawka napsal(a):

a konečně poslední :-)

20.7.2009 18:13
dominika

XXX.XXX.42.83

zirawka napsal(a):
a konečně poslední :-)

Marti telefon na me mas,tak se ozvi.Ja sice chodim o berlich ale tak nejak to zvladnem.

21.7.2009 09:22
wendinkah

XXX.XXX.79.90

dominika napsal(a):
Marti telefon na me mas,tak se ozvi.Ja sice chodim o berlich ale tak nejak to zvladnem.

Mě teda nikdy nenapadlo nabízet fo cení ..on asi moc zájem není :D

21.7.2009 10:06
moninka

XXX.XXX.241.234

wendinkah napsal(a):
Mě teda nikdy nenapadlo nabízet fo cení ..on asi moc zájem není :D

Mě to napadlo, páč jinak nevim kde bych sehnala fotky pro portfolio A taky ta možnost se někam podívat

21.7.2009 10:09
wendinkah

XXX.XXX.79.90

moninka napsal(a):
Mě to napadlo, páč jinak nevim kde bych sehnala fotky pro portfolio A taky ta možnost se někam podívat

moninka (Monika)
já hlavně na to nemám foták

21.7.2009 10:16
moninka

XXX.XXX.241.234

wendinkah napsal(a):
moninka (Monika)
já hlavně na to nemám foták

A čim teda fotíš? Dyť to vypadá jak ze zrcadlovky?

21.7.2009 10:20
wendinkah

XXX.XXX.79.90

moninka napsal(a):
A čim teda fotíš? Dyť to vypadá jak ze zrcadlovky?

neni to zrcadlovka je to Lumix :d takovy obyč:D

21.7.2009 10:22
moninka

XXX.XXX.241.234

wendinkah napsal(a):

Ty jo to jsou ty Lumixy fakt tak dobrý jo?

21.7.2009 10:22
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):

ale fotí celkem pěkně :D jen bych chtrěla pořádný stroj :D

21.7.2009 10:23
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
ale fotí celkem pěkně :D jen bych chtrěla pořádný stroj :D

Vypadá to že jo :-D

21.7.2009 10:25
klawdie

XXX.XXX.100.124

wendinkah napsal(a):
Vypadá to že jo :-D

jj lumixy jsou super..ale koukám že to enní jen o foták, ale taky o člověku, světle...no paráda...wedi nad tvými fotkami taky vždy skládám slovo udivu a ty přitom fotíš menším bráškou, tak to musím zamakat na sobě

21.7.2009 10:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
jj lumixy jsou super..ale koukám že to enní jen o foták, ale taky o člověku, světle...no paráda...wedi nad tvými fotkami taky vždy skládám slovo udivu a ty přitom fotíš menším bráškou, tak to musím zamakat na sobě

21.7.2009 10:29
wendinkah

XXX.XXX.79.90

klawdie napsal(a):

: klawdie (Klára):Jo tak takovej jako máš ty by mi stačil Mladší bráška fotí velmi dobře ...ale občas se nemůžem spolu domluvit :D
Focení je můj velkej koníček ..:D poslední dobou som začala fotit i lidi :D jen ten foták by to chtělo lepší :D

21.7.2009 10:44
woldemortik

XXX.XXX.199.200

wendinkah napsal(a):
: klawdie (Klára):Jo tak takovej jako máš ty by mi stačil Mladší bráška fotí velmi dobře ...ale občas se nemůžem spolu domluvit :D
Focení je můj velkej koníček ..:D poslední dobou som začala fotit i lidi :D jen ten foták by to chtělo lepší :D

markemic (Markéta Mičková) jj koupila jsem to s dve objetivy jeden jeden krtáký 18-55mm a jenden dlouhý 55-200mm,radeji jsem je koupila hned jak se znam pořád bych to odkládala a nakonec bych nic nekoupila.převážně používám ten vetší jen málokdy menší ten vetčinou na svadby nebo na makro

21.7.2009 10:51
klawdie

XXX.XXX.100.124

wendinkah napsal(a):

dle mého ale není o tolik dražší než ten tvůj, chtěla jsem fotyho do desítky a mám, tvrděj že je to přechodovka mezi kompaktem a zrcadlem, jsem velice nadšená, jen bych potřebovala ab ymě s tím někdo naučil...
když je dobré počasí tak čaruje, horší je to pod mrakem...to bojuju
ale tohle to už je jiná třída

21.7.2009 10:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
dle mého ale není o tolik dražší než ten tvůj, chtěla jsem fotyho do desítky a mám, tvrděj že je to přechodovka mezi kompaktem a zrcadlem, jsem velice nadšená, jen bych potřebovala ab ymě s tím někdo naučil...

ještě měš holky fotografky řekněte v čem hažete podpisxy na své fotky?
makro zbožňuju

21.7.2009 10:54
woldemortik

XXX.XXX.199.200

klawdie napsal(a):
ještě měš holky fotografky řekněte v čem hažete podpisxy na své fotky?
makro zbožňuju

já podepisuji v zoneru.

21.7.2009 10:57
wendinkah

XXX.XXX.79.90

klawdie napsal(a):

Ale rodiče říkaj že tenhle mi stačí :D to je dobrý:D ...všichni fotěj když je pěkný počasí :D já to dělám přesně obráceně :D

21.7.2009 10:59
wendinkah

XXX.XXX.79.90

wendinkah napsal(a):
Ale rodiče říkaj že tenhle mi stačí :D to je dobrý:D ...všichni fotěj když je pěkný počasí :D já to dělám přesně obráceně :D

Já v Photoshopu

21.7.2009 11:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

woldemortik napsal(a):
já podepisuji v zoneru.

a jednu fotku po druhý...hm...to je mazec, no nejdřív na to potřebuju pořádnej comp...takže až pak začnu trochu třídit...

21.7.2009 11:11
markemic

XXX.XXX.122.70

woldemortik napsal(a):

woldemortik(Martina):jo jo moje řeč,s krátkým jsem musela fotit pořád,ale jak to šlo tak jsem si koupila můj vysněný "universál" 18-200 a to je paráda,nemusím měnit objektiv na makro a zároveň můžu fotit i závody a výstavy a prostě vzdálenější věci
Tady fotky z té výstavy arabů

21.7.2009 11:13
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):
woldemortik(Martina):jo jo moje řeč,s krátkým jsem musela fotit pořád,ale jak to šlo tak jsem si koupila můj vysněný "universál" 18-200 a to je paráda,nemusím měnit objektiv na makro a zároveň můžu fotit i závody a výstavy a prostě vzdálenější věci

21.7.2009 11:15
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):

21.7.2009 11:27
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):

21.7.2009 11:28
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):

21.7.2009 11:29
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):

21.7.2009 11:30
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):

21.7.2009 11:32
simishek

XXX.XXX.112.250

markemic napsal(a):

jéé Gaborek nepletuli-se?:) Krásný fotky...:)

21.7.2009 11:37
wendinkah

XXX.XXX.79.90

simishek napsal(a):

ajo Gabor:)

21.7.2009 12:11
markemic

XXX.XXX.122.70

simishek napsal(a):

Jo je to GaborDěkuju

21.7.2009 12:13
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):
Jo je to GaborDěkuju

Ještě Gabor

21.7.2009 12:14
markemic

XXX.XXX.122.70

markemic napsal(a):
Jo je to GaborDěkuju

21.7.2009 13:03
woldemortik

XXX.XXX.199.200

markemic napsal(a):

markét jj taky jsem se nejdřím nemohla nabazit krátkého,ale paj jsem prisla na chut na dílku až moc nemením jen fakt mimorádně.navíc tedka mám foták nakej zasvinenej takl musim do tábora ho nechat vičistit moc se mi tam teda dvakrát nechce,ale budu muset.

Kláro ja v zoneru dam podpis a pak aplikovat na vše aje to.jen škoda že už to nejde vrátit

21.7.2009 13:27
vargo

XXX.XXX.96.34

woldemortik napsal(a):
markét jj taky jsem se nejdřím nemohla nabazit krátkého,ale paj jsem prisla na chut na dílku až moc nemením jen fakt mimorádně.navíc tedka mám foták nakej zasvinenej takl musim do tábora ho nechat vičistit moc se mi tam teda dvakrát nechce,ale budu muset.

Kláro ja v zoneru dam podpis a pak aplikovat na vše aje to.jen škoda že už to nejde vrátit

Ahoj lidičky, tak já se k vám taky přidám...teda jestli můžu
Hrozně ráda fotím....cokoli, mám Panasonic Lumix DMC-TZ4, jsem s ním spokojená moc , ale určitě budu časem přemýšlet o něčem lepším.....jinak já podepisuju v JPEG Resampler
A teď vás trochu zahltím Fotim opravdu všechno......
psíci

21.7.2009 13:27
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
Ahoj lidičky, tak já se k vám taky přidám...teda jestli můžu
Hrozně ráda fotím....cokoli, mám Panasonic Lumix DMC-TZ4, jsem s ním spokojená moc , ale určitě budu časem přemýšlet o něčem lepším.....jinak já podepisuju v JPEG Resampler
A teď vás trochu zahltím Fotim opravdu všechno......
psíci

21.7.2009 13:28
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):

doufám, že tam to house budete vidět......fauna ty fotky opravdu kazí

21.7.2009 13:28
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
doufám, že tam to house budete vidět......fauna ty fotky opravdu kazí

....a velké divoké house

21.7.2009 13:29
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
....a velké divoké house

...ryba v akvárku

21.7.2009 13:29
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
...ryba v akvárku

...kytí

21.7.2009 13:30
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
...kytí

...jede vlášek

21.7.2009 13:30
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
...jede vlášek

....žába

21.7.2009 13:34
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
....žába

jezdím i s kámoškama na závody...

21.7.2009 13:35
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
jezdím i s kámoškama na závody...

....

21.7.2009 13:36
vargo

XXX.XXX.96.34

21.7.2009 13:36
vargo

XXX.XXX.96.34

vargo napsal(a):
hříbínko

už poslední

21.7.2009 23:47
techeska

XXX.XXX.64.142

vargo napsal(a):
už poslední

haloooo, halooo. Nenajde se nikdo, kdo by nám ty naše potvůrky nafotil? Klidně si někam k městu přijedem a fotografa vyzvednem :) Tak se prosím někdo ozvěte. Budu moc ráda.

22.7.2009 09:26
moninka

XXX.XXX.241.234

techeska napsal(a):
haloooo, halooo. Nenajde se nikdo, kdo by nám ty naše potvůrky nafotil? Klidně si někam k městu přijedem a fotografa vyzvednem :) Tak se prosím někdo ozvěte. Budu moc ráda.

Téda tam je krajinka, to by byly fotky jedna radost, když je nekazí pozadí a koníci taky fešní Proč jen jste tak zdaleka Máme to k vám 100km Kdyby ta naše popelnice aspoň tolik nežrala

22.7.2009 10:03
vargo

XXX.XXX.96.34

moninka napsal(a):
Téda tam je krajinka, to by byly fotky jedna radost, když je nekazí pozadí a koníci taky fešní Proč jen jste tak zdaleka Máme to k vám 100km Kdyby ta naše popelnice aspoň tolik nežrala

Techeska: odkud jseš?????

22.7.2009 10:07
moninka

XXX.XXX.241.234

vargo napsal(a):

Nepřejov u Dolních Hbit Kousek od Orlický přehrady....

22.7.2009 10:08
moninka

XXX.XXX.241.234

vargo napsal(a):

Jé Vargo, ty seš taky z Budějc, no tak to to tam máš taky 100km

22.7.2009 11:23
vargo

XXX.XXX.96.34

moninka napsal(a):
Jé Vargo, ty seš taky z Budějc, no tak to to tam máš taky 100km

No Moni, tak to je trochu z lruky, leda, že by jsme mohly jet spolu autem jednim, taky možnost.......jenom takový nápad to byl..

22.7.2009 11:28
moninka

XXX.XXX.241.234

vargo napsal(a):
No Moni, tak to je trochu z lruky, leda, že by jsme mohly jet spolu autem jednim, taky možnost.......jenom takový nápad to byl..

No mě to napadlo taky Jenže já jsem matka šílená a nesednu s malou do auta kde nesedí za volantem muj muž A toho překecat - nevim nevim, ale můžu to zkusit Jo a taky - jsem hrozná nemluva, nikdy nevim co kde říct, tak většinou vládne pěkné trapné ticho

22.7.2009 11:33
vargo

XXX.XXX.96.229

moninka napsal(a):
No mě to napadlo taky Jenže já jsem matka šílená a nesednu s malou do auta kde nesedí za volantem muj muž A toho překecat - nevim nevim, ale můžu to zkusit Jo a taky - jsem hrozná nemluva, nikdy nevim co kde říct, tak většinou vládne pěkné trapné ticho

a to by malá nemohla zůstat doma asi , co???

22.7.2009 14:00
woldemortik

XXX.XXX.199.200

vargo napsal(a):
a to by malá nemohla zůstat doma asi , co???

techeska () koukala jak to mám k vám daleko já no něco koelm 146km to už je moc mohly to mají blíž doufám,že jim to vyjde a zajednou na focenou

22.7.2009 14:29
vargo

XXX.XXX.96.34

woldemortik napsal(a):
techeska () koukala jak to mám k vám daleko já no něco koelm 146km to už je moc mohly to mají blíž doufám,že jim to vyjde a zajednou na focenou

Tak já když to vezmu přímo z domova, tak to mám k techesce 85km

Tak že by jsme se domluvili????

22.7.2009 14:32
woldemortik

XXX.XXX.199.200

vargo napsal(a):
Tak já když to vezmu přímo z domova, tak to mám k techesce 85km

Tak že by jsme se domluvili????

kato tak ti preji at ti to tam vyjde apreji krásné počasí a výbornou spolupráci ja zejtra jedu fotit do budějk

22.7.2009 14:34
vargo

XXX.XXX.96.34

woldemortik napsal(a):
kato tak ti preji at ti to tam vyjde apreji krásné počasí a výbornou spolupráci ja zejtra jedu fotit do budějk

děkuji Marti, jestli se dohodnem, tak to bude super, ještě jsem takhle nikde nebyla fotit u cizích, tak na to budu sama zvědavá

22.7.2009 14:40
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):

vše je jednou porvé já když jsem byla pře dvam roky porvé fotit tam kde jsem nikdy nebila nikoho jsem tam neznala tak jsemmělašílenou trému,ale tedka je to super jezdím tam pořád aje tam svělěj kolektiv lidí.

22.7.2009 17:43
moninka

XXX.XXX.241.234

woldemortik napsal(a):

Tak malá by opravdu doma zůstat nemohla Je to muj malinkej mazlíček na mlíčku stále závislý Odkud jsi ty? Že to máš jen 85km? Když bych teda překecala muže, že bychom tě nabrali a jeli Jo a manža je taky takovej nemluva když je v autě někdo cizí, takže to bude fakt zážitek ta cesta A já jak sedim vzadu, tak je mi ještě ke všemu blbě, tak mam o důvod víc nekecat Jo a taky jsem ještě nefotila nikde u "cizích", tak jsem zvědavá, to bude trémička panečku až někam dorazim, budou všechny fotky rozklepaný

22.7.2009 18:16
vargo

XXX.XXX.96.34

moninka napsal(a):
Tak malá by opravdu doma zůstat nemohla Je to muj malinkej mazlíček na mlíčku stále závislý Odkud jsi ty? Že to máš jen 85km? Když bych teda překecala muže, že bychom tě nabrali a jeli Jo a manža je taky takovej nemluva když je v autě někdo cizí, takže to bude fakt zážitek ta cesta A já jak sedim vzadu, tak je mi ještě ke všemu blbě, tak mam o důvod víc nekecat Jo a taky jsem ještě nefotila nikde u "cizích", tak jsem zvědavá, to bude trémička panečku až někam dorazim, budou všechny fotky rozklepaný

tak malinká je ještě mlíčná, no tááák to je jiná.......no tak já taky nemůžu na delší cesty sedět v zádu, páč je mi tam špatně, takže se ti ani nedivím....nebo spíš se vám nedivím, teď si nejsem jistá s tím tykáním......¨
Já bydlím ve Zbudově, z Budějic směr Vodňany Písek, po 20-ti km odbočka na Plástovice a za Plástovice 4km je Zbudov

22.7.2009 18:35
moninka

XXX.XXX.241.234

vargo napsal(a):
tak malinká je ještě mlíčná, no tááák to je jiná.......no tak já taky nemůžu na delší cesty sedět v zádu, páč je mi tam špatně, takže se ti ani nedivím....nebo spíš se vám nedivím, teď si nejsem jistá s tím tykáním......¨
Já bydlím ve Zbudově, z Budějic směr Vodňany Písek, po 20-ti km odbočka na Plástovice a za Plástovice 4km je Zbudov

No další kdo by mi chtěl snad vykat, snad nejsem taková větev ne Seděla bys vepředu a můžu nabídnout ještě homeopatický kuličky "antiblitka" Napsala jsem Tachosce mailík, jestli by tedy měli zájem, protože je to přeci jen dálka a nemůžu si zatím dovolit jen tak koupit toliko nafty

23.7.2009 07:36
vargo

XXX.XXX.96.34

moninka napsal(a):
No další kdo by mi chtěl snad vykat, snad nejsem taková větev ne Seděla bys vepředu a můžu nabídnout ještě homeopatický kuličky "antiblitka" Napsala jsem Tachosce mailík, jestli by tedy měli zájem, protože je to přeci jen dálka a nemůžu si zatím dovolit jen tak koupit toliko nafty

to jsem ovšem neřekla......když vepředu, tak to je dobré, tam mi ještě naštěstí špatně není, ale jen se zeptám, co se s těmi kuličkami dělá, když jim říkáš " antiblitka" Jinak na naftu samozřejmě přispěju

23.7.2009 09:11
dominika

XXX.XXX.224.8

vargo napsal(a):
to jsem ovšem neřekla......když vepředu, tak to je dobré, tam mi ještě naštěstí špatně není, ale jen se zeptám, co se s těmi kuličkami dělá, když jim říkáš " antiblitka" Jinak na naftu samozřejmě přispěju

pro woldemortik:
Marti dneska sem zapomela ze musim na rehabko a nemam v telefonu tvuj tel. Takze tu od trictvrte na dvanact do jedne nebudu,jinak jo... Takze uz se na tebe tesim.

23.7.2009 09:16
moninka

XXX.XXX.241.234

vargo napsal(a):

No vezmeš si před jízdou kuličku (stejná jak antiperle, ale sladká), vycucáš a kdyby i přesto bylo nevolno, vycucáš další a přejde to Vyzkoušeno, dcerka poprvé neblila při delší jízdě A je to přírodní, žádná chemická blitka typu Kinedril... No za každou přispěnou kačku budu ráda A manža teda souhlasí, uděláme si pak menší skůček třeba na Orlík (mimochodem dneska je to přesně 10let, co jsme spolu a začlo se to vážnějc zrovna na Orlíku ) Teda ještě ale musíme počkat, co na to Techeska, my si tady plánujem o ní, bez ní

23.7.2009 09:34
vargo

XXX.XXX.96.34

moninka napsal(a):
No vezmeš si před jízdou kuličku (stejná jak antiperle, ale sladká), vycucáš a kdyby i přesto bylo nevolno, vycucáš další a přejde to Vyzkoušeno, dcerka poprvé neblila při delší jízdě A je to přírodní, žádná chemická blitka typu Kinedril... No za každou přispěnou kačku budu ráda A manža teda souhlasí, uděláme si pak menší skůček třeba na Orlík (mimochodem dneska je to přesně 10let, co jsme spolu a začlo se to vážnějc zrovna na Orlíku ) Teda ještě ale musíme počkat, co na to Techeska, my si tady plánujem o ní, bez ní

Kačka určitě přispěje nějakou kačku Takže takovýhle kuličky, no já jsem si jednou vzala kinedril, když jsme jeli busem na výstavu do Welsu a chtělo se mi spát ještě když jsme jeli večer zpátky a to jsem si vzala jen půlku...celý den jsem byla k ničemu připadala jsem si jak omámená po kinedrilu.
A na kdy by jsme to kdyžtak naplánovali, já tenhle víkend nemůžu a přes týden taky ne, takže by byl pro mě ideální příští víkend, jak je to u tebe????

23.7.2009 09:41
moninka

XXX.XXX.241.234

vargo napsal(a):
Kačka určitě přispěje nějakou kačku Takže takovýhle kuličky, no já jsem si jednou vzala kinedril, když jsme jeli busem na výstavu do Welsu a chtělo se mi spát ještě když jsme jeli večer zpátky a to jsem si vzala jen půlku...celý den jsem byla k ničemu připadala jsem si jak omámená po kinedrilu.
A na kdy by jsme to kdyžtak naplánovali, já tenhle víkend nemůžu a přes týden taky ne, takže by byl pro mě ideální příští víkend, jak je to u tebe????

No však, Kinedril nepůsobí jenom na nevolnost, zblbne tě prostě celou Stejně jako Ibalgin "nenajde chytře" místečko kde tě to bolí, ale opět tě omámí celou.... No s náma je to těžký, ty naše odjezdy, několikrát do toho něco vleze, pak zas nejsou peníze... Takže odjíždíme až přístí víkend až se vrátí ze závodů nebo co Můžeš ve všední den? Protože manža tam se mnou asi až do dalšího víkendu nebude... Ale jak říkam, musíme počkat co Teches

23.7.2009 09:43
moninka

XXX.XXX.241.234

vargo napsal(a):

Jo a přiznávam se bez mučení, ten komentářík na rajčeti je ode mě

23.7.2009 12:11
vargo

XXX.XXX.96.229

moninka napsal(a):
Jo a přiznávam se bez mučení, ten komentářík na rajčeti je ode mě

nevadí, nevadí, klidně komentuj dále, já se ráda poučím, rad není nikdy dost Jinak pár fotek tam je ze zálehu, ale mě právě hodně líbilo, tak koukal na míček, který držela kámoška, tak proto tolik fotek ze zhora
Tak až se ozve techeska, tak napiš a ještě se na podrobnějším termínu dohodnem, především záleží na ní, kdy bude mít čas......

23.7.2009 14:58
monchess

XXX.XXX.74.57

woldemortik napsal(a):

Tak já se taky teda přidám. Je to dost obtížný se prosadit. Na podzim plánuju koupit zrcadlovku s lepším objektiverm, tak jsem zvědavá jak to půjde dál

23.7.2009 15:03
monchess

XXX.XXX.74.57

monchess napsal(a):
Tak já se taky teda přidám. Je to dost obtížný se prosadit. Na podzim plánuju koupit zrcadlovku s lepším objektiverm, tak jsem zvědavá jak to půjde dál

Další

23.7.2009 15:07
monchess

XXX.XXX.74.57

monchess napsal(a):
Další

Další

23.7.2009 15:09
monchess

XXX.XXX.74.57

monchess napsal(a):
Další

www.bauerova.rajce.net a nebo www.mondano.wbs.cz

najdete mě jak na parkuru

23.7.2009 15:10
monchess

XXX.XXX.74.57

monchess napsal(a):

najdete mě jak na parkuru

Tak na drezuře

23.7.2009 15:11
monchess

XXX.XXX.74.57

monchess napsal(a):

Tak na drezuře

Tak na westernu

23.7.2009 15:12
monchess

XXX.XXX.74.57

monchess napsal(a):

Tak na westernu

ale i v lese a je toho mnoho ještě :)

Takže pokud by měl někdo zájem - tak působím v okrese Olomouc

24.7.2009 16:14
blanche

XXX.XXX.102.31

woldemortik napsal(a):

Ahojky,

tak já se tedy také přidám ,,,
www.blankasatranova.blog.cz
http://blanchee.rajce.idnes.cz/

Praha, Mělnicko ,,, okolí

25.7.2009 19:57
monikafris

XXX.XXX.141.166

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak já se tedy také přidám ,,,
www.blankasatranova.blog.cz
http://blanchee.rajce.idnes.cz/

Praha, Mělnicko ,,, okolí

Ahoj Blanko! Máš nádherné fotky! Ale to jsem Ti už kdysi psala. Dříve jsem si myslela, že prostě profi fotograf vyfotí koně krásně, ale po té, co u mne byla fotit Věrka Marková, Zuzka Buráňová a ještě Luděk ze Zlína, tak mohu říct, že každý fotí jinak každý dá do toho kousek sebe a ty fotky vypadají od každého jinak, byt´koně zůstávají stejní.

26.7.2009 17:13
blanche

XXX.XXX.145.27

monikafris napsal(a):
Ahoj Blanko! Máš nádherné fotky! Ale to jsem Ti už kdysi psala. Dříve jsem si myslela, že prostě profi fotograf vyfotí koně krásně, ale po té, co u mne byla fotit Věrka Marková, Zuzka Buráňová a ještě Luděk ze Zlína, tak mohu říct, že každý fotí jinak každý dá do toho kousek sebe a ty fotky vypadají od každého jinak, byt´koně zůstávají stejní.

Ahoj, jůůů, děkuji moc To potěší

JJ, každý fotí trochu jinak, je to znát

1.8.2009 22:54
frenchik

XXX.XXX.79.90

woldemortik napsal(a):

Tak já se teda taky přidám...Nedá mi to ... Focení mě hrozně baví, ale nějak na to není čas:-( Mnozí to asi taky znáte

Jinak budu vděčná za každý názor na fotky, který sem hodim....

1.8.2009 22:55
frenchik

XXX.XXX.79.90

frenchik napsal(a):
Tak já se teda taky přidám...Nedá mi to ... Focení mě hrozně baví, ale nějak na to není čas:-( Mnozí to asi taky znáte

Jinak budu vděčná za každý názor na fotky, který sem hodim....

1.8.2009 22:58
frenchik

XXX.XXX.79.90

frenchik napsal(a):

Jo a zapomněla jsem napsat kraj...tak je to Královéhradecký...ale focení stejně nikde radši nenabízim

1.8.2009 23:01
frenchik

XXX.XXX.79.90

frenchik napsal(a):
Jo a zapomněla jsem napsat kraj...tak je to Královéhradecký...ale focení stejně nikde radši nenabízim

2.8.2009 07:09
blanche

XXX.XXX.245.111

frenchik napsal(a):

Jůůůů, moc pěkné
A řekla bych, že tu jednu znám ze soutěže na koninách
Ta se moc moc povedla !

2.8.2009 13:48
mija

XXX.XXX.28.130

woldemortik napsal(a):

www.jancovamija.xf.cz

3.8.2009 18:12
nikollla

XXX.XXX.56.132

mija napsal(a):
www.jancovamija.xf.cz

AHOJ VŠICHNI FOTOGRAFOVÉ. MÁM PRO VÁS NABÍDKU A CHTĚLA BYCH DÁT NĚKOMU Z VÁS ŠANCI, ALE ASI JEN TĚM CO JSOU Z OKOLÍ BRUNTÁLSKA A KRNOVSKA ČI JSOU OCHOTNI DOJET I Z VĚTŠÍ DÁLKY.
MÁM DOMA ARABSKÉHO PLNOKREVNÍKA A CHTĚLA BYCH HO NAFOTIT JAK POD SEDLEM TAK VE VOLNOSTI ČI VÝSTAVNĚ. DÁM ŠANCI KOMUKOLIV KDO UMÍ FOTIT, VÍ CO OD FOTEK OČEKÁVÁ, MÁ ZÁJEM A NÁPADY, v případě velkého zájmu možno nás nafotit i na závodech vytrvalosti.
Koho to zaujalo a má zájem napiště na muj mail greenday.fany@centrum.cz odepíši všem. vaše inspirace vypadá takto www.dahir.estranky.cz

3.8.2009 20:18
klarusa

XXX.XXX.75.162

mija napsal(a):
www.jancovamija.xf.cz

ahoj, hezky Mijo fotis..ale na tvych strankach jsem nenasla odkud jsi...
ja mam konika v Mnisku pod Brdy...tak kdyby nekdo mel zajem
je to arabsky plnokrevnik, jedno a pul leta slecna, je ve stade s dalsimi arabskymi slecnami
www.satiiah.estranky.cz

4.8.2009 15:18
mija

XXX.XXX.28.130

klarusa napsal(a):
ahoj, hezky Mijo fotis..ale na tvych strankach jsem nenasla odkud jsi...
ja mam konika v Mnisku pod Brdy...tak kdyby nekdo mel zajem
je to arabsky plnokrevnik, jedno a pul leta slecna, je ve stade s dalsimi arabskymi slecnami
www.satiiah.estranky.cz

Děkuju, pod odkazem kdo je Mija najdeš, že bydlím v Ostravě ;) Jinak máš moc pěkného koníka :) v srpnu jedu na pár dní do Prahy, tak uvidím, jestli by to něak šlo udělat :) a jinak myslím, že z Tvojí strany republiky je fotografů taky dost :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík