Kati, nemůžu.....od koní jsem už přijela a nebude trvat dlouho a pojedeme s bráchou na sraz Fanclubu Arakainů, tak se těším jak malý dítě..dnes poznám spoustu další super nových lidí při super muzice..hehe...jen ta cesta bude asi náročná...
jenysimons
napsal(a):
Kati, nemůžu.....od koní jsem už přijela a nebude trvat dlouho a pojedeme s bráchou na sraz Fanclubu Arakainů, tak se těším jak malý dítě..dnes poznám spoustu další super nových lidí při super muzice..hehe...jen ta cesta bude asi náročná...
Jo tááák A kam až razíte?
strelish
napsal(a):
Jo tááák A kam až razíte?
byli jsme až za Plzní (Vlčtejn)....bylo to super, jen škoda, že jsem to opět tolik přehnala s alkoholem a dost toho zaspala...hehe...
jenysimons
napsal(a):
Dobré ránko pracující, dovolenkující a prázdninující, jsem nějak brzy vzhůru, tak zkouším, jestli máte všici dovču nebo makáte... dneska jsme spali u mámy, doma budujeme nový povrchy a jsem teda pěkně zvyklá na svojí postýlku a moc jsem se tu nevyspala. Za chvíli razíme nakupovat lino, jsem zvědavá, jak to nacpem do auta
Jaký byl víkend? Já jsem ho vcelku proflákala, odpočívala jsem po náročným týdnu, v sobotu jsem stihla mezi bouřkama vycházku se Saxulou a překonala jsem sama sebe a zvládla jsem mu bez pomoci píchnout poslední dávku ATB. Před cca 3 lety jsem se zařekla, že už to nikdy zkoušet nebudu a ono to šlo.... tak jsem na sebe hrdá, jen Saxula to nečekal a když jsem mu píchla jehlu do zadku, tak se na mě otočil s významným pohledem "už i ty???"
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko pracující, dovolenkující a prázdninující, jsem nějak brzy vzhůru, tak zkouším, jestli máte všici dovču nebo makáte... dneska jsme spali u mámy, doma budujeme nový povrchy a jsem teda pěkně zvyklá na svojí postýlku a moc jsem se tu nevyspala. Za chvíli razíme nakupovat lino, jsem zvědavá, jak to nacpem do auta
Jaký byl víkend? Já jsem ho vcelku proflákala, odpočívala jsem po náročným týdnu, v sobotu jsem stihla mezi bouřkama vycházku se Saxulou a překonala jsem sama sebe a zvládla jsem mu bez pomoci píchnout poslední dávku ATB. Před cca 3 lety jsem se zařekla, že už to nikdy zkoušet nebudu a ono to šlo.... tak jsem na sebe hrdá, jen Saxula to nečekal a když jsem mu píchla jehlu do zadku, tak se na mě otočil s významným pohledem "už i ty???"
No holky, co je to? Snad tak nedřete? Nebo máte všici dovku?
Eviku, dnes u nás byla Seitlová, vázala Démonkovi nožku, máme též flegmonu na pravé přední..pako, jak mi pořád podlejzá a skáče ohrady, tak se někde nehezky řízl a včera to nateklo a začlo být bolestivé, tak jsem volala hnedle podruhé, at se dostaví...
My jsme si vzali radši ATB do žrádla, protože to, co dnes panáček předvedl, bylo dost otřesné...styděla jsem se, ač vím, že je to roček....
jenysimons
napsal(a):
Eviku, dnes u nás byla Seitlová, vázala Démonkovi nožku, máme též flegmonu na pravé přední..pako, jak mi pořád podlejzá a skáče ohrady, tak se někde nehezky řízl a včera to nateklo a začlo být bolestivé, tak jsem volala hnedle podruhé, at se dostaví...
My jsme si vzali radši ATB do žrádla, protože to, co dnes panáček předvedl, bylo dost otřesné...styděla jsem se, ač vím, že je to roček....
Je to tu nějak dovolenkový já tenhle týden po dopolednech buduju doma a po odpolednech předstírám pracovní nasazení v zaměstnání
Už nám leží nové podlahy a uklízíme a stěhujeme zpátky, dneska jsme k tomu i poskládali postýlku, ať máme místnost kompletní
Flegmony jsou mrchy, já jsem včera naposledy převazovala, v pátek už to sundáme, je načase, v tomhle počasí se mi ta noha moc nelíbila, né, že by byla zapařená nebo tak, ale zůstalo mi v ruce nějak moc chlupů....
Saxula byl taky prudič na injekce, ale zatím každý rok dostal jednou atb, tak už si tak nějak zvyknul... né, že by u toho stál jak profík, ale už aspoň stojí a jen zahlíží "zabiju tě"
když mu byl rok, tak jsme se Seitlovou měli dost práce ho udržet a píchnout.... a vidíš, teď jsem si ho píchla úplně sama bez pomocníka....
A jsem mu sehnala mooc fajnový granulky, vůbec si nepamatuju značku, ale Vachuťák je vychválil do nebe, jak nezůstávají v žaludku a tím ho nezatěžují a prý mu po nich porostou kvalitní svaly Saxa je nadšen, když nasypu do žlabu, mám skoro problém mu sundat ohlávku, jak odmítá ten rypák vystrčit
jenysimons
napsal(a):
Týnuš vy taky musíte vyzkoušet kde co koukám :)) Hlavně jak to brzo bez následků odezní My o víkendu očkovaly prcka - čili taky letos už ročka, sice koukal, co se to děje, ale při aktivním drbání se to obešlo vcelku problémů a hezky stál. Ta přítomnost cizího člověka asi dělá dost, no...i když třeba Hlubek ten očkuje super, kůň ani nezpozoruje, že se něco chystá a už ji tam má
Jdu zas pracovat
A fotky jsou kde jinde než ve foťáku
strelish
napsal(a):
Týnuš vy taky musíte vyzkoušet kde co koukám :)) Hlavně jak to brzo bez následků odezní My o víkendu očkovaly prcka - čili taky letos už ročka, sice koukal, co se to děje, ale při aktivním drbání se to obešlo vcelku problémů a hezky stál. Ta přítomnost cizího člověka asi dělá dost, no...i když třeba Hlubek ten očkuje super, kůň ani nezpozoruje, že se něco chystá a už ji tam má
Jdu zas pracovat
A fotky jsou kde jinde než ve foťáku
Holky, nějak jsme zapadly...
Jsem hotová, před chvíli jsem dozavařila 20 kg nakládaček a jsem totálka hotová...
Klárko, Péťo....šup šup s fotkama sééééééém...
haisovad
napsal(a):
Holky, nějak jsme zapadly...
Jsem hotová, před chvíli jsem dozavařila 20 kg nakládaček a jsem totálka hotová...
Klárko, Péťo....šup šup s fotkama sééééééém...
Eviku? Co, už máš všechno nakoupeno na přistěhování nového přírůstka?
Cvičme v rytme...
Carruso
haisovad
napsal(a):
Eviku? Co, už máš všechno nakoupeno na přistěhování nového přírůstka?
Cvičme v rytme...
Carruso
Holky správkyně je zpět...
Ještě napíšu něco akutního pro kolegy a dnes jen nezbytnosti a doženu resty a ukážu vám jak bylo v Itošce...jsem nadšená odpočatá, ale byla bych delé...ale špica a co koní tam bylo čuměla jsem jak puk...za chvilku jsem zpět...
klawdie
napsal(a):
Ještě napíšu něco akutního pro kolegy a dnes jen nezbytnosti a doženu resty a ukážu vám jak bylo v Itošce...jsem nadšená odpočatá, ale byla bych delé...ale špica a co koní tam bylo čuměla jsem jak puk...za chvilku jsem zpět...
Koukám že zbytek má dovču, co....jinak včera jsem dala kovářovoi 1700 za kování na předky se silikonovejma podložkama tak se mi protočili panenky....
no a kobuša si to snad na podruhé užívá, by mě z těch koní trefilo...
trochu provokace neuškodí
klawdie
napsal(a):
Koukám že zbytek má dovču, co....jinak včera jsem dala kovářovoi 1700 za kování na předky se silikonovejma podložkama tak se mi protočili panenky....
no a kobuša si to snad na podruhé užívá, by mě z těch koní trefilo...
trochu provokace neuškodí
večery byli težké
klawdie
napsal(a):
ozááááákkk v provedení bloncek
návštěva aquaparku, užasný den
klawdie
napsal(a):
návštěva aquaparku, užasný den
naše největší pomocnice, bez ní by jsme netrefili....
klawdie
napsal(a):
naše největší pomocnice, bez ní by jsme netrefili....
náš první pohled na pláž, nádhera...
klawdie
napsal(a):
baywatch....
at žije staropramen v plastu, češi noooo
klawdie
napsal(a):
at žije staropramen v plastu, češi noooo
znáte káju fotila....
klawdie
napsal(a):
a nutila lidi pózovat
ale občas Honzík beljsknul mě..holky Valentino, kožich za pouhých 3600 EURO
klawdie
napsal(a):
ale občas Honzík beljsknul mě..holky Valentino, kožich za pouhých 3600 EURO
mě držíš jak tého králíka...zybtek bude na rajčeti
klawdie
napsal(a):
mě držíš jak tého králíka...zybtek bude na rajčeti
Zdravím baboně. Tak já už se taky hlásím nastoupená v pracovním procesu.....Měla jsem týden volna, ale řeknu vám, tak rozlámaná jsem se dlouho necítila. To bude asi tím změrzlým ranním dnešním vstáváním....K tomu to počasí :-(
Většinu času jsem trávila doma, ale stihla jsem jeden den sjet na Slovensko k vodě s Jančou a Kulášem, pak ještě na víkend k přehradě, a taky 3 dny k trenerce s Rozárkou. Jo a ještě návštěva Janičky v Bohumíně s Kačoritou Pár foteček mám, snad je stihnu stáhnout.
A co vy, dovolenkoví???? Už jste se rovnali zpět v ČR? Opět krutá realita?
lanika
napsal(a):
Zdravím baboně. Tak já už se taky hlásím nastoupená v pracovním procesu.....Měla jsem týden volna, ale řeknu vám, tak rozlámaná jsem se dlouho necítila. To bude asi tím změrzlým ranním dnešním vstáváním....K tomu to počasí :-(
Většinu času jsem trávila doma, ale stihla jsem jeden den sjet na Slovensko k vodě s Jančou a Kulášem, pak ještě na víkend k přehradě, a taky 3 dny k trenerce s Rozárkou. Jo a ještě návštěva Janičky v Bohumíně s Kačoritou Pár foteček mám, snad je stihnu stáhnout.
A co vy, dovolenkoví???? Už jste se rovnali zpět v ČR? Opět krutá realita?
Jéé paní taky dovolenkovala...u mě dobrý nebyli jsme tak dlouho tak se dalo...na srovnání postačili dva dny...
Dneska frčím za SAbunkou včera Terka psala že na tvrdým kulhal, tak uvidíme, zrovna nějak nemám tušení kde seberu další dva litry takhle po dovolený...stačilo to evidetně zcela zbytečný kování...sakra...
klawdie
napsal(a):
Kláruš super počasíčko jak tak vidím a ta voda taky nádherná... no je vidět, že jste si to tam užili
strelish
napsal(a):
Kláruš super počasíčko jak tak vidím a ta voda taky nádherná... no je vidět, že jste si to tam užili
Kdepak všechny jste baboně, potřebuju Vás...nějak na mě padaj depky a zmítám nad koňskýma osudama...sahibek kulhá a injekce se jeví jako nezbytnost...a mínusové položky narůstají...je to holt drahej koníček...
klawdie
napsal(a):
Kdepak všechny jste baboně, potřebuju Vás...nějak na mě padaj depky a zmítám nad koňskýma osudama...sahibek kulhá a injekce se jeví jako nezbytnost...a mínusové položky narůstají...je to holt drahej koníček...
Ahojda...
Klárko, neztrácej hlavu..já jsem dnes taky zase o 1100,- chudší a proč? Byla u nás na malýho na kontrolu Seitlová s tím, že malej minimálně tejden nesmí do ohrady, musím s ním chodit procházkovat, chladit a čistit to..posrala jsem to nejspíš hlavně já, když jsem prvně volala Seitlovi a on mi řekl, at mu to zavážu, tak jsem vzala obinadlo a nevědomky mu to jen tak zavázala a dala mu na to ještě Kíšovu kamaši, aby si to v ohradě někde nesundal....měl to den a pak jsem mu to před procházkou sundala, otok byl pryč, ale běhěm asi 2 minut to oteklo jako kráva a začal mi kulhat..takže jsem mu nožku asi trochu zaškrtila..dostali jsme dnes pastu na záněty a otoky, tak uvidíme..za týden bude další návštěva, ale tentokrát asi celé rodiny Seitlových, protože u nás na statku bude více zákroků....
JInak Démonek je fakt pěknej zmrdeček vyčůranej..Parelliho lopata na něho byla použita už nesčetněkrát a je fakt, že dnes mu ji stačí pohrozit a jde to...relativně...bude s ním spousta práce, ale je fakt, že času máme ještě dost...
V sobotu jedu zase na závody, tentokrát do Poděbrad s Kátou Světlíkovou.jedu ZL, L*, Sko jsem ještě dostala zákazem...
JInak co nevidět budeme štastnými majiteli pískové jízdárny...
jo a tohle jsme jednou večer provedli bastikovi :-D
jenysimons
napsal(a):
Ahojda...
Klárko, neztrácej hlavu..já jsem dnes taky zase o 1100,- chudší a proč? Byla u nás na malýho na kontrolu Seitlová s tím, že malej minimálně tejden nesmí do ohrady, musím s ním chodit procházkovat, chladit a čistit to..posrala jsem to nejspíš hlavně já, když jsem prvně volala Seitlovi a on mi řekl, at mu to zavážu, tak jsem vzala obinadlo a nevědomky mu to jen tak zavázala a dala mu na to ještě Kíšovu kamaši, aby si to v ohradě někde nesundal....měl to den a pak jsem mu to před procházkou sundala, otok byl pryč, ale běhěm asi 2 minut to oteklo jako kráva a začal mi kulhat..takže jsem mu nožku asi trochu zaškrtila..dostali jsme dnes pastu na záněty a otoky, tak uvidíme..za týden bude další návštěva, ale tentokrát asi celé rodiny Seitlových, protože u nás na statku bude více zákroků....
JInak Démonek je fakt pěknej zmrdeček vyčůranej..Parelliho lopata na něho byla použita už nesčetněkrát a je fakt, že dnes mu ji stačí pohrozit a jde to...relativně...bude s ním spousta práce, ale je fakt, že času máme ještě dost...
V sobotu jedu zase na závody, tentokrát do Poděbrad s Kátou Světlíkovou.jedu ZL, L*, Sko jsem ještě dostala zákazem...
JInak co nevidět budeme štastnými majiteli pískové jízdárny...
jo a tohle jsme jednou večer provedli bastikovi :-D
hele krasavo, běžím náhodou kolem a když tě tu vidím, nemáš mi takhle náhodou změřit Diegovi plácačky?
abych ti to mohla v neděli dodat?
jenysimons
napsal(a):
Dobré ráno...
Kobylky se mají fajne, věřím, že i mladá, na kterou mám velmi málo času :-( Nicméně Molinatá je fajn, mále kolem vsi posekaná pole, tak chodíme makat na kondičku... A srnky makají s námi..
Malá Noni roste jak z vody, mám ve foťáku nějakej snímek, no snad víkend bude volný, tak musíte vydržet
Týnuš, možná se potkáme... V sobotu...
Tak se mějte úplně nejbáječněji, jak jen to jde...
molly
napsal(a):
Dobré ráno...
Kobylky se mají fajne, věřím, že i mladá, na kterou mám velmi málo času :-( Nicméně Molinatá je fajn, mále kolem vsi posekaná pole, tak chodíme makat na kondičku... A srnky makají s námi..
Malá Noni roste jak z vody, mám ve foťáku nějakej snímek, no snad víkend bude volný, tak musíte vydržet
Hoj Zuzí, Týnuško a snad ještě někdo sem jukne...
Zuzí mi se uvidíme dnes?...počítám s tebou.
Týnuško, nevěším, ale už se to finančně nějak bortí..a moje jezdecké ambice nejsou, teda nyní, noo...tak uvidíme...chci se o své koníky starat plnohodnotně...
zítra si jedu pro hnědou, tak doufam že se to na podruhý zadařilo...
molly
napsal(a):
Dobré ráno...
Zuzi, to by bylo faine, moc ráda bych tě aspon zahlídla, protože vím, jak to na závodech s časem máš, tak to na nějakej velkej pokec asi moc nebude, ale víš jak...
jedu do práce, tak přeju příjemný a úspěšný den
jenysimons
napsal(a):
Dobré ránko ženy, hlásím se ze staveniště Klára viděla
Za chvilku frčím na kontrolu, snad je vše v pohodě.
Saxula už je zdráv, ale nějak má den málo hodin a není na něj čas, tak si jen válí šunky v ohradě a je spokojen. V pondělí jsme strouhali, u poslední nohy jsem už už chtěla chválit, že se ani nehne a v tom momentě vymyslel, že o třech nohách odejde a spadnul nám na kováře, trubka...
Jak se mi blíží dovča, tak se mi úplně vůbec nechce chodit do práce a to už bych oficiálně mohla jít na mateřskou
Doma už stojí postýlka, mám tu několik pytlů oblečení pro malý, co musím vytřídit, o víkendu jsme pořídili přebalovací pultík a brzy budem připraveni na nového člena rodiny teda jen vybavením....
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko ženy, hlásím se ze staveniště Klára viděla
Za chvilku frčím na kontrolu, snad je vše v pohodě.
Saxula už je zdráv, ale nějak má den málo hodin a není na něj čas, tak si jen válí šunky v ohradě a je spokojen. V pondělí jsme strouhali, u poslední nohy jsem už už chtěla chválit, že se ani nehne a v tom momentě vymyslel, že o třech nohách odejde a spadnul nám na kováře, trubka...
Jak se mi blíží dovča, tak se mi úplně vůbec nechce chodit do práce a to už bych oficiálně mohla jít na mateřskou
Doma už stojí postýlka, mám tu několik pytlů oblečení pro malý, co musím vytřídit, o víkendu jsme pořídili přebalovací pultík a brzy budem připraveni na nového člena rodiny teda jen vybavením....
JJ staveniště je hustý, ale určo to bude brzy vypadat k obrazu Vašemu...však už se to rýsuje...ty Evíku si pěkně odpočin a naber sílu bude jich třeba...to volno ti závidím...
škoda že se o víkednu neuvidíme, tak za týden...
jenysimons
napsal(a):
hoj slunečka moje, se hlásím po dlouhé době do služby...zrovna vyvařuju, včera jsme měli trénink a rezátorek velmi mile překvapil, chodili jsme v podstatě jenom řady a už žádné usínání někde uprostřed..
jinak naše dovča s Kulášem, jen dva dny v Praze, kdy jsme prosvištěli co šlo a katastrofální 14 hodinová cesta domů kvůli boučce a úchvatným ČD..a pak den s Lenuškou u vody...
ale doma hotová kupa práce, halvně po více jsk dvou dnech sekání vysekány všechny ohrady i kolem kulíků a pod páskou...
rezátor je slušná koule, že se divím, že se mi nevznese..:))a to jí fakt ubírám, kde můžu..
jinak katastrofa ja ten hmyz, letos ještě horší než loni, i Lenuška s Kačorem se přesvědčily...koně mají záclony, raid a furt málo...navíc včera alergická reakce na endure...
takže radost..černý koník stále stejný, rozruší ho i návrat ryzca z vyjížďky, zajíc v ohradě, zapnutý křovinořez..ale zatím to ve volnosti zvládáme a i vést se dá...
hrozně závidím to moře, tež bych hned jela...
kukinatost
napsal(a):
hoj slunečka moje, se hlásím po dlouhé době do služby...zrovna vyvařuju, včera jsme měli trénink a rezátorek velmi mile překvapil, chodili jsme v podstatě jenom řady a už žádné usínání někde uprostřed..
jinak naše dovča s Kulášem, jen dva dny v Praze, kdy jsme prosvištěli co šlo a katastrofální 14 hodinová cesta domů kvůli boučce a úchvatným ČD..a pak den s Lenuškou u vody...
ale doma hotová kupa práce, halvně po více jsk dvou dnech sekání vysekány všechny ohrady i kolem kulíků a pod páskou...
rezátor je slušná koule, že se divím, že se mi nevznese..:))a to jí fakt ubírám, kde můžu..
jinak katastrofa ja ten hmyz, letos ještě horší než loni, i Lenuška s Kačorem se přesvědčily...koně mají záclony, raid a furt málo...navíc včera alergická reakce na endure...
takže radost..černý koník stále stejný, rozruší ho i návrat ryzca z vyjížďky, zajíc v ohradě, zapnutý křovinořez..ale zatím to ve volnosti zvládáme a i vést se dá...
hrozně závidím to moře, tež bych hned jela...
To je nádherná fotka s Cvačkou JAni...
Jo jo mi povídej hned byhc se vrátila...nějak moc povinností v tom Hradci...dneska nehtařím, zítra pro kobylu...víkend ve znamení rodiných oslav z obou stran..to zas bude...a příští víkend pokud Sabunko zdraví dovolí ho odvážím na týden na prázdniny na pastviny odpočívat a pást se...a pokud seženu vůz vezmu oba, kobylici jen na víkend a v neděli pošupajdí se mnou dom a necháme tam relaxovat jen Sabunku s terezkou...a já si taky o víkednu aspon udělám volněji a pověnuji se koníkům...
jenysimons
napsal(a):
Dámy, mám zas další model fešných nehtíků
Budete mrkat, až Klárka vytasí foto.. Doma u ní vládne taková pohoda, že byste si ji mohly nabrat do ruksaku a odnést dom... Tak aby to zavládlo aji u Tvých ořů, Klári..
malá dračice...
molly
napsal(a):
Dámy, mám zas další model fešných nehtíků
Budete mrkat, až Klárka vytasí foto.. Doma u ní vládne taková pohoda, že byste si ji mohly nabrat do ruksaku a odnést dom... Tak aby to zavládlo aji u Tvých ořů, Klári..
malá dračice...
Mějte krásný den a pohodový víkend!!!!
molly
napsal(a):
Mějte krásný den a pohodový víkend!!!!
Zdravím všechny pracující , dovolenkující neb prázdninující Konečně pjuntulinek, co víc si přát.....
Z dneška se klube moc hezký den, snad to vydrží i do zítra. Jedu poprvé zkusit Rozárku mezi koně. Jsem zvědavá, zda mě tam někde neztratí, je živá až až, ale tak zase fajné, bo tam je ohraničené ne moc velké kolbiště s pískem. To by ji mohlo opticky brzdit
lanika
napsal(a):
Zdravím všechny pracující , dovolenkující neb prázdninující Konečně pjuntulinek, co víc si přát.....
Z dneška se klube moc hezký den, snad to vydrží i do zítra. Jedu poprvé zkusit Rozárku mezi koně. Jsem zvědavá, zda mě tam někde neztratí, je živá až až, ale tak zase fajné, bo tam je ohraničené ne moc velké kolbiště s pískem. To by ji mohlo opticky brzdit
Jo a u vody bylo fakt božsky
lanika
napsal(a):
Jo a u vody bylo fakt božsky
Pro představu záclonky made in Kukina
lanika
napsal(a):
Pro představu záclonky made in Kukina
Jo a ještě jedna z bečky u nás doma.......I přes nepřízeń počasí bylo fáááááájně
lanika
napsal(a):
Jo a ještě jedna z bečky u nás doma.......I přes nepřízeń počasí bylo fáááááájně
lanika
napsal(a):
Bejvávalo....
Ale Rozárka mi dělá velikou radost......Ještě že ji mám, děvčicu jednu.
lanika
napsal(a):
Ale Rozárka mi dělá velikou radost......Ještě že ji mám, děvčicu jednu.
Taska po okování začla kulhat, byla fest otlačená....Uvidíme za pár dnů co to udělá....Bolelo ji to už při kování. Snad se z toho nevyklube abces. Holky, ale už začla konečně přibírat, chválabohu. Navíc má obrovskou chu´t k jídlu, což je jen a jen dobře......Nikdy se tak do jádra nebo sena nevrhla jak ted......A že toho teda spořádá :-)
lanika
napsal(a):
Taska po okování začla kulhat, byla fest otlačená....Uvidíme za pár dnů co to udělá....Bolelo ji to už při kování. Snad se z toho nevyklube abces. Holky, ale už začla konečně přibírat, chválabohu. Navíc má obrovskou chu´t k jídlu, což je jen a jen dobře......Nikdy se tak do jádra nebo sena nevrhla jak ted......A že toho teda spořádá :-)
Zdárek, konečně to tu trochu žije...po ránu..
Zuzíku děkuji...nehtíky mám doma..tak je kdyžtak cvakni ty, nějak jsem zapoměla vytáhout kartu a vzít jí sebou do práce......kdyby jsi pak viděla tu divočinu co jsem dělala Šáry no mazec Jamajka, ale ladí jí to k image
Lenucho to je paráda tak to budem držet pěstičky...v hradci nějak závodní ambicce umřely, já na koni neseděla 14 dní a zatím mě nijak extra zadek nesvrbí...
A TAska bude dobrá třeba se jen panu kováři podařilo jí zakovat...já jsem tu jen do dvanácti a pak si jedu pro tu malou dračici tak jsem zvědavá jestli ke mě tentokrát přijde nebo ji zas budu na pastvinách lovit...
Sabulku nožky bolí, večer sem dostala zprávičky, že se mu nechce chodit a je smutný, vet to opět chce řešit equipalazonem..no nevím a dovču na pastvinách vřele doporučil,tak jsem ráda že může jet...sand mu to pomůže, ale dle mého názoru stejně injekci do kloubu neujde...musím poprosit o konzultaci Seitla at mám klid...je to na hovno když není zdraví...
klawdie
napsal(a):
Zdárek, konečně to tu trochu žije...po ránu..
Zuzíku děkuji...nehtíky mám doma..tak je kdyžtak cvakni ty, nějak jsem zapoměla vytáhout kartu a vzít jí sebou do práce......kdyby jsi pak viděla tu divočinu co jsem dělala Šáry no mazec Jamajka, ale ladí jí to k image
Lenucho to je paráda tak to budem držet pěstičky...v hradci nějak závodní ambicce umřely, já na koni neseděla 14 dní a zatím mě nijak extra zadek nesvrbí...
A TAska bude dobrá třeba se jen panu kováři podařilo jí zakovat...já jsem tu jen do dvanácti a pak si jedu pro tu malou dračici tak jsem zvědavá jestli ke mě tentokrát přijde nebo ji zas budu na pastvinách lovit...
Sabulku nožky bolí, večer sem dostala zprávičky, že se mu nechce chodit a je smutný, vet to opět chce řešit equipalazonem..no nevím a dovču na pastvinách vřele doporučil,tak jsem ráda že může jet...sand mu to pomůže, ale dle mého názoru stejně injekci do kloubu neujde...musím poprosit o konzultaci Seitla at mám klid...je to na hovno když není zdraví...
Já držím pěsti i tobě, Kláruš....Snad se napodruhé podaří. A co Pe´tula???? Už se tu dlouho neukázala. Co Grase? To ani segra nechce nikam vyrazit?
lanika
napsal(a):
Já držím pěsti i tobě, Kláruš....Snad se napodruhé podaří. A co Pe´tula???? Už se tu dlouho neukázala. Co Grase? To ani segra nechce nikam vyrazit?
segra má dovču, tak ještě trochu výletuje..nějak se po té dovolence nechce nikomu nic..koním to neublíží ba naopak...na konci sprna je tu zas GP tak předpokládám, že tam určo vyrazí...
jenysimons
napsal(a):
Ahpjky holky, už mám konečně chvilinku abych taky o sobě dala vědět,já stále ještě dovolenkuju a řádně si to užívám,Týden v Itálii byl úžasný- kamarádi, moře, pizza..no báječnéé
. Včera jsem se vrátila od Rockyho, byla jsem relaxovat na pár dní v Mimoni... Vždycky když tu moji hroudičku vidím h ned bych ho odvezla domů!!!Néé protože by se tam měl špatně, to vůbec.Ale krásnějšího koně jsem v životě neviděla..Tak mě mrzí jeho osud
Rocky tam má ted na čas 19 letou klusačku, tak jsme s Kačkou nejdříve chtěli zdolat Ralsko a pak jsme jeli jen na Průrvu, kde jsme se s nima vykoupali. Bylo tam úžasně! Pak ještě dodám fotky. Mějte se krásně!!!Zase se co nejdřív ozvu!
rocky
napsal(a):
Ahpjky holky, už mám konečně chvilinku abych taky o sobě dala vědět,já stále ještě dovolenkuju a řádně si to užívám,Týden v Itálii byl úžasný- kamarádi, moře, pizza..no báječnéé
. Včera jsem se vrátila od Rockyho, byla jsem relaxovat na pár dní v Mimoni... Vždycky když tu moji hroudičku vidím h ned bych ho odvezla domů!!!Néé protože by se tam měl špatně, to vůbec.Ale krásnějšího koně jsem v životě neviděla..Tak mě mrzí jeho osud
Rocky tam má ted na čas 19 letou klusačku, tak jsme s Kačkou nejdříve chtěli zdolat Ralsko a pak jsme jeli jen na Průrvu, kde jsme se s nima vykoupali. Bylo tam úžasně! Pak ještě dodám fotky. Mějte se krásně!!!Zase se co nejdřív ozvu!
A abych nezapoměla. Bílá a žlutej se mají dobře, ted mají trochu flákačku,já jsem pryč,holky lítaj po táborech..Bílá se s muchařinou celkem drží, srpen ted bude nejhoršííí...A co závody? musím mrknout na net kde je co a někam zas vyjedu a pak nás čeká opět GP! Těším se a doufám že tentokrát Týnuška už nezapomene
rocky
napsal(a):
A abych nezapoměla. Bílá a žlutej se mají dobře, ted mají trochu flákačku,já jsem pryč,holky lítaj po táborech..Bílá se s muchařinou celkem drží, srpen ted bude nejhoršííí...A co závody? musím mrknout na net kde je co a někam zas vyjedu a pak nás čeká opět GP! Těším se a doufám že tentokrát Týnuška už nezapomene
Káča- Ester, Péťa- Rocky
rocky
napsal(a):
Pozdrav pro fauničku
Ještě jsem si pzkoušela klusačku
rocky
napsal(a):
Ještě jsem si pzkoušela klusačku
Pro Káju, to je Remi- štěňátko z čarodek
strelish
napsal(a):
Tý jo, tak to je boží brouzdaliště!!
no a to by zatím stačilo..papa
rocky
napsal(a):
no a to by zatím stačilo..papa
Zas uplne brouzdaliste to neni protoze tam jak vyteka reka ze skaly je vice metru,kluci tam chodi pry skakat ze skaly..ale bylo tam krasne
rocky
napsal(a):
Zas uplne brouzdaliste to neni protoze tam jak vyteka reka ze skaly je vice metru,kluci tam chodi pry skakat ze skaly..ale bylo tam krasne
Pe´tuš, ten Rockáč je konisko, páni :-( Škoda ho....... Ale je fajn, že se má klučina dobře.
Tak užívej volna i za nás, kočko
lanika
napsal(a):
Pe´tuš, ten Rockáč je konisko, páni :-( Škoda ho....... Ale je fajn, že se má klučina dobře.
Tak užívej volna i za nás, kočko
Ahojda holky,
tak jsem se zase konečně na chvíli dostala ke compu..jsem sice u koní, ale Jára tu má wifinu, tak jsem na notasu a jelikož holky obědují a já nemám hlad, tak sedím u compu a čtu, co je nového...
Holky, jsem ráda, že jste si dovku užily, já si ted taky maximálně užívám....šéfovou (Míšu) máme od pátku v Bulharsku a my tu užívážme srandy a pohody, ač pracovní...
Démonek stále doma, nožka se nám moc nelepší a stále má nedostatek hliníku, takže parelliho lopata je pořád na blízku a občas mu trochu hliníku dodá do těla..ted jsem se na něho šla do boxu mrknout, mazlili jsme se a najednou po mě prostě hrábl předkem...ten jich zase dostal..sice ne lopatou, ale dostal...holky, roste mě trochu přes hlavu..jen, co trochu naroste, půjdou kulky papááááá....
Jinak, Peti, GP mám v diářu už asi od února a vypadá to, že jedu sobota neděle a budeme ustájení...snad to půjde nějak domluvit, abych za jednu noc neplatila plnou taxu....snad se nějak domluvíme...
Jinak 15.8. jedu zase do Josefova a pojedu ZL, L, tak uvidíme, třeba to dopadne zase dobře
holky, mějte se co možná nejlíp paa...
jenysimons
napsal(a):
Dobré ránko
Víkend byl náročný, ale dalo se. Včera jsem si po dlouhé době dopřála trochu luxusu a byla celé dopoledne (!) v poloze ležmo Bůhví, kdy se na to zas dostanu...
A takhle vypadá Roy s Abíčkem ještě jsem se nedostala k tomu dodělat fota a už mám v aparátu nová z Poděbrad..
Kdybyste měl někdo tušení, jak se naklonovat, přijímám tipy
molly
napsal(a):
Dobré ránko
Víkend byl náročný, ale dalo se. Včera jsem si po dlouhé době dopřála trochu luxusu a byla celé dopoledne (!) v poloze ležmo Bůhví, kdy se na to zas dostanu...
A takhle vypadá Roy s Abíčkem ještě jsem se nedostala k tomu dodělat fota a už mám v aparátu nová z Poděbrad..
Kdybyste měl někdo tušení, jak se naklonovat, přijímám tipy
Tak pa a pěkný den
lanika
napsal(a):
Tož kde zas všeci jste?????
Kláruš co kobuše???? Už ji máš doma?
lanika
napsal(a):
Kláruš co kobuše???? Už ji máš doma?
Jsem dneska nějaká vláčná Ne a ne se chytnout práce. Brrrrrrrrrr
lanika
napsal(a):
Jsem dneska nějaká vláčná Ne a ne se chytnout práce. Brrrrrrrrrr
A letíme
lanika
napsal(a):
jj madam si válí šunky doma...a čekám až bude vhodnej termín na sono...
lanika
napsal(a):
A ještě voda.....Ta byla postrachem asi většiny jezdců
klawdie
napsal(a):
jj madam si válí šunky doma...a čekám až bude vhodnej termín na sono...
naše nová kruhajda..provizorní...
klawdie
napsal(a):
naše nová kruhajda..provizorní...
a novej koník, apa Fred
klawdie
napsal(a):
Hezkej ale bojavej...
a ještě v plné kráse..tříletáček.obsedá se..
lanika
napsal(a):
Vám se to tam taky nějak rozrůstá, vi´d? Kolik tam vlastně+ máte celkem koníků?
Leni jedenáct...
klawdie
napsal(a):
Holky barevky...akorát nás prej zradila zelená, tak budem opravovat
Kláruš, nehtíky super. Jinak u nás leje a leje.......
lanika
napsal(a):
Kláruš, nehtíky super. Jinak u nás leje a leje.......
U nás je kupodivu hezky, kabonilo se to ráno...dneska jdemzas s konouchama něco dělat...
klawdie
napsal(a):
U nás je kupodivu hezky, kabonilo se to ráno...dneska jdemzas s konouchama něco dělat...
Zdar ženy..nikdo nikomu nic..tak to tady poslední dobou vypadá
KOníci se mají dobře..Sabulka chodí bez problému, kobyla vegetí, ted vubec nejezdím, takže odpočívám i já...Sabulka si začíná pomalu balit jedem na odpočinkovou dovolenou na pastvinu, tak už se moc těší...
klawdie
napsal(a):
Zdar ženy..nikdo nikomu nic..tak to tady poslední dobou vypadá
KOníci se mají dobře..Sabulka chodí bez problému, kobyla vegetí, ted vubec nejezdím, takže odpočívám i já...Sabulka si začíná pomalu balit jedem na odpočinkovou dovolenou na pastvinu, tak už se moc těší...
jo a tady druhé quatřisko hřebčoun tam kde jsem měla kobuli,pěknej kousek ten by se mi libil víc...
klawdie
napsal(a):
jo a tady druhé quatřisko hřebčoun tam kde jsem měla kobuli,pěknej kousek ten by se mi libil víc...
no a v sobotu jsme bli kouknout opět na kámošky koníka jak se uzdravuje..tohle sjem ulovila...
klawdie
napsal(a):
no a v sobotu jsme bli kouknout opět na kámošky koníka jak se uzdravuje..tohle sjem ulovila...
klawdie
napsal(a):
naprosto luxusní mimi velšské
to je hlavička a ten make up
klawdie
napsal(a):
to je hlavička a ten make up
šimlík jak vyšitý :))
Quartery mi ani neukazuj, až nebudem vědět co s penězma, nějakého pořídíme
Urodil se nám černý oves....našla jsem o něm tohle:
Právě pro vysoký obsah bílkovin je vhodný pro výživu sportovních a chovných koní. „Při šlechtění jsme počítali s podporou chovatelů koní. Například ve Francii nebo Německu má pěstování černopluchého ovsa dlouhou tradici a chovatelé si ho z těchto zemí dováželi,“ přiblížil důvod šlechtění netradičně zbarveného ovsa v ČR obchodní ředitel.
Podle Ing. Krouského odrůda Raven zajímavě doplňuje domácí sortiment. Stoupající stavy koní u nás, stejně jako zvýšené nároky na kvalitní krmivo můžou této odrůdě přinést významné postavení na trhu.
Tak jsem zvědavá
strelish
napsal(a):
šimlík jak vyšitý :))
Quartery mi ani neukazuj, až nebudem vědět co s penězma, nějakého pořídíme
Urodil se nám černý oves....našla jsem o něm tohle:
Právě pro vysoký obsah bílkovin je vhodný pro výživu sportovních a chovných koní. „Při šlechtění jsme počítali s podporou chovatelů koní. Například ve Francii nebo Německu má pěstování černopluchého ovsa dlouhou tradici a chovatelé si ho z těchto zemí dováželi,“ přiblížil důvod šlechtění netradičně zbarveného ovsa v ČR obchodní ředitel.
Podle Ing. Krouského odrůda Raven zajímavě doplňuje domácí sortiment. Stoupající stavy koní u nás, stejně jako zvýšené nároky na kvalitní krmivo můžou této odrůdě přinést významné postavení na trhu.
Tak jsem zvědavá
jj chápu, jen ty prachy..oves vám vydělá¨
bavorský teplokrevník s hannoverem, hřebec, zajímavé zvířátko...zatím mláďátko..
jenysimons
napsal(a):
hoj ďouchy, já jsem včera vylezla na černého koníka, jenom tak an chvilku,jsme pochodili a poklusali...ale je vidět, jak je z toho ze začátku rozhozený..a to rodeo, co předvádí se sedlem...ale potom - jenom sedím a holeněma ho otáčím kolem nohy, když to srovnám s rezátorem, je to fakt mauec rozdíl..dneska mě čeká s ryzečkou trénink, tož uvidíme, co si na nás Beďa nachystá...
sledujte to krčisko...
jenysimons
napsal(a):
baby, dovča sa mi krátí, jsem si tak zvykla....teď mám akorát v plánu vymlátit svých pár arů ovsa:)))
kukinatost
napsal(a):
baby, dovča sa mi krátí, jsem si tak zvykla....teď mám akorát v plánu vymlátit svých pár arů ovsa:)))
a rezátor kyne a kyne..:)))
kukinatost
napsal(a):
hoj ďouchy, já jsem včera vylezla na černého koníka, jenom tak an chvilku,jsme pochodili a poklusali...ale je vidět, jak je z toho ze začátku rozhozený..a to rodeo, co předvádí se sedlem...ale potom - jenom sedím a holeněma ho otáčím kolem nohy, když to srovnám s rezátorem, je to fakt mauec rozdíl..dneska mě čeká s ryzečkou trénink, tož uvidíme, co si na nás Beďa nachystá...
sledujte to krčisko...
a lesk jako blesk, nádhera...Jani, Káti a všechny moje douchy rozhazuji sítě a sbírám info...konečně jsem vypáčila z Nováka název léku pro Sabku, je to Tildren......prej to sportákum vystačí na 2-3 roky...to by byla vubec paráda, ale ten rok mi postačí..kdyby jste měli u sebe nějakeho odborníka, zkuste se za mě poptat chci znát na to názory či doporučení a klidně i něčeho lepšího...pokud to "zdraví" koupit jde, jdu do toho...
kukinatost
napsal(a):
a rezátor kyne a kyne..:)))
ty máš připuštíno..je krásná...já taky budu muset kvůli nožkám sábku hlídat, taky nějak buřtíkuje...hnědá jak byla na pastvině tak naopak má pěknou figuru...
klawdie
napsal(a):
ty máš připuštíno..je krásná...já taky budu muset kvůli nožkám sábku hlídat, taky nějak buřtíkuje...hnědá jak byla na pastvině tak naopak má pěknou figuru...
a ta tráva je znát, hend se to leskne jak o život...
klawdie
napsal(a):
a ta tráva je znát, hend se to leskne jak o život...
Káti ještě jsem tu našla jednu QH klisničku, ale ona je mastodont
klawdie
napsal(a):
Káti ještě jsem tu našla jednu QH klisničku, ale ona je mastodont
mi by se to taky líbilo pro ty jejich ušlechtilé palice, ale mohlo by to i jumpat...mě totak baví baby a tak miluju ty tréninky....a ryzcovi to taky nevadí, páčmá za odměnu vždycky nějakou lítačku v terénku:)
navíc už se krásně osvalila, chodí pekelnéřady a mrská to tam jak Baťa cvičky..fakt šikula...
kukinatost
napsal(a):
mi by se to taky líbilo pro ty jejich ušlechtilé palice, ale mohlo by to i jumpat...mě totak baví baby a tak miluju ty tréninky....a ryzcovi to taky nevadí, páčmá za odměnu vždycky nějakou lítačku v terénku:)
navíc už se krásně osvalila, chodí pekelnéřady a mrská to tam jak Baťa cvičky..fakt šikula...
viděla jsem skákat akorát appu...u toho si nejsem jistá...teda s tebe je ale rajtr, já na koni neseděla 14 dní a vše se ted otáčí kolem Sábulky...u hnědý čekáme na vhodný termín sona, tak na ní zatím nelezu... vzorný kůň podrží se sám
...ti moji Jančo umí na místo, vysílám je od uvaziště když jsem ve stáji sama.,...ale kdo by neběžel na večeři
klawdie
napsal(a):
viděla jsem skákat akorát appu...u toho si nejsem jistá...teda s tebe je ale rajtr, já na koni neseděla 14 dní a vše se ted otáčí kolem Sábulky...u hnědý čekáme na vhodný termín sona, tak na ní zatím nelezu... vzorný kůň podrží se sám
...ti moji Jančo umí na místo, vysílám je od uvaziště když jsem ve stáji sama.,...ale kdo by neběžel na večeři
no, to jsem teď musela černotovi vysvětlit, velmi rád mi chodí místo k sobě k ryzcovi, páč ta má oves a on ne...
takže eruška se zase zpětně učil na místo...
včera sjem vedla jenom ryzca a černoch šel za náma na volno a úplně v pohodě, akorát pak chtěl k ryzcovi....
tak mě teď prdel svrbí furt, brala bych i třetího koně, nebo prostě chodila i k někomu jezdit, ale to asi leda o prázdninách...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
kukinatost
napsal(a):
no, to jsem teď musela černotovi vysvětlit, velmi rád mi chodí místo k sobě k ryzcovi, páč ta má oves a on ne...
takže eruška se zase zpětně učil na místo...
včera sjem vedla jenom ryzca a černoch šel za náma na volno a úplně v pohodě, akorát pak chtěl k ryzcovi....
tak mě teď prdel svrbí furt, brala bych i třetího koně, nebo prostě chodila i k někomu jezdit, ale to asi leda o prázdninách...
Jani, pěkně Vám to skáče, myslím, že to zmáknete levou zadní
sadzi saj
napsal(a):
Jani, pěkně Vám to skáče, myslím, že to zmáknete levou zadní
Haloo haloo co se stalo, že tu nikdo ani řádkou nepísne...
Já dnes jen pul dne dovolené, pak mažu na svatbu, tak jsem ráda že tu nemusí trčet celou pracovní dobu, musím taky dnes zbalit Sabunkovi na prázdniny...
...včera jsem ho vzala do kruhovky, že si pujdem jen hrát...teda ten dělal voloviny, evidetně je mu lépe, pěkně si vyhazoval z kopejtka a předváděl se...
tady se zítra frčíme...
jenysimons
napsal(a):
Teda zdravím ostatní pracující nepracující...
Klárko, tam bych na dovču jela taky, můžeš mě Sabulkovi přibalit do kufříku..:)
Mě dneska čeká 6 noh, které musím vystrouhat, to zas budu hrbatá...:)
A vetřu se na oběd k našim, se mi dneska nechce vařit..:)
luxusní záběr:)