rozi: tak už máte koníky na pastvě? já mám Sajmiho a hedru furt doma...a jak dlouho jste jeli?
sajma
napsal(a):
rozi: tak už máte koníky na pastvě? já mám Sajmiho a hedru furt doma...a jak dlouho jste jeli?
nenažranci
kokinka
napsal(a):
Nebyly by prosím ještě nějaké fotky Monči a jejích koní z Vlčkovské lávky? Jak znám Monču, tak fotodokumentaci z ní budu dolovat půl roku
Holky, já jsem o nějaké Vlčkovské lávce třeba vůbec nevěděla...., a to bydlím ve vedlejší dědině. My jsme tu teda partia, že se všechno ututlá.
Ale na arabášskou výstavu 1.8.09 do Tlumačova snad dojdete, když už s tím je tolik práce.
Ahoj Marti! Taky se chystám na AKCENT a v sobotu na arábky do Tlumáku:. M
sajma
napsal(a):
nový přírustek, jmenuje se Lenka ale já ji říkam bobina
Zdravím všechny!! toš taky jsem měla koníky na prázdninách,ale měli je akční až až-malý se vezl poprvé,kobča po3,na Jižní Moravu a tam denně jsme si s nimi vyjeli ještě s jinými koníky z ranče ...tady v ohradě kde se seznámili s cizími koníky,2 klusáky-vlevo Hanny a vpravo Rockiš
westgirl
napsal(a):
Zdravím všechny!! toš taky jsem měla koníky na prázdninách,ale měli je akční až až-malý se vezl poprvé,kobča po3,na Jižní Moravu a tam denně jsme si s nimi vyjeli ještě s jinými koníky z ranče ...tady v ohradě kde se seznámili s cizími koníky,2 klusáky-vlevo Hanny a vpravo Rockiš
...malý s náma běhal navolno,jsem nečekala jak super se bude s náma držet,doma na nás kašle.tak způsoboval adrenalin.situace lidem,jak se u nich zastavil,nechal se pohladit a běžel dál dokonce nakukl do kočárku....
westgirl
napsal(a):
...malý s náma běhal navolno,jsem nečekala jak super se bude s náma držet,doma na nás kašle.tak způsoboval adrenalin.situace lidem,jak se u nich zastavil,nechal se pohladit a běžel dál dokonce nakukl do kočárku....
hřebeček u vinic,blízko Petrova
westgirl
napsal(a):
hřebeček u vinic,blízko Petrova
...plavení Honey v přehradě
westgirl
napsal(a):
...plavení Honey v přehradě
Večerní návštěva ve Skalickém salaši na Slovensku,kde nás pohostili haluškama brynzou a žinčicou a Rockin málem za mnou vlezl do restaurace,jak nám ukazovali interier a pokoje zbrusu nové salaše
westgirl
napsal(a):
Večerní návštěva ve Skalickém salaši na Slovensku,kde nás pohostili haluškama brynzou a žinčicou a Rockin málem za mnou vlezl do restaurace,jak nám ukazovali interier a pokoje zbrusu nové salaše
Honey uvázaná u altánku u salaše,a valach klusáka Rayonor
westgirl
napsal(a):
Honey uvázaná u altánku u salaše,a valach klusáka Rayonor
širé jihomoravs. pláně
westgirl
napsal(a):
širé jihomoravs. pláně
3 den-šťastně naloženo a jedem dom
Ahooj Marti,no, místní říkají,že tam mají vše v jednom-rovinky,zaklusali jsme si i vinicí ,spoustu přehrad k plavení-u nás by nás vypakovali rychle
a kopečky taky blízko a hory-stačí přejet blízkou hranici.tak to sis taky užila loni zážitek v tom JK...je to tam takové pohostinné,člověk se přecpe meruňkama a vínem
.fotky jsem viděla,asi to tam dobře žilo,na rodeu.na foto koník v Rožnově na 3.kole Wooden Trophy,o nic nepřišlas bylo tam jaksi mrtvo,valašek po Smart Dually "Smart Jess Strike"
westgirl
napsal(a):
Ahooj Marti,no, místní říkají,že tam mají vše v jednom-rovinky,zaklusali jsme si i vinicí ,spoustu přehrad k plavení-u nás by nás vypakovali rychle
a kopečky taky blízko a hory-stačí přejet blízkou hranici.tak to sis taky užila loni zážitek v tom JK...je to tam takové pohostinné,člověk se přecpe meruňkama a vínem
.fotky jsem viděla,asi to tam dobře žilo,na rodeu.na foto koník v Rožnově na 3.kole Wooden Trophy,o nic nepřišlas bylo tam jaksi mrtvo,valašek po Smart Dually "Smart Jess Strike"
páni,v Jeseníkách na kole...hoď brzo na rajče jestli máš fotečky.to jste měli taky supr výlet.moravské hory jsou fajn, všechny.taky hodím brzo na rajče,ještě čekám na jedny fotos.tady Muffina,chovala se vzorně docela (až na to vykládání z přepravníku jak sme dojeli,vykládali sme ji hoďku a nakonec jí to museli odmontovat,tu přepážku.Mylady jedna!jednou jí to uklouzlo (ta rampa není ideální,majitelé vozíku to budou spravovat)a už ji couvat nikdo nepřinutil..
ruliks
napsal(a):
jj myslím na vás docela často. Já jsem se zbláznila a pořídila se A1/1, bývalého dostiháka... A Sára je snad šťastně březí. Už měla dvakrát dvojčata...
vet tvrdí, že bude jen jedno, ale to minule říkal i ten druhý... tak uvidíme...
marti a co je to za hřebečka? jak je vysoký?
Ahooj všem vespolek!!Marti,hrubé fotky z Chorvatska,dívala jsem se.líbily se mi ty skoky do vody fota hodím sem nějaké fotky ještě z dovči na Již.Moravě
westgirl
napsal(a):
Ahooj všem vespolek!!Marti,hrubé fotky z Chorvatska,dívala jsem se.líbily se mi ty skoky do vody fota hodím sem nějaké fotky ještě z dovči na Již.Moravě
teda to si asi potrénovali plíce na pastvinách pan a paní žluťasovi,co?já chtěla dnes do sedla ajak to zas dopadlo.by se zešla hala -Hanyna na tréninku v srpnu :
westgirl
napsal(a):
teda to si asi potrénovali plíce na pastvinách pan a paní žluťasovi,co?já chtěla dnes do sedla ajak to zas dopadlo.by se zešla hala -Hanyna na tréninku v srpnu :
na ranchi u Julinů
westgirl
napsal(a):
Honey
jak se kobča zavrtěla skočila sem zpět do sedla a škrábla si krapet sedlo ostruhou ale tož ještě dobré hehe..
mám je tam, už i část dovče,teď tam musím hodit to Rakousko konečně.tak super,se koníci potrénovali i ve vozíku!fuj jsem teď vozila koním trávu v dešti,jsem se nudila na stránky ranče Všemina se hned jdu mrknout,kurzík mně zajímá.zítra je paint show v koryčanech ale budu v práci,taky tam asi nikdo nejedete,že..nej program je tam od 13 hod zítra
westgirl
napsal(a):
mám je tam, už i část dovče,teď tam musím hodit to Rakousko konečně.tak super,se koníci potrénovali i ve vozíku!fuj jsem teď vozila koním trávu v dešti,jsem se nudila na stránky ranče Všemina se hned jdu mrknout,kurzík mně zajímá.zítra je paint show v koryčanech ale budu v práci,taky tam asi nikdo nejedete,že..nej program je tam od 13 hod zítra
Na paint show jsem se chystala, ale je mi šíleně špatně, tak ležím... Taky bych uvítala nějaké aktualitky.
Já už jsem se na kurz s Toníčkem na Všemině nahlásila, je potřeba něco zopáknout i mezi koňma a podle popisu na stránkách by to mohlo být dobré (team-solansky.estranky.cz)
My bylo letos taly v JK MIkulov, na 3 dny a brouzdali jsme pálavou. Jen jsme šli až na Sirotčí hrad a Stolovou horu a netušili jsme, kolik je tam schodů, už chápu, proč tam kola nesmějí , jen naši šikovní oři slezli vše, nic jiného jim taky nezbývalo. Máme v plánu tam jet zase,ještě letos, je tam krásně, tolik cest a zajímavostí...
A byli jsme na výstavě v Trenčíně, KOŇ 2009, tak přidám fotečku
ahojte,to je super jak podnikáte výlety!!já jdu zítra okut Honey na předek,možná vyrazíme na rodeo kde se pojede sranda-reining,pleasure a horsmenšip na Slovensko - doporučuju 19.9. Rodeo na Javorině,více info na www.westernparty.sk.Dnes jsem omrkla další chovatelku v Halenkovicích - paní tam má 11 shagya a plnokrev.arabů,jeden se mi tam líbil fakt pěkný hřebčák 1,5 roku na prodej plnkrev.arab polák,vybělující hnědák za 25 tis...supr štičí hlavička a velké očiska.taký dámský koník. s paní Pasekovou jsme fajn pokecali.na tu výstavu koň mně to lákalo...vyrazím aspoň 13.9. na QH show do Koryčan to je tam nej-program.a nevíte kolik stojí kurz se Soldou pro diváky?? no jdu juknout na stránky Všemiňáků..
westgirl
napsal(a):
Byla jsem v Pardubicích na \"Koně v akci\" a koupila jsem pro romanci třásničky.
monikafris
napsal(a):
Byla jsem v Pardubicích na \"Koně v akci\" a koupila jsem pro romanci třásničky.
no sekne jí,opravdu romantická Romance .Honey zas dostala svoje první "střevíčky"na předek.nezlobila
westgirl
napsal(a):
no sekne jí,opravdu romantická Romance .Honey zas dostala svoje první "střevíčky"na předek.nezlobila
a Rockinek se tvářil u strouhání důležitě
westgirl
napsal(a):
a Rockinek se tvářil u strouhání důležitě
...špičková práce
westgirl
napsal(a):
...špičková práce
nějak se to ru nehýbe,co? jinak hani s malého roste pěkný koník, já mám ty přežvýkavce zase doma a navíc k nim přibyl další...
sajma
napsal(a):
nějak se to ru nehýbe,co? jinak hani s malého roste pěkný koník, já mám ty přežvýkavce zase doma a navíc k nim přibyl další...
roční hřebeček andaluse
sajma
napsal(a):
modrý šiml-,,šedou,,
ale do fryštáku ho nedovedu, zatím bude doma
sajma
napsal(a):
ale do fryštáku ho nedovedu, zatím bude doma
Děkuji Janí!! je to hotové dvojče ségry Hanyny,jen je o malinko jemnější.Páni,tak andalusan na zlínsku chybí!je Tvůj?takového perfektního pesana má vet p.Mazurek,štěně boxerku.náš Harry z ní byl na větvi,správně si hráli při kutí na ranči
sajma
napsal(a):
modrý šiml-,,šedou,,
Jani, dej sem fotku toho andaluisana, ale at´je tam vidět celý. At´se mrknem. Přidává foto také andaluisana.
monikafris
napsal(a):
Jani, dej sem fotku toho andaluisana, ale at´je tam vidět celý. At´se mrknem. Přidává foto také andaluisana.
jj jdu ho nafotit, jinak co to je za andaluse? jen jestli to není bandolero, to by byl tatínek mojeho, ale asi ne, jelikož je víc bílý a má hřívu až po plece.
sajma
napsal(a):
jj jdu ho nafotit, jinak co to je za andaluse? jen jestli to není bandolero, to by byl tatínek mojeho, ale asi ne, jelikož je víc bílý a má hřívu až po plece.
tak nafotit nějak normálně je asi nelidský výkon...
sajma
napsal(a):
Sajmon-ksicht
U Bandolera jsem viděla spousty fotek..., jezdí ho slečna, která přiježďuje Shagárka . Jak je ten svět malý... Viděla jsem ho i skákat. Shagar stojí ve stáji, kde mají převážně andalusany, v Paceřicích. BandoleroXLVI sice není prý podle nich úplně typický andalusan, ale za to je pro nás laiky líbivý
. A koho má malý za maminu? Taky andalusku? Mi se líbí Corcel V - z těch andalusanů... Že bych připustila? - hispanoarab tu ještě taky není
ghajariy
napsal(a):
U Bandolera jsem viděla spousty fotek..., jezdí ho slečna, která přiježďuje Shagárka . Jak je ten svět malý... Viděla jsem ho i skákat. Shagar stojí ve stáji, kde mají převážně andalusany, v Paceřicích. BandoleroXLVI sice není prý podle nich úplně typický andalusan, ale za to je pro nás laiky líbivý
. A koho má malý za maminu? Taky andalusku? Mi se líbí Corcel V - z těch andalusanů... Že bych připustila? - hispanoarab tu ještě taky není
Fotoseriál z Držkové, koně od Procházky. Kobyla po Pawoškovi, P. Jarcovj.
rozi
napsal(a):
Fotoseriál z Držkové, koně od Procházky. Kobyla po Pawoškovi, P. Jarcovj.
QH hřebec na pastvě
rozi
napsal(a):
QH hřebec na pastvě
QH hřebec, 8 let, říkají mu Modelan
rozi
napsal(a):
mamky noční květ
ahoj, ten ryzoň je ten dušný co ho dostal?
rozi
napsal(a):
mamky noční květ
Ahoj Rozi, jé tak ta paintečka Silent Walk to je můj ideál painta,srdeční záležitost vždycky když jsem zavítala k Prochajdom, fotila jsem si ji.a toho Modelana tam mají asi aby si to popřipouštěli,že?jestli je to ten samý,ten byl kdysi na kurzu na Čeladné ,si ho pamatuju,kurz se Zuzkou Pačesovou.Kdy je Marti ten kurz se Soldou vlastně a nejdete tam jako diváci?to i pro diváky stojí 3,5 tis?jedu s koňma 19.9.na rodeo na Slovensko,to bude trapas,ukecali mně ať už letos po 1.startuju - pleasure,já myslela že tam bude aj reining ale ne,tak takové ty hry - barely,klíč.dírka..nějaký gate-race....Honey jsem teď zkoušela trénovat jen "neviditelné "barely,(ty co byly na jízdárce před lety někdo opakovaně ukradl - celkem 6ks,nemá cenu to tam vozit - k cestě...)nechcu si ji moc divočit na tyto disciplíny ale sranda musí být.projednou se snad nezkazí.i její mamka byla všestranná,protože se s ní rychlostky trénovaly jen v klusu nebo tak jemný cval,dokázala jít i pomalu.ale myslím,že na pleasure bude mít Honey víc vlohy jak její mamka
westgirl
napsal(a):
Ahoj Rozi, jé tak ta paintečka Silent Walk to je můj ideál painta,srdeční záležitost vždycky když jsem zavítala k Prochajdom, fotila jsem si ji.a toho Modelana tam mají asi aby si to popřipouštěli,že?jestli je to ten samý,ten byl kdysi na kurzu na Čeladné ,si ho pamatuju,kurz se Zuzkou Pačesovou.Kdy je Marti ten kurz se Soldou vlastně a nejdete tam jako diváci?to i pro diváky stojí 3,5 tis?jedu s koňma 19.9.na rodeo na Slovensko,to bude trapas,ukecali mně ať už letos po 1.startuju - pleasure,já myslela že tam bude aj reining ale ne,tak takové ty hry - barely,klíč.dírka..nějaký gate-race....Honey jsem teď zkoušela trénovat jen "neviditelné "barely,(ty co byly na jízdárce před lety někdo opakovaně ukradl - celkem 6ks,nemá cenu to tam vozit - k cestě...)nechcu si ji moc divočit na tyto disciplíny ale sranda musí být.projednou se snad nezkazí.i její mamka byla všestranná,protože se s ní rychlostky trénovaly jen v klusu nebo tak jemný cval,dokázala jít i pomalu.ale myslím,že na pleasure bude mít Honey víc vlohy jak její mamka
Tak ted mi psala Ingrid (Santosek) Malý Tadeášek už je na světě 47 cm a 2740 g. Oba jsou v pořádku
rozi
napsal(a):
Já nevím, kolik ten kurz stojí, je to spíš pro ty, co aktivně závodí. Možná se tam pojedeme podívat, když si vzpomenu : )
Chystám na prodej sedlo, Zajac. 3roky aktivně ježděné, předtím ne. Měl-li by někdo zájem, zavolejte. Cena 18.tis., s martingalem k němu a podbřišníkem, koženým. Dohoda možná.
rozi
napsal(a):
Chystám na prodej sedlo, Zajac. 3roky aktivně ježděné, předtím ne. Měl-li by někdo zájem, zavolejte. Cena 18.tis., s martingalem k němu a podbřišníkem, koženým. Dohoda možná.
koki-ahoj i mě ingrid psla je to super
enriko
napsal(a):
ahoj,omlouvám se, že vám lezu do diskuze. neznáte někdo prosím koníka jménem Vagabondo? je to plnokrevník, valach a je mu 12 let, hnědák. Pochází od Vizovic. díky za jakékoliv info
Ahojte, dnes bylo krásné odpoledne. Rostou mi tu dva noví jezdci, tak se podívejte, ale pro vás, holky, je to ještě moc mladé maso
rozi
napsal(a):
Ahojte, dnes bylo krásné odpoledne. Rostou mi tu dva noví jezdci, tak se podívejte, ale pro vás, holky, je to ještě moc mladé maso
bratr
rozi
napsal(a):
a poslední
Ahojte, co děláte? Dávám tady fotky koní z pastvy pod přehradou. Na pastvy...spíš, že je to louka, kde něco roste, když je takové sucho...
rozi
napsal(a):
Ahojte, co děláte? Dávám tady fotky koní z pastvy pod přehradou. Na pastvy...spíš, že je to louka, kde něco roste, když je takové sucho...
No a ještě Iza
rozi
napsal(a):
No a ještě Iza
ahojte všeci, ja mam koniky furt doma , je to pohoda rano vstat podívat se z okna a videt je, jit jim dat baštu a celý den je mít na očích. jinak v sobotu jsem si udělala krásný zavěr zavodní letošní sezony v radkove lhotě, barely i tyče první mísro, jsem došla na to že když vubec ale važně vubec netrenuju a nejlip i nejezdím tak chodí ten sajmon špičkově, takže jsem se rozhodla to tak dělat, fotky jsou ze stranek jk radkova lhota
sajma
napsal(a):
ahojte všeci, ja mam koniky furt doma , je to pohoda rano vstat podívat se z okna a videt je, jit jim dat baštu a celý den je mít na očích. jinak v sobotu jsem si udělala krásný zavěr zavodní letošní sezony v radkove lhotě, barely i tyče první mísro, jsem došla na to že když vubec ale važně vubec netrenuju a nejlip i nejezdím tak chodí ten sajmon špičkově, takže jsem se rozhodla to tak dělat, fotky jsou ze stranek jk radkova lhota
sajma
napsal(a):
tad s pohárem za tyčky u podkovy,
a barely, sajmona jsem měla co držet bo jak viděl že jdem zavodit tak chtěl jed,spíše to odzavodil sam a ja se jen vezla a říkala mu at brzdí
sajma
napsal(a):
a barely, sajmona jsem měla co držet bo jak viděl že jdem zavodit tak chtěl jed,spíše to odzavodil sam a ja se jen vezla a říkala mu at brzdí
a do cíle
sajma
napsal(a):
a do cíle
dostavala se i taška s mrkvema takže tady nasísal jestli i zde jsou mrkve, jinak mame i jako vyhru granule takže si sajmi vítěství probaští a tak to má být
sajma
napsal(a):
dostavala se i taška s mrkvema takže tady nasísal jestli i zde jsou mrkve, jinak mame i jako vyhru granule takže si sajmi vítěství probaští a tak to má být
kvalita fotek je na fauně otřesná
sajma
napsal(a):
kvalita fotek je na fauně otřesná
tady za kličovou dírku, kdy jsem udělala takovou menší kulturní vložku a nečekala jsem sajmiho tak rychlé reakce na zastavení a otočeni a mírně me katapultoval ale byl hodný a počkal až se vyhrabu zpět do sedla a pokračovali, na klíčovce páté místo.
sajma
napsal(a):
tady za kličovou dírku, kdy jsem udělala takovou menší kulturní vložku a nečekala jsem sajmiho tak rychlé reakce na zastavení a otočeni a mírně me katapultoval ale byl hodný a počkal až se vyhrabu zpět do sedla a pokračovali, na klíčovce páté místo.
nejspíš to nepujde vidět ale držím se za krk tak tak, je to od něj šlechetné že vydržel par sekund postat v klidu jinak bych letěla na zem jak hruška
sajma
napsal(a):
nejspíš to nepujde vidět ale držím se za krk tak tak, je to od něj šlechetné že vydržel par sekund postat v klidu jinak bych letěla na zem jak hruška
a tady doma, všiměte si krásného sportovního profilu u tohoto mladého hřebečka, ano je to hřebeček a ne březí kobyla
sajma
napsal(a):
a tady doma, všiměte si krásného sportovního profilu u tohoto mladého hřebečka, ano je to hřebeček a ne březí kobyla
mame z jedné strany která je do cesty vysokou zed, sajmi v klidu kouká na procházející lidi, ale někteří musí počkat až povyrostou
sajma
napsal(a):
mame z jedné strany která je do cesty vysokou zed, sajmi v klidu kouká na procházející lidi, ale někteří musí počkat až povyrostou
i přesto že se hooodně snaží
rozi
napsal(a):
Neunavuj tolik toho psa hlídáním koní!
K tomu senu jsem ti neodpověděla: Příležitostně si pro něho přijedu, jak budu mít vozík. Kdybys ho zkrmila, tak se nic nestane.
jj, nebo jestli tak si vem od toho honzi ty kulate, ja je asi brat nebudu
rozi
napsal(a):
Tak si nech ty svoje, mě seno doveze známý, když by bylo potřeba. To Honzovo žere jenom kobyla a musím jí to smíchat s novým a na noc. Je hodně vypršené.
Dobré ráno!
rozi
napsal(a):
Dobré ráno!
Dobré!!!! sedýlko dost pěkné,ještě malinko víc se mi asi líbí to ségry.a to máš posedlí 16náctku?to má i moje kobča a je to pohodlné,a kobyle akorát,tak si myslím že se nemusíš bát délky.a jak Iza nosí hlavičku dole
při lonžování..my byli na Slovensku,fota ze závodů(no nedařilo se nám páč na sebe koně furt řehnili a to si sebe doma ani nevšimnou a chodí pořád kobuš pryč bez malého)ještě nemám zmenšené.tak hodím jen jak jsme v té krásné krajince.tady závodiště -Velká Javorina u hranic
westgirl
napsal(a):
Dobré!!!! sedýlko dost pěkné,ještě malinko víc se mi asi líbí to ségry.a to máš posedlí 16náctku?to má i moje kobča a je to pohodlné,a kobyle akorát,tak si myslím že se nemusíš bát délky.a jak Iza nosí hlavičku dole
při lonžování..my byli na Slovensku,fota ze závodů(no nedařilo se nám páč na sebe koně furt řehnili a to si sebe doma ani nevšimnou a chodí pořád kobuš pryč bez malého)ještě nemám zmenšené.tak hodím jen jak jsme v té krásné krajince.tady závodiště -Velká Javorina u hranic
malý v pučeném boxe na ranči kauboje Pedra v neděli si dává snídani
westgirl
napsal(a):
malý v pučeném boxe na ranči kauboje Pedra v neděli si dává snídani
zdravím od našich bratou máte to tu pěkné
westgirl
napsal(a):
zdravím od našich bratou máte to tu pěkné
...hotová Marlboro country...a "Big sky" to byl odpich Rockyho ...
westgirl
napsal(a):
...hotová Marlboro country...a "Big sky" to byl odpich Rockyho ...
fešák.ale pěkně mně štval v sobotu a Hanyna taky závislačkano už na závody ho brat nebudu
westgirl
napsal(a):
fešák.ale pěkně mně štval v sobotu a Hanyna taky závislačkano už na závody ho brat nebudu
po obědě v saloonu u přátel frčíme dom
westgirl
napsal(a):
po obědě v saloonu u přátel frčíme dom
Byla jsem v min.týdnu v Napajedlích na chov.přehlídce,byla vydařená tak ještě fotečku- nej oblíbenec Varadar.a letím poklízet oře,zatím se mějte,pa
westgirl
napsal(a):
Byla jsem v min.týdnu v Napajedlích na chov.přehlídce,byla vydařená tak ještě fotečku- nej oblíbenec Varadar.a letím poklízet oře,zatím se mějte,pa
A do Pardubic na Velkou Pardubickou se nechystáte někdo? M\y s Luckou možná jo, hlavně jsou tam super ty stánky a perníky : )
rozi
napsal(a):
A do Pardubic na Velkou Pardubickou se nechystáte někdo? M\y s Luckou možná jo, hlavně jsou tam super ty stánky a perníky : )
kámoška mně tam láká,ale myslím že víc z toho člověk má v telce.nerada bych viděla nějaký hnus karambol :-(ale jednou bych tu atmosféru chtěla zažít.teď to asi časově nevyjde.mám radši roviny.steeply jsou hazard.ale na Pardubickou se dycky dívu