Masáže koní, fyzioterapie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2009 10:47
fnuk

XXX.XXX.176.109

Zdravím vás,

máte někdo zkušennosti s masážemi koní, fyzioterapií u koní? Pan Ing. Tomáš Sychra? Paní Mgr. Klára Kohoutová?

Díky za vaše názory.

4.8.2009 11:14
skippka

XXX.XXX.46.19

fnuk napsal(a):
Zdravím vás,

máte někdo zkušennosti s masážemi koní, fyzioterapií u koní? Pan Ing. Tomáš Sychra? Paní Mgr. Klára Kohoutová?

Díky za vaše názory.

Já osobně mám zkušenosti jen s paní doktorkou Žežulkovou a její fyzioterapií a naprostá spokojenost, je milá a usměvavá, koním rozumí. Ale i proto je velice vytížená a objednání je na delší dobu.

kachnicka

4.8.2009 11:16
kachnicka

XXX.XXX.221.254

skippka napsal(a):
Já osobně mám zkušenosti jen s paní doktorkou Žežulkovou a její fyzioterapií a naprostá spokojenost, je milá a usměvavá, koním rozumí. Ale i proto je velice vytížená a objednání je na delší dobu.

můžu mít možná blbou otázku? v jakých cenových rozmezích se pohybují úkony fyzioterapií? děkuju

5.8.2009 11:24
fnuk

XXX.XXX.176.109

fnuk napsal(a):
Zdravím vás,

Díky za vaše názory.

Tak už nikdo nemáte zkušennosti?

5.8.2009 14:11
lala54

XXX.XXX.7.50

fnuk napsal(a):
Tak už nikdo nemáte zkušennosti?

ahoj, mam zkusenost pouze s pani žežulkovou, memu koni to uvolneni moc pomohlo, byl velice zablokovany diky svym predchozim zranenim, zacal se hybat uvolneneji a hlavne s chuti se hybat, zjistila nam pohmatem, co a kde ma za problemy, zjistili jsme treba, ze odmita sedlo kvuli staremu zraneni pri kterem si zrejme zlomil zebro apod. jestli ma Vas konik s necim problem, tak doporucuji. Narozdil od jinch veterinaru, kteri si nauctuji buhvi co a ani Vam ve skutecnosti jejich lecba nepomuze a je zbytecna (jakoz se mi hodnekrat stalo) tyto nemale penize opravdu za to stoji, konzultace s jednorazovou terapii nas stala 700kc..

5.8.2009 23:18
zazika

XXX.XXX.161.9

lala54 napsal(a):
ahoj, mam zkusenost pouze s pani žežulkovou, memu koni to uvolneni moc pomohlo, byl velice zablokovany diky svym predchozim zranenim, zacal se hybat uvolneneji a hlavne s chuti se hybat, zjistila nam pohmatem, co a kde ma za problemy, zjistili jsme treba, ze odmita sedlo kvuli staremu zraneni pri kterem si zrejme zlomil zebro apod. jestli ma Vas konik s necim problem, tak doporucuji. Narozdil od jinch veterinaru, kteri si nauctuji buhvi co a ani Vam ve skutecnosti jejich lecba nepomuze a je zbytecna (jakoz se mi hodnekrat stalo) tyto nemale penize opravdu za to stoji, konzultace s jednorazovou terapii nas stala 700kc..

A najde se někdo v jižních čechách?

6.8.2009 06:54
zuza

XXX.XXX.36.84

fnuk napsal(a):
Zdravím vás,

Díky za vaše názory.

Ahoj Míšo, jednoho mám u nás ve stáji jsem s ním spokojená. Dělá mi koníky co maj problémy s kdečím tak jak prijedeš na meeting prihlas se mi dám ti telefon. (BTW. je na něj odkaz na mym webu)
pa Z.

6.8.2009 08:09
dominika

XXX.XXX.224.8

zuza napsal(a):
Ahoj Míšo, jednoho mám u nás ve stáji jsem s ním spokojená. Dělá mi koníky co maj problémy s kdečím tak jak prijedeš na meeting prihlas se mi dám ti telefon. (BTW. je na něj odkaz na mym webu)
pa Z.

V jížních čechách paní Petra Zelmer,mám jedině dobré zkušenosti a ne jen já...

petrazelmer.cz

6.8.2009 09:59
cizluc

XXX.XXX.211.115

fnuk napsal(a):
Zdravím vás,

Díky za vaše názory.

Máme zkušenosti s pí Žežulkou. Mohu jen a jen doporučit. Máme ji nejen jako fyzioterapeutku, ale jako veterinářku a 100% spokojenost. Doporučuji jí, je nejlepší v republice a opravdu ví.

6.8.2009 10:04
redbla

XXX.XXX.169.27

zazika napsal(a):
A najde se někdo v jižních čechách?

na jihu je Petra Zelmer (jezdecké potřeby Vodňany) nebo tak nějak a i s dopravou odhadla svou návštěvu na cca 1000,-

7.8.2009 17:10
medi

XXX.XXX.149.26

cizluc napsal(a):
Máme zkušenosti s pí Žežulkou. Mohu jen a jen doporučit. Máme ji nejen jako fyzioterapeutku, ale jako veterinářku a 100% spokojenost. Doporučuji jí, je nejlepší v republice a opravdu ví.

Nevíte jestli je někdo i v Olomouckém kraji kdo se tím zabívá?

7.8.2009 23:02
scratchie

XXX.XXX.248.234

medi napsal(a):

To by mě taky zajímalo. :-) Osobně mám dobrou zkušenost s paní z Brna, nemůžu si vzpomenout na tu metooodu, jak se jmenuje, ale taky to bylo super. Akorát u nás není zájem a sama bych se nedoplatila.

20.6.2014 16:10
daniel123

XXX.XXX.211.97

Osobně Klaru Kohoutovou nedoporučuji. Co mam zkušenosti s touto slečnou tak velice arogantní o čemž i svědčí to že už se jí ve většině stájí zbavili a to i u policie....

20.6.2014 17:19
terezka1995

XXX.XXX.106.98

medi napsal(a):

Aktuálně bych také chtěla nechat prohlédnout mé dva koně od fyzioterapeuta. Nevíte někdo o nějakém v okolí Olomouce, nebo nějaký co sem často dojíždí? Popřípadě kontakt a přibližnou cenu. Děkuji smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík