Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2009 13:04
sajma

XXX.XXX.200.139

rozi: tak už máte koníky na pastvě? já mám Sajmiho a hedru furt doma...a jak dlouho jste jeli?

20.7.2009 13:04
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
rozi: tak už máte koníky na pastvě? já mám Sajmiho a hedru furt doma...a jak dlouho jste jeli?

nenažranci

20.7.2009 13:05
sajma

XXX.XXX.200.139

29.7.2009 09:45
kokinka

XXX.XXX.45.125

Nebyly by prosím ještě nějaké fotky Monči a jejích koní z Vlčkovské lávky? Jak znám Monču, tak fotodokumentaci z ní budu dolovat půl roku

29.7.2009 09:59
ghajariy

XXX.XXX.59.190

kokinka napsal(a):
Nebyly by prosím ještě nějaké fotky Monči a jejích koní z Vlčkovské lávky? Jak znám Monču, tak fotodokumentaci z ní budu dolovat půl roku

Holky, já jsem o nějaké Vlčkovské lávce třeba vůbec nevěděla...., a to bydlím ve vedlejší dědině. My jsme tu teda partia, že se všechno ututlá.

Ale na arabášskou výstavu 1.8.09 do Tlumačova snad dojdete, když už s tím je tolik práce.

31.7.2009 12:55
monikafris

XXX.XXX.141.166

Ahoj Marti! Taky se chystám na AKCENT a v sobotu na arábky do Tlumáku:. M

7.8.2009 22:31
sajma

XXX.XXX.200.139

nový přírustek, jmenuje se Lenka ale já ji říkam bobina

7.8.2009 22:32
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
nový přírustek, jmenuje se Lenka ale já ji říkam bobina

10.8.2009 14:09
westgirl

XXX.XXX.227.219

Zdravím všechny!! toš taky jsem měla koníky na prázdninách,ale měli je akční až až-malý se vezl poprvé,kobča po3,na Jižní Moravu a tam denně jsme si s nimi vyjeli ještě s jinými koníky z ranče ...tady v ohradě kde se seznámili s cizími koníky,2 klusáky-vlevo Hanny a vpravo Rockiš

10.8.2009 14:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Zdravím všechny!! toš taky jsem měla koníky na prázdninách,ale měli je akční až až-malý se vezl poprvé,kobča po3,na Jižní Moravu a tam denně jsme si s nimi vyjeli ještě s jinými koníky z ranče ...tady v ohradě kde se seznámili s cizími koníky,2 klusáky-vlevo Hanny a vpravo Rockiš

...malý s náma běhal navolno,jsem nečekala jak super se bude s náma držet,doma na nás kašle.tak způsoboval adrenalin.situace lidem,jak se u nich zastavil,nechal se pohladit a běžel dál dokonce nakukl do kočárku....

10.8.2009 14:14
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...malý s náma běhal navolno,jsem nečekala jak super se bude s náma držet,doma na nás kašle.tak způsoboval adrenalin.situace lidem,jak se u nich zastavil,nechal se pohladit a běžel dál dokonce nakukl do kočárku....

hřebeček u vinic,blízko Petrova

10.8.2009 14:17
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
hřebeček u vinic,blízko Petrova

...plavení Honey v přehradě

10.8.2009 14:22
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...plavení Honey v přehradě

Večerní návštěva ve Skalickém salaši na Slovensku,kde nás pohostili haluškama brynzou a žinčicou a Rockin málem za mnou vlezl do restaurace,jak nám ukazovali interier a pokoje zbrusu nové salaše

10.8.2009 14:24
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Večerní návštěva ve Skalickém salaši na Slovensku,kde nás pohostili haluškama brynzou a žinčicou a Rockin málem za mnou vlezl do restaurace,jak nám ukazovali interier a pokoje zbrusu nové salaše

Honey uvázaná u altánku u salaše,a valach klusáka Rayonor

10.8.2009 14:25
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Honey uvázaná u altánku u salaše,a valach klusáka Rayonor

širé jihomoravs. pláně

10.8.2009 14:27
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
širé jihomoravs. pláně

3 den-šťastně naloženo a jedem dom

10.8.2009 14:31
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
3 den-šťastně naloženo a jedem dom

...Kdo jste byli v Jankovicích na rodeu??? napište jak jste dopadli a jaké to tam bylo.já byla na Bystřičce na country fesťáku...na rodeo příště

10.8.2009 16:02
westgirl

XXX.XXX.227.219

Ahooj Marti,no, místní říkají,že tam mají vše v jednom-rovinky,zaklusali jsme si i vinicí ,spoustu přehrad k plavení-u nás by nás vypakovali rychlea kopečky taky blízko a hory-stačí přejet blízkou hranici.tak to sis taky užila loni zážitek v tom JK...je to tam takové pohostinné,člověk se přecpe meruňkama a vínem.fotky jsem viděla,asi to tam dobře žilo,na rodeu.na foto koník v Rožnově na 3.kole Wooden Trophy,o nic nepřišlas bylo tam jaksi mrtvo,valašek po Smart Dually "Smart Jess Strike"

10.8.2009 16:08
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Ahooj Marti,no, místní říkají,že tam mají vše v jednom-rovinky,zaklusali jsme si i vinicí ,spoustu přehrad k plavení-u nás by nás vypakovali rychlea kopečky taky blízko a hory-stačí přejet blízkou hranici.tak to sis taky užila loni zážitek v tom JK...je to tam takové pohostinné,člověk se přecpe meruňkama a vínem.fotky jsem viděla,asi to tam dobře žilo,na rodeu.na foto koník v Rožnově na 3.kole Wooden Trophy,o nic nepřišlas bylo tam jaksi mrtvo,valašek po Smart Dually "Smart Jess Strike"

páni,v Jeseníkách na kole...hoď brzo na rajče jestli máš fotečky.to jste měli taky supr výlet.moravské hory jsou fajn, všechny.taky hodím brzo na rajče,ještě čekám na jedny fotos.tady Muffina,chovala se vzorně docela (až na to vykládání z přepravníku jak sme dojeli,vykládali sme ji hoďku a nakonec jí to museli odmontovat,tu přepážku.Mylady jedna!jednou jí to uklouzlo (ta rampa není ideální,majitelé vozíku to budou spravovat)a už ji couvat nikdo nepřinutil..

11.8.2009 16:21
ruliks

XXX.XXX.244.34

ahoja Marti. Jak se vede? Posílám pozdrav koníkům...

11.8.2009 17:17
ruliks

XXX.XXX.244.34

jj myslím na vás docela často. Já jsem se zbláznila a pořídila se A1/1, bývalého dostiháka... A Sára je snad šťastně březí. Už měla dvakrát dvojčata... vet tvrdí, že bude jen jedno, ale to minule říkal i ten druhý... tak uvidíme...

11.8.2009 20:09
sajma

XXX.XXX.200.139

ruliks napsal(a):
jj myslím na vás docela často. Já jsem se zbláznila a pořídila se A1/1, bývalého dostiháka... A Sára je snad šťastně březí. Už měla dvakrát dvojčata... vet tvrdí, že bude jen jedno, ale to minule říkal i ten druhý... tak uvidíme...

marti a co je to za hřebečka? jak je vysoký?

4.9.2009 17:57
westgirl

XXX.XXX.227.219

Ahooj všem vespolek!!Marti,hrubé fotky z Chorvatska,dívala jsem se.líbily se mi ty skoky do vody fota hodím sem nějaké fotky ještě z dovči na Již.Moravě

4.9.2009 18:00
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Ahooj všem vespolek!!Marti,hrubé fotky z Chorvatska,dívala jsem se.líbily se mi ty skoky do vody fota hodím sem nějaké fotky ještě z dovči na Již.Moravě

teda to si asi potrénovali plíce na pastvinách pan a paní žluťasovi,co?já chtěla dnes do sedla ajak to zas dopadlo.by se zešla hala -Hanyna na tréninku v srpnu :

4.9.2009 18:04
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
teda to si asi potrénovali plíce na pastvinách pan a paní žluťasovi,co?já chtěla dnes do sedla ajak to zas dopadlo.by se zešla hala -Hanyna na tréninku v srpnu :

na ranchi u Julinů

4.9.2009 18:05
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
na ranchi u Julinů

Honey

4.9.2009 18:08
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Honey

jak se kobča zavrtěla skočila sem zpět do sedla a škrábla si krapet sedlo ostruhou ale tož ještě dobré hehe..

4.9.2009 18:10
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
jak se kobča zavrtěla skočila sem zpět do sedla a škrábla si krapet sedlo ostruhou ale tož ještě dobré hehe..

Rozi a vy ste šli po kopytě,nebo jste je převezli - z pastvin?

4.9.2009 20:41
westgirl

XXX.XXX.227.219

mám je tam, už i část dovče,teď tam musím hodit to Rakousko konečně.tak super,se koníci potrénovali i ve vozíku!fuj jsem teď vozila koním trávu v dešti,jsem se nudila na stránky ranče Všemina se hned jdu mrknout,kurzík mně zajímá.zítra je paint show v koryčanech ale budu v práci,taky tam asi nikdo nejedete,že..nej program je tam od 13 hod zítra

5.9.2009 20:37
ghajariy

XXX.XXX.4.106

westgirl napsal(a):
mám je tam, už i část dovče,teď tam musím hodit to Rakousko konečně.tak super,se koníci potrénovali i ve vozíku!fuj jsem teď vozila koním trávu v dešti,jsem se nudila na stránky ranče Všemina se hned jdu mrknout,kurzík mně zajímá.zítra je paint show v koryčanech ale budu v práci,taky tam asi nikdo nejedete,že..nej program je tam od 13 hod zítra

Na paint show jsem se chystala, ale je mi šíleně špatně, tak ležím... Taky bych uvítala nějaké aktualitky.
Já už jsem se na kurz s Toníčkem na Všemině nahlásila, je potřeba něco zopáknout i mezi koňma a podle popisu na stránkách by to mohlo být dobré (team-solansky.estranky.cz)

My bylo letos taly v JK MIkulov, na 3 dny a brouzdali jsme pálavou. Jen jsme šli až na Sirotčí hrad a Stolovou horu a netušili jsme, kolik je tam schodů, už chápu, proč tam kola nesmějí , jen naši šikovní oři slezli vše, nic jiného jim taky nezbývalo. Máme v plánu tam jet zase,ještě letos, je tam krásně, tolik cest a zajímavostí...

A byli jsme na výstavě v Trenčíně, KOŇ 2009, tak přidám fotečku

6.9.2009 22:34
westgirl

XXX.XXX.227.219

ahojte,to je super jak podnikáte výlety!!já jdu zítra okut Honey na předek,možná vyrazíme na rodeo kde se pojede sranda-reining,pleasure a horsmenšip na Slovensko - doporučuju 19.9. Rodeo na Javorině,více info na www.westernparty.sk.Dnes jsem omrkla další chovatelku v Halenkovicích - paní tam má 11 shagya a plnokrev.arabů,jeden se mi tam líbil fakt pěkný hřebčák 1,5 roku na prodej plnkrev.arab polák,vybělující hnědák za 25 tis...supr štičí hlavička a velké očiska.taký dámský koník. s paní Pasekovou jsme fajn pokecali.na tu výstavu koň mně to lákalo...vyrazím aspoň 13.9. na QH show do Koryčan to je tam nej-program.a nevíte kolik stojí kurz se Soldou pro diváky?? no jdu juknout na stránky Všemiňáků..

7.9.2009 23:08
monikafris

XXX.XXX.141.166

westgirl napsal(a):

Byla jsem v Pardubicích na \"Koně v akci\" a koupila jsem pro romanci třásničky.

8.9.2009 12:28
westgirl

XXX.XXX.227.219

monikafris napsal(a):
Byla jsem v Pardubicích na \"Koně v akci\" a koupila jsem pro romanci třásničky.

no sekne jí,opravdu romantická Romance .Honey zas dostala svoje první "střevíčky"na předek.nezlobila

8.9.2009 12:29
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
no sekne jí,opravdu romantická Romance .Honey zas dostala svoje první "střevíčky"na předek.nezlobila

a Rockinek se tvářil u strouhání důležitě

8.9.2009 12:30
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
a Rockinek se tvářil u strouhání důležitě

...špičková práce

8.9.2009 20:02
sajma

XXX.XXX.200.139

westgirl napsal(a):
...špičková práce

nějak se to ru nehýbe,co? jinak hani s malého roste pěkný koník, já mám ty přežvýkavce zase doma a navíc k nim přibyl další...

8.9.2009 20:05
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
nějak se to ru nehýbe,co? jinak hani s malého roste pěkný koník, já mám ty přežvýkavce zase doma a navíc k nim přibyl další...

roční hřebeček andaluse

8.9.2009 20:06
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
roční hřebeček andaluse

modrý šiml-,,šedou,,

8.9.2009 20:08
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
modrý šiml-,,šedou,,

ale do fryštáku ho nedovedu, zatím bude doma

8.9.2009 23:55
westgirl

XXX.XXX.227.219

sajma napsal(a):
ale do fryštáku ho nedovedu, zatím bude doma

Děkuji Janí!! je to hotové dvojče ségry Hanyny,jen je o malinko jemnější.Páni,tak andalusan na zlínsku chybí!je Tvůj?takového perfektního pesana má vet p.Mazurek,štěně boxerku.náš Harry z ní byl na větvi,správně si hráli při kutí na ranči

9.9.2009 14:15
monikafris

XXX.XXX.141.166

sajma napsal(a):
modrý šiml-,,šedou,,

Jani, dej sem fotku toho andaluisana, ale at´je tam vidět celý. At´se mrknem. Přidává foto také andaluisana.

9.9.2009 16:09
sajma

XXX.XXX.200.139

monikafris napsal(a):
Jani, dej sem fotku toho andaluisana, ale at´je tam vidět celý. At´se mrknem. Přidává foto také andaluisana.

jj jdu ho nafotit, jinak co to je za andaluse? jen jestli to není bandolero, to by byl tatínek mojeho, ale asi ne, jelikož je víc bílý a má hřívu až po plece.

9.9.2009 17:37
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
jj jdu ho nafotit, jinak co to je za andaluse? jen jestli to není bandolero, to by byl tatínek mojeho, ale asi ne, jelikož je víc bílý a má hřívu až po plece.

tak nafotit nějak normálně je asi nelidský výkon...

9.9.2009 17:38
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
tak nafotit nějak normálně je asi nelidský výkon...

9.9.2009 17:39
sajma

XXX.XXX.200.139

9.9.2009 21:18
ghajariy

XXX.XXX.4.106

sajma napsal(a):
Sajmon-ksicht

U Bandolera jsem viděla spousty fotek..., jezdí ho slečna, která přiježďuje Shagárka . Jak je ten svět malý... Viděla jsem ho i skákat. Shagar stojí ve stáji, kde mají převážně andalusany, v Paceřicích. BandoleroXLVI sice není prý podle nich úplně typický andalusan, ale za to je pro nás laiky líbivý. A koho má malý za maminu? Taky andalusku? Mi se líbí Corcel V - z těch andalusanů... Že bych připustila? - hispanoarab tu ještě taky není

11.9.2009 08:37
rozi

XXX.XXX.62.199

ghajariy napsal(a):
U Bandolera jsem viděla spousty fotek..., jezdí ho slečna, která přiježďuje Shagárka . Jak je ten svět malý... Viděla jsem ho i skákat. Shagar stojí ve stáji, kde mají převážně andalusany, v Paceřicích. BandoleroXLVI sice není prý podle nich úplně typický andalusan, ale za to je pro nás laiky líbivý. A koho má malý za maminu? Taky andalusku? Mi se líbí Corcel V - z těch andalusanů... Že bych připustila? - hispanoarab tu ještě taky není

Fotoseriál z Držkové, koně od Procházky. Kobyla po Pawoškovi, P. Jarcovj.

11.9.2009 08:38
rozi

XXX.XXX.62.199

rozi napsal(a):
Fotoseriál z Držkové, koně od Procházky. Kobyla po Pawoškovi, P. Jarcovj.

QH hřebec na pastvě

11.9.2009 08:41
rozi

XXX.XXX.62.199

rozi napsal(a):
QH hřebec na pastvě

QH hřebec, 8 let, říkají mu Modelan

11.9.2009 08:42
rozi

XXX.XXX.62.199

rozi napsal(a):
QH hřebec, 8 let, říkají mu Modelan

portrait

11.9.2009 08:42
rozi

XXX.XXX.62.199

rozi napsal(a):
portrait

ČT a plnokrevní

11.9.2009 08:43
rozi

XXX.XXX.62.199

rozi napsal(a):
ČT a plnokrevní

letošní paint horse klisna s matkou

11.9.2009 08:44
rozi

XXX.XXX.62.199

rozi napsal(a):
letošní paint horse klisna s matkou

mamky noční květ

11.9.2009 12:04
sajma

XXX.XXX.200.139

rozi napsal(a):
mamky noční květ

ahoj, ten ryzoň je ten dušný co ho dostal?

11.9.2009 12:11
westgirl

XXX.XXX.227.219

rozi napsal(a):
mamky noční květ

Ahoj Rozi, jé tak ta paintečka Silent Walk to je můj ideál painta,srdeční záležitost vždycky když jsem zavítala k Prochajdom, fotila jsem si ji.a toho Modelana tam mají asi aby si to popřipouštěli,že?jestli je to ten samý,ten byl kdysi na kurzu na Čeladné ,si ho pamatuju,kurz se Zuzkou Pačesovou.Kdy je Marti ten kurz se Soldou vlastně a nejdete tam jako diváci?to i pro diváky stojí 3,5 tis?jedu s koňma 19.9.na rodeo na Slovensko,to bude trapas,ukecali mně ať už letos po 1.startuju - pleasure,já myslela že tam bude aj reining ale ne,tak takové ty hry - barely,klíč.dírka..nějaký gate-race....Honey jsem teď zkoušela trénovat jen "neviditelné "barely,(ty co byly na jízdárce před lety někdo opakovaně ukradl - celkem 6ks,nemá cenu to tam vozit - k cestě...)nechcu si ji moc divočit na tyto disciplíny ale sranda musí být.projednou se snad nezkazí.i její mamka byla všestranná,protože se s ní rychlostky trénovaly jen v klusu nebo tak jemný cval,dokázala jít i pomalu.ale myslím,že na pleasure bude mít Honey víc vlohy jak její mamka

11.9.2009 13:46
koki

XXX.XXX.148.19

westgirl napsal(a):
Ahoj Rozi, jé tak ta paintečka Silent Walk to je můj ideál painta,srdeční záležitost vždycky když jsem zavítala k Prochajdom, fotila jsem si ji.a toho Modelana tam mají asi aby si to popřipouštěli,že?jestli je to ten samý,ten byl kdysi na kurzu na Čeladné ,si ho pamatuju,kurz se Zuzkou Pačesovou.Kdy je Marti ten kurz se Soldou vlastně a nejdete tam jako diváci?to i pro diváky stojí 3,5 tis?jedu s koňma 19.9.na rodeo na Slovensko,to bude trapas,ukecali mně ať už letos po 1.startuju - pleasure,já myslela že tam bude aj reining ale ne,tak takové ty hry - barely,klíč.dírka..nějaký gate-race....Honey jsem teď zkoušela trénovat jen "neviditelné "barely,(ty co byly na jízdárce před lety někdo opakovaně ukradl - celkem 6ks,nemá cenu to tam vozit - k cestě...)nechcu si ji moc divočit na tyto disciplíny ale sranda musí být.projednou se snad nezkazí.i její mamka byla všestranná,protože se s ní rychlostky trénovaly jen v klusu nebo tak jemný cval,dokázala jít i pomalu.ale myslím,že na pleasure bude mít Honey víc vlohy jak její mamka

Tak ted mi psala Ingrid (Santosek) Malý Tadeášek už je na světě 47 cm a 2740 g. Oba jsou v pořádku

11.9.2009 14:13
rozi

XXX.XXX.62.199

koki napsal(a):
Tak ted mi psala Ingrid (Santosek) Malý Tadeášek už je na světě 47 cm a 2740 g. Oba jsou v pořádku

Ano, je dušný.

11.9.2009 14:14
rozi

XXX.XXX.62.199

sajma napsal(a):

Já nevím, kolik ten kurz stojí, je to spíš pro ty, co aktivně závodí. Možná se tam pojedeme podívat, když si vzpomenu : )

11.9.2009 14:38
rozi

XXX.XXX.62.199

rozi napsal(a):
Já nevím, kolik ten kurz stojí, je to spíš pro ty, co aktivně závodí. Možná se tam pojedeme podívat, když si vzpomenu : )

Chystám na prodej sedlo, Zajac. 3roky aktivně ježděné, předtím ne. Měl-li by někdo zájem, zavolejte. Cena 18.tis., s martingalem k němu a podbřišníkem, koženým. Dohoda možná.

11.9.2009 15:57
sajma

XXX.XXX.200.139

rozi napsal(a):
Chystám na prodej sedlo, Zajac. 3roky aktivně ježděné, předtím ne. Měl-li by někdo zájem, zavolejte. Cena 18.tis., s martingalem k němu a podbřišníkem, koženým. Dohoda možná.

koki-ahoj i mě ingrid psla je to super

13.9.2009 13:22
enriko

XXX.XXX.177.23

sajma napsal(a):
koki-ahoj i mě ingrid psla je to super

ahoj,omlouvám se, že vám lezu do diskuze. neznáte někdo prosím koníka jménem Vagabondo? je to plnokrevník, valach a je mu 12 let, hnědák. Pochází od Vizovic. díky za jakékoliv info

20.9.2009 20:38
rozi

XXX.XXX.12.6

enriko napsal(a):
ahoj,omlouvám se, že vám lezu do diskuze. neznáte někdo prosím koníka jménem Vagabondo? je to plnokrevník, valach a je mu 12 let, hnědák. Pochází od Vizovic. díky za jakékoliv info

Ahojte, dnes bylo krásné odpoledne. Rostou mi tu dva noví jezdci, tak se podívejte, ale pro vás, holky, je to ještě moc mladé maso

20.9.2009 20:38
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Ahojte, dnes bylo krásné odpoledne. Rostou mi tu dva noví jezdci, tak se podívejte, ale pro vás, holky, je to ještě moc mladé maso

bratr

20.9.2009 20:39
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
bratr

s Hafinkou

20.9.2009 20:40
rozi

XXX.XXX.12.6

20.9.2009 20:41
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Dixi

a poslední

27.9.2009 12:17
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
a poslední

Ahojte, co děláte? Dávám tady fotky koní z pastvy pod přehradou. Na pastvy...spíš, že je to louka, kde něco roste, když je takové sucho...

27.9.2009 12:18
rozi

XXX.XXX.12.6

rozi napsal(a):
Ahojte, co děláte? Dávám tady fotky koní z pastvy pod přehradou. Na pastvy...spíš, že je to louka, kde něco roste, když je takové sucho...

No a ještě Iza

29.9.2009 10:44
sajma

XXX.XXX.200.139

rozi napsal(a):
No a ještě Iza

ahojte všeci, ja mam koniky furt doma , je to pohoda rano vstat podívat se z okna a videt je, jit jim dat baštu a celý den je mít na očích. jinak v sobotu jsem si udělala krásný zavěr zavodní letošní sezony v radkove lhotě, barely i tyče první mísro, jsem došla na to že když vubec ale važně vubec netrenuju a nejlip i nejezdím tak chodí ten sajmon špičkově, takže jsem se rozhodla to tak dělat, fotky jsou ze stranek jk radkova lhota

29.9.2009 10:45
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
ahojte všeci, ja mam koniky furt doma , je to pohoda rano vstat podívat se z okna a videt je, jit jim dat baštu a celý den je mít na očích. jinak v sobotu jsem si udělala krásný zavěr zavodní letošní sezony v radkove lhotě, barely i tyče první mísro, jsem došla na to že když vubec ale važně vubec netrenuju a nejlip i nejezdím tak chodí ten sajmon špičkově, takže jsem se rozhodla to tak dělat, fotky jsou ze stranek jk radkova lhota

29.9.2009 10:46
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):

tad s pohárem za tyčky u podkovy,

29.9.2009 10:48
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
tad s pohárem za tyčky u podkovy,

a barely, sajmona jsem měla co držet bo jak viděl že jdem zavodit tak chtěl jed,spíše to odzavodil sam a ja se jen vezla a říkala mu at brzdí

29.9.2009 10:49
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
a barely, sajmona jsem měla co držet bo jak viděl že jdem zavodit tak chtěl jed,spíše to odzavodil sam a ja se jen vezla a říkala mu at brzdí

a do cíle

29.9.2009 10:51
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
a do cíle

dostavala se i taška s mrkvema takže tady nasísal jestli i zde jsou mrkve, jinak mame i jako vyhru granule takže si sajmi vítěství probaští a tak to má být

29.9.2009 10:52
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
dostavala se i taška s mrkvema takže tady nasísal jestli i zde jsou mrkve, jinak mame i jako vyhru granule takže si sajmi vítěství probaští a tak to má být

kvalita fotek je na fauně otřesná

29.9.2009 10:54
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
kvalita fotek je na fauně otřesná

tady za kličovou dírku, kdy jsem udělala takovou menší kulturní vložku a nečekala jsem sajmiho tak rychlé reakce na zastavení a otočeni a mírně me katapultoval ale byl hodný a počkal až se vyhrabu zpět do sedla a pokračovali, na klíčovce páté místo.

29.9.2009 10:56
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
tady za kličovou dírku, kdy jsem udělala takovou menší kulturní vložku a nečekala jsem sajmiho tak rychlé reakce na zastavení a otočeni a mírně me katapultoval ale byl hodný a počkal až se vyhrabu zpět do sedla a pokračovali, na klíčovce páté místo.

nejspíš to nepujde vidět ale držím se za krk tak tak, je to od něj šlechetné že vydržel par sekund postat v klidu jinak bych letěla na zem jak hruška

29.9.2009 11:25
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
nejspíš to nepujde vidět ale držím se za krk tak tak, je to od něj šlechetné že vydržel par sekund postat v klidu jinak bych letěla na zem jak hruška

a tady doma, všiměte si krásného sportovního profilu u tohoto mladého hřebečka, ano je to hřebeček a ne březí kobyla

29.9.2009 11:27
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
a tady doma, všiměte si krásného sportovního profilu u tohoto mladého hřebečka, ano je to hřebeček a ne březí kobyla

mame z jedné strany která je do cesty vysokou zed, sajmi v klidu kouká na procházející lidi, ale někteří musí počkat až povyrostou

29.9.2009 11:28
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
mame z jedné strany která je do cesty vysokou zed, sajmi v klidu kouká na procházející lidi, ale někteří musí počkat až povyrostou

i přesto že se hooodně snaží

29.9.2009 11:29
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
i přesto že se hooodně snaží

a splívá mi se stromem

29.9.2009 11:30
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
a splívá mi se stromem

hlídač

29.9.2009 11:31
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
hlídač

a když hlídání unaví

30.9.2009 09:51
rozi

XXX.XXX.107.176

sajma napsal(a):
a když hlídání unaví

Neunavuj tolik toho psa hlídáním koní!
K tomu senu jsem ti neodpověděla: Příležitostně si pro něho přijedu, jak budu mít vozík. Kdybys ho zkrmila, tak se nic nestane.

30.9.2009 11:02
sajma

XXX.XXX.200.139

rozi napsal(a):
Neunavuj tolik toho psa hlídáním koní!
K tomu senu jsem ti neodpověděla: Příležitostně si pro něho přijedu, jak budu mít vozík. Kdybys ho zkrmila, tak se nic nestane.

jj, nebo jestli tak si vem od toho honzi ty kulate, ja je asi brat nebudu

30.9.2009 15:19
rozi

XXX.XXX.12.6

sajma napsal(a):
jj, nebo jestli tak si vem od toho honzi ty kulate, ja je asi brat nebudu

Tak si nech ty svoje, mě seno doveze známý, když by bylo potřeba. To Honzovo žere jenom kobyla a musím jí to smíchat s novým a na noc. Je hodně vypršené.

1.10.2009 07:33
rozi

XXX.XXX.107.176

rozi napsal(a):
Tak si nech ty svoje, mě seno doveze známý, když by bylo potřeba. To Honzovo žere jenom kobyla a musím jí to smíchat s novým a na noc. Je hodně vypršené.

Dobré ráno!

1.10.2009 08:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

rozi napsal(a):
Dobré ráno!

Dobré!!!! sedýlko dost pěkné,ještě malinko víc se mi asi líbí to ségry.a to máš posedlí 16náctku?to má i moje kobča a je to pohodlné,a kobyle akorát,tak si myslím že se nemusíš bát délky.a jak Iza nosí hlavičku dole při lonžování..my byli na Slovensku,fota ze závodů(no nedařilo se nám páč na sebe koně furt řehnili a to si sebe doma ani nevšimnou a chodí pořád kobuš pryč bez malého)ještě nemám zmenšené.tak hodím jen jak jsme v té krásné krajince.tady závodiště -Velká Javorina u hranic

1.10.2009 08:59
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Dobré!!!! sedýlko dost pěkné,ještě malinko víc se mi asi líbí to ségry.a to máš posedlí 16náctku?to má i moje kobča a je to pohodlné,a kobyle akorát,tak si myslím že se nemusíš bát délky.a jak Iza nosí hlavičku dole při lonžování..my byli na Slovensku,fota ze závodů(no nedařilo se nám páč na sebe koně furt řehnili a to si sebe doma ani nevšimnou a chodí pořád kobuš pryč bez malého)ještě nemám zmenšené.tak hodím jen jak jsme v té krásné krajince.tady závodiště -Velká Javorina u hranic

malý v pučeném boxe na ranči kauboje Pedra v neděli si dává snídani

1.10.2009 09:00
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
malý v pučeném boxe na ranči kauboje Pedra v neděli si dává snídani

zdravím od našich bratou máte to tu pěkné

1.10.2009 09:02
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
zdravím od našich bratou máte to tu pěkné

...hotová Marlboro country...a "Big sky" to byl odpich Rockyho ...

1.10.2009 09:03
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...hotová Marlboro country...a "Big sky" to byl odpich Rockyho ...

fešák.ale pěkně mně štval v sobotu a Hanyna taky závislačkano už na závody ho brat nebudu

1.10.2009 09:05
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
fešák.ale pěkně mně štval v sobotu a Hanyna taky závislačkano už na závody ho brat nebudu

po obědě v saloonu u přátel frčíme dom

1.10.2009 09:06
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
po obědě v saloonu u přátel frčíme dom

Byla jsem v min.týdnu v Napajedlích na chov.přehlídce,byla vydařená tak ještě fotečku- nej oblíbenec Varadar.a letím poklízet oře,zatím se mějte,pa

1.10.2009 19:49
rozi

XXX.XXX.12.6

westgirl napsal(a):
Byla jsem v min.týdnu v Napajedlích na chov.přehlídce,byla vydařená tak ještě fotečku- nej oblíbenec Varadar.a letím poklízet oře,zatím se mějte,pa

A do Pardubic na Velkou Pardubickou se nechystáte někdo? M\y s Luckou možná jo, hlavně jsou tam super ty stánky a perníky : )

1.10.2009 23:52
westgirl

XXX.XXX.227.219

rozi napsal(a):
A do Pardubic na Velkou Pardubickou se nechystáte někdo? M\y s Luckou možná jo, hlavně jsou tam super ty stánky a perníky : )

kámoška mně tam láká,ale myslím že víc z toho člověk má v telce.nerada bych viděla nějaký hnus karambol :-(ale jednou bych tu atmosféru chtěla zažít.teď to asi časově nevyjde.mám radši roviny.steeply jsou hazard.ale na Pardubickou se dycky dívu

Přidejte reakci

Přidat smajlík