zdravím,uz to tu asi bylo,ale mam uz 5 let problem s ex partnerem.sice jsme se nerozesli kvuli koním,ale kvuli jeho chlastu,ale ted mi porad vyhrozuje.chov koni koncí,ze mi kone zlikviduje a podobne.meli jste podobnou zkusenost?odstehovat se nemuzu,staram se o babicku a o dum.kone prodat nechci je to muj svet.co delat?jak jste takovou situaci resili?dekuji
cookie
napsal(a):
zdravím,uz to tu asi bylo,ale mam uz 5 let problem s ex partnerem.sice jsme se nerozesli kvuli koním,ale kvuli jeho chlastu,ale ted mi porad vyhrozuje.chov koni koncí,ze mi kone zlikviduje a podobne.meli jste podobnou zkusenost?odstehovat se nemuzu,staram se o babicku a o dum.kone prodat nechci je to muj svet.co delat?jak jste takovou situaci resili?dekuji
Á koukám nemoderka. Nevím kdo z vás má na tom všem kolik viny, je jasné že bez viny nejste ani jeden. Ono je těžko něco radit když se neumíte navzájem domluvit a v klidu si vše vyříkat. Nějaké udávání občas spíše přilévá olej do ohně. Možná by chtělo se úplně uklidnit a neřešit toho druhého. Dejte si kamery do výběhu, seženete je i v bazaru a myslím, že jejich cena nebude taková jako cena za léčení koní + jejich zdraví. A až kamera něco zachytí pak můžete záznam předat policii. Přece jen hmotný jasný důkaz je víc než svědek, který se dá ovlivnit. Nakonec možná ještě zjistíte, že těm koním ubližuje někdo kdo vám je závidí, což je v dnešní době vcelku běžný ač hnusný jev. Nezbývá vám dvěma nic než tolerovat přítomnost toho druhého v jedné lokalitě a dát si pokoj. Takhle snad nevyvádí ani náctiletí ani mladí.
thesis
napsal(a):
Á koukám nemoderka. Nevím kdo z vás má na tom všem kolik viny, je jasné že bez viny nejste ani jeden. Ono je těžko něco radit když se neumíte navzájem domluvit a v klidu si vše vyříkat. Nějaké udávání občas spíše přilévá olej do ohně. Možná by chtělo se úplně uklidnit a neřešit toho druhého. Dejte si kamery do výběhu, seženete je i v bazaru a myslím, že jejich cena nebude taková jako cena za léčení koní + jejich zdraví. A až kamera něco zachytí pak můžete záznam předat policii. Přece jen hmotný jasný důkaz je víc než svědek, který se dá ovlivnit. Nakonec možná ještě zjistíte, že těm koním ubližuje někdo kdo vám je závidí, což je v dnešní době vcelku běžný ač hnusný jev. Nezbývá vám dvěma nic než tolerovat přítomnost toho druhého v jedné lokalitě a dát si pokoj. Takhle snad nevyvádí ani náctiletí ani mladí.
Nechej mu uřezat hlavu
cookie
napsal(a):
tak to je smutne, skoda, ze dvaja ludia, ktori si unce upon a time boli blizki, teraz dokazu iba ublizovat...nikto nedokaze naozaj dat spasonosnu radu, tot moj nazor, kazdy si to musi vyriesit medzi 4 ocami
cookie
napsal(a):
Kájino že se na to už oba nevyserete....řešit to tímhle způsobem tady je docela fraška.Když to tu začal stupidně tahat on,tak jsem si myslela svoje...ale že se necháš vyhecovat i ty...to už mi příjde fakt ulítlé.Jako chápu že je to situace nahouby a že tě to štve...ale ti co vědí o co jde svůj názor už mají...a ti co nevědí stejně jen zakroutí hlavou...Tady nic nevyřešíte...jen to bude stupňovat napětí a problém..nic víc...A docela bych se bála zda tohoto ještě někdo nevyužije....Darča
thesis
napsal(a):
ono je je to tak,ja se pohybuju mezi uzkym okruhem lidí,vesmes konaci,nejak neresime osobni veci,a ja o svem ex nemluvim.na druhou stranu on se pohybuje po hospodach a okruh jeho znamych jsou opilci,nezamestnani a podobne,pan je ze zamozne rodiny,tudiz penize nejsou problem.clovek nic neríka a pak se dovida se se povida to a to.taky si myslim ze proti klepum se neda branit a da se to jen prechazet.ja to tak delam bohuzel ex tem klepum verí.kamen urazu,ja i kdybych byla na konci republiky tak si nekdo na neco vzpomene pripomene mu to a je to zase v prdeli.zase jsem ja neco rozhlasovala.taky to resim jako dospely clovek,normalni rec s nim není.a pokud mi nekdo nekdo porad vyhrozuje tak jsem to musela dat na policii.ty kamery me taky napadly,ale je to divne,nebo jsou to nahody ze pokazde kdyz mi vyhrozoval verejne tak se neco stalo.jednou ve vybehu,jednou v boxe.netvrdím ze to dela on.jen chci mit klid.foto druheho urazu.
rubie
napsal(a):
Kájino že se na to už oba nevyserete....řešit to tímhle způsobem tady je docela fraška.Když to tu začal stupidně tahat on,tak jsem si myslela svoje...ale že se necháš vyhecovat i ty...to už mi příjde fakt ulítlé.Jako chápu že je to situace nahouby a že tě to štve...ale ti co vědí o co jde svůj názor už mají...a ti co nevědí stejně jen zakroutí hlavou...Tady nic nevyřešíte...jen to bude stupňovat napětí a problém..nic víc...A docela bych se bála zda tohoto ještě někdo nevyužije....Darča
dyt jo taky to nechci resit tady,otazka byla polozena jestli s tim ma nekdo zkusenost a jak to resili?pokud nekdo pise sem na tema na nemoderce tak odpovim,ale to tu resit nechci.jsem uz s toho taky v prdeli,nervy na pochodu,nejim,trepu se jak drahy pes.
cookie
napsal(a):
dyt jo taky to nechci resit tady,otazka byla polozena jestli s tim ma nekdo zkusenost a jak to resili?pokud nekdo pise sem na tema na nemoderce tak odpovim,ale to tu resit nechci.jsem uz s toho taky v prdeli,nervy na pochodu,nejim,trepu se jak drahy pes.
četla jsem oboje strany...a je to dost těžký tohle soudit...:-(
Ani jeden znás..tady vás a ,,ex,, neznáme - takež si nemůžem dovolit soudit.
Já bych to řešila tím...že nebudu házet vinu na nikoho...a prostě koně zabezpečím.
Počkám, co se bude dál dít..
nastavila kamery a čekala...pořídila pastevce a nechávala ho u koní i za cenu toho, že bych měla pastvinu (ohradu) oplotit pletivem....
Pastvinu obehnat nápisy zákaz vstupu, pozor pes, objekt hlídám psem a kamerovým systémem...a prostě počkala....jestli se to zopakuje...
A poku si tohle dělá někdo sám...tak je duševně nemocný...
Ono bohužel ikdyby někdo věděl, že máte rozpory...a neměl vás v lásce...zneužít se toho dá přímo ukázkově....
takže hodně sil...a zabezpečit koně.
sabina
napsal(a):
četla jsem oboje strany...a je to dost těžký tohle soudit...:-(
Ani jeden znás..tady vás a ,,ex,, neznáme - takež si nemůžem dovolit soudit.
Já bych to řešila tím...že nebudu házet vinu na nikoho...a prostě koně zabezpečím.
Počkám, co se bude dál dít..
nastavila kamery a čekala...pořídila pastevce a nechávala ho u koní i za cenu toho, že bych měla pastvinu (ohradu) oplotit pletivem....
Pastvinu obehnat nápisy zákaz vstupu, pozor pes, objekt hlídám psem a kamerovým systémem...a prostě počkala....jestli se to zopakuje...
A poku si tohle dělá někdo sám...tak je duševně nemocný...
Ono bohužel ikdyby někdo věděl, že máte rozpory...a neměl vás v lásce...zneužít se toho dá přímo ukázkově....
takže hodně sil...a zabezpečit koně.
dekuji.prosim nereste nemoderku,ptala jsem se jestli s timhle ma nekdo podobne skusenosti.viz nadpis.
cookie
napsal(a):
vidis, ten pes je dobra volba, alebo aspon na dlhu retaz do vybehu a potom pusteneho navolno v stajni
bonita
napsal(a):
vidis, ten pes je dobra volba, alebo aspon na dlhu retaz do vybehu a potom pusteneho navolno v stajni
:-O to myslíš opravdu vážně že bys nechala v ohradě courat psa na řetězu?
rubie
napsal(a):
:-O to myslíš opravdu vážně že bys nechala v ohradě courat psa na řetězu?
kam by asi utekl? a co kůň zamotaný v řetězu?
cookie
napsal(a):
jj nie v ohrade, ale tak ako to mali napriklad u nas na ranci, mali pri vstupe k ohradam obrovskeho cuvaca na retazi, a veru si kazdy rozmyslel ist okolo neho, lebo aj ked bol uviazany, reval tak, ze by odradil aj mrtveho, potom ked statok zamkli=mali ho aj ohradeny, tak sa cuvac pustal navolnos tym, ze mohol aj do stajni aj do sennika