Ahojte všichni, kdo z vás se chystá v sobotu do Jankovic? My tam asi budeme...
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
hlásí až 30°C tak snad pršet nebude...pošli fotku koníka, s jakým tě tam uvidím
Ahojte holky, jsou někde nějaké propozice nebo něco podobného? S koníkem nepojedu, ale ráda bych se přijela aspoň podívat
pájule
napsal(a):
Ahojte holky, jsou někde nějaké propozice nebo něco podobného? S koníkem nepojedu, ale ráda bych se přijela aspoň podívat
určitě jsme se potkali v horke, ne? kůň samuel gadda barely i tyčky 1.místo
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
hlásí až 30°C tak snad pršet nebude...pošli fotku koníka, s jakým tě tam uvidím
Markétko, Janča bude nejpíš na ryzákovi se žlutou výbavou..... snad neva, že jsem tě prozradila
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
Jéé, to je prima, že tam budu někoho znát...ty se Páji chystáš jet podívat? Ještě nevím, jestli budu závodit, to záleží na tom,jestli mi Ivko půjčí koně
Jo jo chtěla bych se přijet podívat, pokud to půjde, ale nevím ani kde to je a v kolik to začíná nebo tak... Máš víc info Markétko?
pájule
napsal(a):
Jo jo chtěla bych se přijet podívat, pokud to půjde, ale nevím ani kde to je a v kolik to začíná nebo tak... Máš víc info Markétko?
No letos nám nepřišla ani pozvánka...tak nevím nic. Jen z minulých ročníků vím, že dopoledne se jezdí trail a pak myslím že ve 13.00 je slavnostní zahájení a průvod vesnicí a pak se jedou tyče a barely a záchrana a ty další soutěže : židličková a někdy bývá i dojení koz. Cesta je jednoduchá, Jankovice jsou mezi Holešovem a Bystřicí pod Hostýnem. Tak určitě přijeď.
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
No letos nám nepřišla ani pozvánka...tak nevím nic. Jen z minulých ročníků vím, že dopoledne se jezdí trail a pak myslím že ve 13.00 je slavnostní zahájení a průvod vesnicí a pak se jedou tyče a barely a záchrana a ty další soutěže : židličková a někdy bývá i dojení koz. Cesta je jednoduchá, Jankovice jsou mezi Holešovem a Bystřicí pod Hostýnem. Tak určitě přijeď.
Tak děkuji za informace, ráda bych tam dojela, tak snad to vyjde.. Pokud nepojedem do ciziny, tak určitě do Jankovic... Když už jsme nedojeli k vám
pájule
napsal(a):
Tak děkuji za informace, ráda bych tam dojela, tak snad to vyjde.. Pokud nepojedem do ciziny, tak určitě do Jankovic... Když už jsme nedojeli k vám
Tak nás tam konečně uvidíte v akci, teda ,pokud do toho nic nevejde a budeme všichni zdraví...posledních 14 dní se mi strašně točí hlava a to stačí jen když se v posteli obrátím z boku na bok. No uvidím, co to udělá při džigitovce
jenee
napsal(a):
Tak nás tam konečně uvidíte v akci, teda ,pokud do toho nic nevejde a budeme všichni zdraví...posledních 14 dní se mi strašně točí hlava a to stačí jen když se v posteli obrátím z boku na bok. No uvidím, co to udělá při džigitovce
neva- přesně tak ryzoň ve žlutém....
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
Na to se těším nejvíc, až tě uvidím v akci! Ivka jsem už viděla loni, ale Tebe ještě ne... To si přece nemůžu nechat ujít...
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
tak ještě písni, jestli dorazíš...
Markétko, určitě dám ještě vědět, jestli dorazím, neboj... BUď ti písnu sem nebo na ICQ, ju?
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
Markétko, tak na 90% tam dojedu!! Těším se na Tebe, měj se zatím krásně.... Pááá
pájule
napsal(a):
Markétko, tak na 90% tam dojedu!! Těším se na Tebe, měj se zatím krásně.... Pááá
Tak to je paráda, moc se těším. Ještě jdeme teď potrénovat, ať to zítra trochu vypadá
pájule

XXX.XXX.217.227
jenee
napsal(a):
Pár amatérských fotek z některých soutěží najdete tady: //vspa.rajce.idnes.cz/Western_Show_Jankovice/
Taky mám pár fotek trailu - něco už mám v pc a zbytek je na druhé kartě ve foťáku. Až to vyhrkám na rajče, tak dám odkaz.
famona
napsal(a):
Taky mám pár fotek trailu - něco už mám v pc a zbytek je na druhé kartě ve foťáku. Až to vyhrkám na rajče, tak dám odkaz.
Video z Jankovic najdete na: http://www.ranchnazarach.estranky.cz/ stranka/novinky (mezera přes stranka)
jenee
napsal(a):
Ahoj všichni, nemáte ještě někdo fotky z trailu? Jeli jsme s kobylou náš úplně první závod, tak bych měla aspoň památku. Překvapila mě jak to skvěle zvládla, akorát závěrečný skok byl pro nás také první v životě a zrovna na ostro, tak to tak taky dopadlo :-))), aspoň se diváci pobavili. Tak doufám, že třeba Martina nás tam bude mít, akorát jsem jela první (s arabkou - šimlou), tak nevím, jestli už tam byl nějaký fotograf nachystaný.
Jen mě mrzí, že jsme neviděli Rárovi, protože jsme tam byli jen na chvíli, protože máme doma hříboška, tak aby nebyl dlouho sám. Tak musím mrknou aspoň na video.
luckai
napsal(a):
Ahoj všichni, nemáte ještě někdo fotky z trailu? Jeli jsme s kobylou náš úplně první závod, tak bych měla aspoň památku. Překvapila mě jak to skvěle zvládla, akorát závěrečný skok byl pro nás také první v životě a zrovna na ostro, tak to tak taky dopadlo :-))), aspoň se diváci pobavili. Tak doufám, že třeba Martina nás tam bude mít, akorát jsem jela první (s arabkou - šimlou), tak nevím, jestli už tam byl nějaký fotograf nachystaný.
Jen mě mrzí, že jsme neviděli Rárovi, protože jsme tam byli jen na chvíli, protože máme doma hříboška, tak aby nebyl dlouho sám. Tak musím mrknou aspoň na video.
http://furesta.rajce.idnes.cz/ Western_Jankovice_-_srpen_2009/ (jedna mezera před W)
luckai
napsal(a):
Luckai: Je mi líto, ale tebe jsem nestihla. To jsem právě dolovala foťák z batohu.