"Ty z moderky králíků 148"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

11.8.2009 16:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Sice nám to tady upadá, ale tak nám založím nové, ať jsou aspoň kam dávat fotečky

Lucí děkujeme měla krásně zapletené bobany, moc jí to slušelo, ale nemám zatím žádnou fotku, kde je to hezky vidět.

Jsem koukala na foto v arabech to bylo nějaké přátelské setkání koňáků ju??

Bych se pomalu nepoznala

12.8.2009 08:39
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Sice nám to tady upadá, ale tak nám založím nové, ať jsou aspoň kam dávat fotečky

Lucí děkujeme měla krásně zapletené bobany, moc jí to slušelo, ale nemám zatím žádnou fotku, kde je to hezky vidět.

Bych se pomalu nepoznala

http://www.beskydska-podkova.cz/

Byla to místní akce, jež se pořádá každoročně. Tady si letos známý vymyslel jakousi přehlídku plemen koní chovaných u nás v obci, takže vždy tam byl zástupce plemene, měli jsme takovou sestavu, pokec o plemeni a předvedl se kůň...

Jinak na té licenci vám to fakt moc slušelo. Takže nyní můžete na ofico závody, co?

12.8.2009 08:40
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
http://www.beskydska-podkova.cz/

Byla to místní akce, jež se pořádá každoročně. Tady si letos známý vymyslel jakousi přehlídku plemen koní chovaných u nás v obci, takže vždy tam byl zástupce plemene, měli jsme takovou sestavu, pokec o plemeni a předvedl se kůň...

Jinak na té licenci vám to fakt moc slušelo. Takže nyní můžete na ofico závody, co?

já licenci sice mám, ale na závody se necítím a dlouho asi ještě cítit nebudu..uvidíme příští rok. V pátek by měl být opět trénink

sadzi saj

12.8.2009 12:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
já licenci sice mám, ale na závody se necítím a dlouho asi ještě cítit nebudu..uvidíme příští rok. V pátek by měl být opět trénink

Tak to byla určo fajn akce

Dík Jj, už můžeme na ofiko, ale myslím, že se tam taky jen tak neobjevíme co se týče parkuru, tak máme ještě hodně co trénovat a myslím, že nějaký Z by byl můj rekord hlavně Elí už není nejmladší a ráda bych, aby nám nožky sloužili ještě dlouho, tak uvidíme, chtěla bych se spíš víc teď věnovat drezuře, ale jestli to půjde s tréninkama dál jako do teď, že se už naháníme jakou dobu a ještě jsme se nedohonili, tak nevim nevim

zvířátková

12.8.2009 20:53
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Tak to byla určo fajn akce

Dík Jj, už můžeme na ofiko, ale myslím, že se tam taky jen tak neobjevíme co se týče parkuru, tak máme ještě hodně co trénovat a myslím, že nějaký Z by byl můj rekord hlavně Elí už není nejmladší a ráda bych, aby nám nožky sloužili ještě dlouho, tak uvidíme, chtěla bych se spíš víc teď věnovat drezuře, ale jestli to půjde s tréninkama dál jako do teď, že se už naháníme jakou dobu a ještě jsme se nedohonili, tak nevim nevim

To jo, slušelo vám to Ale teda obdivuju, že to bez stresu přežijete, já bych na závody nebyla ( i kdybych byla schopná a měla schopného koně). O víkendu jsem si u maminy vyslechla, že dcera jedné z práce je u koní asi 2 roky (dochází do stáje) a už jezdí závody a já že furt jenom přehazuju hnůj. No co jí na to říct .

12.8.2009 22:00
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):
To jo, slušelo vám to Ale teda obdivuju, že to bez stresu přežijete, já bych na závody nebyla ( i kdybych byla schopná a měla schopného koně). O víkendu jsem si u maminy vyslechla, že dcera jedné z práce je u koní asi 2 roky (dochází do stáje) a už jezdí závody a já že furt jenom přehazuju hnůj. No co jí na to říct .

V tom případě já přehazuji hnůj odjakživa...někoho to baví, ne?
Dneska jsme si dopoledne s Usou potrénovaly v kruhovce a teď v 7 jsem pro ní byla a jely jsme jen lehce se tady projet po polích s čipem. Bylo to moc prima, Usa byla docela hodná, akorát oba chtěli na véču domů, ale jiank byla Usa moc hodná, krásně jsme si zaklusali a zacválali všichni a bylo to skvělé.

12.8.2009 22:15
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
V tom případě já přehazuji hnůj odjakživa...někoho to baví, ne?
Dneska jsme si dopoledne s Usou potrénovaly v kruhovce a teď v 7 jsem pro ní byla a jely jsme jen lehce se tady projet po polích s čipem. Bylo to moc prima, Usa byla docela hodná, akorát oba chtěli na véču domů, ale jiank byla Usa moc hodná, krásně jsme si zaklusali a zacválali všichni a bylo to skvělé.

Za prvé jí třeba závody baví a za druhé jí možná rodiče platí trenéra. O tom se mi mohlo zdát.

12.8.2009 23:31
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):
Za prvé jí třeba závody baví a za druhé jí možná rodiče platí trenéra. O tom se mi mohlo zdát.

JJ, přesně! Já si koně musela vydřít a vše kolem. Spistě holek to spadne do klína samo...to se pak závodí, když rodiče třeba koupí koníka se super původem přiježděného a sponzorují trenéra a závody, že. No jo..někdo se má, jiný nee

sadzi saj

13.8.2009 08:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JJ, přesně! Já si koně musela vydřít a vše kolem. Spistě holek to spadne do klína samo...to se pak závodí, když rodiče třeba koupí koníka se super původem přiježděného a sponzorují trenéra a závody, že. No jo..někdo se má, jiný nee

Dík No jo, to víš, musí pochopit, že každého baví něco jiného. Švagrová se taky vždycky šklebí, že jí rozhodně nebaví drncat po jízdárně apod., prosim, nikdo jí to nebere a chápu to, mě by prostě zase nebavilo se courat jenom venku po lese, mě ta jízdárna zase baví, prostě každý je na něco jiného plus teda samozřejmě je to i o spoustě jiných věcech

Já byla včera na jízdárně a bájo, holky, prostě balada, měla jsem z ní radost

No jdu makat, i když se mi dneska teda moc nechce

13.8.2009 09:51
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Dík No jo, to víš, musí pochopit, že každého baví něco jiného. Švagrová se taky vždycky šklebí, že jí rozhodně nebaví drncat po jízdárně apod., prosim, nikdo jí to nebere a chápu to, mě by prostě zase nebavilo se courat jenom venku po lese, mě ta jízdárna zase baví, prostě každý je na něco jiného plus teda samozřejmě je to i o spoustě jiných věcech

Já byla včera na jízdárně a bájo, holky, prostě balada, měla jsem z ní radost

No jdu makat, i když se mi dneska teda moc nechce

Tak mě jízdárna taky baví. Tedy zatím. I když my se na jídzátnu dostaneme málo, ale budeme chodit i na to hřiště, kde se pořádala ta Beskydská podkova, vlastně dnes bych tam chtěla zajet, pršelo, takže to bude udusané a mokré, takže Usa nebude mít černé nohy.
Včera jsem byla s ní v kruhovce a venku jsme v 7 jeli po polích a Usa byla šikovná, člověk si dělá kroužky, vlnovky, zkoušeli jsme co už umíme a člověk to má jako velkou jízdárnu..než nám to poorají

zvířátková

15.8.2009 10:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Tak mě jízdárna taky baví. Tedy zatím. I když my se na jídzátnu dostaneme málo, ale budeme chodit i na to hřiště, kde se pořádala ta Beskydská podkova, vlastně dnes bych tam chtěla zajet, pršelo, takže to bude udusané a mokré, takže Usa nebude mít černé nohy.
Včera jsem byla s ní v kruhovce a venku jsme v 7 jeli po polích a Usa byla šikovná, člověk si dělá kroužky, vlnovky, zkoušeli jsme co už umíme a člověk to má jako velkou jízdárnu..než nám to poorají

Luckynek

zvířátková

15.8.2009 10:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Luckynek

zvířátková

15.8.2009 10:58
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 10:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 10:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

pokus o společné foto, samozřejmě Lucky se narozdíl ode mě tváří normálně

zvířátková

15.8.2009 11:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
pokus o společné foto, samozřejmě Lucky se narozdíl ode mě tváří normálně

Sheily kropenatá drštička

zvířátková

15.8.2009 11:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Sheily kropenatá drštička

zvířátková

15.8.2009 11:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

šklebit se taky umí

zvířátková

15.8.2009 11:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
šklebit se taky umí

zvířátková

15.8.2009 11:05
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

stádečko

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
stádečko

zvířátková

zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:06
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:06
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):

Bych se pomalu nepoznala

zvířátková

15.8.2009 11:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

15.8.2009 11:09
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

myslím, že pro představu stačí, nadělala jsem jich asi 150, ale většinou jsou podobné, tady v tom malém to nemá moc efekt, no...

sadzi saj

15.8.2009 11:32
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

zvířátková napsal(a):
myslím, že pro představu stačí, nadělala jsem jich asi 150, ale většinou jsou podobné, tady v tom malém to nemá moc efekt, no...

Ale jsou krásný i v malém, je rozkošný a fakt kus koně, škoda no, že s tím nejde něco udělat............

Pokus o vložení té hvězdy

sadzi saj

15.8.2009 11:34
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Ale jsou krásný i v malém, je rozkošný a fakt kus koně, škoda no, že s tím nejde něco udělat............

Pokus o vložení té hvězdy

sadzi saj

15.8.2009 11:36
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):

Jedna Elí, aby se neřeklo

sadzi saj

15.8.2009 11:39
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Jedna Elí, aby se neřeklo

Stáhnu fotky, tak Vám sem hodím i Máničku

sadzi saj

15.8.2009 11:41
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Stáhnu fotky, tak Vám sem hodím i Máničku

Jedna kokoška

sadzi saj

15.8.2009 11:50
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Jedna kokoška

Jo a venku my vykletla druhá lilie, co jsem dostala loni k narozkám od rodičů od mýho a Mirek ji vzal párkrát sekačkou

sadzi saj

15.8.2009 11:51
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Jo a venku my vykletla druhá lilie, co jsem dostala loni k narozkám od rodičů od mýho a Mirek ji vzal párkrát sekačkou

sadzi saj

15.8.2009 11:57
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj

15.8.2009 11:58
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj

15.8.2009 12:01
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):

Abych nezapomněla nový přírůstek

sadzi saj

15.8.2009 12:11
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

sadzi saj napsal(a):
Abych nezapomněla nový přírůstek

Mánička

15.8.2009 12:41
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Mánička

Jéééé, já koukala kde tam je Mánička a ona pod tím stromečkem!

Teda Lucky už je pěkně velký koukám! Má moc milý výraz. Hele, á ani nevím..on je taky po hafloškovi? Já jen že nemá jako Sheila plavou hřívu.

Tak jsem byla s Usou u známého na kafčo, koukali jsme na bažanty a křepelky a seděli u nich a kecali a Usa se vedle cpala na louse a je jako koule s nožičkami, nyní stojí ve stáji a usíná, ale za chvíli ji budu brát se sedlem ven a pak bude do večera na pastvině. Ale chci ji dát chvíli odpočinek, je tááák nabagrovaná trávy a jetele

sadzi saj

17.8.2009 09:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Jéééé, já koukala kde tam je Mánička a ona pod tím stromečkem!

Teda Lucky už je pěkně velký koukám! Má moc milý výraz. Hele, á ani nevím..on je taky po hafloškovi? Já jen že nemá jako Sheila plavou hřívu.

Tak jsem byla s Usou u známého na kafčo, koukali jsme na bažanty a křepelky a seděli u nich a kecali a Usa se vedle cpala na louse a je jako koule s nožičkami, nyní stojí ve stáji a usíná, ale za chvíli ji budu brát se sedlem ven a pak bude do večera na pastvině. Ale chci ji dát chvíli odpočinek, je tááák nabagrovaná trávy a jetele

Dobré ranko,

jj, jsem to měla i přiblížený a fotky stejně pěkně na prd

Já včera zkoušela sedlo, bez úspěchu a jak mě to sejří, sakra a pak jsem zkejsla na závodech a kecala s holkama, tak to bylo fajn a pak se ještě stavila vyhodit Elí ven, pač jsem pospíchala zpátky na závody jim to sedlo vrátit, takže Elí nechala v boxe, akorát jí tam hodila seno, aby se nenudila, všude nechala roztahaný věci a jela a nakonec se tam na 3 hod. zasekla a dneska zase v kolbence, se mi chtělo....

sadzi saj

21.8.2009 12:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

Bych se pomalu nepoznala

Tak nás trochu posunu

24.8.2009 12:38
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Bych se pomalu nepoznala

Ahojky,

jsem tu dlouuuuuho nebyla ,,,
Ale občas juknu, to se nebojte

Jsem užila dovču a teď budu jen a jen makat

24.8.2009 12:38
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

jsem tu dlouuuuuho nebyla ,,,
Ale občas juknu, to se nebojte

Jsem užila dovču a teď budu jen a jen makat

Hmmmm, tam není skoro nic vidět ,,,
Je to panorama

sadzi saj

24.8.2009 13:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Hmmmm, tam není skoro nic vidět ,,,
Je to panorama

Ale pěkný, aspoň to tu trochu ožije

24.8.2009 13:59
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ale pěkný, aspoň to tu trochu ožije

JJ, ale tak lupu na to - fakt že jo

sadzi saj

24.8.2009 14:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, ale tak lupu na to - fakt že jo

Ještě to není tak hrozný

24.8.2009 14:22
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Ještě to není tak hrozný

Ahoooj! No po dovči! Dáš fotky na web? Muselo být úúžasně!!!!
Panorama dobré..když si to zvětším
A teda fascinují mě ty fotky v tom červeném jeteli či co to je . Nádhera..u nás to nenjííí

Jinak Usu jsem zavezla k Betty a hezky jsem se projela bez sedla.....až jsem měla mokrý zadek ...hezky na parelce a měla jsem provazové otěže spojené a bylo to. Kousek jsme si i zacválaly a vypadá to, že nohu žlutou nemám od té její betadinové mastičky, co má na tom štípanci za loktem. Tak je to dobré. Znovu jsem ji to namazala a počkám ještě chvíli. Splasklé už to je, mám jen strach, že z toho slezly chlupy trochu někde a sloupala se kůže pod srstí, tak aby se to o podbřišník neodřelo..uvidíme. Ještě tomu nechám čas.

Večer jsem byla na procházce s Usou a Jarka jela na Betty. Sice Betty nechtěla moc od Usy a malinko si z ní dělá prdel, ale dobré. Jde vidět, že na cestách a štěrku a kdejakém kamínku je hodně citlivá, ale co bychom chtěli a hlavně, že se dává dokupy. Až bude moci Usa pod sedlo, tak vyjedeme i s Čipem a Betty a už jsme se domlouvali do haly do Bašky na jízdárnu, že si hodinku tam vezmeme na 3 díly..každý pajsku a je to. Kone by se okoukali, je tam materiál na trail, hudba, klid, zrcadla atd...
Na jedné louce jsem Jarce i Usu pustila a cválala vedle Betty, tak Betka trošku zacválala, ale moc se ji nechtělo...ono Use taky nee

Blani jukni ke mě na web na fotky..taky jsem fotila!!!

24.8.2009 14:37
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Ahoooj! No po dovči! Dáš fotky na web? Muselo být úúžasně!!!!
Panorama dobré..když si to zvětším
A teda fascinují mě ty fotky v tom červeném jeteli či co to je . Nádhera..u nás to nenjííí

Jinak Usu jsem zavezla k Betty a hezky jsem se projela bez sedla.....až jsem měla mokrý zadek ...hezky na parelce a měla jsem provazové otěže spojené a bylo to. Kousek jsme si i zacválaly a vypadá to, že nohu žlutou nemám od té její betadinové mastičky, co má na tom štípanci za loktem. Tak je to dobré. Znovu jsem ji to namazala a počkám ještě chvíli. Splasklé už to je, mám jen strach, že z toho slezly chlupy trochu někde a sloupala se kůže pod srstí, tak aby se to o podbřišník neodřelo..uvidíme. Ještě tomu nechám čas.

Večer jsem byla na procházce s Usou a Jarka jela na Betty. Sice Betty nechtěla moc od Usy a malinko si z ní dělá prdel, ale dobré. Jde vidět, že na cestách a štěrku a kdejakém kamínku je hodně citlivá, ale co bychom chtěli a hlavně, že se dává dokupy. Až bude moci Usa pod sedlo, tak vyjedeme i s Čipem a Betty a už jsme se domlouvali do haly do Bašky na jízdárnu, že si hodinku tam vezmeme na 3 díly..každý pajsku a je to. Kone by se okoukali, je tam materiál na trail, hudba, klid, zrcadla atd...
Na jedné louce jsem Jarce i Usu pustila a cválala vedle Betty, tak Betka trošku zacválala, ale moc se ji nechtělo...ono Use taky nee

Blani jukni ke mě na web na fotky..taky jsem fotila!!!

Ahojky,

no, uvidíme ,,, zatím tam cpu koňo foto ,,, ale možná bude i nějaká ta příroda na www, tak uvidíme

Já jsem něco zahlédla tady na Ifauně - super
Krásní koně ,,, jsem pomalu bledla závistí
Kde to bylo ???

24.8.2009 14:39
lucky

XXX.XXX.133.26

blanche napsal(a):
Ahojky,

no, uvidíme ,,, zatím tam cpu koňo foto ,,, ale možná bude i nějaká ta příroda na www, tak uvidíme

Já jsem něco zahlédla tady na Ifauně - super
Krásní koně ,,, jsem pomalu bledla závistí
Kde to bylo ???

Tady na místním ranči. Krásní appa a QH. Ještě uvažuji dneska zajet přefotit ty hřebce ve výběhu. Oni se pořád prali a mám samé kousací, skákací, peroucí se koně, ale nějaké hezké akční v běhu moc nee..oni se jen perou. Ty kobyly aspoň běhaly a jsou tam hezké záběry.

24.8.2009 14:47
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tady na místním ranči. Krásní appa a QH. Ještě uvažuji dneska zajet přefotit ty hřebce ve výběhu. Oni se pořád prali a mám samé kousací, skákací, peroucí se koně, ale nějaké hezké akční v běhu moc nee..oni se jen perou. Ty kobyly aspoň běhaly a jsou tam hezké záběry.

No tééééda ,,,
Jsem to teď projela a mám fotoabsťák

Tady "klidné" Lipno

24.8.2009 14:54
lucky

XXX.XXX.133.26

blanche napsal(a):
No tééééda ,,,
Jsem to teď projela a mám fotoabsťák

Tady "klidné" Lipno

co no téda??

kobyly

24.8.2009 15:06
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
co no téda??

kobyly

no téééda - MÁŠ SUPER FOTKY

24.8.2009 15:07
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
no téééda - MÁŠ SUPER FOTKY

Já osobně bych přefocovala stále - kdyby byla ta možnost

24.8.2009 15:12
lucky

XXX.XXX.133.26

blanche napsal(a):
Já osobně bych přefocovala stále - kdyby byla ta možnost

díky

mě se líbí třeba takové že jeden kůň je super ostrý a druhý trochu rozostřený..takové fotky s e mi mov líbí..má to kouzlo

24.8.2009 15:21
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
díky

mě se líbí třeba takové že jeden kůň je super ostrý a druhý trochu rozostřený..takové fotky s e mi mov líbí..má to kouzlo

nebo tohle

24.8.2009 15:28
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
nebo tohle

JJ, na to jsem jukala ,,, je to zajímavé ,,, nízká clona, co ?
Jakou máš světelnost ???

24.8.2009 15:35
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
JJ, na to jsem jukala ,,, je to zajímavé ,,, nízká clona, co ?
Jakou máš světelnost ???

Tady Andy Kvávík - dělala jsem mu pedikuru a manikuru

sadzi saj

25.8.2009 10:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tady Andy Kvávík - dělala jsem mu pedikuru a manikuru

Lucky, je to jetel měli jsme ho hned vedle stáje, náhodou, jinak taky široko daleko nic není

Krásný foto

zvířátková

25.8.2009 21:54
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):

Lucky, je to jetel měli jsme ho hned vedle stáje, náhodou, jinak taky široko daleko nic není

Krásný foto

drbánek

26.8.2009 08:37
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):
drbánek

Ahoj!!!
Teda drbánek je pořádný! Jak to přežil?
A ten jetel fakt závidím..tady nikdy nic takového červeného nebylo.

Jinak já jsem úplně kaput po včerejšku, večer jsem neměla sílu už ani tady psát, jen jsem si přeuložila nějaké fotky a to jsem byla ráda, že sedím na židli.
Ráno mi psala Evička tady z rančíku za kopcem, že přijede fotografka, jestli dojdu s Usou. Měla jsem naplánovano, že půjdu nafotit ještě něco na jízdárnu, ale tak vykoupala jsem Usu, stejně to potřebovala ao půl1 jsem vyrazila z baráku.... pešo na jízdárnu. Něco jsem fotla Usu v kruhovce, bohužel tam byla jen jedna holčina a s koňmi to nešlo..všichni zdechlí a neměla šanci. Když je dostala do pohybu na jedné straně výběhu, tak koně zdechle překlusali na druhou a to bylo o ničem. Tak že přijdu po focení u Evči....teda jsem si myslela ...

Mezitím mi došla SMS, že můžu vyrazit, tak jsem vzala Usidlo, foťák a šly jsme kolem pískovny. Jsem ji i pustila, že fotnu něco na strništi ještě...no teda akce = 0 . Ta moje hnida nechtěla ani hnout zadkem, nakonec se zapíchla uprostřed pole na chutné travičce , co lezla na strništi...určitě nějaké obilí mladinké sladké.... a já vyšplahala do kopce, že jako poběží a já budu fotit a ta malá bílá poťora stála pod tám kopcem, že nikam nejde. S kopce by se ji chtělo i běžet, ale do kopce? V tom horku? Já vyplivnutá už teď, nakonec akce žádná..musela jsem slézt dolů, popadnout ji a vytáhnout zase nahoru...vůbec se ji nechtělo..ona totiž přesně věděla, že jdeme do těch největších kopců, tak to zkoušela, jestli bychom nezůstaly aspoň malinko někde radši se pást.

Totálně vyplivnutá jsem dolezla k Evi, přes všechny svahy a sotva jsem stála na nohou v tom vedru. Usu jsme dali do kruhovky a čekali na fotografku...voda fakt bodla. Když dojela, tak jsme nejdřív vzali Usamu do horního výběhu a pohonili...no slečna taky akce nic moc. Já nakonec musela vlézt do křoví, s holýma nohama jsem zahučela do ostružin, tak si umíte představit, jak jsem vypadala. A slečna lítala a řvala kolem křoví, tak aspoň něco z toho snad bude. Pak jsme fotili portréty a to jsme nakonec museli dát vodítko kolem krku, protože to bílé zvíže evidentně je týráno hlady, jelikož by jen jedlo ...no focení teda sranda, já úplně kaput z toho běhání a lození a prodírání se houštím. Z nohou krev...no hrůza.

Pak Evik byla doma sama, tak jsem teda zůstala, že pomůžu s koníky, Usu jsme dali do stáje a kobyly postupně nafotili ve výběhu. Sice si holky vůbec nevšimly pod stromy ohradníku a vesele ho procválaly jakoby nic a běžely dolů za zbytkem koní, co tam řvali v kruhovce...stará bábuška je hoodně závislák.
Když Evči dojela druhá polovička, tak jsme koně vytáhli na ten největší kopec a fotili tam..můžu vám říct, že když jsme se dobelhali po několika hodinách focení zpátky, tak jsem sotva stála na nohou..ještě celý den hlady..u výběhu jsem se ládovala švestkami....nějak jsem zapoměla celý den na jídlo a pak už nebyl čas, že....

Cestou domů jsem ještě na ten kopec vylezla sama a fotka si Usu, sem tam hodila akci, sice má ohlávku, ale nevypadá to špatně. Koukám teda, jak se ji rýsují už krásně svaly.....fakt čumím.

No a dolezla jsem se zbytkem sil ještě na jízdárnu, ale už bylo pozdě..jen jsem s e holkám omluvila, že už se to nezvládlalo..fakt to bylo dlouho to focení. Dnes odpoledne nemohu, ale zítra , jestli bude hezky, by to šlo dofotit

sadzi saj

26.8.2009 10:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahoj!!!
Teda drbánek je pořádný! Jak to přežil?
A ten jetel fakt závidím..tady nikdy nic takového červeného nebylo.

Jinak já jsem úplně kaput po včerejšku, večer jsem neměla sílu už ani tady psát, jen jsem si přeuložila nějaké fotky a to jsem byla ráda, že sedím na židli.
Ráno mi psala Evička tady z rančíku za kopcem, že přijede fotografka, jestli dojdu s Usou. Měla jsem naplánovano, že půjdu nafotit ještě něco na jízdárnu, ale tak vykoupala jsem Usu, stejně to potřebovala ao půl1 jsem vyrazila z baráku.... pešo na jízdárnu. Něco jsem fotla Usu v kruhovce, bohužel tam byla jen jedna holčina a s koňmi to nešlo..všichni zdechlí a neměla šanci. Když je dostala do pohybu na jedné straně výběhu, tak koně zdechle překlusali na druhou a to bylo o ničem. Tak že přijdu po focení u Evči....teda jsem si myslela ...

Mezitím mi došla SMS, že můžu vyrazit, tak jsem vzala Usidlo, foťák a šly jsme kolem pískovny. Jsem ji i pustila, že fotnu něco na strništi ještě...no teda akce = 0 . Ta moje hnida nechtěla ani hnout zadkem, nakonec se zapíchla uprostřed pole na chutné travičce , co lezla na strništi...určitě nějaké obilí mladinké sladké.... a já vyšplahala do kopce, že jako poběží a já budu fotit a ta malá bílá poťora stála pod tám kopcem, že nikam nejde. S kopce by se ji chtělo i běžet, ale do kopce? V tom horku? Já vyplivnutá už teď, nakonec akce žádná..musela jsem slézt dolů, popadnout ji a vytáhnout zase nahoru...vůbec se ji nechtělo..ona totiž přesně věděla, že jdeme do těch největších kopců, tak to zkoušela, jestli bychom nezůstaly aspoň malinko někde radši se pást.

Totálně vyplivnutá jsem dolezla k Evi, přes všechny svahy a sotva jsem stála na nohou v tom vedru. Usu jsme dali do kruhovky a čekali na fotografku...voda fakt bodla. Když dojela, tak jsme nejdřív vzali Usamu do horního výběhu a pohonili...no slečna taky akce nic moc. Já nakonec musela vlézt do křoví, s holýma nohama jsem zahučela do ostružin, tak si umíte představit, jak jsem vypadala. A slečna lítala a řvala kolem křoví, tak aspoň něco z toho snad bude. Pak jsme fotili portréty a to jsme nakonec museli dát vodítko kolem krku, protože to bílé zvíže evidentně je týráno hlady, jelikož by jen jedlo ...no focení teda sranda, já úplně kaput z toho běhání a lození a prodírání se houštím. Z nohou krev...no hrůza.

Pak Evik byla doma sama, tak jsem teda zůstala, že pomůžu s koníky, Usu jsme dali do stáje a kobyly postupně nafotili ve výběhu. Sice si holky vůbec nevšimly pod stromy ohradníku a vesele ho procválaly jakoby nic a běžely dolů za zbytkem koní, co tam řvali v kruhovce...stará bábuška je hoodně závislák.
Když Evči dojela druhá polovička, tak jsme koně vytáhli na ten největší kopec a fotili tam..můžu vám říct, že když jsme se dobelhali po několika hodinách focení zpátky, tak jsem sotva stála na nohou..ještě celý den hlady..u výběhu jsem se ládovala švestkami....nějak jsem zapoměla celý den na jídlo a pak už nebyl čas, že....

Cestou domů jsem ještě na ten kopec vylezla sama a fotka si Usu, sem tam hodila akci, sice má ohlávku, ale nevypadá to špatně. Koukám teda, jak se ji rýsují už krásně svaly.....fakt čumím.

No a dolezla jsem se zbytkem sil ještě na jízdárnu, ale už bylo pozdě..jen jsem s e holkám omluvila, že už se to nezvládlalo..fakt to bylo dlouho to focení. Dnes odpoledne nemohu, ale zítra , jestli bude hezky, by to šlo dofotit

Koukám Lucky má akční dny

Leo chudinka bobánek, pěkně odrbaný

26.8.2009 22:04
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Koukám Lucky má akční dny

Leo chudinka bobánek, pěkně odrbaný

Ahooooj ženský, se omlouvám za svojí absenci poslední dobou, ale byla ta dovolená a pak jen učení a včera jsem udělala zkoušky!!!!!
Takže už to mám za sebou, oslavili jsme to včera a Atrej už má záda taky cajk, nevim jestli jsem vám to vůbec psala, ale asi ne, měl vyhozenejch 5 obratlů.

26.8.2009 22:15
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Ahooooj ženský, se omlouvám za svojí absenci poslední dobou, ale byla ta dovolená a pak jen učení a včera jsem udělala zkoušky!!!!!
Takže už to mám za sebou, oslavili jsme to včera a Atrej už má záda taky cajk, nevim jestli jsem vám to vůbec psala, ale asi ne, měl vyhozenejch 5 obratlů.

Juj! To jsi nepsala!!! Z čeho? Jak se to pozná? A jak jste to léčili? Povídej..to mě zajímá!

No jo..akční dny, to mám, fakt že jo..hlavně jsem kaput
Ale "hoďte voko"...Usuli rostou svalíky

26.8.2009 22:16
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Juj! To jsi nepsala!!! Z čeho? Jak se to pozná? A jak jste to léčili? Povídej..to mě zajímá!

No jo..akční dny, to mám, fakt že jo..hlavně jsem kaput
Ale "hoďte voko"...Usuli rostou svalíky

26.8.2009 22:27
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):

No Usa je teda pěkná, mě Hery pohub před dovolenou, takže to nějak doháním A Atrej jak nic nedělala a te´d začal tak mám pocit, že taky něco shodil, takže mám z toho trauma, páč moje koně pokud nemají 50kg nadváhu je katastrofa!!!!!!!!!
No jak se to poznalo, přijela k nám v červenci rehabiliterka, nevim jméno, ale je z Rakouska, dělala u nás asi 6 koní. tak se na něj koukla prohmatala, zjistila kde je problém, kde to bolí, kde to nedělá to tělo co by dělat mělo a pak já jsem dycky zvedla zadní nohu pod přicho a pomalu spouštěla dolu a co nejvíc za koně dozadu a doktorka si tam hrála s páteří. no pak Atrej směl jen tejden na procházky, dalších 14 dní na lonž a pak postupně pomalu pod sedlo a te´d v pondělí byla ty rehabilitovaný koně zkontrolovat a Atrej je v poho. Na lonži se mi už dělší dobu zdá lepší, že necválá tolik po předku jako před tím a při práci na jízdárně, ještě nevim, jelikož má te´d nějaký rozverný období!!!!!

26.8.2009 22:28
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
No Usa je teda pěkná, mě Hery pohub před dovolenou, takže to nějak doháním A Atrej jak nic nedělala a te´d začal tak mám pocit, že taky něco shodil, takže mám z toho trauma, páč moje koně pokud nemají 50kg nadváhu je katastrofa!!!!!!!!!
No jak se to poznalo, přijela k nám v červenci rehabiliterka, nevim jméno, ale je z Rakouska, dělala u nás asi 6 koní. tak se na něj koukla prohmatala, zjistila kde je problém, kde to bolí, kde to nedělá to tělo co by dělat mělo a pak já jsem dycky zvedla zadní nohu pod přicho a pomalu spouštěla dolu a co nejvíc za koně dozadu a doktorka si tam hrála s páteří. no pak Atrej směl jen tejden na procházky, dalších 14 dní na lonž a pak postupně pomalu pod sedlo a te´d v pondělí byla ty rehabilitovaný koně zkontrolovat a Atrej je v poho. Na lonži se mi už dělší dobu zdá lepší, že necválá tolik po předku jako před tím a při práci na jízdárně, ještě nevim, jelikož má te´d nějaký rozverný období!!!!!

jako nebylo to levný, ale doufám, že to pomohlo a bude to znát i v tý práci a líbilo se mi na ní, že se mnou i konzultovala ty problémy co máme, vysvětlila mi co to všechno může způsobit, poradila jak pracovat, co dělat a tak.

26.8.2009 22:33
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
jako nebylo to levný, ale doufám, že to pomohlo a bude to znát i v tý práci a líbilo se mi na ní, že se mnou i konzultovala ty problémy co máme, vysvětlila mi co to všechno může způsobit, poradila jak pracovat, co dělat a tak.

Tak to muselo být hrozně zajímavé. Štěstí mít nějakého odborníka, co? Tak dobře, že už je v pořádku, snad budeš vědět jak tomu předcházet. myslíš, že to mohlo být i ježděním atd?

26.8.2009 23:54
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Tak to muselo být hrozně zajímavé. Štěstí mít nějakého odborníka, co? Tak dobře, že už je v pořádku, snad budeš vědět jak tomu předcházet. myslíš, že to mohlo být i ježděním atd?

to může být vším, jak ježděním, tak tím, že blbne na výběhu, vyhazuje, prostě cokoli

sadzi saj

27.8.2009 08:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

Bych se pomalu nepoznala

Dobré ranko,

tak u nás mlha, kam se podíváš

Zuzí, tak konečně ses tu ukázala, už jsem si říkala, že si tu dlouho nebyla

Jinak gratulace ke zkouškám

Tak hlavně, že už je hřebčák ok.

Já si včera pěkně uvolnila zádíčka v drezurce na jízdárně, hustý, taky mi hezky prokřupali, jak celý den sedím v kanclu, tak mám ty záda solidní ztuhlý, nejezdit na koni, tak je ze mě snad už mrzák.

27.8.2009 08:53
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko,

tak u nás mlha, kam se podíváš

Zuzí, tak konečně ses tu ukázala, už jsem si říkala, že si tu dlouho nebyla

Jinak gratulace ke zkouškám

Tak hlavně, že už je hřebčák ok.

Já si včera pěkně uvolnila zádíčka v drezurce na jízdárně, hustý, taky mi hezky prokřupali, jak celý den sedím v kanclu, tak mám ty záda solidní ztuhlý, nejezdit na koni, tak je ze mě snad už mrzák.

JJ, to já vždycky říkám taky, že mám domácí hippoterapii. Páteř po dvou operacích, zdneska jsem se fakt nemohla dostat z postele, asi to žvíže fakt budu muset osedlat a vyzkoušet co udělá ten zhojený štípanec...se bojím, aby se zase neodřela, ale snad to přežijeme. Ale ta záda mě tááák bolí, až je to nechutné
Jo, Zuzi, taky gratuluji..jsem to výše nenapsala?...jsem na to ták myslela, ale pak ruce datlují... a něco vynechají

zvířátková

27.8.2009 09:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
JJ, to já vždycky říkám taky, že mám domácí hippoterapii. Páteř po dvou operacích, zdneska jsem se fakt nemohla dostat z postele, asi to žvíže fakt budu muset osedlat a vyzkoušet co udělá ten zhojený štípanec...se bojím, aby se zase neodřela, ale snad to přežijeme. Ale ta záda mě tááák bolí, až je to nechutné
Jo, Zuzi, taky gratuluji..jsem to výše nenapsala?...jsem na to ták myslela, ale pak ruce datlují... a něco vynechají

Ahojky!

U nás se klube sluníčko, asi bude hezky, v noci ale asi dost napršelo. Mám tu po dovče takovou kopu prádla a visí to tam jak mršina a neschne a neschne.

Téda, to je zajímavý to s těma obratlema.

Taky gratulace ke zkouškám!

Snad se Ti podaří ty dva zase vykrmit.

27.8.2009 09:27
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):
Ahojky!

U nás se klube sluníčko, asi bude hezky, v noci ale asi dost napršelo. Mám tu po dovče takovou kopu prádla a visí to tam jak mršina a neschne a neschne.

Téda, to je zajímavý to s těma obratlema.

Taky gratulace ke zkouškám!

Snad se Ti podaří ty dva zase vykrmit.

NO já na to taky koukala s těmi opratli, ale člověk se učí pořád, že. Zase já si někdy říkám, že tím, že Usa uiž měla kde co, tak člověk získa jakési zkušenosti a přece jen i když se stane nějaký úraz atd. tak zase na druhé straně to člověka vzdělá a má pak praxi. Než když čteš jen v knížkách co dělat při tom a tom a pak najednou se něco přihodí a ty nevíš jak reagovat.

sadzi saj

27.8.2009 09:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
NO já na to taky koukala s těmi opratli, ale člověk se učí pořád, že. Zase já si někdy říkám, že tím, že Usa uiž měla kde co, tak člověk získa jakési zkušenosti a přece jen i když se stane nějaký úraz atd. tak zase na druhé straně to člověka vzdělá a má pak praxi. Než když čteš jen v knížkách co dělat při tom a tom a pak najednou se něco přihodí a ty nevíš jak reagovat.

Tady dneska po sluníčku ani vidu Přes tu mlhu není vidět ani dolu na Labe.

Lucky a tebe bolí záda z ježdění nebo ti to ježdění pomáhá na záda??

Tohle je nejhorší, že jsou věci, který člověk sám asi jen tak neodhalí

27.8.2009 10:05
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Tady dneska po sluníčku ani vidu Přes tu mlhu není vidět ani dolu na Labe.

Lucky a tebe bolí záda z ježdění nebo ti to ježdění pomáhá na záda??

Tohle je nejhorší, že jsou věci, který člověk sám asi jen tak neodhalí

Mě to ježdění právě pomáhá. Kdybych nejezdila, tak už ani snad nelezu. Jak delší dobu nejezdím, tak se záda začnou doost ozývat. Někdy je mám třeba unavené z tréninku, ale spíše mi to pomáhá. Jak nejezdím, tak mám ta záda úplně bolavá

Jinak chtěli jsme jet ven v 11 a já teď zrovna tahala sekačku na zahradu dosekat to..večer se to už nedodělao..no a černava a chčije a chčije Ale pořádně! Sakra
Když chce člověk něco dělat, tak nemůže

sadzi saj

27.8.2009 10:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Mě to ježdění právě pomáhá. Kdybych nejezdila, tak už ani snad nelezu. Jak delší dobu nejezdím, tak se záda začnou doost ozývat. Někdy je mám třeba unavené z tréninku, ale spíše mi to pomáhá. Jak nejezdím, tak mám ta záda úplně bolavá

Jinak chtěli jsme jet ven v 11 a já teď zrovna tahala sekačku na zahradu dosekat to..večer se to už nedodělao..no a černava a chčije a chčije Ale pořádně! Sakra
Když chce člověk něco dělat, tak nemůže

Já jsem právě nechápala jestli pomáhá nebo ne, mě právě taky a tomu mýmu to říkám pořád, že by mu to na záda dost pomohlo, ale nedá si říct

U nás se včera solidně zatáhlo, jela jsem ke koním a za mnou černo, blýskalo se, u nás se jenom zvedl vítr a nespadla ani kapka, tak jsem na to zvědavá, jedeme dneska s kámoškou na společnou vyjížďku a asi poslední den testace sedla nebo nevim no, jestli vrátit či nechat

27.8.2009 11:26
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Já jsem právě nechápala jestli pomáhá nebo ne, mě právě taky a tomu mýmu to říkám pořád, že by mu to na záda dost pomohlo, ale nedá si říct

U nás se včera solidně zatáhlo, jela jsem ke koním a za mnou černo, blýskalo se, u nás se jenom zvedl vítr a nespadla ani kapka, tak jsem na to zvědavá, jedeme dneska s kámoškou na společnou vyjížďku a asi poslední den testace sedla nebo nevim no, jestli vrátit či nechat

Mámu právě pořád bolí záda, říkala jsem ji, že bych ji na Use povozila..krokem třeba na hřišti, ale ona se bojí, na koni nikdy neseděla a i koník 150VK je pro ni jak Eifelovka

Hele..jukněte v PNS na tenhle časák!!! Zrovna vyšel!!! Je tam tátův velký článek o fundlácích..celý profil plemen, kráásné fotky, samozřejmě je tam Fabby i Darés a Fabricius je tady na titulní stránce

sadzi saj

27.8.2009 11:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Mámu právě pořád bolí záda, říkala jsem ji, že bych ji na Use povozila..krokem třeba na hřišti, ale ona se bojí, na koni nikdy neseděla a i koník 150VK je pro ni jak Eifelovka

Hele..jukněte v PNS na tenhle časák!!! Zrovna vyšel!!! Je tam tátův velký článek o fundlácích..celý profil plemen, kráásné fotky, samozřejmě je tam Fabby i Darés a Fabricius je tady na titulní stránce

Tak to ten můj i seděl a jezdil, ale co mám vlastního, tak se nějak šprajcnul

Jů no vidíš, super

sadzi saj

28.8.2009 10:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Tak to ten můj i seděl a jezdil, ale co mám vlastního, tak se nějak šprajcnul

Jů no vidíš, super

Jak se máme při pátku??

Tady krásně slunečno a honí mě mlsná jako blázen a vůbec nevím, co si dám k obídku

28.8.2009 12:32
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jak se máme při pátku??

Tady krásně slunečno a honí mě mlsná jako blázen a vůbec nevím, co si dám k obídku

Ahojky,

vzhledem k tomu, že mě čeká pracovní víkend, tak je mi zle předem
Se tu peču pomalu ve vlastní šťávě

sadzi saj

28.8.2009 12:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahojky,

vzhledem k tomu, že mě čeká pracovní víkend, tak je mi zle předem
Se tu peču pomalu ve vlastní šťávě

Chudáku, nezávidím, no mě čeká zítra pracovní a v neděli povinně výletní, sakra, radši bych seděla doma a šla na trénink

Jo vedru, taky se tu peču, bych dala sprchu.

28.8.2009 13:14
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Chudáku, nezávidím, no mě čeká zítra pracovní a v neděli povinně výletní, sakra, radši bych seděla doma a šla na trénink

Jo vedru, taky se tu peču, bych dala sprchu.

JJ, to já taky ,,,
Nebo nějaké jezero

sadzi saj

28.8.2009 14:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, to já taky ,,,
Nebo nějaké jezero

Jo zaplavat, to by bylo lepší, to bych šla hned, aspoň bych testla nové plavky

Teda dneska se to vleče, hnus.

Fotečky pěkný, tam měli taky nějakou vodu??

28.8.2009 14:17
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo zaplavat, to by bylo lepší, to bych šla hned, aspoň bych testla nové plavky

Teda dneska se to vleče, hnus.

Fotečky pěkný, tam měli taky nějakou vodu??

JJ, bylo to kousek
Tak zaplavat bych si šla taky ,,,
Jen nevím, co by tomu pak řekly moje uši

Já mám stejně ráda tyhle detaily

28.8.2009 14:18
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
JJ, bylo to kousek
Tak zaplavat bych si šla taky ,,,
Jen nevím, co by tomu pak řekly moje uši

Já mám stejně ráda tyhle detaily

sadzi saj

28.8.2009 14:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Jj, má to takový svoje kouzlo

Nesměla bys dělat potápku

28.8.2009 14:42
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jj, má to takový svoje kouzlo

Nesměla bys dělat potápku

NO, to jo ,,, To bych se fakt bála
CHjůůůůů, bych už šla ,,,

sadzi saj

28.8.2009 14:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
NO, to jo ,,, To bych se fakt bála
CHjůůůůů, bych už šla ,,,

Mi povídej, dneska se to sakra vleče a já musím nějak vymyslet ten víkend, to zase bude a do úklidu se mi teda vůbec, ale vůbec nechce a to ještě budu muset něco ukuchtit pro zedníka.

Jsem koukala, že máš foto i vedle na arabech

28.8.2009 14:57
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Mi povídej, dneska se to sakra vleče a já musím nějak vymyslet ten víkend, to zase bude a do úklidu se mi teda vůbec, ale vůbec nechce a to ještě budu muset něco ukuchtit pro zedníka.

Jsem koukala, že máš foto i vedle na arabech

JJ, já taky

sadzi saj

28.8.2009 15:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, já taky

Si fotila i caparta jo

28.8.2009 15:28
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Si fotila i caparta jo

JJ, já fotím už snad všechno

sadzi saj

28.8.2009 16:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, já fotím už snad všechno

Ale co, aspoň mají lidi radost, že mají i pěkně foto ratolesti

28.8.2009 16:23
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Ale co, aspoň mají lidi radost, že mají i pěkně foto ratolesti

zvířátková

28.8.2009 17:11
zvířátková

XXX.XXX.42.14

28.8.2009 17:12
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

zvířátková

28.8.2009 17:46
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

a nemůžu si pomoct...

zvířátková

28.8.2009 17:46
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
a nemůžu si pomoct...

zvířátková

28.8.2009 17:47
zvířátková

XXX.XXX.42.14

28.8.2009 17:53
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

28.8.2009 19:05
lucky

XXX.XXX.133.26

blanche napsal(a):

Teda ten je božííííííííííííííííí! nádherný!! kouzelný!! Já chci taky!!! hned bych ho umuchlala

zvířátková

28.8.2009 19:41
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Teda ten je božííííííííííííííííí! nádherný!! kouzelný!! Já chci taky!!! hned bych ho umuchlala

Děkuju, jsem z něho nadšená.

28.8.2009 20:52
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):
Děkuju, jsem z něho nadšená.

no to věřím...já bych byla taky

zvířátková

29.8.2009 17:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):

Bych se pomalu nepoznala

Včera došly Čikimu nové ohlávky. Dneska jsme na procházku prubli tu první, pistáciovou zas třeba zítra.

zvířátková

29.8.2009 17:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Včera došly Čikimu nové ohlávky. Dneska jsme na procházku prubli tu první, pistáciovou zas třeba zítra.

zvířátková

29.8.2009 17:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

29.8.2009 17:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

na sluníčku se to ale odráželo, tak tak pěkně ta barva vidět není...

29.8.2009 18:26
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):
na sluníčku se to ale odráželo, tak tak pěkně ta barva vidět není...

Ta je kráásná! Ty se v tom vyžíváš! Kupování nových ohlávek, co?

To já zase upletla Use z lana starého rok a půl konečně parelku..modrou a žlutou. Děllaa jsem je už před tím, ale rozpletla je, protože lano bylo krátké. Tak jsem pak měla už dost dlouhé, jenomže pořád ne a ne se do toho dokopat.

Tak tu modrou mám na těch posledních fotkách a žlutou jsem ještě nefotila

zvířátková

29.8.2009 18:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Ta je kráásná! Ty se v tom vyžíváš! Kupování nových ohlávek, co?

To já zase upletla Use z lana starého rok a půl konečně parelku..modrou a žlutou. Děllaa jsem je už před tím, ale rozpletla je, protože lano bylo krátké. Tak jsem pak měla už dost dlouhé, jenomže pořád ne a ne se do toho dokopat.

Tak tu modrou mám na těch posledních fotkách a žlutou jsem ještě nefotila

No tak vyžívám-nevyžívám. Radost z nich mám velkou. Přece jenom jsou ohlávky to hlavní, co využiju, a ty ceny vcelku ujdou v poměru s dalším vybavením. Furt je potřeba, když on i na pastvině musí na ohlávce být, sice na parelce se mi to vodění zamlouvá víc, ale zase tyhle víc vyniknou.

zvířátková

30.8.2009 20:21
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
No tak vyžívám-nevyžívám. Radost z nich mám velkou. Přece jenom jsou ohlávky to hlavní, co využiju, a ty ceny vcelku ujdou v poměru s dalším vybavením. Furt je potřeba, když on i na pastvině musí na ohlávce být, sice na parelce se mi to vodění zamlouvá víc, ale zase tyhle víc vyniknou.

a druhá, teda opět na sluníčku pořádně k nepoznání...

zvířátková

30.8.2009 20:22
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
a druhá, teda opět na sluníčku pořádně k nepoznání...

zvířátková

30.8.2009 20:23
zvířátková

XXX.XXX.42.14

31.8.2009 07:45
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):

Leo kráása!!
Mooc mu to sluší

Ahojky! Já jen na rychlo, musím do města něco vyřídit. Ale jsem kaput, hlavně mě z auta zase děsně bolí páteř, že bych chcípla

Fabby se včera ukázal jako pes na zabití. Měl to chudáček ale těžké, bylo to něco na jeho nervičky. Všude horko a my pod stanem nasáčkovaní ve stínu a jelikož bylo málo psů, ale plno fen, tak tam byl jak v harému a nesměl nic. Jen jsme přišli, tak mu jedna nastavila prdelku a už to bylo. Byl na zabití, olizoval lidem boty, džíny, pořád jen čmuchal a chtěl lézt po každé feně. Kolem sebe měl na metr jich několik a byl totálně v prd...
V kruhu mi běhal jako magor s čumákem při zemi, tak jsem pak musela vytáhnout piškotek jako poslední záchranu, aby vůbec se to soustředilo...to zvíře...
V tom momentě jsem dostala zdupáno od rozhodčího. Když ono to zvíře zajímaly jen baby.... Před námi bylo hromada tibeťanů a on jen koukal za kruhem kolik bab mu tam chodí a předvádí se...na něj to leze, to je šílené.
Ale dostal CAC a pak jsme běhali o CACIBa a to se probral, a běhal celkem pěkně už. Se psem se nesl a tak máme aspoň toho CACIBa.
NO a pak bylo plno fen a na konci šel o BOB jen Fabricius a 4 feny!!!!
A to bylo něco! Fabby a 4 baby v kruhu....hahaha..... Jak on umí se krásně nosit a hýbat, tak běžel s čumákem pořád někde při zemi, nesoustředil se, větřil, čuměl po fenách..no nestálo to za nic moc......takže jsem to tušila a nakonec zaslouženě dostala BOB krásná fena Athena Gomaru.... navíc mě těší, že je to Darésova neteř.
Příští týden jsou dvě klubovky a tak doufám, že se trochu vzpamatuje magor pubertální...
Takže výsledek je CAC a CACIB ..i tak dobré, na to, že spousta titulů nebyla zadána....

Holky, tak mám skoro nahého koně, ale mám pocit, že to bude mít brzy kožich jako medvěd. Ráno je pěkná kosa, jelikož se celou noc fláká venku, tak ráno je zježená a řekla bych, že závratnou rychlostí nám roste kožich. Ale ať naroste, alespoň se zasrstí to opelichané holé místo za loktem a bude se moci jezdit s podbřišníkem, že jo..

Tak já musím jít hodit obličej na ksicht a vyrazit

sadzi saj

31.8.2009 10:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Leo kráása!!
Mooc mu to sluší

Ahojky! Já jen na rychlo, musím do města něco vyřídit. Ale jsem kaput, hlavně mě z auta zase děsně bolí páteř, že bych chcípla

Fabby se včera ukázal jako pes na zabití. Měl to chudáček ale těžké, bylo to něco na jeho nervičky. Všude horko a my pod stanem nasáčkovaní ve stínu a jelikož bylo málo psů, ale plno fen, tak tam byl jak v harému a nesměl nic. Jen jsme přišli, tak mu jedna nastavila prdelku a už to bylo. Byl na zabití, olizoval lidem boty, džíny, pořád jen čmuchal a chtěl lézt po každé feně. Kolem sebe měl na metr jich několik a byl totálně v prd...
V kruhu mi běhal jako magor s čumákem při zemi, tak jsem pak musela vytáhnout piškotek jako poslední záchranu, aby vůbec se to soustředilo...to zvíře...
V tom momentě jsem dostala zdupáno od rozhodčího. Když ono to zvíře zajímaly jen baby.... Před námi bylo hromada tibeťanů a on jen koukal za kruhem kolik bab mu tam chodí a předvádí se...na něj to leze, to je šílené.
Ale dostal CAC a pak jsme běhali o CACIBa a to se probral, a běhal celkem pěkně už. Se psem se nesl a tak máme aspoň toho CACIBa.
NO a pak bylo plno fen a na konci šel o BOB jen Fabricius a 4 feny!!!!
A to bylo něco! Fabby a 4 baby v kruhu....hahaha..... Jak on umí se krásně nosit a hýbat, tak běžel s čumákem pořád někde při zemi, nesoustředil se, větřil, čuměl po fenách..no nestálo to za nic moc......takže jsem to tušila a nakonec zaslouženě dostala BOB krásná fena Athena Gomaru.... navíc mě těší, že je to Darésova neteř.
Příští týden jsou dvě klubovky a tak doufám, že se trochu vzpamatuje magor pubertální...
Takže výsledek je CAC a CACIB ..i tak dobré, na to, že spousta titulů nebyla zadána....

Holky, tak mám skoro nahého koně, ale mám pocit, že to bude mít brzy kožich jako medvěd. Ráno je pěkná kosa, jelikož se celou noc fláká venku, tak ráno je zježená a řekla bych, že závratnou rychlostí nám roste kožich. Ale ať naroste, alespoň se zasrstí to opelichané holé místo za loktem a bude se moci jezdit s podbřišníkem, že jo..

Tak já musím jít hodit obličej na ksicht a vyrazit

Dobré ranko,

teda Leo, krásný andulák, moc hezky vybarvenej

Ohlávky super barvičky, jenom škoda, že to tak nevynikne

Lucky gratulace

sadzi saj

3.9.2009 10:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko,

teda Leo, krásný andulák, moc hezky vybarvenej

Ohlávky super barvičky, jenom škoda, že to tak nevynikne

Lucky gratulace

Tak nás zase vskřísím, dneska to nějak neutíká...........

3.9.2009 12:09
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Tak nás zase vskřísím, dneska to nějak neutíká...........

Mě to utíká až až....

3.9.2009 15:26
zviratkova

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Mě to utíká až až....

Jé, děkuju za pochvalu, kdyby jste to neposunuly, tak ani nevim, že jste na to reagovaly

sadzi saj

3.9.2009 15:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zviratkova napsal(a):
Jé, děkuju za pochvalu, kdyby jste to neposunuly, tak ani nevim, že jste na to reagovaly

To jsme si Lucky všimli, když ani nezavítáš víš kam.........

Teda Leo, taky dobrý, koukám, že neposunout to, tak nikdo nic neví

sadzi saj

3.9.2009 15:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
To jsme si Lucky všimli, když ani nezavítáš víš kam.........

Teda Leo, taky dobrý, koukám, že neposunout to, tak nikdo nic neví

A Lucky, ty kecko, tady jinde přispíváš, jak divá a nám sem ani nehodíš Usinku s krásnou modrou ohlávkou, ty ostudo

3.9.2009 15:50
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
A Lucky, ty kecko, tady jinde přispíváš, jak divá a nám sem ani nehodíš Usinku s krásnou modrou ohlávkou, ty ostudo

JUj! Vy jste detektivové

Houbelec přispívám......já jsem ráda, že se tady dneska mihnu na chvíli a stihnu tak něco a zase valím

jsem byla Usu dát na pastvu, vykoupala jsem ji před tím, pak se psy ven, Fabín u kola, vykoupala jsem oba a vyfoukala fukarem z nich vodu. A máme tady hromadu práce , takže mámě pomáhám..dělá to ona, ale já pomáhám. A mezi tím tady sem tam kouknu a něco písnu a zase letím.

No jo..modrou jsem dělala a ještě mám žlutou udělanou. Ta ji taky moc sluší.

sadzi saj

3.9.2009 15:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JUj! Vy jste detektivové

Houbelec přispívám......já jsem ráda, že se tady dneska mihnu na chvíli a stihnu tak něco a zase valím

jsem byla Usu dát na pastvu, vykoupala jsem ji před tím, pak se psy ven, Fabín u kola, vykoupala jsem oba a vyfoukala fukarem z nich vodu. A máme tady hromadu práce , takže mámě pomáhám..dělá to ona, ale já pomáhám. A mezi tím tady sem tam kouknu a něco písnu a zase letím.

No jo..modrou jsem dělala a ještě mám žlutou udělanou. Ta ji taky moc sluší.

Tady jí to moc sekne, krasavice

U nás teda dneska teplo nic moc, na koupání určo ne, teď je tu vichr a samo prší, když potřebuju po včerejším skákání jít s Elí ven, fakt super

Přidejte reakci

Přidat smajlík