Pastviny severní Morava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2009 08:32
makki

XXX.XXX.107.70

Nevíte prosím někdo, kde je možná dát na pastevní ustájení koně na severní Moravě? Chci prodat kobylku, ale pokud nebude zájem nebo vhodný kupec, uvažovala jsem, že bych ji nechala na jaře připustit a poslala jí na nějaký čas na pastviny. Díky za informaci.

31.7.2009 08:37
ditule28

XXX.XXX.212.163

makki napsal(a):
Nevíte prosím někdo, kde je možná dát na pastevní ustájení koně na severní Moravě? Chci prodat kobylku, ale pokud nebude zájem nebo vhodný kupec, uvažovala jsem, že bych ji nechala na jaře připustit a poslala jí na nějaký čas na pastviny. Díky za informaci.

Moc toho tu není, možná jen se poptat u nějakých soukromníků.Jen vím že ranč Požaha nabízí pastevní ustájení, ale nepamatuju si webovky. Taky jsem uvažovala, ale mám to dost daleko. Jinak pěkný koník, za kolik prodáváš? Jen tak pro info.

31.7.2009 08:56
strelish

XXX.XXX.142.166

ditule28 napsal(a):
Moc toho tu není, možná jen se poptat u nějakých soukromníků.Jen vím že ranč Požaha nabízí pastevní ustájení, ale nepamatuju si webovky. Taky jsem uvažovala, ale mám to dost daleko. Jinak pěkný koník, za kolik prodáváš? Jen tak pro info.

Webovky na ně jsou www.rancpozaha.xf.cz My bychom taky měli místo ( www.farmalucnidvur.xf.cz ), ale není žádné zázemí, takže pastevko nikomu veřejně ani nenabízím.

31.7.2009 09:21
makki

XXX.XXX.107.70

strelish napsal(a):
Webovky na ně jsou www.rancpozaha.xf.cz My bychom taky měli místo ( www.farmalucnidvur.xf.cz ), ale není žádné zázemí, takže pastevko nikomu veřejně ani nenabízím.

No, to by mě zajímalo! Zázemí nepotřebuji. Kobylku mám teď doma vlastně kousek od vás směrem na Ostravu. Ale rozhodla jsem se ji prodat, protože mám dojem, že jsem na ni trožku těžká, a poohlédnout se po něčem festovnější. Ale zase nemám potřebu se jí zbavit za každou cenu, protože je velmi hodná a komunikativní, takže proto zvažuji i tento způsob ustájení, protože nepředpokládám, že bych na ní jezdila. Můžeš mi prosím napsat nějaké podrobnosti na marcela.firtova@centrum.cz? Děkuji.

31.7.2009 09:26
alda

XXX.XXX.52.179

strelish napsal(a):

Zkuste třeba : http://www.equichannel.cz/jc-mesto-albrechtice nebo http://jcma.rajce.idnes.cz/
Bohužel www jsou mimo provoz,proto dávám odkaz takto.
Sice to není klasické pastevní ustájení,ale koníci, pokud to počasí dovolí, jsou venku 24/7.K dispozici je 12ha pastvin. O koníky je skvěle postaráno i v nepřítomnosti majitele.Vše je na domluvě.Cena je myslím 3.000,-/box, 2.500,-/stání. V ceně není zahrnut kovář,veterinář

31.7.2009 09:53
kessidis

XXX.XXX.54.192

alda napsal(a):
Zkuste třeba : http://www.equichannel.cz/jc-mesto-albrechtice nebo http://jcma.rajce.idnes.cz/
Bohužel www jsou mimo provoz,proto dávám odkaz takto.
Sice to není klasické pastevní ustájení,ale koníci, pokud to počasí dovolí, jsou venku 24/7.K dispozici je 12ha pastvin. O koníky je skvěle postaráno i v nepřítomnosti majitele.Vše je na domluvě.Cena je myslím 3.000,-/box, 2.500,-/stání. V ceně není zahrnut kovář,veterinář

Ahoj, k dispozici jsou ještě nějaká volná místa k ustájení.Pokud by měl někdo zájem, nezávazná návštěva možná:-) Cena dohodou, dle Vašeho koně. Ranč Požaha

3.8.2009 22:05
ef

XXX.XXX.138.228

makki napsal(a):

AHoj, pokud máš zájem o pastevní ustájení, můžeš se podívat na naše webové stránky www.stajpamera.cz. Jsme malá rodinná stáj zabývající se právě chovem a pastevním ustájením hříbat. Máme 4 vlastní chovné klisny + další ustájené. POkud budeš mít zájem, ozvi se :o).

4.8.2009 08:43
jurda

XXX.XXX.2.142

ef napsal(a):
AHoj, pokud máš zájem o pastevní ustájení, můžeš se podívat na naše webové stránky www.stajpamera.cz. Jsme malá rodinná stáj zabývající se právě chovem a pastevním ustájením hříbat. Máme 4 vlastní chovné klisny + další ustájené. POkud budeš mít zájem, ozvi se :o).

Nebo mrkni na na staj-zlebske-chvalovice.wbnode.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík