hannah
napsal(a):
Sheril, pokud to pro tebe není už moc z ruky, zkus pana Kubiše (u Horní Police), má ty obří kulaté balíky, 250/kus, jeden se dá odvézt i na vozíku za autem (ale je to nadoraz) nebo je možno i s dopravou, tel. 606150393 nebo pevná 487860345.
Skusím nejdřív sehnat odvoz,hele a ty jsi z Horní police?Znáž ty lidi co maj kousek za vjezdem do obce na kopci červenou bělku a hnědou poničku?J8 jim prodala tu poničku,Lovely Bary(Barča),je to Lucky dcera,nevěděla jsem co je to za lidi a pokaždý když jsme přijeli byli koně bez vody,uvázaní na slunci,Bára podviživená,nabízela jsem jí ,že jí od nich koupim zpět,ale nechtěli mi jí vrátit,nevím jak je na tom ted,nemám auto,tak se tam nedostanu,přes rok jsem jí neviděla.Foto je z mé poslední návštěvy koně byli uteklý o tři vesnice dál
sheril
napsal(a):
Skusím nejdřív sehnat odvoz,hele a ty jsi z Horní police?Znáž ty lidi co maj kousek za vjezdem do obce na kopci červenou bělku a hnědou poničku?J8 jim prodala tu poničku,Lovely Bary(Barča),je to Lucky dcera,nevěděla jsem co je to za lidi a pokaždý když jsme přijeli byli koně bez vody,uvázaní na slunci,Bára podviživená,nabízela jsem jí ,že jí od nich koupim zpět,ale nechtěli mi jí vrátit,nevím jak je na tom ted,nemám auto,tak se tam nedostanu,přes rok jsem jí neviděla.Foto je z mé poslední návštěvy koně byli uteklý o tři vesnice dál
s
sheril
napsal(a):
s
takhle vypadala v 10 měs.u mě,ten zadek měla ostřhaný,prože vypadala jak po tyfu,mě tam strašně dlouhý chlupy než na na celém těle
sheril
napsal(a):
Z Police nejsem a nikoho tam neznám. Jak se jmenují? Mohla bych se tam zastavit a kouknout, mám to kousek.
shettysheila

XXX.XXX.31.1
sheril
napsal(a):
takhle vypadala v 10 měs.u mě,ten zadek měla ostřhaný,prože vypadala jak po tyfu,mě tam strašně dlouhý chlupy než na na celém těle
Sheril: Mrkni na www.konicci.cz a najdi si v profilech koní "Lovely Bary" je tam koníček, který se dost podobá té klisně, kterou tady popisuješ. Její profilek tam má holčina, která se o ni asi stará...