Zakládám další podpříspěvek...tak tady je fotečka klisničky, která se narodila před dvěma dny Naší miniponičce Leničce...bude na prodej...možná
tajemma danny
napsal(a):
Zakládám další podpříspěvek...tak tady je fotečka klisničky, která se narodila před dvěma dny Naší miniponičce Leničce...bude na prodej...možná
a další...o víkendu nafotím něco venku...
tajemma danny
napsal(a):
a další...o víkendu nafotím něco venku...
a ještě...
tajemma danny
napsal(a):
a další...
je to prostě kouzelný prtě...každej u ní šišlá jak na miminko... tady je její starostlivá maminka Lenička (přezdívka Lenin...hihi)
tajemma danny
napsal(a):
je to prostě kouzelný prtě...každej u ní šišlá jak na miminko... tady je její starostlivá maminka Lenička (přezdívka Lenin...hihi)
tak a poslední...o víkendu dodám i další dnes ráno narozené hříbátko
tajemma danny
napsal(a):
Angiemu už jsou tři týdny, má se skvěle k světu, roste do krásy a je stále silnější :-)))
janovotna
napsal(a):
Angiemu už jsou tři týdny, má se skvěle k světu, roste do krásy a je stále silnější :-)))
...a ještě jednou Angie...
tajemma danny
napsal(a):
taky máme letos přírustky, kobylku a hřebečka, ale bohužel hřebečka fotku nemám, odvezl si ho nový majitel i s ním. ale tu je vyfocená Ginger, nar.16.3.06
dagies
napsal(a):
taky máme letos přírustky, kobylku a hřebečka, ale bohužel hřebečka fotku nemám, odvezl si ho nový majitel i s ním. ale tu je vyfocená Ginger, nar.16.3.06
Tak tady mám dalšího novorozence. Jmenuje se Kevin a narodil se 4.5.2006 v ranním hodinách. Je to hřebeček bez PP, maminka je huculka bez PP a tatínek ČT. No není úžasnej???
tajemma danny
napsal(a):
Tak tady mám dalšího novorozence. Jmenuje se Kevin a narodil se 4.5.2006 v ranním hodinách. Je to hřebeček bez PP, maminka je huculka bez PP a tatínek ČT. No není úžasnej???
a další
tajemma danny
napsal(a):
tak a tady už zkoumá pastvinu...
a ještě...je kouzelnej
Uživatel s deaktivovaným účtem

tajemma danny
napsal(a):
a ještě jedna
Je úžasný, gratuluju!!!
napsal(a):
Je úžasný, gratuluju!!!
Mám spoustu fotek...je opravdu nádhernej...velikej a velice přátelskej a milej
tajemma danny
napsal(a):
Drželi jste někdy hříbě v náručí??? Já jo...
tajemma danny
napsal(a):
Drželi jste někdy hříbě v náručí??? Já jo...
a ještě jedna...
tajemma danny
napsal(a):
Jinak tohle je Gaston, pravý bratr Kevina...ta genetika...
tajemma danny
napsal(a):
"Mumi" po Mineral
tajemma danny
napsal(a):
Já mám doma kladrubáky a myinulý týden nám obě klisny porodili ve stejný den, takže jsme měli honičky ..... ale už je vše OK. Je to holčička a chlapeček
Jupí!!!
mazeret
napsal(a):
Já mám doma kladrubáky a myinulý týden nám obě klisny porodili ve stejný den, takže jsme měli honičky ..... ale už je vše OK. Je to holčička a chlapeček
Jupí!!!
Tak a tohle je LORD, hřebeček, který se narodil 15.5.2006 v půl dvanácté v noci pod širým nebem a dolů se projel za autem na káře. Je to ČT s papírama a myslím, že bude na prodej...
tajemma danny
napsal(a):
Tak a tohle je LORD, hřebeček, který se narodil 15.5.2006 v půl dvanácté v noci pod širým nebem a dolů se projel za autem na káře. Je to ČT s papírama a myslím, že bude na prodej...
a ještě...je ještě prochu od krve ale žilej jako rybička
tajemma danny
napsal(a):
a ještě...je ještě prochu od krve ale žilej jako rybička
a ještě jedna...
tajemma danny
napsal(a):
a další......pijem o život
a jedna z posledních
tajemma danny
napsal(a):
a jedna z posledních
a dnes již opravdu poslední
tajemma danny
napsal(a):
a dnes již opravdu poslední
. . . a já jsem se narodila dnes :))))))))))))
blanche
napsal(a):
. . . a já jsem se narodila dnes :))))))))))))
a teď už chodím i ven
tajemma danny
napsal(a):
a ješte jedna
janovotna
napsal(a):
...a naposledy...
Tak Angiemu jsou už přesně tři měsíce, je to kluk jako buk a nová majitelka je z něj celá pryč
janovotna
napsal(a):
Tak Angiemu jsou už přesně tři měsíce, je to kluk jako buk a nová majitelka je z něj celá pryč
ještě jeden obrázek ...
bobo
napsal(a):
a ješte jedna
A jak jde čas, hříbátka rostou a sílí, jsou samostatnější a sebevědomější, dělají nám větší a větší radost...
Angie má tři měsíce a týden, přesně na den :-)))
janovotna
napsal(a):
A jak jde čas, hříbátka rostou a sílí, jsou samostatnější a sebevědomější, dělají nám větší a větší radost...
Angie má tři měsíce a týden, přesně na den :-)))
... a miluje děti a nejen je, vyhledává společnost lidí, nebojí se a je moc milý

janovotna
napsal(a):
... a miluje děti a nejen je, vyhledává společnost lidí, nebojí se a je moc milý
Přidávám se, Zahirek má dneska na den přesně 5 měsíců!

napsal(a):
Přidávám se, Zahirek má dneska na den přesně 5 měsíců!
Už jsme celý přelíňaní, ale nemám aktuální fotku. Polepším se!
Zahirek má rád lidi, miluje čištění ale ze všeho nejraději zlobí mamku a taťku!
tajemma danny
napsal(a):
Morfeus: tři měsíce.
cream
napsal(a):
Morfeus: tři měsíce.
A celý Morfíček.
V dospělosti odhadujem výšku na 135 - 140 cm v kohoutku.
doga

cream
napsal(a):
A celý Morfíček.
V dospělosti odhadujem výšku na 135 - 140 cm v kohoutku.
já zasílám fotku prvního flekatého potomka po Smart Chiconita !!! Narodil se přesně 1.1.06