"ty z moderky králíků 5"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2006 21:02

Tak už se nám s přibývajícími příspěvky ani neposunuje téma nahoru. Tak kdyžtak pokračujte tady Krásný den!

3.5.2006 15:59

zviratkova napsal(a):
Tak už se nám s přibývajícími příspěvky ani neposunuje téma nahoru. Tak kdyžtak pokračujte tady Krásný den!

Ahoj! Tak jsem dnes byla s Usinkou na dlouhatánské procházce a vzala jsem s sebou ten foťák, takže jsem ji pustila na kopcích a fotila jako o život. Usa se vyřádila a pořádně proběhla, potom jsem byly u známe u koní, nafotila jsem appaloosy, Usu v kruhovce, potom jsme si hrály a cestou domů jsem se ještě stavily za jedním poníkem, kterého koupil tatínek malým děckám, byl hřebeček, nyní už je sice kastrovaný, ale nic moc. Kouše, divoký, snažili se s ním něco dělat, ale pochybuji, že to jednou bude spolehlivý koník pro děti. Je stále zavřený sám na zahradě. Letos mu na zimu koupili dvě kozy. Ale kdybychom tam občas nechodily se na něj alespoň kouknout, ani by nevěděl jak vypadá kůň. Usa má šílenou říji, takže házela labuťáky a předváděla se jako modelka.
Nyní budu přeukládat fotky, takže potom tady něco dám, ale je toho strašně moc, tak něco vyberu.

3.5.2006 16:40

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak jsem dnes byla s Usinkou na dlouhatánské procházce a vzala jsem s sebou ten foťák, takže jsem ji pustila na kopcích a fotila jako o život. Usa se vyřádila a pořádně proběhla, potom jsem byly u známe u koní, nafotila jsem appaloosy, Usu v kruhovce, potom jsme si hrály a cestou domů jsem se ještě stavily za jedním poníkem, kterého koupil tatínek malým děckám, byl hřebeček, nyní už je sice kastrovaný, ale nic moc. Kouše, divoký, snažili se s ním něco dělat, ale pochybuji, že to jednou bude spolehlivý koník pro děti. Je stále zavřený sám na zahradě. Letos mu na zimu koupili dvě kozy. Ale kdybychom tam občas nechodily se na něj alespoň kouknout, ani by nevěděl jak vypadá kůň. Usa má šílenou říji, takže házela labuťáky a předváděla se jako modelka.
Nyní budu přeukládat fotky, takže potom tady něco dám, ale je toho strašně moc, tak něco vyberu.

Tak taková jedna šťavnatě jarní...na tu travičku jsme čekali, že?

3.5.2006 16:41

lucky napsal(a):
Tak taková jedna šťavnatě jarní...na tu travičku jsme čekali, že?

3.5.2006 16:42

lucky napsal(a):

tady řehtající Usinka

3.5.2006 16:43

lucky napsal(a):
tady řehtající Usinka

a ještě jedna cválající....chcete i ty z té kruhovky? A s ostatními koníky?

3.5.2006 17:27

lucky napsal(a):
a ještě jedna cválající....chcete i ty z té kruhovky? A s ostatními koníky?

Ahojky, super fotky

Jen to sem dej - rádi se podíváme
Ještě malej dotaz - jak jí pak odchytneš ?

3.5.2006 18:53

blanche napsal(a):
Ahojky, super fotky

Jen to sem dej - rádi se podíváme
Ještě malej dotaz - jak jí pak odchytneš ?

no jasně všechno to sem naházej!! čim víc tim líp. Jinak Usinka je moc hezoučká, ona je nějaká křižovatka s arabem??
přidám i svojí lásku jmenuje se Popelka, za kvalitu fotek se omlouvám je to focený z telefonu.

3.5.2006 18:55

johary napsal(a):
no jasně všechno to sem naházej!! čim víc tim líp. Jinak Usinka je moc hezoučká, ona je nějaká křižovatka s arabem??
přidám i svojí lásku jmenuje se Popelka, za kvalitu fotek se omlouvám je to focený z telefonu.

A opět Popelka

3.5.2006 20:19

zviratkova napsal(a):

Jak ji odchytnu? Normálně. Zavolám. Ne, s tím nemám problém. Dokonce i když potkám koně, tak nemám problém si ji odchytit, aby se ostatní koně neplašili. Ale chodím v době, kdy vím, že nikdo nejezdí. Třeba v neděli odpoledne bych ji nepustila, protože nevím za kterým stromem vyletí někdo tryskem na koni. Ale v době, kdy chodím já, tak nepotkáme široko daleko ani živáčka. Dnes měla dokonce říji, tak se mi tam rozřehtala, ale zavolám a je tryskem u mě. A když jdu a ona se kousek někde zapomene při pasení, tak máš vidět ten zběsilý trysk. Teda je pěkné dělo, když se rozběhne. A nejvíce ji naštvu, když zmizím do lesa. To přejde všechno, jen aby se za mnou dostala. Posledně nechtěla přes ohromnou louži do lesa. Tak jsem ji zamávala, že teda jdu a ať si dělá co chce. Se šíleným výrazem tu blátivou louži (nebylo kudy jinudy, já to přešla po špičkách) proletěla a uuuuž byla šťastná u mě. Potom jsme se honily mezi stromy. To miluje.

Jinak tady k dotazu...ano, má velmi mnoho s araba, protože to je plnokrevný arab.

Takže tady hodím prácičku v kruhovce....

3.5.2006 20:20

lucky napsal(a):
Jak ji odchytnu? Normálně. Zavolám. Ne, s tím nemám problém. Dokonce i když potkám koně, tak nemám problém si ji odchytit, aby se ostatní koně neplašili. Ale chodím v době, kdy vím, že nikdo nejezdí. Třeba v neděli odpoledne bych ji nepustila, protože nevím za kterým stromem vyletí někdo tryskem na koni. Ale v době, kdy chodím já, tak nepotkáme široko daleko ani živáčka. Dnes měla dokonce říji, tak se mi tam rozřehtala, ale zavolám a je tryskem u mě. A když jdu a ona se kousek někde zapomene při pasení, tak máš vidět ten zběsilý trysk. Teda je pěkné dělo, když se rozběhne. A nejvíce ji naštvu, když zmizím do lesa. To přejde všechno, jen aby se za mnou dostala. Posledně nechtěla přes ohromnou louži do lesa. Tak jsem ji zamávala, že teda jdu a ať si dělá co chce. Se šíleným výrazem tu blátivou louži (nebylo kudy jinudy, já to přešla po špičkách) proletěla a uuuuž byla šťastná u mě. Potom jsme se honily mezi stromy. To miluje.

Jinak tady k dotazu...ano, má velmi mnoho s araba, protože to je plnokrevný arab.

Takže tady hodím prácičku v kruhovce....

Jinak tady výše ten koník pijící z vody...teda tak bych asi Usu dobrovolně u vody neviděla. Ona je typický pouštní kůň...vodu nemusí.

3.5.2006 20:21

lucky napsal(a):
Jinak tady výše ten koník pijící z vody...teda tak bych asi Usu dobrovolně u vody neviděla. Ona je typický pouštní kůň...vodu nemusí.

3.5.2006 20:22

lucky napsal(a):

ten cval byl trochu úprk, když se lekla auta, když zabrzlilo hnusně na štěrku

3.5.2006 20:23

lucky napsal(a):
ten cval byl trochu úprk, když se lekla auta, když zabrzlilo hnusně na štěrku

a portrét...ještě je chlupatá, ale doufám, že ty zbytky brzy vypadnou

3.5.2006 20:50

lucky napsal(a):

to Popelce voda nevadí, ale to neni nic proti kámoščíný Yetti, ta vodu zbožňuje...
mimochodem, když nemá ráda vodu tak to je docela škoda ( i když u araba to chápu ) plavení koní je super!!

3.5.2006 20:55

lucky napsal(a):

Usinka je fakt uzasna. zda se mi to, nebo taky pres zimu malinko opadla ze svalu? Muj Berry bohuzel taky...tak to ted musime napravit. A vazne te obdivuju, ze ji mas tak cistou. Je fakt krasna

Tady je Berry na fotce s jeho novou uzdeckou. A zrovna ziva :)

3.5.2006 20:56

ettelwen napsal(a):
Usinka je fakt uzasna. zda se mi to, nebo taky pres zimu malinko opadla ze svalu? Muj Berry bohuzel taky...tak to ted musime napravit. A vazne te obdivuju, ze ji mas tak cistou. Je fakt krasna

Tady je Berry na fotce s jeho novou uzdeckou. A zrovna ziva :)

dalsi dnesni foto, zase jsem radila s fotakem :)

tady Karina haze xichtík

3.5.2006 20:57

ettelwen napsal(a):

tady Karina haze xichtík

v sobotu uz konecne pujdou konici na pastvu...uz se tesim ja i oni.
Tady je opet Berry

3.5.2006 20:58

ettelwen napsal(a):

tady Karina haze xichtík

Ahoj Lucky, prosím tě, můžu se zeptat, kolik Use je?
Díky a posílej další fotky - je to fakt krásnej koník.
A všechni ostatní taky.

3.5.2006 21:03

ettelwen napsal(a):
v sobotu uz konecne pujdou konici na pastvu...uz se tesim ja i oni.
Tady je opet Berry

Beroušek s copánkama

3.5.2006 21:05

ettelwen napsal(a):
Beroušek s copánkama

a karuška s copánkama

3.5.2006 21:08

ettelwen napsal(a):
a karuška s copánkama

rekla bych, ze Karci se tedka zlepsila postava, uz neni takova kostnata...

3.5.2006 21:17

zuzanka napsal(a):
Ahoj Lucky, prosím tě, můžu se zeptat, kolik Use je?
Díky a posílej další fotky - je to fakt krásnej koník.
A všechni ostatní taky.

Nazdárek! Fotečky jako vždy krásný! Moc se mi líbí ty copánky u koníků na hřívě - Berry a Karča. To se nedivím, že se těšíte na pastvu. Koníkům se taky líbí chodit za ohradu na nádherně zeleňoučkou pastvu. Ráno je člověk pustí do ohrady a oni už stepujou u brány, jako že by mohli jít ven. Škoda ale, že si člověk nikdy nemůže být jistý, jestli neutečou. NO, já je honit nebudu Zítra dodám dnešní fotečky, mějte se!

3.5.2006 21:29

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Fotečky jako vždy krásný! Moc se mi líbí ty copánky u koníků na hřívě - Berry a Karča. To se nedivím, že se těšíte na pastvu. Koníkům se taky líbí chodit za ohradu na nádherně zeleňoučkou pastvu. Ráno je člověk pustí do ohrady a oni už stepujou u brány, jako že by mohli jít ven. Škoda ale, že si člověk nikdy nemůže být jistý, jestli neutečou. NO, já je honit nebudu Zítra dodám dnešní fotečky, mějte se!

no jo, tesim se, az budou konici na louce, snad to vyjde uz tento tyden. pak nafotim a dam sem No copánky... práce navíc no .) ale koníci drží, když jim to pletu a nevrtí se, takže je to v pohodě. Díky za pochvalu

3.5.2006 21:30

ettelwen napsal(a):
no jo, tesim se, az budou konici na louce, snad to vyjde uz tento tyden. pak nafotim a dam sem No copánky... práce navíc no .) ale koníci drží, když jim to pletu a nevrtí se, takže je to v pohodě. Díky za pochvalu

a ještě naposled karuška

3.5.2006 21:41

ettelwen napsal(a):
a ještě naposled karuška

To tihle ti 3 mají taky občas, ale spíš gumičky a kopánky na ocasech, sousedovic holky jim je dělají. Ale chce to údržbu, jinak to jde jen na konečkách... Jsou krásní, oba!

3.5.2006 21:43

ettelwen napsal(a):
a ještě naposled karuška

Vypadají úžasně! S copánky. Taky jsem pletla, než jsme konce srpna přišly o hřívu.

Jo, plavení je super. Mám to letos v plánu. Už jsem ji naučila chodit do velkých louží a malých potůčků, ale tváří se jako na mučení. Znechucená, že si musí namočit kopýtko. A dostala jsem ji i do většího potoka, ale to se zdálo, že asi umře, když koukala, že kolem je všude ten hnus! Ale koupání hadicí snáší dobře. Stojí sama na dvoře bez ohlávky. Řeknu tady stůj a ona stojí a ani se nehne, dokud jí neřeknu, že už může jít.

Ano, přes zimu nám spadly svalíky. Přes léto jsem pod sedlem už ťapaly kopečky a v říjnu měla zánět průdušek (nikdo nechápe z čeho) a celou tu dlouhou zimu se jí to vracelo, takže nás trápil kašel (nikdy nekašlala) a snoplíky. Nyní mi ji léčí kamarádk bylinkami a už jen sem tam zakašle. O víkendu plánuji, že si po hódně dlouhé době na ni zase sednu. Už má lepší kondici, bříško nám hubne a vráží se to do svalíků tam, kde to má být .

Tady Usinka u Magnólie...to jsem nemohla odolat ji u ní nevyfotit!

3.5.2006 21:46

lucky napsal(a):
Vypadají úžasně! S copánky. Taky jsem pletla, než jsme konce srpna přišly o hřívu.

Jo, plavení je super. Mám to letos v plánu. Už jsem ji naučila chodit do velkých louží a malých potůčků, ale tváří se jako na mučení. Znechucená, že si musí namočit kopýtko. A dostala jsem ji i do většího potoka, ale to se zdálo, že asi umře, když koukala, že kolem je všude ten hnus! Ale koupání hadicí snáší dobře. Stojí sama na dvoře bez ohlávky. Řeknu tady stůj a ona stojí a ani se nehne, dokud jí neřeknu, že už může jít.

Ano, přes zimu nám spadly svalíky. Přes léto jsem pod sedlem už ťapaly kopečky a v říjnu měla zánět průdušek (nikdo nechápe z čeho) a celou tu dlouhou zimu se jí to vracelo, takže nás trápil kašel (nikdy nekašlala) a snoplíky. Nyní mi ji léčí kamarádk bylinkami a už jen sem tam zakašle. O víkendu plánuji, že si po hódně dlouhé době na ni zase sednu. Už má lepší kondici, bříško nám hubne a vráží se to do svalíků tam, kde to má být .

Tady Usinka u Magnólie...to jsem nemohla odolat ji u ní nevyfotit!

http://www.happyranch.cz/

tady je odkaz na stránky...tak tady chodíme za koníky, do kruhovky, na jízdárnu....... potom pošlu fotky Usy s koníky. Hříbata byla kouzelná! My bydlíme 1,5 km od nich.

3.5.2006 21:46

zviratkova napsal(a):
To tihle ti 3 mají taky občas, ale spíš gumičky a kopánky na ocasech, sousedovic holky jim je dělají. Ale chce to údržbu, jinak to jde jen na konečkách... Jsou krásní, oba!

Koukám taky, že můžeš jednu uzdečku použít pro oba, viď? To tady je to právě problém. Jsou všichni jinak velcí a proto se furt řeší, která je čí. Navíc si Šejlinka předevčírem zničila tu svou, taková pěkná modrá, moc jí slušela. No, ale má jiné. Přítelovo tatínek teď řešil, že nemůže najít nějakou pro Čika, že jich je tam spousta, ale jemu nějak neseděj. No jo, 3 koníci jsou 3 koníci

3.5.2006 22:46

zviratkova napsal(a):

Jo, uzdečka je moc hezká. Zaujalo mě to zívání. Dělává to po nauždění? Mě to Usa dělá, když ji nauzdím a chvíli stojíme, že začne takto zívat. Nevím čím to je, ale je to srandovní.

Tady Usa a Etna (ČT) Moc krásná kobyla mého známého. Jeho dcera jezdí závodně parkury a Etna se mi moc líbí....ovšem na mě moc veliká.

3.5.2006 22:47

lucky napsal(a):
Jo, uzdečka je moc hezká. Zaujalo mě to zívání. Dělává to po nauždění? Mě to Usa dělá, když ji nauzdím a chvíli stojíme, že začne takto zívat. Nevím čím to je, ale je to srandovní.

Tady Usa a Etna (ČT) Moc krásná kobyla mého známého. Jeho dcera jezdí závodně parkury a Etna se mi moc líbí....ovšem na mě moc veliká.

4.5.2006 13:29

zviratkova napsal(a):
Koukám taky, že můžeš jednu uzdečku použít pro oba, viď? To tady je to právě problém. Jsou všichni jinak velcí a proto se furt řeší, která je čí. Navíc si Šejlinka předevčírem zničila tu svou, taková pěkná modrá, moc jí slušela. No, ale má jiné. Přítelovo tatínek teď řešil, že nemůže najít nějakou pro Čika, že jich je tam spousta, ale jemu nějak neseděj. No jo, 3 koníci jsou 3 koníci

jo, pouzivam jednu uzdecku pro oba. Výhoda :) Sice máme uzdečky tři, ale můžou si je půjčovat, mají stejné hlavičky :) Ale Berry ma jemnejsi hubu, takze ma jine udidlo. teda spis Karca, na fotkach je to Berryho. Jinak muj byvaly konik Lukas (na fotce) mi taky vesele nicil uzdecky. Mel z toho desnou srandu.

4.5.2006 13:34

lucky napsal(a):

jejda, tak to jsem nevedela, ze jste mely takove zdravotni problemy. Tak to jsem rada, ze je na tom uz lip. U te magnolie je vazne uzasna :) ma skvely kukuc. Pak musis Usu vyfotit pod sedlem, až už zase budete jezdit. Vazne diky za pochvalu copanku. Doufam, ze u Karinky o hrivu taky neprjdeme, porad si ji vydira. ma to podrazdene od tech potvor much...
No oni zivaji porad, ne jenom po uzdeni :) Jdou oba krasne rozzivat, clovek pred nema na oko zacne zivat a oni zivaji hned taky :)

4.5.2006 16:07

ettelwen napsal(a):
jejda, tak to jsem nevedela, ze jste mely takove zdravotni problemy. Tak to jsem rada, ze je na tom uz lip. U te magnolie je vazne uzasna :) ma skvely kukuc. Pak musis Usu vyfotit pod sedlem, až už zase budete jezdit. Vazne diky za pochvalu copanku. Doufam, ze u Karinky o hrivu taky neprjdeme, porad si ji vydira. ma to podrazdene od tech potvor much...
No oni zivaji porad, ne jenom po uzdeni :) Jdou oba krasne rozzivat, clovek pred nema na oko zacne zivat a oni zivaji hned taky :)

Super fotečky Ta Usa s růžovým pozadím je úúúžasná

Našla jsem na netu tuto fotku - co tomu říkáte Hustota, co

4.5.2006 16:23

blanche napsal(a):
Super fotečky Ta Usa s růžovým pozadím je úúúžasná

Našla jsem na netu tuto fotku - co tomu říkáte Hustota, co

Tak ještě Baruška a pampelišky

4.5.2006 16:25

blanche napsal(a):
Tak ještě Baruška a pampelišky

.

4.5.2006 16:41

blanche napsal(a):
.

Ahoj Lucky posilam prvni jarni fotecku.Jaro nam zacalo krasne a Portak je hodnej,obcas mam pocit ze mi ho nekdo vymenil.

4.5.2006 16:47

blanche napsal(a):

A takhle pracujem na jizdarne

4.5.2006 16:50

sunin napsal(a):
A takhle pracujem na jizdarne

A jeste posledni a uz to tady zaplacavat nebudu,poslu ti je mejlem.

4.5.2006 16:55

sunin napsal(a):
A jeste posledni a uz to tady zaplacavat nebudu,poslu ti je mejlem.

pohoda klídek tabáček

4.5.2006 16:58

blanche napsal(a):
pohoda klídek tabáček

Blanche,muzu se zeptat odkud jste??A jestli mas Barusku od hribosa.

4.5.2006 17:09

sunin napsal(a):
Blanche,muzu se zeptat odkud jste??A jestli mas Barusku od hribosa.

Já jsem z Prahy, ale koníka mám na Mělnicku ... Barču mám krátce - od podzima ...

4.5.2006 17:35

blanche napsal(a):
Já jsem z Prahy, ale koníka mám na Mělnicku ... Barču mám krátce - od podzima ...

Tak kratko???Myslela jsem ze ji mas od hribosa,z tvych fotek mam pocit ze jste nejlepsi kamosky od jejiho narozeni
Taky umi skvele vyplazovat jazyk a my se umime dobre zubit

4.5.2006 17:47

sunin napsal(a):
Tak kratko???Myslela jsem ze ji mas od hribosa,z tvych fotek mam pocit ze jste nejlepsi kamosky od jejiho narozeni
Taky umi skvele vyplazovat jazyk a my se umime dobre zubit

Co to ten koník provádí ?

Barušu máme krátce ... ale je to super kobyluše a je to hodně pohodový zvíře

Bára zívá pořát - hlavně, když vidí foťák - asi jí to focení nudí

Jak máš dlouho koníka Ty ?

4.5.2006 17:54

blanche napsal(a):
Co to ten koník provádí ?

Barušu máme krátce ... ale je to super kobyluše a je to hodně pohodový zvíře

Bára zívá pořát - hlavně, když vidí foťák - asi jí to focení nudí

Jak máš dlouho koníka Ty ?

Ja mam toho svyho dablika 2,5 roku ale porad me necim prekvapuje at uz spatnym nebo dobrym.
Na te fotce ukazuje jak si poctive kazdy vecer cisti zuby kdyz jsem posilala tuto fotku Lucky tak si myslela ze mu davam cuchat nejaky cpavek aby delal takovy ksichtiky ale to on dobrovolne.

Tady mame pujcene damske sedlo.

4.5.2006 18:00

sunin napsal(a):
Ja mam toho svyho dablika 2,5 roku ale porad me necim prekvapuje at uz spatnym nebo dobrym.
Na te fotce ukazuje jak si poctive kazdy vecer cisti zuby kdyz jsem posilala tuto fotku Lucky tak si myslela ze mu davam cuchat nejaky cpavek aby delal takovy ksichtiky ale to on dobrovolne.

Tady mame pujcene damske sedlo.

Jsem si říkala, že asi flémuje, ale že taková očista před spaním

Já jsem měla před tím kobylu asi 4 roky ... žel to nedopadlo ... škoda, ale Bára je super
Dámské sedlo, tak to jsi dobrá ... umíš na tom ? Musí to být dost vratký, ne ? Asi těžké hledat pak rovnováhu ... nebo alespoň tak mi to připadá, co

4.5.2006 18:10

blanche napsal(a):
Jsem si říkala, že asi flémuje, ale že taková očista před spaním

Já jsem měla před tím kobylu asi 4 roky ... žel to nedopadlo ... škoda, ale Bára je super
Dámské sedlo, tak to jsi dobrá ... umíš na tom ? Musí to být dost vratký, ne ? Asi těžké hledat pak rovnováhu ... nebo alespoň tak mi to připadá, co

Pry dobra vubec ne...zezacatku jsem na tom sedela jak vosa na bonbone a mela jsem pocit ze se to sedlo se mnou preklopi na stranu.No nakonec se pad nekonal a aji jsem si pekne zaklusala az jsem ziskala trochu jistoty. Ja bych toho svyho konika nikdy nevymenila,ale obcas mi dost pije krev.

4.5.2006 18:18

sunin napsal(a):
Pry dobra vubec ne...zezacatku jsem na tom sedela jak vosa na bonbone a mela jsem pocit ze se to sedlo se mnou preklopi na stranu.No nakonec se pad nekonal a aji jsem si pekne zaklusala az jsem ziskala trochu jistoty. Ja bych toho svyho konika nikdy nevymenila,ale obcas mi dost pije krev.

Já jsem koníka pryč dát nechtěla .... , žel ne každému se dá věřit

Doufám, že s Barušou budu dlouho

Já mám padla a běžím domů papa.

4.5.2006 21:38

zviratkova napsal(a):

Lukas je krásný! Jakýpak ho potkal osud? Tady slíbené fotečky...

4.5.2006 21:38

zviratkova napsal(a):
Lukas je krásný! Jakýpak ho potkal osud? Tady slíbené fotečky...

4.5.2006 21:40

zviratkova napsal(a):

Grantík se natahuje Není to podvod foťákem, fakt měl ten krk jako pravítko

4.5.2006 21:40

zviratkova napsal(a):
Grantík se natahuje Není to podvod foťákem, fakt měl ten krk jako pravítko

4.5.2006 21:48

zviratkova napsal(a):

tak Lukase potkal ten nej osud, jaký asi mohl. jelikož byl agresivní na děti, měly ho dřív nějaké holky, co ho mlátily, tak ho má jeden kluk, na kterého si Lukas už zvykl a jezdí s ním na vyjížďky. Prostě jeho rekreační koník. Má se tam doufám dobře, kdyby ho snad chtěl někdy prodat, zřejmě bych si ho vzala zpátky domů. Nevím. Taky jsem dneska něco nafotila, mam to sem hodit? A mas moc hezke koniky

Tady jsem já a Karča, toho šátku si nevšímejte, bolí mě děsně v krku

4.5.2006 21:50

ettelwen napsal(a):
tak Lukase potkal ten nej osud, jaký asi mohl. jelikož byl agresivní na děti, měly ho dřív nějaké holky, co ho mlátily, tak ho má jeden kluk, na kterého si Lukas už zvykl a jezdí s ním na vyjížďky. Prostě jeho rekreační koník. Má se tam doufám dobře, kdyby ho snad chtěl někdy prodat, zřejmě bych si ho vzala zpátky domů. Nevím. Taky jsem dneska něco nafotila, mam to sem hodit? A mas moc hezke koniky

Tady jsem já a Karča, toho šátku si nevšímejte, bolí mě děsně v krku

a tuhle fotku sem vážně musím dát.. Karinka zase dělala úžasné xichtíky :)

4.5.2006 21:55

ettelwen napsal(a):
a tuhle fotku sem vážně musím dát.. Karinka zase dělala úžasné xichtíky :)

NO, tak to je naprosto úžasná fotka . Koníci bohužel nejsou moji, už jsem to psala ve starších odkazech. Nikdy jsem se ve skutečnosti ke koním nedostala, ale před necelými 4 roky jsem se seznámila s klukem - no a oni mají hned 3 naráz...

4.5.2006 21:56

zviratkova napsal(a):

Páni! Tady se to namnožilo, co jsem byla v práci!
Všechny fotečky jsou super! Ty fotky v jarním jsou úžasné...všech koní.

Mimochodem, když už tady byla řeč o drbání hřívy a víte, jak jsme o ni loni přišly, tak mám pro vás všechny tip. To víte, nechtěla bych, aby nás to znovu dostalo, takže jsem nakoupila přes net hromadu kosmetiky pro Usinku. Repelent, olej na kopýtka, kondicionér a dvě prima věcičky na svědění.

A právě o tom chci napsat. Myslím, že je více lidiček, kteří s tímto mají každoročně problémy. Takže k věci.

Objednala jsem si Leovet Mahnenliquid. Protože se Usa opět začínala kousat na ocase a svěděla ji hříva, jelikož přelínává a po zimě a zřejmě ještě z toho, jak měla k podzimu vydřenou tu hřívu, vyholenou a poničenou kůži, tak měla neuvěřitelné množství lupů. No a tento přípravek je proti lupům, svědění, proti vydrbávání hřívy a ocasu, zklidňuje pokožku. Dávám ji to denně týden do hřívy a ocasu. Po první aplikaci se přestala kousat a dnes jsem ji to opět chtěla nanést po čištění do hřívy a koukám, hledám, kde nic, tu nic! Lupy jsou pryč! Jen hebounká jemná kůžička!!! Nebudete věřit, ale ono to fakt funguje!

Ještě jsem koupila přípravek se sírou Leovet Bio-hautol, který má podobné účinky a je dokonce i pro těžké případy letní vyrážky a alergií. Ale ještě jsem ho nezkoušela, koupila jsem to pro jistotu na léto a hromady hmyzu. Ale myslím, že to bude dobré.

Takže doufám, že jsem tímto topem možná někomu pomohla----hlavně nějakému koníkovi. Fakt jsem tomu ani moc nevěřila, ale chtěla jsem prostě něco vyzkoušet, protože nechci, aby byla Usa do smrti holá!

Tady foto moje ox Usama Watani a appa Franczeska Watni (Fidži x JKS King George)

4.5.2006 22:00

lucky napsal(a):
Páni! Tady se to namnožilo, co jsem byla v práci!
Všechny fotečky jsou super! Ty fotky v jarním jsou úžasné...všech koní.

Mimochodem, když už tady byla řeč o drbání hřívy a víte, jak jsme o ni loni přišly, tak mám pro vás všechny tip. To víte, nechtěla bych, aby nás to znovu dostalo, takže jsem nakoupila přes net hromadu kosmetiky pro Usinku. Repelent, olej na kopýtka, kondicionér a dvě prima věcičky na svědění.

A právě o tom chci napsat. Myslím, že je více lidiček, kteří s tímto mají každoročně problémy. Takže k věci.

Objednala jsem si Leovet Mahnenliquid. Protože se Usa opět začínala kousat na ocase a svěděla ji hříva, jelikož přelínává a po zimě a zřejmě ještě z toho, jak měla k podzimu vydřenou tu hřívu, vyholenou a poničenou kůži, tak měla neuvěřitelné množství lupů. No a tento přípravek je proti lupům, svědění, proti vydrbávání hřívy a ocasu, zklidňuje pokožku. Dávám ji to denně týden do hřívy a ocasu. Po první aplikaci se přestala kousat a dnes jsem ji to opět chtěla nanést po čištění do hřívy a koukám, hledám, kde nic, tu nic! Lupy jsou pryč! Jen hebounká jemná kůžička!!! Nebudete věřit, ale ono to fakt funguje!

Ještě jsem koupila přípravek se sírou Leovet Bio-hautol, který má podobné účinky a je dokonce i pro těžké případy letní vyrážky a alergií. Ale ještě jsem ho nezkoušela, koupila jsem to pro jistotu na léto a hromady hmyzu. Ale myslím, že to bude dobré.

Takže doufám, že jsem tímto topem možná někomu pomohla----hlavně nějakému koníkovi. Fakt jsem tomu ani moc nevěřila, ale chtěla jsem prostě něco vyzkoušet, protože nechci, aby byla Usa do smrti holá!

Tady foto moje ox Usama Watani a appa Franczeska Watni (Fidži x JKS King George)

Usinka a appa hřebeček DAMY
Otec: BRYANS LYSI BAR
Matka: RED DUCKY WATANI

Ten je z ní úplně nemocný a když přijdeme, tak se nemůže odlepit od ohrady. Přibíhá jako první. Usa na něj celkem dlabe.

4.5.2006 22:02

lucky napsal(a):
Usinka a appa hřebeček DAMY
Otec: BRYANS LYSI BAR
Matka: RED DUCKY WATANI

Ten je z ní úplně nemocný a když přijdeme, tak se nemůže odlepit od ohrady. Přibíhá jako první. Usa na něj celkem dlabe.

Ta smějící se Karča je skvělá! A s tím kloboukem to nemá chybu!

4.5.2006 22:07

lucky napsal(a):
Ta smějící se Karča je skvělá! A s tím kloboukem to nemá chybu!

díky moc za tip proti drbání, určitě si to pořídím taky, Karča si ji dře už docela slušně...nechtěla bych o tu hřívu přijít. Můžu se ještě zeptat, kde jsi ten přípravek koupila? Mají ho někde na internetu?No, Karča se povedla ještě na jedné fotce, tak ji sem teda pro pobavení taky dám

4.5.2006 22:13

ettelwen napsal(a):
díky moc za tip proti drbání, určitě si to pořídím taky, Karča si ji dře už docela slušně...nechtěla bych o tu hřívu přijít. Můžu se ještě zeptat, kde jsi ten přípravek koupila? Mají ho někde na internetu?No, Karča se povedla ještě na jedné fotce, tak ji sem teda pro pobavení taky dám

Teda to je bobma fotka! Fakt super!

Podle mě, se to bude dát koupit v nějakých jezdeckých potřebách. Pokud mají velký sortiment. Jinak já to mám dost daleko a nechtělo se mi jezdit na slepo, tak jsem hledala na netu a nejlevnější všechny ty výrobky jsem našla na www.mujkun.cz
Přes ně jsem to objedlala, přišel balík, poštovné stálo 85,- , ale když si člověk spočítá, něž by měl někde jezdit, tak je to na stejno.

Tady je Usinka s tím poníkem, co ho chodíme alespoň navštěvovat přes plot. On je jen v zahradě a nikam nechodí. Ani koně nevidí...jen když přijdeme. Když jdeme kolem, tak se zastavíme.

4.5.2006 22:14

lucky napsal(a):
Teda to je bobma fotka! Fakt super!

Podle mě, se to bude dát koupit v nějakých jezdeckých potřebách. Pokud mají velký sortiment. Jinak já to mám dost daleko a nechtělo se mi jezdit na slepo, tak jsem hledala na netu a nejlevnější všechny ty výrobky jsem našla na www.mujkun.cz
Přes ně jsem to objedlala, přišel balík, poštovné stálo 85,- , ale když si člověk spočítá, něž by měl někde jezdit, tak je to na stejno.

Tady je Usinka s tím poníkem, co ho chodíme alespoň navštěvovat přes plot. On je jen v zahradě a nikam nechodí. Ani koně nevidí...jen když přijdeme. Když jdeme kolem, tak se zastavíme.

Letos mu na zimu koupili alespoň dvě kozy....

5.5.2006 08:54

lucky napsal(a):
Letos mu na zimu koupili alespoň dvě kozy....

Karča je v tom klobouku úžasná! Máš super fotky! Teda, to jsou zázraky, ty mouchy jsou fakt strašné. Vždycky se na mě od nich přenesou a pak mám co dělat, abych se hýbala a zbavila jsem se jich. Ale koníky lituju, kór když jim lezou do očí a do ranek. To jsou pak nervózní a furt se o mě drbají, jsem ráda, že udržím rozvnováhu, mají sílu jako sloni a já jsem proti nim jako diblík. Usinky kamarádi jsou krásní! I ten poníček, je to chudáček, takhle tam být sám, ještě, že tam má ty kamarádky kozy. Jen jestli ho neotravují. Slyšela jsem, že třeba ovečky koníky pořád pronásledují, tak jestli to nedělají i ty kozičky... Mějte se krásně! Už máme nádherně, užívejte si to s koníkama

5.5.2006 10:56

zviratkova napsal(a):
Karča je v tom klobouku úžasná! Máš super fotky! Teda, to jsou zázraky, ty mouchy jsou fakt strašné. Vždycky se na mě od nich přenesou a pak mám co dělat, abych se hýbala a zbavila jsem se jich. Ale koníky lituju, kór když jim lezou do očí a do ranek. To jsou pak nervózní a furt se o mě drbají, jsem ráda, že udržím rozvnováhu, mají sílu jako sloni a já jsem proti nim jako diblík. Usinky kamarádi jsou krásní! I ten poníček, je to chudáček, takhle tam být sám, ještě, že tam má ty kamarádky kozy. Jen jestli ho neotravují. Slyšela jsem, že třeba ovečky koníky pořád pronásledují, tak jestli to nedělají i ty kozičky... Mějte se krásně! Už máme nádherně, užívejte si to s koníkama

Tady je Usinčina velká láska.
Dnes již valach MR JOLLY NICCO neboli Nikolas
Otec: CRAZY LEGS LUCK
Matka: NIANCE A1/1

Je o rok starší, takže pětiletý. Když jsem poprvé přivedla Usinku na ranč, tak byl z ní nemocný. Usa ho taky měla ráda! Ona těch hřebců moc neviděla Vždycky když jsem odcházeli, tak Nikolas lítal v ohradě a řval a kvičel, jakoby prase zabíjeli...fakt! To si neumíte představit! Nikdy jsem neslyšela takhle řvát koně! Usinčin zájem opadl, když jsme jednou přišli a ona hned , nevím jak, ale zjistila, že je valach. Od té doby se předvádí jen když má říji. Zato Nikolas ji vidí a fascinuje ho.

5.5.2006 10:58

lucky napsal(a):
Tady je Usinčina velká láska.
Dnes již valach MR JOLLY NICCO neboli Nikolas
Otec: CRAZY LEGS LUCK
Matka: NIANCE A1/1

Je o rok starší, takže pětiletý. Když jsem poprvé přivedla Usinku na ranč, tak byl z ní nemocný. Usa ho taky měla ráda! Ona těch hřebců moc neviděla Vždycky když jsem odcházeli, tak Nikolas lítal v ohradě a řval a kvičel, jakoby prase zabíjeli...fakt! To si neumíte představit! Nikdy jsem neslyšela takhle řvát koně! Usinčin zájem opadl, když jsme jednou přišli a ona hned , nevím jak, ale zjistila, že je valach. Od té doby se předvádí jen když má říji. Zato Nikolas ji vidí a fascinuje ho.

tady Nikolas s mladým hřebcem FRED KING STAR
(FF ROCK ME BABY x FRANCZESKA WATANI)

5.5.2006 10:59

lucky napsal(a):
tady Nikolas s mladým hřebcem FRED KING STAR
(FF ROCK ME BABY x FRANCZESKA WATANI)

a Nikolas v akci

6.5.2006 09:57

lucky napsal(a):
a Nikolas v akci

Tak tady mám ještě jednu fotečku krajinky a Usinky. Včera jsme byly u známého u koní. S jeho kobylymi se bohužel pouštět nemůže, protože Crazy(Aph) je březí a za dva měsíce bude rodit a Ajša(A1/1) měla říji a ta je vůbec nevrlá. Usu by asi udupala. To bych nikdy neriskla. Ale Usa se prolítala ve velkém výběhu. Teda když se rozletí tryskem a člověk sleduje tu akceleraci z místa, tak se tají dech. Ona dovede lehce se vznášet nad zemí v klusu , nebo rovnou jen stát, a najednou zabere a letí jako střela a nakonci výběhu zastopuje. Ale potěšilo mě, že tam ani jednou nezakašlala a vcelku slušně to udýchala, takže ten kašel nám postupně mizí a snad bude brzy dobrá na 100%.

6.5.2006 19:02

lucky napsal(a):
Tak tady mám ještě jednu fotečku krajinky a Usinky. Včera jsme byly u známého u koní. S jeho kobylymi se bohužel pouštět nemůže, protože Crazy(Aph) je březí a za dva měsíce bude rodit a Ajša(A1/1) měla říji a ta je vůbec nevrlá. Usu by asi udupala. To bych nikdy neriskla. Ale Usa se prolítala ve velkém výběhu. Teda když se rozletí tryskem a člověk sleduje tu akceleraci z místa, tak se tají dech. Ona dovede lehce se vznášet nad zemí v klusu , nebo rovnou jen stát, a najednou zabere a letí jako střela a nakonci výběhu zastopuje. Ale potěšilo mě, že tam ani jednou nezakašlala a vcelku slušně to udýchala, takže ten kašel nám postupně mizí a snad bude brzy dobrá na 100%.

Fotečky Usinky jsou skvělé!!!!!!!!!!
Ty ve volné krajině jsou nejlepší.

Tak konečně jsem zase něco nafotila.Dneska jsem jela s nejlepší kámoškou k nám na chatu.Cestou tam pěkně v kroku,na chatě jsme hoďku a půl pobyli a pak zase krokem domů.Prostě krásná procházka....Koníkům se na chatě líbilo,jelikož tam byl dostatek čerstvé trávy
Tak snad nebude vadit,když to tu trochu zaplním dnešními fotečkami.....

6.5.2006 19:03

bbb napsal(a):
Fotečky Usinky jsou skvělé!!!!!!!!!!
Ty ve volné krajině jsou nejlepší.

Tak konečně jsem zase něco nafotila.Dneska jsem jela s nejlepší kámoškou k nám na chatu.Cestou tam pěkně v kroku,na chatě jsme hoďku a půl pobyli a pak zase krokem domů.Prostě krásná procházka....Koníkům se na chatě líbilo,jelikož tam byl dostatek čerstvé trávy
Tak snad nebude vadit,když to tu trochu zaplním dnešními fotečkami.....

Začnu fotečkou Irči s Bublou.Bubla patří kamarádce a Irča jí s ní pomáhá....

6.5.2006 19:04

bbb napsal(a):
Začnu fotečkou Irči s Bublou.Bubla patří kamarádce a Irča jí s ní pomáhá....

A tady jsem já s Falíkem....

6.5.2006 19:05

bbb napsal(a):
A tady jsem já s Falíkem....

Koníci si spokojeně plnili bříška....

6.5.2006 19:07

bbb napsal(a):
Koníci si spokojeně plnili bříška....

Tady Falíkovo hlavička...

6.5.2006 19:08

bbb napsal(a):
Tady Falíkovo hlavička...

A Bublinky hlavička...

6.5.2006 19:09

bbb napsal(a):
A Bublinky hlavička...

Falík

6.5.2006 19:11

bbb napsal(a):
Bubla

Moje dvě zrzavé lásky-Falík a kokřice Pegynka

6.5.2006 19:13

bbb napsal(a):

Omlouvám se,ale jak jsou fotky zmenšované,tak kvalita není nic moc.....

6.5.2006 20:07

bbb napsal(a):
Omlouvám se,ale jak jsou fotky zmenšované,tak kvalita není nic moc.....

Falík je moc hezký, Bubla taky mám ráda koníky, co jsou mohutní. Taky mám takového chladáka doma. No, taky se dneska fotilo, tak sem taky něco přidám. Jinak, dnes se dodělala ta pastvina, takže zítra tam koníci poprve pujdou. Jsem zvedava. Urcite nafotim Zvlast, pokud Berry bude behat, jakoze si myslim, ze urcite.

Tady je Berry pod sedlem. Zrovna jsme se oba flakali, tak prominte :)

6.5.2006 20:10

bbb napsal(a):

a tady Berry a ja po praci... Jestli se tomu da rikat prace

6.5.2006 20:11

ettelwen napsal(a):
a tady Berry a ja po praci... Jestli se tomu da rikat prace

a Karinka se opodal spokojene pasla...

6.5.2006 20:35

zviratkova napsal(a):

Nazdárek! Nemůžu přece zůstat pozadu, takže posílám také spoustu foteček. Teda Falík má zase krásnou růžovoučkou barvu a ten jeho kamarád - kokřík, je taky moc krásnej, škoda, že víc nejde vidět. Já mám totiž pro anglické kokříky slabost. JO a Falíkovo kamarádka Bubla má nádherně bohatou hřívu, koukám.

Čiki se pase...

6.5.2006 20:35

zviratkova napsal(a):
Nazdárek! Nemůžu přece zůstat pozadu, takže posílám také spoustu foteček. Teda Falík má zase krásnou růžovoučkou barvu a ten jeho kamarád - kokřík, je taky moc krásnej, škoda, že víc nejde vidět. Já mám totiž pro anglické kokříky slabost. JO a Falíkovo kamarádka Bubla má nádherně bohatou hřívu, koukám.

Čiki se pase...

Šejlík se pase...

6.5.2006 20:36

zviratkova napsal(a):
Šejlík se pase...

Grantík se pase... (jediný navolno)

6.5.2006 20:37

zviratkova napsal(a):
Grantík se pase... (jediný navolno)

Čiko

6.5.2006 20:52

zviratkova napsal(a):
Šejla

Grant - ksichtík, ten já prostě zbožňuju....

6.5.2006 20:54

zviratkova napsal(a):
Grant - ksichtík, ten já prostě zbožňuju....

skupinka

6.5.2006 20:55

zviratkova napsal(a):
skupinka

to je svátek, je zastihnout společně... Sice jsou spolu pořád, ale na 1 fotku se prostě nevejdou...

6.5.2006 20:55

zviratkova napsal(a):
to je svátek, je zastihnout společně... Sice jsou spolu pořád, ale na 1 fotku se prostě nevejdou...

zase mi oslintali čočku, to jsou lumpíci....

6.5.2006 20:56

zviratkova napsal(a):
zase mi oslintali čočku, to jsou lumpíci....

přes kopírák...

6.5.2006 20:59

zviratkova napsal(a):
přes kopírák...

choulostivá situace

6.5.2006 21:01

zviratkova napsal(a):
choulostivá situace

taky všichni, ale né celí

7.5.2006 12:34

zviratkova napsal(a):
taky všichni, ale né celí

Děkuju za pochvalu Falíka i Buly.

Přihodím pár foteček z dnešního dopoledne...
Falík se vyběhal v kruhovce...

7.5.2006 12:35

bbb napsal(a):
Děkuju za pochvalu Falíka i Buly.

Přihodím pár foteček z dnešního dopoledne...
Falík se vyběhal v kruhovce...

Trochu řádil....

7.5.2006 12:36

bbb napsal(a):
Trochu řádil....

Pak už chodil krásně bez blbnutí...

7.5.2006 12:38

bbb napsal(a):
Pak už chodil krásně bez blbnutí...

A tady už je výběhu....

7.5.2006 12:38

bbb napsal(a):
A tady už je výběhu....

.

7.5.2006 14:36

zviratkova napsal(a):

Teda Falík má opravdu krásnou barvičku! A je to kus koníka! A jeho kámoška se mi taky moc líbí. Jsem zatížená na chlaďásky, i když to tak možná nevypadá, když mám araba, ale prostě mi arab vyhovuje po všech stránkách.
Tady posílám fotky ze včerejška. Poprvé od konce září jsem ji dala zase sedlo, vzala jsem ji na lonž. Dost mě překvapila, protože se chovala jako profík a doma jsem si na ni na chvíli sedla a byla skvělá. Takže posílám několik fotek jen tak.

7.5.2006 14:37

lucky napsal(a):
Teda Falík má opravdu krásnou barvičku! A je to kus koníka! A jeho kámoška se mi taky moc líbí. Jsem zatížená na chlaďásky, i když to tak možná nevypadá, když mám araba, ale prostě mi arab vyhovuje po všech stránkách.
Tady posílám fotky ze včerejška. Poprvé od konce září jsem ji dala zase sedlo, vzala jsem ji na lonž. Dost mě překvapila, protože se chovala jako profík a doma jsem si na ni na chvíli sedla a byla skvělá. Takže posílám několik fotek jen tak.

7.5.2006 15:14

lucky napsal(a):

Moc vám to spolu slušíA Usinka s výstrojí je vážně kočka!Nemáš ještě nějaké fotečky Usinky s výstrojí?

7.5.2006 17:13

alisa napsal(a):
Moc vám to spolu slušíA Usinka s výstrojí je vážně kočka!Nemáš ještě nějaké fotečky Usinky s výstrojí?

Opravdu vám to spolu moc sluší!!!

Přihodím pár fotek Bubly v akci...

7.5.2006 17:14

bbb napsal(a):
Opravdu vám to spolu moc sluší!!!

Přihodím pár fotek Bubly v akci...

Tady při skoku...

7.5.2006 17:15

bbb napsal(a):
Tady při skoku...

A poslední....

7.5.2006 20:07

bbb napsal(a):
A poslední....

Mě na té první fotce, kde je sama, přijde jako koník od Barbie. Je tak dokonale čistě bílá a ta výstroj na ní krásně vynikne...

7.5.2006 21:46

zviratkova napsal(a):
Mě na té první fotce, kde je sama, přijde jako koník od Barbie. Je tak dokonale čistě bílá a ta výstroj na ní krásně vynikne...

Když tak koukám na Falíka, tak fakt závidím. Ten je tak krásnej! Jak postavově, tak ta barva, no to je unikát. Nikdy jsem takovou barvičku u haflingerka neviděla. A jaký je povahově? Já jen jestli je takové zlatíčko, jak vypadá...

7.5.2006 22:03

lucky napsal(a):

teda Usinka vypadá pod sedlem úžasně! Taky western, jo? :)

No, já jsem dneska dala koníky poprvé odpoledne na pastvu. Tak posílám nějaké fotečky. Ale po třech hodinách už přešlapovali u brány,zatím tam nejsou zvyklí.

Tady si Berry poklusává na pastvě

7.5.2006 22:19

ettelwen napsal(a):
teda Usinka vypadá pod sedlem úžasně! Taky western, jo? :)

No, já jsem dneska dala koníky poprvé odpoledne na pastvu. Tak posílám nějaké fotečky. Ale po třech hodinách už přešlapovali u brány,zatím tam nejsou zvyklí.

Tady si Berry poklusává na pastvě

tady Berry na pastve.

7.5.2006 22:20

ettelwen napsal(a):
tady Berry na pastve.

oba dva spolu venku. Ohrada je velka a maji silenou radost

7.5.2006 22:22

ettelwen napsal(a):
oba dva spolu venku. Ohrada je velka a maji silenou radost

Karčin bezva postoj hlavou dolů

7.5.2006 22:24

ettelwen napsal(a):
Karčin bezva postoj hlavou dolů

a zase Kajka

7.5.2006 22:25

ettelwen napsal(a):
a zase Kajka

a pohled na pastvinu

7.5.2006 22:33

ettelwen napsal(a):
a pohled na pastvinu

Berry + jde videt alespon necela sirka pastvy

8.5.2006 09:33

ettelwen napsal(a):
Berry + jde videt alespon necela sirka pastvy

Ahojda holky, sice tu moc nepřispívám, ale vše sleduju. Teda já vám závidím! Snad mě někdo brzo odveze do hřebčína a něco nafotím. Jo a příští víkend jedu ke kamarádce a návštěva zahrnuje i stáje . Tak pokud se fotky povedou něco sem hodím.
S Luckou jsme se shodly,že je Čiko prostě nejlepší, je fakt úžasnej. Ale jinak všechny koníci jsou boží. Tak je za mě všechny trochu pomluchlejte, když já teď nemůžu.
Těším se na další fotečky!

8.5.2006 10:36

medik napsal(a):
Ahojda holky, sice tu moc nepřispívám, ale vše sleduju. Teda já vám závidím! Snad mě někdo brzo odveze do hřebčína a něco nafotím. Jo a příští víkend jedu ke kamarádce a návštěva zahrnuje i stáje . Tak pokud se fotky povedou něco sem hodím.
S Luckou jsme se shodly,že je Čiko prostě nejlepší, je fakt úžasnej. Ale jinak všechny koníci jsou boží. Tak je za mě všechny trochu pomluchlejte, když já teď nemůžu.
Těším se na další fotečky!

Falík je opravdové zlato.Děláme s ním hipošku a tam ukazuje svůj obrovský charakter.Za ty tři roky co chodí na hipošku se nikdy nelekl,neudělal špatný krok a prostě se chová opravdu slušně.Děti kolem něj mohou lítat,křičet...a on se ani nehne....

Venku se mnou ale někdy pěkně zlobí...no asi jako každý koník....umí si pěkně vyhodit a nejradši to někam sbalí...

Přihodím fotečku z hipošky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík