Ahoj lidičky,
už jsem dlouho nic nečetla o Banym....jak se má, co nožky a co nová stáj??? Pokud si dobře pamatuju, tak se měl i s paničkou stěhovat, kvůli práci...
vargo
napsal(a):
Ahoj lidičky,
už jsem dlouho nic nečetla o Banym....jak se má, co nožky a co nová stáj??? Pokud si dobře pamatuju, tak se měl i s paničkou stěhovat, kvůli práci...
Tak se přiznám, že zpráva o Banym by mě taky zajímala..Mili, kde jsi? Jak se vám daří? Koukej se tu ukázat a dát nám vědět...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
vargo
napsal(a):
No už jsem si říkala, že bych byla sama kohoto to zajímá?? A ejhle jeden človíček se tu objevil
Určo ne, taky by mě zajímalo, jak se mají, fandila jsem jim
markemic
napsal(a):
Já myslím,že by všichni ,kdo ten příběh znají,chtěli vědět jak se jim všem daří!
Určitě to zajímá všechny, i ty, kteří nepřispívali... tehdá jsem byla jen na nemoderce a moderku jsem chodila jen číst... příběh o Bannym jsem úplně hltala slovo za slovem... byla bych ráda, kdyby Mili napsala, že se mají oba dobře a že Bany má nožičky v pořádku.....
vendulka2066
napsal(a):
Určitě to zajímá všechny, i ty, kteří nepřispívali... tehdá jsem byla jen na nemoderce a moderku jsem chodila jen číst... příběh o Bannym jsem úplně hltala slovo za slovem... byla bych ráda, kdyby Mili napsala, že se mají oba dobře a že Bany má nožičky v pořádku.....
Také hořím zvědavostí jak se mají? moc jsem fandila
vargo
napsal(a):
Je to jen s jednim otazníkem
Tak musím prozradit, že Banny je teda kus chlapa a moc povedeného, dnes jsem se na něj byla mrknout,a ani jsem v první chvíli nevěděla, že to je on!!!!
Vážně se moc krásně vyloupnul a je na něm vidět, že to žádný drobeček nebude, Mili se má na co těšit
shantal88
napsal(a):
Tak musím prozradit, že Banny je teda kus chlapa a moc povedeného, dnes jsem se na něj byla mrknout,a ani jsem v první chvíli nevěděla, že to je on!!!!
Vážně se moc krásně vyloupnul a je na něm vidět, že to žádný drobeček nebude, Mili se má na co těšit
Jéé lidi ahoj!!! Já se mocinky moc omlouvám ale opravdu jsem neměla jak se dostat na net...Bohužel nám kiksl počítač a ztrávil 3měs. v opravně!!!! A pak jsem tu toto téma neviděla...
No a další blbá zpráva je že za chvíli o něj přijdu znova pač přítel se rozhodl jít dělat někam jinam a já tu zůstala..
A teď k věci Bany se má myslím dobře a hlavně je zdravý jak řípa!!!!
shantal88
napsal(a):
...
mili
napsal(a):
...
Ahojda Mili,
zas sem jendou pro změnu zavítala na equichannel a očima přelétla přes poutač "soutěž", myslela sem, že je to fotografický¨á soutěž.... ale když sem si přečetla její obsah a podmínky, okamžitě si mě napadla ty. Jsem jedna z těch, kteří tu na Fauně sledují váš nekonečný a tak dramatický boj s Banym a samozřejmě i spolu s tebou doufám, že ste si už vybrali celou smůlu a to nejhorší je za vámi. Ale jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré... A myslím si, že kdybys nějak pěkně výstižně vyobrazila celý váš příběh, mohlo by vám třeba vaše trápení pomoci s budoucností :-) Koukni na ten odkaz:
http://www.equichannel.cz/ velka-soutez-equichannelu-a-fitminu- odyssea-meho-kone (2 mezery)
ještě jsem takovou soutěž neviděla a přájde mi teda dost zajímavá
klafus
napsal(a):
Ahojda Mili,
zas sem jendou pro změnu zavítala na equichannel a očima přelétla přes poutač "soutěž", myslela sem, že je to fotografický¨á soutěž.... ale když sem si přečetla její obsah a podmínky, okamžitě si mě napadla ty. Jsem jedna z těch, kteří tu na Fauně sledují váš nekonečný a tak dramatický boj s Banym a samozřejmě i spolu s tebou doufám, že ste si už vybrali celou smůlu a to nejhorší je za vámi. Ale jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré... A myslím si, že kdybys nějak pěkně výstižně vyobrazila celý váš příběh, mohlo by vám třeba vaše trápení pomoci s budoucností :-) Koukni na ten odkaz:
http://www.equichannel.cz/ velka-soutez-equichannelu-a-fitminu- odyssea-meho-kone (2 mezery)
ještě jsem takovou soutěž neviděla a přájde mi teda dost zajímavá
Ahojky Kláro,
jseš opravdu moc hodná, odkaz který jsi mi zde přiložila jsem si pečlivě přečetla ale má to háček- spíš hned několik... Já nejsem zrovna nejlepší pisatel a hlavně přítel se svým PC... Takže vytvořit něco takového, aby to mělo šanci na umístění se v soutěži si myslím nemám... Už kvůli tomu že chtějí důkladnou fotodokumentaci, můj inzetnet není moc sdílný na zasílání fotek mailem ..
A kopie papírů Banyho ? Musela bych se poptat někde zde v okolí jestli je možné si někde nakopírovat...Bylo by s tím fůra práce a já jsem momentálně dosti pracovně vytížená a unavená, takže to asi vzdávám předem..Bohužel.. Soutež je totiž už jen 3 dny a to bych musela mít volný víkend abych stíhala něco takového napsat, což teď nemám...
Je mi to moc líto, zní to velice lákavě a asi by nám to i hodně pomohlo, vzhledem k tomu že teď se chystám Banymu opět udělat takovou " vitaminovou kůrů "....
Ale no... :-((
Bany se prodává??. Nebo to je jiný podobný kůň? http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6747927/Prodam-hodneho-hrebce-A11.php
Ahoj holky,
ano máte pravdu opravdu je to on... Bohužel k završení vší té smůly která ho kdy potkala, byl u něj naprosto náhodně na RTG nalezen tzv. " genetický kroužek" na PZ... Zatím naštěstí nekulhá ani nic podobného... Ale pro jistotu je vhodné aby byl využíván rozumně na rekreační ježdění, žádný sport čímž je pravděpodobnější že nedojde k žádným změnám a Banýsek nebude kulhat apod. Já si bohužel nemohu dovolit mít dva koně, tudíž zkouším inzerci... Ale zatím to vypadá tak, že volají lidi tipu- do lehkého sportu, ! jako plemeníka!, pro 16nácti letou dceru apod. Takže Banýsek asi zůstane... Nemám na to ho prodat jen tak za něco za co nemůže, má to být pokus pokud by se ozval někdo kdo by s ním měl opravdu dobré úmysli a vyvolal ve mě dobrý pocit...