A kdopak se to tady nasáčkoval na kobylku větší???
Jen ať si zvyká,děvče,že jooo....
jaruska
napsal(a):
Jarča jela poprvé v životě beze mě v cizím prostředí,ale s Katkou a na Sydney jsem se o ní fakt nebála.
jaruska
napsal(a):
Jarča jela poprvé v životě beze mě v cizím prostředí,ale s Katkou a na Sydney jsem se o ní fakt nebála.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
jaruska
napsal(a):
lucky (Lucky) : Dneska jsme vás viděli v Bášce a slušelo vám to
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
lucky (Lucky) : Dneska jsme vás viděli v Bášce a slušelo vám to
Usa je prostě kočka
marketka
napsal(a):
Usince to tady moc sluší.My se zmůžeme jen na ozdobnou čabraku-
Jůů! Děkuji! Hezké fotky! Můžu je poprosit na mail??? Děkujíííí!!!!!
No jo, až na to, že Usa z té škváry je černá jak bota, dneska ji teda znovu vyšamponuji, byli jsme cestou zpátky s nimi v potoce a Čipo i Usa měli černé nohy ...no hrůza. A já byla jak kominík, ponožky jsem rovnou vyhodila, ta halenka nevím, zda se dopere.... to byla síla teda v té škváře.
Jinak Usa se hezky blejskla svým charakterem. Na to, že není zvyklá na takový frmol, nemá ráda moc cizí lidi a děti a ochmatávání od cizích(je šílený mazel se nou a rodinou a bere pár lidí a zbytek nemusí, a taky dá najevo, když se ji někdo nelíbí..jsou lidi, co si ji ani nepohladí, rpotže prostě uhne), tak se chovala naprosto vzorně jako profík, dokonce se mi zdá, že tam byla snad "nejumučenější kůň" ..všichni si chtěli jít pohladit bílého koníčka s krásnou ohlávkou.
Takže pořád kolem sebe měla hromadu dětí a maminek a tatínků a všichni ji pořád hladili a když už ji moc lezli na nervy, tak vždycky na ně skřípla zuby a blbě se podívala, ale v momentě zase byli na ni všichni nalepení a ona se fakt chovala jako profík. Moc hodný kůň. Na to, že to fakt nemusí, tak to zvládla na jedničku.
I když teda předvedení moc nedala, tvářila se jako obvykle..vlezte mi všichni na záda . Dva dny před tím na zkoušce se tam vznášela s labutím krkem a dělala pózy a včera tam stála jako tvrdé Y a ani krk zaboha nevytáhne, natož aby dala do pohybu tolik, co jindy
.
lucky
napsal(a):
Jůů! Děkuji! Hezké fotky! Můžu je poprosit na mail??? Děkujíííí!!!!!
No jo, až na to, že Usa z té škváry je černá jak bota, dneska ji teda znovu vyšamponuji, byli jsme cestou zpátky s nimi v potoce a Čipo i Usa měli černé nohy ...no hrůza. A já byla jak kominík, ponožky jsem rovnou vyhodila, ta halenka nevím, zda se dopere.... to byla síla teda v té škváře.
Jinak Usa se hezky blejskla svým charakterem. Na to, že není zvyklá na takový frmol, nemá ráda moc cizí lidi a děti a ochmatávání od cizích(je šílený mazel se nou a rodinou a bere pár lidí a zbytek nemusí, a taky dá najevo, když se ji někdo nelíbí..jsou lidi, co si ji ani nepohladí, rpotže prostě uhne), tak se chovala naprosto vzorně jako profík, dokonce se mi zdá, že tam byla snad "nejumučenější kůň" ..všichni si chtěli jít pohladit bílého koníčka s krásnou ohlávkou.
Takže pořád kolem sebe měla hromadu dětí a maminek a tatínků a všichni ji pořád hladili a když už ji moc lezli na nervy, tak vždycky na ně skřípla zuby a blbě se podívala, ale v momentě zase byli na ni všichni nalepení a ona se fakt chovala jako profík. Moc hodný kůň. Na to, že to fakt nemusí, tak to zvládla na jedničku.
I když teda předvedení moc nedala, tvářila se jako obvykle..vlezte mi všichni na záda . Dva dny před tím na zkoušce se tam vznášela s labutím krkem a dělala pózy a včera tam stála jako tvrdé Y a ani krk zaboha nevytáhne, natož aby dala do pohybu tolik, co jindy
.
uSINKA V DAVU
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
lucky
napsal(a):
lucky : Pěkné foto , ono z te škváry jsem měla neustále zaprašenou čočku a stáli jsme na blbém místě, daleko a proti slunci
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
happyhvezda
napsal(a):
lucky : Pěkné foto , ono z te škváry jsem měla neustále zaprašenou čočku a stáli jsme na blbém místě, daleko a proti slunci
Fotečky ti pošlu večer nyní vyrážím na další závody
happyhvezda
napsal(a):
JJ? ta škvára je tam blbá. My tam byli dva dny před tím a v pohodě, ale jak to rozryli ti parkuráci a ještě auta, lidi, tak se to vířilo, bylo to příšerné Já tam, ty dva dny před tím jezdila klusem a cvalem a pohodě. A včera dojdu a oblak prachu..no šílené. Zrovna se chystám, žy vykoupu tu svou uň, je jak prase černá a ty nohy, no děs! Táta tam šel se psy a ty jsem doma hned brala do řeky. Jsou sice černí, ale co se vysypalo v autě, to nechtějte vidět
Tady Petr s frízákem...měl s ním co dělat, že
lucky
napsal(a):
JJ? ta škvára je tam blbá. My tam byli dva dny před tím a v pohodě, ale jak to rozryli ti parkuráci a ještě auta, lidi, tak se to vířilo, bylo to příšerné Já tam, ty dva dny před tím jezdila klusem a cvalem a pohodě. A včera dojdu a oblak prachu..no šílené. Zrovna se chystám, žy vykoupu tu svou uň, je jak prase černá a ty nohy, no děs! Táta tam šel se psy a ty jsem doma hned brala do řeky. Jsou sice černí, ale co se vysypalo v autě, to nechtějte vidět
Tady Petr s frízákem...měl s ním co dělat, že
Jinak pan Vydra se mi líbil. Ke všemu by člověk něco měl, ne vždy se vše povede..jsou to jen koně. I Usa se dva dny přd tím předváděla krásně tam teda mohla výt lepší, že...já nevím. Ona když je moc lidí, tak na to kašle. A jak nikde nikdo, tak chodí jak královna
.
U pana Vydry si cením to, že se snaží dostat mezi lidi to, že koně mohou fungovat bez podkov, že se dá jezdit i bez sedla a uzdečky, že to jde i jinak. Spousta lidí se pořád ještě pozadtavuije nad tím, že proboha jakto že nemám na koni podkovy, přece bez nich nemůže chodit kůň , ne?. A když jedu bez sedla a na ohlávce, tak jsem sebevrah...přece musím mít "zubadlo" a tož to musím nakopnút a jet, né?
Takže snad i tohle pár lidí pochopí...
na můj vkus dost vykasaný. Slušelo by mu přibrat
lucky
napsal(a):
Jinak pan Vydra se mi líbil. Ke všemu by člověk něco měl, ne vždy se vše povede..jsou to jen koně. I Usa se dva dny přd tím předváděla krásně tam teda mohla výt lepší, že...já nevím. Ona když je moc lidí, tak na to kašle. A jak nikde nikdo, tak chodí jak královna
.
U pana Vydry si cením to, že se snaží dostat mezi lidi to, že koně mohou fungovat bez podkov, že se dá jezdit i bez sedla a uzdečky, že to jde i jinak. Spousta lidí se pořád ještě pozadtavuije nad tím, že proboha jakto že nemám na koni podkovy, přece bez nich nemůže chodit kůň , ne?. A když jedu bez sedla a na ohlávce, tak jsem sebevrah...přece musím mít "zubadlo" a tož to musím nakopnút a jet, né?
Takže snad i tohle pár lidí pochopí...
na můj vkus dost vykasaný. Slušelo by mu přibrat
lucky
napsal(a):
doháje..koukám na ty chyby.... mě to ještě nějak nepíše a musím si sakra koupit novou klávesnici. Já mám smazánu polovinu písmenek, takže píšu po paměti a občas se seknu a nepřečtu to koza po sobě..eh
marketka
napsal(a):
Asi jsi to psala, ale byla to Beskydská podkova, že?
JJ, Beskydská podkova to byla
tady pan Velký a tříletá Sisi Star Basco z Crazy Hall ( Crazy Legs Luck) po FF Rock Me Baby
lucky
napsal(a):
JJ, Beskydská podkova to byla
tady pan Velký a tříletá Sisi Star Basco z Crazy Hall ( Crazy Legs Luck) po FF Rock Me Baby
tohle byl český telokrevník valášek..jméno už nevím
lucky
napsal(a):
tohle byl český telokrevník valášek..jméno už nevím
tady ještě teplásek
lucky
napsal(a):
tady ještě teplásek
ten byl stejného majitele jako frízák
no a tady ještě mladá hafloška Bára pana Naizara..moc hezounká to kobylka
lucky
napsal(a):
ten byl stejného majitele jako frízák
no a tady ještě mladá hafloška Bára pana Naizara..moc hezounká to kobylka
noa samozřejmě také Krista s Čipem tam byla ...čipítek mezi tou hromadou koní pořád sledoval kde má Usinku a jak jsme předváděli, tak chtěl všude za ní
lucky
napsal(a):
noa samozřejmě také Krista s Čipem tam byla ...čipítek mezi tou hromadou koní pořád sledoval kde má Usinku a jak jsme předváděli, tak chtěl všude za ní
jaruska
napsal(a):
Ahoooj,no kráásná akce,Usina mě teda taky překvapila,že je tak hodná v davu lidí,to je super,
lidi neuhlídáš,aby si tak krásnýho koně nešli aspoň trošíííčku pomuchlit.
Určitě bych se na ní řítila taky,kdybych byla někde poblíž.
My byli na kurzíčku,jsem nadšená,opálená jak černoch a mám zase o čem přemýšlet,jejda,chudák Moruš,bude mušet makat.
Tady měli kráásnýho Appa hřebce,ten je focen specielně pro Evičku.Ale jméno nevííím.....
jaruska
napsal(a):
Ahoooj,no kráásná akce,Usina mě teda taky překvapila,že je tak hodná v davu lidí,to je super,
lidi neuhlídáš,aby si tak krásnýho koně nešli aspoň trošíííčku pomuchlit.
Určitě bych se na ní řítila taky,kdybych byla někde poblíž.
My byli na kurzíčku,jsem nadšená,opálená jak černoch a mám zase o čem přemýšlet,jejda,chudák Moruš,bude mušet makat.
Tady měli kráásnýho Appa hřebce,ten je focen specielně pro Evičku.Ale jméno nevííím.....
A tady už sám mistr
,zase nám toho nabouchal do hlavy...
jaruska
napsal(a):
A tady už sám mistr
,zase nám toho nabouchal do hlavy...
Tady pomáhá kamarádčině holčině s kobylou,pěkná kobča,otec chlaďas,ale matka nějáký mix.
jaruska
napsal(a):
Tady pomáhá kamarádčině holčině s kobylou,pěkná kobča,otec chlaďas,ale matka nějáký mix.
Tady jakýsi kovboj...
jaruska
napsal(a):
Tady jakýsi kovboj...
Tady mi Míša,páč jela pro oběd,půjčila kobču,nejdřív jsem nechtěla,ale pak jsem byla moc ráda,že jsem si to,co tam do nás Vašek hustil,mohla vyzkoušet na koni.
Ale teeeda,štafle tam neměli a já se mušela vyškrábat vlastníma silama,byla to noormálně dřina.
jaruska
napsal(a):
Tady mi Míša,páč jela pro oběd,půjčila kobču,nejdřív jsem nechtěla,ale pak jsem byla moc ráda,že jsem si to,co tam do nás Vašek hustil,mohla vyzkoušet na koni.
Ale teeeda,štafle tam neměli a já se mušela vyškrábat vlastníma silama,byla to noormálně dřina.
Ohýbání.
jaruska
napsal(a):
Václav mě ani nezbil za to,jak dřepím na koni....
Zato kobylka pak na mě vyrobila toto
,já myslím,že to mluví za vše....
jaruska
napsal(a):
Zato kobylka pak na mě vyrobila toto
,já myslím,že to mluví za vše....
Byl to kráásně prožitý den se spoustou nových informací a postřehů...
jaruska
napsal(a):
Byl to kráásně prožitý den se spoustou nových informací a postřehů...
No a já jsem měla dneska možnost tu mojí břichatici trošíčku potrápit....
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
mám jenom vodítko,hůlku jsem si nebrala,protože Moruš už zná pobídku vpřed
,ale stejně jí to zase nějákou dobu trvalo...
Ale byla moooocinečky hodná a moooc se snažila.
jaruska
napsal(a):
mám jenom vodítko,hůlku jsem si nebrala,protože Moruš už zná pobídku vpřed
,ale stejně jí to zase nějákou dobu trvalo...
Ale byla moooocinečky hodná a moooc se snažila.
jaruska
napsal(a):
Už je tam.
No super cvičení A teda musím říct, že Moruše je fakt šikulka
, ale to bříško má řádné, co
.
No jo, Evča se moc neozve, ani nevím jak se má new hafloška, jsem myslela, že dojede na kuk a nic Asi se budu muset některý den sebrat já, ale když oni to mají nějaké chatrné s ohradami či co.
Tak jsem to dnes spočítala ujeli jsme 16km. Zítra si asi dáme zase trénink s Kájou..ještě uvidíme..zítra jsem doma
Kurzík musel být super, taky bych se zase na něco takového vydala, ale nemůžu být všude a zvládnout vše,.že. Kukala jsem na to, že Usa už začíná mít řádné svaly..na těch fotkách posledních. Dakotka sice na mě hned bafla, že arabovi mají lézt žebra...tož mám oplácanou arabku, no... když má být wester'nák kulturista
. Já holt nebudu mít arab na endurance..mě stačí 20km a chcípám...ona ani ne, ale já jo
..i když dneska to bylo doost dobré
lucky
napsal(a):
No super cvičení A teda musím říct, že Moruše je fakt šikulka
, ale to bříško má řádné, co
.
No jo, Evča se moc neozve, ani nevím jak se má new hafloška, jsem myslela, že dojede na kuk a nic Asi se budu muset některý den sebrat já, ale když oni to mají nějaké chatrné s ohradami či co.
Tak jsem to dnes spočítala ujeli jsme 16km. Zítra si asi dáme zase trénink s Kájou..ještě uvidíme..zítra jsem doma
Kurzík musel být super, taky bych se zase na něco takového vydala, ale nemůžu být všude a zvládnout vše,.že. Kukala jsem na to, že Usa už začíná mít řádné svaly..na těch fotkách posledních. Dakotka sice na mě hned bafla, že arabovi mají lézt žebra...tož mám oplácanou arabku, no... když má být wester'nák kulturista
. Já holt nebudu mít arab na endurance..mě stačí 20km a chcípám...ona ani ne, ale já jo
..i když dneska to bylo doost dobré
jaruska
napsal(a):
No jo,Moruš je prostě tlustá,jenže já jí nemůžu nedat nic,když kojí a jí stačí málo a má pupek jak prasátko...
No Tys měla taky super akcičku,i Čipís se docela ukázal,co?
Hele ale ten fríz je teda fakt jak vizůna,spíš mi přijde jak plňas a né jak fríz...
JJ, když kojí, tak je to blbé a moc toho s prcky taky nenajezdíte, přece jen je nemůžete strhat, co?
No jo, frízák je hoodně vyběhaný asi, možná hubne i že se dost asi nervuje, dělal tam teda pořádný kravál. Jako efektní to je, když se nese, ale na mě byl mooc hubený a vykasaný.
tady pokus o postoj
lucky
napsal(a):
JJ, když kojí, tak je to blbé a moc toho s prcky taky nenajezdíte, přece jen je nemůžete strhat, co?
No jo, frízák je hoodně vyběhaný asi, možná hubne i že se dost asi nervuje, dělal tam teda pořádný kravál. Jako efektní to je, když se nese, ale na mě byl mooc hubený a vykasaný.
tady pokus o postoj
Ahóóój, jako první vám všem chci poděkovat za nabídnutou pomoc ohledně stěhování mého koňského mimina... Ale jakmile jsem skončila v práci, jela jsem to řešit a pak už to bylo ráz na ráz a nestíhala jsem se ani najíst a vyspat, natož abych se připojila na internet, takže moooc děkuju Jarušce za to, že aktualizovala průběžně informace o tom, co se u mě děje a jak na tom Nicolas je...
V pátek večer jsem pořád přemýšlela se Standou, jak to udělat a kdy, aby se převezl Nicolas... V sobotu dopoledne už jsme měli brigádníky a postavili jsme do odpoledne ohradu pro hřebečka a večer jsem si půjčila přepravník a jeli jsme pro prcka s jedním super milým pánem, který byl tak laskavý a jel se mnou pro koně, protože já nemám řidičák typu E. V noci jsme ho dovezli domů a aby nebyl v jeden den sám na pastvině daleko ode mě, tak spal u mě na zahradě v provizoriu, ale protože jsem se moc bála, aby si neublížil, protože nemám zahradu velkou a stavěnou pro koně, postavila jsem si vedle něho auto a celou noc v něm seděla a sledovala, co malej dělá... druhý den v pět ráno jsem vzbudila Staníka a šli jsme prcka seznamovat s jeho novým domovem... celkem rychle si zvyknul na el. ohradník, který do té doby neviděl, stačilo mu jen dvakrát se dotknout a už to nezkouší... je to miláček, strašně hodnej, uvidíme, jak bude hodnej až si zvykne a bude mě brát jako svojí...
vendulka2066
napsal(a):
Ahóóój, jako první vám všem chci poděkovat za nabídnutou pomoc ohledně stěhování mého koňského mimina... Ale jakmile jsem skončila v práci, jela jsem to řešit a pak už to bylo ráz na ráz a nestíhala jsem se ani najíst a vyspat, natož abych se připojila na internet, takže moooc děkuju Jarušce za to, že aktualizovala průběžně informace o tom, co se u mě děje a jak na tom Nicolas je...
V pátek večer jsem pořád přemýšlela se Standou, jak to udělat a kdy, aby se převezl Nicolas... V sobotu dopoledne už jsme měli brigádníky a postavili jsme do odpoledne ohradu pro hřebečka a večer jsem si půjčila přepravník a jeli jsme pro prcka s jedním super milým pánem, který byl tak laskavý a jel se mnou pro koně, protože já nemám řidičák typu E. V noci jsme ho dovezli domů a aby nebyl v jeden den sám na pastvině daleko ode mě, tak spal u mě na zahradě v provizoriu, ale protože jsem se moc bála, aby si neublížil, protože nemám zahradu velkou a stavěnou pro koně, postavila jsem si vedle něho auto a celou noc v něm seděla a sledovala, co malej dělá... druhý den v pět ráno jsem vzbudila Staníka a šli jsme prcka seznamovat s jeho novým domovem... celkem rychle si zvyknul na el. ohradník, který do té doby neviděl, stačilo mu jen dvakrát se dotknout a už to nezkouší... je to miláček, strašně hodnej, uvidíme, jak bude hodnej až si zvykne a bude mě brát jako svojí...
Ahoooj,jéé,já tu čekám na zpravodajství,jak se Sireček měl,když jsi tam nebyla,byl v pořádku???
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
vendulka2066
napsal(a):
Ono je fajn že se Vydra snaží ukázat veřejnosti že není v zapotřebí uzdy a sedla, ale v davu jsem neustále slýchávala" jak on to dělá? To není možné ? " Mě by se to taktéž líbilo u koní Jenže Hafloška každého odtáhne už jen na ohlávce, mladou budem obsedat, ale nevím zda by byl dobrý nápad už sní zkoušet od začátku jezdit bez udidla. No a třetí kobča ČT jezdi na ohlávce ( s udidlem je nervní a zdrhá ) ale je špatnější na zatáčení do prava
. Jsem se nějak rozepsala
a to sem se tu přisrala, tak radši končím
happyhvezda
napsal(a):
Ono je fajn že se Vydra snaží ukázat veřejnosti že není v zapotřebí uzdy a sedla, ale v davu jsem neustále slýchávala" jak on to dělá? To není možné ? " Mě by se to taktéž líbilo u koní Jenže Hafloška každého odtáhne už jen na ohlávce, mladou budem obsedat, ale nevím zda by byl dobrý nápad už sní zkoušet od začátku jezdit bez udidla. No a třetí kobča ČT jezdi na ohlávce ( s udidlem je nervní a zdrhá ) ale je špatnější na zatáčení do prava
. Jsem se nějak rozepsala
a to sem se tu přisrala, tak radši končím
Ahoj Jaruško, tak už dneska to překvápko!
jaruska
napsal(a):
No,Lucí,on krmil Olda,jak jsem byla na kurzíku,tak ten jim toho vždycky hodí na hromadu,aby neměli hlad,
no a Moruš,jelikož tam teď šéfuje ona,tak sežere svoje a ještě od toho vyžene Pierota,tak sežere i to jeho,no a pak nemá mít takový panděro.
Já jim toho dávám jen tolik,aby to snědli během chviličky a když vidím Moruš,že si to štráduje k cizímu žrádlu,tak se na ní škaredě podívám.Ale tohle Olda nedělá,tak mívám vždycky z toho hrůzu odjet někam na den,nedej tedy bože na 3 dny...
Janí,klidně se k nám přijdej,jestli chceš...
jaruska
napsal(a):
No,Lucí,on krmil Olda,jak jsem byla na kurzíku,tak ten jim toho vždycky hodí na hromadu,aby neměli hlad,
no a Moruš,jelikož tam teď šéfuje ona,tak sežere svoje a ještě od toho vyžene Pierota,tak sežere i to jeho,no a pak nemá mít takový panděro.
Já jim toho dávám jen tolik,aby to snědli během chviličky a když vidím Moruš,že si to štráduje k cizímu žrádlu,tak se na ní škaredě podívám.Ale tohle Olda nedělá,tak mívám vždycky z toho hrůzu odjet někam na den,nedej tedy bože na 3 dny...
Ahoj Markét,Ty jsi s tím fakt hrooozná.
jaruska
napsal(a):
No tak zprávičky nejnovější... koník je fakt strašně hodnej, jak ty říkaš, přímo hodnanej... když vidí, že jdu (nebo teda i někdo jiný, že), tak zařehtá a letí k brance, poslušně počká, než otevřu a projdu brankou, zavřu za sebou a pak už mi rve tu svojí kebuli na mazlikování... nevím, na co byl zvyklej tam, třeba mu něco dávali při vstupu do výběhu, ale je to roztomilý... není do ničeho hrrr, nelítá a nejančí a je strašně moc jemnej... netlačí na mě, vyhýbá se mi, nežďuchá do mě, všechno zatím řeší s velkým citem... přinesla jsem mu dva suchý rohlíčky a on počkal, než je položím na zem... žádný jako Vendula "Dej to konečně sem nebo si to vezmu sama!!!"
Jsem z něho a z jeho chování nadšená... jen nevím, zda teda hřebčí nebo ne, ale to se časem dozvím
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
jaruska
napsal(a):
No když už tak, můžu se zeptat s jakýma dečkama pod sedlo jezdíte v létě ? My máme jen tu hrubou Foto hafloška Linda
vendulka2066
napsal(a):
No tak zprávičky nejnovější... koník je fakt strašně hodnej, jak ty říkaš, přímo hodnanej... když vidí, že jdu (nebo teda i někdo jiný, že), tak zařehtá a letí k brance, poslušně počká, než otevřu a projdu brankou, zavřu za sebou a pak už mi rve tu svojí kebuli na mazlikování... nevím, na co byl zvyklej tam, třeba mu něco dávali při vstupu do výběhu, ale je to roztomilý... není do ničeho hrrr, nelítá a nejančí a je strašně moc jemnej... netlačí na mě, vyhýbá se mi, nežďuchá do mě, všechno zatím řeší s velkým citem... přinesla jsem mu dva suchý rohlíčky a on počkal, než je položím na zem... žádný jako Vendula "Dej to konečně sem nebo si to vezmu sama!!!"
Jsem z něho a z jeho chování nadšená... jen nevím, zda teda hřebčí nebo ne, ale to se časem dozvím
Tak to je skvělý,že je takhle hodnanej,
to Ti moc přeju,
doufám,že mu to vydrží.
Tady Moruš na cestě do vozíčku.
http://www.stream.cz/video/ 340954-krucek-po-krucku
happyhvezda
napsal(a):
No když už tak, můžu se zeptat s jakýma dečkama pod sedlo jezdíte v létě ? My máme jen tu hrubou Foto hafloška Linda
Janí,s tou samou dekou,co mám v zimě,jezdím i v létě.
Tady Moruš ve vozíčku.Napoprvé jsem fakt spokojená.
http://www.stream.cz/video/ 340965-morus-konecne-ve-vozicku
jaruska
napsal(a):
Janí,s tou samou dekou,co mám v zimě,jezdím i v létě.
Tady Moruš ve vozíčku.Napoprvé jsem fakt spokojená.
http://www.stream.cz/video/ 340965-morus-konecne-ve-vozicku
Už jsem to videjko sjukla dřív než si to sem dala.. ta je fakt moc šikovná...
To jsou pokroky jako blázen!!!! Gratuluju...
A taky jsem se jukla na video se spící Haničkou v sudu a směju se ještě teďka.. ta je tak překrásná a milá... no jo, jako všichni ostatní koně u vás...
vendulka2066
napsal(a):
Tak to gratuluji a jsem ráda, že koník se dostal z těch podmínek a bude se mít určitě dobře.
Jinak co se týče ještě ukázky pana Vydry..no je jasné, že lidi tam koukali jak to dělá. Ale od toho je to ukázka a ne kurzík, že. Alke možná na mě už v okolí někteří nebudou kokat jako na magora někdy
vendulka2066
napsal(a):
A taky jsem se jukla na video se spící Haničkou v sudu a směju se ještě teďka.. ta je tak překrásná a milá... no jo, jako všichni ostatní koně u vás...
a teďka jsem se podívala na to, jak je tam Cachtálek Hanča... no to je boží.. hehehehehehe....
vendulka2066
napsal(a):
No jo,Lucí,to se nediv,to moc často lidi nevídají,že koník běhá za paničkou jako pes,tak je jim to divný.
Díky,Pavlí,jo,Moruš se snažila,ale taky chviličku zapracovala ta její vyčůranost...
No jo,Haňudle je šikovná,a mažliváá,to je takovej mažlil,to je krása.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
jaruska
napsal(a):
No jo,Lucí,to se nediv,to moc často lidi nevídají,že koník běhá za paničkou jako pes,tak je jim to divný.
Díky,Pavlí,jo,Moruš se snažila,ale taky chviličku zapracovala ta její vyčůranost...
No jo,Haňudle je šikovná,a mažliváá,to je takovej mažlil,to je krása.
U Vydry se mi líbil povel nebo gesto ccccccccc ... ja se musela smát jak sem ho slyšela syčet na koňouchy Foto mladé Sindy
happyhvezda
napsal(a):
U Vydry se mi líbil povel nebo gesto ccccccccc ... ja se musela smát jak sem ho slyšela syčet na koňouchy Foto mladé Sindy
no jo, ten hnědák mu trochu špatně zastavoval ...
Jinak s tím vozíkem se mi udělalo zle........brrr...... normálně se mi zvedl žaludek.
Ech... jako dobré, ale kdyby jste si zažili přeříznutí šlachy svého koně na takové debilní rampě..já bez přepravních kamaší na přívěs s koněm nelezu, to zaprvé, a zadruhé tohle vytáčení je strašně nebezpečné..jak pro lidi, tak pro koně...stačí zaškobrtnutí, ujetí nohy z rampy a neštěstí je na světě
Fujky....tohle šmatlání po rampě....brrrr..... fakt na to bacha, myslím to dobře! Stačí špatný krok, ujetá noha a je zle
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
čus tys byla taky v ybašce na vydrovy?
Ahoj dakotko, pokud to bylo na mě tak jo třeba aspoň 1 za prázdniny se dostat tu z te díry
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
a jako ja sem tam byla taky a ses nehlásilajedinej westernak jako mě nešlo nepoznat.....
Já tam chodila s takovou blondýnou s vlasama až po prdel a s malým klukem no ale tebe jsem určitě nezahlídla , škoda no
happyhvezda
napsal(a):
Já tam chodila s takovou blondýnou s vlasama až po prdel a s malým klukem no ale tebe jsem určitě nezahlídla , škoda no
fakt divný..byla jsem tam na kobyla a postavala sní tam jak vozili děti a chvilku za kolbyštěm....pak jsme z opracoviště koukali na tu přehlídku...měla sem klobouk a světlí chapsy....
jaruska
napsal(a):
Jéé,holky,koukám,že jste se hledaly,až jste se nenašly
,jako my tenkrát s Pavlínkou,viď,Pavlí,to byla taky docela prča.
No jo.. to bylo legrační... začínalo to slovy: "Sejdeme se v Ředhošti..." a ty na to: "Já tam budu na koních, mě poznáš" .....
A já tam celý den stojím u Kačenky a hledám nějakou ženskou o který ani netuším jak vypadá a furt nikdo nešel.. hehe
Tak jsem čekala na SMS nebo volání, že kde jsem a nic... a příjdu domů a tam: "Já jsem si neuložila to číslo na tebe..." Viď???
To vážně byla sranda, jak nám trvalo než jsme se konečně viděly poprvé...
Ale to hledání stálo určitě za to!!!
dakotka
napsal(a):
fakt divný..byla jsem tam na kobyla a postavala sní tam jak vozili děti a chvilku za kolbyštěm....pak jsme z opracoviště koukali na tu přehlídku...měla sem klobouk a světlí chapsy....
Jarůůů, já jsem teď teprve pochopila význam názvu toho videa: Westerňák i angličan...
Jsem furt přemýšlela, o co jde a až dneska mě to svitlo... traill i překážky... super práce se zádama a celkově se zádí a předtím na předku práce s přeskokem... fakt síla, že mi to nedošlo dřív, ale na to jsem asi potřebovala ten včerejší kurzík... počkej až mě to všechno dojde... to se budou dít divy!!!!
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
Kruciš ... no já seděla naproti té budovy jak tam bylo to travnaté políčko a podium ( rozhodčí ) jsem měla po pravé ruce. No a co jsem si všimla westerňáka tak byl Hafloš a Kobylka s hříbatkem.
happyhvezda
napsal(a):
Kruciš ... no já seděla naproti té budovy jak tam bylo to travnaté políčko a podium ( rozhodčí ) jsem měla po pravé ruce. No a co jsem si všimla westerňáka tak byl Hafloš a Kobylka s hříbatkem.
no hafloši tam byly a jak byl vydra tak jsem byla na tom travnatem poličku u mě stala holka s kolem....
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
no hafloši tam byly a jak byl vydra tak jsem byla na tom travnatem poličku u mě stala holka s kolem....
No nevim ale musíme se domluvit na té návštěvě
foto Katka
jaruska
napsal(a):
Jo,Pavlí,tomu našemu nesetkání v Ředhošti se směju ještě dneska,to bylo fakt dobrý.
Taky si myslím,že to setkání pak stálo za to,Jarča Tě má moc ráda,
a já mám super parťačku na různé akce
,věřím,že v budoucnu i jezdecké!!!!
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
dakotka
napsal(a):
jo klidně..no ja ted tak tejden na kobylu nesednu bo sem idiot si dala na nohy koně a mam je spalene do krve
Do konce prázdnin je ještě nějaký čas
jaruska
napsal(a):
Jo,Pavlí,tomu našemu nesetkání v Ředhošti se směju ještě dneska,to bylo fakt dobrý.
Jé a na to,až Ti všecko dojde
,Pavlí,se moc těším,
juchůůůůů,
mě taky fůra věcí dochází pozdě,hihi,
ale zase si říkám-pozdě,ale Přece!!!!
jaruska
napsal(a):
No tak na ty jezdecké akce se těším ze všeho nejvíc... představuju si už dlouho, jak jednou nasedlám Vendulu a dojedu k vám a pojedeme je společně plavit... to bych si mooooc přála... ani nevíš jak moc... vážně je to můj sen...
a bylo by fajn, kdybysme tam jely jen v ženskejch... ty, já, Jaruška... každá na svý kobyle... paráda...
takže už bych musela mít Vendy naučenou jen na sebe a ne na stádo, jak je tomu určitě nyní a musela bych si napoprvé vzít mapu..
Znám to k vám jen po silnici.. hehe
vendulka2066
napsal(a):
No tak na ty jezdecké akce se těším ze všeho nejvíc... představuju si už dlouho, jak jednou nasedlám Vendulu a dojedu k vám a pojedeme je společně plavit... to bych si mooooc přála... ani nevíš jak moc... vážně je to můj sen...
a bylo by fajn, kdybysme tam jely jen v ženskejch... ty, já, Jaruška... každá na svý kobyle... paráda...
takže už bych musela mít Vendy naučenou jen na sebe a ne na stádo, jak je tomu určitě nyní a musela bych si napoprvé vzít mapu..
Znám to k vám jen po silnici.. hehe
Neboj,Pavlí,trasy vyzkoumáme
,pokud trefíš s kobčou do Kutrovic nebo Lotouše,máme vyhráno už teď!!!
Taky se moc těšíím!!!!
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
jaruska
napsal(a):
Však je dost času,to prozkoumáme,neboj.
Dorazím a klidně tě vyfotím 100x
happyhvezda
napsal(a):
Dorazím a klidně tě vyfotím 100x
Takhle zlobí Legišek Haničku,tahá jí za nos.....
jaruska
napsal(a):
Tady jí tahá za ucho....
jaruska
napsal(a):
Tady jí tahá za ucho....
Kačenka sleduje,jak si prťata hrajou.
jaruska
napsal(a):
Haňudle muší bejt u všeho.
A jala se to mordovati....
jaruska
napsal(a):
A jala se to mordovati....
Ta se fakt ničeho nebojí a naopak,jde všechno ničit,kousat....
jaruska
napsal(a):
Ta se fakt ničeho nebojí a naopak,jde všechno ničit,kousat....
Legišek jde opatrně okouknout novou věc a schovává se za Haničku.
jaruska
napsal(a):
Legišek jde opatrně okouknout novou věc a schovává se za Haničku.
jaruska
napsal(a):
Haňudle hračku nechce dát,
fakt mi ty hříbátka přijdou přesně jak děti na písku.
jaruska
napsal(a):
Haňudle hračku nechce dát,
fakt mi ty hříbátka přijdou přesně jak děti na písku.
Nekoukejte na mýho Oldu.
jaruska
napsal(a):
Nekoukejte na mýho Oldu.
To jsou zase tak pěkný fotky Jaruško... bys měla uspořádat nějakou výstavu svých fotek... a jen za vybrané vstupné by měli všichni koně sena na dva roky...
Já bych rozhodně šla jako první do sekce "vtipné fotečky", kde jsou hříbci, jak se furt zlobíkujou... buď mezi sebou nebo jak malej zlobí mámu... nebo jak Bufík zlobil Pierota... hehe
Nebo ten malej poníček bílo hnědý, jak jste ho měli jen na spravení - Kostík? jak zlobil Bufíka zase... hehe
Teďka se ještě pořád směju tomu, jak Legíšek tahá Haňudli za čumák a následně, aby mu nikam neutekla i za ucho... to musí bejt tak pěkný je sledovat pár hodin, když dělaj lotroviny...
A Nicolásek je malý zvědavý a pořád hodňoučký miminko... včera jak pršelo, tak jsem tam byla s ním, protože na dešti ještě nikdy nebyl a hlavně ne sám, vždycky je frkli do boxů, když začalo krápat... a on si se mnou stoupnul pod strom a mazlikoval se a očuchával a zkoušel ochutnávat můj baťůžek... vydrží u mě stát i půl hodiny bez hnutí nohama... je zlatíčko...
Musíš se na něj Jaruško přijet podívat... ten je fakt tak sladkej...
Snad se při dalším dešti nerozpustí..hehe
vendulka2066
napsal(a):
To jsou zase tak pěkný fotky Jaruško... bys měla uspořádat nějakou výstavu svých fotek... a jen za vybrané vstupné by měli všichni koně sena na dva roky...
Já bych rozhodně šla jako první do sekce "vtipné fotečky", kde jsou hříbci, jak se furt zlobíkujou... buď mezi sebou nebo jak malej zlobí mámu... nebo jak Bufík zlobil Pierota... hehe
Nebo ten malej poníček bílo hnědý, jak jste ho měli jen na spravení - Kostík? jak zlobil Bufíka zase... hehe
Teďka se ještě pořád směju tomu, jak Legíšek tahá Haňudli za čumák a následně, aby mu nikam neutekla i za ucho... to musí bejt tak pěkný je sledovat pár hodin, když dělaj lotroviny...
A Nicolásek je malý zvědavý a pořád hodňoučký miminko... včera jak pršelo, tak jsem tam byla s ním, protože na dešti ještě nikdy nebyl a hlavně ne sám, vždycky je frkli do boxů, když začalo krápat... a on si se mnou stoupnul pod strom a mazlikoval se a očuchával a zkoušel ochutnávat můj baťůžek... vydrží u mě stát i půl hodiny bez hnutí nohama... je zlatíčko...
Musíš se na něj Jaruško přijet podívat... ten je fakt tak sladkej...
Snad se při dalším dešti nerozpustí..hehe
Ahooj,díky moc,
no to jo,já bych aj nějákou výstavu uspořádala,jenže ta naše tiskárna stoletá...
No jééje,Pavlí,mě to mrzí,že to v tu neděli nevyšlo,ale strašně moc bych na něj ráda jukla,jak už je konečně spokojenej na pastvině u Tebe,tak až budeš mít někdy čas,tak písni a domluvíme se,jooo????
Co to jeee???Je to šedivý,ale Bobik to néni....
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Abča byla ráda,že je u koní,
Pierotovi tak krásně pokníkávala do ucha....
jaruska
napsal(a):
Abča byla ráda,že je u koní,
Pierotovi tak krásně pokníkávala do ucha....
S kobčou jsme si přivezli i ovcu,která byla v cené,páč ovca je na kobče závislá,tak se teď spřátelujou s kozenkou,kože se nová návštěvnice hned nelíbila,ale dneska už je to lepší.
vendulka2066
napsal(a):
No, taky jsem si toho všimla...
A zdá se mi to nebo má tmavší čumáček než tělo, stejně jako Bufík???
A jakto, že se nikdo neptá, co to máš za novou krasavici??? To už to všichni věděli???
Vážně jí to strašně sluší a je moc hezké, jak se na ní Pierot díval a ona na něj... jdu se juknout, jestli jsi to i natočila
vendulka2066
napsal(a):
A zdá se mi to nebo má tmavší čumáček než tělo, stejně jako Bufík???
A jakto, že se nikdo neptá, co to máš za novou krasavici??? To už to všichni věděli???
Vážně jí to strašně sluší a je moc hezké, jak se na ní Pierot díval a ona na něj... jdu se juknout, jestli jsi to i natočila
Nenatočila????
lucky
napsal(a):
no já koukala, že nějaké šedivé je to a co to je??? Máš novou huculi?
Noo,je Jarči,ale zatím né do terénu,jen aby si na sebe pomaloučku zvykali,není to hucula,je psaná plemeno TARPAN,a světlá plavka,Bobik byl psaný zase tmavý plavák.
Jarča na ní začne v terénu tak příští rok.
jaruska
napsal(a):
Noo,je Jarči,ale zatím né do terénu,jen aby si na sebe pomaloučku zvykali,není to hucula,je psaná plemeno TARPAN,a světlá plavka,Bobik byl psaný zase tmavý plavák.
Zvykaly,tvrdý y,pardon,kolikrát napíšu takový chyby,až se fakt musím smát,nepřemejšlím u toho a pak to tak vypadá.
jaruska
napsal(a):
Je moc krásná... to budou holky z vesnice na Jarču čubrnět až vyjede ven, co???
jaruska
napsal(a):
Noo,ona na něj taky pořehtává,líbí se jí,jak je mrňavej,
ale Moruš supí u toho teda,to je jak parní válec,když se řítí.
Mě minule připadala jako nosorožec, jak ona skloní tu hlavu skoro až k zemi a vystrčí svůj nosorožčí roh na obranu svého teritoria a mláděte ...hehehe
Uši dozádu a nejlépe se skřípějícím řehotem kupředu proti nebezpečí...
vendulka2066
napsal(a):
Mě minule připadala jako nosorožec, jak ona skloní tu hlavu skoro až k zemi a vystrčí svůj nosorožčí roh na obranu svého teritoria a mláděte ...hehehe
No vidíš, minule ta paní, jak jsme šly kolem ní plavit mi přišla, že se jí koníci moc líběj.. ta s tím kočárkem.. a pak ta za plotem v prvním nebo druhým baráku ... Mě se už ptali včera čtyři lidi, jestli by se mohli jít podívat na hříbátko a že prý mám i velké dospělé, tak i zajezdit... v naší vesnici byli odjakživa koně a já jen znovu vrátila prý tradici... takže na dnešek jsem domluvená s pár lidičkama, že jim a jejim dětem ukážu na návsi mrňouse... pak se s ním půjdu projít k rybníku, ať taky ví, jak to u nás na vesnici vypadá...
vendulka2066
napsal(a):
No,Moruš,jak si něco hlídá,tak je opravdu hrozná,já být kůň,tak se jí klidím z cesty už z dálky.
Ale ke mě si nic takového nedovoluje
,tak jsem v klidu,akorát člověk muší furt koukat kolem sebe,aby ho neporazil nějákej koník,kterýho Moruš zrovna odhání.
jaruska
napsal(a):
No,Moruš,jak si něco hlídá,tak je opravdu hrozná,já být kůň,tak se jí klidím z cesty už z dálky.
,tak jsem v klidu,akorát člověk muší furt koukat kolem sebe,aby ho neporazil nějákej koník,kterýho Moruš zrovna odhání.
Ta paní s tím kočárkem ukazovala koníky dítěti,
a ta paní za plotem se na koně dívá vždycky jen zdáli,bojí se jich...
jaruska
napsal(a):
No právě, ale zase vynyhrazuje tohle svoje chování tím svým dojemným chováním ke své paničce...
A taky tím, jaký ti dává nádherný hříbátka...
vendulka2066
napsal(a):
No právě, ale zase vynyhrazuje tohle svoje chování tím svým dojemným chováním ke své paničce...
A taky tím, jaký ti dává nádherný hříbátka...
Heleď, já jsem včera vozila na Cézarovi svýho bratránka osmiletýho a on byl minulý týden na koňském táboře, kde se celý den mazlili s koňma a jezdili bez sedel a paráda... on je totiž skoro na všechny zvířata alergickej a taky na čokoládu, mlíko, oříšky atd.. hrůza.. no ale na koně teda ještě nikdy reakci neměl.... ani na Nicolase nic a potom na Cézara dostal záchvat... jezdil na něm cca deset minut, byl naprosto šťastnej a cca za hodinu už neviděl, nemohl dejchat a všude měl pupínky... hrůza... jsem z toho celá vedle...
vendulka2066
napsal(a):
Heleď, já jsem včera vozila na Cézarovi svýho bratránka osmiletýho a on byl minulý týden na koňském táboře, kde se celý den mazlili s koňma a jezdili bez sedel a paráda... on je totiž skoro na všechny zvířata alergickej a taky na čokoládu, mlíko, oříšky atd.. hrůza.. no ale na koně teda ještě nikdy reakci neměl.... ani na Nicolase nic a potom na Cézara dostal záchvat... jezdil na něm cca deset minut, byl naprosto šťastnej a cca za hodinu už neviděl, nemohl dejchat a všude měl pupínky... hrůza... jsem z toho celá vedle...
Jéžííš,tohle jsem se taky modlila,aby náhodou Jarča nebyla alergická na zvířata,to musí být strašný...
Tak snad už je klučina v pořádku...