Plzeňský kraj-Klatovsko, Sušicko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kachnicka

23.7.2009 11:10
kachnicka

XXX.XXX.221.254

Tak zakládám téma, pro koňáky ze Šumavy , a první dotaz: jaký veterinář k Vám jezdí?

23.7.2009 19:23
holkaodkoni

XXX.XXX.87.246

kachnicka napsal(a):
Tak zakládám téma, pro koňáky ze Šumavy , a první dotaz: jaký veterinář k Vám jezdí?

Zdravím!!! tak teď jsem mile překvapena tímto tématem, jelikož jem z Klatovska:-) Přímo z Bystřice nad Úhlavou.
K nám jezdí Martin Přibek z Domažlic je skvělý a velmi spolehlivý!!!
Jinak, vlastním kobylku haflinga Kelly letos sme jí poprvé připouštěli plemeným hřebcem st.Martin tak se mooc těšíme:-)
Mimo jiné máme doma ještě zakrslé králíčky a další zvířectvo :-D
Nějaké fotky a info na www.rope-halter.estranky.cz kde - mimo jiné - nabízím prodej provazových potřeb pro koně :-)
Posílám fotku Kelly

kachnicka

24.7.2009 07:24
kachnicka

XXX.XXX.221.254

holkaodkoni napsal(a):
Zdravím!!! tak teď jsem mile překvapena tímto tématem, jelikož jem z Klatovska:-) Přímo z Bystřice nad Úhlavou.
K nám jezdí Martin Přibek z Domažlic je skvělý a velmi spolehlivý!!!
Jinak, vlastním kobylku haflinga Kelly letos sme jí poprvé připouštěli plemeným hřebcem st.Martin tak se mooc těšíme:-)
Mimo jiné máme doma ještě zakrslé králíčky a další zvířectvo :-D
Nějaké fotky a info na www.rope-halter.estranky.cz kde - mimo jiné - nabízím prodej provazových potřeb pro koně :-)
Posílám fotku Kelly

Také zdravím, já jsem spíše ze Sušicka z malé vesničky Maršovice, máme dvě kobylky haflinga (jedna rok a sedm měsíců, druhá 17). Také jsme letos zkusili připustit, dneska má dorazit veterinář se sonem tak uvidíme. Připouštěli jsem plemeným hřebcem 644 Napoleon.

4.8.2009 16:12
heduss

XXX.XXX.170.176

kachnicka napsal(a):
Také zdravím, já jsem spíše ze Sušicka z malé vesničky Maršovice, máme dvě kobylky haflinga (jedna rok a sedm měsíců, druhá 17). Také jsme letos zkusili připustit, dneska má dorazit veterinář se sonem tak uvidíme. Připouštěli jsem plemeným hřebcem 644 Napoleon.

Tak se přídávám do klubu klatováků, my bydlíme kousek za Nýrskem v Hodousicích, letos už máme 3-měsíčního hřebečka po Le Patron, takže se mi stádečko pěkně rozrůstá. Na podzim mi přiveze kamarádka na ustájení stejně starého hřebečka welscoba, takže si budou kluci hrát a prcek nebude otravovat valacha a mámu.

Heduš

Přidejte reakci

Přidat smajlík