Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2009 19:19
sheril

XXX.XXX.88.21

Tak mě napadlo,že tu není tenhle kraj,jsou zde nějací konaci?

22.7.2009 19:20
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):

pusinka

22.7.2009 21:09
cheren

XXX.XXX.95.56

sheril napsal(a):
pusinka

Mno jasný, že jsou Ústí se hlásí

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2009 22:57
23.7.2009 09:22
skippka

XXX.XXX.6.102

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
www.texas-ranch.cz

Já se taky hlásím k ústeckému kraji Konkrétně Litoměřice, koník v Čeřeništi ( http://cereniste.wz.cz )

29.7.2009 21:05
asharka

XXX.XXX.224.138

sheril napsal(a):

já se hlásím, i když koně svého nemám Ale pokud by byl zájem, tak fotím

30.7.2009 07:15
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

sheril napsal(a):

Já se také hlasím koníka mam v Lučním chvojně kousek za Ustím n/L. Co s koníkama dělate? my zacínáme pomalu trenovat na drezuru. tak snad nam to za cas pujde.

sadzi saj

30.7.2009 09:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

denny trikolka napsal(a):
Já se také hlasím koníka mam v Lučním chvojně kousek za Ustím n/L. Co s koníkama dělate? my zacínáme pomalu trenovat na drezuru. tak snad nam to za cas pujde.

Peti, moc Vám to sluší

30.7.2009 09:22
remonek

XXX.XXX.162.107

sadzi saj napsal(a):
Peti, moc Vám to sluší

Ahojky, omlouvám se,že se pletu mezi Ústečáky, ač z tohodle kraje nejsem, ale z ústí mám koníka. Nejezdíte, nebo nejezdil jste někdo v Bánově?? Je to na kraji Ústí

30.7.2009 20:50
sheril

XXX.XXX.88.21

asharka napsal(a):
já se hlásím, i když koně svého nemám Ale pokud by byl zájem, tak fotím

A od kud jsi?Mám pár zvířecích modelů pro focení a umějí vykouzlit nádherné kombinace:pes si hraje s pávem,páv ohrožující kočky,nádherný plavý poník s drzou povahou a mírumilovná mula.

30.7.2009 20:54
sheril

XXX.XXX.88.21

No já mám zvěřinec pro potěšení,dříve jsem jezdila mého poníka a jela párkrát rodeo a ted jezdím jen na procházky s mulou.Jinak jsou koníci výborní pomocníci,při práci v lese,také vozíme děti a sem tam prohjíždka ve vozíku

31.7.2009 00:16
asharka

XXX.XXX.224.138

Charlotten Stern? Na konci června když jsem byla na ranči s kámoškou - má haflinga Madita, asi znáš, tak jsem tam slintala nad sedýlkem a krásnou oranžovou dečkou

31.7.2009 00:17
asharka

XXX.XXX.224.138

sheril napsal(a):
A od kud jsi?Mám pár zvířecích modelů pro focení a umějí vykouzlit nádherné kombinace:pes si hraje s pávem,páv ohrožující kočky,nádherný plavý poník s drzou povahou a mírumilovná mula.

Ústí nad Labem, ale za uhrazení dopravy jsem schopna dojet téměř kamkoliv

31.7.2009 07:03
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

asharka napsal(a):
Charlotten Stern? Na konci června když jsem byla na ranči s kámoškou - má haflinga Madita, asi znáš, tak jsem tam slintala nad sedýlkem a krásnou oranžovou dečkou

Asharka - JJ to je presne ona. Oranžová ta k nám patří. Jinou barvu bych nebrala.Čím fotíš taky, se o focení zajímám. nějaké moje prace jsou na http://charlii.rajce.net
sadzi-saj - děkujeme

31.7.2009 10:05
asharka

XXX.XXX.224.138

Asharka - JJ to je presne ona. Oranžová ta k nám patří. Jinou barvu bych nebrala.Čím fotíš taky, se o focení zajímám. nějaké moje prace jsou na http://charlii.rajce.net
sadzi-saj - děkujeme

Tím samým co ty, mám ho teď nově už asi 14 dní Sice to ještě neni úplně vončo, ale to se časem vychytá :)

31.7.2009 10:08
asharka

XXX.XXX.224.138

asharka napsal(a):
Tím samým co ty, mám ho teď nově už asi 14 dní Sice to ještě neni úplně vončo, ale to se časem vychytá :)

no jinak jsem koukala že na tom druhym profilu na rajčeti u Charlotten Stern máš dokonce i dvakrát Madiho Nemáš ho tam náhodou ještě někde? J8 tam za Péťou pojedu asi někdy příští týden

31.7.2009 10:55
sirsirah

XXX.XXX.63.4

asharka napsal(a):
no jinak jsem koukala že na tom druhym profilu na rajčeti u Charlotten Stern máš dokonce i dvakrát Madiho Nemáš ho tam náhodou ještě někde? J8 tam za Péťou pojedu asi někdy příští týden

taky se hlásíme ústecka a přesně z Chomutova

2.8.2009 19:59
asharka

XXX.XXX.224.138

sheril napsal(a):

Tak co lidi, taky je u vás takový šílený počasí? My se málem nedostali z chaty jakej byl déšť a bouřka... děsný

3.8.2009 06:49
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

sheril napsal(a):

Asharka: mam jenom to co tam je. Fotila jsem si hlavne svoji kobylu, ale pri mem stesti jsem si zapomela preastavit fotak. z toho jak jsem si fotila doma nejake veci.

holky nějak to tu vázne, co mate za koníky a tak?

Přítel ma jeste hanoveračku s 3 měsíčním hříbátkem

3.8.2009 12:20
sheril

XXX.XXX.88.21

Asharka: mam jenom to co tam je. Fotila jsem si hlavne svoji kobylu, ale pri mem stesti jsem si zapomela preastavit fotak. z toho jak jsem si fotila doma nejake veci.

JÁ MÁM SAMÍ KŘÍŽENCEVELŠ PONY X HUCULOARAB,JEZD.KUN X OSEL

3.8.2009 13:28
asharka

XXX.XXX.224.138

chacha, no to mi někoho připomíná - sebe Jak fotím na manuál tak se občas zapomenu, a protože už to není ta EVFka která mi to ukáže v tom hledáčku, tak se pak občas divim co mi z toho leze No jinak ještě přidávám nějakou další foto z ranče, netuším co je to za koníka

3.8.2009 21:10
skippka

XXX.XXX.46.19

asharka napsal(a):
chacha, no to mi někoho připomíná - sebe Jak fotím na manuál tak se občas zapomenu, a protože už to není ta EVFka která mi to ukáže v tom hledáčku, tak se pak občas divim co mi z toho leze No jinak ještě přidávám nějakou další foto z ranče, netuším co je to za koníka

Ahoj, tak my se s mladým úspěšně flákáme Chodím hlídat dva kluky, tak se tam dostanu většinou večer a to už toho moc neudělám Jinak bychom rádi nějaký ty hobby parkury (sportovní ambice se s vlastním koněm vypařily)
Jinak se věnuji jakésy přirozené komunikaci a myslím, že nám to vyhovuje oběma Jinak já osobně taky ráda fotím, teď se učím s novým foťáčkem - Nikon D60

4.8.2009 07:15
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

skippka napsal(a):
Ahoj, tak my se s mladým úspěšně flákáme Chodím hlídat dva kluky, tak se tam dostanu většinou večer a to už toho moc neudělám Jinak bychom rádi nějaký ty hobby parkury (sportovní ambice se s vlastním koněm vypařily)
Jinak se věnuji jakésy přirozené komunikaci a myslím, že nám to vyhovuje oběma Jinak já osobně taky ráda fotím, teď se učím s novým foťáčkem - Nikon D60

Skippka: to ja tam jsem cely den, musíme kapat jedné kobyle po 4 hodnách kapky do oka. A aby to druhe nebylo lito ze nic nema tak se mi zaslapla a mame na 3 týdny vystaráno. takže se tam celý den nudím. Ted už.
O těch sportovních ambicích mi neco rikej. Mě prestali nějak brat na začátku koupe.A ani me nija nechybí

Asharka: ta kobyla tam byla na ustajení měla se pripouštět inseminačně. Také jí neznam. Kdy že mas k nam dorazit? My se taky pujdem asi víkendu pokusit neco cvaknout s tou nasí ratolestí je jediná schopná bechat aniz by jí neco bylo. tak snad to do té doby vydrží.

Jinak ja mam 8-mi letou kobylku plnokrvníka je to zlatíčko, také jsme delali a pokousíme se delat dále pomocí prirozené komunikace. moc nam pomaha. U nas by se melo konat nekdy v ríjnu soutredení s Bořánkem tak jsem už prihlasená a jsem zvedavá co mi to bude prinosem. musíme se nechat prekvapit

4.8.2009 14:33
asharka

XXX.XXX.224.138

Skippka: to ja tam jsem cely den, musíme kapat jedné kobyle po 4 hodnách kapky do oka. A aby to druhe nebylo lito ze nic nema tak se mi zaslapla a mame na 3 týdny vystaráno. takže se tam celý den nudím. Ted už.
O těch sportovních ambicích mi neco rikej. Mě prestali nějak brat na začátku koupe.A ani me nija nechybí

Asharka: ta kobyla tam byla na ustajení měla se pripouštět inseminačně. Také jí neznam. Kdy že mas k nam dorazit? My se taky pujdem asi víkendu pokusit neco cvaknout s tou nasí ratolestí je jediná schopná bechat aniz by jí neco bylo. tak snad to do té doby vydrží.

Jinak ja mam 8-mi letou kobylku plnokrvníka je to zlatíčko, také jsme delali a pokousíme se delat dále pomocí prirozené komunikace. moc nam pomaha. U nas by se melo konat nekdy v ríjnu soutredení s Bořánkem tak jsem už prihlasená a jsem zvedavá co mi to bude prinosem. musíme se nechat prekvapit

Asi v pátek Pokusíme se Madiho dostat do rybní(č)ka

5.8.2009 09:17
jurinek

XXX.XXX.104.2

asharka napsal(a):
Asi v pátek Pokusíme se Madiho dostat do rybní(č)ka

Ahojky hlásí se Stáj Řehlovice, také Ústecký kraj-asi 8km od UL. Rovnou se optám zda by jste neměl někdo zájem o 3,5 letou kobylku Angloarabku, ale je bez papírů, nedohledala jsem rodiče :-( Byla bych moc ráda kdyby šla někam blízko, je to má srdcová záležitost.Více o kobylkce a fota na www.stajrehlovice.websnadno.cz

5.8.2009 09:51
sheril

XXX.XXX.88.21

jurinek napsal(a):
Ahojky hlásí se Stáj Řehlovice, také Ústecký kraj-asi 8km od UL. Rovnou se optám zda by jste neměl někdo zájem o 3,5 letou kobylku Angloarabku, ale je bez papírů, nedohledala jsem rodiče :-( Byla bych moc ráda kdyby šla někam blízko, je to má srdcová záležitost.Více o kobylkce a fota na www.stajrehlovice.websnadno.cz

NEZNÁ NĚKDO CHOMUTOV?A MLADÉHO MAJITELE DVOU ANLICKÝCH PLNOKREVNÍKŮ?MÍSTNÍ ST¨ÁJ,POTŘEBUJI TO NUTNĚ VĚDĚT.DÍKY MOC

5.8.2009 15:45
sirsirah

XXX.XXX.218.151

sheril napsal(a):
NEZNÁ NĚKDO CHOMUTOV?A MLADÉHO MAJITELE DVOU ANLICKÝCH PLNOKREVNÍKŮ?MÍSTNÍ ST¨ÁJ,POTŘEBUJI TO NUTNĚ VĚDĚT.DÍKY MOC

já jsem z chomutov ,tak napiš něco podrobnějšího v jaké stáji?jméno?nebo jména koní?zkusím něco zjistit.Ale koní je po chomutove hodně.

5.8.2009 20:03
sheril

XXX.XXX.88.21

sirsirah napsal(a):
já jsem z chomutov ,tak napiš něco podrobnějšího v jaké stáji?jméno?nebo jména koní?zkusím něco zjistit.Ale koní je po chomutove hodně.

Ahoj potřebuji to pro to,protože jsem se seznámila přes počítač s klukem Tomášem 27 let,má dva plnokrevníky ustájené v nájemné stáji,platí prý 12.000,- za ustájko.Jinač bydlí v paneláku,chce abych se k němu nastěhovala,jenže to je velice závažné rozhodnutí,je to veliká dálka a návíc mám dva koně a jinou zvěř.A na víc svůj pozemek,kde neplatim žádné ustájko.Potřebovala bych si o ně víc zjistit.Nikdy nevíte kdo jaký je.Třeba je to ten pravý princ na bílém koni,ale třeba může být jak můj dosavadní přítel:zlí,žárlivý,líný,necitelný....Vyhlašuji pátrací akci Tom.

5.8.2009 20:05
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Ahoj potřebuji to pro to,protože jsem se seznámila přes počítač s klukem Tomášem 27 let,má dva plnokrevníky ustájené v nájemné stáji,platí prý 12.000,- za ustájko.Jinač bydlí v paneláku,chce abych se k němu nastěhovala,jenže to je velice závažné rozhodnutí,je to veliká dálka a návíc mám dva koně a jinou zvěř.A na víc svůj pozemek,kde neplatim žádné ustájko.Potřebovala bych si o ně víc zjistit.Nikdy nevíte kdo jaký je.Třeba je to ten pravý princ na bílém koni,ale třeba může být jak můj dosavadní přítel:zlí,žárlivý,líný,necitelný....Vyhlašuji pátrací akci Tom.

jeden plnasek je hnědák,skákal S a běhal dostihy,ale nenápadně

5.8.2009 22:29
sirsirah

XXX.XXX.13.17

sheril napsal(a):
jeden plnasek je hnědák,skákal S a běhal dostihy,ale nenápadně

Tak pokud platí 12tis za ustájko za dva koně z toho logicky vyplívá že 6tis za jednoho a v takovéto cenně vím o ustájení přímo v cv v Lesoparku bydlím 10 min od té stáje.A znám z ní několik lidí takže se ti poptám

6.8.2009 22:42
sheril

XXX.XXX.88.21

sirsirah napsal(a):
Tak pokud platí 12tis za ustájko za dva koně z toho logicky vyplívá že 6tis za jednoho a v takovéto cenně vím o ustájení přímo v cv v Lesoparku bydlím 10 min od té stáje.A znám z ní několik lidí takže se ti poptám

Díky moc

7.8.2009 09:01
sherri30

XXX.XXX.219.212

sheril napsal(a):

ahoj tak se k vám taky přidávám s kobylkou Sherri a sme z Lenešic

7.8.2009 22:26
asharka

XXX.XXX.224.138

sheril napsal(a):

Nejdete někdo čirou náhodou zítra na hobby závody na Tatranu v Ústí? Nebo příští sobotu?

7.8.2009 22:29
sheril

XXX.XXX.88.21

asharka napsal(a):
Nejdete někdo čirou náhodou zítra na hobby závody na Tatranu v Ústí? Nebo příští sobotu?

No teda Tatran,byla jsem tam na jaře,nechci pomlouvat,ale myslela jsem,že je to něco lepšího a né že na mě vykoukne trenérka z dvoumetrové hromady bordelu,to teda je jízdárna-nic moc

7.8.2009 22:33
sheril

XXX.XXX.88.21

asharka napsal(a):

AHOJ.KDYŽ JSI Z ÚSTÍ NEZNÁŠ TOHODLE CHLÁPKA ,ŘÍKÁ SE MU mIKY A MÁ PO NEMOCNICÍ RANČ A HOSPODU,CHODÍ O HOLI,JE NĚCO JAK MŮJ TATKA,TAK JESTLI HO ZNÁŠ POZDRAVUJ HO OD ŠÁRKY

7.8.2009 23:32
kviddo

XXX.XXX.94.249

asharka napsal(a):

Mno tak se taky hlásím... stáj Rectory Dubí

8.8.2009 22:25
asharka

XXX.XXX.224.138

sheril napsal(a):
No teda Tatran,byla jsem tam na jaře,nechci pomlouvat,ale myslela jsem,že je to něco lepšího a né že na mě vykoukne trenérka z dvoumetrové hromady bordelu,to teda je jízdárna-nic moc

Taqk tohle jsem trochu nepochopila, nemohla bys nějak konkretizovat?

8.8.2009 22:35
medunka

XXX.XXX.56.81

sheril napsal(a):

Ahojda, tak my jsme z Bystřan u Teplic, chováme welshe všeho druhu, zdravíme. www.smart-web.cz/stajulucky

8.8.2009 23:39
asharka

XXX.XXX.224.138

medunka napsal(a):
Ahojda, tak my jsme z Bystřan u Teplic, chováme welshe všeho druhu, zdravíme. www.smart-web.cz/stajulucky

neznám

11.8.2009 10:35
asharka

XXX.XXX.224.138

sheril napsal(a):
AHOJ.KDYŽ JSI Z ÚSTÍ NEZNÁŠ TOHODLE CHLÁPKA ,ŘÍKÁ SE MU mIKY A MÁ PO NEMOCNICÍ RANČ A HOSPODU,CHODÍ O HOLI,JE NĚCO JAK MŮJ TATKA,TAK JESTLI HO ZNÁŠ POZDRAVUJ HO OD ŠÁRKY

v ÚSTÍ pod NEMOCNICÍ? Tady kolem nem,ocnice nikde koně nejsou, krom teda již zmíněného Tatranu, to je asi nejblíž nemocnici

12.8.2009 06:46
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

asharka napsal(a):

Hanka ( asharka) - ja bych se tam mela ukazat na zavodech, ale kdo vi jak to vsechno je. Jake bylo foceni, kdy neco ukazes?

Holky nejak se nam to tu seka, kde jste kdo?

buggyna

12.8.2009 09:29
buggyna

XXX.XXX.81.124

CCCC! A na nás na Angličácích prdíš, jo? To sem ti teda 2x nelíbí Péťo koukej se tam taky ukázat

12.8.2009 16:27
asharka

XXX.XXX.224.138

Hanka ( asharka) - ja bych se tam mela ukazat na zavodech, ale kdo vi jak to vsechno je. Jake bylo foceni, kdy neco ukazes?

Holky nejak se nam to tu seka, kde jste kdo?

No na Tatranu budu zas tuhle sobotu :-) na fotkách pracuju, zatím třeba něco na ukázku? Mimochodem, ten appaloosák na fotce, The First Point, je fakt magor :-D

12.8.2009 16:35
asharka

XXX.XXX.224.138

asharka napsal(a):
neznám

Ne kecám, to byl blbej vtip Je to príma stáj a mám je tam všechny moc ráda, a doufám že to vědí Ačkoliv vzhledem k tomu že jsem tam už sakra dlouho nebyla to tak asi nevypadá

13.8.2009 07:03
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

asharka napsal(a):
No na Tatranu budu zas tuhle sobotu :-) na fotkách pracuju, zatím třeba něco na ukázku? Mimochodem, ten appaloosák na fotce, The First Point, je fakt magor :-D

to my uz víme moc dlouho. A jak ti to dokazal?

14.8.2009 19:29
asharka

XXX.XXX.224.138

to my uz víme moc dlouho. A jak ti to dokazal?

No on byl zahrabanej v přístřešku, a pak ho Buddy vyhnal a on tam začal lítat šílenou rychlostí dokola, ale furt Chvílema už byl fakt nebezpečnej, protože měl takový tendence nabíhat do koní, ohrady atd. Prostě vypadal jak když mu šibne, a pak najednou byl zas v pohodě

16.8.2009 07:34
luciusl

XXX.XXX.217.210

asharka napsal(a):
Ne kecám, to byl blbej vtip Je to príma stáj a mám je tam všechny moc ráda, a doufám že to vědí Ačkoliv vzhledem k tomu že jsem tam už sakra dlouho nebyla to tak asi nevypadá

Haňouchu, my o Tobě přece víme, že jsi přelétavka
Malvínka už od té doby hodně vyrostla. Já chodím do rachoty, nestíhám ani psát sms-ky.
Do měsíce bude pár nových přírůstků, tak doufám, že s eobjevíš
L

16.8.2009 11:55
sheril

XXX.XXX.88.21

luciusl napsal(a):
Malvínka už od té doby hodně vyrostla. Já chodím do rachoty, nestíhám ani psát sms-ky.
L

HŘEBEC PONY NA PRODEJ,VYBĚLUJÍCÍ,NYNÍ JEN PÁR ŠEDÝCH FLEKŮ,JEŽDĚN 14 LETOU DÍVKOU,DŘÍVE JEZDIL NA VYJÍŽDKY S MOU KLISNOU,NYNÍ DLOUHO SÁM,MLADÝ VĚK 5 LET,112 CM V KOHOUTKU,NENÍ TO ŠETLAND!!!pOTŘEBUJE RÁZNĚJŠÍ PŘÍSTUP A VYKASTROVAT A BUDE Z NĚJ ZLATÝ KONÍČEK,MAJITELÉ HO CHTĚJÍ PRODAT Z DŮVODŮ NEVYUŽITÍ,A ŽE ČASTO UTÍKÁ KE MĚ.nEJSOU SCHOPNI HO NECHAT VYKASTROVAT,JEN VÁŽNÍ ZÁJEMCI KTEŘÍ DAJ KONÍKU LEPŠÍ PÉČI A BUDOU SE MU VĚNOVAT:Cena:Pod 10.000,-,prodají ho levně,bývalého koně co měli nám prodali za 5.000,-.Pokud budete mít zájem dodám tel na majitele.

16.8.2009 19:47
asharka

XXX.XXX.224.138

luciusl napsal(a):
L

No jasný Chtěla jsem koncem srpna jenže máme ve škole praxi od 27 až do prvního září, takže pak některou sobotu, jindy není čas, leda v neděli dopoledne Jo jinak jsem koukala jak Klára luxusně padala z Rozleťáka

NO a jinak . 5.9. by měly být na Tatranu hobby, nepřijedete?

17.8.2009 11:54
falomka

XXX.XXX.230.71

asharka napsal(a):
No jasný Chtěla jsem koncem srpna jenže máme ve škole praxi od 27 až do prvního září, takže pak některou sobotu, jindy není čas, leda v neděli dopoledne Jo jinak jsem koukala jak Klára luxusně padala z Rozleťáka

NO a jinak . 5.9. by měly být na Tatranu hobby, nepřijedete?

Bžany u Teplic

27.8.2009 06:49
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

sheril napsal(a):

Holky pro toho kdo ma zajem delame v rijnu drezurni soustredeni s fabinem sigismondim bude to od patku do nedele. pro vice info se obrat te na petramikolaskova@seznam.cz

sadzi saj

27.8.2009 10:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Holky pro toho kdo ma zajem delame v rijnu drezurni soustredeni s fabinem sigismondim bude to od patku do nedele. pro vice info se obrat te na petramikolaskova@seznam.cz

Nechceš někam hodit info sem celkové?? Docela by mě to zajímalo

29.8.2009 08:37
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

sadzi saj napsal(a):
Nechceš někam hodit info sem celkové?? Docela by mě to zajímalo

Vice info ma mailu. kdo ma zejem at se prosim ozve.

30.8.2009 20:32
asharka

XXX.XXX.200.119

Vice info ma mailu. kdo ma zejem at se prosim ozve.

Ahojky, napsala bys mi pak prosím až bude nějak jisté kdy se to bude konat? Bych se docela ráda přijela podívat, třeba i něco vyfotit a tak

10.9.2009 12:14
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

sheril napsal(a):

Tedy dami nejak jsme se sekli. co u vas noveho?

Jinak kdyby jste měl opravdu někdo zajem o to soustredení dejte vedet. Stále nám chybí lidičky

Jnak u nas novéh asi to že moje kobyla se rozřízla někde na výběhu mame bebí už týden, přítelova kobyla kulhá jako blazen nikdo nevi proč, tak čekáme do soboty jinak se jdou udelat RTG no a malej lumpik sel do noveho stada mezi valachy. Ale bojuje s tim statecne.

sadzi saj

10.9.2009 13:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Tedy dami nejak jsme se sekli. co u vas noveho?

Jinak kdyby jste měl opravdu někdo zajem o to soustredení dejte vedet. Stále nám chybí lidičky

Jnak u nas novéh asi to že moje kobyla se rozřízla někde na výběhu mame bebí už týden, přítelova kobyla kulhá jako blazen nikdo nevi proč, tak čekáme do soboty jinak se jdou udelat RTG no a malej lumpik sel do noveho stada mezi valachy. Ale bojuje s tim statecne.

Ahoj Peti,

prosím tě od kdy do kdy to vlastně je?? Koukala jsem na odkaz, co je v inzerátu na eqch, ale tam máte nějaký špatný datum, pač srpen a začátek září už byl Dík

10.9.2009 15:05
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

sadzi saj napsal(a):
Ahoj Peti,

prosím tě od kdy do kdy to vlastně je?? Koukala jsem na odkaz, co je v inzerátu na eqch, ale tam máte nějaký špatný datum, pač srpen a začátek září už byl Dík

od 30.10 do 1.11

17.9.2009 22:19
nikiska

XXX.XXX.253.78

od 30.10 do 1.11

Ahojky, sem taky z ústeckýho kraje....bydlím v Mostě v paneláku, ale koně mám ve Veltěžích (JK Excalibur Veltěže), kdyby někdo znal :)

fotka je z letošního jara, kdy sme byli ještě v JK Louny...

18.9.2009 21:43
samueliprostor

XXX.XXX.26.24

sheril napsal(a):

Ahoj, já přidávám fotečku mýho miláčka .. jsme z Lenešic (u Loun)

19.9.2009 09:34
asharka

XXX.XXX.96.107

sheril napsal(a):

Hihi, přidávám fotečku jako malinkou reportáž z včerejší Lysé Je to P.R.E, ale bohužel teď u sebe nemám program a na jméno si nevzpomenu

21.9.2009 08:51
nikiska

XXX.XXX.253.78

asharka napsal(a):
Hihi, přidávám fotečku jako malinkou reportáž z včerejší Lysé Je to P.R.E, ale bohužel teď u sebe nemám program a na jméno si nevzpomenu

Ahojky, jedete někdo o víkendu do židovic???V sobotu tam budu jen s foťákem, ale v neděli budu závodittak jaká je konkurence schválně...ale v neděli tam bude strašně moc koní, bude to maso

2.10.2009 15:38
denny trikolka

XXX.XXX.97.2

sheril napsal(a):

Nabízím pastevní ustajení pro klisny a valachy a nebo pro male kobylky. Cena za velkého koně 2.500 bez jádra.
stáje kousek od třebušína

19.4.2010 15:07
denny trikolka

XXX.XXX.107.168

Holky kde se zase flákáte?ustecký kraj nam odešel neznamo kam.

jak se mate a co koníci

11.5.2010 23:42
sheril

XXX.XXX.88.21

Ahoj ústečáci tak u nás na ranči je nového:moje mula Dáša už umí skákat,ve volnosti 110 cm se mno ze zatím učíme nejvíc semnou 70 cm,taky už se nebojí vody a chodí do potoka a přechází přes něj a mé poničce se nedávno 7.5.2010 narodila krásná holčička Boneta,jméno má po mém prvním koníku(ČMB)na které jsem se učila jezdit,vna Šámalově louce v Bedřichově u Liberce poté pak hodně let pomáhala dětem a dospělím v O.S. Svítání v Liberci v Hanychověš a ted si užívá důchod v Jitravě.tO JEN KDYBY JSTE JÍ NĚKDO ZNAL:-)

11.5.2010 23:48
sheril

XXX.XXX.88.21

HLEDÁM A TAKY SE ZÁROVEN PTÁM ZDA SE V OKOLÍ BUDOU POŘÁDAT PARKURY,A NE JEN RODEA-O TY NEMÁM ZÁJEM,A ZDA STAČÍ VYŠETŘENÍ KRVE,KAŽDÝ KONÍK MÁ JINÉ OČKOVÁNÍ,JEN JEDNA MÁ CHŘIPKU,OSTATNÍ TETAN A ODČERVENI.a HLAVNĚ ABY TO BYLI HOBBY PARKURY BEZ LICENCE,JEN SE CHCEME POBAVIT A ZASOUTĚŽIT,MYSLÍM ŽE BYCHOM NEMĚLI PLEMENÉHO SOUPEŘE,KDDYBY JSEM SE DALA DO BOJE S MOU MULOU :-d

15.1.2012 18:47
pete.a

XXX.XXX.72.238

Zdravím,

nutně scháním nějaké levnější (nejlépe pastevní) ustájení pro svého valáška v Ústeckém kraji (Teplice,Bilina a okolí).
Klidně jako parťáka k jinému koníkovi. Nemohu si dovolit ale více, jak 1500kč/měsíc. Nevíte někdo o někom? Prosím, případné nabídky na email: petrachl@centrum.cz
Moc děkuji.

16.1.2012 17:26
sheril

XXX.XXX.31.115

Kdyby někdo chtěl starší balíky,asi 5 kusů na podestýlku,ale ve vnitř budou dobré,jsou v Rumburku,za odvoz.

29.1.2012 11:41
asharka

XXX.XXX.175.177

pete.a napsal(a):
Zdravím,

nutně scháním nějaké levnější (nejlépe pastevní) ustájení pro svého valáška v Ústeckém kraji (Teplice,Bilina a okolí).
Klidně jako parťáka k jinému koníkovi. Nemohu si dovolit ale více, jak 1500kč/měsíc. Nevíte někdo o někom? Prosím, případné nabídky na email: petrachl@centrum.cz
Moc děkuji.

Zkus Royal Liberty - www.royal-liberty.cz, ustájení v zimě včetně sena by mělo vyjít na 1550,- :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík