Tak ukažte vaše hřebečky Já mám pony hřebce Čerta, ale někdy pochybuji o tom, že je to hřebec
ale je :o))
konikulka
napsal(a):
Tak ukažte vaše hřebečky Já mám pony hřebce Čerta, ale někdy pochybuji o tom, že je to hřebec
Shagya arab Tobien-4-letý.
trava
napsal(a):
Shagya arab Tobien-4-letý.
Taky se přidáme appa Bluish Baerie Rock
pájule

XXX.XXX.217.227
konikulka
napsal(a):
APH Little Bily Chap 2,5 roku
pájule
napsal(a):
APH Little Bily Chap 2,5 roku
Tak ať je tu víc arabů :-) Nadzih - plnokrevný arab - 5 let.
lutynta
napsal(a):
Pájule: Moc hezký koník.. jezdí pod sedlem už? mám moc pěknou postavu
A náš Wayne. QH po Jacs Cro Bar. 1 rok a 3 měsíce
ladys
napsal(a):
A náš Wayne. QH po Jacs Cro Bar. 1 rok a 3 měsíce
PR Rocky Way, rok a 3měs,quarter
konikulka
napsal(a):
Námer :-)
cheval
napsal(a):
Námer :-)
Tééda, uplně užasní jsou... Ještě přidám dva dvouletci ze stájky kde mám Čertíka..
Takže Ovečkin..
konikulka
napsal(a):
Tééda, uplně užasní jsou... Ještě přidám dva dvouletci ze stájky kde mám Čertíka..
Takže Ovečkin..
A Varadeur
pájule

XXX.XXX.217.227
lutynta
napsal(a):
Pájule: Moc hezký koník.. jezdí pod sedlem už? mám moc pěknou postavu
Díky.... Ano už párkrát pod sedlem byl a chová se kupodivu velice slušně Mamka A1/1 Vídeň a tatík PH Billy Skip Bars
¨
Na fotce s panem majitelem
konikulka
napsal(a):
Gabriel,čmb x Kinský kůň,18měsíců.Moje největší láska
ladys
napsal(a):
Tyjo Námer je nááádhernej .
A Gabriel je hodně zvláštní mix ,ale taky úžasnej, nojo jsem na žlutý přes hafloingy, ČMB až po QH
.
Samuel, ČSP, skoro rok a půl foto Nikča R.
ash
napsal(a):
Samuel, ČSP, skoro rok a půl foto Nikča R.
Tak já se taky přidám Cameronek moje zlato
martiiisek
napsal(a):
Tak já se taky přidám Cameronek moje zlato
a ještě
konikulka
napsal(a):
Cameronek je užasnej
a hřebec z naší stáje -Arabsha
konikulka
napsal(a):
tak dam aj toho nasho, plemenny zrebec shirskeho kona
bonita
napsal(a):
tak dam aj toho nasho, plemenny zrebec shirskeho kona
Marti, Camík roste do krásy...je moc povedenej...
jsem zvědavá co vyroste z Calla, vlastního brášky Camerona...vypadá moc pěkně...akorád zůstane ryzákem
Musím se na vás někdy přijed podívat...
ale ona je to táááková dááálka
opatrujte se
haisovad
napsal(a):
Marti, Camík roste do krásy...je moc povedenej...
jsem zvědavá co vyroste z Calla, vlastního brášky Camerona...vypadá moc pěkně...akorád zůstane ryzákem
Musím se na vás někdy přijed podívat...
ale ona je to táááková dááálka
opatrujte se
My už máme něco přes 4 měsíce.... Taťka Faraday
kacik
napsal(a):
My už máme něco přes 4 měsíce.... Taťka Faraday
a ještě jedna fotka
konikulka
napsal(a):
Náš plemenný arab Ťuťa (Usirev).
foto:Verča Berková
zuza
napsal(a):
Náš plemenný arab Ťuťa (Usirev).
foto:Verča Berková
Merlin...dva a půl letý Minerálek...
haisovad
napsal(a):
Merlin...dva a půl letý Minerálek...
jo a je na prodej...
haisovad
napsal(a):
jedna běhací...
a poslední...ať to tady nezaplácám
s Rozárkou vyhlíží stádo...
konikulka
napsal(a):
Danny.. je mooc pěknej, zakolik ho prodáváš?
HŘEBEC PONY NA PRODEJ,VYBĚLUJÍCÍ,NYNÍ JEN PÁR ŠEDÝCH FLEKŮ,JEŽDĚN 14 LETOU DÍVKOU,DŘÍVE JEZDIL NA VYJÍŽDKY S MOU KLISNOU,NYNÍ DLOUHO SÁM,MLADÝ VĚK 5 LET,112 CM V KOHOUTKU,NENÍ TO ŠETLAND!!!pOTŘEBUJE RÁZNĚJŠÍ PŘÍSTUP A VYKASTROVAT A BUDE Z NĚJ ZLATÝ KONÍČEK,MAJITELÉ HO CHTĚJÍ PRODAT Z DŮVODŮ NEVYUŽITÍ,A ŽE ČASTO UTÍKÁ KE MĚ.nEJSOU SCHOPNI HO NECHAT VYKASTROVAT,JEN VÁŽNÍ ZÁJEMCI KTEŘÍ DAJ KONÍKU LEPŠÍ PÉČI A BUDOU SE MU VĚNOVAT:Cena:Pod 10.000,-,prodají ho levně,bývalého koně co měli nám prodali za 5.000,-.Pokud budete mít zájem dodám tel na majitele.
sheril
napsal(a):
HŘEBEC PONY NA PRODEJ,VYBĚLUJÍCÍ,NYNÍ JEN PÁR ŠEDÝCH FLEKŮ,JEŽDĚN 14 LETOU DÍVKOU,DŘÍVE JEZDIL NA VYJÍŽDKY S MOU KLISNOU,NYNÍ DLOUHO SÁM,MLADÝ VĚK 5 LET,112 CM V KOHOUTKU,NENÍ TO ŠETLAND!!!pOTŘEBUJE RÁZNĚJŠÍ PŘÍSTUP A VYKASTROVAT A BUDE Z NĚJ ZLATÝ KONÍČEK,MAJITELÉ HO CHTĚJÍ PRODAT Z DŮVODŮ NEVYUŽITÍ,A ŽE ČASTO UTÍKÁ KE MĚ.nEJSOU SCHOPNI HO NECHAT VYKASTROVAT,JEN VÁŽNÍ ZÁJEMCI KTEŘÍ DAJ KONÍKU LEPŠÍ PÉČI A BUDOU SE MU VĚNOVAT:Cena:Pod 10.000,-,prodají ho levně,bývalého koně co měli nám prodali za 5.000,-.Pokud budete mít zájem dodám tel na majitele.
Cenu neznám ale pokusím se zjistit...pro více info si zavolej majitelce pí. Dolenské 777751392
haisovad
napsal(a):
Cenu neznám ale pokusím se zjistit...pro více info si zavolej majitelce pí. Dolenské 777751392
Mr.Super Domino
konikulka
napsal(a):
Mr.Tee Boy Lena 3 letý APH
konikulka
napsal(a):
konikulka
napsal(a):
konikulka
napsal(a):
konikulka
napsal(a):
irculka
napsal(a):
jéééé, moc děkujeme! Je to naše zlato, charakterní hřebec, sice měl a má sem tam své hřebčí období,ale lehce se dá zvládnout. Už máme po něm i hříbátko,kobylku a ta se taky vyvedla. Celá tatínek
Cusky...taky s epridavam...Fotecka je jeste z doby kdy byl muj ponik hrebec...:D....Ted uz je z neho valasek....doufam ze to nebude vadit...
konikulka
napsal(a):
Ahojky,tak se tady taky přidáme,Jurášek 2 letý welsh x hucul
mikuka
napsal(a):
Ahojky,tak se tady taky přidáme,Jurášek 2 letý welsh x hucul
A ještě ...
mikuka
napsal(a):
A ještě ...
tak já mám taky jednoho...rok a půl starej, táta Al Campo, jméno papírově Alko, jinak Démonek
jenysimons
napsal(a):
tak já mám taky jednoho...rok a půl starej, táta Al Campo, jméno papírově Alko, jinak Démonek
Uživatel s deaktivovaným účtem

jenysimons
napsal(a):
Tak toto je můj prcek (8.měsíců)...PH po SK War Leo Jack
PS: je strakatej-má bílé bříško u pindíka
konikulka
napsal(a):
A1/1 Briliant po Najoom-17 let,
fris Diesel de Echtna po Wierd-8 měsíců
kounyk
napsal(a):
A1/1 Briliant po Najoom-17 let,
fris Diesel de Echtna po Wierd-8 měsíců
Hřebčák Red Spring Power s pracovním jménem Jochar a páníček
konikulka
napsal(a):
skoro 3 lety, po Billy Skip Bars
konikulka
napsal(a):
Tady je taky jeden žlutej Merlin . Ale není to jeho pravé jméno, je to Welsh Cob 1,5 roku
medunka
napsal(a):
Tady je taky jeden žlutej Merlin . Ale není to jeho pravé jméno, je to Welsh Cob 1,5 roku
Tak tady přidám Arabského plnokrevníka Imray Ibn Iman (Rejk) výška-148 cm
narozen-11.3.2002 povaha-moc hodný,klidný,jezdí parkury pro pony má vyskákane ST pony (120cm)
cena za připouštění je 2000 KČ
konikulka
napsal(a):
Plemeník SN Nefrit - 3,5 roku