Westernové plemena a jezdci - kochači 78

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2009 12:01
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

Tak třebas teďka já...

11.8.2009 12:19
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Ještě jsem zapoměla napsat, že když malej bratranec sesednul, tak jsem ještě chtěla Cézara projet já, ale taky jen v kroku, pouze rychlejším.. při tom s malým bratrancem skoro usnul... hehe... no a Vendula začala silně opět žárlit, že jako co dělám na Cézarovi a kousla ho do zadku tak moc, že vyhodil oběma zadníma a samozřejmě jsem špatně reagovala tím, že jsem ho zmáčkla nohama a chytila silněji, abych nespadla, jenže on to správně pochopil jako pobídku ke cvalu, takže jsem si poprvé v životě zacválala bez sedla s tím, že jsem se krásně držela na jednom místě a nespadla jsem a ani jsem se nebála v tu chvíli... až po chvilce mi došlo, že se musím celá uvolnit a když jsem to zkusila s tím, že jsem si moc jistá nebyla, zda začne spomalovat či ne, tak on opravdu začal spomalovat a když jsem řekla hou, tak i zastavil úplně... takže jsem si vydechla a dojeli jsme už krokem zpět k nástupu a výstupu, jak to má Cézar rád... hehe Holky, teda, bylo to super!!! Ne, že bych to chtěla absolvovat s tím vykopnutím zadníma znovu, to bylo opravdu nečekané a nemusela jsem se udržet, ale ten cval, to byla krása... Vendula má takový nepohodlný oproti tomu Cézarovi.. ten péruje že se člověk cítí jako na polštářku... paráda...

11.8.2009 13:46
marketka

XXX.XXX.28.105

vendulka2066 napsal(a):
Ještě jsem zapoměla napsat, že když malej bratranec sesednul, tak jsem ještě chtěla Cézara projet já, ale taky jen v kroku, pouze rychlejším.. při tom s malým bratrancem skoro usnul... hehe... no a Vendula začala silně opět žárlit, že jako co dělám na Cézarovi a kousla ho do zadku tak moc, že vyhodil oběma zadníma a samozřejmě jsem špatně reagovala tím, že jsem ho zmáčkla nohama a chytila silněji, abych nespadla, jenže on to správně pochopil jako pobídku ke cvalu, takže jsem si poprvé v životě zacválala bez sedla s tím, že jsem se krásně držela na jednom místě a nespadla jsem a ani jsem se nebála v tu chvíli... až po chvilce mi došlo, že se musím celá uvolnit a když jsem to zkusila s tím, že jsem si moc jistá nebyla, zda začne spomalovat či ne, tak on opravdu začal spomalovat a když jsem řekla hou, tak i zastavil úplně... takže jsem si vydechla a dojeli jsme už krokem zpět k nástupu a výstupu, jak to má Cézar rád... hehe Holky, teda, bylo to super!!! Ne, že bych to chtěla absolvovat s tím vykopnutím zadníma znovu, to bylo opravdu nečekané a nemusela jsem se udržet, ale ten cval, to byla krása... Vendula má takový nepohodlný oproti tomu Cézarovi.. ten péruje že se člověk cítí jako na polštářku... paráda...

Jaru, atˇ se u vás Abonce líbí! Že Ab pozdravuju a Vendu taky

11.8.2009 16:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
Jaru, atˇ se u vás Abonce líbí! Že Ab pozdravuju a Vendu taky

Jéé,Pavlí,tak to gratuluju k prvnímu cvalu bez sedla na Cézárkovi,no,ono to bylo sice nechtěný,ale já říkám-všecko zlý je pro něco dobrý,aspoň jsi zjistila,že nejsi takový dřevo,jak jsi nám tůdle líčila,a kdyby se to náhodou stalo podruhý,tak už budeš sedět uvolněně hned a pak se už nebudeš bát a užiješ si to líp.
Legiškovi se sedlo mocinky líbí.

11.8.2009 16:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Pavlí,tak to gratuluju k prvnímu cvalu bez sedla na Cézárkovi,no,ono to bylo sice nechtěný,ale já říkám-všecko zlý je pro něco dobrý,aspoň jsi zjistila,že nejsi takový dřevo,jak jsi nám tůdle líčila,a kdyby se to náhodou stalo podruhý,tak už budeš sedět uvolněně hned a pak se už nebudeš bát a užiješ si to líp.
Legiškovi se sedlo mocinky líbí.

Markét,díky moc,já myslím,že je určitě ráda,že má kolem sebe koně,určitě si bude s hříbátkama i hrát,až přijde ten správný čas a budeme je moct pustit dohromady.
Hanička je sluníčko,ta je tak hodná,tu člověk přiváže a ona odpočívá..

11.8.2009 16:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Markét,díky moc,já myslím,že je určitě ráda,že má kolem sebe koně,určitě si bude s hříbátkama i hrát,až přijde ten správný čas a budeme je moct pustit dohromady.
Hanička je sluníčko,ta je tak hodná,tu člověk přiváže a ona odpočívá..

Dneska Haňudli vázala Jarča úplně sama,já akorát zkontrolovala správnost bezpečnostního uzlu,ale fakt už po ní chodit moc nemusím,ten uzel dělá skoro líp než já,hihi,to člověk jde jen tak pro jistotu to zkontrolovat,pro klid duše.
Legišek bývá taky uvázanej,ale jen opravdu minutku,dvě,je ještě mladičkej.Pak ho pustím a muším ho hlídat,neb by mi šežral sedlo.

11.8.2009 16:24
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Dneska Haňudli vázala Jarča úplně sama,já akorát zkontrolovala správnost bezpečnostního uzlu,ale fakt už po ní chodit moc nemusím,ten uzel dělá skoro líp než já,hihi,to člověk jde jen tak pro jistotu to zkontrolovat,pro klid duše.
Legišek bývá taky uvázanej,ale jen opravdu minutku,dvě,je ještě mladičkej.Pak ho pustím a muším ho hlídat,neb by mi šežral sedlo.

jde vidět, že mu chutná... dáváte mu najíst???

11.8.2009 16:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady už jsme v zahradách.

11.8.2009 16:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady už jsme v zahradách.

Ale joo,občas mu najíst dáváme.

11.8.2009 16:25
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):
jde vidět, že mu chutná... dáváte mu najíst???

A Vendu dneska budu pozdravovat... bude mít radost... dneska mám v plánu zase sednout na ní, aby žárlil Cézar.. vždycky ten, na kom někdo sedí je okusován tím druhým... ještě ale úplně nevím proč... vážně mi to příjde, jako by ten bez jezdce žárlil, že chce taky, ale zase když se nad tím zamyslím, tak si říkám, proč by to tak asi mohl chtít???

11.8.2009 16:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Tady mi do toho Haňudle vlítla jak namydlenej blesk.Tak je rozmazaná.

11.8.2009 16:26
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Ale joo,občas mu najíst dáváme.

To se mi líbilo jak říkal Vašek.. to by mě zajímalo, proč můj kůň žere písek.... dal jsem mu dneska vlastně nažrat??????

11.8.2009 16:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady mi do toho Haňudle vlítla jak namydlenej blesk.Tak je rozmazaná.

Noo,ty poznámky měl fakt dobrý,člověk se tam rozhodně nenudí.

11.8.2009 16:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,ty poznámky měl fakt dobrý,člověk se tam rozhodně nenudí.

Pavlí,já myslím,že ten koník,co do toho druhýho strká,nechce taky jezdit,ale chce odlákat toho druhýho,aby šel pryč.

11.8.2009 16:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pavlí,já myslím,že ten koník,co do toho druhýho strká,nechce taky jezdit,ale chce odlákat toho druhýho,aby šel pryč.

11.8.2009 16:33
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

No právě, ale nerozumím tomu.. podle teorie, že uzavřený prostor a v něm více koní znamená stádo v bezpečí, Vendula ví, že o Cézara nepříjde a naopak a podle teorie, že kůň nikdy neudělá krok navíc než musí nechápu, že celou jízdu za náma jde buď jeden nebo druhej a když klušu tak kluše místo toho, aby se někde vklidu pásl a dal pokoj... drží partu.. když se dře jeden, druhej ho v tom samotnýho nenechá... Ale třeba nikdy žádnýho koně nenapadlo postavit se nám do cesty... vždy útočí zákeřně zezádu a koušou nebo aspoň žužlaj tomu ježděnýmu zadek...

11.8.2009 16:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Pak si tam nahoře kůňata stouply vedle sebe a Jarča nemohla dolů.

11.8.2009 16:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
No právě, ale nerozumím tomu.. podle teorie, že uzavřený prostor a v něm více koní znamená stádo v bezpečí, Vendula ví, že o Cézara nepříjde a naopak a podle teorie, že kůň nikdy neudělá krok navíc než musí nechápu, že celou jízdu za náma jde buď jeden nebo druhej a když klušu tak kluše místo toho, aby se někde vklidu pásl a dal pokoj... drží partu.. když se dře jeden, druhej ho v tom samotnýho nenechá... Ale třeba nikdy žádnýho koně nenapadlo postavit se nám do cesty... vždy útočí zákeřně zezádu a koušou nebo aspoň žužlaj tomu ježděnýmu zadek...

Obávám se,že Vendulka to,že o Cézara nepřijde,neví tak dočista jistě,vždyť přece byla v tom původním místě a tam koně pryč chodili a ona tam zůstávala s hříbaty sama.A nebo když šel s těma hříbatama i tahat,tak tam Vendí zůstala sama úplně.Nevím,jak Cézar,jestli tam byl sám,ale naše koně taky občas takhle blbnou,proto jezdíme vždycky vedle v ohradě,nikdy nejezdím v ohradě,kde jsou volní koně,to je jen otázka času,kdy se kterej kam trefí.

11.8.2009 16:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Obávám se,že Vendulka to,že o Cézara nepřijde,neví tak dočista jistě,vždyť přece byla v tom původním místě a tam koně pryč chodili a ona tam zůstávala s hříbaty sama.A nebo když šel s těma hříbatama i tahat,tak tam Vendí zůstala sama úplně.Nevím,jak Cézar,jestli tam byl sám,ale naše koně taky občas takhle blbnou,proto jezdíme vždycky vedle v ohradě,nikdy nejezdím v ohradě,kde jsou volní koně,to je jen otázka času,kdy se kterej kam trefí.

11.8.2009 16:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady Jarča s Kačenkou,vysvětlují si,že pauza není pastva a Kačenka zase dělala,že vůůbec neví,vo co gou,kor když muší koukat jen zdálky na tak kráásnej jetelíček....

11.8.2009 16:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady Jarča s Kačenkou,vysvětlují si,že pauza není pastva a Kačenka zase dělala,že vůůbec neví,vo co gou,kor když muší koukat jen zdálky na tak kráásnej jetelíček....

Nakonec teda radši dělala,že jí ten jetel ale vůůůbec nezajímá.

11.8.2009 16:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Nakonec teda radši dělala,že jí ten jetel ale vůůůbec nezajímá.

11.8.2009 16:47
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

Vypadá to, že jste si dneska tu vyjížďku užily... a Jarušce vyřiď, že je teda neuvěřitelně šikovná, když s Kačenkou pokořily takový kopec tam i zpátky.. klobouk dolů... to bych se bála takový strmý kopec...
A chápu, že se se mnou žádný z koní necítí ještě v bezpečí, ale hodlám to brzy změnit...

11.8.2009 16:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Moruš přizemňuje Legiška,aby k tý nový tetě pořád nechodil,už ho chudáka i docela kousla...

11.8.2009 16:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Moruš přizemňuje Legiška,aby k tý nový tetě pořád nechodil,už ho chudáka i docela kousla...

Válenice opice.

11.8.2009 16:50
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

A nebojí se Lorinka, že je to nová kobylka pro tebe??? Nežárlí takhle náhodou???

11.8.2009 16:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Díky,Jarušce vyřídím,ona se zkraje taky bála,taky ukáplo několik slziček,když začínala jezdit a slejzat a vylejzat sem tam nějákej kopeček jsme museli,ale musela se to naučit,to jinak nejde.

11.8.2009 16:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Díky,Jarušce vyřídím,ona se zkraje taky bála,taky ukáplo několik slziček,když začínala jezdit a slejzat a vylejzat sem tam nějákej kopeček jsme museli,ale musela se to naučit,to jinak nejde.

Ne,to si myslím,že určitě ne,prostě si hlídá hříbě...

11.8.2009 20:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ne,to si myslím,že určitě ne,prostě si hlídá hříbě...

Takhle něják to vypadá v reálu....

11.8.2009 20:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle něják to vypadá v reálu....

Holky taky potřebujou čas,ovca už se taky začíná vázat na kožu,to je sranda,jak ovca nás slyší,tak bečí jak blázen,tak my normálně,když jsme na dvoře a nechceme,aby řvala,tak šeptáme!!!!

11.8.2009 20:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky taky potřebujou čas,ovca už se taky začíná vázat na kožu,to je sranda,jak ovca nás slyší,tak bečí jak blázen,tak my normálně,když jsme na dvoře a nechceme,aby řvala,tak šeptáme!!!!

11.8.2009 20:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Lenča se taky přijela ukázat,že žije.Legiškovi se moooc líbila,ale zase na druhou stranu Legiškovi se líběj všicí,my když jsme s ním jezdily do zahrad a byli tam česáči,tak Legišek,jak je uviděl,tak je vííítal....Nepropašovala bych ho v tichosti naprosto nikam.

11.8.2009 20:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Lenča se taky přijela ukázat,že žije.Legiškovi se moooc líbila,ale zase na druhou stranu Legiškovi se líběj všicí,my když jsme s ním jezdily do zahrad a byli tam česáči,tak Legišek,jak je uviděl,tak je vííítal....Nepropašovala bych ho v tichosti naprosto nikam.

Haňudle taky přispěchala na prozkoumání Lenči,ale pak nás tam zkoumala všechny.

11.8.2009 20:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Až z toho pak usnula.

11.8.2009 21:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Až z toho pak usnula.

Pierotovi se Ab fakt asi líbí.

12.8.2009 12:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pierotovi se Ab fakt asi líbí.

Baletka Hanča.

12.8.2009 12:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Baletka Hanča.

To je trrrapič..

12.8.2009 12:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Naštvaná Haňudle.

12.8.2009 12:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Naštvaná Haňudle.

Hryže jí,chudinku,ale jí to něják moc nevadí....

12.8.2009 12:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hryže jí,chudinku,ale jí to něják moc nevadí....

Akorát u všeho koulí těma kukadlama.

12.8.2009 12:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Akorát u všeho koulí těma kukadlama.

Já ti dám,ty drzoune jeden...

12.8.2009 12:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Já ti dám,ty drzoune jeden...

12.8.2009 12:27
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

Dneska se to tam u vás všechno drbe!!! hehe A jak ten malej furt zlobí Haňudli... počkej... ta mu jednou za všechno nabančí.. hehe

12.8.2009 12:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Dneska se to tam u vás všechno drbe!!! hehe A jak ten malej furt zlobí Haňudli... počkej... ta mu jednou za všechno nabančí.. hehe

No,viď,ale jak se drbou,tak aspoň vidím,jak jsou krásně ohebný.
A nenabančí,ona není bančící,on je větší,tak má hold navrch,je i takovej bojovnější,to Haňudle néni takový bijec.

12.8.2009 13:01
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
No,viď,ale jak se drbou,tak aspoň vidím,jak jsou krásně ohebný.
A nenabančí,ona není bančící,on je větší,tak má hold navrch,je i takovej bojovnější,to Haňudle néni takový bijec.

Hlavně je to malý kulivočko.. hehe Ten kůň vypadá jakoby lidštěji, když má vidět to bělmo... Moc jí to sluší...

12.8.2009 14:48
markemic

XXX.XXX.150.210

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Ahoj!
No teda Jaruš já čumim!Tady koukám na Tvoje pěkné fotky,které vždycky tak pohladí a řikám si co to tam máš za nověho úňa!Krásnej koník,fakt že jo!Jaruška musí bejt uplně nadšená,že už má skoro "velkého" koně!Má obrovský štěstí ,že Vás má a že dostane koníka!

12.8.2009 16:35
tessa

XXX.XXX.82.193

markemic napsal(a):
Ahoj!
No teda Jaruš já čumim!Tady koukám na Tvoje pěkné fotky,které vždycky tak pohladí a řikám si co to tam máš za nověho úňa!Krásnej koník,fakt že jo!Jaruška musí bejt uplně nadšená,že už má skoro "velkého" koně!Má obrovský štěstí ,že Vás má a že dostane koníka!

Ahoj Jarčo!
Koukala jsem jak ti rostou hříbátka,jsou krásní.
Malej Ríša už také není moc maličký Mauro mám zpálenou po repelentu,tak se rozhoduji zda poslat přihlášku na paint show nebo ne.

12.8.2009 16:36
tessa

XXX.XXX.82.193

tessa napsal(a):
Ahoj Jarčo!
Koukala jsem jak ti rostou hříbátka,jsou krásní.
Malej Ríša už také není moc maličký Mauro mám zpálenou po repelentu,tak se rozhoduji zda poslat přihlášku na paint show nebo ne.

.

12.8.2009 16:39
tessa

XXX.XXX.82.193

tessa napsal(a):
.

ještě mamina

12.8.2009 17:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

tessa napsal(a):
ještě mamina

Ahoj Markét,no jo,koníka sice má,ale to víš,než ho vyzkoušíme tady,to si ještě počká,musíme jí nechat čas,aby se rozkoukala.
Jéé,Sonííí,tééda,to už je kuuus koňa teda,je mooocinky krásnej,akorát mu něják zmizely ty fleky,nééé???On něják moc zesvětlal,že joo?Ale i tak je fakt moc pěknej!!!!!
No,to je těžký s tím čumáčkem,má to hodně?Já to viděla jednou u Dallase Hills Bar,jé,doufám,že jsem to napsala správně,ten měl tu bílou lysinu hodně moc takovu spálenou,furt mu to prý mazali vším možným a stejně to měl.

12.8.2009 17:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj Markét,no jo,koníka sice má,ale to víš,než ho vyzkoušíme tady,to si ještě počká,musíme jí nechat čas,aby se rozkoukala.
Jéé,Sonííí,tééda,to už je kuuus koňa teda,je mooocinky krásnej,akorát mu něják zmizely ty fleky,nééé???On něják moc zesvětlal,že joo?Ale i tak je fakt moc pěknej!!!!!
No,to je těžký s tím čumáčkem,má to hodně?Já to viděla jednou u Dallase Hills Bar,jé,doufám,že jsem to napsala správně,ten měl tu bílou lysinu hodně moc takovu spálenou,furt mu to prý mazali vším možným a stejně to měl.

Jo počkej,tak nevím,jak máš kobču spálenou od repelentu,já myslela,že má taky spálenej od toho ten čumec,to má teda někde na těle,joo?

12.8.2009 17:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jo počkej,tak nevím,jak máš kobču spálenou od repelentu,já myslela,že má taky spálenej od toho ten čumec,to má teda někde na těle,joo?

Ještě Vám děvčata moc děkuji za pochvalku koníků a fotiček,mám fakt vždycky radost,když se fotičky líběj,a že se taky pokochá někdo,kdo třeba s koníkama nemůže být z jakéhokoliv důvodu.

12.8.2009 17:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ještě Vám děvčata moc děkuji za pochvalku koníků a fotiček,mám fakt vždycky radost,když se fotičky líběj,a že se taky pokochá někdo,kdo třeba s koníkama nemůže být z jakéhokoliv důvodu.

Jo a koukám,Markét,moc pěkná fotka toho drezůráka,my tam jednou taky byli na Trojáku,když zrovna byly nějáký mezinárodní drezurní závody,bylo to pěkný.Obdivovali jsme teda ty obrovský prdelatý koně,takhle když to dávaj třeba v telce,tak to vůbec není vidět,že ten kůň je obrovskej,nebo to člověku tak nepřijde,ale tam jsme fakt zírali.

12.8.2009 18:01
markemic

XXX.XXX.150.210

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

No jo Jaru,ty německý potvory jsou obrovský a silný koněTaky jsem je obdivovala,zvlášt jeden ryzák tam házel na tom sluníčku úžasný barvy a odlesky, na toho jsem fakt zírala s otevřenou hubouněkterý ty zvířátka tam byly opravdu nádherný...

12.8.2009 18:25
tessa

XXX.XXX.141.101

markemic napsal(a):
No jo Jaru,ty německý potvory jsou obrovský a silný koněTaky jsem je obdivovala,zvlášt jeden ryzák tam házel na tom sluníčku úžasný barvy a odlesky, na toho jsem fakt zírala s otevřenou hubouněkterý ty zvířátka tam byly opravdu nádherný...

Jé jaru né fleky má,ale jak fotím za slunka ,tak nejsou na fotkách vidět .Je světlé palomino overo,a já jsem takovou barvu chtěla jen u klisničky,ale co hlavně že je v pohodě. No koupila jsem si repelent od farnamu ,ne endure a maura má na něj alergii.

13.8.2009 08:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

tessa napsal(a):
Jé jaru né fleky má,ale jak fotím za slunka ,tak nejsou na fotkách vidět .Je světlé palomino overo,a já jsem takovou barvu chtěla jen u klisničky,ale co hlavně že je v pohodě. No koupila jsem si repelent od farnamu ,ne endure a maura má na něj alergii.

Ahoj,jéé,ten ryzoň je fakt nádhernej,mě se líběj ty měděný ryzáci,to je nádherná barva,tak jsem zvědavá,jak bude vypadat en můj malý ryzoň,hihi,ale při mým štěstí měděnej určitě nebude.
Jéé,Soní,to vypadá ošklivě,ale třeba se to stihne zahojit do Paint Show,ale zahojit se to není všechno,viď,musí tam narůst nová srst,ach jo....Moc Ti držím palečky,aby to maurínka stihla a byla zase jednou z nejkrásnějších!!!!

13.8.2009 09:59
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ahoj,jéé,ten ryzoň je fakt nádhernej,mě se líběj ty měděný ryzáci,to je nádherná barva,tak jsem zvědavá,jak bude vypadat en můj malý ryzoň,hihi,ale při mým štěstí měděnej určitě nebude.
Jéé,Soní,to vypadá ošklivě,ale třeba se to stihne zahojit do Paint Show,ale zahojit se to není všechno,viď,musí tam narůst nová srst,ach jo....Moc Ti držím palečky,aby to maurínka stihla a byla zase jednou z nejkrásnějších!!!!

Wau to vypadá hodně ošklivě. Božatko Maurínka! Ale zahojí se to neboj a pokud to nemá moc velké, tak bych ani moc neřešila, že má někde flek......kolik koní bývá různě pokousaných a někde odřených
Jinak ti drezůzáci jsou krásní. Není to sice můj šálek čaje, ale jsou moooc elegantní a takový černý hanoverák, to je dělo Pro lidi co se zabývají drezurou jsou to koně snů, fakt je , že Němci mají úžasné teplokrevníky
Rosentau

13.8.2009 10:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Wau to vypadá hodně ošklivě. Božatko Maurínka! Ale zahojí se to neboj a pokud to nemá moc velké, tak bych ani moc neřešila, že má někde flek......kolik koní bývá různě pokousaných a někde odřených
Jinak ti drezůzáci jsou krásní. Není to sice můj šálek čaje, ale jsou moooc elegantní a takový černý hanoverák, to je dělo Pro lidi co se zabývají drezurou jsou to koně snů, fakt je , že Němci mají úžasné teplokrevníky
Rosentau

Jéé,ten je taky pěěknej.
Jo,teď jsem koukala,že PS je 5-6.září,tak já myslím,že do tý doby by to Maurínčino spálení nemuselo býtt tak vidět,taky bych to s tou přihláškou zkusila.

13.8.2009 10:21
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jéé,ten je taky pěěknej.
Jo,teď jsem koukala,že PS je 5-6.září,tak já myslím,že do tý doby by to Maurínčino spálení nemuselo býtt tak vidět,taky bych to s tou přihláškou zkusila.

No a prcek vypadá mooc hezky. Už má budoucího majitele? Soni, plánuješ ještě jednou s Maurínkou hříbo někdy? Nebo se dáte na sportovní dráhu?

13.8.2009 14:13
tessa

XXX.XXX.171.21

lucky napsal(a):
No a prcek vypadá mooc hezky. Už má budoucího majitele? Soni, plánuješ ještě jednou s Maurínkou hříbo někdy? Nebo se dáte na sportovní dráhu?

Ahojte Luci,Armin má už dlouho majitele v Koryčanech si jej přeberou a domů už nepojede. Bude mi smutno. Maura je zase březí a příští rok jí asi nebudeme pouštět,chtěla bych právě už jezdit a nebo si pořídíme ještě jednu kobylu ,uvidíme. Moc bych od ní chtěla klisnu . Ten flek je dost velký,ale vzhledem k nekvalite fotkek na founě to asi nepůjde vidět.

13.8.2009 14:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Koža s ovcou už dokážou stát vedle sebe a netrkají se.

13.8.2009 14:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Koža s ovcou už dokážou stát vedle sebe a netrkají se.

Jéé,Soní,Maurínku Ti zase nemůžu nepochválit,je náádhernááá!!!!Hele,ale má ještě skoro 3 týdny čas se to dozahojit.

13.8.2009 14:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Soní,Maurínku Ti zase nemůžu nepochválit,je náádhernááá!!!!Hele,ale má ještě skoro 3 týdny čas se to dozahojit.

Soní,a Maurínka je březí zase s tím samým hřebcem,nebo jsi vybrala jiného?

13.8.2009 14:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Soní,a Maurínka je březí zase s tím samým hřebcem,nebo jsi vybrala jiného?

Ten Abončin krk se mi nelíbí,je vyvrácený na druhou stranu.

13.8.2009 14:18
tessa

XXX.XXX.171.21

jaruska napsal(a):

Díky Jaru,Maura je prostě Maura,jiná se nám bude blbě hledat.

13.8.2009 14:23
tessa

XXX.XXX.171.21

tessa napsal(a):

jo je stejným hřebcem,chci si něco ověřit. Pokud do někajé doby bude u nás kvalitní černý hřebec tak pak jdu du něj.

13.8.2009 14:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

tessa napsal(a):

To máš pravdu,Soní,podobnou už nenajdeš,leda naklonovat.
Já pořád pokukuju po týdle holčičce..
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 3946681/Sorrelovero-klisna.php

13.8.2009 14:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
To máš pravdu,Soní,podobnou už nenajdeš,leda naklonovat.
Já pořád pokukuju po týdle holčičce..
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 3946681/Sorrelovero-klisna.php

Jé,tak Ti budu moc přát kobylečku,tu bysis nechala asi,viď?

13.8.2009 14:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jé,tak Ti budu moc přát kobylečku,tu bysis nechala asi,viď?

13.8.2009 14:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Legišek byl skvělej,spal,pak si takhle zívnul a zalomil to znova.

13.8.2009 14:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

I s Haňudlí.

13.8.2009 14:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
I s Haňudlí.

13.8.2009 14:31
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

Jé, tak to Soni mocinky přeji po Šaníkovi kobylečku!!!! Jinak ten flek vidět jde, no uvidíš jak se to dá dokupy, ale myslím, že to brzy se vyhojí.
Tady jeden závodní arabáš ...úúplná Usinka

13.8.2009 14:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Tady ohýbáme Ab,můžu říct,že je opravdu hodně tuhá,ohýbaly jsme už včera a dneska ještě jsme se nedostaly k tomu ťuknutí na bok,ale nechceme jí přetáhnout,tak budeme pokračovat zase zítra.

13.8.2009 14:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady ohýbáme Ab,můžu říct,že je opravdu hodně tuhá,ohýbaly jsme už včera a dneska ještě jsme se nedostaly k tomu ťuknutí na bok,ale nechceme jí přetáhnout,tak budeme pokračovat zase zítra.

Důležitý je,že se snaží.

13.8.2009 14:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Důležitý je,že se snaží.

Takhle jsme jí ohnuly nejdál,dál to prostě nejde,ale sama v této pozici zůstává,tak jí to je příjemný.

13.8.2009 14:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle jsme jí ohnuly nejdál,dál to prostě nejde,ale sama v této pozici zůstává,tak jí to je příjemný.

13.8.2009 14:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Takhle moc se jí to líbilo...

13.8.2009 14:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle moc se jí to líbilo...

Dělá správný držťajzny.

13.8.2009 14:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Dělá správný držťajzny.

Zívala fakt hodně,bylo vidět,že se jí to líbí.Ale vypadá u toho zívání jak E.T.

13.8.2009 14:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Zívala fakt hodně,bylo vidět,že se jí to líbí.Ale vypadá u toho zívání jak E.T.

Tady jsem se zeptala Ab,jestli by mi ukázala žuby.

13.8.2009 14:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady jsem se zeptala Ab,jestli by mi ukázala žuby.

A Ab řekla : Já nechccíííííí!!!!!

13.8.2009 14:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A Ab řekla : Já nechccíííííí!!!!!

Myslela to vážně,ale né až zas tak docela,něják u toho asi usínala.

13.8.2009 14:46
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Myslela to vážně,ale né až zas tak docela,něják u toho asi usínala.

já nevím, že ti tví koně se vždycky tlemí děsně

13.8.2009 14:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

Tady sice žuby ukázala,dovolila mi poodhalit dásně,ale musíme na tom zapracovat více,páč bych potřebovala znát stav jejího chrupu.Má jinak docela hezký žuby,ale jeden z těch předních zubů se mi zdá malinko tmavší než ty ostatní,no uvidíme,co na to bude říkat MVDr.

13.8.2009 14:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady sice žuby ukázala,dovolila mi poodhalit dásně,ale musíme na tom zapracovat více,páč bych potřebovala znát stav jejího chrupu.Má jinak docela hezký žuby,ale jeden z těch předních zubů se mi zdá malinko tmavší než ty ostatní,no uvidíme,co na to bude říkat MVDr.

A tady taková třešnička,hihi,paní mi říkala,že se kobča sice občas válí,ale nikdy né v bahně,no,tak tady asi viděla Moruši,že se válí,tak se přidala,ohlávku měla jak prase špinavou,tak jsem jí jí radši sundala.No můžeme my mít koně,kterej se neválí?Nemůžeme.

13.8.2009 15:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A tady taková třešnička,hihi,paní mi říkala,že se kobča sice občas válí,ale nikdy né v bahně,no,tak tady asi viděla Moruši,že se válí,tak se přidala,ohlávku měla jak prase špinavou,tak jsem jí jí radši sundala.No můžeme my mít koně,kterej se neválí?Nemůžeme.

No,já si myslím,že to je,když s koníkama začneš dělat něco,co je jim příjemný,tak začnou prostě zívat,je to jako když já si sednu k holičce a ona se mi začne hrabat ve vlasech,v tu chvíli vypadám,jako kdybych nespala úplně celý týden.

13.8.2009 16:59
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
No,já si myslím,že to je,když s koníkama začneš dělat něco,co je jim příjemný,tak začnou prostě zívat,je to jako když já si sednu k holičce a ona se mi začne hrabat ve vlasech,v tu chvíli vypadám,jako kdybych nespala úplně celý týden.

Krása Jaruško.. fakt klobouk dolů, co se dá od pondělí všechno stihnout... a kobča vypadá, jakože je u vás nadmíru spokojená.. teď ještě, co na to bude říkat Moruše a Kačenka... Pierotovi a Legískovi se vysloveně líbí a když se nebude líbit Haňudli, tak ta má smůlu.. je mrňavý kulivočko, co si nemůže vyskakovat.. hehe Ale dneska jsi sem dala teda její nádherný fotky.. dneska pózovala jako modelka úplně..
Já jsem zase naopak proti úspěchu včera málem upadla, když jsem chtěla po Vendulce, aby trošku couvla, protože mi silně zavazela při čištění vody a ona to nějak špatně pochopila a nabídla mi místo couvání vzpínání na zadních... mávala nade mnou kopýtkama, že jsem se teda dost lekla, že mě chce zabít, ale posunula se kus dostrany, aby nespadla na mě.. nechápu to ale.. netlačila jsem moc a mluvila potichu, koukala jsem na místo, na které má ukročit dozadu... no nevím.. zkouší na mě lotroviny... třeba jí vždycky potom všichni dali pokoj, když tohle udělala a já jsem včera taky už couvání nechtěla... A Nicolasovi jsem včera čistila nožičky, jednu se mu podařilo vytrhnout a bohužel se při tom trhnutí trefil kopýtkem do mýho kolena... takže taky neúspěch.. sice jsem mu jí okamžitě zase vzala a dodrbala to kopýtko, ale pak jsem musela půl hodiny sedět na zemi a snažila se rozdýchat tu bolest.... teda ten má ale páru.. to by do něj člověk neřekl....

13.8.2009 17:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Krása Jaruško.. fakt klobouk dolů, co se dá od pondělí všechno stihnout... a kobča vypadá, jakože je u vás nadmíru spokojená.. teď ještě, co na to bude říkat Moruše a Kačenka... Pierotovi a Legískovi se vysloveně líbí a když se nebude líbit Haňudli, tak ta má smůlu.. je mrňavý kulivočko, co si nemůže vyskakovat.. hehe Ale dneska jsi sem dala teda její nádherný fotky.. dneska pózovala jako modelka úplně..
Já jsem zase naopak proti úspěchu včera málem upadla, když jsem chtěla po Vendulce, aby trošku couvla, protože mi silně zavazela při čištění vody a ona to nějak špatně pochopila a nabídla mi místo couvání vzpínání na zadních... mávala nade mnou kopýtkama, že jsem se teda dost lekla, že mě chce zabít, ale posunula se kus dostrany, aby nespadla na mě.. nechápu to ale.. netlačila jsem moc a mluvila potichu, koukala jsem na místo, na které má ukročit dozadu... no nevím.. zkouší na mě lotroviny... třeba jí vždycky potom všichni dali pokoj, když tohle udělala a já jsem včera taky už couvání nechtěla... A Nicolasovi jsem včera čistila nožičky, jednu se mu podařilo vytrhnout a bohužel se při tom trhnutí trefil kopýtkem do mýho kolena... takže taky neúspěch.. sice jsem mu jí okamžitě zase vzala a dodrbala to kopýtko, ale pak jsem musela půl hodiny sedět na zemi a snažila se rozdýchat tu bolest.... teda ten má ale páru.. to by do něj člověk neřekl....

Jéžíš,Pavlí,to je mi Tě moc líto,no jo,to se s těma mladejma koníkama občas stane,že se trefěj,ale s tou Vendulkou je to určitě Tvoje chyba,určitě jsi zatlačila moc,opravdu,stačilo míň,jen třeba přiložit prsty,a až pak,když se nic neděje,přidat,tys možná,a ani si to třeba neuvědomuješ,použila hned třeba dvojku,a Vendulka je citlivý tvoreček.Může to být i zlozvyk,bohužel,ale většinou je to opravdu vina člověčí.

13.8.2009 17:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéžíš,Pavlí,to je mi Tě moc líto,no jo,to se s těma mladejma koníkama občas stane,že se trefěj,ale s tou Vendulkou je to určitě Tvoje chyba,určitě jsi zatlačila moc,opravdu,stačilo míň,jen třeba přiložit prsty,a až pak,když se nic neděje,přidat,tys možná,a ani si to třeba neuvědomuješ,použila hned třeba dvojku,a Vendulka je citlivý tvoreček.Může to být i zlozvyk,bohužel,ale většinou je to opravdu vina člověčí.

Jinak Kačenka a hříbata a snad i Pierot nebudou dělat nic,když tam Ab pustím po třeba 14 dnech,ale Moruš bude prudit,to je mi jasný,tak to nechám třeba ještě dýl,zkusím pouštět ostatní členy stáda k AB,aby měli možnost se s ní seznámit bez asistence Moruš,paní říkala,že není s koňma problémová,tak snad hříbátkům neublíží.

13.8.2009 17:20
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

No právě... asi za to můžu já... a to mě štve víc, než kdyby udělala chybu ona... ale hlavně jsem si říkala, že se nemá končit špatným, že se má končit dobrým a to jsem taky neudělala... takže chybama se to snad naučím, jen je mi líto, že se to učím zrovinka na ní... ale je fakt, že těch potřebných deset koní za sebou teda ještě nemám a teprve jsem začala, tak snad to aspoň s časem vylepším....

13.8.2009 17:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
No právě... asi za to můžu já... a to mě štve víc, než kdyby udělala chybu ona... ale hlavně jsem si říkala, že se nemá končit špatným, že se má končit dobrým a to jsem taky neudělala... takže chybama se to snad naučím, jen je mi líto, že se to učím zrovinka na ní... ale je fakt, že těch potřebných deset koní za sebou teda ještě nemám a teprve jsem začala, tak snad to aspoň s časem vylepším....

No jo,bylo těch informací na Tebe poslední dobou moc,tak bude chvíli trvat,než si to srovnáš,ale neboj se,přesně jak píšeš,chyby si člověk rychle zapamatuje a příště se snaží se jim vyhnout,aby je neudělal znovu.

13.8.2009 17:27
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
No jo,bylo těch informací na Tebe poslední dobou moc,tak bude chvíli trvat,než si to srovnáš,ale neboj se,přesně jak píšeš,chyby si člověk rychle zapamatuje a příště se snaží se jim vyhnout,aby je neudělal znovu.

Ještě, že jsem čekala, že těch informací bude tolik a dělala si poznámky... hehe

13.8.2009 17:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Ještě, že jsem čekala, že těch informací bude tolik a dělala si poznámky... hehe

Noo,ale je to přesně,jak říkal Václav,já jsem se soustředila na jednu věc,kterou jsem si odnesla z kurzu,to fakt prostě nejde pobrat do tý hlavy všechno.
Musím jít s Jarčou se psema ven,pá večír.

13.8.2009 17:31
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Noo,ale je to přesně,jak říkal Václav,já jsem se soustředila na jednu věc,kterou jsem si odnesla z kurzu,to fakt prostě nejde pobrat do tý hlavy všechno.
Musím jít s Jarčou se psema ven,pá večír.

pápá

13.8.2009 21:04
marketka

XXX.XXX.179.23

vendulka2066 napsal(a):
pápá

Vendul, to bude dobrý. Chce to čas a Nikolásek bude za chvíli ty nohy zvedat jak profík. Zřejmě to tam po něm nikdo nechtěl. Já nevím, že někomu je souzeno opravovat pohodlnost jiných.

13.8.2009 23:47
bospor

XXX.XXX.193.16

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

ahojky dlouho jsem tu nebyla. jaru co to máš za kobylku?? povídej přeci!!!
já byla v Hoštce na soukromém kurzu u verči cejpové. super
janča mě nafotila a já byla překvapená jakej v honzovi dříme talent jen já mu to kazím

13.8.2009 23:49
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ahojky dlouho jsem tu nebyla. jaru co to máš za kobylku?? povídej přeci!!!
já byla v Hoštce na soukromém kurzu u verči cejpové. super
janča mě nafotila a já byla překvapená jakej v honzovi dříme talent jen já mu to kazím

janča nadělala krásný fotky ale ještě je nemám. na můj foťák holky taky něco nafotili, ale tady to asi nebude vidět

13.8.2009 23:53
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
janča nadělala krásný fotky ale ještě je nemám. na můj foťák holky taky něco nafotili, ale tady to asi nebude vidět

poslední hodinu dostal od verči osobně a šlapal

13.8.2009 23:54
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
poslední hodinu dostal od verči osobně a šlapal

no když někdo umí....

13.8.2009 23:55
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
no když někdo umí....

že jim to ale spolu šlo!!!

14.8.2009 00:09
bospor

XXX.XXX.193.16

vendulka2066 napsal(a):
Tak třebas teďka já...

ještě nějaký jančiný

14.8.2009 00:11
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ještě nějaký jančiný

mě si nevšímejte podstatnej je kůň

14.8.2009 00:12
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
mě si nevšímejte podstatnej je kůň

14.8.2009 00:14
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

je to moje zlato

14.8.2009 07:20
westgirl

XXX.XXX.227.219

bospor napsal(a):
je to moje zlato

Ahojté!!čubrním Ivo,jak Tvůj koník nosí hlavičku hezky!!!já se chystám dnes mrknout na ranč k Julinom,kámoška tam bude mít hodinu s trenérkou.tak jdem spolu a já budu vtloukat do hlavy jako divák jo Jarů, co je to za koníka?to je pro Jarušku,že?je to huculka??a jak se přesně jmenuje.je to dobrá barvička!!
Já si převezla na začátku srpna koníky na Jižní Moravu na 3dny,hodím sem pár foteček.na to že se vezl malý poprvé,kobča po3 (ale poprvé se vezla napichaná proti bolesti s kolikou do Brna jak jí bylo 1,5let)vlezli tam krásně,jen na místě u Petrova Hany při vykládání podklouzla noha,je tam špatná rampa na tom pučeném vozíku.tak hodinu sme jí pak už nemohli přesvědčit,nemohli vycouvat a musela se odšroubovat přepážka.koníci se ubytovali v malé stájce "U Šerifa"který chová 2 klusáky,mno šli jsme hned omrknout sklípky kde se i Básníci natáčeli a Šerif nás pozval na pivo v tom Petrově.večer byla vyjížďka,jel přítel,Šerifa dcera Peťa,já a Rockin běžel za náma,uplně jsem hleděla jak se nás drží,to bylo tím cizím prostředím já měla obavy,že ho budu muset tahat na lonži a vůbec.zezačátku ho Hany i asi 3x nakopla ale jak jsem ho pustila,bylo to fakt lepší,jak se ukázalo.na foto po příjezdu -cestovatelé

14.8.2009 07:26
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Ahojté!!čubrním Ivo,jak Tvůj koník nosí hlavičku hezky!!!já se chystám dnes mrknout na ranč k Julinom,kámoška tam bude mít hodinu s trenérkou.tak jdem spolu a já budu vtloukat do hlavy jako divák jo Jarů, co je to za koníka?to je pro Jarušku,že?je to huculka??a jak se přesně jmenuje.je to dobrá barvička!!
Já si převezla na začátku srpna koníky na Jižní Moravu na 3dny,hodím sem pár foteček.na to že se vezl malý poprvé,kobča po3 (ale poprvé se vezla napichaná proti bolesti s kolikou do Brna jak jí bylo 1,5let)vlezli tam krásně,jen na místě u Petrova Hany při vykládání podklouzla noha,je tam špatná rampa na tom pučeném vozíku.tak hodinu sme jí pak už nemohli přesvědčit,nemohli vycouvat a musela se odšroubovat přepážka.koníci se ubytovali v malé stájce "U Šerifa"který chová 2 klusáky,mno šli jsme hned omrknout sklípky kde se i Básníci natáčeli a Šerif nás pozval na pivo v tom Petrově.večer byla vyjížďka,jel přítel,Šerifa dcera Peťa,já a Rockin běžel za náma,uplně jsem hleděla jak se nás drží,to bylo tím cizím prostředím já měla obavy,že ho budu muset tahat na lonži a vůbec.zezačátku ho Hany i asi 3x nakopla ale jak jsem ho pustila,bylo to fakt lepší,jak se ukázalo.na foto po příjezdu -cestovatelé

ten první den jsme zatměli na vyjížďce,ale cestou zpět svítil měsíc a bylo celkem teplo.jen pak byly náročné úpravy boxů-moji oři nocovali v boxech klusáků a ti klusáci Rayko -valach,a Chica - kobyla,ve stodole,boxy byly takové chatrnější-nebo teda dveře,klusáci se tam dobývali!mno říkala jsem si,že se moc nevyspím...naštěstí před dveře toho 1boxu dal šerif křeslo a na něm spal,pak ráno pustil svoje klusáky do ohrady než šel do práce.moc hodnej.a hřebeček se dobýval z boxu,tak ho pustil do stodoly a ten se tam rozvalil na vojtěšce a chrápal jak zabitý další snímeček-u sklepů :"Vitajte, poďte na košt!!!"no šli jsme ,výborné vínko

14.8.2009 07:28
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ten první den jsme zatměli na vyjížďce,ale cestou zpět svítil měsíc a bylo celkem teplo.jen pak byly náročné úpravy boxů-moji oři nocovali v boxech klusáků a ti klusáci Rayko -valach,a Chica - kobyla,ve stodole,boxy byly takové chatrnější-nebo teda dveře,klusáci se tam dobývali!mno říkala jsem si,že se moc nevyspím...naštěstí před dveře toho 1boxu dal šerif křeslo a na něm spal,pak ráno pustil svoje klusáky do ohrady než šel do práce.moc hodnej.a hřebeček se dobýval z boxu,tak ho pustil do stodoly a ten se tam rozvalil na vojtěšce a chrápal jak zabitý další snímeček-u sklepů :"Vitajte, poďte na košt!!!"no šli jsme ,výborné vínko

já u Sv. Urbana patrona vinařů šerif říkal,že kobylu dovedl až do sklípku nedávno,a majitel si ho kameroval

14.8.2009 07:30
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
já u Sv. Urbana patrona vinařů šerif říkal,že kobylu dovedl až do sklípku nedávno,a majitel si ho kameroval

Šerif si drze pučil hřebečka a machroval s ním po dědině a tvrdil,že si koupil nové hříbě mně trochu naštval...naštěstí s ním byly děcka,co tam chodí.on si ten šerif rád přihne

14.8.2009 07:34
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Šerif si drze pučil hřebečka a machroval s ním po dědině a tvrdil,že si koupil nové hříbě mně trochu naštval...naštěstí s ním byly děcka,co tam chodí.on si ten šerif rád přihne

seznamování Honey s Cicciolinou - moc si s klusákama nepadli do oka.bodejť,všichni koniska až na hřebečka takoví dominanti.takže byla komedie jak v ohradě pak spolu všichni ...Hany občas kvičela a jak na ni klusáci letěli,ještě provokativně letěla taky na ně tak jsem jí musela fialkovat prdel si trochu vyměňovali názory,a malý v tom byl nevinně a taky schytal před našimi zraky do břicha chudák........

14.8.2009 07:35
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
seznamování Honey s Cicciolinou - moc si s klusákama nepadli do oka.bodejť,všichni koniska až na hřebečka takoví dominanti.takže byla komedie jak v ohradě pak spolu všichni ...Hany občas kvičela a jak na ni klusáci letěli,ještě provokativně letěla taky na ně tak jsem jí musela fialkovat prdel si trochu vyměňovali názory,a malý v tom byl nevinně a taky schytal před našimi zraky do břicha chudák........

miláčci moji v ohradě na dovolené..

14.8.2009 07:36
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
miláčci moji v ohradě na dovolené..

makovičky

14.8.2009 07:39
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
makovičky

.........nadšená ošetřovatelka Nikola,co tam chodí ke koním.děcka hooodně pomáhali,skvělí.hlídali co se děje v ohradě a moc se jim líbila změna,noví koníci,tak jsem se je snažila občas povozit..tady s valachem Rajkem

14.8.2009 07:44
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
.........nadšená ošetřovatelka Nikola,co tam chodí ke koním.děcka hooodně pomáhali,skvělí.hlídali co se děje v ohradě a moc se jim líbila změna,noví koníci,tak jsem se je snažila občas povozit..tady s valachem Rajkem

.další den jsme jeli plavit klusáky s mojím,já jela na Rajkovi.to teda byly fofry,jak ti klusáci jsou zvláštně naučení...rychlloklus je nepříjemný,bleee!!a než oni naskočí...pak valí tryskem tak jsem se držela zuby nehty a říkala jsem si,zakopnout ten kůň tak je ze mně asi mastnej flek to jsem ještě nezažila a to už jsem zkoušela jet na dostiháču v tréninku u trenéra Demeleho ve Slušovicích,tenkrát to byla ale kobylka krátce pod sedlem,letěla celkem pomalu.ne tak tahle torpéda přítel s klusákama

14.8.2009 07:47
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
.další den jsme jeli plavit klusáky s mojím,já jela na Rajkovi.to teda byly fofry,jak ti klusáci jsou zvláštně naučení...rychlloklus je nepříjemný,bleee!!a než oni naskočí...pak valí tryskem tak jsem se držela zuby nehty a říkala jsem si,zakopnout ten kůň tak je ze mně asi mastnej flek to jsem ještě nezažila a to už jsem zkoušela jet na dostiháču v tréninku u trenéra Demeleho ve Slušovicích,tenkrát to byla ale kobylka krátce pod sedlem,letěla celkem pomalu.ne tak tahle torpéda přítel s klusákama

...je mně fakt příjemnější lope Hanyny Hanyna cválala a klusáci pak večer,při další vyjížďce, jela s náma šerifa dcera,klusáci letěli svým kostitřasovým klusem,moje kobuš jim málem nestíhala

14.8.2009 07:51
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...je mně fakt příjemnější lope Hanyny Hanyna cválala a klusáci pak večer,při další vyjížďce, jela s náma šerifa dcera,klusáci letěli svým kostitřasovým klusem,moje kobuš jim málem nestíhala

ta foto-stavili jsme se u přehrady,ale na plavení už bylo pozdě.tak jsem jen kobuš trochu umyla a malého sem tam nedostala byl maximálně zatím v potoku,v takové hloubce ne.pak jsme překročili hranici a na jedné nádherné nové salaši ve Skalici nás pohostili brynzou,haluškami a žinčicou!!!!!to byla romantika na salaši.jen malou vadu to mělo byly jsme s Peťkou málo oblečené-lehké trika a já mokré rifle uplně z toho brodění Honey tady se Rockinovi nechce do vody,grrr

14.8.2009 07:53
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ta foto-stavili jsme se u přehrady,ale na plavení už bylo pozdě.tak jsem jen kobuš trochu umyla a malého sem tam nedostala byl maximálně zatím v potoku,v takové hloubce ne.pak jsme překročili hranici a na jedné nádherné nové salaši ve Skalici nás pohostili brynzou,haluškami a žinčicou!!!!!to byla romantika na salaši.jen malou vadu to mělo byly jsme s Peťkou málo oblečené-lehké trika a já mokré rifle uplně z toho brodění Honey tady se Rockinovi nechce do vody,grrr

největší sranda byla,jak osazenstvo salaše že nám ukážou krásné pokoje.a malý se vydal málem za mnou do restaurace!!!na poslední chvíli ho zadrželi servírky a byli z něj nadšení,dávali mu vodu z misky.a Honey papala i brynzu nadšeně ...foto-na salaši

happyhvezda

14.8.2009 07:57
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

westgirl napsal(a):
největší sranda byla,jak osazenstvo salaše že nám ukážou krásné pokoje.a malý se vydal málem za mnou do restaurace!!!na poslední chvíli ho zadrželi servírky a byli z něj nadšení,dávali mu vodu z misky.a Honey papala i brynzu nadšeně ...foto-na salaši

Ahojte chci se zeptat jak má vypadat správný lupič v sedle. Jedu s kámoškou přepadnout svadbu kamarádovi a tak ať vím co máme doladit Můj lupičský kůň

14.8.2009 07:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

...ehm,má tam být že ho zadržely servírky.ale byl tam i bača z Beskyd,a prý ovce dojí ručně!!tak s náma běhal malý...vrátili jsme se pozdě večer,snad ve 23hod.ale stálo to za to.poslední den dorazil za nama kamoš,jeli jsme na poslední vyjížďku ve třech.

14.8.2009 08:00
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...ehm,má tam být že ho zadržely servírky.ale byl tam i bača z Beskyd,a prý ovce dojí ručně!!tak s náma běhal malý...vrátili jsme se pozdě večer,snad ve 23hod.ale stálo to za to.poslední den dorazil za nama kamoš,jeli jsme na poslední vyjížďku ve třech.

Lupič??takhle ale černou košulu nebo nějaké pončo,a šátek přes papulu a samozřejmě kvéry u pasu....

14.8.2009 08:03
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Lupič??takhle ale černou košulu nebo nějaké pončo,a šátek přes papulu a samozřejmě kvéry u pasu....

loučím se s Váma,jdu chrnět po noční papááá koňařky

14.8.2009 08:10
marketka

XXX.XXX.28.105

westgirl napsal(a):
loučím se s Váma,jdu chrnět po noční papááá koňařky

Ahojky, ptám se všude, tak i tady. V okolí je na prodej 5-letý valášek hafling, KV asi 140 cm, hodný, obsednutý, ale delší dobu neježděný. Potřeboval by trochu nabrat a nasvalit. Majitelka za něj chce cca 30 tisíc, ale myslím, že by se dalo na ceně domluvit. Jsme od Mladé Boleslavi. Pokud o někom víte, kdo by ho bral, tak mi napište na mail-: brouk.stecha@seznam.cz, pošlu fotku a kontakt na majitelku

14.8.2009 08:14
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):

Ahoj holkýý,ani nevíte,jakou jste mi obě udělaly radost reportážema,a že teda obě stojí za to,Ivčí,teda fakt koukám jako blázen,Honzík je opravdu mooooc šikovnej,moc mu to fakt sluší,jak jde s tou hlavičkou dule a hezky šlape pod sebe,fakt dobrý!!!!Je vidět,že Vás to oba baví,tak jste se do toho dali pořádně,to je super.Toto já bych též potřebovala,ale s těma mejma kolenama,jak mě bolej,by ze mě každej trenér byl na mrtvicu.
Haní,teda,kráásnou minidovču jste si s koníkama udělali,náádhera,koníci nádherní,hihi,a šerif machroval s Tvým koníkem,jo?No to by se mi taky nelíbilo.A kobyla ve sklípku mohla být též zajímavá,hihi,je to asi docela nízké tam,že?A že malej nešel do vody,z toho si hlavu nedělej,je ještě mladej,když budete cvičit,za párkrát tam půjde jen na ukázání.Oni ty koně se nikam neřítěj,když to neznají,Ivčin Honzíček taky nechtěl chodit do vody,že jo,Ivčí,neměli kde trénovat,oni tam potůčky nemají,ale začali chodit do rybníka,koníci zjistili,že vodička koníčky nepapá a dneska už tam choděj jako profíci.A nebo Moruš dostat do přepravního vozíku,to bylo na hodinu,a dneska jde opravdu jen na laně na ukázání směru a bez hůlky a všeho.
Jo,janí,přesně tak,lupič muší mít kolťáky proklatě nízko a šátek přes ústa,hrubý hlas,ale to nevím,jak bys udělala,leda 2 noci proflámovat,hihi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík